ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני אשמח לחוות דעת בנוגע למפרט. [table][tr][td]מעבד: [/td][td] Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪840 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td] Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 מחיר: ₪130 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td] Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 כמות: 1 מחיר: ₪620 [/td][/tr][tr][td]מארז: [/td][td] Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Body 3x120mm Silver - בקניית מחשב חדש מעל 3000 ש"ח כמות: 1 מחיר: ₪325 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח: [/td][td] Seasonic PSU 620W Active PFC כמות: 1 מחיר: ₪420 [/td][/tr][tr][td]זיכרון: [/td][td] Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: …
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
להלן המפרט מאתר KSP, אנא תנו חוות דעתכם. הצעות לשיפור יתקבלו בברכה נ.ב. המטרות למחשב הן גיימינג רציני ואוברקלוק הן לכרטיס המסך והן למעבד (לא מטורף אבל מכובד). אשמח אם תתנו הצעות לקירור לכרטיס המסך. תודה מראש. מעבדי אינטל: Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11848 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10902 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12321 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?ui…
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, אשמח לקבל חוות דעת ביחס למפרט המחשב הנייח הבא: השימוש במחשב יהיה שימוש רגיל, קרי מיועד להורדות (משתמש כבד) ולהפעלת מספר רב של ישומים פתוחים במקביל ולא למשחקים ו/או לגריפיקה ו/או לעריכת סרטים: מארז - [table][tr][td] COMPUCASE בצבע שחור כסוף דגם CI-6K31 בגודל MICRO לא כולל ספק כוח[/td][/tr][/table] מעבד - [table][tr][td]Intel i5-2310 32nm 2.9GHz 6MB 1155 BLD CPU[/td][/tr][/table] מאוורר- [table][tr][td]Arctic-Cooling Alpine 11(Rev 2) For 775/1156 CPU Cooler[/td][/tr][/table] לוח אם - [table][tr][td]ASRock H67 H67M DDR3 1155 micro ATX Motherboard for Intel[/td][/tr][/table] כונן קשיח - [table][tr][td]WD 1TB WD10EARS 7200rpm 64MB Buffer S-ATAII HDD[/td…
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לשימוש: תוכנות כגון: לייטרום,פוטושופ , שיכיל זיכרון גדול לתמונות,אינטרנט,ושיהיה מהיר. זה המפרט שקיבלתי. איך הוא? i5 4/8 gb לבחירה הוספת מחיר 250 שקל וינדוס 7 1tera 430GT 16b כ.ס מסך ספק 500W מארז 2X12 arltic איך המפרט? מחשב טוב
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אוקיי אז הראשון: . מה התקציב המקסימאלי? 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פייסבוק , וסרטים שהבחור רואה דרך הטלוזיה (LCD 32" והוא רואה תמיד באיכות טובה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20" אז 1600X900 אבל סרטים דרך 37" טלויזיה (אבל לסרטים לא משחקים) -לאילו הגד…
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 (יש לי כבר מעבד i7 2600k ולוח אם תואם) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית, עריכת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ,maya, photoshop, after effect, illustrator, indesign,3d studio השימוש הוא באופן כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב ? מסך יקנה לאחר רכישת המחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז הנה הגיע זמנה גם של העגלה שלי להתחלף סוף סוף.. אין לי שמץ של מושג במה הולך היום בשוק מבחינת חומרת מחשבים ככה שמה שאתם אומרים אני אומר אמן אז נא להיות אחראיים חחח.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ללכת עם מה שיותר משתלם.. כלומר לא צריך סתם לבזבז אבל המטרה היא כמובן לנצל את הכל כל עוד זה באמת יתרום לביצועים! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח ורק אם זה ממש ממש משתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג נטו! מכוון להגדרות הכי גבוהות אבל כמובן כמה שאפשר במסגרת התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. הכל קיי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך עזרה בהרכבת מחשב ב-4.5 K....יעדי המחשב הם כללים....גם אינטרנט....צפייה בסרטי HD....קצת משחקים....כולל מסך....לא כולל רמקולים וציוד היקפי! מה המפרט הכי יעיל שאני יוכל לקבל במחיר הזה?....מעדיך לקנות מאייבורי..
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
איך המפרט הזה למשחקים? ושאלה- אם הקירור למעבד הוא נחוץ כל כך? תודה לעוזרים! מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪582 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪130 לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪322 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪480 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪122 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪200 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E - בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪648 כונן אופ…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר של עד 3000 ש"ח. המחשב מיועד לעבודות ומשחקים אם אפשר המלצות למחשבים במחיר הזה אני אודה לכם מאוד
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שיוכל להחזיק להרבה זמן וישמש למשחקים (כרגע ברזולוציה 1280*960 אבל ייתכן שדרוג בעתיד), סטרימר של סרטים ל-PS3, אופיס ותיכנות WEB (כולל הרצה של שרת טסטים). לא מתכוון לעשות OC. יש צורך גם בעכבר ומקלדת (אני דווקא אוהב את העכבר הלבן הפשוט של מיקרוסופט, אז אם אין סיבה מיוחדת אני אקנה אותו). תקציב גמיש בסביבות 3K-3.5K. מומלץ שיהיה שקט וקריר. חשוב שיהיה עמיד, את המחשב הנוכחי הצלחתי להחזיק כמעט 9 שנים בלי להחליף חלקים. גם רצוי שהחנות ממנה נבנים המפרטים תהיה באזור אשדוד-ראשון. תודה!
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חריגה במידה ויש שיפור משמעותי בביצועי מערכת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים SD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ללא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים ישנים ללא צורך בהאצה גרפית כלל ומשחקים מודרניים כגון FALLOUT NEW VEGAS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום חברים עברו יותר משנתיים לדעתי מאז ששאלתי פה בפורום לגבי מפרט, קניתי/נהנתי/ ובגדול קיבלתי מפרט מצויין. הגיע הזמן לשדרג ומכיון שיש לי אחלה מארז ומספיק כוננים קשיחים אני אחסוך בהם. כמו שהכותרת אומרת אני מעוניין לשדרג את הרכיבים הנל והנה גם הטופס מהדביק: . מה התקציב המקסימאלי?2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו פחות או יותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ישו…
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום,אני צריך את עזרתכם,הכנתי לי מפרט ואני צריך שתגידו לי מה דעתכם עליו. המפרט הוא לגיימינג כבד. [table][tr] [td]מעבד: [/td] [td] Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪840 [/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td] Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 מחיר: ₪117 [/td][/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-Z68M-D2H כמות: 1 מחיר: ₪495 [/td][/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] Lancool Midi Tower PC-K59B Black - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪399 [/td][/tr] [tr] [td]ספק כוח: [/td] [td] Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪370 [/td][/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td] 2Gb DDR3 - 1333 …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה... האם יש מחשב נייד עם שני דיסקים פנימים\כניסות לשני דיסקים פנימים? איזה דגמים מה הסביבת מחירים?
-
- 16 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
רוצה לעזור לחבר: התקציב:כ- 3500 ש"ח עד 4,000 ש"ח. שימושי המחשב העיקריים הינם הרצה של תוכנות חישוב וגרפיות כגון מטלב, Solidwork, Grapher, Origin וכדו', אך הייתי רוצה שתהיה לא גם היכולת להריץ משחקי תלת מימד מפעם לפעם. (אני רוצה לחברו למסך LCD שאני מתכוון לרכוש ). יש צורך בציוד היקפי- מקלדת אלחוטית (המחישה פד מגע כמו במחשבים ניידים) ורמקולים השקט: רמה 5. רוב החלקים ייקנו בחו"ל כך שאין צורך בחנות בארץ
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם. אני חדש בפורום זה ויש לציין שנתקלתי בפורום מקצועי עם חברים מאוד חביבים. ברצוני לבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב שיתאין לשימושים שלי. עברתי על המפרטים המומלצים אך יש שילוב מסויים של שימושים שארצה שהמחשב יתאים אליהם. השימושים: 1. ניגון תכני HD ו-3D בפענוח חומרה. 2. גיימינג בינוני - גבוה: יכולת לסחוב ולהציג משחקים חדשים באיכותם הגרפית המקסימלית. 3. אני עורך וידאו במקצועי ולכן מעוניין גם לערוך בבית עריכת אונליין, ללא צורך ברינדורים מיותרים, והתמודדות עם רינדורים כבדים בצורה טובה. כמובן מדובר גם בעריכת HD, בעיקר עם Adobe Premiere CS5 אך גם עם תוכנות נוספות (Ulead, Pinnacle Studio וכד'). חשובה ההתמודדות עם תוכנות וקבצים כבדים ובעייתיים יחסית. 4. עבודה גרפית…
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח לקבל חוו"ד על הנייד של ASUS מדגם A53S (מפרט טכני ניתן לראות כאן, ההבדל הוא שאני מדבר על גרסא עם 8GB זיכרון) האם יש לו מתחרים טובים בתקציב של 4000 ש"ח? השימושים שלי פשוטים למדי - שימוש משרדי, וצפייה בסרטי HD על LCD 32'. אבל המטרה של רכישת מחשב חזק היא שיישאר חזק גם בעוד שנה-שנתיים נאמר.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לחברה שלי יש מחשב נייד Compaq Presario CQ61 שהסוללה שלו מתה כבר כמעט שנה. עד עכשיו זאת לא היתה ממש בעיה כי גם ככה היה מחובר לחשמל באופן קבוע אבל בקרוב הוא צריך לחזור להתנייד וצריך סוללה חדשה. המחשב כבר מזמן לא באחריות וגם בחנות שהוא נקנה בה לא הצליחו לעזור. אני די מתקשה למצוא סוללה שתתאים לו, ברור לי שאני מחפש בעצם סוללה של HP אבל איזו בדיוק? כאשר אני מוציא את הבטריה, על המחשב איפה שמחברים את הסוללה כתוב דגם HSTNN-Q39C, על הסוללה עצמה רשומים הרבה דגמים כאשר לפי מה שנראה ליי הדגם המדויק הוא HSTNN-IB72 וכל השאר הם דגמים תואמים. הרצתי חיפושים בזאפ על רוב הדגמים האלה ומצאתי דברים תואמים, כאשר ברובם אפילו רשומה הסדרה של הנייד הזה כנתמכת לצד סדרות נוספות של HP, הבעיה היא …
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אחד ממחשבי הultrabook הראשונים הגיע היום לחנויות בארה"ב. אני מדבר על asus ux21/31. הראשון הוא מחשב של 11 אינץ והוא נמכר ב999 דולר והשני הוא 13 אינץ ונמכר ב1100 דולר. מדובר על מחשבים חזקים, דקים וקלים. הטוב מכל העולמות. http://www.engadget.com/2011/10/11/asus-zenbook-ux21-and-ux31-headed-to-the-us-october-12-starting/ יש למישהו מושג מתי ואיפה יהיה ניתן לקנות את המחשב הזה בארץ? וכמה נראה לכם שזה יעלה?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נייד חדש לשימוש יומי,משחקים,סרטים,מוזיקה,אינטרנט המחשב נייד הזה HP Pavilion dv6-6020ej LH776EA עונה לי על כול הדרישות? הכרטיס מסך שלו AMD Radeon HD 6770M עושה בעיות? (ראיתי פה שיש בעיה במעבר כרטיסי מסך) יש משהו יותר טוב במחיר הזה? 4000-5000 ש"ח? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחרי מספר שרשורים שפתחתי בפורום שבעזרתם למדתי להכיר את ההיצע הקיים היום בשוק, ניגשתי לאתר RSM והרכבתי מפרט שנראה לי הגיוני ושעונה על הצרכים שלי. הוא נכנס לתקציב בצורה יפה. אני רוצה לעשות הגהה. ווידוא שהמפרט אכן הגיוני (נגיד שבמקרה ולא הבנתי המעבד מגיע בלי קירור, ולא הוספתי מאוור למעבד במפרט) וגם אם אתם רואים משהו מיותר, תגידו לי. הנה המפרט: Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪536 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2522 Gigabyte GA-H61M-D2-B3 H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪308 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2655 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2368 Westr…
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום רב, חברים. אני מתכנן לרכוש לפטופ בקרוב, כאשר המטרה העיקרית בו היא צפייה בסרטי 720P HD (ואם יתמוך גם ב-1080P אז מה טוב). יש לי כרגע לפטופ עם רמקולים מובנים על הפנים, בחיי. עוצמת המקסימום שלהם היא פשוט בדיחה! אז חשוב לי שהרמקולים יהיו מצוינים, מדהימים ולא פחות. כמובן שגם צריכה להיות תמיכה מעולה באוזניות, שזה חסרון נוסף בלפטופ הנוכחי שלי. יציאת HDMI יכולה להיות בונוס נחמד, אך לא הכרחי במאה אחוז. זאת על מנת שלא יבוא על חשבון דרישות אחרות שחשובות לי יותר. מה שכן, חובה שהלפטופ יתמוך במס' פעולות "כבדות" במקביל ובו זמנית. דוגמה שנדרש ממנו לעבוד באופן יציב וחלק: הרצת סרט 720P (בנגן מדיה פלייר הרגיל או הום סינמה קלאסיק), מיקרוסופט וורד, מס' רב של לשוניות בפיירפוקס + התוכנה פת…
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
דרוש מפרט למחשב טוב. מרבית העבודה שלי נעשית במקביל, הרבה מסמכים פתוחים שעשויים להיות כבדים, תוכנות אנליזה מסויימות ותמונות לעריכה, ולכן צריך משהו שיחזיק. אנא המלצותיכם מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/-10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה קלה, משרד, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SPSS, ZEN LE, GRAPHPAD, פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין דגמים של אסוס שרשום בהם 3D וכאלה שרשום בהם 3DE. שמתי לב שהמחיר של ה 3DE יקר משמעותית, עשיתי חיפוש והבנתי שההבדל הוא שהאות E ב 3DE מסמלת את המילה embedded (משובץ). חוץ מלהבין את זה לא כזה הבנתי מה תכלס ההבדל בין השניים. תודה, מאיר
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-