ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
היי, אשמח לקבל המלצה לגבי מחשב בעל מסך 13". המחשב הולך להיות מיועד לעבוד משרדית (אופיס ו WIFI). דבר שמאוד חשוב הוא זמן הסוללה וכונן CD מובנה. מחיר 3000-3500 חשבתי על המחשב dell vostro 13.3 370m עם שדרוג של הסוללה ל 8 תאים. מה אתם אומרים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לפי הפירוט המצורף 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אינטרנט, משחקי אינטרנט אונליין, צפייה בסרטי HD, חיבור לטלויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך ב…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
WD 40GB 7200RPM 299 ש"ח 300W ATX 87 ש"ח Genius LIVE Maker 5.1 Sound Card 92 ש"ח SAMSUNG CDROM x 52 Bulk 120 ש"ח Creative SBS 230 * 68 ש"ח Mitsumi floppy 1.44 51 ש"ח Viewsonic 17 E70 661 ש"ח הרכבת מחשב + התקנת מערכת הפעלה 260 ש"ח Sapphire Radeon 7000 64MB DDR 246 ש"ח SPIRE HD05040B FlowCooler 76 ש"ח Asus P4S800 SIS 648FX 435 ש"ח Samsung 256MB DDR 400 Original 354 ש"ח Thermaltake Lanparty Xaser-Bag for Midi Tower Cases 142 ש"ח Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse 136 ש"ח Intel Pentium 4 2.4GHz E Prescott 1MB 533MHz BOX 789 ש"ח CoolerMaster Aero 4 Lite 92 ש"ח למישו י…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נייד ב- 5500 ש"ח. אני סטודנט להנדסה ורוצה שהמחשב יוכל להתמודד עם תוכנות solid. מה דעתכם על המחשב הבא: [http://www.ctm.co.il/product.asp?id=735/url] האם הוא יוכל לעמוד בזה(לפי מה שראיתי יש לו כרטיס מסך עצמאי ו-1 ג'יגה)? האם למישהו יש הצעה אחרת? :nixweiss מישהו יכול אולי לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו אני רוצה לשדרג את הלוח אם+מעבד+כרטיס מסך+כרטיס זיכרון.. מעבד בערך 3 גיגה הרץ ,כרטיס מסך radeon 9800 pro , כרטיס זיכרון 512, לוח אם לא יודע שיהיה משהו טוב לא זבל... כמה זה יעלה לי.. ותיזכרו שאני שמדרג זאת אומרת מביא גם מה שיש לי עכשיו: 2.4 ghz, Geforce mx 440, 256 זיכרון......... אז יאללה מי שמבין שיגיד
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה מפרט של מחשב ב6000 ש"ח שיהיה רק המחשב, בלי מסך וכאלה, ובלי מארז. אני רוצה שהוא יוכל להפעיל את כל המשחקים החדשים. תודה רבה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ומתאפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כרגע ללא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא עריכה\קידודי וידאו והמרות. בנוסף אפשרות להרצת משחקים כדוגמת CALL OF DUTY, battlefield 3 על רזולציית FULL HD בהגדרות גבוהות. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רזולוציית המסך היא FULLHD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך! 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כרגע לא, אבל…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה. רציתי להוציא את המקסימום מהחומרה ומינימום מחיר חחחח [TABLE=width: 674] [TR] [TD]מעבד אינטל[/TD] [TD]Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD]703[/TD] [/TR] [TR] [TD]קירור למעבד[/TD] [TD]Scythe Katana 4 SCKTN-4000[/TD] [TD]110[/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אמ[/TD] [TD]Gigabyte GA-H81M-S2PV LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI[/TD] [TD]242[/TD] [/TR] [TR] [TD]זיכרון[/TD] [TD]G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT[/TD] [TD]309[/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך[/TD] [TD]MSI GTX970 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E[/TD] [TD]1653[/TD] [/TR] [TR] [TD]כונן קשיח[/TD] [TD]Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB SATA III[/TD] [TD]195[/TD]…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מאוד נהנה לקרוא את הפורום וללמוד ממנו. הגעתי להחלטה לקנות HTPC לאחר שקניתי פנסוניק PY800 FULL HD. צריך מערכת שתתאים למסך, אין ברירה. מה נדרש? יכול לנגן קבצי HD בצורה חלקה ללא בעיה, עם יציאת HDMI. להעביר סאונד DTS על כל גוניו. הרכיבים מותאמים לעבודה על הפלזמה החדשה, עם יכולת לעבוד ב HD. ללא משחקים בכלל, בשביל זה יש מחשב שולחני. ללא כרטיס טלביזיה, בשביל זה יש יס מקס. יכולת להתחבר לרשת, להורדת קבצים וגלישה. דיסק קשיח 500 GB מארז HTPC כמובן שקט, חשוב מאוד. תקציב - כמה שפחות, באמת. אני מניח שלדרישות שלי 2500-3500 יספיקו. ללא OC. ודבר אחרון, המלצות מאנשים שקנו בחנות מסויימת והיו מרוצים ממנה, חשוב לי לדעת שיש לי גיבוי תודה רבה וחג שמח
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד כפול ליבה כיום מאוד זול (ה805), כך שזו אופציה, לתמיכה עתידית... לוח אם איכותי וזכרונות סבירים יספיקו. לגבי כרטיס מסך, שיהיה עם תמיכה עתידית ולא onboard (אולי 7300 נכנס פה איכשהו?) ספק ומארז איכותיים בהתאם מקווה שייכנס לתקציב. תודה, דן
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו להמליץ לי על נטבוק בשביל אמא שלי. חברה שלנו נוסעת לארה"ב בחודש הבא והיא תוכל לקנות אותו שם, השאלה כמה זה ישתלם? אין דרישות מיוחדות-חוץ מהרזולוציה המינימלית שצריכה להיות 1024*768, עדיף שהוא יגיע עם BT, מצלמה ומיקרופון מובנים אבל ממה שראיתי זה כבר סטנדרט בכולם. הנטבוק ישמש לאנטרנט, אופיס, סקייפ-לא יותר מזה. אם להזמין בארה"ב זה אכן יותר משתלם, אשמח לקבל המלצה לחנות. תודה מראש ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי, הבאתי הביתה שני אנשים שמבינים (בלשון המעטה) בחומרה, תקציב של 2000 ש"ח בערך (עם סטייה של 100-200 ש"ח) והדרישות הבאות: ביצועי קול איכותים 5.1, ביצועי מסך שיספיקו למשחקים של היום (לא משהו יותר מדי טוב, רק שיספיק) לוח אם מתאים לאוברקלוקינג, מעבד נאות רק גAMD ומארז נבחר כבר מראש, ENERMAX. וכמובן, הטוב ביותר שאפשר להפיק... אחרי שעה וחצי של השוואות מחירים בזאפ, יצא בסביבות ה 2000 ש"ח ללא מסך. אז הנה המחשב: מעבד: AMD XP 1800 לוח אם: albatron km-18d pro זכרון: geil 256mb 400 mhz כונן קשיח: WD 40 gb 8 mb cach כונן CD: sony X52 מאורר רגיל 80 מ"מ, ספק כח פשוט רמקולים בנפרד. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי מחשב קיים בן 8 שנים שאני יכול להוציא ממנו חלקים. במה כדאי לי להשתמש כדי לחסוך כסף. כרטיס מסך ומעבד בוודאות אני רוצה להחליף ואני לא צריך כונן SSD מחיר Price כמות Qty תאור Desc. מקט SKU 931…
-
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, חבר נסע לארה"ב ומבקש לקנות משם נייד קטן ושימושי לצרכיו. הוא סטודנט. ההנחיה הכי חשובה שהייתה לו מבחינתו היא שהוא רוצה להרגיש שמחשב נייד. לזרוק לתיק ולא להרגיש שהוא סוחב איתו מחשב.כלומר השיקולים המנחים הם משקל,גודל,זמן סוללה ושאר אספקטי הניידות. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים,ואם פעם בשנה יצטרך לפתוח פוטושופ או SOLID WORKS שהוא לא ישבוק חיים (מבין שזה לא הייעוד, לא מצפה לביצועי עבודה שישתוו למחשב שולחני) * גודל המסך: מקסימום 13 אינץ'. חשוב שיהיה קטן, אבל שעדיין יהיה ניתן לעבוד עליו. * מעבד: אני מניח שבגדלים כאלו מדובר על ATOM ? אין לי שום שמץ של מושג עליו. איזה דגם מהיר מספיק? מאיזה להמנע? * זכרון : ההגיון הבריא ישר צועק 4 ג'יגה. אבל יש צ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?FHD , גיימינג, משחקים חדשים עם דרישות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? -4 6. האם מתוכנן אוברקלוק? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? חיפה, גר…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א)לנצל את כל התקציב! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LED 23 INCH FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה למכור את המחשב שלי, יש לי אותו כבר כמה שנים אבל שידרגתי אותו כל תקופה. רק המארז קיים בסביבות החמש שנים. חוץ מזה הכל התחדש בשנה-שנתיים אחרונים.. אין לי מושג כבר כמה השקעתי במחשב הזה ואין לי מושג כמה אני יכול למכור אותו. הכל תקין חוץ מהכונן שהוא לא עובד, והארדיסק טרה וחצי חיצוני שהוא לא קשור, אז לא להתייחס אליו בתמונה של המפרט. ספק: אז מה מחירו של המחשב הזה ביד 2? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים! לפני כמה שבועות בקשתי עזרתכם כאן בנוגע למפרט מחשב ב5K וייעצו לי פה ובפורום אחר לחכות מעט ליציאת המעבדים החדשים והכ.מ של NVIDIA המעבדים יצאו כבר לפי מיטב הבנתי, יש טעם לחכות עוד לכ.מ ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רק כמה הערות 1. קודם כל המחשב מיועד למשחקים בעיקר 2. מסך כבר יש לי 3. אני רוצה את זה מ KSP ושיהיה כולל הרכבה שלהם 4. שיהיה מארז טוב ומאוורר 5.שיכלול כונן DVD וצורב DVD 6. 2G זיכרון זהו , תודה לכל העוזרים מכל הלב.
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עריכה: שלום שוב, ומצטער, לא שמתי לב להוראות המפורטות לפתיחת אשכול כזה או אחר. בכל אופן אני רוצה לקנות מחשב, החלטתי שכנראה כן מהארץ. שלא יעבור את ה 5500 ש"ח * מטרות המחשב - מחשב שיחליף את המחשב הנייח הנוכחי שלי - מטרות למידה, עבודה ומשחקים חדשים * גודל המסך - 14-15 אינץ' * משקל רצוי - לא קריטי, 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא חייב, 5-6 שעות יספיקו. המחשב יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל, המחשב הוא תחליף למחשב השולחני. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI אם אפשר, DVI רצוי - המחשב יחובר למסך 23 אינץ' בזמן שהותו על השולחן * בלוטות - אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 600 ג'יגה * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - רצוי דל, תקנ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצתכם למפרט למחשב למטרת משחקים ב - 5K עבור מתנה לילד בן 14. התקציב צריך לכלול מסך וציוד היקפי. אין צורך בתוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מעריך שמשחקים עדכניים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך - שצריך לרכוש גם. סביב 23'…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב והיום עברתי בבאג לקבל הצעת מחיר שאני אדע בערך מה אני יכול לקנות. התקציב שלי הוא 8000 שקל ומטרת המחשב היא למשחקים. מתוך ה-8 אלף 3 אלף יורדים מכוון שאני קונה את המסך L193ST של LG מכיוון שיש בו את כל הפונקציות שאני רוצה ("19, כניסת DVI, TV TUNER,חיבור COMPOSITE שדרכו אפשר לחבר לדוגמא PS2 והכי חשוב לדעתי- אפשרות תלייה על הקיר) אם יש למישהו הצעה למסך עם אותם תכונות אני אשמח לראות משו שונה. ועכשיו למפרט שהציעו לי. המחיר הוא 6900 כולל מסך אבל הוא לא כולל מקלדת עכבר ורמקולים: -מעבד intel pentium 4 630 3.0 Ghz 800Mhz 2M 775 LGA 64BIT -לוח אם Intel Luxemburg 915GUXL 800Mhz -זכרון 512MB DDR2 533Mhz (לא מצויינת חברה) -דיסק קשיח Samsung 80G…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חוות דעת אחרונה על המפרט הזה לפני שאני הולך לקנות אותו.. אני לא קונה מ-KSP למי שרוצה לדעת.. כולל מסך 22. תודה מראש..
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! :hi: מיינים אשמח להצעותכם למפרט מחשב לשימוש ביתי, בעיקר למשחקים. עדיף שהחנות תהיה באיזור הדרום או לפחות שעושים משלוחים לדרום. אין צורך במסך או ציוד היקפי. תודה רבה!!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-