עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. השימוש הוא מאוד בסיסי אינטרנט - גלישה אופיס YOUTUBE SKYPE אני מתכנן לקנות 2 יחידות למבוגרים 50+ הדרישה זה מסך 15 אינץ - אם היה יכול להיות מט זה יכל להיות טוב אבל שהמסך יהיה איכותי עם זויות צפייה טובות מעבד i3 אני מניח מספיק 4גיגה זיכרון שלוש שנים אחריות - חובה! אני חושב על האפשרויות הבאות Samsung RV520 A02IL (שכרגע נראה לי הכי נחמד) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7476&CatCode=315 Asus K53EI3 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5194&CatCode=315 Dell Inspiron N5110 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5771&CatCode=315 תודה רבה על העזרה מקווה שעמדתי בכל התנאים לפתיחת נושא.

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  2. Started by ariedry,

מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 9000 2. מה שימושי המחשב ? קולנוע ביתי,משחקים,עריכה גרפית ואולי החזקת שרת משחק בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים - כבד, צפייה בHD וקולנוע ביתי - כבד, עריכה גרפית - תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 , AC:R , PROTOTYPE 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). TOSHIBA REGZA 32" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

3. Started by duckz,

שלום, טוב אז ככה.. המחשב שיש לי כרגע כבר מתחיל לפעול לאט ולא מריץ משחקים כמו שצריך... אז אני צריך מפרט למחשב חדש, אני מדבר על מחשב שיריץ משחקים כבדים על FPS גבוה (BF3,MW3 וכו') ממש לא משנה לי אם המחשב יהיה מבוסס על Intel או על AMD, אני לא הולך לעשות OC וגם אני לא צריך מערכת הפעלה, מסך וציוד הקפי. אני צריך שהמחשב יהיה קר ולא יתחמם אבל מצד שני שלא יעשה רעש. תודה לעוזרים =] ד"א אפשר לחרוג באיזה 100 שקל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  4. שלום לכולם ! אני מחפש חנות/רשת חנויות שמוכרת מחשבים באזור תל אביב ( עם עדיפות לסניפים נוספים באזור השרון ) ע"מ לקנות לי מחשב נייח, מיני לפטופ ללימודים ולפטוט לאבא שלי. חשוב שהחנות תהיה אמינה , הוגנת ובעל מוניטין טוב. מטרות המחשבים : מיני לפטופ ללימודים לסטודנט - אחרי הרבה בירורים הגעתי למסקנה שכדאי לי לקנות מיני ולא רגיל מהסיבה הפשוטה שככל שהמשקל הפיזי יעלה סביר להניח שאני אסחוב אותו פחות פעמים איתי לאוניברסיטה.. מחשב לפטופ לצרכים משרדיים עבור אבי. את הבקשה למחשב הנייח פירסמתי בפורום המפרטים. לפטוט עבור אבא : * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך? 15' * משקל רצוי? 2-3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיפות ל…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by AmL1,

שבוע טוב, אני מחפש מחשב שיהיה לאמא שלי שזה אומר אינטרנט,תמונות ומסמכים פחות או יותר. חשוב שהמסך יהיה גדול. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by gabbay,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בREVIT ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד לצרכי פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). EIZO 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כ…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני מצטער על הדיון האחרון שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=512985.10 ואני מצטער ששאלתי עוד פעם פשוט בסוף אני צריך מחשב יותר זול ואני לא מבין הכי גדול במחשבים לכן שאלתי מחדש על מפרטים יותר זולים אז סליחה ובבקשה תבנו לי מפרט סופי אם יש כמה אנשים עם עוד כמה דעות לעוד מפרטים אקבל בשמחה ( עדיף דעות למפרט יותר זול ) אני רוצה את הדברים שרשמתי בפעם הקודמת רק עם שני כוננים קשיחים של 500 GB של מה שהציעו לי ( אחד לגיבוי ) לא אחד של 1000 או אחד של 500 ועוד אחד של 1000 . ומערכת הפעלה פרימיום עברית 64 סיביות כרטיס מסך 6870 או 560 אבל כמה שיותר זול בבקשה . לוח אם עם לפחות 4 חיבורים של USB וחיבור אחד של USB 3 וחיבור אחד של HDMI חיבור אודיו ושאר החיבורים שצריכים למחשב רגי…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. ככה הכל התחיל.. שלום לכל חברי הפורום, אז ככה אני מחפש מחשב נייד עד סכום של 4000 שקלים אפשר טיפה יותר אם יש משהו שבאמת שווה את זה. אני מחפש מחשב בגודל של עד 15.6 למרות שלא יהיה לי אכפת אם הוא יהיה טיפה יותר קטן. חשבתי על משהו עם 4g זיכרון 500gb דיסק קשיח וכונן DVD. המחשב אמור לשמש אותי להכל מכיוון שזה המחשב היחידי בבית שזה אומר אינטרנט סרטים משחקים וכו׳ אני יודע שמחשב נייד לא מומלץ לגיימרים אבל בכל זאת אני מחפש משהו שיוכל להריץ לי משחקים כבדים אז זה אומר שנדרש גם כרטיס מסך ברמה גבוהה. חברים יקרים מקווה שתוכלו לעזור לי בבחירת המחשב הנכון כי נכון לעכשיו אני ממש מבולבל.. תודה רבה ושבוע טוב מאז ההודעה כמו שאתם רואים הצלחתי לגרד עוד 1000 אחרי מאמצים רבים, עשיתי מחקרים בפורום …

9. Started by MasterOr,

סטודנט להנדסת תוכנה ישמש בעיקר לשימושי לימודים קצת משחקים סרטים וכאלה.. אני כמעט נעול על הThinkpad W520 אבל רציתי לדעת אם יש דעות אחרות בגדול אני מחפש את המחשב החזק ביותר לתקציב הזה תודה

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  10. שלום לכולם, למרות שהיה עיכוב קל ברכישת המחשב עקב חוסר מוחלט בזמן, לבסוף קניתי אותו עכשיו פחות או יותר לפי המפרט שהוזכר כאן... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=506379.0 בעקבות ההמלצות בעד TMS ו-RSM ונגד KSP עשיתי טיול עד נתניה ורכשתי אותו בTMS. טוב שזה ממש ליד קיקה, כך שהייתה איזושהי הצדקה נוספת לכל הטיול מחיפה... בכל מקרה אני אנסה לרשום ביקורת על הקנייה והרכיבים במקרה שמישהו אחר יתעניין במחשב דומה, אני לא מומחית בעניין כך שמדובר סך הכל בחוות הדעת האישית שלי בהתבסס על מחשבים אחרים שיצא לי לעבוד איתם... נרכש בTMS: Core i5 2500, Tray Scythe Katana 3 SI GA-P67X-UD3-B3 (התכוונתי לקנות גרסא P67A אבל היה רק את הX וזה נראה לי בערך אותו דבר) 2x4GB Kingsto…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אהלן, מחפש מחשב גיימינג מקצועי בסכום בסביבות ה7000 ש"ח, כולל מסך. מדגיש כי כיוון שאני לא הכי בקיא בתחום החומרה, הסכום שצוין הוא לא חובה, ואם יש לכם הצעות למפרט יקר או זול יותר לפי התנאים שאציין, אשמח לשמוע פרטים. התנאי החשוב ביותר למחשב, הוא שאני בונה עליו לפחות ל3, 4 שנים קדימה, ולכן החומרה צריכה להיות כזו שתהיה מספיק חזקה לסחוב גם עוד שלוש שנים. 1. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-2000 שח לכל כיוון 2. מה שימושי המחשב -בעיקר משחקים , ברזולוציות גבוהות של 1600X900 ואף יותר, בהגדרות הגבוהות ביותר. שני משחקים כבדים שקופצים לי לראש הם ויצ'ר 2 ובאטלפילד 3, אבל אשמח אם הוא יוכל להפעיל גם את ויצ'ר 3 ובאטלפילד 4 לכשיצאו.... . אין חשיבות לאפשרויות של תלת מ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מפרט מחשב:-מעבדIntel core i5 2500 box 3.3 -לוח אםgigabyte GA-P67A-D3-B3-זיכרון ראםKingston khx1600c9d3k2/4gx ddr3 2x2GB=4 gb 1600 mhz -דיסק קשיח1TB-wd cavir blue-כרטיס מסךnvidia gigabyte 430 gt -ספק כחseasonic-bronze620W-מערכת הפעלהWindows 7Home Premium 64-bit -מארזcoolermaster cm690 advanced 2 מה התקציב המקסימאלי?-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב למשחקים (gta iv, call of duty black ops ) אינטרנט מוסיקה וסרטים ב hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…

13. Started by ReflexHD,

מתכנן לקנות מחשב גיימניג איכותי... 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי גוף ראשון+תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BFBC3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הגבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כלל לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  14. אז ככה הרכבתי מפרט בשווי 4.3 אלף ואני רוצה את חוות הדעת שלכם כי אמרו לי שמאוד מבינים פה באתר ..... יש לי שאלות למטה מתחת למפפרט .. .! המפרט הוא לשימוש גיימינג כבד . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל .. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bf3 codmw3 crysis 2 gta וכל המשחקים הכבדים ... שעוד יצאו בהמשך -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני בונה מפרט שכולל מארז +לוח אם+ מעבד + זכרונות. התקציב לא בשמיים אז אני מתלבט אם לקנות מעבד חזק או מעבד חלש יותר ולעשות לו אוברקלוק רציני שיחסוך לי מעט במחיר... אם למישהו יש הצעה למפרט ב1500 (לצפייה בתכני FHD ומעט משחקים) אני אשמח! אני מחפש מארז שוכב קטן שייכנסו בו כל החלקים (יש לי כ.מ HD4670 ככה שחוץ מהלוח אם לא נראה לי צריכה להיות בעיה)

16. Started by shik,

שלום לכולם ! אני מחפש חנות/רשת חנויות שמוכרת מחשבים באזור תל אביב ( עם עדיפות לסניפים נוספים באזור השרון ) ע"מ לקנות לי מחשב נייח, מיני לפטופ ללימודים ולפטוט לאבא שלי. חשוב שהחנות תהיה אמינה , הוגנת ובעל מוניטין טוב. מטרות המחשבים : 1) מחשב נייח - לטובת משחקים, אך בעיקר המשחק Battelfield 3 . 2) מיני לפטופ ללימודים לסטודנט - אחרי הרבה בירורים הגעתי למסקנה שכדאי לי לקנות מיני ולא רגיל מהסיבה הפשוטה שככל שהמשקל הפיזי יעלה סביר להניח שאני אסחוב אותו פחות פעמים איתי לאוניברסיטה.. 3) מחשב לפטופ לצרכים משרדיים עבור אבי. את הבקשה לניידים אעביר לפורום ניידים. דרישות מומלצות עבור המשחק : OS: Windows 7 64-Bit Processor: Quad-Core CPU Memory: 4 GB Hard Drive: 20 GB Graphics Card:…

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  17. אני רוצה לקנות את החלקים הבאים, רק אני רוצה לוודא שלא תיהיה לי בעיה של קרטוע גם בסרטים באיכות גבוה, אשמח לשמוע המלצות או חלופות: 2x Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX Frontier Diva Aluminium Micro Silver Case With 500W Athlon II x3 Triple Core 455 3.3Ghz Socket AM3 Box460 880GM-USB3 AM2+, AM3, 880G, DDR3 1333, DVI , HDMI 1x4GB G.Skill 115 SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA total 2195

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  18. היי, אני חייב להחליט סופית.. בפני עומדות 2 אופציות ואני חייב לשמוע את דעתכם האחד: Lenovo ThinkPad T420 4178-6VU - http://www.qsys.co.il/pl_product~41786VU~23~0.htm השני: http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-latitude-e6420-n2540m.htm - dell latitude e6420 האם ה Lenevo שווה את הכסף? אשמח לעזרתכם לבחור כבר מחשב תודה רבה, משה

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  19. Started by Tal Israeli,

שלום, ברשותי מחשב נייד מדגם HP Pavilion dv4 1430us בן כמה שנים שנרכש בארה"ב. בזמן האחרון הסוללה כבר ממש מזייפת ומספיקה לזמן קצר מאוד. אני מעוניין לרכוש סוללה חדשה. כמה דבר כזה אמור לעלות והיכן ניתן לרכוש?

20. Started by SpazaM,

תקציב - 2.5 גג 3 לא מעוניין להשתגע בתקציב שימושים - גיימינג קל , אם משחקים חדשים אז על ממוצע לא רוצה להשתגע על ביצועים מטורפים(אבל אני כן אוהב לשחק) , ובנוסף לימודים מכללה. כרגע הגודל מסך שלי הוא 1024 X 1280 ובעתיד אני אחבר לטלוויזיה חסר לי כרטיס מסך ולוח אם , אני שובר תראש בקיר אני לא רוצה זבל אני בראש של להשקיע פעם אחת כמו שצריך ושיהיה לי ראש שקט, אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך טוב ובלוח אם איכותי אבל כל פעם אפשר להוסיף עוד כמה עשרות שקלים ולצאת עם משהו יותר טוב, ובסוף יוצא שהוספתה 500 600 שקל ולא 30 שקל. דרך אגב אני משלם על המחשב לבד ובנוסף כיום יש לי הוצאות על מכללה כל חודש , ככה שאני מקווה שתתחשבו ולא סתם תנסו בכוח לדחוף דברים סתמיים. בכל מקרה על זה אני נעול(חוץ מהקירו…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by OR2OOO,

אני רוצה לדעת את שווי המפרט שלי(המפרט מצד). המחשב ניקנה ב-21/12/2006 עד הייתה לו בעיה אחת, כל החומרה עובדת כמו שצריך ולמרות שזה לא קשור לפורום יש לו XP חוקי. אשמח לעזרה...

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) ניתן לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? משחקים, כגון : Pes, NBA, Football Manager, COD וכד'. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? ברצוני לקנות מסך חדש, על כן אינני יודע. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? יש צורך, במסך, מקלדת ורמקולים - אין העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מניח שלא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? השקט אינו קריטי, אך שלא ירעיש במידה בלתי נסבלת - 4, אם זה לדוגמא על חשבון ביצועי המחשב העדיף מחשב מרעיש במקצת. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע מה זה, לכ…

23. שלום, אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בחודש הבא ואני רוצה לקנות מחשב נייד שיתאים לי לצורכי כתיבת עבודות וגלישה באינטרנט בלבד! הנה נתונים של מחשב שמצאתי ורציתי להתייעץ לגביו איתכם, רשמו בקשה חוות דעת(בעיקר לגבי המעבד שקצת מפחיד אותי) בנוסף, אשמח עם תרשמו לי עוד הצעות למחשבים, המגבלה היא שאני מחפש עד 2200 שח! נתוני המחשב: [table][tr][td] מותג ®LG[/td][/tr][/table][table][tr][td] דגם יצרן T380-L.ARB1E[/td][/tr][/table][table][tr][td] מעבד Intel® Pentium SU4100[/td][/tr][/table][table][tr][td] מהירות המעבד 1.3Ghz[/td][/tr][/table][table][tr][td] דיסק קשיח 320GB SATA[/td][/tr][/table][table][tr][td] זיכרון פנימי 4GB DDR2[/td][/tr][/table][table][tr][td] אמצעי הצבעה Touchpa…

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by LiorZi,

קודם כל אני מצטער אם זה לא בדיוק הפורום לנושא הזה, אבל כאן היה נראה המקום הכי מתאים למודעה. בעוד כחודש אני עובר לחיפה כדי ללמוד (4 שנים), לכן חשבתי שזה יהיה רעיון טוב למכור את המחשב השולחני שלי מכיוון שלא יהיה בו שימוש בזמן הקרוב-רחוק. ניסיתי לבנות באתרים מחשב כמו שלי אבל לא בכולם היה בדיוק את החלקים שלי או שאם היה הסכום היה מצחיק (יקר יותר ממה שקניתי לפני שנה וחצי). רציתי לקבל חוות דעת ממכם בכמה אתם חושבים שאני אמור למכור אותו, כל החלקים עדיין עם קבלה ואחריות לעוד כ-שנה וחצי חוץ מהכרטיס מסך שלו יש אחריות לעוד שנתיים וחצי. אתם מוזמנים לראות את המפרט ב"מפרט מחשב" שלי בצד, יש לציין שהוא גם מגיע עם המסך ו-Windows 7 Home Premium 64bit מקורי, תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  25. Started by IMAGUY1X,

שלום לכולם, קניתי מחשבלפני 5 חודשים עם HD6870 אבל אני לא מבין למה אני לא מצליח להריץ על BF3 כמו שצריך!!! יש לי 30 FPS !!! ואני משתגע .. חשבתי למכור את המחשב שלי לחסוך קצת ולקנות מחשב חדש, בניתי לעצמי מחשב כזה: ( SLI ) http://tms.co.il/pcbuilder/preview/1:9115:1/6:10521:1/2:9276:1/4:10485:1/7:8223:1/3:8111:2/20:6826:1/9:9246:2/19:4930:1/ אני צריך חוות דעת , מה אפשר לשנות ואם אפשר לחסוך קצת כסף כי בכל זאת ד"א מי ששואל אותי למה לא לשדרג וזה אין לי לוח אם מספיק טוב המעבד שלי לא מספיק טוב צריך להחליף כמעט הכל אז אני מעדיף מחשב חדש

דיונים חדשים בפורומים