ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מבקש המלצה למחשב נייד בתקציב של 4500 ש"ח TOP. *מעדיף מסך 14.1" *מעדיף מחשבים שיש להם במקלדת את הנקודה האדומה הזו שמשמשת כמו עכבר, מניסיון עם מחשבים של חברים זה ממש נוח, יותר מאשר המשטח. *לא צריך מערכת הפעלה, כך שהמחשבים של gigabyte הם אופצייה, אני פשוט לא מכיר אותם ומפקפק קצת בטיבם. *המחשב מיועד לשימושים משרדיים + אולי מעט סרטים בדרכים. אין לי כוונה לשחק עליו משחקים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אני מעוניין להעביר את מחיצת הריקוברי (וגם מחיצת TOOLS) לכונן קשיח חדש. איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב נוסע לארה"ב ומעוניין לקנות שם מחשב נייד, כרגע ראיתי 3 דגמים שמוצא חן בעייני: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371547&type=product&id=1218093383198 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371565&type=product&id=1218093379352 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371556&type=product&id=1218093379440 רציתי לדעת מה עדיף, מבחינת מפרט, ולאיזה מחשב יש את היחס תמורה-מחיר הכי טוב. השימושים הם בעיקר לצורכי עבודה כלומר אינטרנט/אופיס/תיכנות(בניית אתרים) שימוש קל מאוד ובסיסי ב Photoshop. אולי בבית גם למשחקים (אם יהיה אפשר) המחשב ישמש גם בשביל פגישות עסקים מחוץ לבית, לכן זמן סוללה דיי חשוב.. במחשב הרא…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
[TABLE=class: grid, width: 700, align: center] [TR] [TD=align: center]1) מה התקציב המקסימאלי?[/TD] [TD=align: center]4,100₪[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?[/TD] [TD=align: center]לנצל הכל.[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?[/TD] [TD=align: center]₪100[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]2. מה שימושי המחשב?[/TD] [TD=align: center]משחקים וצפייה בסדרות וסרטים[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).[/TD] [TD=align: center]X[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - א…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב חזק מאוד בעל יכולת להפעיל כל דבר כל משחק כל תוכנה ולא יעשה לי כאילו קופא ....... מעבד : בעל עוצמה ובעל יכולת חזקה ומסוגל להפעיל כל דבר ... ערכת שבבים : מה זה אפשר להסביר לי ? זכרון : GB4, DDR2- DDR3 ת1333MHZ דיסק קשיח : 1 TIB כונן אופטי : צורב DVD כרטיס גרפי (מסך) : חזק מאוד בעל יכולת עצומה להפעיל כל משחק בזמן עומס ולא בזזמן עומס על המחשב .... כרטיס רשת : מהיר מאוד ואמין כרטיס קול : שמע משולב איכותי עוצמתיי ..אני חושב ש 7.1 ערוציים sound blaster x-fi xtremegamer אולי אתם תמצאו משהו טוב יותר או עדיפ על זה ... צינון : לקרר את כל המחשב מ מעבד ,זכרון כרטיס מסך .... מארז : יכולת לשים RAID שיתמוך ב RAID ,יצאות USB 8 מאוחורה וגם 2 USB מקדימה תיציאות מקדימה ומא…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH03B6BD678 מבקש את עזרתכם לגבי קנית מחשב נייד מסוג Dell (תסתכלו בקישור שלמעלה). האם הוא שווה 6000 ש''ח??? ??? ??? אני צריך אותו בשביל הקרנת סרטי HD על LCD ובשביל ועבודות PHOTOSHOP . תענו לי בבקשה!!! :bash:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (גלישה באינטרנט, youtube, אופיס). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך אך בתקציב שונה (לא כלול במארז המחשב הזה). חשבתי על מקלדת Microsoft Wired Keyboard 600 ועכבר Logitech Wireless Mouse M235 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין להרכיב מחשב חדש ומתלבט בקשר לחלקים. בעיקרון המחשב ישמש למשחקים, לא יעשה OC ואני לא מתכוון לעדכן אותו במשך כמה שנים אלא במקרים חריגים. הגבלת התקציב של 7000 שקל היא לא לגמרי נכונה. אומנם זה נראה לי הגבול, אבל הייתי שמח לא להגיע אליו ופשוט לקנות את החלקים שייתנו לי את התמורה הכי טובה לכסף ויהיו הכי משתלמים. אני לא מחפש לבזבז כסף, אבל היות ואני רוצה מחשב טוב שיישאר כזה למספיק זמן, לא אכפת לי לשלם יותר איפה שכדאי. מתוך קריאת המלצות פה בפורום הרכבתי עד עכשיו את המפרט הזה (מחירים מ- KSP אבל אין לי הגבלה בחנות) : Intel Core 2 Duo E6600 - 1970 ASRock ConRoeXFire-eSATA2 - 550 2x512MB TwinMos DDRII 667 - 600 Sapphire Radeon X1900GT 256MB - 1390 Maxtor 250GB SATA II…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין להחליף מחשב שולחני במחשב מיני. שימושי המחשב - אינטרנט, צפיה בסרטים אונליין ותוכנות אופיס. שום דבר כבד... העניין - במחשב השולחני ישנו כרטיס מסך שאליו מתחבר ממיר של הוט ומאפשר צפיה בטלויזיה/VOD של הוט תוך כדי עבודה על דברים אחרים (כלומר לכרטיס הטלויזיה יש כניסת HDMI). אני מחפש מחשב במארז כמה שיותר קטן אבל כזה שיאפשר להעביר את כרטיס הטלויזיה מהמחשב השולחני הישן למחשב מיני החדש, כרטיס הטלויזיה המתחבר עם PCI-e. שאר המפרט של המחשב צריך להיות בסיסי. תקציב - פחות בעיה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מחשב במיוחד למשחקיםם אני רוצה מקסימום ביצועים שאפשר להביא במחיר הזה ושיחזיק מעמד בשביל משחקים חדשים שיצאו הכסף שיהיה לי זה בסביבות ה5000-4500 תודה Smiley עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!=5000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?=לנצל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?= נטו למשחקים! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).=תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אנ ירוצה לקנות גם מסך כי אין לי * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?= COD FAL…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? מה יותר נוח וטוב? כמובן שאת שניהם אני מביא עם מעבד ATOM N450 ו2 ג'יגה RAM.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במיני לפטופ עם מסך קטן בסביבות ה 1500 שח" תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חזק במיוחד לעריכות מעגלים מודפסים (pcb design) - על המחשב רצה רק תוכנה אחד - AUTOCAD דו-מימדית. התוכנה מבצעת חישובים פיזיקלים ומתמטיים מאוד מאוד מסובכים. אני לא בטוח עד כמה כרטיס המסך משפיע. אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנוגע למפרט. כמו כן, מצורף מפרט שקיבלתי מ"זיגזג": 1 INTEL Pentium 4 - 3.2 (540) - 1MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE 1,439.05 ש"ח 2 1GB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 1,539.70 ש"ח 1 INTEL Glen Rid (915P) Lan DDR400 - ATX 593.94 ש"ח 1 POINT OF VIEW 6600 256mb DDR - TV OUT/DVI - PCX 788.59 ש"ח 1 Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA 598.11 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 363.28 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC ND 3540A x16…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בשדרוג המחשב שלי המפרט הקיים: מעבד: Intel(R) Core(TM) i3-7100 CPU @ 3.90GHz זכרון : SAMSUNG 8GB DDR 4 2400 MHZ כרטיס מסך: Intel(R) HD Graphics 630 (קיים גם NVIDIA GeForce GT 710) ספק כח : THERMAL TAKE 450W לוח אם : ASUS H110M-R 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 ש"ח. כן ב 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו GTA V FORTNITE DRAGON BALL Z KAKAROT 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 4000. המחשב ישמש לעריכה, פוטושופ ומשחק. (אני לא יודע אם התקציב מספיק, מקווה שכן.) בעקרון אני רוצה שאני יוכל להשתמש במחשב זה בתוכנות עריכה, בעיקר של תמונות אבל גם ווידאו, בצורה חלקה וריץ את העניינים מהר ויוכל להתמודד יפה עם המשחקים של ימינו. לדוגמא BF3. חשוב לי שהוא יוכל לעמוד בדרישות המערכת הנ"ל : Processor: Quad-core Intel or AMD CPU RAM: 4GB Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, Nvidia GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950. Graphics card memory: 1 GB Sound card: DirectX compatibl sound card Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version גודל מסך ומשקל פחות מעניינים אותי, אני מקווה שאני לא מבקש יותר מדי -תודה מ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים.. חבר טוב שלי רוצה לקנות מחשב חדש. התקציב הוא 7-8 אלף שקל, והבחור רוצה מפרט high end.. לא את הדברים הכי הכי חדשים, אלא פחות חדשים מההכי חדשים לדבריו D= אין צורך ברמקולים, מסך, מקלדת ועכבר. הארד דיסק בנפח של 350-500GB, לפי איך שיכנס במפרט עם הדברים האחרים. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חברה שלי סטודנטית לעיצוב והיא משתמש בתוכנות רבות וכבדות כמו AutoCAD, 3D Max Studio, Revit ועוד. הרבה זמן התלבטנו אם כדאי לקנות iMac או PC לבסוף החלטנו שכדאי לחסוך 2000-3000 שח אבל להרכיב PC ממש ממש טוב לצרכים שלה. הרכבתי את המפרט הנ"ל והייתי שמח לקבל הערות, הצעות לשיפור, שימור וכו'... מעבדי אינטל Core i5 661, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 995 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P7P55-M s1156 Core i5, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E, 1394a 630 זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 665 כרטיסי מסך ASUS 9400GT Silent 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E 280 דיסקים קשיחים Western Digital 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS 440 צורבים LG D…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד גירסת הG0 Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1398 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-DS3 ¤586 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39217 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤393 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 Platinum דגם XTC PC2-6400EL Platinum ¤490 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2RPR8002GK כרטיס גרפי Inno3D nVIDIA GeForce 8800GT 512MB I-Chill PCIe ¤1474 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=C8800GTX1-H5GTCD צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤181 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20N ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W ¤539 כמות:1…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב בסביבות ה5K בעיקר לgaming ללא ציוד היקפי. מה דעתכם? http://www.tms.co.il/preview/spec/z357bgx9
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שראיתם מה הייעוד של המחשב,אני רוצה שיהיה בו 2 ג'יגה זכרון,כרטיס מסך מהסדרה של ה880(אם אין תקציב אז את הגרסה המוחלשת טיפה),מעבד core 2 duo(אתם תחליטו איזה) דיסק קשיח ענק! של לפחות 320 ג'יגה אם לא יותר(אם אפשר יותר בתקציב אז למה לא),לוח אם אם שיתאים לכל הסיפור הזה וגם לעתיד אם אני ירצה לשדרג למשהו יותר מסיבי(כמובן שקיימת אפשרות לאוברקלקינג) שיהיה עליו גם כרטיס קול מובנה טוב וכו',מערכת קרור עצבנית שתקרר את כל העסק,ובנוסף מארז טוב ויפה שיכניס את כל העסק פנימה. כמובן שאל תשכחו את הציוד ההיקפי מלבד מסך שזה צורב DVD מקלדת עכבר וכו' וכו' נ.ב אם כל העסק מצריך שדרוג בתקציב תגידו לי כדי שאני יידע אבל אל תפריזו במחיר תודה רבה רבה ציון
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מוצא את הכפתור שמקפיץ את הדיון שפתחתי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 4K מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA V, FIFA 15, Dying light -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לעזרתכם אני רוצה לקנות לפטופ חדש לצרכים שפוטים מעוד בעיקר גלישה ולהקרין סרטים על הטלויזיה * תקציב - 3500 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים, ודברים קלים בסגנון הזה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 14" מינימום אם יש משהו מתאים גדול יותר שנכנס בתקציב יתקבל בברכה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD יהיה אחלה אם אפשרי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת num…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל מפרט למחשב שצריך להריץ הרבה תוכנות כבדות לפיתוח חומרה. כגון: modelsim, xilinx ise, matlab ע"מ להוזיל את המחיר אני מוכן לעשות OC למעבד. לא איכפת לי איך ה-OC יתבצע - העיקר שהוא ישתלם במסגרת התקציב. אני מעוניין בזיכרון 16GB הארד-דיסק מעל 500G כדי לגבות הרבה חומר. לא מעוניין במסך, מקלדת, עכבר, כרטיס טלויזיה,רמקולים וצורב. מעוניין במארז ובתוכנו. חשוב שהמחשב יהיה שקט. התשלום יהיה במזומן בהנחה והחנות נמצאת באזור המרכז.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-