עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך מפרט למחשב בין 1500 ל 2000 ש"ח מארז מלא ! עם צורב ו 1.44 ( זה אפשרי ? ) ושלא יהיה סמפרון ! לא סלרון !!!! לא מהזבל הזה אם היה רק DURON 64 BIT הייתי בולע אותו ומלקק את האצבעות ? L2 64 והוא חיה רעה. בכל מקרה...חוות דעת על הלוח הזה של ECS עם צי'פסט Nforce 4 -----> http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MB379

2. Started by TheCrow34,

היי, לחבר שלי יש מחשב ישן ומשחקי מחשב עובדים לו ממש לאט (גם על האיכות הכי נמוכה רוב המשחקים לא מתקרבים ל60 FPS). זה המפרט שלו: אין לו הרבה תקציב, אז הוא מחפש מה אפשר לשדרג בזול בשביל לשפר את המצב. מה אתם מציעים? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by sasi20,

AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego 2,207 ש"ח DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR 1,395 ש"ח Thermalright XP-120 for Pentium 4 AMD Athlon64 266 ש"ח Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 550 ש"ח Mushkin 1GB 2x512MB XP4000 2-2-2 Redline 1,379 ש"ח NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 393 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 Black 66 ש"ח GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,790 ש"ח SunBeam Transformer Black case 633 ש"ח OCZ PowerStream Power Supply 520W 868 ש"ח Vantec ThermoFlow 120MM Smart 87 ש"ח ZALMAN ZM-MFC1 152 ש"ח המחשב מיועד למשחקים תוכנות בין השאר ולאוברקלוק (בעתיד) כמה שאלות אחרונות 1. האם המאוורר שלקחתי מתאים לגוף קירור? 2.האם הספ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by MtK,

הי, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 7000+-. קל וטוב, כמובן. WLAN - אין מה להדגיש. 512MB זכרון, HD 60-80GB. כרטיס מסך טוב. מסך רחב - יתרון. BLUETOOTH יתרון. LG - יתרון נוסף... זהו בערך... תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ברצוני לקנות מחשב ללימודים, השימושים של המחשב יהיו אינטרנט ולימודים, ואני רוצה מחשב שיהיה 12 13 אינץ אני רוצה לקנות את הlenovo s12 הוא עולה 1900 שח? מה אתם אומרים? או שעדיף לקנות בכסף הזה משהו אחר? ואם צריך להוסיף עוד 100 200 שח בשביל מחשב שבהרבה יותר טוב נוסיף. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by mniiii,

שלום קניתי אתמול את המחשב בבאג המחשב בא איים כרטיס מסך ATI מערכת הפעלה ויסטה פרמיום ו3גיגה זיכרון המחשב זריז מאד הויסטה עולה מהר הו מגיע איים שתי סוללות הבעיה היחידה שכרגע ישנה זה החום הרב שהמחשב מוציא מהחלק התחתון עד כדאי כויה אני שוקל לקנות משטח קרור איים יש למישהו פתרון רציני אחר אני אשמח לקבל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מה להעדיף - 16GB RAM + כרטיס זכרון של 2GB או 8GB RAM + כרטיס זכרון של 4GB

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. היי אנשים , קניתי מחשב נייד ממישהו... הדגם הוא Sony Vaio PCG 662p ניסיתי לחפש ולא מצאתי... דרייברים\תוכנות. אם מישהו יוכל לעזור... יהיה מצויין, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by kip,

אהלן, זקוק לעזרתכם בהמלצה על תיק גב לנייד 15.6. דגמים מומלצים ואיפה לקנות. תקציב: עד 350 ש"ח. המון תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מקסימלית של 500 שקלים(עם העדפה ברורה שלא לחרוג). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה/הקלטת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס, אבלטון, ריפר, פרוטולס, לוג'יק. ב)-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בס…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by BedBoy,

מה אתם אומרים? (בחתימה) גם מסך MAG LCD 17" עם 16ms

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. טוב אז קודם כל תודה לכל מי שיעזור לי. לפני כמה חודשים רציתי לקנות מחשב ועכשיו כבר כל המחירים השתנו והמצב לטובתי. התקציב כאמור עד 5500 ש"ח ללא ציוד היקפי (מקלדת ועכבר כבר יש, ואני משאיר בסביבות 1500 ש"ח למסך ולרמקולים, ואולי אני אפילו לא יקנה רמקולים בשלב הזה כי אני לא יכול להוציא יותר מ7 על הכל). שימושים : אינטרנט...משחקים (לא גיימר ענקק אבל חובב משחקים)...תוכנות פשוטות ובינוניות(אייסי אופיס וכל אלה...) וזהו שימוש כללי. דרישות: אני לא מתכוון לשדרג את המחשב שאני יקנה ב5 שנים הבאות אז חשוב שיהיה חזק...בינתיים לא מתוכנן OC אבל בטווח הרחוק כן כי המחשב יחלש כבר מעבד מרובע ליבות לוח אמ- אם יש דגם של 965 שתומך במרובע ליבות אז עדיף כי גם ככה אני לא צריך לשדרג בעתיד...אם לא …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני לומד על מערכות הפעלה, וצריך מחשב חזק מבחינת מעבד, ולא כבד, בסביות 2.5 קילו. אני צריך זיכרון גדול ויכולת להריץ מכונות וירטואליות של מערכות הפעה, שרתים וכו' ע"ג המחשב כפי שרשמתי למעלה, התקציב הוא בסביבות ה-4K ש"ח אפשר גם 4.5K המפרט: * גודל המסך: רצוי "14 (כי גדול יותר זה כבד יותר), אפשר גם גדול יותר אך לא ממש רצוי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך : סוללה שתחזיק בערך 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: מחשב עם יציאות עדכניות כגון usb3.0 וכו' * בלוטות: כנ"ל (לפי הסעיף הקודם). * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: כונן של לפחות 1GB * כונן CD/DVD: צורב DVD * כונן Bluray:לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה : windows xp/…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by maors3,

יש לי ASUS N10E כ שנה והוא עובד לאט ביחס לסידרה E האים מישהוא ניתקל בתופעה או שמע עליה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by baruh443,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל אם אין הבדל משמעותי לנסות לחסוך טיפה... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר, אולי 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות גבוהות, הכי טוב שאפשר בתקציב.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Massivex,

המקום היחיד שראיתי אותו בארץ למכירה באתר בשם קומביניאור והמוכר בשם RM ELECTRONIC http://www.kombinator.co.il/mypost.php?id=113560 האם יש למישהו מידע עליהם או אי פעם רכש מהם מוצר כלשהו? יכול להיות שתהיה אפשרות שמישהו יביא לי מחו"ל אבל בנתיים הסיכוי קלוש. אגב למי שמעוניין הנייד של MSI הולך די ראש בראש עם ASUS G74SX (המצליח של גרסאת G73) ואפשר לעקוב אחרי הדגמים בNBR. הולך להיות קיץ לוהט ;D

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by FearNot,

שלום לכולם בערך בתחילת ינואר אני מתכוון להזמין את המחשב החדש, המעבד, הזיכרונות והכרטיס מסך יגיעו מnewegg.com וכל השאר מהארץ המחשב מיועד לגיימינג כבד, לאוברקלוק ולשאר השטויות שעושים עם מחשבים בימינו. הנה המפרט שהרכבתי, דעות, הצעות לשיפור וכו' יתקבלו בברכה ! את זה אני מזמין מTMS: קטגוריות מוצרים מחיר כמות לוחות אם Asus P5N32-E SLI ₪ 1081 1 מארזים Coolermaster CM 690 Black RC-690 ₪ 457 1 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ₪ 260 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ₪ 600 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ₪ 443 1 מעבד: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E1681911501…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. להלן מפרט שבניתי לעבודה משרדית ובסוף שאלות: מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ¤295 קירור למעבד: Arctic Cooling Alphine 7 כמות: 1 - מחיר: ¤58 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2L Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤321 מארז: Raidmax APEX 2x120mm FSP 350W כמות: 1 - מחיר: ¤267 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤190 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II AAJS כמות: 1 - מחיר: ¤228 כרטיס מסך: Palit Nvidia Geforce 8400GS 256MB (Up to 512MB) Retail כמות: 1 - מחיר: ¤181 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 - מחיר: ¤137 מקלדת: LOGITECH Deluxe Keyboard Black - OEM כמות: 1 - מחיר: ¤64 עכבר: LOGITECH LX3 Optical Mo…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by izikjzi,

אני כנראה יקנה היום את המחשב אז אני חייב חוות דעת אחרונה 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש משרדי (אופיס, גלישה) ומשחקים מה שאני אוכל להריץ במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אני לא צריך צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? פשוט שלא יהיה רועש 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?…

20. Started by Lyoko,

אני מעונין בנטבוק נחמד, שלא יהיו עליו פרחים, שהמסך לא יהיה מבריק, (משתקף).. שיגיע ללא מערכת הפעלה אם יש דבר כזה... אני ממש לא צריך, אני מתכנן להתקין לינוקס כלשהו... אם יש כזה אטום כפול ליבה, עם 2GB זה יהיה מצוין! מה עם כרטיס מסך NVIDIA ION? כל זה אפשרי בתקציב של 1200? אם אין 2GB אפשר להוסיף למחשב עוד 1GB לבד? מעוניין בDell אגב, מתרחק מHP

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, אני אדריכלית המתמחה בהדמיות אדריכליות. תוכנות עיקריות - 3ds max, כולל רינדורים של סצנות כבדות יחסית, ועריכה גרפית בפוטושופ. אין צורך במשחקי מחשב. אשמח לחוות דעת לגבי המפרט הבא: מעבד Quadcore i7 950, מחיר 1465ש"ח לוח אם GA-X58-USB3 מחיר 1077ש"ח זיכרון DDR 4096 1333 MHz, 4x6GB total 24GB מחיר 2070ש"ח דיסק קשיח Seagate 1TB SATA-2 32MB Buffer מחיר 689ש"ח, כנראה נתקין שניים כאלה בתצורת Raid צורב DVD-RW Sony-NEC x24 Dual Layer מחיר 164ש"ח כרטיס מסך Geforce GTX 560, 1024MB DDR 5 מחיר 1380ש"ח מארז Huntkey Hespers מחיר 303ש"ח ספק כח FSP 600W מחיר 388ש"ח יחידת קרור Cooler Scythe Grand Kama Cross מחיר 215ש"ח סה"כ 6,800 ש"ח. המפרט הוצע לי ע"י אלף אנד אלף בסניף חדרה. המלצו…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בוקר טוב לכולם, לפני שאני רושם את המפרט אני רק רוצה להוסיף כמה דברים... המפרט הוא ללא OC (לא אוהב ולא רוצה להתעסק עם זה) המערכת בנויה בעיקר למשחקים אך גם לעיצוב ובניית אתרים ועבודה עם הרבה תוכנות וטאבים פתוחים בו זמנית... שימו לב שגם חשוב לי איכות החומרים ולכן שמתי מארז יחסית יקר (גדול מבפנים ובכללי קראתי עליו כמה ביקורות והציונים שלו לא יורדים מ 90) המעבד נבחר בכווה למרות שרבים פה אומרים שהוא לא שווה את ההפשר, החלטתי להמר עליו.. אני אשאיר כמה שאלות בסוף.. מפרט : Core I5 3570 3.4 Ghz 1100 שח Arctic Freeze 13 135 שח Gigabyte H77-DS3H s1155 DDR3 1600Mhz 500שח Corsair XMS 8GB DDR3 1600Mhz CL11 X2 195 שח X 2 = 390 שח Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata3 420שח Sapphire HD…

23. שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מחשב נייד שישרת אותי קצת מעבר לגלישה באינטרנט וחבילות אופיס למינהם, רציתי לדעת עם מחשב נייד וPavilion dv5061 1.8GHz 512b טוב מספיק או הוא יותר מידיי ואם כן אז מה יכול כן להתאים לי תודה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכם חברי הפורום היקרים רציתי את עזרתכם בנוגע למחשב הנ"ל אני מתחיל ללמוד שנה הבאה ואני מחפש מחשב בטווחי ה 2500\3000 שח כשהשימוש העיקרי במחשב יהיה לעבודות\אינטרנט\צפייה בסרטים סדרות וכו' אני לא מעוניין במחשב חזק למשחקים אלא במחשב הסטנדטי לסטודנטים רציתי לשמוע ממכם את חוות דעתכם עליו יותר מבחינת הנתונים הטכניים שלו מעבד: Intel Dual Core T4200 2.0Ghz זיכרון: 3GB 800Mhz דיסק קשיח: 160GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED HD BrightView רזולוציה: 1366x768 WXGA מצלמה מובנית\מיקרפון מובנה יש כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD 512MB כרטיס קול: 3D Sound Blaster Pro‏ רמקולים: Altec Lansing כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש מודם 56K: …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? 6.5K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב ישמש כמחשב משחקים כבדים. מחשב שגם בעתיד אוכל להנות ממנו במשחקים כבדים. בנוסף, המחשב ישמש לעריכה בתלת מימד ובראייה בסרטים ובמשחקים בתלת מימד. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב לא צריך, גם כונן דיסקטים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7-8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? אני מתכנן לבצע בעתיד אוברקלוק. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים