ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, OFFICE, סרטים, SPSS, וכדומה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין עדיפות מיוחדת, מה שיכנס בתקציב המחשב הנייד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? פחות משנה לי.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 8GB RAM, +512SSD+ מעבד i5+ 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים?: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-THF9 - RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מארז: GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK/SILVER - GZ-FA1CA ספק כוח:Enermax Liberty 400W אם למישהו יש המלצות בנושא, אשמח לשמוע.. כמו כן, כל הרכיבים ששמתי תואמים נכון? לא עשיתי שום טעות?
-
- 24 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסך מתכבה לי כל איזה חצי שעה שאני לא נוגע במחשב,וכל ההגרדות על NEVER נה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים וחברות, לאחרונה הגיעה העת לרענן את חדר העבודה בבית ולהפטר ממה שהיה פעם מחשב ביצועי ביותר, אך היום משמש בעיקר כקופסת פח דקורטיבית וסופחת אבק. מאחר ואינני בקיא בחידושים האחרונים בעולם החומרה, חשתי כי HWzone יחזיר אותי לעניינים חיש מהר, ועל כן אני פותח פוסט זה. לענייננו: 1. מחיר מקסימלי: כאמור, 2000 ש"ח (רצוי שלא לחרוג מתקציב זה, הכוונה הראשונית שלי הייתה מחשב ב1500 אך אני נוטה שלא להתפשר על איכות החלקים). 2. מה הן מטרות/שימושי המחשב? מעט עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, שיתוף קבצים - עד כאן מחשב סטנדרנטי שאפשר לקנות גם ב1K ולסגור עניין, אבל פה זה הופך למעניין: אני מוזיקאי ויוצר ומתכנן אולפן ביתי - מחשב סביר לאולפן ביתי אמור לעלות בסביבות ה3-4K, …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים, כבדים ככל האפשר (למרות שאני מניח שבסכום הזה הביצועים יהיו מוגבלים) * גודל המסך? עד 15.6 אינץ'. * רזולוציית המסך? לפחות 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDDת לפחות 0.5TB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בקיצור, שיהיה אופטימלי למשחקים בתחום המחירים הזה. כמו כן, עדיף מחנות שיש לה סניף באילת. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה , אני מתכנן לקנות בשבוע הקרוב מחשב נייד , עד 4000 שקל , אם באמת יש צורך אז יש אפשרות לחרוג בעוד 500 שקל אם זה באמת יעשה שינוי עצום של המחשב שבאמת שווה להשקיע עוד 500 שקל . עכשיו , מתחת לבית שלי יש חברת KSP , והבנתי שהם חברה ממש זולה , ככה שדיי עדיף שזה יהיה משם , אלא אם כן שוב , יש איזה מציאה בחברה אחרת שלא כדאי לפספס. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות כן , משחקים גם כן , בעיקר שיוכל להריץ אותם בצורה חלקה ובלי בעיות , אין לי בעיה שגם זה יהיה באיכות הנמוכה ביותר למשחקים הכבדים שיש ... אבל מקווה שבסכום הזה זה יוכל להריץ באיכות טובה את רוב …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על נמפרט הבא: Athlon64 2800+ (S-754) 639 639 GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 425 425 DDR 400 512Mb 400MHz AData /VT 260 260 WESTERN DIGITAL 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 351 351 Compucase 6C29 Black 300W 272 GigaByte ATi Radeon 9550 128MB Bulk GV-R955128D 398 סה"כ 2346 ש"ח זה יותר מ 2000 אבל זה ממש גבולי אני לא צריך מקלדת, עכבר, פלופי או CD מה לגבי כרטיסים האלה במקום ה gigabite: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1463_1466&products_id=8830 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1681_1683&products_id=10424
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 גג גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס. עיקר ההתמקדות היא בתכנות WEB, אני עובד כרגע עם VS CODE , תוכנה די קלילה , לא כבד מידי. בונה אתרים פשוטים, בהמשך גם מסבוכים, אבל הבנתי שזה לא מכביד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא קריטי 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? היום 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מכיוון שאני מתכנת ג'וניור אז אני לא יודע בדיוק באיזה עוד תוכנות משתמשים בהמשך, אבל כרגע למיטב הבנתי בעיקר בVS CODE. אם משהו יודע שיש שימוש גם בתוכנות כבדות יות…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל מכם עזרה. אין לי שמץ של מושג בעניינים האלה.... המחשב הנייח שלי שבק. זקוקה לו לעבודות משרד סטנדרטיות (אופיס) גלישה, צפייה בסרטים, משחקי מחשב לא כבדים מדי, עריכת תמונות ואולי גם עריכת וידאו בעתיד. האם המפרט הזה יספיק לי? האם כדאי לשדרג למעבד i3? יש טעם בזיכרון גדול יותר או שאפשר להוסיף בעתיד? תודה (-: לוח אם: תוצרת GYGABYTE דגם: GIGABYTE GA-H81M-S1 דגם אשר כולל את מיטב הטכנולוגיה 4SATA3+FSB1600+ PCIe x 16 +HT+RAID DDR3-1333+USB2(8)+USB3(2) DUAL BIOS + +2PCI + 1PCIE+DYNAMIC ENERGY SAVING Ultra Durable 2 ציפסט: Intel® H81 Express Chipset- אחריות: שלוש שנים מעבד: תוצרת INTEL דגם: INTEL CORE G3220- מהירות: - 64BIT 3.0GHZ – FSB 1150 - 6MB …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000, אפשר לגלוש ל-5200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך LCD WIDESCREEN 20 אינץ' של חברה מוכרת, מקלדת ועכבר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? רק שיהיה הטוב ביותר שאפשר להוציא במחיר הזה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב ח…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השימושים משרדיים בלבד למרצה באוניברסיטה כשהניידות היא גורם מכריע. הנה הלינק לת'רד שפתחתי בנושא במקור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=289541.msg2544443#msg2544443 הנ"ל כולל מעבד מעודכן (U2500), מספיק זיכרון (1G) ואחריות יבואן 3 שנים. מה אתם אומרים - צריך לתת תשובה בחצי השעה הקרובה! לינק: http://www.notebookclub.co.il/prod-d420-1.htm לא משם אני קונה, אבל המפרט זהה. תודה מראש, TMP
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, לפעמים פרמייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר וכבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב בכלל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יהיה אוברקלוק בשום צורה 7. האם האם יש צו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של acer מסדרת ה aspire one. הסוללה המקורית שקיבלתי עם המחשב נהרסה כנראה בגלל מתאם שהתקלקל. דבר ראשון, יש לי מטען של דגם אחר בסדרה וכתוב עליו 19V. גם על התחתית של המחשב כתוב 19V. על הסוללה כתוב 11.1V גם כל הסוללות שראיתי בחו"ל הן 11.1V . מה הולך פה? מה המתח של המחשב ואיך הוא עובד עם מתח כזה נמוך?? אפשר להשתמש במטען האחר? דבר שני, ראיתי בחו"ל בטרייה של 5200 מילי אמפר (6 תאים) במחיר 43$ (סביר ואפילו דיי זול). כשרציתי להזמין ראיתי שהבטריה המקורית היא LI-ION וזאת שבאתי לקנות היא LITHIOM .. מה זה אומר מבחינתי? שווה או לא? תודה מראש =]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך עמדת עריכה. המחשב הינו בעל מעבד Intel Core Duo2. עכשיו נאמר לי שWIN XP אינו יודע לנצל את היכולו של המעבד עד הסוף האם זה נכון? האם לא שווה לי להשקיע את המחיר הגדול בגלל זה? תודה רבה עמיר שחר
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט מחשב להורים שלי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שדרוש כדי שיהיה מחשב מהיר טוב ושקט ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים קלים מאוד, מייל אינטרנט קצת משחקים של הנכדים. מה שדרוש הוא שהוא יהיה חזק מהיר ויחזיק להרבה זמן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא נועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3.7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך אבל לא לחסוך על ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?GAMING א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 FAR CRY 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני מנחש 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש... בניתי את המפרט הזה: http://planet.nana.co.il/puredeat/%3DX.JPeG מה דעתכם? Plz Help, אני קונה את המחשב בקרוב מאוד.... תודה :-*
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש לצרכים של עריכה מיקצועית דרוש מעבד חזק מאד שיתאים לי לתוכנות חדשות והכי מקצועיות היום בשוק כמו פרימיר וגאס וכדומה... (אני עוסק בתחום הקולנוע לכן אני צריך מעבד חזק במיוחד) וגם שיהיה מצוין למשחקים כבדים שיריץ לי משחקים על חלק ושספיק לי לפחות ל4 השנים הקרובות.. התקציב שלי הוא 8000 שקל ללא ציוד היקפי יש לי מסך 22 אינץ דרוש שהמחשב יהיה שקט מאד בגלל שהוא בחדר שינה.. לא יודע אם אני יעשה o.c אולי בעתיד הקרוב... ומעדיך מעבד של i7 ... וזה מפרט שבנתי בבקשה אם יש לכם מפרטים טובים יותר או לתקן דברים מהפרט שלי אני ישמח!.... Intel Core i7 940 2.93Ghz 8MB Cache BOX, יחידות 1 ¤3120 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4334 Thermaltake V1 Cpu Fan, יח…
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אוקי דוד שלי צריך להפסטר מהעגלה שלו פנטיום 2 עם ריווה tnt עכשיו הוא רוצה שהמחשב יחזיק 5-6 שנים ושהיה ניתן לשידרוגים עכשיו הוא עוסק בתכנות (עובד בחברת סטארט אפ) והוא רוצה שהמערכת תשמש ללינוקס משחקים הוא אמר שאולי וגם לא doom3 אלה יותר בכיון cs הרגיל שגם לא צריכים משהו הנה מה שהכנתי תנו לי בעצות Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE K8NF-9 NF4, s939, PCI-E 512MB 400MHz V-DATA שתיהם כאלה לגיגה X300-SE PCI-E 128MB +TV 160GB 7200 8MB WD1600JB NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 HEC Compucase CI-6A19 300W סה''כ 3325 מה אתם חושבים הספק יחזיק ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם זקוק לעזרתכם בבניית מפרט למחשב ביתי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה, HD ועבודה משרדית בחיבור VMWARE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לדוגמא SIMS, עבודה משרדית (WORD), צפייה בסדרות וסרטים ב HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SIMS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע המחשב מחובר למסך DELL 19 אינץ' רחב אבל בעתיד כנראה יחובר מסך טלויזיה (32 אינץ') -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב המשוער 5000 הצעה מיוחדת ניתן לחרוג מעט מטרות המחשב: אינטרנט , משרדי , סרטים, מעט עריכה גרפית, מעט עריכת וידאו גודל המסך - 13.3 משקל רצוי - פחות מ 1.5 האם נדרש זמן סוללה ארוך - מעל 5 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יו אס בי 3 קורא כרטיסים , איצ'דיאמווי ?בלוטות - טוב גודל מינימלי של כונן קשיח - 320 יספיקכונן CD/DVD צורב -לא משנהכונן Bluray - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - חברה ידועה באמינותה חשבתי על הדגמים הבאים LG Z330-G.AEMASE UltraBook] /Samsung 530U3B A01IL UltraBook Acer Aspire S3-951-2464G34iss UltraBook ZenBook UX31E i5-2557M HD 3000 asos ת…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-