ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
עקרונית אני מחפש מחשב נייד שיתאים לצרכים בסיסיים, בעיקר שקשורים ללימודים. אין לי ממש תקציב, מה שחשוב לי שהמשחק ירוץ סבבה ויפעיל תוכנות בסיסיות בלי יותר מדי קושי (מינימום מחיר מבחינתי זה טוב, אם צריך טיפה יותר גם בסדר). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך אם יש אפשרות לנצל בשביל תועלת מיוחדת אז לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב משחקים, STARCRAFT, רזולוציה של המסך שתמליצו עליו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : אין תוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo3, Starcraft וכל משחק אחר עתידי.. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין (המלצה על מקלדת תתקבל בברכה) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסול…
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
לפי מה שהבנתי ה WIN 7 starter חוקי לחלוטין והאופיס חוקי ל 30 יום , אבל הוורד והאקסל נשארים האם זה יכול להיות ?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום! אני עובדת על תוכנת קיובייס לעריכת סאונד והקלטות, וזקוקה למפרט מחשב בעל רכיבים שקטים במיוחד!!!! וגם בעל מעבד חזק לא פחות מגירסת I7 2600 המכיל לפחות 8 ליבות, ו12 G זיכרון RAM ושני דיסקים קשיחים בעלי יציבות גבוהה ומהירים ושקטים במיוחד, אין צורך בכרטיס מסך נפרד אם המשולב בלוח האם מאפשר צפייה ב איכות גבוהה וניתן לחבר אליו שני מסכים במידת הצורך, אין צורך בכרטיס קול , מספיק המובנה על הלוח אם הוא באיכות טובה, כיון שאצטרך כרטיס מקצועי חיצוני. תודה מראש לכל מי שיעזור!
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב למשחקים עד 2500 ש״ ח + מסך 22״ , אפשר לחרוג עד 2900. אני גר בסביבות קרית גת אפשר להרכיב מהחנויות , ksp,iqpc , או משהו מהאיזורר.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי בזה הרגע סוללה ביד איך אני יכול לדעת כמה תאים יש לה ? ( לא רשום עליה 6 cell )
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
טוב.... בקצרה - המליצו לי על מחשב והייתי בבדיקות אחרונות לקראת רכישה וגיליתי שלנובו לא נותנת לו אחריות בינלאומית בארץ :-( חוזרים לשולחן העבודה ושוב אני צריך מחשב.... דרישות: קטן וקל ללימודים, מספיק חזק למשחקים ממוצע פלוס. חשוב שיהיה חזק לצפייה בסרטים באיכות הגבוהה ביותר. גודל מסך - 13-14" משקל - כמה שפחות דיסק קשיח - מינימום 250 ג'יגה זיכרון - מינימום 4 ג'יגה כונן אופטי - רצוי אבל לא חובה, יש לי אפשרות להוסיף חיצוני במקרה הצורך. USB3 - רצוי מאוד (אם יש אפשרות להוסיף כרטיס כלשהו שייתן לי כזו זה מאוד יעזור). GPU - כמה שיותר חזק? :-\ יציאות מיוחדות - HDMI חובה!!! זמן סוללה - מינימום 3 שעות. עדיף יותר. אחריות - חובה, אני מעדיף 3 שנים מקסימום אני יכול להרחיב. חשוב מאוד: -קטן …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי כבר מHP ישראל שרק האחריות הבסיסית לשנה שמקבלים עם רכישת הנייד מכובדת בארץ ואין דרך להרחיב אותה. השאלה שלי היא כזאת - יש דרך לקבל אחריות ממעבדה פרטית? חשבתי על האופן שזה עובד עם סלולארי שקונים מחוץ חברת התיקשורת ואפשר לשלוח אליה בשביל לקבל עליו אחריות אחרי שהיא בוחנת אותו במעבדה או מה שהיא לא עושה.. יש חיה כזאת? האם קיימת אופציה אחרת?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אני חושב לקנות סמסונג מחו"ל מהסידרה החדשה יש למישהו מושג מה קורה עם האחריות בארץ כשאני קונה בחו"ל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני בחיפושים אחר לפטופ חדש. הייתי נאמן לטושיבה עד עכשיו. לפני שהבנתי שהם לוקחים 1000 ש"ח על כל אות במילה "Toshiba" ולא משנה מהו מפרט המחשב. כל מקרה. הנה המחשב שאני נעול עליו Asus G53SW i7-2630QM 2.0GHz [table] [tr] [td] מעבד[/td] [td] Intel® Core™ i7-2630QM 2.0 GHz (6M cache) (Max Turbo Frequency 2.9 GHz)[/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון[/td] [td] 8GB DDR3 1333MHz[/td] [/tr] [tr] [td] כונן קשיח[/td] [td] 500+500GB (7200rpm) מהיר[/td] [/tr] [tr] [td] מסך[/td] [td] 15.6" 16:9 HD,3D 120Hz (1366x768), LED backlight[/td] [/tr] [tr] [td] כרטיס מסך[/td] [td] NVIDIA® GeForce® GTX 460M (1.5GB GDDR5)[/td] [/tr] [tr] [td] קישוריות[/td] [td] Wi-Fi 802.11 b/g/n Bluetooth כרטיס ר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לגיסתי (די דחוף - שלה קרס). הצרכים שלה הינם פשוטים יחסית, יותר אינטרנט (סרטונים לבן שלה גם) וכאלו. היא לא משחקת משחקים כבדים וכאלו אבל חשוב לה שלא יתקע ויחזיק מעמד... התקציב כמו שנאמר בכותרת הוא 2500 ש"ח, ניתן לחרוג קצת במידת הצורך. לקחתי מפרט מהאתר של KSP שלדעתי גם הוא OverKill. האם יש טעם לקנות בחנות אחרת (היא מאזור רחובות) או ש- KSP זה בסדר? אגב - אין יותר מדי חשיבות לרעש מפני שהוא בחדר נפרד וכמו כן אני לא מאמין שהרכיבים יהיו במאמץ בכלל. המפרט הוא: [table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/t][table][tr][td][/td][…
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל עוד מעט ללמוד הנדסת מכונות בבן גוריון ורציתי לכבוד המאורע להתחדש במחשב נייד שיהיה ללימודים, אני לא מכיר את עולם הניידים יותר מידי ולמרות אחרי קראה בה שעשיתי בנושא אני רוצה לשאול לעצתכם. השימושים הם דבר ראשון עבור לימודים, חוץ מזה המחשב גם יהווה לי כמחשב לסטודיו (אודיו) נחמד שיש לי בבית (חובבני אבל רציני) אך יתחברלכרטיס קול חיצני. תקציב: 3.5, לא חייבים לבזבז הכל ואי אפשר לעבור (בסדר חמישים מאה אפשר). חיבורים: חובה USB 3 , בלוטוס לא אכפת ליבכלל. סוללה: אממ אני לא יודעכמה צריך ללימודים אבלהבנתי שלהנדס השלוש שעותיספיקו כן?? כמה שיותר. ביצועים: לפחות 4 ראם לסטודיו, ואני רוצה כרטיס גרפי טוב שיהיה עליו למשחקים קטנים. מסך: 14-15.6. אם יש לכם רעיון אז גם מקלדת עם ת…
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של אסוס על הג'ק של האוזניות יש גם ציור של מיקרופון האם זה אומר שהג'ק משמש גם למיקרופון ? אם כן אז איך אני משתמש ב סקייפי עם אוזניות ומיקרופון ?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
קישור למחשב + קניה : http://www.ebay.com/itm/New-Asus-17-3-G74SX-BBK7-DV7t-i7-2630QM-Webcam-Laptop-/250887304001?pt=Laptops_Nov05&hash=item3a6a0c7341 אני קונה את המחשב הזה מאיביי ב1200 דולר ... שזה יוצא משהו כמו 4200 שקל עכשיו השאלה שלי : 1)זה בטוח לקנות משם? 2)כשזה יגיע כבר משם עד אליי כמה כסף עוד אני אצטרך להוסיף חוץ מה4200 שקניתי מהם... (מעמ' משלוחים וכל זה) 3)אני יקבל על זה אחריות בארץ מהיבואנית הרשמית של אסוס בארץ ronlight ?? ואם כן כמה זמן [= תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אנשים אני מיתחרפן. אני מחפש לפטופ שגם יוכל להריץ גרפיקה גבוהה מצאתי משהו שניראה לי פיצוץ ב 5000 שקלים satellite a665-14j , על פניו ניראה מצויין אבל מה אתם אומרים. כל פעם שאני מוצא דיל טוב כולם אומרים שזה ישן ולא טוב. זה גם 3d עם blue-ray ועוד דבר אחד עם מישהו יוכל להסביר לי על הכרטיסי מסך של הלפטופ. מה זה nvidia gforce 350m לעומת ה8500 שיש לי בנייח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב לשימוש משרדי בלבד, האם יש צורך בפתרון קירור כלשהו למעבד מעבר למה שבא בברירת מחדל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, עריכה גרפית דו מימדית. * גודל המסך? 13- 14 " * משקל רצוי? עד 2.300 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB 3 רצוי * בלוטות? ? * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD, צורב יהיה נחמד * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי מאוד * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אכן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה לחברה, אך כן למינימום אחריות 3 שנים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש שיעלה לי על המחשב GTA החדש ( יותר מ IV ) , GTA IV , קרייסיס 2 וכל החדשים מה אתם אומרים על המפרט הזה : זה מפרט שהיה מוכן בחנות (אייבורי) ואני שיפרתי לו תזיכרון , את הדיסק קשיח , את המעבד , לוח אם , ספק , הוספתי מאוורר למעבד , וכרטיס מסך מארז + ספק כח מארז מתוצרת IN-WIN הכולל יציאות אודיו ו-USB קדמיות ואחוריות ספק כח מותג IN-WIN Power Man 450W יתרון חשוב: ספק כח בטכנולוגיית Active PFC שנתיים אחריות לספק הכח מעבד Intel® Core™ i5 2500 2.9GHz 3 שנות אחריות למעבד מאוורר למעבד Scythe Katana 3 לוח אם לוח Intel דגם DH61WW B3 צ'יפסט H61 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 3 שנות אחריות ללוח האם דיסק קשיח WD 500GB SATA3 7200RPM 16MB Buffer 3 שנות אחריות לדיסק הקשי…
-
- 31 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מתנת יום הולדת לסבא וסבתא מכל הבנים שלהם (אמא ודודים)... זה מחשב בסיסי מאוד לוורד ואינטרנט, משהו שבתכלס כל מחשב ישן יכול היה לעשות, האם בכלל יש טעם להשקיע כ"כ הרבה או שמספיק לקנות משהו פשוט עם CORE 2 DUO באזור ה2000? כמובן שאני מחפש שילוב של מחשב שיעשה את העבודה לכמה שנים לפחות במחיר טוב (כמו כולנו). אני עוד מתלבט לגבי "השקעה" בI3.. ♠ * מטרות המחשב? לדוגמה: וורד ואופיס, אינטרנט, שימושים בסיסיים ביותר. * גודל המסך- 15.6 אני מאמין, מדובר במחשב ביתי שלא מיועד להילקח לנסיעות. * משקל רצוי - לא משנה, המחשב יישאר בבית רוב הזמן - הוא נייד כדי לחסוך במקום כשלא משתמשים בו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא, יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI תמיד נ…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום רב לכם, באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד שנה א' ! ( קולולולול ). המחשב ישמש אותי כאמור ללימודים בעיקר, אך גם למשחקים ( FPS בעיקר, לא בהכרח הגדרות גבוהות ) וכמובן לסרטים HD. אני משתמש "כבד" יחסית במחשב, ולכן למרות שהדרישות שלי לא בשמיים, אני משקיע יותר ממה שאני כנראה צריך בשביל שהמחשב יסחוב 4 שנים ושאני אהיה מבסוט (כמה שאפשר כמובן..) והרי התחזית: * גודל המסך? 14* משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הולך לשבת איתו בלימודים, כנראה שיהיה איפה לחבר אותו.. ככה שאין דרישה מיוחדת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, * בלוטות? עדיפות * גודל מינימלי של כונן קשיח? מהירות 7200 (נפח פחות חשוב, יש לי טרה חיצוני…
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום רב, ותודה מראש למייעצים אני נרכיב מחשב לעבודה גראפית המחולקת לשלושה צרכים עיקריים: [list type=decimal] [*]עבודה עם תוכנת תכנון פלסטי solidworks, הדורשת בעיקר ביצועי cpu ו ram [*]עבודה עם תוכנות הדמיה (כגון מקסוול, מודו וכד') המצריכות כרטיס מסך חזק [*]עבודה בחבילת אדובי- פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין אני חייב להודות שאני מבין באופן שטחי את ההגדרות והפרמטרים של המרכיבים, ולכן אני מתייעץ אתכם. הייתי שמח למצוא במפרט המצורף את הרכיבים שאפשר להוזיל (רכיבים שהתועלת שלהם פחותה בתוך המערכת המסויימת) ומהצד השני, רכיבים שמהווים צוואר בקבוק ולא מאפשרים למערכת למקסם את היכולות שלה ושוה להשקיע בהם יותר עוד אוסיף שאין בכוונתי לבצע הרחבות לאחר הקנייה ואין בכוונתי לבצע oc למער…
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
המחיר לא מאוד קריטי אבל אני מחפש משהו קטן, קל עם מסך מגע, מעבד טוב ויציאת VGA מובנית (אפשרי עם מתאם קטן). אידאלי היה משהו סטייל GALAXY TAB שמריץ WIN למשל - להצגת מצגות ולניידות מקסימלית (עדיף הרבה פחות מ-1 ק"ג אם יש). לפני כמה חודשים חיפשתי אבל ללא תוצאות - יש חדש? תודה.
-
- 30 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, אחרי 5 שנים הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש,לצערי אני כבר מזמן לא מעודכן ואני צריך את עזרתכם ברכישה. סכום : עד 4000-4500 (אפשר פחות ) צורך: עבדוה יומיומית ומשחקים (crysis, והדברים הטובים) דרישות חומרה: מעבד : אין לי מושג..צריך המלצה + המצלה על מאוורר זכרון : 4G..מישהו יכול להמליץ על דגם כרטיס מסך: תמיכה בשני מסכים, ושיסחוב משחקים לוח אם:צריך תמיכה ב PCI X ולשני PCI EXPRESS..אשמח לקבל המלצה דיסק : 2T מארז + ספק: צריך שיהיה מספיק גדול להכיל שני כונני CD ן 3-2 דיסקים קשיחים. איורור טוב ושקט....אשמח לקבל המלצהץ במצב רגיל גם יחוברו דיסקים לכניסת USB כך יעמיס על הספק אשמח לקבל את המלצתכם
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
לפני 4 חודשים רכשתי בארה"ב נטבוק מדגם 1215B של חברת Asus, המחשב עשה בעיות בעיקר בטאצ'פד (עכבר) ולאחר 4 תיקונים במעבדה החליטו שאי אפשר לפתור את הבעיה ולכן הוחלט לשלוח לי מחשב חדש. מכיוון שכרגע לחברת רונלייט אין את הדגם הנ"ל (יגיע רק עוד 3 שבועות) הם הציעו לי את ה-1215N. את ה-1215B קניתי בעיקר ללימודים ולהרצת סרטי FULL HD, אפשר לומר שהמחשב לא ממש סיפק את הסחורה. בניגוד למה שטוען היצרן - המחשב לא ממש יכול להריץ סרטים באיכות 1080, יש לא קצת frame lost ב-VIDEO LAN והוידאו ביוטיוב בלתי ניתן לצפייה באיכות 1080. לעומת זאת קראתי קצת באינטרט והבנתי שב-1215N עם כרטיס ION 2 יותר עמיד ברזולוציות גבוהות, אומנם המעבד שלו (D525) קצת פחות טוב מזה של ה-1215B (מעבד E-350). ולשאלתי - מה עדיף…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-