ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - מקסימום 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - השימוש העיקרי שלי במחשב יהיה לתכנות, אבל אני גם משחק במחשב מדי פעם במשחקים כמו Call of Duty וכו', אז אני צריך גם כרטיס מסך סביר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אני מתכנת לפעמים פרוייקטים גדולים, ומשתמש לפעמים בגרסת הניסיון של ubuntu (בשביל להכין עבודות), אז אני מעדיף שיהיה 8GB ראם. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - החל …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מעבד QX9650 והייתי רוצה להתאים לו לוח אם , זיכרון , מארז ,ספק ואולי גם דיסק קשיח ... אני רוצה להעביר למפרט כרטיס מסך 9600GT שקניתי לא מזמן ודיסק קשיח של 250GB שעובד ב-SATA 1 אז חשוב שהלוח אם יתמוך גם ב-SATA 1 . אני מעדיף לא להשקיע הרבה עכשיו אבל שהלוח אם יאפשר לי להתקדם בעתיד . אני מניח ש-2000 ש"ח זה המקסימום שלי.
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ככה- ככל הנראה יקנה בחו"ל, כך שאחריות בין לאומית התקפה לארץ- חובה (ומורחבת וארוכה עד כמה שניתן, כמובן). המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ואופיס, מדי פעם סרטים (מדי פעם, ממש לא שימוש עיקרי) לא משחקים. אין צורך במערכת הפעלה, יותקן עליו XP. אך אני לא פוסל מחשבים שיבואו עם כל מערכת הפעלה שהיא. דבר אחרון- הניידות לא משחקת חלק חשוב, המחשב יהיה בעיקר בבית, עדיפות למסך גדול (15' ומעלה, בגדול). תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיום רואים שלכל סדרת המעבדים יש יכולת גרפית עצמאית מובנית בתוך המעבד. חוץ מהכרטיס מסך החיצוני. השאלה אם הפעלת היכולת הזו היא אוט' עי המחשב (למשל בעת שימוש בסוללה מיד עובר המחשב לשבב הגרפי הפנימי ?) או שהיא ניתנת לשליטה על ידי המשתמש ועל ידי כך מאפשרת לו לחסוך בחשמל או להאיץ ביצועים תוך שימוש בכרטיס מסך חיצוני, לפי בחירתו ?
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני ממשיך במסעי לעבר הנייד המתאים לי, רק כדי להזכיר את מה שאני מחפש- נייד לסטודנט, קודם כל שיהיה נוח להקלדה כמובן ויריץ את כל תוכנות ה- office כמו שצריך. מעבר לכך, שיריץ סרטים כמו בצורה טובה, ולמרות שאני לא משחק במחשב יותר מדי- אני מעוניין שלמרה וארצה להתקין עליו איזה משחק ( בינוני? ) כמו PES שירוץ חלק ויפה בלי תקיעות ובעיות. בקשר לניידות- פחות קריטי לי, ולכן המסך ( 15.6 ), אלא אם איזה סטודנט יאיר את עיניי וימליץ לחפש משהו קטן יותר. אני פשוט לא רואה את עצמי מסתובב איתו לספרייה וכו', כלומר הכוונה היא בעיקר מחשב ביתי... ההתלבטות שלי היא בין שני המחשבים הבאים: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12892 ה- acer aspire http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12899ה- h…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח לשמוע מה דעתכם על המפרט הבא: (מיועד לגלישה וword בלבד) המפרט בגובה 1500 שח אבל אשמח אם אפשר לוותר על איכות ולהגיע למחיר זול יותר מעבד AMD Athlon II X2 240 Box ₪315 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD240 לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ₪302 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38500 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪240 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון OCZ DDR2 1024MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value ₪89 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2101 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪108 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Raidmax Apex ₪159 כמות:1 http://www.…
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני צריך המלצות ל-2 מחשבים ניידים, אחד לי ואחד לאחותי הקטנה, שניהם אמורים להיות בשימוש גם בבית הספר. מחשב ראשון - תקציב עד ל- 3K עם חריגה של 200 שקל, מחשב שמתאים לדרישות בתקציב קטן יותר יהיה מצוין. מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, קצת משחקים קלים וצפיה בסרטים. * גודל המסך? עד ל-13-14 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות המחשב מיועד לשימוש יום יומי מחוץ לבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לפחות 6 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? יכול להיות נחמד, אבל ממש לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף, ה…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום למומחים, יש לי מחשב מזדקן שעבר כמה סבבי שדרוג (תוספת RAM, הוספת SSD, החלפת GPU וכו'), המפרט המלא בפרופיל. בעבר הייתי משתמש בו הרבה לגיימינג, אבל השימוש הזה פחת עם השנים ולכן הוא הצליח להחזיק יפה עד עכשיו. אלא שיש כמה משחקים מעניינים באופק (Watch_Dogs, GTA 5) ולא נראה לי שהזקן יצליח לסחוב אותם. לכן אני מתחיל לבדוק אופציה לשדרג את הרכיבים העיקריים - לוח אם, זכרון, מעבד, כרטיס מסך. ולשאלון: מה התקציב המקסימאלי? עד 5K. מה שימושי המחשב? בעיקר גלישה כבדה (הרבה טאבים בכרום = הרבה RAM) על בסיס יומיומי. הרבה מאוד צפייה בתכני HD באמצעות XBMC (על מסך המחשב, לא מחובר ל TV). גיימינג מדי פעם. לרוב MMO או FPS אך כמו שציינתי למעלה יש תכנון להריץ משחקים חדשים די כבדים. רזולוציה של 19…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מפרטים האחד מיועד לOC והשני מיועד יותר לגיימינג ASRock Z68 Pro3-M Z68 Chipset 589.00 ₪ - 1 1 Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray 1,036.00 ₪ - 1 1 Scythe Mugen 2 Rev B 190.00 ₪ - 1 1 XFX ATI Radeon 6870 687A-ZDFC DualFan 1GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש 799.00 ₪ - 1 1 Cooler Master Elite 370 + Antec True Power Trio 650Watt 567.00 ₪ - 1 1 Kingston 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G 246.00 ₪ - 1 1 סה"כ 3,427.00 = 3,427.00 ₪ או Cooler Master Elite 370 + Antec True Power Trio 650Watt 567.00 ₪ - 1 1 Kingston 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G 246.00 ₪ - 1 1 Intel Sandy Bridge Core i…
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לפורום, אני סטודנט שנה א' לאדריכלות ואני מחפש מחשב נייד. תקציב של כ- 5000 ש"ח (עם גמישות של עוד 1000 אך עדיף לחסוך) שימוש עיקרי: בניית מודלים ב Skethcup, הדמיות (Render) ב - Vray וגם פוטושופ שימוש משני: מחשב כללי לאינטרנט, סרטים, ומשחקים גודל רצוי: 15-16 אינטש + - הרבה מהזמן המחשב יהיה בנשיאה ולכן צריך לקחת בחשבון את המשקל והגודל. מסך: מסך LED עם רוזולוציה גבוהה (יש צורך בכמה שיותר שטח עבודה במסך) ביצועים כלליים: מעבד מהיר i7 ומקביל, זיכרון מטמון גבוהה, זיכרון RAM 6 ומעלה כרטיס גרפי: כרטיס תומך בהדמיות ובמשחקים חדשים ( BF3 לדוגמא, למרות שהעדיפות היא יותר לעבודה פחות למשחקים) *אני בטוח ששכחתי נתונים רבים אך בבקשה תתייחסו אל זה רק ככיוון כללי, כי אני לא ממש בקיע בתחום…
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
1. בקשר לתקציב, הוא לא כל כך מוגדר, אני יכול להשקיע 1000 ש"ח, אני יכול להשקיע 3000 ש"ח, אני חושב שהדרישות שלי יכנסו בתקציב שאני אוכל לעמוד בו. 2. שימושי המחשב: זה מה שאני עושה בד"כ: אינטרנט, סרטים HD, תוכנות למשל להמרה מוידאו לMP3, מוסיקה, טורנט, אופיס ודברים בסגנון. חשוב לציין את עיניין המשחקים. אני לא מתכוון לשחק משחקים בשנים הקרובות, כך שאין לי צורך בגרפיקה רצינית. עם זאת, אם נניח שתוספת של 200 שקל תאפשר לי לשחק COD, אז אני מוכן להשקיע כדי שתיהיה לי את האפשרות. בקשר לרזולוציה, אני כרגע עם 1152x864, מסך 21 אני חושב. הייתי רוצה לחבר את המחשב גם למסך טלויזיה (בשביל לראות סרטי HD) כרגע התוכנות העקריות שלי הן windows xp, explorer 8 והן עובדות לאט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי?…
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
התקציב עד 3500 ש"ח (3.5K) 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? * משחקים * תכני HD במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? NBA 2K10 , CRYSIS , NEED FOR SPEED SHIFT , PRO 2010 משהו בסגנון הזה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? ללא כונן דיסקטים…
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט לצרכים בסיסיים ביותר כגון עבודה באופיס וגלישה אינטרנט. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר או רמקולים. רצוי מאוד שיהיה בחנות בקריות כגון KSP. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, מצ"ב מפרט למחשב גרפיקאי מקצועי, כמה הוא אמור לעלות? והאם הוא מספיק טוב לעבודות גרפיקה בתוכנות דו מימד והדמיות בתוכנות תלת מימד. מארז THERMALTEK VL80001 ספק כח Thermaltake TR2 550W לוח אם אינטל WHITESBURG BLKDP55 מעבד INTEL CORE I5-750 8MB CACHE מאוורר למעבד ZALMAN 10X PERFORMA זכרון 8GB DDR3 KINGSTONE 1033MHZ כ. מסך PNY QUADRO FX1800 768MB DDR3 צורב LG DVD X 24 דיסק קשיח פנימי WESTERN DIGITAL 1TB 64MB CACHE כ. קול 128 WAVE מובנה כ. רשת כרטיס רשת מובנה (10/100/1Gb) סט מקלדת+עכבר מיקרוסופט אלחוטי מקורי רמקולים SBS A35 מסך SAMSUNG SyncMaster 2494LW תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום מפרט למחשב למשחקים שאמור לשבת בסלון ולכן כולל מארז HTPC. אשמח לקבל הצעות לשיפורים בלי לחרוג יותר מידי מהתקציב הנוכחי ~4.5K מעבד: Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB, Life Time Warranty לוח אם: ASUS P5KC s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2, 2xDDR3, 2xPCI-E כרטיס מסך: eVGA 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E דיסק קשיח: Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II זכרון: 2x2GB Corsair DHX TwinX CL5 מארז: Thermaltake Bach Home Theater VB8000BNS ספק: HEC 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שמיועד למגוון עבודות שונות (35% לשימוש משרדי רגיל 40% לגרפיקה תיכנות ותלת מימד ו 25% למשחקים) 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? בין 2000 ל 2500 אפשר להתגמש בלי לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? 35% לשימוש משרדי רגיל 40% לגרפיקה תיכנות ותלת מימד ו 25% למשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא צריך …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל היום ישבתי ושברתי את הראש והרגשתי שמפרט של AMD לא מושך אותי כ"כ כלומר לא הרגשתי בנוח עם המפרט במיוחד שבזבזתי שעות על גבי שעות בקריאה בפורומים ובכך שיפרתי את השכלתי בעניין. (כסף לא הבעיה גיליתי שהחזירו לי החזרי כלכלה על לינה בבית החייל בסך 600 שקל על 6 חודשים...) חשבתי על זה רבות וחשבתי לקחת מפרט אינטל להנאה ביצועים חביבים וOC עתידי ראיתי מפרטים חביבים ביותר באתר ורציתי לדעת מה אתם חושבים. (בשביל OC אני צריך לקנות רכיבי קירור אני מניח ולקנות אותם יהיה הרבה יותר זול מאשר חלקי מחשב) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1276 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤633 מסך: DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2425 כרטיס מסך:…
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
לא מתוכנן OC Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray, יחידות 1 ¤890.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1472 OCZ Vendetta CPU Cooler, יחידות 1 ¤120.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=752 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤467.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1731 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤260.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1407 SAPPHIRE ATI Radeon VAPOR X HD48701GB GDDR5 PCI-E, יחידות 1 ¤1,170.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1490 Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB, יחידות 1 ¤540.00 http…
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מעבד: Celeron D 2.13Ghz לוח אם: GigaByte 8VM800M-RZ זיכרון: DDR 512MB VT הארד דיסק: SATA Hard Drives 40 GB, 300 MB/s, 8 MB Cache, 7200 RPM. שם הדגם: WD400JD. כונן דיסקטים: Mitsumi 3.5. ספק כוח: HEC 300W. יש לכם הצעה יותר זולה?(חשוב שהכמות זיכרון תהיה 512)
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי, שאלתי היא האם המחשב הזה שווה במונחים של : עלות - תמורה. מבחינת צרכים הוא עונה על צרכי : אופיס אינטרנט וכאלה. ניתן לקבלו ב24 תשלומים שזה גם שווה ערך לכסף. ואם לא הוא אז אשמח לאפשרויות נוספות? אלון
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זהו זה האשכול האחרון שאני יעשה בפורום הזה לגבי מפרט, זו תהיה ההחלטה האחרונה שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה גרפית קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4, Garry Mod, Far Cry 3 ועוד כל המשחקים, עדיף שיעבדו על הכי טוב שהמחיר יכול להפיק. ***בנוסף אני הולך לעשות עם המחשב הזה Streaming של המשחק League of Legends, אז הכי חשוב לי שהאיכות תהיה טובה בS…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. עקרונית אני סטודנט ואני מחפש מחשב שיחזיק לי(מדיי פעם אשפר אותו מעטת כנראה גם יהיה מעט OC). ראשית אומר שכבר יש לי מארז - fractal design r3 וגם ספק כוח - corsair cx430 המחשב מיועד לתכנות אבל גם למשחקים (גרפיקה סבירה, לא מטורפת) אני מתכנן לקנות את המחשב בעוד כשבועיים אז נראה לי שכעת זה הזמן המתאים להתייעץ. אני דיי סגור על המעבד ועל ההארד דיסק. לגבי כל השאר (במיוחד לוח אם וקירור) אשמח לשמוע הצעות. לגבי המחיר, אני לא בטוח כמה אני רוצה להוציא, הייתי רוצה להוציא כמה שפחות, אבל עם זאת ייתכן ששווה לי להשקיע מעט יותר. אשמח להצעות ממכם. הוספתי מפרט שסתם בניתי, שימו לב שחסר לי כרטיס מסך שיש להוסיף... תוגה! דגם מחשב: iSB2 מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP אותו קניתי בחול לפני קצת למעלה משנה המחשב הוא Pavilion TX1000 לפני כשבוע הוא חדל מלתפקד לא נטען ולא נדלק.. אין לו אחריות, הכנסתי אותו לבדיקה בחברת CMP. כרגע קבלתי הודעה שהלך לי הלוח אם ויעלה לי 1400 ש"ח כולל מע"מ לתקן אותו.. יש לכם המלצות, הארות, הערות מה לעשות?! זה הרבה כסף לסטודנט שלא עובד, אולי יש לי אפשרות יותר זולה?! בתודה מראש שי
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי חברים, קודם כל, אני מודה מראש על התגובות. אני בן 23 (אוטוטו סטודנט) לפני שבוע נהרס לי המחשב (נשרף ספק) והחלטתי לקנות מחשב(ים) חדש\ים. הסוגיה היא כזאת, חשבתי לקנות מחשב נייח בינוני עכשיו (בתקציב 3500) [לצורכי - תכנות\אופיס\אינטרנט בעיקר וגיימר קל {שעות בודדות בשבוע, כנראה ל4 שנים הקרובות}] ועוד מחשב נייד (לצורכי משרד בלבד עם דגש על סוללה) בעוד כחצי שנה [על מנת שזה יהיה חזק יותר]. מספר חברים שלי כשהצעתי את הרעיון, אמרו שלא כדאי לי לעשות זאת, בגלל הכסף הרב שאני משלם על הבחירה...כיום ב7000 אפשר לקנות ניד חזק מאוד הסיבות שאני עדיין מתלבט הן בעיקר בגלל העובדה שניד הוא נוח הרבה פחות, יציב בד"כ הרבה פחות, ניתן להרחבה - הרבה פחות (והרבה יותר יקר) כמו כן, היום יש לי 2 מחש…
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה עם מפרט שישמש בעיקר למשחקים אבל גם לעיבוד תמונה ועריכת וידאו ביתית. התקציב בסביבות 2000$ . מכוון שאהיה בארה"ב בשבוע הבא חשבתי לקנות את החלקים מ newegg ובארץ להשלים את המארז. אני לא צריך את כל הציוד ההיקפי רק מעבד, לוח, זיכרון, כרטיס מסך והרדיסקים. חשבתי על משהו כמו: 1. 450$ - Intel Pentium 4 560J 3.60GHz LGA 775 (לקחת OEM או retail ?) 2. ASUS "P5AD2-E Premium" i925XE 246$ 3. 250$ ? - זיכרון 2x512MB DDR2 (מישהו יכול להמליץ על משהו ספציפי?) 4. 500$ - כרטיס מסך 6800 Ultra או X800 XT ? (אבל איפה מוצאים PCI-Express ???) 5. Western Digital Raptor 74GB - 180$ (מה ההבדל בין OEM ו retail ?) 6. 200$ - HD נוסף, 300GB סה"כ 1826$ ונשאר כסף למארז וספק בארץ…
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-