עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shim_23,

היי, אני סטודנט ואני מעוניין לקנות מחשב נייד...הייתי שמח לקבל מכם המלצה על מחשב טוב... תקציב משוער? עד 3500 ש"ח (בלחץ!) מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, spss, משחקים קלים, סרטים ומוזיקה. (המחשב יהיה דולק רוב הזמן) * גודל המסך? עד 14" * משקל רצוי? עד 2 קילו...במידה ויש מחשב טוב אז עד עוד כמה גרמים יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, יחסית לפחות 3.5 שעות בשימוש רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - כן ...hdmi * בלוטות? עדיף..לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? ואלה לא חשבתי על זה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא..אבל שתהיה לפחות שלוש שנים עם עדיפות לאיסוף והחז…

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  2. דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10902 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55N-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10589 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11724 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10225 צורבי DVD: Samsung SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6410 מארזים: Antec Sonata Proto Quie…

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by Salwaby,

אוקיי, אני מחפש עזרה בבניית מפרט לחבר, כהשימושים הם בעיקר יומיומיים עם שימוש בתוכנות עריכת מוזיקה. התקציב הוא עד 2500 ש"ח ללא חריגה, אין צורך בשום ציוד היקפי. בנוסף הייתי מעוניין שהמחשב יוכל להתמודד עם משחקים מודרניים ככה שכרטיס מסך mainstream בינוני, כמו ה gts450 או בגרסאת ה OC שלו, גם חשוב שייכנס למפרט. תודה רבה לכל המייעצים ! *בניתי את המפרט הבא בכוחות עצמי, כמובן שאני לא מומחה אבל זה הסדר גודל של הרכיבים שאני מאמין צריך במחשב : (מ KSP) מעבדיAMD Price Units Total Athlon II x3 Triple Core 455 3.3Ghz Socket AM3 Box 380 1 380 למעבדי אם לוחותAMD GIGABYTE Price Units Total M68M-S2P AM2+, AM3, nForce 630a, DDR2 1066, GeForce 7025 230 1 230 זכרונות DDR3 1333Mhz Price Units…

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  4. אני צריך שהוא יריץ 720p/1080p חלק ואת כל המשחקים הכי חדשים על הגדרות גבוהות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך כל עוד זה הכרחי. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק שיצא/ייצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

5. Started by vemplord,

שלום רב, מחשב שמיועד ל 80% צפיה ב HD ו 3D בלו ריי ו MKV ו 20% פוטושופ בסיסי אינטרנט ועיבוד תמלילים. כמו כן אני זקוק ל spdif. האם המפרט המצורף יענה על הדרישות? (יש להוסיף 6450HD ודיסק של 1 טרה שלא מופיעים שם) האם כדאי להוזיל במעבר לAMD? (אם כן, איזה מעבד ואיזה לוח) בברכה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  6. Started by poki366,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ושיוכל להריץ MW3 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty modern warfare 3, starcraft 2 world of warcraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס 3. האם יש צור…

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by below_z,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט למדעים מדויקים, משרדי, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מטלב וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. (ללא מסך). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מת…

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  8. מחפש לקראת הלימודים מחשב נייד עד 7000K לצורך עבודות משרדיות והרצת סרטים בHD ללא משחקים בכלל. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית,) * גודל המסך: בין 13'' ל 15.6'' * מסך: מט * מעבד: i5 ומעלה *זיכרון RAM: רצוי 8 * משקל רצוי: כמובן שאשמח לכמה שיותר קל (אולי יהיה צורך לסחוב אותו לאוני') * זמן סוללה : מעל 4.5 שעות * יציאות מיוחדות: HDMI , USB 3.0 , * בלוטות: לא מחייב * כונן קשיח: SSD * כונן CD/DVD : לא מחיייב * כונן Bluray: לא * אחריות : 3 שנים אשמח לעזרה בעיניין.

9. Started by Apexa,

.................................................................................

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Intel Core i7-2600K 3.4GHz 8MB Cache 95W Quad Core LGA1155 Unlocked Thermaltake BigTyp14Pro CL-P0456 cpu cooler ASRock P67 Extreme6 Intel P67 LGA1155 ATX G.Skill Ripjaws-X 4x4GB (16GB) DDR3 1600MHz CL9 G.Skill Phoenix Pro SSD 2.5" 60GB MLC Seagate Barracuda 1TB 7200rpm SATA3 6GBp/s Gigabyte GeForce GTX570 1280MB DDR5 PCI-E ANTEC Nine Hundred II USB3.0 Antec TruePower New Modular 750 750W Retail LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK סה"כ 8230 ש"ח אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט ואם יש אופציות אחרות טובות ב 8000 ש"ח עקרונית המטרה להריץ BF3 ב 1920X1200 על ULTRA מצטער שעברתי על החוקים הנה השאלון שעניתי עליו 1. מה התקציב המקסימלי? 8500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסו…

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  11. יש לי היום E8400 עם כרטיס מסך HD6950. אני רוצה להיות מסוגל לשחק את המשחק על ULTRA SETTINGS ההתלבטות שלי היא AMD או אינטל האם מספיק להחליף את המעבד והלוח ל : מעבד - AMD 970 Phenom II X4 לוח אם - GA-970A-UD3 או לשדרג בעלות יקרה יותר של כ 500 שקל ל : מעבד i5-2500K INTEL לוח אם - GA-Z68X-UD3H-B3 גם ככה הכרטיס מסך עושה את רוב העבודה , לא ?! בנוסף 2 שאלות : 1. אילו זכרונות מומלץ לקנות ? 2. איזה ספק ? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by SOLIDUS SNAKE,

ברצוני להרכיב מפרט עבור חבר שיכלול את הדברים הבאים: 1. מעבד בעל ארבע ליבות 2. לפחות 4GB זיכרון 3. שני דיסקים ב RAID1 (עדיף לא זה של הצ'יפסט) 4. מארז שקט עד כמה שאפשר בתקציב 5. ספק יציב שיוכל לעמוד בעבודה רצופה 7\24 6. סלוט אחד של PCI המטרה היא כאמור לפעילות משרדית, תוכנות ניהול משרד ואופיס בעיקר. שרידות המידע מאוד חשובה שכן זהו הגיבוי לכל פעילות העסק. כמובן שמשחקים, אוברקלוקינג ושאר ירקות לא חשובים במקרה הזה. אשמח אם תוכלו להצמד לתקציב של 4000ש"ח ולחברות מוכרות עד כמה שניתן. תודה.

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  13. Started by lior505,

זה המפרט שאני בניתי זה בסדר? מעבדי אינטל: Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55N-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDMI זכרונות: DDR2 800Mhz 2GB Kingston Value [ דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II [ כרטיסי מסך: GIGABYTE - nVidia GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E [ צורבי DVD: Samsung SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA מארזים: סתם מארז ב150 בערך [ מחיר החבילה: 1955

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  14. Started by ManhattanProject,

חברה שלי התחילה ללמוד באונ' והיא החליטה שהיא צריכה מחשב נייד(דה) * מטרות המחשב?אינטרנט ואופיס * גודל המסך? החליטה ש10.1 קטן לה מדי, 13 זה כבר בסדר * משקל רצוי? קל מאוד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?לא קריטי בעליל * כונן CD/DVD? צורב?רצוי כונן Bluray?אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשר מחשב בלי ושאני אתקין לה(זול יותר) אז בכיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא בקשות נוספות: מחשב לא אפור שחור וכו', אדום או צבע חי יהיה טוב

15. שלום, טוב, כרגע לאחר חזרתי ממילואים, ההתלבטות היחידה היא בין שני המחשבים הבאים: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=5173 http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=3232 מבחינת מיפרט שניהם עונים על השדרישות שלי והמחיר שלהם פחות או יותר דומה, על כן עומדת השאלה מה עדיף מבחינת ביצועים לצד מארז חזק. תודה, דרור

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  16. שלום לכולם, אני עוזר לחברה שצריכה לרכוש מחשב עבור מחקר באוניברסיטה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? סימולציות פיזיקליות Matlab - באופן יומיומי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך מקלדת ועכבר ( משהו בסיסי מאוד) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא מאוד חשוב אבל שלא יטרטר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי OC קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  17. Started by talevi83,

היי האם הכרטיס מסך הזה :intel graphics hd 3000 מסוגל להריץ תוכנות כמו פוטושופ וסירטי HD?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  18. קודם כל תודה על הפורום - זה משהו שאני מחפש המון זמן! התקציב שלי הוא 3000 ש"ח +/- 500 ש"ח. ומה שחשוב זה באמת במסגרת הזאת להגיע למקסימום. נושא שני מרכזי מאד הוא האחריות ע"ע - כמה שווה לשלם עליה ואיפה ומה... מפרט נדרש: המחשב הוא מחשב משפחתי (אבא + אמא + 3 ילדים גן/יסודי), כלומר: משרדי - אופיס, פאוור-פויינט, מיילים וכו'. תחנת גלישה משפחתית - יו-טיוב, סרטים בסטרימינג, טריילרים, פייסבוק, פורומים, הורדה של סרטים - בינוני, משחקי רשת בינוני. טלויזיה-קולנוע: כ.ט. +עידן5 , צפייה בסרטים מקוריים וצרובים - כבד מאד. גיימינג: heroes VI, CIV5, dragons age, נראה לי שאלו המשחקים החזקים שאני ארצה לרכוש בעתיד למחשב זה. בעיקרון אני אוהב לשחק ומדי פעם נכנס לתקופה - וחשוב לי שבתווך של השנים הקר…

19. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב שיתאים לי לשימושים הרווחים הבאים: 1) מספר דפדפנים פתוחים במקביל (בד"כ כ-2 כרום ופיירפוקס אחד) עם לא מעט (עד 20) טאבים פתוחים בכ"א. 2) במקביל, תוכנות נוספות רצות, כגון וורד, אקסל, paint.net וכד'. מן הסתם הייתי שמח לתוכנות כבדות יותר במקביל, כמו עריכת וידאו/גרפיקה/וקטורים וכו'. 3) נגזר מהשניים הראשונים - חושב לשדרג מהלכים ולהשתמש בשלב מסויים בשני מסכים במקביל, אז כמובן חומרה וכ. מסך שיתמכו באופציה הזו (למימוש עתידי, כרגע אין תקציב לשני מסכים). בנוסף: 4) תוכנות מעט כבדות יותר, כמו תוכנות ניתוח סטטיסטי - stata (למרות שבחומרה הקיימת שלי, בת 5 שנים, אין לי בעיות מיוחדות איתה), ואקסלים עם הרבה שורות - עשרות אלפים - ועליהם הרבה חישובים (יש בע…

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  20. Started by insane95,

אהלן, יש לי מחשב נייד מבית Asus עם יציאות HDMI ו-VGA. עכשיו, יש לי בבסיס טלוויזיה פשוטה עם כניסות RCA, איך אוכל להציג את מה שנמצא במחשב ישירות אל הטלוויזיה. לא מצאתי כבלים של VGA to RCA. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  21. Started by KOMBINA,

שלום .. אני מחפש מפרט למחשב ביתי... הסכום אמור להיות בערך שך 1400-1500 ש"ח בתודה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by ido-nava,

שלום, לקראת שנת הלימודים הקרוב, אני מחפש מחשב נייד קל, קטן יחסית וחזק. משהו מהסגנון של MACBOOKAIR SAMSUNG S9 ושמעתי שיש עוד כמה דגמים של ASUS ו LENOVO. אפשר אפילו דגם אחר שלא מדגמי ה"אולטרא בוק" אך שיתאים לדרישות. אין צורך במשחקים, כך שאפשר להסתפק בכיף בכרטיס מסך מובנה. עוד לא יצא לי לעבוד עם מערכת ההפעלה של חברת אפל, אך IDIGITAL היבואנים של אפל בישראל, יצאו במבצע לסטודנטים עם הנחות גדולות על המחשב הניידים, כך ש Macbookair 13" עם 128GB SSD אפשר להשיג בהנחה של כ 1000 שקל http://store.idigital.co.il/mac/macbookair/mc965 אשמח לקבל עזרה והכוונה ברכישת המחשב נייד הראשון שלי. * גודל המסך? 13-14 אינץ'. (עם רזולוציה שיותר גדולה מ 1333*768) * משקל רצוי? משקל קטן כמה…

23. שלום, אחותי מעוניינת במחשב לאינטרנט, אופיס, סרטים וצרכים כלליים. המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה FHD ומסך 22" של dell- שתהיה יציאת hd לכרטיס. חשוב שיהיו חלקים איכותיים ואמינים כדי שהיא לא תצטרך להתעסק עם זה לטווח כמה שיותר רחוק (ספק כוח או כרטיס מסך שנשרף פתאום). סאונד: אני מניח שמספיק כרטיס קול מובנה, אך לוודא שיהיה טוב- שמיעת מוזיקה ברמקולים של מחשב וסרטים. לגבי התקציב: הגדרתי תקציב אך אני מניח שאפשר לעשות את זה בפחות.. לא חייבים למתוח את התקציב למקסימום אם הדרישות מסופקות. עדיפות לחנות באיזור המרכז. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  24. שלום לכולם, אבקש עזרתכם בהכנת מפרט עבור ילדים בגילאים 12-13 תקציב: עד 1500 ש"ח, עדיף לא לחרוג אבל אפשר ב 50-60 ש"ח. שימושים: בעיקר עבודה משרדית, צפייה בסרטים, ומשחקים פשוטים ביותר אם בכלל (המקסימום פיפא וגם זה בספק. אם זה לא אפשרי במסגרת התקציה אז זה עדיין בסדר אבל רצוי לשמור על אפשרות לשדרג בעתיד לתוספת כרטיס מסך low/middle level). ציוד היקפי: ללא חנויות: עדיפות לאיזור המרכז (גר בפ"ת). שונות: לא מתוכנן overclock, יותקן win7 64bit. בנוסף אבקש המלצה בנפרד למסך זול 21' ומעלה בסביבות 600 שח. ראיתי שבניגוד לעבר קשה להכין מפרטים של AMD בתקציב הזה. זה מה שניסיתי לעשות עם Intel: מעבד Intel Pentium G620 2.6Ghz Tray, יחידות 1 ₪308 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pro…

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by EpicShow,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ההבדל קריטי אז עוד 500-600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר וגם מעט עריכת מוזיקה (לא קריטי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. StarCraft 2, Alice: Madness Returns, TES V: Skyrim וכאלה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב ש1248X1024, מסך 17" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.