ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
להלן מפרט שבניתי לעבודה משרדית ובסוף שאלות: מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ¤295 קירור למעבד: Arctic Cooling Alphine 7 כמות: 1 - מחיר: ¤58 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2L Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤321 מארז: Raidmax APEX 2x120mm FSP 350W כמות: 1 - מחיר: ¤267 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤190 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II AAJS כמות: 1 - מחיר: ¤228 כרטיס מסך: Palit Nvidia Geforce 8400GS 256MB (Up to 512MB) Retail כמות: 1 - מחיר: ¤181 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 - מחיר: ¤137 מקלדת: LOGITECH Deluxe Keyboard Black - OEM כמות: 1 - מחיר: ¤64 עכבר: LOGITECH LX3 Optical Mo…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד כתחליף למחשב השולחני. גודל המסך הרצוי - 15.5" ומעלה. התקציב עד 6000 ש"ח, אפשר לחרוג אם יש משהו טוב במיוחד. חשובה לי איכות המסך (רציתי IPS אבל הבנתי שאין במחיר סביר) מבחינת זויות צפיה וצבעים, רזולוציה FHD כמעט Must. כמו כן חשובה לי איכות בניה טובה, מקלדת טובה, מראה סביר+, וסאונד סביר (במגבלות הלפטופים). * מטרות המחשב? משרדי, עיבוד תמונה + ווידאו (לא מקצועי), מעט מאוד משחקים. * גודל המסך? 15.6-17 * משקל רצוי? לא מאוד חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, רצוי HDMI * בלוטות?לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב) הכי טוב שילוב, אח"כ SSD (ואז יחובר HD חיצוני). אם לא SSD הנפח הרצוי הוא 750 מינימ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש בתקציב של 3500-4500 שקל ללא חריגה. מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים , עריכה בסיסית גודל המסך: גודל המסך לא רלוונטי אבל עדיף גדול דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעעדיף מקלדת מלאה הכוללת numpad האם נדרש זמן סוללה ארוך?: לא חייב. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא Bluetooth? לא משנה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1000GB כונן אופטי? לא משנה האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אפשרי האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ברצוני לקנות מחשב נייד אני מתחיל ללמוד עוד מעט הנדסת מכונות אין לי דרישות מיוחדות פשוט שהוא ישמש אותי ללימודים קצת לראות סרטים ושיריץ פיפא טוב יותר מזה אין שימוש בו על איזה מחשב תוכלו להמליץ לי בקשר לתקציב עד 4000 וכמובן אם יש מחשב בפחות אני אשמח תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מכיוון שאינני יודע כמה תקציב נדרש בשביל השימושים שלי נתתי תקציב מקסימלי שאני כמובן רוצה לחתוך אותו לפי השימושים צימצמתי את הדרישות לפי מה כן צריך: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לפי השימושים המפורטים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? תוכנת טורנטים לשיתוף קבצים שרצה קבוע,פתיחת 10 טאבים במקביל פחות או יותר , הרצת תכני HD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. העדפה לאזור ראשון 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי המחשב שלי קצת התעייף וקשה לו להריץ סרטים באיכות של 4K הסרט לאגי ולא זורם i5 3570k gigabyte z68xp-ud3p ram 16gb(2x8) 1033mhz amd readon 7970 3gb בנוסף אני משחק מטרו:אקסודוס והצמשחק גם בקושי סוחב על המחשב האם זה חכם להוסיף עוד כרטיס מסך לCF על מנת להעלות ביצועים או שזה נובע מהמעבד? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום יש הרבה סוגים ותצורות של מחשבים ניידים ואיני מבין איזה מהם טובים וחזקים לתוכנות גרפיקה וצילום. מבקש את עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים בחרתי מחשב גמינג מתוך הרשימה המומלצת, וקיבלתי 2 הצעות שאלתי לשם מה צריך 2 דיסקים קשיחים. ואיזה הצעה טובה יותר מהשנים שקבלתי ומצורפים כאן ההצעה שלכם בקטגוריה גיימנג ההצעה 4 מלמעלה תודה הצעת מחיר למחשב.pdf
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר ללימודים, סרטים וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שאפשר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי שיהיה קל ונוח 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
I'm Close To Buyin A Computer And I Made This Costume What Do You Think? Open For Improvments מעבדים AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY ¤1053 פתרונות קירור למעבד Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ¤116 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤432 מארזים NZXT ALPHA NO PSU ¤190 מאוררים למארז/גופי קירור Scythe 120MM SLIP STREAM 1200RPM ¤38 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 זיכרונות A-DATA 4GB DDR2 800 Gaming CL5 ¤319 כוננים קשיחים Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB ¤323 כרטיסי מסך NVIDIA Gigabyte nVidia GeForce 275GTX 896MB PCIe ¤1228 מסכים LG 22" W2234S-BN ¤910 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה ב…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי מפרט מחנות מחשבים מסוימת ורציתי שתיתנו לע הערכת מחיר לכמה המפרט הזה שווה... הינה המפרט.. מעבד: אתלון 3200+ (939) זיכרון:256X2 pc3200 dual הארדיסק: IDE (לא אמר לי חברה) 80GB 7200RPM 8MB BUFFER מסך : 17" שטוח H1731 AOC צורב: DUAL LAER DVD+- ספק: HEC 400W כרטיס מסך: GEFORCE 6600GT לוח אם : (בוקשי הבנתי את הכתב של המוכר אבל הינה זה) K8N4FI של MSI תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(אל תדאגו לא בשבילי) כבר שיגעתי אותכם מספיק... בן דוד שלי רוצה מחשב חדש עד מקסימום 6000 רק המחשב בלי ציוד הקפי... המחשב יהיה למשחקים כבדים ולOC... הוא אמר שיכול להיות הוא ילמד אותי הצעתי לו את זה אבל אמרתי שאני גם יתייעץ פה.. יש לו כבר זיכרון של 1GB שהוא יוסיף אותו אז הוא צריך לקנות רק 1GB... מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1248 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤740 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ¤1604 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620NS מחיר: ¤508 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BU…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין שני המחשבים אומרים שhp הוא די מצועצע והדל הוא יותר חזק אני דיי מובלבל השימושים שלי הם שימושים נורמלים אני סטדונט ואני משתמש באופיס אינטרנט סרטים מוזיקה וכו.... בכול אופןן אני ישמח אם תעזרט לי גם לגבי המפרטים עצמם כול מוכר שדיברתי אמר אחרת dell http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2772 hp http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61320ej כרגע יש לי ibm r52 שהוא סוס עבודה יש לי אוטו כמעט 3 שנים ועד עכשיו הוא עובד כמו שצריך אין תקלות מיוחדות בכול אופן אשמח לשמוע המלצות נוספות על משחב נייד אחרים מומלצים תודה דורון
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי קרובים בארה"ב והם מגיעים לארץ. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על לפטופ קל- בסביבות ה300$ אם קיים כזה דבר, ואם אין קל אז אפילו רגיל. השימושים הם אינטרנט ולימודים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, אשמח לעזרה קטנה איזה מחשב נייד יותר עדיף? מחשב נייד Dell Vostro 14 5000 5401 1035G18G51GL3OS או Dell Inspiron 14-3493 ה -vostro עולה 200 שקל יותר הצורך שלי הוא בסיסי לחלוטין. אולי להוריד תוכנה להקלטת שירים.. אשמח לעזרתכם. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מיועד לאחות קטנה, ז"א משחקים לא כבדים מידי, עבודות, אינטרנט, סרטי DVD וכולי הוא כרגע טיפה חזק מידי אבל הכוונה היא לקנות משהו שיחזיק לצרכים שלה למשך זמן מה מתוכנן אוברקלוק לא רציני מידי (ככל הנראה העלאת הבאס ל200 וזהו) בקשר לדברים שמיד קופצים לעין - אין צורך ביותר מ40 ג'יגה, ואין צורך בסאב-וופר - מעבר לזה אני אשמח לשמוע כל הערה (רק אם אפשר בלי הערות בסיגנון "בשביל מה היא צריכה את זה") CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Motherboard : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50D) CPU Cooling : Vantec AeroFlow VA-4-C7040 AMD Hard Disc : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 Video Card : G…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב אצל מרדנית - זה המפרט הסופי שלי המחשב מיועד למשחקים (בעיקר סימולטורים כמו Microsoft FS2004) וגלישה באינטרנט אם למישהוא יש רעיונות לגבי החלפת רכיבים ועדיין לשמור על המחיר של 3600 ש"ח שיגיב... Mother Board: ABIT IS7E(i865PE)+ SB+LAN HT FSB800 [abit] 530NIS CPU: Intl Pentium 4 2.6GHz 512kb Fsb800mhz (S-478) [intel] 1070NIS VGA Card: Innovsion/Sparkles GeForce FX 5200 128MB DDR +TV 410NIS Drive: Mitsumi 1.44MB Floppy Disk Drive [MITSUMI] 50NIS Hard Disk:WD 80Gb 7200rpm ATA100 8MB Buffer [Western Digital] 470NIS 2*Memory:HYNIX 256MB PC3200 400Mhz [HYNIX] 270NIS DVD: : Toshiba DVD x 16 [Toshiba] 200…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות לחברה שלי לפטופ התקציב הוא עד 2000 אז כמובן שהאטרקטיביים במחירים האלו זה המיני ניידים כמו Dell Inspiron Mini 1012 Acer Aspire One Asus EeePc 1015P מתלבט בינהם אבל לא יודע כמה הביצועים שלהם יהיו משביעי רצון, לא מחפש מפלצת מהירות אבל גם לא מחשב איטי שיוציא את הנשמה עד שעושה כל פעולה. עוד דבר שמבאס אותי בהם זה המסך הקטן של 10' אם יש המלצה ללפטופ במחיר הזה עם מסך קצת יותר גדול כמו 12' או 13' אני אשמח לשמוע. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
כמה שווה המחשב הנ"ל: Core I7 860 Gigabyte GA-P55-UD3L 2*2 GB 1333 MHZ Gigabyte HD 6870 Antec True Power 750W (partially modualr and sleeved כל החלקים עם אחריות ושימוש של פחות מחודש, הכרטיס נקנה לפני משהו כמו חצי שנה אך עקב חוסר תאימות עם הלוח הישן שלי הוא ישב על המדף עד שהיה באפשרותי לקנות מחשב חדש. ד"א בכמה אני יכול למכור לוח של AMD תומך SLI ובכל דור הPHENOM?? ללוח קוראים asus m3n hd hdmi , קצת ישן אבל איכותי מאוד.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש באפשרותי לרכוש מחשב נייד נארה"ב. התקציב הוא עד 1000$. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות,צפיה בסרטים, HD, מחשב עסקי, שיחזיק מעמד כמה שנים, מקלדת נוחה ושימושית, בנוי טוב * גודל המסך? 15.4/6 * משקל רצוי? לא משמעותי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)- כן * בלוטות? לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? ממוצע פלוס * צורב DVD? רצוי לא ? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, זה חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על DELL או LENOVO אשמח אם תוכלו לעזור לי. כנראה אעשה את ההזמנה דרך האתרים של החברות אבל זה הרבה יותר קל מבחינתי לגשת לאחת מהחנויות הגדולות (בסט ביי וכו') ופשוט לרכוש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש שמחירו עד 4500 שקל מי שיוכל להכין לי מחשב במחיר הזה שיכין לי.. תודה לכל העוזרים.. המחשב יהיה למשחקים ואינטרנט..
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט מחשב לעבודה בעיצוב גרפי. התקציב הוא כ-5000 ש"ח. מצד אחד - אין חובה לכסות את כל התקציב אם אין צורך, מצד שני - ניתן לחרוג במעט אם הסיבה טובה מאוד. המחשב ישמש לעבודה ממושכת ויומיומית בתוכנות: Photoshop, 3D Studio Max, Solidworks בגרסאותיהן החדשות. אין צורך בציוד היקפי (יש לי מסך מתאים, מקלדת, עכבר ורמקולים), או בכונן דיסקטים. יש צורך בצורב DVD. אין צורך במערכת הפעלה. על המחשב להיות שקט עד כמה שניתן, בלי לפגוע בביצועים בצורה משמעותית. לא מתוכנן OC אי-פעם, כך שאין חשיבות ליכולות ה-OC של המרכיבים. המחשב אמור להיות שימושי כמו שהוא למשך כמה שנים. שידרוג יתכן, אך לא מתוכנן. אם אפשר, נא להתייחס לרשת אייבורי http://www.ivory.co.il היות ויש לה סניפים הן …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עד 4.5k, הוא צריך להריץ Matlab ו-Eclipse (אני אשמח אם אני אוכל גם להריץ עליו איזה משחק או 2...) בעקרון אני יודע שאני רוצה 2GB זכרון, ומסך של ''15, אבל אני לא ממש מכיר מעבדים של ניידים אז פה אני צריך את העזרה שלכם. וחוץ מזה חשוב לי נורא שהחלק העליון במחשב לא יתחמם אחרי 15 דקות של עבודה. אני קונה אותו בארה"ב (המחיר הוא עבור הדגם בארץ), אבל אם אתם מכירים דגם שעדיין לא יצא בארץ אז אני אשמח לשמוע. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתחיל בימים אלה ללמוד באוניברסיטת חיפה ואני רוצה לקנות מחשב נייד בזמן הקרוב (3 חודשים נקרא אצלי קרוב) אני לומד בפקולטה למדמ"ח ומחפש מחשב שישרת אותי למשך כל תקופת התואר. התקציב שיש לי לקנייה הוא סביב 3500 שח. יש לי 2 שאלות בנושא 1. האם יש צפי ליציאת טכנולוגיה חדשה (מעבדי I5/זכרונות וכו) בחודשיים הקרובים בוודאות, ששווה להמתין לה? 2. אני בודק אפשרות להזמין מחשב של לנובו מדגם T500 מאתר החברה בארה"ב אני מודע לעובדה שצריך כרטיס אשראי אמריקאי, ופטרתי את הנושא הזה על ידי הוספת כתובת אמריקאית לכרטיס אשראי ישראלי האם אתם צופים בעיה שיכולה להיות עם הזמנת מחשב מחו"ל ושירות שלו בארץ? (המחיר יוצא משהו כמו 3400 שח אחרי משלוח ומיסים במקום 6500 שח בארץ) המחשב מגיע עם 3 שנים אחריות של …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-