ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים, אני מחפש מפרט למחשב שמיועד בעיקר לאופיס, אינטרנט, הורדות, אך גם לצפייה בסרטים ובנוסף - למשחקים כדוגמת האלף לייף 2, באטלפילד 2, גיטר הירו, הנסיך הפרסי, למרות שאני לא משחק הרבה במחשב ולא רוצה להוציא יותר מדי כסף על כרטיס מסך משוכלל. הייתי רוצה שהוא יחזיק לי לפחות לשנה וחצי, ואני לא מאלה שקונים את המשחקים הכי חדשים והכי עמוסים מבחינה גרפית... אני לא מבין במחשבים הרבה, ולכן לא מתכוון לעשות OC... אני מעוניין גם במסך דק ורחב. המסך Viewsonic VX2235WM נשמע טוב, למרות שאני לא בטוח שאני צריך 22", אלא יכול להסתפק גם ב-19". ומבחינת אביזרים - הייתי שמח להמלצה על רמקולים איכותיים (שומע מוזיקה במחשב 99% מהמזמן שאני עליו), וצורב DVD. עכבר ומקלדת - מסודר. התקציב שלי הו…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למשהו יש נסיון עם המחשב הנ"ל?איך המסך שלו? הרמקולים? המפרט? איכות בניה? ACER Aspire 5740G http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15498 המפרט שלו ניראה ממש טוב , השימושים שלי הם שימוש כללי וגיימינג, וחשוב לי שהמחשב יחזיק הרבה זמן, ושלא יחשב ישן עוד חודש. כמה זמן המחשב צריך להחזיק מבחינת סוללה? תקציב 5000 פלוס מינוס מפרט: מודל מכונה LX.PMB02.342 מעבד : מעבד Intel Core i7-620M מהירות 2.66GHz זכרון מטמון 4MB מהירות FSB 1066MHz זיכרון : נפח 4GB מהירות זיכרון 1066MHz DDR3 חריצי זיכרון פנויים 0 קיבולת זכרון מקסימלית 8GB אחסון : גודל דיסק 640GB מהירות דיסק 5400RPM כוננים : DVD Multi Burner כן מסך : סוג WXGA high-brightness LED מסך מ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר כמה שיותר ועל האיכות הטובה ביותר בהכל משחקים סרטים ותוכנות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). PS ,3DMAX ,PREMIER ,SOLIDWORKS ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: גם למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? FULLHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל משחק חדש שיוצא * ל…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לדוגמא SIMS, עבודה משרדית (WORD), צפייה בסדרות וסרטים ב HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SIMS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע המחשב מחובר למסך DELL 19 אינץ' רחב אבל בעתיד כנראה יחובר מסך טלויזיה (32 אינץ') -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לרכוש מחשב נייד חזק, עם מעבד i7 שיריץ על פי השערות בלבד starcraft 2 בשנה הבאה. עדיפות למסך בגודל סטנדרטי - 15 - 16". ניתן לרכוש בארץ או בחו"ל. תודה רבה!.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. 1. מה התקציב? 2500 שח ללא מסך 2. מטרות: גלישה באינטרנט והורדות בעיקר(הארד דיסק 80GB גם יספיק...). אין ממש הפעלה של תוכנות כבדות או משהו מיוחד חוץ מזה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? שלילי 4.האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD, DVD, כונן דיסקטים, כרטיס מסך איכותי מן הסתם 5.האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? בעיקרון, אני מעדיף שכל המחשב יהיה שחור ובמארז קומפקטי ושקט ככל שמתאפשר (במסגרת התקציב כמובן) 7.האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כרטיס קול …
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רותה לקבל את חוות דעתכם על 2 המחשבים הבאים: vostro 1014 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014-t66.htm\ vostro 1320 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320.htm http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1899 - נייד נייד מציעים אותו עם 5 שנים אחריות למרות שנוטבוקקלאב טוענים שזה לא יכול להיות וזה רק 3. בכל מיקרה ראיתי שיש מספר פרמטרים זהים ומספר שונים. מה שאני צריך זה מחשב בעל ניידות נוח לעבודה לשימושים בסיסיים ופגישות עסקיות, מפעם לפעם קורסים והשתלמויות. האם תיהיה לי בעיה לשים עליהם xp? כי הבנתי שהם בנויים לויסה וזה מה שעדיף לשים לפחות עד ש7 יצא בחודש הקרוב. תודה רבה .......
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אשמח לעזרה קטנה 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) ?הצגת מצגות,גלישה באינטרנט, office -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).רצוי מסך בסביבות ה14-15 אינצ', חייב מסך מגע 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים: לא צריך ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
חפרתי ברשת וקראתי ביקורות. ומצאתי שני מחשבים מעניינים asus 1201n זמן סוללה של 4.5 שעות מעבד Atom 330 1.66GH מעבד גראפי Nvidia ion le 2 גיגה ראם עם אופציה להרחבה עד 8 גיגה HDMI + VGA מנגד עומד Acer Aspire AS1410 זמן סוללה 6 שעות מעבד Core to Solo SU3500 1.4GH מעבד גראפי Intel 4500 MHD 2 גיגה ראם עם אופציה עד 4 גיגה HDMI + VGA מודם סלולרי מובנה ויצאת SPDIF אני הולכת להתקין לינוקס על המחשב ולעבוד די הרבה עם וירטואל בוקס ואפקטים פועלים. לאייסר יש מעבד עם ליבה אחת ו3 מגה קאש. ומנגד לאסוס יש 2 ליבות ויכולת לעבד 4 טרדים ביחד אבל רק 1 מגה קאש. לאייסר ישכרטיס גרפי של אינטל ולאסוס יש את האנוידיה ION החלש יותר מה עדיף? האם יש סוללות גדולות יותר למחשבים הנ"ל ענבר.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! מעוניין להרכיב מפרט למחשב: סכום: עד 4000 צורך: לצורך עיצוב גרפי (AfterEffects , illustrator, PhotoShop, Cinema4D\Maya), ציוד היקפי: ללא. שקט פעולה: עדיפות לפעולה שקטה, המחשב לא בחדר עבודה נפרד. בלית ברירה נקודת פשרה למול תקציב. OC: עדיף אפשרות לOC עתידי. לא יהיה מיידי. OS: יש צורך לכלול מערכת הפעלה (ומעלה 10 windows) , אין צורך באופיס, יש צורך בהרכבה בחנות. איזור רכישה: אילת. מתי: קניה מתוכננת באמצע מרץ. חיבורים אין צורך ביציאות/חיבורים מיוחדים. אפיק שדרוג: מחשב לשימוש של ארבע שנים לפחות. רצוי שתהיה אפשרות לשדרוג. לפחות: 8Gb RAM, מעבד מרובה ליבות 64bit. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיקרון השימוש שלי במחשב הוא תיכנות (כלל תיכנות גרפי), מעט גרפיקה, אינטרנת, מעט משחקים (לא אכפת לי שיהיו על מינימום), סרטים ויש מעט גם עבודה אינטנסיבית. אני החלטתי ללכת על ה HP6160ea, אבל לא יכלתי להתעלם מהמעבד שהוא רק 1.66GH לעומת ה HP6186 שזה 1.83GH. העיניין הוא שאני מעדיף את ה 6160 בגלל המחיר. השאלה היא אם יש סיבה הגיונית להוסיף עוד 1000 ש"ח בשביל לקבל את מה שה 6186 מציע, כי אני לא בטוח עד כמה זה שווה את התוספת, ואני לא רוצה לבזבז את כל הכסף שלי על הבדלים לא משמעותיים (רק אני צריך לציין שגודל הכונן הקשיח לא מהווה לי הבדל)? עוד שאלה קטנה. ב HP6160 הDVD הוא LIGHTSCRIBE? זה לא משמעותי אבל סתם מעניין לדעת.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב עד 5000 בלי אפשרות לחררוג מנהריה לגיימינג כבד מאודד תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לשדרג את הדסקטופ שיש לי בבית. אני מחפש משהו יחסית בסיסי, אבל שיהיה מהיר יחסית ומתקדם מבחינת חומרה. אין דרישה מיוחדת ל SSD, אני יכול לעבוד עם מהירות של 7200 בכונן הקשיח (כנפח של 500-1000 ג'יגה), אבל כן זיכרון מורחב (לפחות 8 גי'גה) כשדי שהמחשב לא יתקע, מעבד מתקדם, ספק כוח איכותי ומארז נוח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח... אפשר לחרוג ב 200-300 ש"ח בשביל מפרט משמעותית משתלם יותר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית - יישומי אופיס, אינטרנט -מהי הרז…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות לא לחרוג מ-3500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש יום יומי, אין תוכנות כבדות מיוחדות. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? חשבתי לרכוש בנפרד בקרוב LG E2240T, אם יש הצעות אחרות בטווח מחירים אני אשמח. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? RPG למיניהם ומזדמנים (חדשים בעיקר) …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה, נתבקשתי להכין מפרט ל4-5 מחשבים משרדיים. הבקשה המקורית הייתה גם לכלול מערכת הפעלה במחיר הזה, אך אני לא מצליח להכניס אותה במחיר. הרכבתי מספר מפרטים ואשמח אם תאמרו לי האם ניתן להוזיל אותם בדרך כלשהי ללא פגיעה בנקודות שאציין. 1. תקציב מקסימלי: 2,500 ש"ח, ניתן לחסוך. 2. חריגה אפשרית: תלוי במידת הרחמים שלכם כלפיי. 3. עבודה משרדית בלבד (אם כי המון תוכנות שפתוחות בו זמנית, בעיקר ישנות שנוטות לזלוג ולהתקע). 4. יש צורך במקלדת ועכבר אלחוטיים. 5. אין צורך בכרטיס מסך ייעודי, צורב כלשהו והארד דיסק מלבד SSD. 6. שקט די חשוב, אם כי לא קריטי על מנת להצדיק מאוררים משובחים על יתר המידה או כל דבר בסגנון. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. אם איכשהו ניתן לכלול ווינדוס 7 32 ביט (אל תאשימו אותי…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל עדיף לא להגיע לחריגה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי הנדסת תוכנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Ghost recon Wildlands -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "15.6" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, התקציב המירבי הוא 5K. השימוש של המחשב הוא אך ורק לאימון מודלים של AI לכן נדרש כרטיס גראפי עוצמתי. לא נדרש מעבד חזק, לא הרבה זיכרון, לא צריך SSD, לוח אם הכי סטאנדרטי רק שיתמוך בכרטיס גראפי, ספק כוח אמין שיתמוך בכרטיס גראפי. מעוניין לחסוך כמה שיותר בשאר החלקים ולהשקיע את מרבית הכסף בכרטיס הגראפי. לא נדרש ציוד עיקפי. תודהת ברק
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. זה המחשב שרכשתי בשנת 2006. רק תשנו זיכרון מ-512MB ל-2.5GB. כמה אני יכול לקבל עליו במכירה? מה אני יכול לעשות איתו חוץ מלמכור?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין במחשב עם מהירות סבירה לצורך שימוש אינטרנט, משרדי. סרטים - ברמה בסיסית ביותר
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה המחשב הולך להיות שרת שיריץ VMWARE דגש ענק על זכרון, ביצועי מעבד, ביצועי לוח + צ'יפסט, אמין ויציב כרטיס מסך לא חשוב בכלל.... לקחתי את הלוח D975XBX2 של אינטל - "Bad Axe 2" מעבד Core 2 Quad Q6600 זכרון 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC - שתי יחידות = סה"כ 4 ג'יגה 2 דיסקים קשיחים 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II מארז HEC Compucase CI-6A21 ספק Thermaltake TR2 Power W0101 550W Silent כרטיס מסך X1050 256MB מצורף הצעת מחיר.... תגובות.... הצעות ייעול.... בכיף [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לכבוד השנה החדשה החלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש. אז ככה.. ההתלבטות הראשונה: radeon 4870 1gb או nvidia gtx 260? שאר המפרט שלי הוא כזה: זכרונות - ocz reaper 4gb ddr3 1800 מעבד - אינטל, הסדרה החדשה של נהלים - אשמח להמלצות. קירור מעבד - zalman 9500 לוח אם עם שבב x58- אשמח להמלצות, עד סביבות אלף שקל פלוס מינוס מארז - אשמח להמלצות , עד 500 פלוס מינוס אין לי תקציב קבוע , מעוניין לקנות את מה שנהדר פלוס נכון לעכשיו ולא את מה שמצויין. אינני רואה סיבה להוציא עוד 200 דולר על הרכיב הכי טוב היום בשוק. תפקיד המחשב - משחקים. תודה רבה מאוד לעוזרים!! לגבי כ.מסך חשובה לי דעה מקצועית מי יותר טוב ולמה ולא העדפה אישית של חברה כזאת או אחרת.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב הנה אני חוזר אליכם,והפעם עם התלבטות בין שני מפרטים חדשים. התקציב קפץ,תאמינו לי אני לא יודע איך,אבל בכל מקרה ההתלבטות היא בין שני המפרטים האלה. הOC יעשה ע"י TMS מכיוון שלי אין ממש מושג איך עושים זאת(בתיאוריה כן,0 ניסיון בעניין). המפרט לOC הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T 593 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L 559 מארז NZXT Apollo No PSU Black 399 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm 260 ספק כוח Compucase HEC 400ART 24PINS 208 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM 24 זיכרון RAM OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 361 דיסק קשיח WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS 406 כרטיס מסך Sparkle 88…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי הביא לי את הלפטופ שלו , מסוג HP Pavillion DV6950ej בסיום הפירמוט והתקנת הוינדוס 7 יש לי בDEVICE MANAGER כמה דרייברים שמזוהים ככאלו שלא הותקנו : fingerprint sensor base system device base system device base system device Unknown device את הfinger print sensor הורדתי מהאתר של HP והתקנתי וזה הסתדר. מה עם האחרים? איך אני יכול לפתור את הבעיה? מה הם בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מפרט מלא של Fujitsu LifeBook A530-1 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&uin=10345 מפרט מלא של Fujitsu LifeBook AH530-7 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&uin=10903 ובקיצור: המחיר אותו מחיר 3190 ש"ח ההבדלים: Fujitsu LifeBook A530-1: Intel® Core™ i3-330M Processor, 2.13GHz,3MB Cache,1066MHz FSB 15.6-inch, 1366x768, 16:9 HD Anti-Glare LCD with LED backlight 500GB Sata Genuine Windows 7 Home Premium 64Bit (Heb, Eng, Arb, Fren) Fujitsu LifeBook AH530-7: Intel® Core™ i5-450M Processor, 2.4GHz,3MB Cache,1066MHz FSB 15.6-inch 16:9 HD Glossy LCD with LED backlight (1366 x 768) 320GB Sata Free Dos - Without OS חוץ מאלה הכל זהה. מה הייתם …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-