עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אשמח להמלצות למחשב נייד לצורכי גרפיקה, מתלבטת בין מסך 15.4 ל-17.. כי אני מעדיפה מקלדת מלאה. התקציב די גמיש.. הבנתי שרוב מחשבי הLG מגיעים עם מקלדת מלאה, אך השאלה היא מה לגבי שאר הביצועים? בעיקרון אני ממש פתוחה להצעות SONY, HP, DELL, TOSHIBA. אשמח לתגובות תודה... :-* :-*

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by CyberBot,

Asus ROG Strix GeForce GTX 1070 Ti ASUS ROG STRIX Z370-E GAMING LGA1151 DDR4 DP HDMI DVI ATX Motherboard HyperX FURY 16GB DDR4 2400MHz CL15 Intel Core i7-8700K Samsung 860 Pro Series MZ-76P256 256GB SSD SATA III Corsair 750W 80+ Bronze CX750M מה אומרים? מה אתם ממליצים אם לא זה עד 8K גיימינג נטו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by idan188,

שלום. אני מבקש חוות דעת על המפרט הזה, בעיקרון המחשב הזה מיועד : רזולוציה של 1920*1080,משחקים כבדים באיכות הגבוה ביותר,VM של 4 מחשבים. [TABLE=width: 438, align: right] [TR] [TD=align: center]מעבד[/TD] [TD=align: center]Intel Core i7 4930K 3.4Ghz 12MB L3 Cache s2011 – Box[/TD] [TD=align: center]2483[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]קירור למעבד[/TD] [TD=align: center]Corsair Hydro H100i Extreme Performance CPU Cooler[/TD] [TD=align: center]500[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]לוח אם[/TD] [TD=align: center]Asus Sabertooth X79 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 3xPCI-E[/TD] [TD=align: center]1415[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]כרטיס מסך[/TD] [TD=align: center]Asus G…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by XsqlL,

חברה לאחר וביקשתי מכל אחד מפרט הרכבתי לי מפרט סוס אינה הוא מKSp מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3200+ (S-754) 1 1230 1230 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NS (s754) 1 480 480 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 470 940 כרטיסי מסך? ATI כמות מחיר סה"כ RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 1480 1480 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 1 390 390 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD כמות מחיר סה"כ ASUS x16 (box) 1 180 180 מסכים? MAG כמות מחיר סה"כ 17'' 786 PF FLAT 1 740 740 מקלדות? כמות מחיר סה"כ M…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אחותי עובדת כגרפיקאית והיא צריכה לקנות מחשב מקצועי לגרפיקאים ועוד כולל התקנה תוכנות כמו פוטושופ כד'.. מישהו מפורום הציע לה מחשב, הנה מפרט: מעבד I5 מהסדרה היקרה של טושיבה, 6 ג'יגה זיכרון והחלפה של הכונן הרגיל ל SSD 120 GIGA מהיר. מדובר במחשב מהסדרה היקרה ולא הרגילה של טושיבההמחיר של המחשב זה 6200 ש"ח ועוד התקנה 700 ש"ח.צורת התשלום היא העברה בנקאית של 6200, ובקבלת המחשב תוספת 700 עבור ההתקנה. איפה אפשר למצוא באתר של חנות טובה שמוצע מחשבים נייחים מקצועיים לגרפיקאים או הרכבה עצמאית בעיר ירושלים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, עוד מעט יומולדת וההורים רוצים לקנות לי מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר למשחקים (לא כבדים כבדים ) ,שיריץ ויסטה ואממ ללא מסך (יש לי acer 19 ) תודה רבה רבה מראש !

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by davidpc,

יש לי מחשב מדגם Asus R510VC הבעיה כרגע מספיק ל2 וחצי שעות בלי בלי טעינה גם הורדתי בהירות יש אולי עוד דרך שהמחש עבוד יותר מי 2 וחצי שעות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by oitb,

Acer Aspire 5672WLMi Duo 1.73GHz 1GB DDR2 120GB SATA Intel Duo T2250 1.73GHz 2x512MB DDR2 DVD+/-RW 120GB SATA 15.4" WXGA Crystal Brite TFT Display ATI Radeon X1600 128MB (+384MB Shared) 10/100 & 802.11b/g 5-in-1 card reader DVI-D, S-Video Firewire Windows XP Home 2.89KG איך הוא למשחקים? ומה הוא מסוגל להריץ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, אני מחפש מחשב חזק לפיתוח בעיקר (visual studio וכו'). הבנתי מאנשים שi5 מספיק חזק אבל בנוגע למחשבים ניידים i7 מתקרר יותר טוב אז עדיף. בנוסף אשמח לקבל את דעתכם לגבי רכישת כונן קשיח מסוג ssd ולשים עליו את מערכת ההפעלה ולקנות כונן נוסף להרחבה (כדי שיעבוד יותר מהר). * מטרות המחשב? צפייה של סרטים + פיתוח * גודל המסך? 15 - 17 * משקל רצוי? לא משנה * זיכרון? 8GB * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חייב גדול במיוחד אבל עם ssd או אפשרות להרחבה של אחד כזה * כונן CD/DVD? צורב? לא צריך * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by 114508534,

בוקר טוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אימטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מקדלת ועכבר 4. האם יש רכ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי 4200 ש"ח היי חברה, אשמח אם תסייעו לי בהרכבת מפרט למחשב חדש אותו אני מתכנן לרכוש, המחשב יחובר למסך 24 אינץ' + לטלויזיה 42 LCS אותה יש לי בחדר. תודה מראש! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית, תכני HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים, סרטי HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא, לשימוש פרטי ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by EL-Fenomeno,

חבריוס,אני רוצה שתבדקו את המפרט הבא,ותעריכו בבקשה כמה הוא שווה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Hitachi Deskstar 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז מחשב ללא ספק CoolerMaster CM690 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W מסך Samsung 22" T220 2ms LCD תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי , אני צריך גם עזרה בבחירת נייד..אני מתחיל ללמוד באוקטובר (מערכות מידע) אני רוצה להביא נייד 14-15 אינץ'.. לא צריך אותו למשחקים כבדים... גלישה באינטרנט וסרטים פה ושם.. אני אקנה אותו מארה"ב מ BESTBUY .בגדול מה שחשוב לי שהסוללה שלו תחזיק מעמד ושהאחריות שלו תתפוס בארץ. מבחינת תקציב עד 600-700+-$. לא מבין כ"כ במפרטים שלהם ככה שלא יודע מה לבחור.. זה העמוד של הלפטופים בבסטביי: http://www.bestbuy.com/site/Computers-PCs/Laptop-Computers/abcat0502000.c?id=abcat0502000 על איזה דגם אתם ממליצים? תודה!!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yousux,

על הדגם היקר שלו (10000 ש"ח) - מה זמן הבטרייה שלו במשימות יום יומיות (עם WIFI דולק?) - האם הוא יכול לאכול את כל המשחקים שיש היום על מקסימום רזולציה ואיכות גרפית גבוהה שלהם (והאם אפילו את CRYSIS) ? - איך איכות הבניה שלו יחסית לדגמי TP קודמים ויחסית לתחרות שלו ? - האם הוא שווה את הכמה אלפים יותר שהוא עולה יותר מהאחרים ? - האם יש מחיר יותר זול בארץ חוץ מ http://buy4less.co.il/product.asp?f=3131&p=0 ? - איך השירות של IBM/LENOVO בניידים בארץ ? - מישהו יודע עד כמה התמיכה שלו טובה בלינוקס ? - אם היה לכם 10 אלף ש"ח הייתם משקיעים אותו בנייד זה או בדגם אחר ? - מה החסרונות שלו ? - כמה זמן אחריות יש עליו ? - באמת אין לו יציאת DVI ? רק VGA אנלוגי ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, מעוניין בהמלצה למחשב נייד עבור אנשים מבוגרים יחסית(לא מבינים בתחום) למרות שהמחשב נייד רוב הזמן יהיה במצב נייח. חשוב שתהיה יציאת HDMI על מנת שגם תהיה אופציה לחבר לטלויזיה בצורה איכותית. שאלה חשובה בנושא : האם כ.מסך במחשב נייד שבמפרט שלו מצויינת רזולוציה 900*1600 יודע להוציא אות 1080*1920 ב-HDMI? * מטרות המחשב? -גלישה באינטרנט -צפיה בתמונות -צפיה בסרטי HD(לא תלת מימד) במחשב ובטלויזיה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) -HDMI * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? -כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) -HDD 1TB רצוי אבל לא חובה * כונן אופטי? -כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם -עדיפות למסך 17.3 אבל אשמח…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by nani50,

שלום לכולם. אני כמעט בטוח שיש לי כיוון טוב, אך אני ישמח לשמוע מה אתם חושבים. המחשב ישמש אותי בעיקר ללימודים,סרטים,Vmware ואופיס .. גודל מסך: 14 ינצ' משקל: כמה שיותר קל יותר טוב. אך לא על חשבון ביצועים. סוללה: כמה שיותר יציאות מיוחדות: USB 3 HDMI כונן CD : לא קריטי. העדפות: רק לא LENOVO מאוד חשוב לי במחשב שההיה לי פד עכבר גדול. מקלדת טובה, לא מלאה. ומסך טוב, לא חייב להיות מט. הדגם שאני חשבתי עליו הוא ה Dell 14z http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21677 I7 במחיר כזה לא ניקח... מה אתם חושבים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן! מעוניין להרכיב מפרט למחשב: סכום: עד 4000 צורך: לצורך עיצוב גרפי (AfterEffects , illustrator, PhotoShop, Cinema4D\Maya), ציוד היקפי: ללא. שקט פעולה: עדיפות לפעולה שקטה, המחשב לא בחדר עבודה נפרד. בלית ברירה נקודת פשרה למול תקציב. OC: עדיף אפשרות לOC עתידי. לא יהיה מיידי. OS: יש צורך לכלול מערכת הפעלה (ומעלה 10 windows) , אין צורך באופיס, יש צורך בהרכבה בחנות. איזור רכישה: אילת. מתי: קניה מתוכננת באמצע מרץ. חיבורים אין צורך ביציאות/חיבורים מיוחדים. אפיק שדרוג: מחשב לשימוש של ארבע שנים לפחות. רצוי שתהיה אפשרות לשדרוג. לפחות: 8Gb RAM, מעבד מרובה ליבות 64bit. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by DarkSight,

שלום לכולםםם! אני צריך לקנות מחשב לאיזה ידידה עדיין את האמת לא החלטתי אם כדי שהוא יהיה מבוסס AMD או INTEL כל מקרה צריך זכרונות, מעבד, לוח אם, ספק כוח, מארז וכרטיס מסך אני חושב שאפשר פשוט שיהיה על הלוח כבר ולא צריך הרכבה המחשב נועד רק לאופיס ואינטרנט ולא מעבר לכך התקציב הוא 1400 שקל תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by kfirbep,

ועכשיו אם כבר נכנסתם לאשכול שלי תעזרו לי עם המחשב שאני רוצה לקנות בבקשה? 1. מה התקציב המקסימלי?2000-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אם אפשר תחסכו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).לא הבנתי את זה אבל שיהיה תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אולי יהיה לי מסך אבל אני מעדיף לקנות * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?world of warcraft sims2\3 rome buttlrfiled code PES 2010…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי מסך 19 אינץ' במצב תקין לכן אני לא משדרג ל-22 אינץ' כרגע. אז בעתיד אני רק אשדרג. חשוב לציין שהמפרט הורכב ב- www.rsm.co.il אז כל מי שרוצה לייעץ לי או להרכיב, שיעשו זאת אך ורק באתר החנות שממנה אני מיועד לקנות. מיועד לסרטים, משחקים, מוזיקה אינטרנט ופנאי. להלן המפרט: ----------- מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Tray inte8400tray 3 שנים ¤ 835.00 1 ¤ 835.00 פתרונות קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER ACfreezer7Pro שנה על ידי אר אס אם שירותי מיחשוב ¤ 102.00 1 ¤ 102.00 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET GBGAEP43DS3L 3 שנים אחריות ¤ 488.00 1 ¤ 488.00 זיכרון Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5 TWIN2X4096-6400C5 3…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום. חבר שלי מחפש לרכוש מחשב נייד לאופיס ואינטרנט (אולי גם ממש מעט סרטים באיכות HD, אבל לא חובה ) התקציב שלו הוא 2000 ש"ח. רצוי לחסוך ככל האפשר ואם אפשר פחות מהתקציב יהיה מצויין המסך שהוא מעדיף זה 13.3 אינץ'. אם חייב לחרוג זה עד 2500 ש"ח תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ronmar,

רציתי לקבל חוות דעת על מחשב שבנו לי, המפרט לא כולל קירור למעבד משום שאין בטי אמ סי אז אני קונה מפה: http://ksp.co.il/?uin=20219 ואת הזיכרונות אני אקנה מאיביי (חיסכון של 100₪) אבל הם רשומים המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/y9uxbvhk/1 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים והכבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הי, אשמח לקבל המלצה על מחשב נייד ללימודים. צג 15", משקל מקסימום 2 ק"ג. מה דעתכם על "15.6 HP Notebook 15-DA0002NJ 4AV74EA i5-8250U תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 עד 3,400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסמכים, תכנות, צפיה בסרטים, משחקי רשת (לא מחשב גיימינג אבל רוצה כרטיס מעבר לאינטל בסיסי) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא קריטי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עכשיו …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by JediMaster,

שלום לכולם! ברצוני אולי לרכוש מחשב חדש, ולמרות שאני כן מבין יחסית במחשבים, אני לא רוצה להתחיל להתעסק לגמרי במפרט כי אני לא מבין בזה עד הסוף. יש כמה נקודות חשובות לי מאוד שאני לא רוצה להתפשר עליהם במפרט, ואני קודם יציין אותם. לפני כל זה אני אגיד שהתקציב נראה לי נע בסביבות ה6000 ש"ח, כאשר רצוי לעגל כלפי מטה ולא כלפי מעלה, ועדיף אפילו מפרט ב5000. קודם כל אני רוצה מחשב שקט, ואפילו שקט מאוד. יש לי 4 שנים מחשב שעושה רעש של שואב אבק ודי נשבר לי מזה. זה לא אומר שאני רוצה מאווררים שיפעלו חלש או באיטיות, אבל אני בהחלט רוצה מחשב שיהיה שקט ככל האפשר. לאחר מכן, אני פה ושם משחק משחקים. זה לא אומר שאני רוצה את החומרה והדברים הכי חדישים שיש בשוק, אבל אני כן רוצה דברים שיכולים להחזיק לאור…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tomy669,

שלום, יש לי זיכוי של כ1000 ש"ח בחנות שקם אלקטריק ואני רוצה לנצל אותם לקניית מחשב נייד עם הוספה של כמה מאות שקלים. לפי מה שראיתי באתר שלהם, אין להם מבחר גדול בכלל ולכן אני רוצה להתעייץ אתכם לגבי מחשב שיתאים לצרכים שלי. ב"ה בקרוב אהיה סטודנט למקוע הנדסה כלשהיא ולדעתי אצטרך מחשב חזק שיסחוב תוכנות כבדות ושיפעל במהירות טובה עם נפח איחסון גדול. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולייעץ על איזה מחשב מבין הרשימה אתם ממליצים ולמה וכמו שרשמתי בהתחלה אני רוצה לנצל את ה-1000 ש"ח בחנות הזו כי אין לי ברירה אחרת. תודה לעוזרים!!! הנה הרשימה המצומצמת: http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=454

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים