ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
את המחירים לקחתי מpchardware.co.il אם יש לכם המלצה למקום טוב יותר לקנות היא תתקבל בברכה.... [1194] Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [581] MSI 865PE Neo2-S Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, USB 2.0) [571] Mushkin DDR-RAM 512MB 2700 Basic Green Memory [147] Midi Tower ATX Case For Pentium IV 300 Watt סה"כ 2493 ש"ח הלוח שבחרתי תומך ב800MHZ נכון ? אני לא כל כך מבין במארזים וספקים אז אם יש לכם עיצה.... בינתיים אני נשאר עם הכרטיס מסך שיש לי כרגע ASUS GF4 TI4200
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המופלא אני צריך את עזרתכם בקניית לפטופ-מחשב נייד לצורכי גריפקה [ פוטו-שופ] אוטקד ודומיהם הייתי שמח אם תמליצו לי על לפטופ שעונה על הדרישות של עד 10 אלף שקל תודה מראש לכל החברים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב לי שיהיה תומך בטכנולוגיות חדשות לשדרוג עתידי (PCI, AM2, ) וכאלה אמ.. בעקרון המחשב מיועד לCS ומייפל סטורי , משחקים בסגנון הזה עם מסך LCD רמקולים (רצוי עם סאב) ו.. מקלדת ועכבר תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדיפות עם החלקים האלו: - מעבד 930 INTEL I7 - GTX 470 ואם אפשר אפילו לדחוף ה GTX 480 - 4GB RAM מינימום ( אני יתקין WINDOWS 7 64 ) - לפי רפרוף קל ראיתי שיש המצלות רבות לכונן קשיח של SAMSUNG F3 32 MB אבל ניתן לכם לבחור - קירור למעבד - זכרון של OCZ 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! רשום האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - משחקים חדשים וכבדים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה - כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? FULL HD 1920 - אבל זה ל…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר הביא לי מחשב LG X110 שיש לו בעיה כשהוא עולה מתקבלת שגיאה בSYSTEM שחסר איזהשהו קובץ יש איכשהו דרך להגיע למחיצת שיחזור במחשב הזה ומשם לעשות פירמוט מסודר??? אם לא איך? יש לי את הסידקים המקוריים אבל אין לי כונן נייד ובמחשב עצמו אין כונן תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני כחודש לפטופ של DELL מהסדרה INSPIRATION 1525... הוא הגיע בלי ווינדוס והתקנתי ווינדוס בעצמי... ויסטה ביזנס. לאחר כמה ימי עבודה התחילו תופעות מאד מוזרות. בסמל של הרשת האלחוטית יש איקס אדום למרות שהאינטרנט עובד. המחשב מאד איטי. תוכנות נתקעות. אי אפשר לפתוח את הTASK MANAGER התוכנה פשוט לא נפתחת. אם אני מנסה לעשות ריסט או כיבוי זה פשוט נתקע במסך שהוא הכחול שרושם windows is shutting down. ניסיון להכנס במצב בטוח לא מצליח גם ,אחרי שאני מכניס תסיסמא פשוט יש לי מסך שחור שבארבעת צדדיו רשום safe mode אבל הווינדוס לא עולה. הקטע המוזר שהבעיה הזאת פשוט באה ונעלמת. בלי איזשהו הסבר הגיוני. מDELL אמרו שלא התקנתי תמחשב עם ה MEDIA DIRECT שלהם , אז התקנתי מחדש הפעם HOME PRIMI…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם, אני צריך עזרה בהרכבה של שרת קטן המיועד לעיבודים כבדים של הרבה נתונים. מגבלת תקציב עד 20 אלף שקל. צרכים בסיסיים: מעבד - 8 ליבות זיכרון - 64GB דיסק SSD 1TB ועוד דיסק SSD מהיר עד 64GB (להתקנות מערכת הפעלה ותוכנות נוספות) יציאת רשת כניסות USB כונן דיסקים אשמח לעזרתכם
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקבל המלצה למפרט למחשב גיימינג(בעיקר) ושימוש כללי... בתקציב של 7000 (גמיש) פרטים נוספים: לא דרוש ציוד היקפי. לא דרוש כונן דיסקים כלשהו. חשוב שיהיה שקט (לא בצורה מוגזמת - אבל הוא ישב בחדש השינה ואני לא רוצה שיפריע). המחשב ישב מתחת לשולחן. המסך בשימוש AOC G2460PG http://us.aoc.com/monitor_displays/g2460pg. לכל שאלה נוספת אשמח לענות כאן. תודה מראש על העזרה! יונתן. ___ שאלות מלאות ____ 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K מקסימום א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם לא נדרשת באמת תוספת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח (אפשר עוד אם מפספסים משהו שיועיל הרבה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין להחליף מחשב שולחני במחשב מיני. שימושי המחשב - אינטרנט, צפיה בסרטים אונליין ותוכנות אופיס. שום דבר כבד... העניין - במחשב השולחני ישנו כרטיס מסך שאליו מתחבר ממיר של הוט ומאפשר צפיה בטלויזיה/VOD של הוט תוך כדי עבודה על דברים אחרים (כלומר לכרטיס הטלויזיה יש כניסת HDMI). אני מחפש מחשב במארז כמה שיותר קטן אבל כזה שיאפשר להעביר את כרטיס הטלויזיה מהמחשב השולחני הישן למחשב מיני החדש, כרטיס הטלויזיה המתחבר עם PCI-e. שאר המפרט של המחשב צריך להיות בסיסי. תקציב - פחות בעיה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עומד לקנות את המפרט הבא מ- KSP: מטרת המחשב - משחקים. יש מסך 22" של סמסונג, אני יודע שכרטיס המסך הוא אוברקיל למסך שלי והספק הוא גם יותר מידי (אני מעדיף שיהיה אוברקיל לספק). בקשר למסך, המחשב שלי יחובר בעתיד למסך טלויזיה LCD גדול יותר, ככה שזה לא יהיה אובקיל. אני יודע שאתם לא אוהבים את KSP, לי אין בעיה איתם. השאלות שלי: 1. האם המארז יסתדר עם 2 הכרטיסים האלו מבחינת מקום ואירור?? האם יש צורך להוסיף מאוררים?? 2. האם בעיית צריבת הביוס של הכרטיס HD4870 1GB מבית Shappire קיימת גם בדגם ה-Crossfire?? 3. האם כדאי להוסיף 600 ש"ח ולקנות את ה- Q9550?? Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB 1 910 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב lenovo e531 אני רוצה לשדרג אותו בSSD הבא: http://ksp.co.il/?uin=25581 עם הcaddy הבא: http://www.ebay.com/itm/SATA-2nd-HDD-HD-Hard-Drive-Caddy-Case-for-9-5mm-Universal-Laptop-CD-DVD-ROM-/300558840432 ההתלבטות שלי האם לשים את הHDD בתוך הCADDY או את הSSD בתוך הCADDY. מצד אחד בHDD יש חלקים נעים וכנראה שהקומבינה עם הCADDY בשילוב עם תזוזות של המחשב יסבו לו נזק, מצב שני אני לא בטוח שהחיבור של הכונן האופטי שלי הוא SATA3 ואז אני אקבל ביצועים פחות טובים אם אני אשים שם את הSSD....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חייב את עזרתכם, אני ממש אובד עצות! אני מחפש לקנות נייד ראשון ללימודים. אני חפשתי המון באינטרנט ואני כבר מבולבל לגמרי. קודם כל האם יש איזשהו אתר שסוקר מחשבים שניתן לסמוך עליו? שנית כל, אני סטודנט להנדסת תוכנה ואני מחפש מחשב שיהיה קל (עד 2 קילו) עם מסך בין 13.3-14 אינצ' (עדיפות גדולה ל14) עם FHD ושיסחוב אצלי את כל התואר ואפילו מעבר. כמו כן אני מעדיף שיהיה מסך מגע וכמובן SSD אבל בגלל שהSSD מקפיץ את המחיר בצורה אסטרונומית אפשר לוותר עליו. אני כן מחפש שיהיה לו עיצוב יפה ומודרני ואני כן מחפש שיהיה חזק מספיק בשביל להריץ כמה משחקים בזמני הפנוי. התקציב הוא עד 5000 ש"ח. שאלה נוספת שרציתי לשאול היא האם יש אפשרות לקנות מחשבים ניידים מאתרים בח"ול ולשלוח אותם לארץ? תו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי זיכוי של כ1000 ש"ח בחנות שקם אלקטריק ואני רוצה לנצל אותם לקניית מחשב נייד עם הוספה של כמה מאות שקלים. לפי מה שראיתי באתר שלהם, אין להם מבחר גדול בכלל ולכן אני רוצה להתעייץ אתכם לגבי מחשב שיתאים לצרכים שלי. ב"ה בקרוב אהיה סטודנט למקוע הנדסה כלשהיא ולדעתי אצטרך מחשב חזק שיסחוב תוכנות כבדות ושיפעל במהירות טובה עם נפח איחסון גדול. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולייעץ על איזה מחשב מבין הרשימה אתם ממליצים ולמה וכמו שרשמתי בהתחלה אני רוצה לנצל את ה-1000 ש"ח בחנות הזו כי אין לי ברירה אחרת. תודה לעוזרים!!! הנה הרשימה המצומצמת: http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=454
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם אפשר להוסיף לנייד עם סטיק אחד של 512MB, סטיק נוסף של 1GB? (סה"כ 1.5GB) אם כן, הוא יעבוד ב Dual Channel? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לבקש ממי שיכול שיבנה עבורי מפרט למחשב. המחשב יהיה בעיקרון לשימושים ביתיים, הרבה אופיס ואינטרנט וגם מעט שירטוט עם AUTO CAD. התקציב שאני מקציב למטרה הוא עד כ3,000 ש"ח, אין צורך במסך או בכרטיס מסך חזק, אבל רצוי שהמערכת כולה לא תיתקל בקשיים בהרצה של ישומים כלשהם. אם יש צורך בתוספת לתקציב על מנת להוסיף שידרוג משמעותי וחשוב, אנא ציינו זאת גם כן. תודה רבה לכולם.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבקשה במפרט של כ - 4000 ש"ח למטרת עבודה של תיכנונים ארכיטקטיים בעיקר ושימוש בתוכנות Autocad ודומיו.. ובשביל תוכנות כאלה הבנתי שצריך יחסית המון זיכרון ומעבד חזק. המפרט כולל הכל (מסך , עכבר , מקלדת .....). אני גר באזור חיפה לכן גם רציתי לדעת אם זה יהיה בסדר לקנות מ KSP. ז"א אם יש איתם בעיות. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה מיפרט מלא לא צריך רמקולים אבל חובה מסך lcd 17 כמה שיותר זול.. לא יהיה oc רק לצורכים מישרדים
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הוצע לי המפרט הבא למחשב לצורך עיצוב גרפי : המחשב קצת חורג מהתקציב של בערך 3000 ש”ח עם גמישות וכרטיס המסך של אינטל נראה לי קצת מוזר…. מבקש מפרט מקביל ביכולות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3300, גמיש במקצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית(לא וידאו), פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, רצוי לא טרקטור… 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני מחפש מחשב לנייד לגיסי. התקציב 3500-4000 ש"ח. רצוי עם אחריות של היבואן הרשמי בארץ! כולל WINDOWS 7. מחשב לשימוש בייתי (בעיקר יהיה בבית) של אינטרנט אופיס וסרטים (גם HD). רצוי יציאת HDMI. רצוי מהחברות המומלצות שאני מכיר -DELL , TOSHIBA. ואולי גם - MSI, ASUS. אני מבין בתחום אך המגוון מבלבל וכל הזמן יש עידכונים. האם יש לכם מחשב נייד להמליץ? (+לינקים). האם יש בתקציב הנ"ל מחשב עם CORE I3/I5? לדוגמא - שמתי עיני על המחשב הנ"ל: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1564-330m.htm שביחד עם WINDOWS 7 יוצא 3675. או זה: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1564-430m.htm
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה את המחשב הכי טוב שניתן למצוא בארץ במחיר הזה. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10-12 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן לנצל בשביל זה הוא קיים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי שלא אה.. 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?Gaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב אה כול משיש לי בסטים אה יותר מידי כידי לכתוב פה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט בעיקר למשחקים, רק קופסה ז"א: מעבד, לוח, זכרונות, קשיח, כ. מסך, מארז וספק אם זה מוזיל אני יכול להרכיב בעצמי תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי בדל 15R ואני מעוניין להעביר את הקבצים שלי מהמחשב הישן לנייד בנייד יש חיבור esata , ניסתי להעביר דרך wifi אבל זה ממש איטי ומעביר בין 2-3.8 מגה בייט אני מחפש דרך יותר מהירה תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לרנות כרטיס זיכרון למחשב הנייד שלי יש לי עכשיו 192 MB אני רוצה לשים 512 MB כתוב לי באורסט DDR SDRAM איך אני יודע מה זה? ויש לי את הדגם HP PAVILION ZV5000 איך אני יכול לשדרג אותו?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברי הקט שמו ביג גיי מתכוון לרכוש את הערכה הבאה במחיר מבצע מה שאנו רוצים לדעת אם רוב הרכיבים הנ"ל שווים או שהייתם מציעים תחליפים אחרים Gigabyte GA-8SQ800 Ultra SIS 655 Motherboard (DualDDR,AGPx8,ATA133 RAID,5.1 Sound,1394,LAN,USB 2.0) ----------------------------------------- Intel Pentium IV 2.66GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX ----------------------------------------- DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory X2 ----------------------------------------- DVD-ROM Asus 16/48 Retail ----------------------------------------- Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive ----------------------------------------- ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Bulk Video Card -------------…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-