ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? ש"ח3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה-500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.שימוש עיקרי יהיה למשחקים, סרטים ואינטרנט ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?אין מסך כרגע, רוצה לקנות אחרי שיהיה לי מפרט למחשב * באיזה סוג משחקים תשחקו?משחקי אסטרטגיה/ספורט/תפקידים/ירייה בגוף ראשון ברשת ובמחשב החדשים ביותר או שעומדים לצאת. * באילו …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני שנתיים וחצי קניתי את המחשב הנוכחי שלי: AMD 1333 Bus 266 ASUS A7A266 320MB SD-Ram Hercules GeForce 4 MX 400 / TwinView Sound Blaster Live! Value LG Flatron 795FT Plus המחשב היה תותח בתקופה ההיא ועלה גם סכום תותח :-\ כיום, הוא עדיין עובד כמו תותח, אבל כשמגיעים למשחקים - ברזולוציות גבוהות הוא פשוט מקרטע במשחקים של היום... כשקניתי אותו, אמרו לי שאני אוכל לשדרג את המעבד בעתיד אבל אף אחד לא ציפה שיהיו מעבדי XP ושאני אדפק... אז עכשיו, כשאני רוצה לשדרג, אני צריך להחליף גם את הלוח, אז נראה לי שכבר עדיף לקנות מחשב חדש וזהו, מה אתם אומרים? אני רוצה לקנות לוח, מעבד, כרטיס מסך וזיכרון חדשים. כדאי לקנות בנפרד ולהרכיב לתוך המארז הנוגחי ולשים בצד את החלקים הישנים? או לקנות הכל…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד ללימודים, בעיקר כתיבה וגלישה באינטרנט. יכול להיות שגם סרטים (לא תלת מימד) אבל לא משהו מעבר. חשבתי לקנות מחשב נייד hp pavilion g6 מיד שניה, המחשב בשימוש מועט מאד כשנתיים (הערכה גסה). המצב שלו מצויין, ואני סומך על מי שמוכר לי אותו. למי שלא מכיר (אני לא יודע עד כמה המחשב הזה נפוץ) יש לו מעבד I3 - 2310M. עם 3 גיגהRAM. מותקן עליו - WIN 7 הום פרימיום ואופיס 2007 הבסיסי (וורד ואקסל). מה המחיר שכדאי לשלם עבורו? ומה דעתכם על המחשב באופן כללי? תודה רבה, וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הייתם משנים/משפרים/מוסיפים או מורידים? המחשב צריך להיות כולל מסך ומקלדת+עכבר Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 מחיר מיוחד בקניית מחשב חדש בלבד !, יחידות 1 ₪1433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2356 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 ANTEC Three Hundred 300 Gaming , יחידות 1 ₪292 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=387 Antec EarthWatts EA500D 500Watt 80Plus, יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1726 G.Skill RipJaws 4GB DDR3 1333Mhz CL9 F3-10666CL9D-8GBRL, יחידות 1 ₪266 http:…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם זקוק לעזרתכם בבניית מפרט למחשב ביתי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה, HD ועבודה משרדית בחיבור VMWARE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי לפני כמה חודשים העלתי פה הודעות לגבי זה שאני רוצה לקנות מחשב הצעתם לי פה לחכות לקונרו , וחיכיתי עכשיו אני רוצה לקנות מחשב אני רוצה מחשב שיתן לי MAX , בינתיים אין לי כיון תודה מראש לכל העוזרים
-
- 27 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה רישמו לי שני מפרטים למחשבים מבוססי אינטל וAMD המחשב מיועד לעריכה ועיצוב של סרטים ווידאו לא כולל מסך וציוד היקפי עד סכום של 6000 שחשחים לא מתכונן אוברקלוק וכו'... במחשב חובה די.וי.די
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב יש לי לפטופ עם ווינדוס 7. הלפטופ בסדר עם 2 גיגה זיכרון. הלפטופ (של לנובו)עבד טוב עד עכשיו אבל פתאום התחילו לקרות דברים. אם אני סוגר את הלפטופ ופותח אותו אחרי כמה זמן המאוורר שלו מתחיל לעשות רעש חזק ואז הלפטופ נכבה. לאחר שהוא נכבה (וגם סתם ככה אם אני עושה כיבויי רגיל) ואני מפעיל אותו מחדש הוא מגיע לאיזור שהוא כותב STARTING WINDOWS ויש את הציור המתנה של 7, פתאום שומעים את המאוורר שוב עם טורים בוהים ואז הוא נכבה. לאחר מכן אני פותח אותו שוב הוא שואל אותי אם אני רוצה להפעיל את המחשב במצב בטוח, אני אומר לו להפעיל הפעלה רגילה -ואז שוב אותו סיפור-מאוורר עושה רעש והמחשב נכבה. אחר כך אני מדליק אותו שוב ואז הוא אור לי שהייתה בעיה בהפעלה ושואל אותי אם לעשות STARTUP REPAIR או…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: משחק פוקר ולומד מדי פעם. מתכנן לחבר אותו למסך גדול בעמדה בבית ורוצה את האפשרות לקחת אותו איתי * גודל המסך? פחות חשוב, 13" ככה * רזולוציית המסך? לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?שיהיה אפשר לחבר מקלדת ועכבר נראה לי סטנדרטי * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני חושב שאני יכול להסתדר עם SSD256 וללא כונן קשיח. * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן כי אני קונה בחו"ל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? היה לי ASUS שנגנב והיה מצויין. …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתי נראה עוד מחשבים שתומכים בThunderbolt חוץ מMacBook Pro? לפי מה שאני יודע Thunderbolt תומך עד 10 Gb/s אבל בעתיד הוא כנראה יתמוך ב100 Gb/s מה שאומר שהוא יוכל להיות תקן חיצוני במקום PCIe 2.0 x16 שתומך בעד 64 Gb/s וגם PCIe 3.0 x16 לא יהי רחוק מי זה הוא יתמוך עד 128 Gb/s, ככה שיש ל זה סיכוי לא ? ראיתי מן כונן חיצוני לכרטיס מסך של נייח לנייד http://www.hwtools.net/Adapter/PE4L.html ואת זה http://www.villageinstruments.com/tiki-index.php?page=ViDock מה הם שווים ועד כמה הצוואר בקבוק יפריע ? הסבר על העניין, לי זה נשמע מעניין אבל הייתי רוצה לשמוע עוד דעות בעניין. יש עוד משהו שאני לא מבין בניידים מה זה 1G VRAM בכרטיסי מסך ? 1. זה אומר שבמחשב עם 4G DDR יהיה 1+4 2. זה אומר שבמחש…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני סטודנט, דל תקציב, לומד הנדסת תוכנה.. זקוק למחשב נייד כדי לעבוד קצת על תיכנות כשאני מסתובב.. וגם בכיתה. בסך הכל אני רוצה שהוא יהיה סביר, אני לא מצפה ממנו יותר מידי, כמו להריץ משחקים. אבל אני כן הייתי מצפה שיריץ WIN XP בצורה טובה,ואפליקציות כבדות פה ושם. לא חשוב לי שיהיה BT , אבל כן חשוב שיהיה כרטיס רשת אלחוטי. ואם לא אהיה אני מניח שאקנה כרטיס SD WIFI (חשוב שיהיה גם חריץ SD) התקציב שלי הוא בערך עד 1500 שקל.. אני יכול טיפה לעלות למעלה אם זה באמת ישתלם. בדקתי באתרי יד-שניה אבל אני ממש לא בקיא בדגמים, אם יש לכם דגמים שתוכלו אולי לומר לי את שמות הדגם, שאוכל לדעת מה בידיוק כדאי.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל מילה טובה על כל הרצון הטוב שמופגן כאן, בעזרה אחד לשני מבלי להתייאש. אני מחליף מחשב (בשעה טובה). ייעודם של המחשב החדש הם: 1. עריכת גרפיקה (PS, Illustrator) 2. בניית אתרים - בעיקר DreamWheaver ו FLASH. 3. משחקים (אין צורך במשהו הכי חדש, אבל משהו באזור. 4. כמו כולם (איטרנט סרטים מוזיקה וכד'). המסך שאני משתמש בו הוא Samsung 22BW. ברזולוציה של 1650*1050. אני לא מתכנן O.C אבל אם ההמלצה עומדת בעינה אשמח לקנות מחשב מTMS אשר הבנתי שעושים זאת. יש לי צורב DVD כך שאם זה קריטי אפשר להשאיר אותו מחוץ למפרט. כמו יש אני אתקין מערכת הפעלה. זהו, מקווה שזה יספק FOR NOW. תודה רבה מראש, צחי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מבקש את דעתכם על המפרט הבא עבור אדם שעובד באדריכלות (SketchUp וכאלה) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪940 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪126 לוח אם: Gigabyte GA-H87M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪460 מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪825 זיכרון: Corsair 16Gb Kit (8G X2) CMX16GX3M2A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪862 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪287 קשיח למחשב שולחני: Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch כמות:…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צרכים: שימוש משרדי בלבד. מה חובה מבחינתי: מסך 13, מעבד i3 או i5, זיכרון של 4 ג'יגה, יציאת HDMI, יציאות USB3.0. עדיף שיהיה קל ככל האפשר כי אני אסתובב איתו הרבה. ה-Dell Vostro V131 נראה נחמד. עולה 3190 בKSP. מה דעתכם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב בין 1500 ל 2000 ש"ח מארז מלא ! עם צורב ו 1.44 ( זה אפשרי ? ) ושלא יהיה סמפרון ! לא סלרון !!!! לא מהזבל הזה אם היה רק DURON 64 BIT הייתי בולע אותו ומלקק את האצבעות ? L2 64 והוא חיה רעה. בכל מקרה...חוות דעת על הלוח הזה של ECS עם צי'פסט Nforce 4 -----> http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MB379
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
gigabyte vt600-l geil 3200 256mb w/heat sink athlon xp 1700 kiuhb (radeon 9000 pro 2 128ddr (gigabyte volcano 10+ W.D 40GB 7200rpm 8mb זהו הכל עלה לי 1700 (קומבינות) ואני חייב לציין שמהחשב טסססססס באמת ממש מהיר ממולץ בחום....
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מפרט עוד שבוע ככה שיהיה למשחקים מוזיקה וסרטים צריך הכל חוץ מרמקולים ומקלדת
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לקבל חוות דעת על מחשב שבנו לי, המפרט לא כולל קירור למעבד משום שאין בטי אמ סי אז אני קונה מפה: http://ksp.co.il/?uin=20219 ואת הזיכרונות אני אקנה מאיביי (חיסכון של 100₪) אבל הם רשומים המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/y9uxbvhk/1 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים והכבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדיה סנטר ועבודה משרדית, וירטואליזציה, קצת משחקים אבל לא גיימר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות למחשב נייד חדש. המחשב ישמש לעבודה משרדית אם כי אעדיף שיכלול כרטיס מסך לא מובנה (שהזכרון שלו עצמאי). הדבר החשוב ביותר הוא שהמסך יהיה נוח לקריאת טקסטים, וכמה שיותר גדול (לשם השוואה: הבנתי שבמסכי lcd רגילים מסכים בגודל 19 אינטש יותר נוחים לקריאת טקסט מאשר מסכי 20 אינטש למשל בגלל גודל הנקודה, האם אותו רעיון ישים גם כאן ?). מבחינת ניידות המשקל פחות חשוב אם כי כמובן כמה שיותר קל יותר טוב. אגב: מה דעתכם לגבי המחשב הזה: http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=5558&zap=1 המפרט שלו: מעבד:core 2 duot5500 1.6mhz זיכרון ראשי:2048Mb DDR2 533MHz דיסק:120GB תצוגה:14.1" XGA מצלמה:1,3MB כרטיס גרפי: Nvidia GeForceGO 7300 כוננים:DVD Super Multi Double Layer …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד3000-3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים תכני HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:PES 2010 * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1280*1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוני כבד 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו א…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Photoshop cs6 + ~gaming + hd movies + Solidworks + Solidedge + Indesign א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - Solidedge + Indesign + Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - אין משחק ספיציפי אבל שמשחקים ירוצו בהגדרות גבוהות יחסית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כעיקרון אני מחפש במחשב כרטיס מסך ברמה גבוהה.... הכי גבוהה שיש..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, זקוק לעזרתכם בהמלצה על תיק גב לנייד 15.6. דגמים מומלצים ואיפה לקנות. תקציב: עד 350 ש"ח. המון תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב נייד 10.1" שהשימושים העיקריים שלו יהיו מוזיקה, אינטרנט, יוטיוב וקליפים לפעמים.. התקציב הוא עד 1500 ש"ח.. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-