ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום ... אני עתודאי ויש לי מחשב נייד T42 ,אני יודע שהמחשב הזה יקר אבל כרטיס מסך שבו חלש מאד יחסית למחירו,השאלה עכשו האם אני יכול להרכיב לו כרטיס מסך תמורת משהו שבו אני לא יודע,בקיצור האם יש אפשרות להרכיב לו כרטיס שיעבוד CRISIS ?? ותודה מראש !!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך נייד לאוניברסיטה, משמע אני הולך להזיז אותו קצת, אז תחליף שולחני של 3 קילו+ לא מתאים לי. אני חושב שאני מעדיף נייד של 14.1 אינץ' רחב מאשר 15.4, ודרישות מינמליות הן CORE DUO וג'יגה זכרון. אפשר חריגה של עד 200 ש"ח גג. חשבתי על הנייד הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410498 אילו עוד אופציות ראויות יש לדעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לקראת קניית מחשב חדש אבקש לקבל הערכה לגבי שווי המחשב הנייח שלי : לוח אם - GIGABYTE P35 אם אני לא טועה, איפה בודקים ? מעבד - Core 2 Duo e6550@2.33 GHZ קירור למעבד - ARCTIC זכרון פנימי - 2GB הארד דיסק - WD 250GB כרטיס מסך - Nvidia Geforce 8800GT ספק כוח - ENERMAX 400W כונן אופטי - צורב DVD של חברת SAMSUNG מארז - NZXT APOLO אלו הם הפרטים שאני זוכר. אם חסר משהו תגידו ואני אשלים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש לצרכים של עריכה מיקצועית דרוש מעבד חזק מאד שיתאים לי לתוכנות חדשות והכי מקצועיות היום בשוק כמו פרימיר וגאס וכדומה... (אני עוסק בתחום הקולנוע לכן אני צריך מעבד חזק במיוחד) וגם שיהיה מצוין למשחקים כבדים שיריץ לי משחקים על חלק ושספיק לי לפחות ל4 השנים הקרובות.. התקציב שלי הוא 8000 שקל ללא ציוד היקפי יש לי מסך 22 אינץ דרוש שהמחשב יהיה שקט מאד בגלל שהוא בחדר שינה.. לא יודע אם אני יעשה o.c אולי בעתיד הקרוב... ומעדיך מעבד של i7 ... וזה מפרט שבנתי בבקשה אם יש לכם מפרטים טובים יותר או לתקן דברים מהפרט שלי אני ישמח!.... Intel Core i7 940 2.93Ghz 8MB Cache BOX, יחידות 1 ¤3120 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4334 Thermaltake V1 Cpu Fan, יח…
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מחפש מחשב לבן-דוד שלי המיועד למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך למרות שהתקציב דחוק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה 22Inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד פעם שלום לכל חברי הפורום אז ככה , חבר שלי לעבודה רוצה לקנות מחשב חדש לשימושים רגילים כמו אינטרנט , הורדה מהאינטרנט , צפייה בתמונות וסרטים (לא משהו ברמה של HD ) , עבודה בתוכנות ה-Word ו-Excel וכמובן משחקים ברמה הבינונית התקציב שהוא רוצה להשקיע הוא גג 3500 ש''ח , אם אפשר אז לחסוך ולא לחרוג את כל הציוד ההיקפי הוא לא צריך , רק המארז עם החלקים בתוכו , רק אני אגיד שהמסך שיש לו ידוע לי רק שהוא 19 אינטצ' וזהו , מה לעשות הוא לא מבין גדול במחשבים אפילו את הרזולוצייה המקסימאלית לא יודע להגיד לי אבל אולי אפשר פחות או יותר להבין איזו רזולוצייה יש למסך ''19 1. מבחינת החנות אז לא משנה מאיזו חנות העיקר שתיהיה פה במרכז הארץ , שתיהיה אמינה ומחירים לא בשמיים 2. הוא כן צריך הרכבת …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש צורך במסך מט בגלל שנייד יהיה בחדר עם הרבה אור. השימושים במחשב : גלישה באינטרנט משחקים קלים צפיית סרטים עבודה בפיתוח תוכנה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הרכבתי מפרט למחשב באזור ה5000 ש"ח ורציתי את חוות דעתכם. עובדות: 1. המחשב ברובו ישמש לגימינג (fifa, starcraft2, WIC) אבל מעדיף בגדול לא להיות מוגבל למשחק כזה או אחר. 2. בשאר הזמן אינטנרט + עריכת סרטי וידיאו ביתי (בקטנה) ותיקון עיניים אדומות בתמונות שצילמתי.. 3. השקט נורא חשוב לי. 4. המסך שברשותי הינו 2209 של DELL (רזולוציה 1680X1050). אבל מעדיף לא להיות מוגבל ברכישה עתידית של מסך 24". 5. לא יהיה OC במחשב נקודה. 6. המעבד שברשותי i7-930 קיבלתי במתנה ואינו כלול בתקציב. (ולא, אני לא יכול למכור אותו...) 7. התקציב להשקעה שואף למינימום בכפוף לאילוצים מאחר ואני מעוניין מתישהו לרכוש את הSSD החדשים של אינטל (3G). אם צריך עוד עובדות ששכחתי אשמח להוסיף. ועכשיו …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, cod aw כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמה שאלות בנושא מחשבים ניידים: 1. שמתי לב שלמעשה יש שני סוגי מעבדים עיקריים במחשבים ניידים: מעבד שולחני כלומר אותם המעבדים בדיוק שיש לנו במחשבים בבית ובכלל ומעבדים שיועדו למחשבים ניידים כלומר סנטרינו, דותן וכדומה. השאלה שלי היא מה ההבדלים למעשה בין 2 סוגים אלו, הבנתי שאחד מההבדלים זה צריכת החשמל, באילו הבדלים בזמן השימוש מדובר. כמו כן מה מבחינת ביצועים? 2. מה ההבדלים בין המעבדים הניידים שיצאו היום לשוק מה מיועד למשתמש "בייתי" - מה אני בתור מתכנת / משתמש בייתי רוצה לקנות. 3. מבקש המלצות לדגמים מומלצים אני זקוק למחשב בעיקר לתכנות JAVA וכדומה, אינטרנט חשוב לי עניין האלחוט כלומר היכולת להתחבר בכמה שיותר דרכים לאינטרנט ללא כבלים, 256 מגה לפחות 30 גיגה כונן והייתי מ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות עכשיו מחשב נייד ואני מטלבת בין שלוש חברות DELL LENOVO HP . איזו חברה הכי מומלצת לקניה בארץ מבחינת אחריות וביצועים ? אם יש לכם דעה לחברה מבטיחה אחרת אל תהססו לשתף אותי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה, אני צריך עזרה בבחירת רכיבים למחשב שישמש לעריכה בלייטרום ופוטושופ. חלק מהרכיבים כבר יש לי ממחשבים ישנים, סה"כ אני צריך לוח אם, מעבד, ו- RAM. תקציב 1k. מצד אחד יש מערכת של Intel לוח אם על בסיס h310 עם GPU מובנה UHD 630 (יותר טוב ממה שיש לי אבל די חלש), כ-300₪ מעבד I3 כ-450₪ 2 זכרונות ddr4 8gb כ-400₪ מצד שני מערכת של AMD לוח אם כ-300₪ מעבד אפשר את R5 2400g עם GPU מובנה Vega 11 (הרבה יותר חזק מ UHD630) או את R5 1600 שאין לו GPU מובנה למיטב הבנתי אבל הוא יותר חזק שניהם באיזור 450₪ ו-2 זכרונות ddr4 8gb כ-400₪ הייתי שמח לשמוע מה דעתכם בנושא, איזו מערכת עדיפה מבחינת אמינות …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים פעם ראשונה בפורום הזה אז ככה אני קונה מחשב חדש (יש!!!) ואני לא יודע איזה מפרט אז הדרישות הם מסך 17" עם זמן תגובה 8MS ומטה וזהו אין לי עוד דרישה אחרת וזה הולך להיות מחשב למשחקים (לא צריך תוספות כמו גויסטיקים וכו') תודה לכם על העזרה עמית
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים! דבר ראשון.. יש כאן מישהו שיש לו HP DV5T..? אני רוצה לדעת אם יש לו בעיות.. כי מבחינת מפרט.. הוא מחשב חזק מאוד.. הוא מריץ כל דבר שקיים עכשיו (כולל GTA IV וFAR CAR והכול..) אבל ראיתי ביוטיוב כמה שהיה להם בעיה... המחשב עשה הבזקים כאלה.. נדלק ונכבה כל פעם.. אני רוצה לדעת אם זה קורה להרבה.. וזה בעיה רצינית של HP.. או שזה אחד למיליון.. ועוד דבר. אני בהתלבטויות אחרונות.. בין המחשב הזה.. HP DV5T.. אני לא מוצא קישור למפרט שלו באינטרנט.. אז: New Model: HP DV5t Notebook Features: Intel Core 2 Duo P7350 CPU (2.0GHz x 2) 4GB DDR2 Memory (2 dimms, professionally upgraded) 15.4" WXGA HD BrightView Widescreen Display 512MB NVIDIA GeForce 9600M GT 250GB SATA Hard Drive 8X DVD+/…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Abit NF7-SL AMD Athlon XP 2500 BARTON 512K Western Digital 200 GB SATA 8 mb Buffer Gigabyte - ATI RADEON 9800 PRO 128 mb 256-BIT TermalTake Volcano 12 ANTEC 3700AMB Metallic 350 Watt DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL with COOLING הנה הקישור : http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=600 הבנ'אדם טוען שזה חדש לחלוטין ושהוא יכול להביא עוד במחירים כאלו מה אתם אומרים שווה לקחת ? הוא רוצה על זה 5600 או עם צורב DVD של LG אז 6200 ש"ח. אז מה אתם אומרים זה מחיר טוב ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב על משהו בסגנוון הזה: LEADTEK GeForce 8800GTX 3500ש"ח ASUS P5N32-E DELUXE Nforce680i 1725ש"ח INTEL CORE 2 DUO E6600 1850ש"ח WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII 595ש"ח G.SKILL DDRII PC6400 800Mhz 2GB CL4-4-4-12 1520ש"ח SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM 270ש"ח ASUS DVDR\W 250ש"ח LOGITECH MX REVOLUTION 520ש"ח LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE 160ש"ח סה"כ: 10390ש"ח!! מ-NOACOMP נותר לי 1110ש"ח כדי לקנות מארז טוב בעל קרור מובנה ושקט......ולפי מה שהבנתי ה 8800GTX דורש מארז גדול.....אני חשבתי על ה-AURORA החדש....לפי מה שקראתי הוא קצת יותר מרווח....אשמח לקבל הצעות!! ולאלה שישאלו יש לי ספק טוב OCZ POWERSTREAM 600W
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי ביקש ממני לחפש לו מחשב נייד בתקציב של 2000-2500 ש"ח. * גודל המסך - לא מהקטנים , ז"א13'-14' , אם התקציב מאפשר יותר אז בסדר. * משקל רצוי - שיהיה ממוצע אין דגש על מחשב קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - המחשב יהיה הרבה בבית בקרבת חשמל , מצד שני עדיף מחשב שלא יכבה אחרי שעה וחצי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - אין צורך ביציאות מיוחדות * בלוטות - לא מחייב , אם נכנס בתקציב עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 250GB * צורב DVD - כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית - מספיקה אחריות לאומית. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא. המחשב ישמש לגלישת אינטרנט(אין לו מחשב בבית) , פה ושם סרטים ואולי משחקים ברמה של פיפ"א. תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מפרט ביחס לתקציב שלי, אני חושב שהפקתי את המפרט המירבי ביחס לתקציב, אבקש דעה על המפרט מה אתם אומרים? מפרט לצורכי משחקים כמו BF2, COD BLACK OPS, FIFA 13 מידי פעם, גלישה באינטרנט, שקט, חלק... התקציב הוא 2300 פלוס מינוס, איך המפרט ביחס לתקציב? זה המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/z2fp36jsוגם מה עדיף מבין שניהם הראשון או זה? מעבד: Intel Dual Core G640 2.8Ghzקירור למעבד: אינטל מקורי לוח אם: MSI B75MA-E33זיכרון: 4GB DDR3 1333MHZ כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD7770 1GB GDDR5 מארז: Gigabyte Luxo X140 1X120MM ספק כח: FSP 400W HCN 32A@12V כונן קשיח: 500GB 7200RPM SATA3 כונן אופטי: DVD-RW X22-X24
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בגודל 13.3" כשהדרישות המינימליות הן: *מעבד I5 (דור 3 לפחות) *8GB ראם (או לפחות אופציית הרחבה ל8 שאני אממש בקנייה) *כונן קשיח היברדי SSHD (לא מתפשר על זה, כבר שנה וחצי עם SSD בנייח) *אין צורך בכונן אופטי *אין צורך ברזולוציית מסך גדולה (1366 x 768 יספיק...) *כמובן שדרושה יציאת USB3, HDMI ובלוטות'. *זמן סוללה מכובד. *אין צורך במערכת הפעלה אם זה מוזיל עלויות. התקציב שאני מעוניין להשקיע הוא כ3.5K , יש אופצייה לחריגה ל4 לכל היותר אם זה שווה את זה. המחשב ישמש לפיתוח JAVA/אנדרואיד/.NET ויהיה מעיין תחנה ניידת. יש לי מחשב נייח חזק עם 2 מסכים ובגלל זה אני מחפש מחשב קטן, קל ובעל סוללה חזקה לעבודה מחוץ לבית/לא בחדר העבודה. מחיפ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לבנות מחשב HTPC סביב ה-2500-3000 ש"ח בגדול הוא הולך לשמש לצפייה בתכנים בטלוויזית LCD, לכידת וידאו, שמיעת מוזיקה ואולי קצת משחקים (בלי דגש על זה). חשוב שיהיה מארז שקט. אין צורך בשום ציוד הקפי, יש לי הכל. המלצה על חנות אמינה חשובה לא פחות. תודה רבה לכולם, וחג שמח !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 6800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מעדיף לא לעבור את ה 6.5K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב?לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? BF4 COD וכו' משחקים כבדים בכללי -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב Samsung SyncMaster XL2370 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות.. אולטרה במשחקים.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק ? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?הסיכוי שיקרה נמוך.. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סכום ההשקעה : 5000 פלוס מינוס 500 המטרה - לימודים, משחקים, עבודה, וכו החלקים הנדרשים : לוח אם, מעבד INTEL, זכרונות 2 סטיקים של 1GB (התלבטות בין 1066MHZ ל 1333MHZ ), כרטיס מסך כרגע איני זקוק לחלקים אחרים, ברשותי מארז TRANSFORMER, ספק THERMALTAKE 550W, קירור מעבד - BIG TYPHOON - 12CM HD SATA2 - 1X200GB + 1X160GB + 1X80GB מאווררי מארז TT * 5 1XDVD RW 2XCD RW אני מעוניין להשקיע על הבסיס כמה שיותר, אם להחליף HD לעבוד בתצורת RAID וכו אפשר תמיד לשדרג את הדברים האלו ללא בעיה..... תודה על העזרה...... שי
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב! ראיתי את המחשב הזה http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2159&catId=40 של סוני ויש בו כל מה שאני מחפש, מה דעתכם עליו האם הוא אמין מספיק? בנוסף,רציתי לדעת איך הם בתחום של שירות ואחריות והאם יש למישהו ניסיון עם המחשבים שלהם? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1563 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤709 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤677 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤381 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-112DBK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤242 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤767 מארז: NZXT LEXA w/o PSU ¤662 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤623 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤268 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤80 מחיר סופי: ¤5972 המפרט הורכב ב www.IQPC.co.il מחשב לOC.. יהיה לי צוואר בקבוק עם 9800GTS שהוא יצא?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עידכון (3.9.08)שעה 15:45: מה אתם אומרים ללכת על המסך הזה: http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=VM-RD33-2257&Cat2Cat1ID=7233&Cat2ID=9805&aff=Zap〈=he אני רוצה לסגור עיסקה היום. דרך אגב מישהו מכיר חנות שמוכרת יותר בזול? אם לא אז איך החנות הזאת? ________________________________ שלום, אני מחפש מחשב נייד לעבודה בפוטושופ ואופיס 2007 הדגש הוא על מסך לא מבריק (בשביל פוטושופ) אין צורך במערכת הפעלה. לא קריטי המשקל והגודל עדיף מסך 15.4 (אפשר יותר אם יש) מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה ABIRDH
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-