ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אז ככה הזמנתי כבר מחשב וזה המפרט: מעבד intel e6300 לוח אם gigabyte ds3p זיכרון ocz 2GB 800mhz cl4 דיסק קשיח 250gb western digital דגם הys שנועד לעבוד 24/7 כ.מסך his radeon x1950pro צורב DVD של LG סה"כ: 5600 ש"ח מה אתם אומרים על המפרט?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לברר על מפרט שמצאתי לפי דעתי הוא נחמד בשביל הצרכים הדרושים.. הצרכים הם משחקים קלים עד בינוני כגון : קאונטר סטרייק 1.6 וסורס , COD 4 , Team Fortress 2 , GRID משחקים בסגנון הזה.. אחסון סרטים, ממש לא הרבה סרטים ככה שלא צריך מי יודע מה הרבה מקום במחשב ככה שגם ה500 מספיק לי במפרט הזה שירים ועוד... רציתי לדעת רק עם המפרט הזה טוב אני לא צריך מפרטים אחרים.. אם יש משהו שאפשר לשפר פשוט תוסיפו או תשנו כי זה בא לי טוב בתקציב שלי. מעבד Intel Pentium Dual-Core E6500 Tray כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=E6500ay קרור למעבד GlacialTech IceHut 5059L כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ICEHUT5059L לוח אם Asus P5QPL-AM כמות: 1 http://www.skypc.co.il/pr…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנסו למפרט שלי אבא שלי קנה לי את המחשב הזה תנו תגובות!!! אני הולך להוסיף עוד קצת זיכרון וזהו!!!! קיבלתי ב 3DMARK 14000 !!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב300 שח בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בקטנה כחובב עם פרמייר, לא מקצועי. הוא בעיקר משמש כNAS. בשלב זה עורך וידאו עד 1080P. לא מתעסק בכלל עם 4K. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר, פוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפי מה שבדקתי המחשב עונה על צרכיי מבחינת גודל מסך , מעבד , זיכרון , מחיר ו 3 שנות אחריות . http://ksp.co.il/?uin=16259 משום מה ראיתי שהוא נמכר רק במספר מקומות מצומצם , ושאלותי : 1. האם מדובר על דגם ישן יחסית ? 2. אילו דגמים נוספים ניתן וכדאי לקחת בחשבון בכל מקרה . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מתלבט בין מספר דגמים (כולל מקבוק פרו, למרות שלא החלטתי אם לעבור עדיין) מתעסק בהנדסה אזרחית אשמח להמלצתכם (גם ה- XPS15 אופציה אולי, למרות שהוא מעל התקציב אז לא אידיאלי) תודה יוני מחשב נייד עם מסך מגע Dell XPS 13 Plus 9320 XP RD33 143 (ksp.co.il) מחשב נייד עם מסך מגע Lenovo Yoga Pro 9 14IRP8 83BU003HI (ksp.co.il) מחשב נייד Lenovo - ThinkPad X1 Carbon Gen 11 21HM005MIV (pc365.co.il) מחשב Apple MacBook Pro 14 Apple M2 Pro Chip 12 Core CPU (ksp.co.il) מחשב נייד עם מסך מגע Dell XPS 15 9530 XP RD33 14424/97 (ksp.co.il)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אשמח לקבל פה המלצה למחשב נייד, את המחשב אני אזמין בארה"ב ממש בימים הקרובים ככה שאשמח להמלצה עדכנית (מניח שיש גם מבצעים בכל מיני אתרים) בגדול התקציב שלי הוא 4K (באזור ה 1050-1100$). עיקר השימוש יהיה יומיומי, ומשחקים סטייל מנג'ר (רוב הזמן לא אשתמש למשהו עתיר גרפיקה, אולי מדי פעם ארצה להתקין איזה משחק אבל לא אכפת לי אם לא יהיה ברזולוציות הכי גבוהות). ועכשיו לסט השאלות לצורך התאמת הלפטופ: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש תמורה בעד המחיר אז אין בעיה להגיע עד התקרה שכתבתי (4K) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל, אבל עדיף להישאר באזור של התקציב שכתבתי, אלא אם לדעתכם…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12608 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=13865 http://ksp.co.il/?store=ksptelaviv&uin=22126 הדילמה שלי זה האם יהיה הבדל משמעותי במהירות הכונן? הטושיבה 5400 השאר 7200
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת איזה חיבור יש להראד דיסק שלי ? ומה ההבדל בין הIDE לSATA?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הפאקים (בעיות) בו ? כאילו מה הקאטץ'? מה חלש ולמה הוא לא משתלם , או שתפתיעו אותי בכך שמחשב מוכן לשם שינוי הוא כן משתלם?.. מערכת מחשב E5200 כולל מסך 19'' SAMSUNG רחב דגם 953BW!! מחשב נייח עם מעבד Intel® Pentium Dual Core מבית SAMSUNG דגם E5200 זיכרון ענקי!! מעבד ליבה כפולה!! מסך מחשב 19'' רחב!! 3 שנות אחריות ע"י היבואן!! מעבד סוג מעבד Intel® Pentium Dual Core מהירות המעבד 2.5GHz דגם מעבד E5200 זכרון מטמון CACHE MB2 מהירות FSB Mhz800 אחריות למעבד כל החיים לוח אם דגם Intel® GRANGERLAKE סוג ציפסט INTEL G31GL מהירות FSB 1333 Mhz כרטיס קול משולב High Definition Audio 5.1 כרטיס רשת intel 10/100 יציאת PCI 2 יציאת S.ATA 2 USB 2.0 6 כרטיס מסך משולב INTEL Graphics Media Acceler…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי פעיל בתחום המחשבים לפני כמה שנים. אך עקב שירותי הצבאי וחוסר זמן נעשיתי לא מעודכן בתחום והרבה ומושגים חדשים נפלו עליי. עברתי על כמה מדריכים של קנייה וטכנולוגיות מעבדים חדשה. נכנסתי ל SKYPC ולKSP . מבקש עזרה מחשב למטרות של אינטרנט אופיס סרטים אולי בעתיד קצת משחקים משהו לא רציני במיוחד שיתפוס גם לתקופת הסטודנט שלי בערך עוד שנה. מצפה ממנו שיחזיק ת3-4 שנים. אם תוכלו בתקציב הזה , שיהיה עם מעבד i5 מסך 15.4 לא פחות מ2 GB RAM , לפחות 320 GB קשיח ומסך טכנולוגית LED. כל השאר רק יוסיף. תודה , מקווה שהפורום האדיר הזה יעזור לי בבחירתי. + אני לא מחכה להורדת מחירים הקנייה תתבצע בשבוע הקרוב. אם יש משהו מתאים בתקציב נמוך מזה אז אני גם לוקח ( לא חייב לנצלו עד הסוף )
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[Case :Thermaltake Armor Jr. Gaming Case w/420W Power Supply Black Case Lighting ( Cold Cathode Neon Light Blue Power Supply Thermaltake Purepower 700 Watt Power Supply SLI Ready Processor: Intel Core 2 Duo Processor E6600 (2x 2.4GHz/4MB L2 Cache/1066FSB Processor Cooling ( CoolerMaster Liquid CPU Cooling Fan System Kit Motherboard: NVIDIA nForce 570-SLI Chipset w/7.1 Sound, Gb LAN, S-ATA Raid, USB 2.0, Dual PCI-Ex16 MB Memory : [Req.DDR2 MainBoard] 2GB (1GB x2) DDR2-667 PC5300 Memory Corsair XMS2 Xtreme w/Heat Spreade Video Card: NVIDIA GeForce 8800GTS 640MB w/DVI + TV Out Video Video Card Brand ( Major Brand Powered by NVIDIA ) Hard Drive:200 GB HARD DRIV…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן, ibm t40 עם שני סלוטים של ddr כאשר everst טוענת שהסלוטים תומכים עד 100MHZ השאלה שלי האם זה כמו מחשב רגיל, כלומר אני יכול לשים בסלוט זכרון של 400MHZו הוא יעבוד עם 100MHZ אבל עדיין יעבוד.. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. world of warcraft בעיקר וגם קצת FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך "24 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, למרות שלפי דעתי השאלון מיותר במקרה הזה, (בגלל שהשאלות שלי קשורות למפרט שכבר יש לי, אשר מצורף בהמשך) בכל זאת הוספתי: (כי מסתבר שבלי השאלון אף אחד לא קורא את השאלה) 1. מה התקציב המקסימאלי? תקציב מקסימלי 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, מעדיף לשלם 4k על המחשב, אם אין שיפור משמעותי בתמורה ל1K הנוספים אז עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות - דרושה יכולת להחזיק את התוכנות Photoshop, Lightroom בצורה מלאה וחלקה לגמרי. עריכת ווידאו ואנימציה באיכות Full HD - דרוש שהרינדור יהיה מהיר ככל שניתן, גם אם מוסיפים אפקטים דרך האפטר או הפר…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחיר שלהם זהה בKSP, הבנתי שההבדל הוא במעבד, ושAMD טוב יותר. לדגם של AMD יש גם הרדיסק גדול יותר. בנוסף ראיתי שהמחשב נמכר בחנות הזו:http://www.fre.co.il/pl_product~vfdbtr~39~89.htm שאלתי אותם לגבי שדרוג ל4 ג"ב ונענתי שיש לבצע עדכון לביוס והם לא עושים את זה. מישהו יודע על מה מדובר? מה לגבי הדגם של HP - DM1? השימושים שלי הם מחשב שני, יש מחשב נייח עיקרי. ישמש בעיקר לעבודה מזדמנת על VS2010 ואופיס ואינטרנט. חשוב לי שיהיה קל כמה שיותר, אין לי צורך במסך גדול יותר מזה. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום! אני עוברת דירה ואין לי מקום לקחת את המחשב הנייח שלי ועל כן אני קונה מחשב נייד. כרגע ברשותי מחשב נייד ACER ASPIRE ONE אבל הוא מאוד חלש ולא מתאים לצרכים שלי. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, מעט משחקים לא כבדים אבל גם לא קלים, צפייה בסרטים HD מאוד חשוב לי שתהיה אפשרות לעבוד על מספר יישומים במקביל (word, excel, firefox, IM softwares וכו')- שהמחשב לא יהיה איטי. וצפייה ב HD בצורה חלקה. המשחקים פחות חשוב. * גודל המסך? אני אשמח אם המחשב יהיה גם נייד אבל עם מסך לא יותר מדי קטן..... מאוד לא סגורה על גודל המסך * משקל רצוי? כמה שפחות ונראה לי שעד 3 ק"ג זה עדיין מאפשר ניידות קלה- אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בעבודה על המחשב עם מספר תו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תנו אותה בדירוג (: מעבד: E6300. לוח-אם: GB DS3. הארד דיסק: 250SATA2 16MB. כרטיס מסך: לידטק 7950GT 512MB. זיכרון: geil 512X2 DDR2 667MHZ. ספק: FSP 400 nois taker. מארז: transformer black. קירור למעבד: ביג טייפון. שאלה: האם יתאפשר לי לעשות OC לפחות לתדר ה-3GHZ עם הרכיבים? הכל ב-5200!!! בבקשה תגובות.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט מיועד לשימושי HTPC - ומכך נגזרות הדרישות והאילוצים המקובלים (כגון : תפוקת-קול נמוכה-יחסית (אך לא בהכרח מערכת "חרישית"), ומראה נאה), ובעתיד ייתכן כי המפרט ייועד גם להפעלת משחקים (בעומס כבד). לעת-עתה אין צורך בכרטיס-קול נפרד, או בציוד נלווה כלשהו. מארז : SilverStone LC-17B או NZXT Duet ספק-כוח : Enermax Modu82+ 425W EMD425AWT לוח-ראשי : Intel DG35EC מעבד-ראשי : Intel Core 2 Duo 2.53GHz 3MB-Cache 1066MHz-Bus E7200 Box פתרון-קירור למעבד : Arctic Cooling Alpine 7 זיכרון-ראשי : 2x Kingston/Samsung/OCZ/Mushkin/G.Skill/Corsair/Crucial 1GB 800MHz כרטיס-תצוגה : Asus AMD-ATi Radeon HD 3650 512MB-DDR2 Silent כרטיס-טלוויזיה : Leadtek PxDVR3200 H MCE כוננים-קשיחים : 2x WD5000AAKS…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשדרג את המחשב שלי ( P III ) במעבד לוח וזיכרונות: מעבד AMD 3000 64 bit לוח תומך 939 וזיכרונות סבירים לא ל OC ל 1GB שלושת החלקים האלו עולים לפי הצעת מחירים שקבלתי גם כאן בפורום וגם בכמה חנויות בסביבות ה 2100 ש"ח. מע'מחשבים עם אותו סוג של מעבד (מע' מחשב שלמה הכוללת דיסק יפה צורב DVD רק עם 512MB זיכרון ) עולות בסביבות ה 2800-3000 ש"ח. אציין רק שמחירי הזיכרונות לא בשמיים כך שההפרש בין שדרוג לקניית מע' מחשב שלמה לא נראת כידאית . אודה לתגובותיכם, מהיכן נובע פער המחירים ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד ישן של LG דגם e23 הוא כל הזמן מתחמם ונכבה, ואני לא שומע את המאוורר פועל.. אז אני משער שהמאוורר התקלקל (כי כבר התקלקלו לו עוד הרבה דברים אחרים) השאלה שלי זה האם יש איזשהו מדריך שאני יכול להיעזר בו כדי להחליף את המאוורר לבד? ואם מצאתי מאוורר לדגם הזה ספציפית אבל שעולה 19$ (מאיזושהי מדינה במזרח נראה לי סין), האם שווה לקנות ולהחליף? או שבכזה מחיר זה ממש גרוע?? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך מחשב נייד אשר יוכל להריץ במהירות פתרון של בעיות קשות ( בעיות LP ו IP למיניהם). מדובר בבעיות עם הרבה משתנים. הבעיות כתובות ב-MATLAB ואני משתמש ב-SOLVER חיצוני. התקציב שלי זה 14000 שקל ואני חייב לקנות אותו בארץ. אשמח להמלצות בנוסף, האם במקרה כזה חשוב רק המעבד? איזו חומרה הכי חשובה? תודה רבה, שגב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד חדש שיענה על הצרכים הבאים : * יצליח להריץ תוכנות גרפיקה כגון פוטושופ ואילוסטרייטור, ויעבוד חלק בעת עבודה על קבצים קצת יותר גדולים מהנורמה. * יהיה בעל כרטיס גרפי טוב, לאו דווקא בשביל משחקי מחשב, אלא גם להריץ תוכנות תלת מימד ורנדרינג ברמה סבירה. אני נמצא כרגע באיטליה וראיתי מס' מחשבים שאני מתלבט ביניהם, אשמח גם להמלצות אחרות : HP Pavilion 15-N066SL מעבד I7 - 4500U 6GB זיכרון ראם GEFORCE GT 740M ב560 יורו ASUS N56VV-S4007H I7 3630QM 16GB זיכרון ראם GEFORCE GT750M ב-800 יורו HP Envy 15-j040el Core i7 - 4700MQ 12GB זיכרון ראם GeForce GT 740M ב-640 יורו[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 278px][/TD] [TD=width: 980px]LENOVO Z500-59372854 Intel Core i7-3632Q…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לקחתי בכוונה קצת דברים יותר יקרים כי הקניה תחל רק בתחילת שנה אחרי החופש הגדול הבאה ובטוח יהיה ירידת מחירים. הרכיבים שאני צריך רק זה:מעבד,לוח אם,זיכרון פנימי,כרטיס מסך,ספק,וצלע קירור של המעבד.כל השאר יש לי וחדשים המפרט מחשב יהיה להכל,משחקים,אינטרנט,תוכנות,מוזיקה,אופיס וכ'. זיכרון Mushkin 256MB PC2700 CL2 Blue מחיר: כל יחידה 329ש"ח לוקח שתי מקלות זיכרון 658 שניהים ביחד http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_90_468_730&products_id=3182 מעבד AMD ATHLON XP 2500 Barton 512K מחיר: 613 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75&products_id=3658 לוח אם ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD מחיר:680 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.ph…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-