עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך מפרט ב4200 שקל, שכולל את הבאים: מעבד(4 ליבות, לא לדיון,תודה),כ.מסך(חושב על 4850),לוח אם, מארז(חושב על CM 690,אם אפשר את הגירסה של NV),ספק כוח,צורב,דיסק קשיח(לפחות 640GB,העדפה לכוננים עם פלטה אחת, עקב שיפורי המהירות),ראם(לפחות 4GB). זהו נראה לי זה הכול, יענו את הקופסא וכל תכניה החשובים (פלוס צורב, אשמח אם הוא יהיה LIGHTSCRIBE,אפילו שלא חובה) השימושים של המחשב יהיו רבים , מאוד, הוא יעבוד בדול בוט, בהתחלה VISTA עם UBUNTU, ש70-80% מהזמן אני נמצא באובונטו. אני ארצה להפעיל המוון דברים באותו הזמן, סרטים מוזיקה לערוך סרטים לקרוא באינטרנט עם 20 טאבים פתוחים באותו הזמן, אני גם אשחק בו, אבל לא ברמה שמצדיקה את ה4870 ואת ההתפשרות על דברים אחרים לפי החישובים שלי המחשב יחובר לT…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by JekylHyde,

תגידו... זה רק אצלי או שלפטופים מתחממים ממש מהר? אני פותח 8 טאבים בדפדפן והמאוורר מתחיל לעבוד שעות נוספות. אני מנסה לצפות בסרט יוטיוב מסך מלא... כנ"ל. ומה לגבי מערכות הקרור החדשות שיש במחשבים ניידים? קראתי שיש לHP את HP COOL SENSE ולASUS את ICE COOL (למתחרים יש גם?)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום ברשותי מחשב נייד שאני משתמש בו להרצת מערכות ווירטואליות בHYPER V כרגע אני מצונזר הן מבחינת דיסק וזיכרון , מפרט המחשב: I7 4700HQ , 8GB , 750HDD זיכרון 8G מספיק לי לעד 3 - 4 מערכות בלחץ וגם זה שאני נותן לכל מערכת גיגה זיכרון ( SERVER 2012 R2) אני צריך להריץ יותר כמובן והדיסק קשיח פשוט בשימוש של 100% שכל המערכות פועלות דבר שמעט את העבודה , המעבד לא מראה מאמץ מיוחד. השאלה האם לשדרג את הזיכרון או להוסיף SSD שיהיה במיוחד לVHDS שיפעלו משם אין לי תקציב לשניהם כרגע אז השאלה מה יותר קריטי ונראה נכון לשדרג קודם תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by DuDeAss,

שלום אני מחפש לקנות מפרט מnewegg נכון שהם לא שולחים לארץ אבל יש לי מישהו לשלוח אליו והוא ישלח אליי עכשיו אני צריך מפרט דיי פשוט מעבד אני מעדיף מסדרת ה64 ביט של AMD לוח אם NFORCE4 אחד טוב 1024 DDR כרטיס מסך מהדור החדר של הx או ה6XXX ומארז וספק כוח עכשיו במארז אם נשאר בתקציב הייתי מעוניין במארז יפה אולי אני אכנס ואבחר וספק כוח איכותי שיחזיק לי את המערכת אז לבנתיים אם זה יהיה בסדר תוכלו לבנות לי משהו? האתר: www.newegg.com (כמובן התקשיב 5000-5500 ש"ח גג! לא כולל שליחה וכל זה רק החלקים)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום חברים! לאחר חיפוש מעמיק מצאתי את הנייד הזה: http://ksp.co.il/?uin=23332 קודם כל אם מישהו יוכל לפרט לגבי יתרונות/חסרונות מהיכרות עם המחשב אני אשמח (אין לי מושג האם חיי הסוללה של הנייד הנ"ל נחשבים נמוכים/סטנדרטיים/גבוהים). בנוסף, רציתי לדעת אם אתם יודעים על ניידים אחרים בעלות דומה לזו המצוינת בלינק אך עדיפים על המחשב הנ"ל. הצרכים שלי: 14'' או 13.3'' מעבד חזק ויציב. מאיץ גרפי חזק מספיק. טאצ' (מסך מגע). כדאי חיי סוללה מספיקים. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום חברה, אני מחפש מפרט למחשב ,מטרות משחקים וסרטים בלבד. השאלה אם יש סיכוי להצליח להריץ משחקים ברזולוציה כזאת בתקציב כזה. לא צריך רמקולים ולא צריך מסך,תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. השימושים הם אופיס, מוזיקה, גלישה - ותו לא - לתלמידת תיכון.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Matan Damti,

שלום חברים...לפני מספר שבועות ביקשתי כאן עזרה בבניית מחשב..בכל מקרה קיבלתי הצעה מפלונטר ובחרתי לקנות ממחקר מחשבים משיקולים מוטעים... file:///C:/Users/USER/Downloads/Sales%20Quotation_20161221_102539%20(6).pdf (בקובץ ) http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=95212 שלחתי פה לינקים לשתי המפרטים... אשמח לדעת אם חוץ מהמעבד והלוח אם (למיטב ידיעתי ) שהם זהים בשני המפרטים, יש חלקים בהצעה של מחקר שעולים ברמה מזו של פלונטר? אני לא מצאתי. רק רציתי לעשות וידוי קטן,תודה. Sales Quotation_20161221_102539 (7).pdf

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by MukiOn,

בחרתי כבר את החלקים למחשב וקיבלתי הסכמה מלאה מכמה מחברי הפורום אבל בקשר לכרטיס מסך אני פשוט לא יכול להחליט אני מתלבט בין ה 8600gts ל 2600xt הכרטיס הזה צריך להחזיק אותי לכמה שנים טובות ולכן חשוב לי שהוא כבר יהיה DX10 .. לפי מה שהבנתי הם יותר חלשים מכמה שנמצאים היום בשוק ותומכים DX9 אבל מתישהו בשנה שנתיים הקרובות DX10 יהפוך לסטנדרט אני לא גיימר מטורף שמשחק כל היום ולכן לדעתי אני בכלל לא אראה בעיניים את כל ההבדלים שמציינים ב benchmark אני בסה"כ רוצה שמשחקים כמו gta החדש שיצא ומשחקי ספורט יעבדו אצלי חלק אשמח לשמוע עצות ... תודה!

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מחשבים גאדג'טים גיימינג טכנולוגיה פורומים יד שניה מחשבים מומלצים תמיכה טכנית בימים ההם, בזמן הזה צרכנות מדריכים ביקורות כתבות נבחרות …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Flea,

אהלן.. זוכרים אותי? שאלתי לפני איזה שבוע בקשר למפרט.. אז עכשיו הגענו למפרט כמעט סופי. מעבד - ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? לוח אם - ?DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? זכרונות - סטיק אחד של 1G Kingston DDR2 667mhz הארדיסק - ?160GB 7200RPM, 8MB, SATA II? WD כרטיס מסך - X1650 Pro 512MB, DDRIII, TV, DVI, PCI-E מארז - HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black כל זה ב3800. המפרט נבנה מKSP. במארז יש ספק מובנה 500W נכון? עכשיו...אני צריך את הדעה לגבי כל חלק, האם משתלם.. בקשר לכרטיס מסך אנחנו עוד לא סגורים...איזה כרטיסים יש ב900 שקל פלוס מינוס. יאללה אני סומך עליכם תודה רבה...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by din264,

שלום אשמח לעזרה בבחירת לוח מבין 2 לוחות מסוימים . איזה לוח מומלץ יותר לOC? ואיזה בכללי? Asus PRIME B450-PLUS או Gigabyte B450 AORUS PRO

13. Started by ExenTex,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באיכות גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים שיצאו ושעתידים לצאת המצריכים כרטיס מסך עם יכולת עיבוד חזקה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך כרגע, הגודל הוא 22 עד 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. טוב אני יירשום בנקודות מה אני צריך בגדול המחיר שיהיה בסביבות ה-2500 קצת לכאן או לשם זה לא משנה לי אבל שלא יעבור בואו נגיד את ה-3000 - תוכנות שאני משתמש פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, סינמה 4D - בגדול אני לא משחק משחקים במחשב אבל בואו נגיד אם אפשר שיריץ CS או CS:S (סורס) אז למה לא - בקשר לזיכרון אני לא צריך יותר מ-160 ג'יגה למה יש לי גם כונן חיצוני של חצי טארה זה מספיק לי - אני עם 32 BIT (ראיתי שאיזה פורום שזה משנה ) - חשוב לי ממש שהוא לא יהיה רועש!! - צריך שירכיבו לי את המחשב - צריך ציוד הקפי (עכבר, מקלדת) אם יש בכסף הזה להכניס מסך (22 אינץ') שתומך ב-HD זהה יהיה ממש טוב אבל לא נראה לי שיש אם זה נראה לכם מוגזם אז לא משנה אם כן אז סבבה פשוט עכשיו יש לי אבל אני מת…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני כבר כמה ימים בודק ומתעניין (בפורום, בעיקר בקריאה) במחשב שיתאים גם לגיימינג וגם קצת עריכת וידאו + פוטושופ, אבל לרוב רמת השקט הנדרשת היא 5-7 (בסולם של 10). אני מעוניין לקנות מחשב עם מעבד i5 שיהיה בעל רמת שקט גבוהה מהנדרש. התקציב די מוגבל אבל אני די בטוח שאפשר לבנות משהו טוב. מבקש את עזרתכם. 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גיימינג קל/פוטושופ * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680x1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? סימולטורים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by bomba6,

המחשב הנוכחי כבר בן 11. עם i5 4460, עם 16GB זכרון DDR3, עם שני SATA SSD של 256GB כ"א ו-HDD של טרה. עם windows, בעיקר גלישה וצפיה בסרטים, ותכנות קל ב-WSL. מחובר למסך 27 ברזולוציה של 2K (המסך תומך עד 4K). לא משחק, לא משדרג, לא פותח וסוגר, לא מחפש חלונות ואורות. רוצה את המארז הקטן ביותר, והשקט ביותר. את כל המחשבים לי ולמשפחה ב-2 עשורים האחרונים אני קונה עם המלצת הפורום הזה, אז תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? סביבות 3000. קונה מחשב לשנים רבות קדימה. אפשר לחרוג בעוד 1000 ש"ח אם ממש צריך. 2. מה שימושי המחשב? בעיקר גלישה וצפיה בסרטים, ותכנות קל ב-WSL. רוצה משהו טוב לכל מקרה שלא יגיע. לא צריך משחק…

17. Started by PC-Freak,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות עכשיו מחשב נייד ואני מטלבת בין שלוש חברות DELL LENOVO HP . איזו חברה הכי מומלצת לקניה בארץ מבחינת אחריות וביצועים ? אם יש לכם דעה לחברה מבטיחה אחרת אל תהססו לשתף אותי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Arnold Yahad,

שלום לכולם, לפני שנה בדיוק קניתי מחשב חדש - חוץ מכרטיס מסך כי היה לי Sapphire Radeon 7850 dual-x ( שקניתי משומש) עכשיו הכרטיס מסך שלי התקלקל ( התחיל להקריס את המחשב כל פעם שאני נכנס לfortnite לגרום למסך לקפוא ואז חייב לעשות restart ואז גם התחיל לעשות את זה סתם) אז עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך, בתקציב של 500-1000 ש''ח - המטרה של המחשב זה בעיקר gaming, אבל אני לא מחפש לשחק דברים כבדים רק דברים קלילים כמו fortnite וfifa ולא אכפת לי להיות על הגדרות ממוצעות ולא high מצרף את המפרט של המחשב שלי ( כי שמעתי שצריך שהכרטיס מסך יתאים בצורה טובה ללוח אם) Quad Core i5 7500 3.4Ghz + ASUS H110M-K DDR4 S1151 8GB Crucial DDR4 2400Mhz CL…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בנושא הקודם אתם עזרתם לי מאוד איך לבנות מפרט טוב ועל זה אני מודה לכם. מכל העצות שנתתם לי אני למדתי פחות או יותר איך להרכיב מפרט , והנה הרכבתי אחד , לדעתי הוא בסדר ומתאים לי , רק תבדקו בבקשה אם הכל בסדר ושום דבר במפרט הזה לא ''עקום'' מחכה לתגובות שלכם , תודה זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ AMD PhenomII x4 (955) - quad-core [AM3] 3.2GHz 45nmBlack Edition - TRAY http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10687 כמות: 1 מחיר: 815 ש"ח ( למזומן:791 ש"ח ) GIGABYTE GA-790XT-USB3 (AMD 790XT) DDR3 - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12416 כמות: 1 מחיר: 640 ש"ח ( למזומן:621 ש"ח ) Kingston 4GB 1600MH…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, למרות שלפי דעתי השאלון מיותר במקרה הזה, (בגלל שהשאלות שלי קשורות למפרט שכבר יש לי, אשר מצורף בהמשך) בכל זאת הוספתי: (כי מסתבר שבלי השאלון אף אחד לא קורא את השאלה) 1. מה התקציב המקסימאלי? תקציב מקסימלי 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, מעדיף לשלם 4k על המחשב, אם אין שיפור משמעותי בתמורה ל1K הנוספים אז עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות - דרושה יכולת להחזיק את התוכנות Photoshop, Lightroom בצורה מלאה וחלקה לגמרי. עריכת ווידאו ואנימציה באיכות Full HD - דרוש שהרינדור יהיה מהיר ככל שניתן, גם אם מוסיפים אפקטים דרך האפטר או הפר…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. קראתי על זה קצת באינטרנט, ונראה מפתה למדי. כל תא בערך עולה 6-10 דולר ומקבלים סוללה חדשה באיכות לא ראה בשליש מחיר. אבל לפי מה שקראתי מדובר בהחלפה מסובכת, שכוללת הלחמה תוך כדי זה שיש מתח בסוללה. מישהוא היתנסה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by redead,

המפרט לחבר שלי.. ללא מסך..

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by MBN,

רצוי שיהיה של דל או לנובו - בכל מקרה 3 שנים אחריות. המחשב יעבור הרבה בדרכים אז חשוב שיהיה עמיד. צפוי להריץ שרת WEB וכלי פיתוח שונים (צריך מעבד סביר+ ולפחות 4GB זיכרון). מסך מט באיכות די טובה (אני צריך לבחון עיצובים לעיתים). גודל דיסק קשיח לא קריטי - כל דבר מעל 100GB יספיק. אם זה עוזר, המחשב הנוכחי שלי הוא DELL Latitude D530 והייתי מאוד מרוצה ממנו ב5 שנים האחרונות. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ברצוני לשמוע מה דעתכם על המפרט הבא מיועד בעיקר לתוכנות הדמיה כמו 3D MAX Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1199 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪195 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪736 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪322 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 1 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪252 כרטיס מסך: Sparkle GTX470 1280MB GDDR5 DUAL DVI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by FireHouse,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד ישן של LG דגם e23 הוא כל הזמן מתחמם ונכבה, ואני לא שומע את המאוורר פועל.. אז אני משער שהמאוורר התקלקל (כי כבר התקלקלו לו עוד הרבה דברים אחרים) השאלה שלי זה האם יש איזשהו מדריך שאני יכול להיעזר בו כדי להחליף את המאוורר לבד? ואם מצאתי מאוורר לדגם הזה ספציפית אבל שעולה 19$ (מאיזושהי מדינה במזרח נראה לי סין), האם שווה לקנות ולהחליף? או שבכזה מחיר זה ממש גרוע?? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים