עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות לא לחרוג מ-3500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש יום יומי, אין תוכנות כבדות מיוחדות. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? חשבתי לרכוש בנפרד בקרוב LG E2240T, אם יש הצעות אחרות בטווח מחירים אני אשמח. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? RPG למיניהם ומזדמנים (חדשים בעיקר) …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dodhaloy,

שלום חברים, לאחר פרפורי גסיסה של שנה הלך המחשב הנייח, פשוט מסרב להידלק (כמעט בן 7) רצינו לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 2000 ש"ח השימוש בו הוא בעיקר משרדי, אבל כן רואים בו סרטים. כמו כן, אני כן אוהב לעיתים לשחק משחקים כגון SKYRIM, HOM&M, DIABLO וכאלו. הצעות מעניינות יתקבלו בברכה תודה!

3. Started by EviLeader,

שלום חברי קהילה. לפני שאפתח בשאלה, המפרט שלי נמצא בפרופיל. היום אני מחזיק בלוח אם יחסית לא משהו שנקרא Gigabyte K8nf-9, בלוח אם הזה אי אפשר להכניס הטסינק מתקבל על הדעת וזה בגלל חוסר מקום באיזור המעבד (את Zalman CNPS 8000 אני לא מצליח להכניס!). הזיכרונות עדיין בDDR1 אולם בתחום הזה אני ממש לא רואה בעיה, ddr2 לא בדיוק הוכיח את עצמו. בתחום המעבד, לדעתי אני יוכל עוד להחזיק אבל זה די קשה.. הכרטיס מסך ממש לא משהו אבל גם איתו אני חושב שאוכל עוד לסחוב. עכשיו, באתי לשאול את דעתכם ואני בטוח שאשמע כאן כמה הצעות. האם שווה לי לעשות את השידרוג עכשיו? אם כן מהו? הרי ב3200 ש"ח לא בדיוק הייתי קונה גם לוח אם גם זיכרון גם מעבד וגם כרטיס מסך.. האם יש צורך בלהחליף ספק? יש לי 400W של RAIDMAX, מה…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מחשב לסטודנט +מסך, לא למשחקים. ללא מקלדת ועכבר ורמקולים, מקסימוס מחיר 3000 שח. זה מה שאני הכנתי בינתיים. P4 2.66 Ghz S-775 1M Cache 64 bit לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8I915PL-G S775 DDR1 זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Samsung דיסקים קשיחים MAXTOR 80GB (8MB) SATA DiamondMax Plus 9 כרטיסי מסך GIGABYTE 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY Teac/SONY 1.44 מסכים SAMSUNG TFT 17'' 730B 8ms DVI

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by tvholic,

אהלן חברים, יש לי מיני לפטופ של Dell עם מסך 10" ואני רוצה להשתמש בו ברכב בתור GPS אתם מכירים תוכנה של GPS שאפשר להתקין על לפטופ? לגבי האנטנה, אני מתכנן לקנות מדיל אקסטרים אנטנה שמתחברת עם USB הצעות? מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. המפרט מיועד בעיקר למשחקים הוא לא כולל מסך כי את המסך אני ארכוש בנפרד אני סגור על 2007WFP/FP עם פזילה לכיוון 2407 עכשיו השאלות במידה ואני משקיע על 8800 GTS הוא לא יחזיק מעמד להרבה זמן ולכן חשבתי על 8600 כפתרון זמני אבל יש בעיה כשיגיע הזמן לשדרג את הכרטיס מסך אני לא רוצה להיות מחויב לשדרג רכיב נוסף ופה באה שאלה נוספת שהיא על הלוח אם הרי ידוע שהכרטיסי מסך דור הבא כולם יהיו PCIE 2 וכול הלוחות שכרגע נמצאים בשוק הם PCIE לא תיווצר בעיה של אי תאימות בגלל שהלוחות היחידים שיש להם תמיכה בPCIE2 הם לוחות ה X38 תודה לעוזרים ולמשיבים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי בהמלצת הפורום את ACER REVO 3610 עבור צפיית סרטים בסלון על מסך גדול - ההמלצה היתה מצויינת ולצרכים אלו הבחירה מושלמת בעיקר בגלל גודלו של המחשב לאחר ש"טעמתי" מהמחשב הנ"ל אני מעוניין במחשב לחדר עבודה ומתלבט בין מחשב כדוגמת ה REVO בפורמט חזק יותר או מחשב שולחני רגיל - מה דעתכם? רצ"ב דוגמא לACER בפורמט חזק יותר : http://cgi.ebay.com/Acer-Aspire-REVO-4GB-500GB-WIN7-Desktop-MSE-KB-WLAN-NEW-/230507518930?pt=Desktop_PCs רצ"ב פרוט: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 - אפשרי גלישה של 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? לצפיה ישירה, עריכת וידאו ותמונות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. 1. תקציב מקסימאלי- 3,000 ש"ח. א) ניתן לחסוך אם אפשר. ב) חריגה מהתקציב- עד 500 ש"ח. 2. שימושי המחשב- גלישה, אפליקציות ווב למסחר ויישומי Office א) תוכנות מסחר מבוססות WEB- אורדרנט, אורדרנט פרו. בשימוש תדיר. ב) לא מיועד למשחקים. -גודל מסך אופטימלי- 15.6”. -הגדרות גרפיות נמוכות-בינוניות 3. רצויה יכולת להתחבר לעמדת עבודה- docking station. 4. אין רכיב אשר לא נדרש במפרט. 5. רצוי לשמור על פעולה שקטה עד כמה שניתן- 8. 6. לא מתוכנן אוברקלוק . 7. יש לכלול מערכת הפעלה. הגרסה אינה משמעותית אך חשוב שתהיה בעברית. 8. אין העדפה לחנות ספציפית. 9. במהלך השבוע…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by motizkn,

כמה שווה החלקים הבאים: מעבד intel QX9770 extrem לוח Gigabyte ep45-ds3r ספק ומארז Sonata III 500 + antec ea-500d זיכרונות 4x1G kinkston תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הרכבתי תחילה את המפרט הזה: זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12112 כמות: 1 מחיר: 275ש"ח ( למזומן:267ש"ח ) SAMSUNG 27" ECOFIT P2770HD-TV 1:10000 Digital + Analog, SPEAKERS + REMOTE http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12436 כמות: 1 מחיר: 1,975ש"ח ( למזומן:1,916ש"ח ) LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7260 כמות: 1 מחיר: 129ש"ח ( למזומן:125ש"ח ) Thermaltake V4 Black Edition (VM30001W2Z) 1x120 + 500W SPIRE Psu ht…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. זאת ההצעה שהביאו לי: אני אשמח אם תתנו הצעות ותשנו את המארז (לא קומפוס או איך שיקראו לזה...) ותנסו לשנות את הכרטיס מסך לX800-XL מבלי לפגוע בחלקים חשובים.. 6731 AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 819.00 ¤ 1 819 ¤ 1 7024 DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 699.00 ¤ 1 699 ¤ 2 5439 Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Bulk Video Card 999.00 ¤ 1 999 ¤ 3 5132 HEC (Herolchi) 425VD-T 2 fan Low-Noice Power Supply 329.00 ¤ 1 329 ¤ 4 6221 Igloo 7200 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 59.00 ¤ 1 59 ¤ 5 3117 Logitech MX510 Blue High Performance PS2 | USB Optical Mouse 209.00 ¤ 1 209 ¤ 6 1222 Microsoft K4900124 Multimedia Keyboard 89.00 ¤ 1 89 …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by orgabay87,

שלום לכולם, שמי אור ואני מתגורר בניו יורק ולכן חשוב שאציין שכל הרכיבים יקנו בארה"ב דרך אמזון או newegg. אני מחפש לשלב בין גיימינג לhtpc ואני זקוק למעט עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 דולר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 דולר חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD ומשחקים כבדים ובעתיד אולי תוכנות גרפיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Diablo 3, Call of duty וכו' -מהי הרזולוציה הטבעי…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by motkesabari,

הערכת מחיר לחלקים : amd phenom ii x4 945 3.0Ghz sapphire hd5670 1gb כל החלקים עובדים ללא בעיות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by zabal12,

שלום , יש לי מחב בין שנה וחצי שנתיים שאני מעוניין לשדרג כדי לעבוד עליו עם תוכנות כמו PROTOOLS CUBASE הלוח אם של המחשב הוא GA-B75M-D3V אני מנסה להבין מה המעבד INTEL הכי חזק שאפשר להתקין עליו . והאם אפשר להתקין עליו 16 GIGA RAM 1600MH ואיזה מומלץ ? תודה ,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by adiba123,

שלום לכולם, לפני חודש הנייד שלי (Dell Inspiron 3421) נפל לרצפה, על הפינה שבין המסך למחשב עצמו... כתוצאה מכך המסך הפסיק לעבוד, אך המחשב עצמו עבד (חובר למסך חיצוני ונבדק)... שלחתי אותו למעבדת Dell, והם טענו שה-connectors שמחברים בין המסך ללוח אם תקולים, ושצריך להחליף אותם... בלי להיכנס יותר מידי לפרטים, המחשב ישב במעבדה שלהם במשך שבועיים מבלי שהם עשו יותר מידי ובגלל הצעות מחיר מבולבלות עבור התיקון, החלטנו להוציא את המחשב ולהכניס אותו למעבדה (פרטית) אחרת... במעבדה השניה טענו כי המחשב כלל לא עובד (המחשב עצמו, לא רק המסך), וכי נוצר קצר בלוח אם, והבעיה כלל לא קשורה ל-connectors. אתמול קיבלתי את המחשב חזרה, וכשהפעלתי אותו שמתי לב שהמאוורר רועש מאוד ומוציא אויר בעוצמה גבוה בהר…

16. Started by xgamer,

היי, אשמח לקבל המלצה לגבי מחשב בעל מסך 13". המחשב הולך להיות מיועד לעבוד משרדית (אופיס ו WIFI). דבר שמאוד חשוב הוא זמן הסוללה וכונן CD מובנה. מחיר 3000-3500 חשבתי על המחשב dell vostro 13.3 370m עם שדרוג של הסוללה ל 8 תאים. מה אתם אומרים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by IMAGUY1X,

אוקי קניתי GTX460 מ KSP תודה לחברה פה שעזרו לי !!!! עכשיו סתכלו ראיתי שאמרו שצריך מחשב מפלצת כדי להריץ את GTA IV וכל מני כאלה וסתכל פה ! סתכלו איזה כרטיס מסך חלש יש לו, יש לו מעבד בדיוק כמו שלי וכרטיס חלש משלי לפחות פי 2 ( אני מקווה חחח ) עכשיו איך זה יכל להיות שעובד לו כחה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yaronzi,

מה המצב אנשים? שבוע טוב אפשרות א': http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11142 אפשרות ב': http://www.nayadnayad.co.il/Product....roductID=12338 ההתלבטות שלי היא בעיקר על עיניין של הכרטיס מסך, באמת יש שוני משמעותי בינייהם? אני גם לוקח במחשבה את עיניין השירות, אני יודע שלHP יש שירות מעולה, לא יצא לי לשמוע ביקורות על סמסונג. -המחשב נועד לשימוש יום יומי, לא מתכוון להריץ משחקים על אולטרא כל הזמן, אבל כן יהיה נחמד אם אוכל להריץ על מדיום~HIGH אשמח לדעות בעיניין נ.ב: אם יש לכם אפשרות טובה יותר בטווח של המחירים שלהם, אשמח לשמוע

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. לאור הפידבק הנהדר שקיבלתי לשאלה הראשונה שלי בפורום הזה, אני פונה שוב לצוות המומחים בפורום... אני מתכנן לקנות את החלקים הנ"ל: לוח אם ASUS? ?P5LD2 Deluxe, Dual Core, 945P, PCI-E http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2387 1060 ש"ח (KSP) מעבד ?INTEL Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 Bit http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=1933 1080 ש"ח (KSP) זיכרונות MUSHKIN DDR2 1GB EM2-5300 667Mhz **DUAL PACK 2x512MB** http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7065 757 ש"ח (למיר) דיסק קשיח MAXTOR - ?160GB (8MB) SATA II http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=2902 465 ש"ח (KSP) כרטיס מסך SAPPHIRE - ?X800GTO 256MB, DDRIII, PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=2569 990 ש"ח (KSP) ספק כ…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הלפטופ ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, צפייה בתמונות, שמיעת מוזיקה ומעט WORD, אשמח להמלצה, ובנוסף לדעתכם בנוגע לסמסונג RV511 חשובה אחריות לפחות לשלוש שנים, יריץ Windows 8, לכן לא פחות מ 2GB זכרון, דיסק קשיח מספיק גם 500GB, גודל מסך סביב ה "15. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם חייב לחרוב אז לא בהרבה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח - 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי למשחקי דפדפן\אינטרנט וצפייה בסטרימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by mixtape,

היי, הרכבתי את המפרט הסופי הזה לפי מדור ההמלצות של הפורומים והצעה שקיבלתי כאן, רציתי לדעת האם יש רכיבים מסויימים שניתן להתפשר בהם עם פגיעה מינימלית באיכות המחשב, שיריץ משחקים בלי בעיה (בהנחה שהמטרה שמשחקים כמו Rome2, Watchdogs, GTA V וכו' ירוצו על המחשב חלק לגמרי ובכלל שיחזיק לפחות 4-5 שנים עם שדרוגים מינימליים). המחשב הזה מתחבר לSyncmaster BX2450 גודל 24 אינץ' עם רענון של 60 פריימים וזמן תגובה 2 MS ברזולוציית 1920X1080. הייתי רוצה להצליח להצטמצם ל-6000 או לכל היותר 6500 ש"ח. תודה רבה מראש! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1121 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מאוד נהנה לקרוא את הפורום וללמוד ממנו. הגעתי להחלטה לקנות HTPC לאחר שקניתי פנסוניק PY800 FULL HD. צריך מערכת שתתאים למסך, אין ברירה. מה נדרש? יכול לנגן קבצי HD בצורה חלקה ללא בעיה, עם יציאת HDMI. להעביר סאונד DTS על כל גוניו. הרכיבים מותאמים לעבודה על הפלזמה החדשה, עם יכולת לעבוד ב HD. ללא משחקים בכלל, בשביל זה יש מחשב שולחני. ללא כרטיס טלביזיה, בשביל זה יש יס מקס. יכולת להתחבר לרשת, להורדת קבצים וגלישה. דיסק קשיח 500 GB מארז HTPC כמובן שקט, חשוב מאוד. תקציב - כמה שפחות, באמת. אני מניח שלדרישות שלי 2500-3500 יספיקו. ללא OC. ודבר אחרון, המלצות מאנשים שקנו בחנות מסויימת והיו מרוצים ממנה, חשוב לי לדעת שיש לי גיבוי תודה רבה וחג שמח

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. במפרט אפשר לבחור בין 3 אפשורויות 1 Express Card 2- in 1 Multimedia Card 4 Smart Card 3 בתוספת תשלום בנוסף לחריץ הרגיל של pc card אפשרויות 1 ו- 2 לבחירה ללא תוספת השלישית בתוספת תשלום מה ההבדל בין express card ל - smart card האפשרויות השניה היא קורא כרטיסים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by flowmeter,

שלום חברים, עזרתכם המקצועית דרושה. יש לי מחשב במפרט הזה: מארז - על הפנים של אייבורי השחור אפור עם הידית - חייב להחליפו בדחיפות. לוח אם - GIGABYTE P35 DS3L זיכרון - OCZ 2GB מעבד Q6600 QUAD כ. מסך INNO3D GEFORCE 8800 GT OC דיסקח קשיחים נפח כולל 1TB מסך DELL U2410 קירור למעבד AC עכשיו ממה שאני צריך שתעזרו לי לבחור זה ככה: כרטיס מסך האם יספיק לי לקנות לו קירור טוב או להחליפו? להוסיף זכרונות זה בוודאות, השאלה אם אני חייב OCZ או שאפשר לקנות חברה אחרת? לוח אם האם מספק אם אני אחליף כ. מסך? והכי חשוב מארז חדש שיתאים לכל זה, כי הנוכחי הכי לא אפקטיבי בעולם ומרעיש כמו טרקטור!! תודה ושבוע טוב

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים