עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה קניתי מחשב חדש עם מעבד E7400 בפוקספיסי , עשו לי שם גם אוברקלוק אבל עכשיו שהבאתי את המחשב הביתה הפעלתי EVERST תראו את התמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=jmylymzmjzyt.jpg מה זה המעבד הזה?? אבל שאני עושה מאפיינים על המחשב שלי זה כותב לי שם C2D E7400 . אני מבולבל למה באברסט זה כותב XEON ??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מבקש מכם תגובות על המחשב שבניתי לבד : איך הלוח אם ,המעבד ,הכרטיס מסך על הכל ויש לי תקציב של 5000 וקיימת אפשרות של סטייה קטנה מהתקציב אז תודה מראש חברים. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-939) 1 960 960 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ AV8 (s939) sata,GBL 1 590 590 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 256MB A-DATA 2 230 460 כרטיסי מסך? ATI כמות מחיר סה"כ RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 1480 1480 דיסקים קשיחים? Hitachi(IBM) כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 1 380 380 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 צורבים? CD Recorders כמות מחיר סה"כ Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 1 190 190 מארזים? כמו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by darkspell,

המחשב בעל 4GB זיכרון על מערכת Windows Vista 64Bit, לפעמים מתעורר ממצב שינה ולפעמים פשוט לא מוכן והאופצייה היחידה היא לכבות אותו ולהפעיל מחדש... איך אפשר לסדר את זה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. קודם כל זה פוסט ראשון שלי אבל אני בהחלט משוטט רבות באתר ולומד המון אני מחפש לרכוש מחשב שיענה לי על הדרישות הבאות 1.חסכון בחשמל 2,יכולות של HTPC 3.שקט ככל האפשר הסרתי את הדרישה ליכולות גראפיות מתקדמות. הייתי עדיין שמח לשמוע האם כדאי להמתין ליציאה של הדור השני של מעבדי ה-AMD Vision (Trinity) או לגרסאות ה-i3 של אינטל הכוללות את ה-hd4000 אשמח לשמוע את דעתכם ולעזור לי לבנות מפרט שיענה לי על הדרישות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, התקציב הוא הרף העליון. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב מתוכנן להיות HTPC, זה יהיה המחשב …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום. אני מחפש מחשב זול יחסית בשביל שימושים בסיסיים בשביל סבתא שלי. אני מוסיף כאן את המפרטים שהציעו לי (בקובץ מצורף באקסל) בחנות מחשבים כלשהי אם אתם מוצאים משהו טוב יותר או חושבים שכדאי לקחת את אחד המחשבים אנא אמרו כאן.... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד לאחותי. בעיקר אינטרנט מוזיקה וסרטים. לא הולכים לרוץ עליו משחקים בכלל. השימוש העיקרי יהיה בבית (לרוב מחובר לחשמל) אבל פה ושם ניקח אותו לנסיעות, לכן כמה שיותר זמן סוללה יותר טוב אך לא הכי קריטי. גודל המסך והמשקל לא ממש שיקול אבל עוד פעם מה שנראה לכם יותר טוב, לקחתי. מה שכן, חשוב שיהיה מעוצב ויראה טוב בכל זאת מחשב של בחורה (: ושיבוא עם Windows 7, לא אכפת לי איזה Edition. התקציב הוא עד 5,000 ש"ח, אם יש צורך בחריגה שיהיה ממש שווה את זה...! תודה על הסבלנות לקרוא את זה ועל העזרה..!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by erlichsefi,

שלום, לפני חודש נוצרה לי בעיית גלישה באינטרנט. יש אי יציבות בחיבור וזה גורם לבעיות רבות, הדפדפנים נתקעים (כרום ואקפלורר) הDROPBOX מסתנכרן לאט ועוד רבות. יש לי inspiron 14z 5423 כרטיסי רשת: Dell Wireless 1703 802.11b|g|n (2.4GHz) Qualcomm Atheros AR8162/8166/8168 PCI-E Fast Ethernet Controller (NDIS 6.30) [h=3] מה ניסיתי?[/h]* בדיקה של כל הרכיבי תקשורת דרך האתר של DELL *התחברות לרשת דרך כבל ETRNET *התקנת דרייברים של כל הרכיבי תקשורת דרך האתר של DELL *שחזור שלך המערכת 3 שבועות אחורה ( בוצע לפני שבוע). כל אלה לא פתרו את הבעיה את הבעיה. (מצורף מצב הPINGים לפורום הזה). בבקשה עזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by reyrey_200,

שלום דודתי ביקשה ממני לעזור לה בקניית מחשב נייד בתקציב של 5000 ש"ח. אני לא מבין כלום בניידים אז אני מקווה שתעשו את העבודה.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by 123krembo,

היי אני צריך מחשב (אין עדיפות לנייד\נייח כך שאני מאמין שעדיף לי נייח) עד 2K שימושים אנטרנט, וורד וכו' משימות פשוטות החובה היחידה היא גוף קומפקטי (כזה שלא תופס הרבה מקום) 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף שלא לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, וורד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).סטנדרטי -לאילו הגדרות …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by h-lior,

חברים יקרים, שלום רב. אני מתעניין לרכוש את המחשב הנייד הבא: lenovo ideapad u350 m22eriv הרי לינק עם מפרט : http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&cPath=34_74&products_id=247 מחירו 2890 ש"ח יש לו אחלה סוללה(8 תאים) מעבד SU4100 , מסך 13 אינטש, משקל 1.8 ק"ג...ובקיצור דיי עונה לדרישותיי שהם ניידות, קימפולציה בויזואל סטודיו...אינטרנט ואופיס. השאלה היא כזו: האם יש כאן מישהו שיכול לספר לי עליו מיד ראשונה...? איך הוא? האם כבד\קל? ביצועים? שווה את התמורה? איך הוא רץ ועובד עם אפליקציות כבדות? איך המראה\עיצוב שלו? כמה זמן מחזיקה הסוללה? איך הוא מבחינת מעבד? איך הוא מריץ סרטים ב-HD ? ובקיצור...האם כדאי? המון תודה, ליאור

11. Started by Shiker,

אהלן חברה המחשב הזה הולך לשמש אותי להריץ משחקים ברמה הכי גבוהה וברזולוציות הכי גבוהות. וגם שיהיה לעבודה (גרפיקה ובניית אתרים) + סרטים הצעת מחיר - skypc.co.il 19/08/2010 11:05:27 סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 965 965 1 מעבד Intel Core i5-760 Tray i5-760ay 234 234 1 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2 21463 552 552 1 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 8-8-8-21 HK F3-10600CL8D-4GBHK 138 138 1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L 581 581 1 מארז ללא ספק Antec Nine Hundred Two NINE-HUNDRED-II 419 419 1 ספק כח Enermax Eco80+ 500W EES500AWT 1,540 1,540 1 מסך מחשב LG 24" W2486L 2ms LED LCD W2486L-LED 970 970 1 לוח אם Asus P7P55D Evo 18567 …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by R.E.A,

אח שלי הולך עוד מעט לאוניברסיטה, והולכים לקנות לו מחשב נייד. התקציב הוא עד 5,500 ש"ח, אבל עדיף כמה שפחות. בינתיים ראיתי מחירים די טובים במחירות קבוצותית, אבל מחירים עוד יותר נמוכים על מחשבים מחודשים (מחשבים משומשים שהוחזרו לחנות ותוקנו - עם אחריות בין 3 ל 6 חודשים), מ 2000-5000 ש"ח. מה אתם חושבים שעדיף לקנות? ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by lox,

hi i want to buy a mew pc but i dont sure about the parts so i have 1000-1500 american dolars to spend on a pc that can hold realy havy games internet and multi aplications i dont need nothing eccept the pc himself im buying the pc in canada so give me advices about some good chep store there tnx and bye

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש ויש כמה דברים שאני מעוניין שיהיו/לא יהיו ראשית אני רוצה מעבד אינטל בלבד... I3 או I5 כפול ליבה.. שנית אני רוצה רק 2G זיכרון ( אינ יוסיף בהמשך.. ) דבר נוסף זה הכרטיס מסך.. מצד אחד אני רוצה כרטיס ממש טוב על מנת לשחק במשחקים כמו פולאוט 3 וכו' מצד שני התקציב כמו שאתם רואים זעום... אין צורך בציוד הקפי וניתן לחרוג ב100-200 ש"ח אם יהיה הבדל משמעותי... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, המחשב שלי אומנם כבר בן 3 וחצי שנים, אבל אולי מספיק לשדרג רק את הכרטיס מסך? המעבד: i5-2500 3.3Ghz לוח אם: Gigabyte PA65-UD3-B3 זיכרון ראם: 8 ג'יגה וכרטיס מסך: 560ti 1gb בגדול הרזולוציה של המסך שלי נותנת לי עד 1920X1080, ולא מעבר לזה. אני עדיין הצלחתי להריץ את middle earth בצורה טובה, אבל אני מאמין ש GTA5 ו- WITCHER 3 יהיה קשה יותר. במידה ומספיק להחליף רק כרטיס מסך, על מה אתם ממליצים במחיר של 1300 שקל בערך? שיתאים ללוח אם, ולא יצריך קירור וכו'.. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by udiudi,

שלום. אני צריך מכם המלצות למחשב נייד שיעמוד בדרישות הבאות: - עד 3,200 ש"ח - מסך לא גדול יותר מ14 אינץ', עדיף אפילו 12. - עבודה משרדית, מקסימום צפייה בסרט, אבל תכלס זה יהיה הורדות, קריאת מסמכים וצפייה בסרטים פה ושם. יש המלצות? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1439.69 ] Motherboards for AMD : Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD64, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) [ ¤ 615.04 ] Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader [ ¤ 575.76 ] Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 445.17 ] Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1568.97 ] Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 80.49 ] CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk - Black ! [ ¤ 240.58 ] CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Black CD-RW [ ¤ 251.…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by רן כהן,

שלום! קוראים לי רן מהרצליה . אני חדש פה. וההורים שלי רוצים לקנות לי מחשב טוב ב12,000 אלף אני לא מבין במחשבים,אז אם אתם יכלים לעשות לי משהו טוב למשחקים. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by MENASHEHE,

שלום יש לי מחשב נייד של ג'יגהבייט והעכבר שלו עושה לי בעיות הוא בוחר לי לפעמים לבד בדברים שאני לא לוחץ עלייעם ניגשתי עם המחשב למור לוי והטכנאי שם אמר לי שזאת בעיה במערכת הפעלה התקנתי ווינדוס אחר ועדיין הבעיה נמצאת אבל היא פחות ממה שהיה ליפני זה אבל היא עדיין קיימת וזה מעצבן אני ישמח לדעת אם יש פיתרון לדבר הזה תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Mushigoya,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מוכן להשקיע 8000 שקלים אפילו יותר אם צריך אני רוצה נפח כונן גדול לפחות טרה בייט אני רוצה מסך 22 אינץ' בלוחות אם אני פחות מבין לא יודע מה כדאי וגם כרטיס מסף לא ממש מבין אבל אני רוצה כרטיס טוב שאני אוכל להפעיל עליו משחקים חדשים חלק אני רוצה צורב DVD מעבד אני רוצה חזק, אמרו לי שהQUADCORE לא עובד טוב על הWINDOWS XP ומצד שני הבנתי שווינדוס ויסטה סתם עושה בעיות ולא שווה את כל התצוגה החדשה וזה כל שאר הדברים גם שיהיו ברמה טובה, הרבה זכרון שהכל ירוץ חלק אני רוצה מחשב תותח ולא אכפת לי להשקיע אפילו יותר מ8000 אז זה יהיה משהו טוב תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לוח אם GIGABYTE GA-M56S-S3 38485 מעבד AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Box AMD1170 זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Special Ops OCZ2SOE6672GK כונן קשיח Western Digital WD3200AAJS 320GB 3200AAJS מארז ללא ספק Thermaltake Armor-Jr VC3000BWS ספק כח ThermalTake TR2 420W W0061R כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO ULTIMATE 256MB PCIe NCX1950-ULT קרור למעבד Thermaltake V1 TT-CL-P0401 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) מה אתם אומרים על המפרט הזה? מישהו המליץ לי על זה. אני אוהב את המארז של ט'רמל טייק.. אני צריך עכשיו רק צורב DVD שתומך בLIGHTSCRIBE ואני לא בטוח לגבי הספק ( הוא יחזיק הכל ? )

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Sweet_Tooth,

אז כך המחשב שלי גוסס והחלטי שהגיע הזמן לקנות חדש בתקציב שנע בין 5-4 אלף שקל לא כולל מסך וללא ציוד הקיפי, ואני מחפש משהו שיהיה שווה את הכסף שאני אשלם עליו, אני לא מחפש מוצרי פרימיום אבל שלא יהיה רחוק מבחינת הביצועים, שימוש עיקרי יהיה לגלישה, לסרטים ולמשחקים מאוח חשוב לי לקנות מארז וספק איכותיים ומערכת קירור שקטה ויעילה תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אוקי יש לי מחשב נייח בבית ואני מעוניין בלפטופ שיהיה למשחקים, תכנות אתרים, סרטים ובקיצור שיעבוד הכל עד 3000 שח בנייח יש לי כרטיס מסך geforce 9500 מעבד intel 2.6MHZ זכרון 3 GB DDR2 עכשיו אני רוצה נייד עד 3000 שח שיהיה יותר טוב מזה. אני יוכל למצוא? עזרו לי בקישורים http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22955969 לדעתי זה טוב... אני יקנה לו עוד איזה 2GB רק בנפרד לזיכרון וזהו... לא?

24. * מטרות המחשב? עבודה משרדית בעיקר, OFFICE ואינטרנט, אולי תוכנות עריכה גראפיות בסיסיות. * גודל המסך? 14.1 -15.6 משהו באזור הזה * משקל רצוי? 2.3-2.8KG, דיי בסטנדרט, אבל שלא יהיה גבוה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? זמן סוללה של כ2.5+ שעות בעבודה משרדית אמור להספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI בונוס נחמד, לא קריטי * בלוטות? יהיה נחמד, גם לא מאוד קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה. שיהיה לפחות 5400RPM ואם אפשר 7200 אז בכלל נחמד * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי בכלל * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל חברה מוכרת HP DELL TOSHIBA וכו... הערות אחרונות: צריך שהמחשב יהיה חזק, שיתאים למטרות שביקשתי (שהן לא גבוהות בכלל) ושיעשה אותן טוב.…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום מחפש לקנות מחשב כולל כל הציוד ההקפי (מסך, רמקולים מקלדת+עכבר) בעד 4000 ש"ח. המחשב צריך להבנות כך שיוכל להיות משודרג בעתיד בצורה קיצונית, כלומר הספק והמארז חייבים להיות איכותיים, מרווחים ובעלי ואטים מספקים כדי להכיל מחשב יחסית חזק וצורך ואטים שעתיד להקנות בעוד כשנתיים. (כלומר שדרוג זכרון, מעבד וכ"מ) יש לשים לב לעובדה שהיות ואני כרגע חייל אין לי צורך במחשב חזק ואימתני למשחקים. אוכל להסתפק בכ"מ מינמלי, עיקר המשחקים הם משחקי RTS וFPS רמת הפירוט הגרפי אינה קריטית לי מדי כלומר לא איפכת לי לשחק על הגדרות מאוד נמוכות כך שאפילו כ"מ OB אולי יספיק. רצוי מקלדת ועכבר יחסית נוחים. שימו לב קריטי לי כרגע יותר הרמקולים והמסך כיוון שהם הולכים לשרת אותי לתקופה ארוכה (עד שיתפגרו..), …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים