ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
מה קורה אחים שלי אני הולך לקנות מחשב חדש ואני צריך מפרט טוב למחשב שיעודו הוא בעיקר משחקים עבודות בפוטושופ והמרת סרטים אני רוצה את המעבדים הכי טובים שאפשר להסיג הרבה זיכרון ןכרטיס מסך חזק בעתיד המחשב אמור לעבור אובר קולק אז תתחשבו גם בזה *אני לא צריך ציוד היקפי כמו מסך מקלדת עכבר ורמקולים* תודה לכל העוזרים ;D
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט ל-HTPC (ללא ציוד הקפי) בתקציב של עד- 3000 שקלים (אם ניתן לחסוך אז מה טוב ). על המחשב יותקן WMC 7 (אין צורך להוסיף למפרט), יש צורך במארז איכותי הכולל תצוגה (עם שלט?), קירור טוב, המחשב צריך לתמוך בסרטים באיכות FHD בקלות, לכלול הרד דיסק של 1 ג'יגה עם אפשרות להוסיף שני הרדיסקים נוספים בהמשך. המחשב יחובר לרשת קווית, ולכן יש צורך בכרטיס רשת רגיל. לא יעשה למחשב ב- OC. מעבר לצפייה בסרטים יתר השימושים יהיו גלישה באינטרנט, הורדות והאזנה למוזיקה. המחשב יהיה מחובר לטלוויית LCD האם עלי לקחת משהו נוסף בחשבון? ואם אפשר להרכיב מפרט בחנות מאיזור ת"א תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הצלחתי לחסוך 4000 ש"ח ואני מעוניין במחשב חדש, המחשב שלי כבר עגלה אני מתכוון לשחק במשחקים הכבדים יותר כמו COD ו MAFIA 2 וסרטים ב HD 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - תכני HD - תדיר , משחקים - מזדמן , וגלישה באינטרנט- תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? -32 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - COD, MAFIA2…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל חוות דעת על המחשבים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=20540 http://ksp.co.il/?uin=23659 האם הדגמים הללו שווים את המחיר? או שהייתם הולכים על דגמים אחרים באותו טווח מחירים? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי, לאחר 4 שנים החלטתי שהגיע הזמן לשנות מחשב אני קונה את המחשב באיזור ראשון לציון. המחשב מיועד למשחקים כבדים ולצפייה בסרטים וסדרות. אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על המפרט, או להציע אלטרנטיבה אני מאוד אעריך את זה תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד: המחשב ישמש לאופיס ואינטרנט, סרטים, משחקים, קצת עריכות בקיובייס. המסך ברשותי הוא DELL 2209WA 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אני צריך צורב.5 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריט…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי נשרף אז נותרתי ללא לוח אם, מעבד וכרטיס מסך. יש לי את כל מה שצריך וגם 256MB זכרון , אבל אני רוצה להוסיף עוד 256MB. מעבד אני רוצה לקחת של AMD, בדקתי מחירים וכנראה אני אקח את ה2400+ שעולה בערך 400 שקל. בקשר ללוח אם, אני רוצה בעקרון משהו אמין)אבל באמת אמין, כי עכשיו נשרף לי לוח אם די חדש של EPOX), אני נוטה ללכת על משהו מבוסס nForce 2 Ultra 400, אבל מה ההבדל בינו לבין NFORCE 2 רגיל? כרטיס מסך אני לא צריך רציני, עד עכשיו הסתדרתי מצויין עם הGF4MX שהיה לי OB ואני לא רוצה להשקיע בכרטיס מעל 300 שקל מכיוון שאני לא משחק הרבה וגם אם כן לא במשחקים כבדים מידי. חשבתי על משהו עם NFORCE 2 וGF4MX OB שעכשיו יעבוד אפילו יותר מהר בגלל הDUAL DDR אבל אני לא מוצא משהו עם NFORCE2 U…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על המחשב הבא : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D - ¤860.00 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX - ¤2,290.00 PQI 400MHZ PC3200 DUAL CHANNEL 1024MB Mirrored Black Copper 2-3-3-6 - ¤800.00 eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E - ¤2,550.00 סה"כ - ¤6,500.00 האם הלוח מספיק טוב ? האם הזכרון אמין ? מהיר ? נראה לי שזה יקר מדי .. מחשב בשביל משחקים / תוכנות עריכה / סרטים / אינטרנט ועבודות .. שאמור להחזיק 3-4 שנים לפחות .. תודה לכולם ..
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם עברתי על פוסטים קודמים ולא מצאתי את מה שאני מחפש. אני זקוק למחשב שיכול להריץ תוכנה כמו מטלאב,הורדות מהאינטרנט וכו' וגם שאפשר יהיה לראות סרטי HD ולגלוש באינטרנט. כמו כן אני מחפש המלצה למסך מחשב+טלוויזיה (22-24 אינצ') אין לי צורך להקליט מהטלוויזיה אבל אולי בעתיד הרחוק. יכולת שידרוג . הארדיסק בנפח יחסית גדול. מחיר של כל המערכת מחשב + מסך+עכבר ומקלדת =3500 בתודה לכל העונים.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה למחשב טוב עבור סטודנטית. השימוש הינו יחסית בסיסי - אופיס וצפייה ביוטיוב ושימוש באתרים אחרים.. העדפה לחברת DELL/ASUS אשמח לעזרתכם (: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-3000 (אך מעדיפה לבזבז כמה שפחות..) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וצפייה בתכנים במחשב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם הא…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
[b]מעבד INTEL[/b][list][*][url=https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=42512][img]https://www.ivory.co.il/files/catalog/tmb/1638873187C87Hp.jpg[/img]מעבד Intel® Core™ i7-12700K Alder Lake Box - [b][u]₪ 1790[/u][/b][/url] [/list][b]מאוורר למעבד[/b][list][*][url=https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=32361][img]https://www.ivory.co.il/files/catalog/tmb/1629899615z15Pj.jpg[/img]מאוורר למעבד Be Quiet Dark Rock Pro 4 BK022 - [b][u]₪ 445[/u][/b][/url] [/list][b]לוח אם[/b][list][*][url=https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=42490][img]https://www.ivory.co.il/files/catalog/tmb/1639036014i14WO.jpg[/img]לוח אם Gigabyte Z690 UD DDR4 ATX - [b][u]₪ 930[/u][/b][/url] [/list][b]זכרון (RA…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ציינתי בכותרת - משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD, מוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): PHOTOSHOP, TRAKTOR - שימוש מזדמן, OFFICE - שימוש תדיר.. ועוד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: FAR CRY 3, BIOSHOCK, COD, GTA ודומיהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה FULL HD …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב לפני מספק חודשים רכשתי בעזרתכם את המפרט הבא לשימושים משרדיים הכוללים אופ' שידרוג עתידי: 1 x 2GB TRANCEND DDR 3 - 1333 - TRANCEND Original 259 ש"ח 1 x AMD Athlon II X4 640 2mb 3000Mhz Box 562 ש"ח 1 x Arctic-Cooling Highend Low Noise (AMD 64) Freezer 64 Pro - PWM 113 ש"ח 1 x NEC DVD-RW AD-7240S x24 (SILVER) SATA - BULK 142 ש"ח 1 x SAMSUNG 500GB 16MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 219 ש"ח 1 x ANTEC Mini Tower case NSK4480B II - 380W - ATX 465 ש"ח 1 x התקנת מערכת הפעלה של לקוח למערכת מחשב מורכבת חדשה (קנית מערכת מו 171 ש"ח 1 x GIGABYTE GA-880GMA-UD2H (880GM) 5xSATA3+DVI + HDMI + VGA - mATX 549 ש"ח מערכת הפעלה מותקנת ע"ג המפריט לעיל הינה …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום למומחים אני מחפש נייד למטרות משרדיות (אופיס, אנטרנט, תוכנות סטטיסטיות) משקל - עד 2 ק"ג גג. (ועדיין קשיח מספיק כדי לעמוד בטלטולים וחבטות) מסך - גדול ככל האפשר בגבולות המשקל (עם אפשרות לעבודה בסביבה חיצונית ללא סינוור) הוא צריך לכלול כונן אופטי, והארדיסק גדול זמן סוללה פחות קריטי תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב ללימודים, השימושים של המחשב יהיו אינטרנט ולימודים, ואני רוצה מחשב שיהיה 12 13 אינץ אני רוצה לקנות את הlenovo s12 הוא עולה 1900 שח? מה אתם אומרים? או שעדיף לקנות בכסף הזה משהו אחר? ואם צריך להוסיף עוד 100 200 שח בשביל מחשב שבהרבה יותר טוב נוסיף. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב נייד לנובו R50E התקנתי עליו היום ווינדוס XP מחדש. עד עכשיו היה עליו לינוקס והטראק פוינט עבד מצוין . מה שקורה שגלילת הדפים עובד טוב מאוד בכל המחשב כולל באקספלורר ומשום מה בפיירפוקס לא עובד ? ניסיתי לחפש קצת בגוגל פתרון אבל הלכתי לאיבוד , נראה שלהרבה היתה את הבעיה הזאת אבל לא הבנתי איך למצוא פתרון . מישהו מכיר את הבעיה , יודע איך לפתור אותה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני קונה לחברה שלי נייד ללימודים והגעתי למסקנה שהכי טוב 12'' שיהיה מאד נייד, ונקנה מסך נוסף שיהיה בבית. מטרות המחשב: עבודה משרדית! לא צריך מפלצת, הצרכים שלה באמת לא מטורפים. גודל המסך, משקל רצוי, זמן סוללה: כמו שאמרתי, 12'' ואני מכוון ל"מאד נייד" יציאות מיוחדות: כיוון שנחבר אותו למסך חיצוני, יהיה נחמד אם יהיה DVI, אבל זה ממש לא הכרחי בלוטות: כדאי. מישהו באמת מיצר בלי בימנו? צורב DVD: חובה הייתי מרגיש נוח יותר עם מחשב מסדרה עיסקית, אבל אני סומך עליכם (כי היא כנראה הייתה מעדיפה ורוד ) כמו כן, המחשב יהיה קבוע בשני בתים (זה פרדוקס, אבל הבנתם את הכוונה...), לכן הייתי רוצה מטען נוסף, אבל אם זה לא אפשרי אזדקק ל docking station. התקציב הוגדר רק לפי הסטנדרט שראיתי למחשבים …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה מחשב בסיסי אשר השימוש שלו יהיה בעיקר אינטרנט ואופיס בתקציב של 1200 ש"ח +- לאחר שחיפשתי כאן מצאתי בעיקר מחשבים מבוססי AMD האם אפשר להמליץ על מחשב באותו התקציב רק על בסיס INTEL { לא משהו נגד AMD ...} ההצעה שאני קיבלתי מצורפת לנושא בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - cs:go left4dead 1/2 bo2 battelfield 3/4 gta iv tf2 ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 1280X1024 19 בעתיד אני יקנה מסך FHD 22/23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רוצה גבוה, …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי פתחתי דיון קודם והיום אני רוצה להזמין אותו סוף סוף, הייתי במילואים אז לא היה לי זמן להזמין ולבדוק את זה כמו שצריך. זה המפרט הסופי רציתי לקבל פידבק אחרון לפני הזמנה. זה הדיון הקודם: http://hwzone.co.il/community/threads/541050-%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%A9-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D#.U3dhpFV_vfe זה המפרט: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483615 - Intel - i3-4130 Dual core CPU - LGA1150 - 3.4 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400... כמות: - 1 - 514/504 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyt…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, רציתי לדעת אם למישהו מכם יש את הדגם הזה, ואם לא, אם מישהו יכול לחוות דיעה עליו: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22261 מה שאני רוצה לדעת זה בסך הכל זה, אם במחיר הזה (יוצא 4150 אחרי שידרוג ל 8 GM RAM ואני מתכוון לשדרג), אני אקבל את הביצועים הטובים ביותר, או שאם ב 4150 אני יכול למצוא מכונה חזקה יותר. תודה רבה!!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחיצה C שלי התמלאה ואני רוצה לבחון אפשרות של להחליף את הדיסק, אשמח לקבל המלצות כיצד ליישם את הנ"ל - האם ניתן לחבר דיסק נוסף למחשב נייד? האם יש מקום נוסף לדיסק חדש? - האם ניתן לבצע פעולה של GHOST לדיסק קיים? נא עזרתכם,
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CS:GO ghost recon -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות\בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש ר…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש אתר איכותי שבו ניתן להרכיב מחשב נייד לגיימינג. חשוב שבאתר יהיה פירוט של הרכיבים והחברות שלהם. רציתי להרכיב alienware אבל קצת מפריע לי שאין להם פירוט של החברות של הרכיבים שלהם. ראיתי שבאתר www.powernotebooks.com יש אפשרות להרכיב מחשבים ויש פירוט די טוב של הרכיבים. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב נייד Msi megabook m510a והכונן האופטי שלו תקול לאחרונה המחשב מציג שגיאות בהפעלה ולא עולה בשום מצב וברצוני לפרמט אותו, הצלחתי להשיג כונן cd חיצוני בחיבור usb ע"מ להריץ את הcd של הwindows ממנו אבל המחשב לא מזהה אותו בboot (למען הסר ספק בדקתי את הכונן החיצוני במחשב אחר והוא תקין) אשמח לשמוע הצעות כיצד בכל זאת ניתן לפרמט את המחשב. המון תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-