עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם ושבוע טוב, מחפש מחשב נייח לשימושים רגילים עד 3,500 שקלים, השאיפה שיהיה כמה שיותר יחס עלות מול תועלת ולא לבזבז את כל התקצית. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש רגיל (Word, Chrome, Photoshop). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך כונן SSD, כונן HD של 1TB יש. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית. 6. ה…

2. Started by avioo360,

בוקר טוב אחרי תקופה ארוכה שהמחשב לא עבר שדרוג והתלבטות האם לעבור לקונסולות הוחלט להשאר עם מחשב ולנסות לבנות את הטוב ביותר בתקציב הנתון. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 עד 500 שקל חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך אז לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי / משרדי סטנדרטי, וגם קצת עריכת ווידאו בסיסית ביותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כשלא יהיה מחוץ לבית, יחובר לשני מסכים סטנרדטיים 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט (YouTube) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. מחשב ביתי שמיועד לשמש אותי ואת הבת שלי שתינו משתמשות במחשב כדי לגלוש באינטרנט ולצפות בטלביזיה אני מתכנתת במקצועי וצריכה מחשב שיהיה מספיק חזק כדי להריץ Visual Studio + SQL Server הבת שלי לומדת גרפיקה ממוחשבת ומשתמשת בתוכנות כמו Photoshop 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא בכל מחיר אני מעוניינת במחשב שישמש אותנו לאורך זמן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח חריגה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…

6. Started by oded6188,

אהלן, מחשב לשימוש ב LightRoom, פוטושופ ותו לא. חשבתי על המפרט הבא: Intel - i5-8600 BOX - 1000 Asus Z370-P - 600 Crucial 16GB DDR4 2400MHz - 850 Samsung 960 EVO NVMe MZ-V6E250BW 250GB SSD M.2 - 630 3080 ש"ח סה"כ הצעות/הערות/הארות? מכיוון שהתקציב לא מטורף, החלטתי לא ללכת על i7 כי זה מייקר משמעותית... האם אי-לקיחת i7 תהיה קריטית מבחינת ביצועים של התוכנות הנ"ל? אני לא מתכוון להתעסק בכלל עם OC, האם לקחת את ה 8600K זה סתם לבזבז? האם אני אצליח להוציא את המקסימום מהסמסונג 960? או שזה סתם מיותר ועדיף ללכת על SSD 2.5 וזהו? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד קל (עדיף סביב קילו, עד קילו וחצי), בגודל 13-14 אינץ', ובתקציב של 3000-4000 ש"ח. עם מסך טוב (לא מגע) לשעות עבודה ממושכות. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים באיכות גבוהה, ואני צריך שכל אלו יעבדו חלק, כולל פתיחה של טאבים מרובים בדפדפן ומעבר בין התוכנות. אין לי צורך במערכת הפעלה או באופיס. אין לי העדפה לחנות ספציפית. קניית המחשב מתוכננת לימים הקרובים. לאחר שיטוטים וחיפושים באינטרנט, צמצמתי את ההתלבטות לשלושה דגמים: - https://www.pc365.co.il/product-15341-Asus_ZenBook_UX430UA_GV340T - https://www.pc365.co.il/product-15680-Asus_ZenBook_13_UX331UA_EG012T - https://www.pc365.co…

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by rotemC,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל גג (800$) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש הצדקה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-100$. רק אם ממש כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כולם עבודה משרדית+עריכת וידאו קלה+עריכת סאונד+מעט גיימינג+צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בגדול את המשחקי FPS שהוא יצליח להריץ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, איזה שילוב ניתן להשיג בסביבות 2k? ואולי קצת יותר חשוב לי שיהיה לוח אם מתקדם עם המון יציאות sata ופיצ'רים עדכניים ושימושיים. זיכרונות 16GB ומעבד אינטל עם אופציה ל oc. המחשב מיועד למשחקים ב 1440p עם 1070 שכבר יש לי. תודה רבה לכל העונים

10. * נפח דיסק קטן, אם אין 256 GB SSD משתלם אז אפשר גם חצי טרה בHD. * רק 8 GB ראם כרגע עם אפיק לשדרוג עתידי. * מסך '23 ומעלה. תודה..

11. Started by Danniel,

שלוםרב זה המחשב שיש לי שימושים משרדי אופיס אינטרנט חושב שיתאים למשחקים ישנים ממש (שנת 2004) I5 4460 socket 1150 - CPU GIGABYTE B85M DS3H A – motherboard 1 X 8 GB DDR3 1600 KINGSTON MEMORY בלי כרטיס גרפי SSD 120 GB SAMSUNG850 EVO WD 1 TB מסך CTX LCD 20" לשימושים האלה יש מה לשדרג כדי להשיג תוספת ביצועים? המחשבה לא איטי, אבל אני רוצה מטוס מה הייתם ממליצים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? מניח שלצרכים שאני אפרט באיזור ה4000 יספיק, אם אתם חושבים שכדאי להקטין/להגדיל אין בעיה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כנל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כנל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית עם הרבה קבצים, וורד, אקסל וכו'..מיועד לאמא שלי, היא עובדת על מחשבים ניידים וכל מחשב שהיא עובדת עליו פשוט מתחיל לעשות בעיות + יותר נוח לה נייח אז אני רוצה לקנות לה מחשב חזק יחסית לצרכים שלה שיחזיק לכמה שיותר זמן, הרי אין לה סיבה לשדרג כרטיס מסך כל כמה שנים כי יוצא ויצ'ר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…

13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 בלי חריגה של שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רשימה ארוכה של משחקים שיצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by CyberBot,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: DCS WORLD,ARM 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. ערב טוב, אז אני בקרוב יהיה סטודנט למדעי המחשב מה שאומר שאני ילמד והרבה שני דברים - מתמטיקה ותכנות. לכן אני מחפש מכשיר שיאפשר לי לקשקש משוואות מתמטיות על המסך שלו בעזרת עט סטיילוס, וגם כמובן יאפשר לי לתכנת בלי הפרעות. לא אכפת לי אם זה מחשב נייד עם מסך טאצ', או טאבלט או כל דבר אחר, העיקר שזה ימלא את הדרישות שלי. ואלה הדרישות שלי: 1. חווית כתיבה מעולה, מושלמת. בשביל כתיבה בעט סטיילוס - בלי לאגים, בלי עצירות בלי תקיעות. מושלמת ! הכי קרובה שאפשר לכתיבה בעט במחברת. 2. פלטפורמה שתאפשר לי לבצע כל משימה שתידרש ממני בתואר ראשון למדעי המחשב, שזה תכנות כמובן. וגם כתיבה ושליחת עבודות, שליחת מיילים וכולי וכולי. 3. עדיפות גבוהה למשהו נייד…

16. Started by DanielX,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000 האם כדי לקנות עכשיו או לחכות? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכי חשוב שיהיה טוב ללימודים במדעי המחשב בנוסף גם למשחקים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ככל הנראה אילת או ארצות הברית 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? אזור ספטמבר 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וח…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי אחרי כמה וכמה שנים טובות החלטתי לקנות מחשב חדש אשמח לכמה מפרטים או בכלל למפרט תודה רבה לעוזרים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4/5/6 חריגה אפשרית אבל מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר עריכה גרפית מימינלית (photoshop,ilussturitor בעיקר) המשחקים שישחקו כנראה יהיו משחקים כגון world of warcraft רוצה להריץ אותו על בינוני ושהמחשב ישרוד בראיה למרחק ובכללי בריידים ולא יקרוס counter strike/overwatch /המשחקי יריות לא אכפת לי להריץ על איכות נמוכה אבל שיהיה FPS וירוץ טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …

18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעיקרון 6,000 ש"ח. אם באמת יש צורך, אז ניתן לחרוג עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? בעיקרון אני מתחיל ללמוד רחוק מהבית ולשם כך נוצר הצורך ללפטופ שיחליף את המחשב הנייח והישן שלי שנמצא בבית. לפעמים אני משחק (כרגע עם המחשב הנוכחי והישן כבר לא כלכך אפשרי.. כרטיס מסך GTX 560Ti, מעבד 9500GT ישן ו-4GB RAM, כן אני מודע לצוואר הבקבוק), לפעמים אני עורך בפוטושופ ובסוני וגאס (לכיף). אשמח למחשב חזק שמעבר לכך שיספק אותי מבחינת השימוש בו כסטודנט, יאפשר לי להנות בגיימינג ובעריכה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אשמח למחשב נייד שהמאווררים…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by serg90,

היי, בזמן האחרון אני מחפש לפטופ (בעיקר) לבית, ובעקבות מבצעי ה-prime day נתקלתי בדיל הבא: MSI GV72 8RE-007 מבחינת החומרה זה מספק ביותר (הייתי יכול אפילו להסתפק ב-1050IT, אבל המחיר מספיק אטרקטיבי אז למה לא), אבל משום שאני פחות בקיא בעולם הניידים, הייתי רוצה לדעת: האם ל-MSI יש אחריות בינלאומית שיהיה אפשר לממש בארץ? איך בכללי הניידים של MSI, בייחוד הדגם הנ"ל? חשובה לי מאוד האמינות, בנוסף לאחריות. לא בדיוק הצלחתי למצוא, האם יש לו יציאת HDMI 2.0? אומנם לא הכי חשוב אבל כן יש חשיבות, איך המסך שלו, בעיקר עבור עיבוד תמונות עם פוטושופ ולייטרום? למשחקים וסרטים פחות מעניין מהבחינה הזו כי יוזרמו בעיקר לטלוויזיה.

• 6 תגובות
    • 4.6k צפיות
  20. שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 חריגה קטנה של 100 עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת מכונות וירטואליות ולכן חשוב SSD מעבד חזק וזיכרון של לפחות 16GB. אם ניתן להוסיף כרטיס מסך למשחקים אשמח לשמוע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ברמה בינונית. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Jabberwock,

טוב אז הגיע תורי. צריך מחשב נייד לצורכי תכנות Web ועבודה משרדית. דרישות: מסך 14" פאנל IPS מעבד i5-8250U לפחות 8GB זיכרון ללא כרטיס מסך ייעודי, רק המובנה. איחסון SSD בדקתי ולפי מה שמצאתי, אלו המועמדים: Lenovo E480 20KN0061IV מקלדת טובה, מסך IPS, אפשרות הרחבת זיכרון, והוספת HDD/SSD בעובי 7mm. קצת לא אהבתי את העיצוב, נראה ישן. Asus UX430UA-GV334 מחשב נייד מאוד דקיק וקל משקל. כנראה מסך IPS, עם 300NIT. לא ניתן להרחבת זיכרון. משום מה הזיכרון DDR3 ? אין יותר מדי חיבורים. Dell V5471-4007 בא עם אחריות 3 שנים ישר מהקופסה. כנראה מסך IPS. אפשר להרחיב זיכרון. אני בעצ…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Rinc3wind,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש. כרגע אלו הרכיבים שהגעתי אליהם: CPU: Intel i7-8700 SSD: Crucial MX500 500GB SATA M.2 כרטיס מסך אני מעביר מהמחשב הנוכחי שלי: Sapphire R9 280 כרגע אני רוצה להסגר על לוח אם לפני שאני נסגר על זכרונות (וכמובן, הארדדיסק, מארז וספק). מישהו יכול לתת איזושהי המלצה? (אני לא אתנגד אם על הדרך גם מישהו יתן המלצה לזכרונות (-: 8 ג'יגה יספיקו) אני לא מתכוון לעשות OC. ואני רוצה שיהיה חיבור M.2. מבחינת עדיפות כמובן שאעדיף לרכוש לא משהו יקר, אבל באותה נשימה אני גם לקנות משהו טוב, כך שאפשר להוסיף עוד כמה גרושים אם צריך. תודה!

23. שלום, מקווה שהגעתי לפורום הנכון. מחפש המלצה למסך מחשב. כרגע העבודה היא בעיקר לאופיס ואינטרנט. בעתיד הקרוב ארצה לשדרג את המחשב לחומרת גיימינג וארצה שהמסך יהיה מספיק טוב לכך. נקודות התלבטות: 1920x1080 או 1920x1200 (לא רץ ל- 2K או 4K) מסך רגיל או קעור טכנולוגית פאנל LED או IPS תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Nissim Gueta,

אהלן, קניתי מחשב נייד Lenovo Thinkpad E580 ואני מחפש תחנת עגינה עבורו למשרד. במשרד יהיה מסך, עכבר, מקדלת ואולי גם רמקולים בהמשך.. ניסיתי לחפש בעצמי אבל יש המון אופציות ואני לא מבין מה ההבדל ביניהם. אשמח להצעה עבור תחנת עגינה שתענה על הצרכים שלי במינימום עלות. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך באופיס/וינדוס, יש צורך בהרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לצ…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.