ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
כל דעה\עצה לשיפור תתקבל בברכה 1 COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE 478.29 ש"ח 1 WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 639.21 ש"ח 1 .SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (256bit) + TV - RETAIL 1,577.91 ש"ח 1 ABIT NF7-SL ver 2.0 (nforce2) - ATX 531.93 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original 603.45 ש"ח 1 AMD ATHLON XP (BARTON) 2600 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 616.86 ש"ח 1 Logitech Pilot Wheel Mouse Optical BLACK (oem) - ps2/usb 89.40 ש"ח 1 Genius KB-21 Multimedia PS2 HEB/ENG/Rus keyboard - ps 75.99 ש"ח 3 generic - 80mm fan 80.46 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,693.50 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,552.69 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כעקרון יש לי כמה רכיבים חדשים שממשיכים איתי למחשב החדש: HD WD 80GB ועוד MAXTOR 120GB, וגם צורב DVD NEC וכונן DVD TOSHIBA, אז אני מתכוון להמשיך להשתמש בהם. אני מעוניין במחשב שישמש אותי בעיקר להורדות, מולטימדיה, עבודה משרדית וגם למשחקים. חשוב לי שיהיה מהיר ושיוכל להתמודד עם הפעלה של המון תוכנות הורדה ואינטרנט שונות בו זמנית, ושגם יאפשר לי לשחק במשחקים חדישים (יש לי היום P4 1.8 שבקושי מריץ משחקים מתקדמים). אני מתלבט מבחינת המעבד, האם ללכת על הP4 3.0 הזול ביותר או ששווה להשקיע עוד כמה מאות בדגמים קצת יותר מהירים? מבחינת לוח האם על מה כדאי ללכת (אני ממש לא מבין בזה לצערי), מבחינת זכרון אני חושב ללכת על 512MB אבל אני לא יודע איזה סוג, והאם שווה להשקיע ב1GB של זכרון? האם כדאי לל…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד כמה שידוע לי, אין ל DELL יבואן בלעדי. כמה רשתות וחברות גדולות משווקים אותו, גם ליחידים וגם למשווקי משנה. אם כך, מי נותן האחריות הרשמי של DELL בישראל? היכן המעבדה? מה כלול באחריות? אצל LG למשל, האחריות היא אומנם 3 שנים במעבדת היבואן ח.י, אבל זה כולל רק חלקים החל מהשנה השנייה (משלמים על עבודה) ולא כולל סוללה ומסך.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים מחשב T500 של לנובו עם התקנה של XP לפי האתר של לנובו יש לי אפשרות לשדרג ל-7 מכיוון שיש לי רשיון של vista business עכשיו כמה דברים לא ברורים לי: 1) אם יש לי XP אבל רשיון ל vista זה נקרא שיש לי downgrade? 2) האם אפשר לשדרג ל-7 כשיש לי XP מותקן על המחשב? (באתר של לנובו יש רק אפשרות לבחור גרסאות של vista כמערכת שמותקנת לי עכשיו) 3) לא קיבלתי מהחנות אף דיסק של מערכת הפעלה..הייתי אמור לקבל דיסק כלשהו? 4) השדרוג כולל את כל התכונות של ה thinkpad?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים, אני רוצה לקנות מחשב קטן ושקט לבת שלי , מה שחשוב זה המקום , חשבתי על מארז Mini ITX של Fractal Design למשל , ה- node 304 , מלבד זה כבר רכשתי לה Samsung SSD 850 128GB. אני צריך מפרט שיתאים למארז Mini ITX לבן (מתאים יותר לחדר אבל לא חובה), כלומר MOBO ורכיבים נוספים שיתאימו למארז כזה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה בבחירת לוח מבין 2 לוחות מסוימים . איזה לוח מומלץ יותר לOC? ואיזה בכללי? Asus PRIME B450-PLUS או Gigabyte B450 AORUS PRO
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אודה על הצעת מפרט למחשב ביתי (לא משחקים) עלות עד 2000 ש"ח תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש במחשב הוא בעיקר בתוכנת autocad 2013-2015. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב חזק מאוד בעל יכולת להפעיל כל דבר כל משחק כל תוכנה ולא יעשה לי כאילו קופא ....... מעבד : בעל עוצמה ובעל יכולת חזקה ומסוגל להפעיל כל דבר ... ערכת שבבים : מה זה אפשר להסביר לי ? זכרון : GB4, DDR2- DDR3 ת1333MHZ דיסק קשיח : 1 TIB כונן אופטי : צורב DVD כרטיס גרפי (מסך) : חזק מאוד בעל יכולת עצומה להפעיל כל משחק בזמן עומס ולא בזזמן עומס על המחשב .... כרטיס רשת : מהיר מאוד ואמין כרטיס קול : שמע משולב איכותי עוצמתיי ..אני חושב ש 7.1 ערוציים sound blaster x-fi xtremegamer אולי אתם תמצאו משהו טוב יותר או עדיפ על זה ... צינון : לקרר את כל המחשב מ מעבד ,זכרון כרטיס מסך .... מארז : יכולת לשים RAID שיתמוך ב RAID ,יצאות USB 8 מאוחורה וגם 2 USB מקדימה תיציאות מקדימה ומא…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם רציתי להתייעץ איתכם לגבי מחשב חדש שאני רוצה לקנות אבל לא יודע אם כדאי כי כרגע יש לי מחשב עם מעבד די טוב אז ככה יש לי i7-4790 לוח אם של h97 plus 16 גיגה ראם ספק כוח 550w של קורסאייר אני יודע שהולך לצאת דור חדש של מעבדים ודור חדש של כרטיסי מסך השאלה אם המחשב הנוכחי יספיק לכרטיס המסך החדש של 2080 או שעדיף כבר לשדרג מה דעתכם סכום ההשקעה שאני הולך להוציא אם אני משדרג זה באיזור ה10000 אלף
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי על זה קצת באינטרנט, ונראה מפתה למדי. כל תא בערך עולה 6-10 דולר ומקבלים סוללה חדשה באיכות לא ראה בשליש מחיר. אבל לפי מה שקראתי מדובר בהחלפה מסובכת, שכוללת הלחמה תוך כדי זה שיש מתח בסוללה. מישהוא היתנסה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את המפרט שיש בדף הראשי של AMD בסכום שמוקצב לי, אבל אני מעוניין במפרט מבוסס אינטל. שימושי המחשב שלי הם לעריכת ווידאו ומשחקים לא ברמה הכי מקצועית אבל שירוצו יפה. מסך אני לא צריך. אני מודה לכם מראש על העזרה. :-* עריכה: OMG, מנהל הפורום ערך לי את ההודעה.......... אגב אני לא הייתי כאן המון זמן Oo, אבל אני זוכר את דיון הפרידה ממך שנסעת לדרום אמריקה. אם אתה זוכר שאלתי אותך בדיון הפרידה שלך, האם הניק שלך הוא על שם הסרט? וענית לי שכן. חשבתי שרק אני אהבתי בטרוף את הסרט הזה......
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים \ עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש רב כמובן למשחקים ותוכנות כמו פוטושופ , Sony Vegas , Cubase ועוד. רזולוציה שאני משתמש בדרך כלל זה 1980X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 חצי חצי , המחשב בחדר והשימוש הרב באוזניות ככה שזה לא מפריע. 6. האם מ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מחפש לרכוש מחשב נייד לאופיס ואינטרנט (אולי גם ממש מעט סרטים באיכות HD, אבל לא חובה ) התקציב שלו הוא 2000 ש"ח. רצוי לחסוך ככל האפשר ואם אפשר פחות מהתקציב יהיה מצויין המסך שהוא מעדיף זה 13.3 אינץ'. אם חייב לחרוג זה עד 2500 ש"ח תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רציתי לבנות סרבר עם1TB הארדריבים בRAID שימוקם אצלי בבית ויהיה מחובר ל8 מחשבים אחרים התקציב הוא כ 1000$
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי בירושה במשפחה מחשב נייד Gigabyte w566u http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2565&dl=1#sp התקנתי מערכת הפעלה WinXP והורדתי דרייברים מאתר היצרן אחרי כל ההתקנות, יש סימני שאלה במנהל ההתקנים כנראה שטעיתי בדרך היכנשהוא, אשמח לעזרה לגבי זה אני מצרפת תמונה של מנהל ההתקנים ובלי קשר לזה שמתי לב שהמחשב מתחמם מאוד ואחרי מספר שעות של פעולה רצופה הוא נכבה, וצריך כחצי שעה להתקרר לפני שאני יכולה להדליק אותו שוב. מה אפשר לעשות כדי שהוא לא יתחמם כל כך ? האם המשטח עליו נמצא המחשב משמעותי להתחממות ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביקשתי ממי שהיה אמור לקנות לי ביקשתי X201 i7 הביאו לי סמסונג 13.3"דגם 300V3A-A06 מעבדi3 משכנעים אותי שהוא חדיש והX201 ישן ולא כבר כדאי לא מומלץ ולנובו זו חברה סינית בלה בלה .... ועד כמה שזכור לי מחשב מאוד חזק וטוב אחרי זה חבר אחר שעובד עם אסוס 12" i5 ממליץ לי עליו שהוא חבלז ... אני לא יודע עם הבחור משוחד :-) מישהו יכול להמליץ לי מחשב שיהיה קטן 12" או 13" שיהיה אמין מהיר וסוללה שתחזיק הרבה זמן שיהיה במחירים של הX201 או פחות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום . רציתי לשדרג כרטיס המסך של המחשב cpu :- i3 6100 mobo :- asus h110m-k d3 ram :- g.skill 8gb ddr3 1600MHZ graphics card :- gigabyte gt 740 1gb vram psu :- corsair 450w אמרו לי ש אקנה gtx 960 4gb vram בדקתי ב אמאזון :- http://goo.gl/1mj9zC האם הכרטיס הזה יעזור אותי למשחקי השנה הזאת ו השנה הבאה וגם יש שאלה אחרת איך לקנות מ אמאזון על הדואר הישראלי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לקחתי בכוונה קצת דברים יותר יקרים כי הקניה תחל רק בתחילת שנה אחרי החופש הגדול הבאה ובטוח יהיה ירידת מחירים. הרכיבים שאני צריך רק זה:מעבד,לוח אם,זיכרון פנימי,כרטיס מסך,ספק,וצלע קירור של המעבד.כל השאר יש לי וחדשים המפרט מחשב יהיה להכל,משחקים,אינטרנט,תוכנות,מוזיקה,אופיס וכ'. זיכרון Mushkin 256MB PC2700 CL2 Blue מחיר: כל יחידה 329ש"ח לוקח שתי מקלות זיכרון 658 שניהים ביחד http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_90_468_730&products_id=3182 מעבד AMD ATHLON XP 2500 Barton 512K מחיר: 613 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75&products_id=3658 לוח אם ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD מחיר:680 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.ph…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לא בכוח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?לימודים וגיימינג(OVERWATCH, GTA V ,ומשחקים עדכנעים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך גדול 15.6+ 1080P (אני לא רואה שום צורך ביותר ללפטופ) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים.. חבר טוב שלי רוצה לקנות מחשב חדש. התקציב הוא 7-8 אלף שקל, והבחור רוצה מפרט high end.. לא את הדברים הכי הכי חדשים, אלא פחות חדשים מההכי חדשים לדבריו D= אין צורך ברמקולים, מסך, מקלדת ועכבר. הארד דיסק בנפח של 350-500GB, לפי איך שיכנס במפרט עם הדברים האחרים. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי5000 עם חריגה של 500 2) גיינינג 3. האם יש צורך בציוד היקפי לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?בינוני 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. פ"ת 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)?D…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב ייקנה בתקווה מחר מ KSP זה המפרט: מעבד: Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 900 שקל לוח אם: M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E GIGABYTE 590 שקל זכרונות: DDR II 667 Twinmos 512MB (שני סטיקים של 512) 520 שקל כרטיס מסך: GIGABYTE 7600GS 256MB TV,DVI,PCI-E 790 שקל דיסק קשיח: WD 160GB SATA II 7200RPM 8MB 390 שקל כונן דיסקטים: TEAC 1.44 40 שקל צורב DVD: NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 195 שקל מודם: 56k V92 PCI 45 שקל מארז: HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 שקל הרכבה: 100 שקל סה"כ : 3810 המחשב נועד לשימוש ביתי= משחקים, גלישה באינטרנט, הורדות, עבודות משרדיות. האם המפרט טוב? האם יש תאימות בין הרכיבים הש…
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-