עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by amisu,

בעקבות רילוקיישן לאפריקה אני צריך לשמר את הגנים החנוניים שלי ולהצטייד בנייד חזק. רק כהערה, אם alienware היו עושים משלוחים.. הייתי מזמין מהם. הידע שלי בניידים מועט ביותר.. אני נאמן מושבע ל pc. הקיצר.. מעבד מהדור השני של i7 כרטיס מסך 560m זיכרון 4-8gb לא צריך מעל 500gb אכסון. אם יש דיל זול עם ssd, אז בשמחה מסך 17" led fhd בטח הסכום יוצא בסביבות 8k.. עריכה: http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110761616640&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 כרגע דיי נעול על זה, למרות שהחלום הרטוב הוא alienware

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by Segliran,

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&uin=13558 רציתי לדעת איך המפרט והאם המחשב יעמוד בריבוי משימות ובגיימינג ( mu, FIFA, battlefield ( אשמח לחוות דעת שלכם, תודה

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by MODY69,

שלום, אני צריך המלצה למפרט לאישה זקנה. השימושים במחשב הם אינטרנט וסקייפ בלבד (לפעמים משחק chicken invaders אם הנכדים מגיעים). סה"כ מדובר במחשב שלא אמור להריץ שום דבר כבד. רק וינדוס 7 + מה שציינתי למעלה. התקציב הוא 2000 כולל מסך LCD. עוד אופציה היא לפטופ בתקציב הנ"ל. אשמח אם תמליצו לי על מפרט/לפטופ - מה שיותר משתלם. חשוב שתהיה אחריות כמה שיותר ארוכה אחרת כל התיקונים נופלים עלי וזה הרבה כאב ראש כמובן השאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדאי לחסוך אך ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט א) במ…

4. Started by talevi83,

היי מה אתם אומרים על המחשב הזה: ASUS K53E-SX970V‎ מחיר: 2850 ש"ח איך החברה עצמה, ASUS? איך האחריות שלהם? מישהו התנסה עם החברה הזאת מבחינת מימוש האחריות, או טיב חומרת המחשב? לקנות או לא? מיועד לסטודנט תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  5. Started by zxc1,

שלום לכולם ! עד היום יש לי את המפרט הבא: מעבד Intel Core2Duo E6550 כרטיס מסך nVidia GeForce 8800GT 512MB 4GB RAM Intel DP35DP עד היום אני איכשהו שורד עם מפרט זה. אבל לדעתי הגיע הזמן לשדרג, הכרטיס מסך כבל לא אותו דבר הוא לא מסוגל לעלות משחקים די חדשים ועוד... עריכה: המחשב מיועד למשחקים. מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על חלקים להחלפה? או בכלל מפרט חדש? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי שניתן לחסוך בתקציב הנ"ל בכל מקרה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא. 8. האם ישנ…

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  7. היי לכולם אני חדש באתר ואני צריך עזרה....יש לי בן אדם שנמצא כרגע בארה"ב וחוזר לארץ ביום שבת, והוא יכול להביא לי נייד לארץ איתו... פרופיל הנייד המבוקש הוא כזה: - גודל ומשקל לא מהווים מטרד כיוון שהמחשב יגיע איתי בבוקר למשרד ויעזוב איתי בערב...זה לא מחשב שאנייד אותו כל הזמן. - התקציב שלי כרגע עומד על 1500$ - אני עובד עם תוכנות כמו 3d max, photoshop, sketchup, ריינו, אילוסטרטור וכו'.... - אורך חיי סוללה חשוב אך לא קריטי..רוב הזמן אני נמצא ליד שקע חשמל זמין. - חשוב שהמסך יהיה בגודל סביר. בנתיים המחשב שאיכשהו הצלחתי לחפש בכוחות עצמי הוא זה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/800999-REG/Dell_AM17XR3_5001STB_Alienware_M17x_17_3_Notebook.html סתם כי המליצו לי על מחשבי DELL. אג…

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Started by rotman,

שלום לכולם , מבקש המלצה לנייד 13" עבור סטודנטית : יישומי אופיס ואינטרנט. כמו שרשום בכותרת , תקציב עד 3K. עדיפות ללנובו אבל אם יש מחשב עם תמורה יותר טובה לכסף אז אשמח לשמוע גם עליו. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום רב, ברשותי מחשב נייד acer המפרט שלו הוא כדלקמן : intel pentium dual-core processor T2390 250 GB hdd (1.88 gHZ, 533 mhZ fsb,1 mb L2 cache) 2GB DDR2 המסך לאחרונה מסיבה לא ברורה החל לרצד בכל 2-3 שניות והופיעו על המסך 2 פסים דקים בצבע כחול וורוד (אין ליד המחשב מכישירם אלקטרוניים כלשהם) אינני יודע איך לפתור בעיה זאת. אשמח לעצות רב תודות קובי

10. Started by ac1240,

איזה מבין המפרטים כדאי לקנות ואיך המחיר ביחס לתמורה ? אני מעוניין לקנות מחשב בפתח תקווה וזה אחד המפרטים שקיבלתי מאחת החנויות או שאם תוכלו להרכיב לי מפרט מחנות בפתח תקווה במטרה לתוכנת עריכה MAYA במחיר של 5-6 חייב שהמפרט יהיה מורכב מחנויות בפתח תקווה המטרה של המחשב היא לתוכנת עריכה MAYA ולמשחקים אין צורך במקלדת עכבר ורמקולים ,ללא OC [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by danzE,

שלום ברצוני לשדרג את חלקי המחשב, למה? כי הוא ישן ואני רוצה להריץ BF3, לפני חצי שנה שדרגתי תכרטיס מסך+ספק כוח וראם. עכשיו תגידו לי מה אני יכול לשדרג, כדאי שזה יריץ לי בסדר BF3. מעבד:Intel® Core2CPU 6300@1.86 Ghz RAM: 2GB כרטיס מסך: Ati Readon 5670 HD ספק כוח:600W לוח אם:Intel Corporation DG965SS תודה רבה.

12. סיפור קצת מורכב, מקווה שתצליחו לעזור לי: לפני משהו כמו שנתיים קניתי לפטופ של טושיבה מדגם qosmio, לפטופ גיימינג חייתי במיוחד. הנ"ל שירת אותי נאמנה במשך התקופה, כאשר פעמיים נאלצתי לתקן אותו בשל בעיות של חימום יתר: בתיקון הראשון, המעבדה אמרה שהיתה בעיה בכרטיס המסך והחליפה אותו, בתיקון השני, הבעיה היתה במאווררים ובמשחה התרמית וגם זה טופל. כרגע הבעיה שוב חוזרת על עצמה, כאשר לאחר כמה דקות של משחק כבד, המחשב נכבה מעצמו. כרגע אני סטודנט, ושוקל למכור אותו מטעמי עומס בלימודים, ולא יודע אם שווה לי להשקיע את הכסף בתיקון (האחריות שלו פגה). חשוב לציין שהנייד חזק מאוד ומריץ משחקים חדשים ברמה טובה, ככה שעם תיקון הבעיה סביר להניח שהוא ימכר בקלות. השאלה שלי, האם כדאי להשקיע בתיקון, או…

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג קל וגרפיקה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?ישוחקו sims, sc2 וכ"ד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.רזולוציה מקסימאלית שאני אשחק היא full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות(? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  14. היי, מבקש המלצתכם האם כדאי ושווה את המחיר? 1. מארז טרמלטק V4 . 2. לוח אם גיגהבייט GA-H67A-USB3-B3 ATX . 3. ספק כוח גיגה בייט סופרב 460 וואט. 4. מעבד I5-2400. 5. זיכרון 4G קינגסטון 1333 מה"צ. 6. כונן DVDRW סמסונג. ההצעה אינה כוללת הרד דיסק !!! סה"כ 2200 ש"ח במזומן מה דעתכם ? תודה

15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות , צפייה בסרטים ולשחק בפיפא 2012 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 2012 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  16. Started by PowerUser,

היי קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים, וידעתי שדיסק קשיח 1TB עולה בערך 250-270 שח מה קרה שהיום המחירים של הדיסקים כלכך גבוהים ? והאם מאותה סיבה עלו עוד מוצרים חוץ מדיסקים ?

17. Started by YARONGT,

צריך עצה למחשב ב 6500 ש''ח לחבר שהכי טוב במחיר הזה ושייריץ cod על בערך 200 fps תודה מחכה לתגובות!.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  18. Started by MODY69,

אהלן חברה, לא מזמן קניתי את הלפטופ שבכותרת והוא מגיע ללא כונן CD. היום חשבתי על זה, אבל מה אני עושה אם אני רוצה לפרמט אותו?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  19. שלום לכולם! אני מעוניין במפרט מבוסס אינטל, ללא ציוד היקפי (מלבד עכבר ומקלדת) שילד בגיל 6 יוכל ליהנות ממנו ויחד עם זאת יהיה במסגרת התקציב.... רצוי שיכלול כרטיס מסך שיכול להתמודד עם משחקי תלת מימד וסרטים. חשוב שתהיה יכולת שדרוג בסיסית בעתיד. מה אתם אומרים על המפרט הבא: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: MSI H61M-P23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12982 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Mushkin 99177…

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  20. אשמח לעזרה בהרכבת מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב? גיימינג על הגדרות גבוהות עבודה עם מסך dell 2007FP ברזלוציה 1650*1050 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? העדפה ל ksp או iqpc 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? שני צורבי DVD ו HD 1T מבחינת כרטיס …

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by galgal4,

שלום זקוקה לעזרה בבניית מפרט למחשב תלת מימד וגרפיקה. תקציב - בסביבות 7000 ש"ח, ללא ציוד הקפי: לשים לב שמדובר במחשב לעבודת תלת מימד 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי בתוכנות : 3d max, revit, aoutocad, photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק …

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  22. Started by 00Amir,

יש לי מחשב נייד דל 1545 , שלא טוען את הסוללה, קניתי סוללה חדשה כי חשבתי שהסוללה לא בסדר :kopfpatsch: המחשב אינו טוען את הסוללות ועובד רק מהחשמל... קראתי בפורומים בחו"ל שזו תופעה מוכרת... איפה יש מקום אמין שיכול לסדר לי את זה?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  23. היי , אני רוצה להרכיב מחשב אשמח לכל עזרה... שימוש : יומיומי - רגיל , תכנות בקומפיילרים (בעיקר VS 10) , אפשרות לשחק בפיפא 2012 מסגרת תקציב : 3000 - גמיש דרישות / העדפות : מעבד - אינטל מינ' 4 ליבות פיזיות לוח אם - אינטל או גיגה ביט (נוטה לצ'יפסט P67) מארז - ??? כרטיס מסך - ATI או NVIDIA בנוסף חשובה לי מידת הרעש שתיווצר , השאר לשיקולכם המקצועי

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  24. יש לי מחשב נייד ASUS N55SF, המחשב הוא מחשב חדש שנקנה לפני שבוע. המחשב הזה אמור להיות די חזק עם מעבד i7 זיכרון 8 GB וכרטיס מסך NVIDIA GT 555M 2GB.. התקנתי עליו את המשחק Battlefield 3 והמשחק פועל באיכות מעולה ברזולוציה של FULL HD אבל.. שמתי לב לדבר שאני לא מצליח להבין אותו, כשאני משחק בלי לחבר את המחשב לחשמל כלומר רק על הסוללה אז המשחק קטוע ואחרי 5 דקות של משחק המשחק פשוט ניתקע ואני צריך ללחוץ על ctrl+alt+delete בשביל לצאת ממנו. בהתחלה חשבתי שאולי יש לי בעיה עם הכרטיס מסך אבל אז חיברתי את המחשב לחשמל ושוב ניכנסתי למשחק ושיחקתי שעתיים רצוף והכל פעל חלק ואחרי זה שוב ניתקתי את המחשב מהחשמל ושוב המשחק קרס.. ואז הבנתי שהבעיה היא לא הכרטיס מסך אלה הטעינה. רציתי לדעת עם זאתי בכלל …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום חברים, אני סטודנט להנדסת תוכנה, השימוש העיקרי שלי הם לצרכי תיכנות, אינטרנט ולימודים- אופיס... משחקים אולי משחקי לוח וכאלה לא 3D shotter או יותר מזה. מצאתי שהמחיר בשני חנויות בפריסה ארצית הוא בסביבות 3000 ש"ח. לא מצאתי שום ביקורת באינטרנט על הדגם. האם מישהו יודע על הדגם HP dv3-4333EJ? המלצות? ביקורת? המפרט הוא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&dlc=en&docname=c03003917 דגם לוח האם הוא HM-55 מהירות הזכרון DDR3 1033mhz כרטיס מסך: 1) האם כרטיס המסך AMD Radeon HD 6370M (512 MB DDR3 מעלה בצורה משמעותית את צריכת הסוללה? 2) האם הכרטיס מסך שמסוג AMD או הספציפי הנ"ל מתחמם יתר על המידה, ובגלל זה הכרטיס מסך יכול ליהרס מהר יותר? ואולי להרוס חלקים…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.