ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
התלבטות נוספת לרכישת מחשב. נדרש מחשב סביב 2500 ש"ח, מסך עד 14. לשימושיים בסיסיים (אופיס, אינטרנט, סרטים וכד'). איך המחשב הזה? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12640
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב נרכש כמעט לפני שנתיים, יש לו אחריות עדיין וגם את כל הקופסאות והאריזות שמרתי (מוסיף למחיר??) מעבד Intel i5 4590 3.3Ghz (אחריות עד יוני 2018) קירור למעבד Artic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם GigaByte GA-H97M-D3HL (אחריות עד יוני 2018) זיכרון Corsair Vengeance 2x4GB ddr3 1600MHz (כל החיים) כונן WD Black 1TB (אחריות עד יוני 2021) ספק SeaSonic 620W Bronze (אחריות עד יוני 2021) מארז Antec GX500 עם חלון בדקתי מפרט דומה (אך עדכני יותר כיום) ויצא באזור 2800. המארז, ספק, כונן, קירור עדיין בשוק כיום. להוריד 30% יהיה סבבה לגמרי? אם מוסיף כונן DVD? כמה הוא יוסיף? ועוד דבר, אוזניות steelseries siberia v…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי צריך מפרט נחמד לגיימינג. יותר נכון אח שלו צריך. אח שלו עולה לכיתה ד'. והוא כולה רוצה לשחק כמו בן אדם משחקים כמו GTA SA סימס 2 וכאלה. בניתי לו מפרט בKSP (אפשר לבנות רק בKSP,חובה הרכבה,חובה צורב דיוידי) בניתי משהו נחמד ב4645 ש"ח,אבל בגלל שאנחנו באר שבעיים אנחנו קיבלנו הנחה על המחשב של 110 ש"ח. הינה מה שבניתי: פה יש 7600GS. אם מישהו יכול לשים מחשב נורמלי,עם 1GB זיכרון,רמקולים פשוטים GPT 2.1,מקלדת ועכבר שחורים של לוגיטק,מארז נחמד עם ספק כוח נורמלי מKSP. עד 4500 ש"ח [glow=red,2,300]חריגות עד 100 ש"ח!![/glow] תודה לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חייב את עזרתכם, אני ממש אובד עצות! אני מחפש לקנות נייד ראשון ללימודים. אני חפשתי המון באינטרנט ואני כבר מבולבל לגמרי. קודם כל האם יש איזשהו אתר שסוקר מחשבים שניתן לסמוך עליו? שנית כל, אני סטודנט להנדסת תוכנה ואני מחפש מחשב שיהיה קל (עד 2 קילו) עם מסך בין 13.3-14 אינצ' (עדיפות גדולה ל14) עם FHD ושיסחוב אצלי את כל התואר ואפילו מעבר. כמו כן אני מעדיף שיהיה מסך מגע וכמובן SSD אבל בגלל שהSSD מקפיץ את המחיר בצורה אסטרונומית אפשר לוותר עליו. אני כן מחפש שיהיה לו עיצוב יפה ומודרני ואני כן מחפש שיהיה חזק מספיק בשביל להריץ כמה משחקים בזמני הפנוי. התקציב הוא עד 5000 ש"ח. שאלה נוספת שרציתי לשאול היא האם יש אפשרות לקנות מחשבים ניידים מאתרים בח"ול ולשלוח אותם לארץ? תו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קניתי זיכרון 512 והרכיבו לי בחנות כעבור יומיים שלושה המחשב מת האם זה בגלל הזיכרון או שהמחשב היה דפוק מקודם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי הקטן (13) מחפש מחשב חדש. הדרישות? מחשב חזק עד כמה שניתן עם דגש על משחקים. ולמה רק "דגש"? כי אין שום צורך בכ.מסך שיעלה חצי ממחיר המחשב. אשמח מאוד אם אפשר יהיה לדחוף בפנים מעבד I3. אין צורך להשתגע עם לוח אם ופיצ'רים שונים בו - משהו בסיסי יספיק התכנון הוא 8GB זיכרון (לא כי צריך, פשוט כי זה יחסית זול וכהכנה לעתיד) מארז מספיק משהו פשוט עם שני מאווררים - אין צורך להשתגע. לגבי ספק - מעוניין במשהו חזק יחסית, שיהיה אופציה לשדרוג קל בעתיד אציין כי כיום הוא עם מעבד כפול ליבה של AMD, 2GB זיכרון RAM וכ.מסך מסוג 8600GT - רק כדי שתהיה לכם נק' התייחסות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי זיכוי של כ1000 ש"ח בחנות שקם אלקטריק ואני רוצה לנצל אותם לקניית מחשב נייד עם הוספה של כמה מאות שקלים. לפי מה שראיתי באתר שלהם, אין להם מבחר גדול בכלל ולכן אני רוצה להתעייץ אתכם לגבי מחשב שיתאים לצרכים שלי. ב"ה בקרוב אהיה סטודנט למקוע הנדסה כלשהיא ולדעתי אצטרך מחשב חזק שיסחוב תוכנות כבדות ושיפעל במהירות טובה עם נפח איחסון גדול. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולייעץ על איזה מחשב מבין הרשימה אתם ממליצים ולמה וכמו שרשמתי בהתחלה אני רוצה לנצל את ה-1000 ש"ח בחנות הזו כי אין לי ברירה אחרת. תודה לעוזרים!!! הנה הרשימה המצומצמת: http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=454
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל, השימוש שלי בו זה לא למשחקים. יותר עריכת תמונה / סאונד ברמה די חובבנית, פה ושם עבודה עם matlab... לא יותר. 2 אישוז: אני בהחלט מסוגל לערוך תמונה, טראקים, לעבוד על אקסל, וינאמפ, 2 וורד, 7 אקספלורר ושולה המוקשים בו זמנית :-\. בנוסף, הוא צריך לעמוד במבחן הזמן (הוא מחליף PII 350 שקניתי לפני 6 שנים). בגדול מה שהמליצו לי אנשים נראה בערך ככה: P4c Northwood 2.8 512(2*256)MB DC DDR לוח... שיתמוך בהכל, נו. לא מבין בזה : 80MB/8MB S-ATA HD Raedon 9200se Creative Live Value 5.1 CD-RWx52 וזהו בעצם. מארז סנדרטי, מקלדת פשוטה. עכבר, רמקולים ומסך אני לא צריך. אני לא מתעסק עם OC. קיבלתי למפרט הזה (או דומים לו) הצעות החל מ-3200 ש"ח (במפתיע, אחת הנמוכות היא דווק…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי מחפש לבן שלי בן 8 מחשב יד 2 לפורטנייט. אשמח לדעתכם איזה מחשב מבחינת יד 2 עם איזה מעבד ואיזה כרטיס מסך שיהיו בתקציב של עד 2000 ש"ח. ראיתי שהרבה מוכרים מחשבים רק לא יודע מה יהיה לו טוב. לא מחפש להוציא אלפי שקלים ועל מפרט מפלצתי... ראיתי ביד 2 מישהו שמוכר מחשב שלו מעבד i7-7700 כרטיס מסך 1050ti 4GB זכרון קינגסטון 16GB ספק 500W שאר הדברים לא כאלו רלוונטים (HD SDD וכו'....) מארז ZALMAN השאלה שלי אשמח לחוות דעת מה ערך ריאלי לקנייה של מחשב כזה בהנחה שמעבד בן 6 וכרטיס מסך בן 7. מבחינת שנת יציאה. ואם הוא יסחוב בצורה סבירה פורטנייט. תודה מראש לכל העוזרים :-)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני צריך עזר בבניית מפרט עם מעבד I7 לתוכנות סטטיסטיקה 1. מה התקציב המקסימלי? 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תוכנות סטטיסטיקה אינטרנט וסרטים. מסך 22" לא FHD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, רמקולים עכבר ומקלדת סטנדרטים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל) לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הוצאתי את המפרט מהמחשב דרך everrest מה דעתכם אליו ?! ואיזה משחקים אני יכול להריץ כדי לבדוק את יכולתו Computer: Computer Type ACPI x64-based PC Operating System Microsoft Windows 7 Ultimate OS Service Pack - Internet Explorer 8.0.7600.16385 DirectX DirectX 11.0 Computer Name LIOR-PC User Name lior Logon Domain lior-PC Date / Time 2009-09-25 / 04:08 Motherboard: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550, 3400 MHz (8.5 x 400) Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-DS3 (4 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Eaglelake P43 System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2 S…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד - פשוט וזול עד 2000 שקלים , המחשב מיועד לאמא שלי ומטרתו היחידה זה אינטרנט סקייפ ופייסבוק , זה הכל . תודה ושנה טובה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4 כולל אביזרים שמפורטים מטה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מיועד לזוג מבוגרים. בעיקר אינטרנט, אופיס, סרטים/סדרות בגג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הכל חדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. יש העדפה למיני פי סי, לא חו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מפרטים לקנות אחד של amd ואחד של אינטל: תגידו לי בבקשה מה עדיף מבין השניים ואם יש הצעות לשיפור אני אשמח אם תרשמו. אני אישית חושב שהמחשב של הamd עדיף בגלל המחיר ובגלל האחריות על הספק במפרט הזה. amd: AMD Athlon 2 X2 240 2.8Ghz Dual Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪324 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1105 Gigabyte MA74GM-S2H AMD740 CHIPSET, יחידות 1 ₪300 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=228 Transcend 2GB DDR2 800Mhz , יחידות 1 ₪237 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=194 WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS, יחידות 1 ₪215 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=89 צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪105 http:…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, סבא שלי צריך מחשב חדש. הדרישות מהמחשב הם שיהיה שקט, עם מארז קטן ולהריץ WIN 7 דפדפן, אופיס וסקייפ. אני לא סגור על קונפיגוריציה. כרגע אני מתלבט בין מערכת מבוססת אחד האטומים החזקים ואז גם אפשר לשים דיסק SSD קטן (אינטל 40GB) או ללכת על משהו יותר חזק כמו I3. אני נוטה חזק לכיוון האטום כי זה גם יוצא יותר זול וגם אפשר בקלות יחסית לבנות מערכת FAN-LESS. השאלה הגדולה עם הוא יתמודד עם העבודה היומיומית והוא לא יחנק מהר. כבר יש בחנויות את ה D525 או שהכי חזק שאפשר לקנות זה D510? מפרט שחשבתי עליו זה: לוח + אטום 2GB זיכרון מארז antec isk300-150 בגלל הספק הפאסיבי דיסק אינטל X25-v ואיזה כונן אופטי דק. לגבי הI3 עדיין לא חשבתי על משהו ספציפי אבל ברור לי שאני אצטרך להתפשר בהרדיסק ובמאר…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפש אתר לקנות בו מחשב נייד בארה"ב אלה הדרישות: *. מטרת המחשב - עבודה עם תוכנות בתחום ההנדסה כמו matlab,solidworks ודומיהם ובנוסף קצת משחקים/סרטים *. גודל המסך - 15.6" אין צורך במסך מגע או משהו מיוחד *. רזולוצית המסך- FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- עדיך מקלדת מלאה * משקל רצוי- לא קריטי,כמובן שעדיף כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך- גם לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות-HDMI * Bluetooth- אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח-500 גיגה לפחות אם אפשר לצרף SSD עדיף אבל פחות קריטי * כונן אופטי- לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית- לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית- כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה- לא חובה * האם יש לכם העדפה לחב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שזוכר קניתי u430 של לנובו שנהרס. אחרי זה ניגשתי ל ksp ולא החליפו לי אבל לנובו הביאו לי חדש. הבעיה שגם הוא היה דפוק ואז לקחו אותו לבדיקה ואמרו שגם הוא דפוק. (כנראה שזאת הסיבה שלא מחדשים מלאי מהמחשב הזה). אחרי כל זה היום אני הולכת לקבל החזר מ kSp. כעת אני צריכה מחשב אחר;כרטיס מסך שסוחב סימס 4, זכרון 500 לפחות עם ssd קטן שיאיץ אותו. 8 ראם (אפשר ארבע אם ניתן להרחיב בתוספת תשלום), מעבד i5, מסך 14''.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי בדל 15R ואני מעוניין להעביר את הקבצים שלי מהמחשב הישן לנייד בנייד יש חיבור esata , ניסתי להעביר דרך wifi אבל זה ממש איטי ומעביר בין 2-3.8 מגה בייט אני מחפש דרך יותר מהירה תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב שקניתי בשנת 2010 מבוסס AMD .המחשב עובד טוב אבל במשחקים חדשים הוא כבר מתחיל לקרטע...ההתלבות שלי היא אם להשקיע סכום יחסית נמוך , ולהחליף לו את המעבד/לוח-אם/כרטיס-מסך או לקנות מחשב חדש לגמרי... המפרט הנוכחי - **כרטיס מסך של 1G לא זוכר דגם **מעבד ארבע ליבות AMD phenom 2 3.4 gh **זיכרון 16 GB 1333 **כונן SSD 128 ** כונן קשיח 1 טרה של סמסונג אקו משהו ** מארז SONATA 3 **ספק 650 SEASONIC המחשב משמש לצפייה בסרטים , אינטרנט ומשחקים ..גם כבדים ...אני לא בהכרח ישאר עם AMD וחשבתי כבר לעבור אולי למעבד של אינטל....אשמח לקבל הכוונה...תודה *** התקציב שלי הוא בסביבות 2500 3000
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב בעיקר להורדת סרטים, גלישה וכו'... המשחק לא למשחקים... כרטיס מסך שיכול להריץ דברים בסיסיים יספיק.. צריך כמובן שהוא יחזיק מעמד הרבה זמן... ושיעמוד יפה בהפעללת תוכנות רבות בבת אחת... תודה אהה.. וחשוב... שיהיה מIQPC...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לשאול כמה שאלות לכל המומחייייםםם תעזרו לי אני מתלבט בין כמה וכמה דברים אני לא יודע איזה מעבד לקחת INTEL או AMD (ההתלבטות בין AMD אטלון 64 3200+ לבין INTEL 3.2 800MHZ 1MB ) אני מתלבט על איזה כרטיס מסך ללכת GEFORE או RADOEN ועל איזה מבוססי לקחת את הכרטיס (ASUS ,MSI , ABIT ,ATI ועוד ובבקשה תציינו מה ההבדלים בין המותג ואם זה משנה בכלל ) בקשר לזיכרון אני רוצה זיכרון 1024 MB ושיהיה בטכנולוגיה החדשה 512X2 תתנו לי בבקשה חברות שהזיכרון שלהם זול וטובבבבב) אשמח לקבל תמחורים לפריטים השונים עיסוקיי העיקרים הם משחקיים הכי טובים וחדשים ושיעבדו מהר ואנימציה בתוכנה MAYA בניית אתרי אינטרנט וכו' אם באפשרותיכם תרשמו לי גם על איזה מפרט אתם ממליצים ומאיפה אני יכול לרכוש אותו במחיר של…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב הרכבתי את המפרט לפי העדפות ודעות מהפורום תגידו בבקשה אם יש משהו לשפר מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ¤1602 לוח אם: Abit IP35 כמות: 1 - מחיר: ¤776 מארז: NZXT Lexa Aluminum No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤642 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤382 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Reaper CL3 כמות: 1 - מחיר: ¤505 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 סה"כ: ¤3912 + Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version PCIe 1185 סה"כ 5097 בבקשה לא לסטות יותר מדי אני רוצה לקנות גם צורב dvd חדש. אה וגם לא צריך hd/ציוד הקפי או כול דבר שלא צופיע במפרט. תודה מ…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט לאחי של מחשב חזק למשחקים אין צורך בדיסק קשיח אין צורך בכונן דיסקים אין צורך במארז ואין צורך במוצרים נילווים יש לציין כי בידי 1.5 GB ראם של 667 MHZ DDR2 אולי זה יעזור תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה המחשב הנייד הכבד והאנטיקה שלי התפגר סופית. הגיע הזמן לקנות מחליף. אני הולכת הלוך ושוב לפקולטה כל יום חצי שעה בכל כוון אז משקל הוא רלוונטי ולכן אני מבקשת שעדיף נטבוק ולא מחשב נייד (אלא אם כן הוא קל יחסית - המחשב הקודם שלי שקל 3 ק"ג) מצרפת לפי חוקי הפורום את הפרטים: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (divx סטנדרטי ואולי סרטים בyoutube ב- 720/1080p). אין צורך בגיימינג, תכנות או עיבוד גרפי. * גודל המסך? כמה שיותר גדול לתקציב. * משקל רצוי? 1.5 ק"ג נשמע לי סביר, לא צריך להשתגע על כל גרם אם זה מקפיץ את המחיר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כל דבר שמאפשר 8 שעות ניגון וי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-