ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
קניתי לפני כמה ימים מחשב T500 של לנובו עם התקנה של XP לפי האתר של לנובו יש לי אפשרות לשדרג ל-7 מכיוון שיש לי רשיון של vista business עכשיו כמה דברים לא ברורים לי: 1) אם יש לי XP אבל רשיון ל vista זה נקרא שיש לי downgrade? 2) האם אפשר לשדרג ל-7 כשיש לי XP מותקן על המחשב? (באתר של לנובו יש רק אפשרות לבחור גרסאות של vista כמערכת שמותקנת לי עכשיו) 3) לא קיבלתי מהחנות אף דיסק של מערכת הפעלה..הייתי אמור לקבל דיסק כלשהו? 4) השדרוג כולל את כל התכונות של ה thinkpad?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג מחשב ב3000+- למשחקים ואינטרנט (בלי מסך) מחשב כמה שיותר חזק בבקשה... שיתן לי תמורה מלאה לכסף.. קשה יש לי איתו בעיות.. ושגם לא יהיה כל כך מרעיש.. תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז הדרישות שלי הם כאלה: 1.לא צריך ציוד הקפי-יש לי כבר מסך עכבר מקלדת וכו 2.אני כן צריך מערכת הפעלה-WINXP HOME- וויסטה אני לא רוצה עדיין עד שלא יפתרו את כל הבעיות וימצאו את כל הבאגים 3.אין לי חלון בחדר-אז אני צריך מערכת שלא יהיה לה בעיה של חום-אני לא מתכנן אוברקלוקינג-אבל אם יש כרטיס מסך ומעבד ספציפי שמתחממים פחות אז אני רוצה אותם +מאוור 4-וכמובן שתהחה מערכת שתצליח לעלות את כל המשחקים למשך זמן רב בלי שאני יצטרך לשדרג בקרוב זהו פחות או יותר ואם אתם מכירים מקום בי-ם טוב אז אנה תגידו לי או מקום אחר שמציע אחריות עד הבית .....-אין לי אוטו ואם יש בעיה כלשהי במחשב יהיה לי בעיה להגיע למקומות רחוקים תודה מראש גיל
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם אבקש הצעה למחשב למשחקים, עם דגש על איכות הרכיבים, מכיוון שאני לא מחליף מחשב בתדירות גבוהה (המחשב שלי כרגע בן 5.....) כמו כן ארצה לכלול quad, 8800GT, מינימום 2 ג'יגה זיכרון עם עדיפות ל4 מכיוון שאני רוצה את המחשב להרבה זמן המארז המינימאלי שיכול להחזיק, הרדיסק קטן יחסית כי יש כבר דיי חדש כמו כן אני לא ראיתי באף חנות כרטיס קול של חברת m-audio, אבל אם מישהו יכול לצרף כרטיס מתוצרת חברה זו זה יהיה עדיף רמקולים JBL ומסך 22 תודה לכולם מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב שיתמש בעיקר למשחקים, התקציב הוא 3000 עד 3500. תודה מראש לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא על השקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעבר ל6000 לא רצוי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בכותרת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל. כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650*1050 ובנוסף 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי בניתי מפרט למחשב שמיועד למשחקים כבדים FARCRY 4 וכו' ובנוסף להרצת מחשבים וירטואליים. ובנוסף שאלה לגבי הזיכרונות, אני מעוניין ב GB16 והשאלה אם לשים 2x8 או 4x4 אמרו לי שהמעבד יכול לפנות לכל הארבעה בבת אחת. מה יתן ביצועים טובים יותר ? אני עובד עם מסך DELL24 אשמח להערות והצעות מפרט : מעבד Intel Core i7 5820K Tray לוח אם Gigabyte GA-X99-UD3 זכרון למחשב נייח Crucial DDR4 8G 2133Mhz CL15 CT8G4DFD8213 כפול 2 מאוורר ופתרון קירור ZALMAN CPU COOLER CNPS11X Performa ספק כח Seasonic X-850 850W כרטיס מסך Gigabyte GTX980 4GB DDR5 GV-N980WF3OC-4GD WINDFORCE 3X דיסק קשיח פנימי Seagate 2TB Barracuda ST2000DM001 כונן SSD קשיח פנימי Samsung MZ75E250 250GB סמסונג צורב DVD פנימי LG GH24N…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב דל INSPIRON N5110. אני מאמצת מאוד (בהשוואה לשימוש של אנשים אחרים) את המחשב, ואחרי זמן קצר הוא מתחיל להתחמם בעיקר בצד שמאל למטה (משמאל לטאצ'פד). בצורת ההקלדה שלי, החימום ממש גורם ליד שמאל שלי לבעור מחום, ולעיתים אני נאלצץ להפסיק ללמוד עד שהוא ירגע קצת. לא מרעיש במיוחד. חשבתי לקנות משטח קירור עבורו- אבל אני לא יודעת איך בוחרים משטח קירור (אני גרה באנגליה כך שכל הזמנה תעשה מעלי אקספרס/אמזון, עדיפות לעלי כי היום יש מבצעים ), האם הם מתאימים רק לגדלים מסוימים או באופן גנרי? מהיכן מתקבל החשמל, מפורט USB של המחשב? כמה מאווררים מומלץ שיהיו? האם זה בכלל ישפיע על החימום שבצד המחשב? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לגיימינג בתקציב של עד 3000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, אך לא לחרוג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יהיה בשימוש יום יומי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO,AC, Witcher -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיין לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים יש בעיה גדולה אני מחפש מחשב נייד: 15 או 14 אינץ FHD 4 או 8 גיגה ארדיסק 1 טרה או חצי טרה (אמרו לי להתעקש על SSD כי זה יותר מהיר ושומר על סוללה). i7 או i5 באופן כללי, אני כל היום על המחשב, מרמה של ניהול עסק, מצגות, דוחות, המון המון חלונות ותוכנות פתוחים במקביל, חלקם גם של וידיאו (טיפים, מצגות, תמונות, יותר צופה לא עורך בפועל ). וגם כל העבודה המשרדית (המון וורדים במקביל אני גם סטודט ולומד דרכו (צופה בשיעורים וכו) לכן חשוב שהוא יהיה קל, אזור של 2 קילו ודק בתיק לא מוצא מחשב כזה כמעט באף מקום מחיר עדיף באזור ה2000 או 3000 בכל מקרה לא יותר מ4 א…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[TABLE=class: grid, width: 600, align: right] [TR] [TD]קטגוריה[/TD] [TD]שם מוצר[/TD] [TD]מחיר[/TD] [TD]הערות[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150[/TD] [TD]1,640[/TD] [TD]יש לי איך להשיג ב1,000. מבחינתי אין לשנות מוצר זה במפרט. [/TD] [/TR] [TR] [TD]קירור למעבד[/TD] [TD]Arctic Freezer 7 Rev. 2[/TD] [TD]120[/TD] [TD]אין לי בעיה להוציא עוד כמה שקלים, אבל בכללי אני חושב שזה אמור להספיק.[/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD]ASUS Z87 Deluxe LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 3xPCI-E, HDMI, TB[/TD] [TD]1,400[/TD] [TD]לא מבין מספיק בלוחות אם. לפי סקירה מהירה של מספר חברים הם אמרו לי שזה מעבד ממש משתלם.[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרונות[/TD] …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, למרות שלפי דעתי השאלון מיותר במקרה הזה, (בגלל שהשאלות שלי קשורות למפרט שכבר יש לי, אשר מצורף בהמשך) בכל זאת הוספתי: (כי מסתבר שבלי השאלון אף אחד לא קורא את השאלה) 1. מה התקציב המקסימאלי? תקציב מקסימלי 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, מעדיף לשלם 4k על המחשב, אם אין שיפור משמעותי בתמורה ל1K הנוספים אז עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות - דרושה יכולת להחזיק את התוכנות Photoshop, Lightroom בצורה מלאה וחלקה לגמרי. עריכת ווידאו ואנימציה באיכות Full HD - דרוש שהרינדור יהיה מהיר ככל שניתן, גם אם מוסיפים אפקטים דרך האפטר או הפר…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי 4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש המרכזי במחשב יהיה לתכנת 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? באופן בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה למסך בגודל 15.6-16 אינץ, משקל לא כבד, כולל תאורת מקשים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
המטרות למחשב עבודות בסיסיות(WORD ,EXEL, POWER P וכדומה) הורדות של שירים וסרטים צריבה וצפיה בהם,, עריכות בסיסיות של תמונות ווידאו(רמה ביתית לא מקצועית!),ואם אפשר משחקים סבירים אז סבבה , מעדיף מעבד של INTEL ואם אפשר כרטיס מסך רגיל(לא OB), ואופציה לשידרוג והרחבות עתידיות.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Hello, first of all my hebrew fonts are screwed and I dont have power to fix it so sorry for the english... anyway Its time after allmost 2 years to upgrade my pc ;D I wanna run FarCry/Doom3/HalfLife2 after all dont I ? Anyway the parts im gonna upgrade is this: Leadtek GF4 TI4400 Athlon XP 2000+ (0.18micron...fucking toaster oven) GA-7VRXP 2.0 so I need a new graphic card, motherboard and processor. I have 2000nins to spend (after working this summer hehehe) I thought mabye I will get exoneration (zhikoi) for the old parts so it will sum up to about..uhh.. dunno +600-900nins ? could be cool if you can tell me how much I can get from this parts. Now I check th…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כל כמה זמן מוסיף או משפר את המחשב שלי. הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם כדאי לי להוסיף או לשפר ואני מניח שצריך להתחשב בכמה גורמים : לשפר לחלקים שלא ידרשו החלפה בתקופה הקרובה (למשל לא לקנות כרטיס מסך חדש כשבעצם עכשיו עובדים על כרטיסים תומכי DX10) , אני בעיקר רואה סרטים בעזרת המחשב , משחק במשחקים כבדים ושומע מוסיקה. אני חשבתי למשל אולי : להוסיף כרטיס קול , להחליף זיכרון , להחליף עכבר. ההמלצות כמובן למחשב הראשי שלי וכמובן אם יש דברים שלא חשבתי אני אשמח לשמוע.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל דעה על המפרט הבא: עניתי כאן לפי השאלון: זה מחשב לשימוש משרדי קל בלבד, אופיס ואינטרנט. התקציב הוא 1300, ואם אפשר הייתי חוסך יותר. אוברקלוק קל אולי, אם אפשר בכלל לעשות עם המעבד והזכרון האלה. גרפיקה ושקט לא רלוונטים. הארד דיסק אני מביא שלי מהבית אז לא רלוונטי. הייתי רוצה שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן בעתיד ושאם חלק או חיבור יהרס תהיה לי אפשרות להחליף (לדוגמה: חיבור אטרנט על הלוח אם נהרס אז אפשר להוסיף כרטיס ethernet pci). הייתי רוצה גם להוציא את מירב הביצועים במחיר הזה. הקירור חשוב, בקיץ המחשב ישב בחדר חם. מעדיף לקנות מksp. אני גר בחולון. שאלה נוספת, אני קורא הרבה תגובות חיוביות שליליות בnewegg ואמזון על ההארד דיסק WD20EFRX למישהו יש נסיון איתו ?…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה שתיהיה יציאת HDMI שיריץ לי סרטי HD חלק ושהמסך לא יהיה יותר מ12" חשוב לי מאוד חיי סוללה ארוכה! תקציב של בין 1000-2000 לא יותר.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב 3000 עם חריגה של 200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, תכנות, עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא דיל ברייקר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8.…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הציעו לי את המפרט הבא, ורציתי לדעת איך הוא נחשב ואם כדאי לשפר, לשנות או להוסיף כסף! תודה רבה! Gigabyte ga-p35-ds3p (LGA775) Intel P35 HD Audio+DTS GBL Intel Core2 Duo E6420 2.13GHZ 1066mhz 4MB 64BIT Lga775 Box G.Skill F2-6400CL4D-2GBPK DDRII PC 6400 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 Leadtek PX8800 GTS TDH Geforce 8800GTS320MB DUAL DVI PCI-E SEAGATE St33206020AS 320GB SATA 2 7200 16MB Cache Barracuda 7200 HecCOMUCASE 6A19B NSP 120MM FAN FRONT USB X2+AUDIO BLACK THERMALTAKE W0089RI 470W PFC+120MM+PCI-E+SATA+24/20 PIN+ SAMSUNG DVDRW X18 S183L LIGHTSCRIBE SATA מחיר: מוצר 1: 784 ש"ח מוצר 2: 964 ש"ח מוצר 3: 700 ש"ח מוצר 4: 1562 ש"ח מוצר 5: 454 ש"ח מוצר 6: 228 ש"ח מוצר 7: 352 ש"ח מו…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם ההבדל בין שני כרטיסי המסך הבאים הוא משמעותי כשהשימוש העיקרי של המחשב הוא לצפייה בסרטים וסדרות משחקים כמעט ולא וגם אם כן אז הם ישנים או שלא דורשים יכולת גרפית גבוה ! הדגמים הם : Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256MB shared memory לעומת : NVIDIA GEFORCE 8400M GS בתודה מראש !!!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיקרון מפרט לקולנוע ביתי שתהיה אפשרות גם לאינטרנט, משחקי מחשב ותוכנות אדובי (After Effects, Premiere, Photoshop). חשוב שיהיו שני כוננים (או יותר), צורב מהיר, דיסק קשיח מעל 500gb. אפשרות בעתיד לבלו ריי וכניסות לממיר (הוט/יס) ול-DVD/VHS. יציאות למקרן/ טלוויזיה+ למסך מחשב רגיל ולמערכת סטריאו (במקביל). תודה מראש, גיא שפירא
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אשמח לקבל המלצה על מחשב נייד ללימודים. צג 15", משקל מקסימום 2 ק"ג. מה דעתכם על "15.6 HP Notebook 15-DA0002NJ 4AV74EA i5-8250U תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 עד 3,400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסמכים, תכנות, צפיה בסרטים, משחקי רשת (לא מחשב גיימינג אבל רוצה כרטיס מעבר לאינטל בסיסי) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא קריטי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עכשיו …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הקדמה קצרה: לפני כמה חודשים פירסמתי כאן, אבל הרכישה לא יצאה לפועל באותו זמן ולכן אני מפרסם שוב, אני מניח שהיו קצת עדכונים מאז. אני קונה מחשב רק אחת לכמה שנים טובות. אני מחליף כעת מחשב בן 7 שנים שנרכש בשנת 2007. וזו הגישה שלי גם למחשב הבא, אני רוצהשיישרת אותי נאמנה ויהיה רלוונטי גם בשנים הבאות. בראיה אשמח מאד לשמוע מניסיונכם ולקבל את ההממלצות שלכם למחשב הבא, אם לדתעכם אני צריך לחרוב מהתקציב, אשמח לשמוע הסבר מדוע ובאיזה רכיב. אם אני מבין נכון ממה שנכתב כאן באתר אני צריך שהשילוש הקדוש של מעבד, לוח אם וזיכרון יהיו כאלה שיוכלו ללכת איתי קדימה בנים הבאות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 - נא ראו דגש בסעיף 11 למטה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך תמ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני כבר כמה שבועות אני מתכנן לקנות מחשב וכל פעם אומרים לי משהו אחר אני חדש בתחום הזה אני אשמח לקבל עזרה אני כבר מת לקנות מחשב למשחקים, בבקשה אם אפשר לקבל עזרה אני מעונין ב מסך 24'' אינ'ץ במארז שקט אם אפשר בבקשה תעזרו תודה רבה!!!!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-