עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Classify,

אם המחשב שלי באחריות ואני רוצה להחליף כונן קשיח או להוסיף זכרון, האם אני יכול לפתוח את המחשב ולעשות זאת או שזה יפגע לי באחריות?

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  2. Started by yuvalg,

אשמח לעזרתכם למפרט ל-HTPC שיכול לשמש גם לגיימינג סביר. עדיפות לקניה ב-KSP (הכי משתלם כנראה). המחשב צריך לכלול כונן DVD עם יכולת קריאת BR. תשובות מפורטות 1. מה התקציב המקסימאלי?[glow=red,2,300] 3K עם אפשרות סטיה קלה. [/glow]א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?HTPC, משחקים, סרטי BR א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ומדיה סנטר ומשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סטנדרטים -מהי הרזולוציה הטב…

• 13 תגובות
    • 982 צפיות
  3. שלום רב, אודה לכם על עזרתכם. מעוניין לקנות מחשב חדש (אני ללא ידע בנושא). תיאור:1. מה התקציב המקסימאלי: 2500-3000 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא מעל 3000K, אם אין ברירה אפשר ב -300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כולל חדשים וזוללי משאבים), הורדות, עבודה משרדית, צפייה בסרטים, טלווזיה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : : BF3, MW3, CRYSIS2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  4. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב כבר בשבוע הקרוב. אני אומנם מבין דבר או שניים בתחום החומרה, אך אשמח לקבל עזרה מאנשים מקצועיים כמוכם. הרצון שלי הוא לשמש את המחשב לצורכי וירטואליזציה, להריץ עליו כמה מחשבים במקביל. חשוב לי מאוד שהראם יהיה מהיר, כמו כן שיהיה שקט וקריר מכיוון שאני מתכוון לכבות אותו לעיתים רחוקות. אני בספק בעיקר על הלוח אם שבחרתי ועל הקירור,מארז,ספק. מה דעתכם? האם ניתן להשיג רכיב טוב יותר במחירים האלה או אפשר להשיג את אותו אחד במחיר זול יותר? אשמח לתשובות כנות מאנשים עם ניסיון אולי במארזים,קירור,לוחות אם. בנוסף, האם יש צורך בלקנות משחה טרמית טובה יותר? והאם יש דבר כזה הרכבה של הטכנאי במקום? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? …

5. Started by Noder,

שלום אני מעוניין לקנות נייד עד 4000 ש"ח לצרכי לימודי מחשבים לאוני' הגעתי ל 2 מחשבים שאני מתלבט ביניהם להלן המפרטים : Asus A53S מעבד Intel® Core™ i7-2630QM 2.00 GHz (Max Turbo Frequency 2.9 GHz, 6M Cache) זיכרון 4GB DDR3 1333MHz כונן קשיח (640GB (SATA 5400RPM מסך 15.6" 16:9 HD (1366x768) LED backlight כרטיס מסך (NVidia® GeForce® GT 520XM (1G DDR3 רמקולים מובנים של Altec lansing 3 שנות אחריות עלות - 3900 ש"ח Samsung 3 Series 300V5A-S07IL מעבד Intel® Core™ i5 Processor 2430M זיכרון ראשי 6GB DDR3 System Memory at 1333MHz (4GB x 1 + 2GB x 1) מסך 15.6" HD LED Display (1366 x 768), Anti-Reflective LED כרטיס גרפי NVIDIA® GeForce® GT 520MX Graphics, Optimus™technology כ…

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  6. Started by Ronenosh8,

1. מה התקציב המקסימאלי?1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם ניתן לחסוך תמיד טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאי…

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  7. המפרט הקיים שלי הוא: E8400 @ 3GHz Core2 Duo G.Skill - 4GB לא זוכר בדיוק מהירויות, אבל יש לו צלעות קירור עליו שחורות אני זוכר לוח GA-EP43-DS3L של GIGABYTE כרטיס מסך ATI READON HD4770 חשבתי לשדרג רק את הכרטיס מסך למשהו קצת יותר חזק בשביל משחקים כמו BF3 MW3 וכו' וכו', השאלה אם זה מסתדר עם שאר החברים במארז? ד"א הכרטיס מסך שחשבתי עליו הוא בטווח מחירים עד 800שח HIS HD5850 מה אתם חושבים? אולי כדאי כרטיס אחר? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by rami_hsn,

שלום לכולם... אני רוצה לקנות מחשב נייד עשיתי חיפוש והגעתי לחמש דגמים אפשריים ורציתי חוות דעת מה הכי טוב מבחינת ביצועים... להלן הניידים: dell - Inspiron n5110 i5-2410M http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=790448 HP - ProBook 4530s Notebook XX959EA http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=796045 Toshiba - Satellite L655-1E8 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=790564 Samsung - R540 JA05IL http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=768509 Acer - Aspire 5740G i5-430M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752651 כולם בעלי מסך 15.6 ומקלדת מלאה הסאמסונג …

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  9. הכי חשוב: מסך מט מסך 14-15 אינצ' משקל בסביבות 2 ק"ג (כמה שפחות כבד יותר טוב) פחות אבל עדיין חשוב: רצוי עם זכרון של לפחות 3G 3 כניסות USB לפחות כונן DVD מערכת הפעלה אחריות בבית לקוח תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לקבל מפרט מחשב שמיועד בעיקר למדיה (סרטים, שירים וכו') ומשחקים עם גרפיקה בסיסית (אסטרטגיה וכו') התקציב המקסימלי הוא 2500 ₪. הרכיבים שאני צריך הם : מארז ספק לוח אם מעבד זכרון הארד דיסק צורב DVD כרטיס מסך

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  11. היי חברים, אשמח לעזרה למחשב שנועד לשרת את כל בני הבית במשך שנים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - כל התקציב. אני מעוניין ברכיבים אמינים לאורך זמן אם הם שווים את ההשקעה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? בלי מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 בסולם - לא חשוב שקט מופתי, אבל אני לא רוצה טרקטור כמובן. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? …

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  12. Started by thewhiteark,

שלום וברכה חברי פורום יקרים. השילוב הארור של גיימר תאב-גרפיקה ושל משחקים חדשים תאבי-הביצועים (סקיירים, B3, MW3...) גרמו לי לחשוב שייתכן שהגיע הזמן לשדרוג קל במפרט. המחשב כיום: מעבד: AMD Phenom II X4 955 לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H זכרון: 2X2GB DDR3 כ. מסך: ATI HD5850 1GDDR3 אני חושב לשדרג את כ. המסך והזיכרון. אשמח לקבל חוות דעת בהתחשב בלוח האם והמעבד, האם שדרוג שכזה יהיה שווה את הכסף, ואיזה שדרוג בדיוק לעשות. כרגע אני חושב על: 1. לשדרג את הזיכרון ל-8G RAM. 2 סטיקים של 4? או אולי סטיק אחד של 8, שבהמשך יפוך ל- 16? או שייתכן שכבר עדיף ללכת על כל הקופה ולקנות 8X2? 2. כרטיס המסך: הלבט העיקרי! האם לקנות עוד אחד בדיוק כמו שיש לי ולהריץ אותם בקרוספייר, או שמא עדיף כבר להשקיע ק…

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  13. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני זקוק למפרט של מערכת לטובת גיימינג בעיקר, אך משום שיש בידי מסך ברזולוציה של 1920 על 1200 ברצוני שיתמוך במשחקים ברזולוציה זו. אני מתכנו מעט אוברקלוק בעיקר על מנת לחסוך כסף ולקנות חומרה מעט זולה יותר כדי שבאוברקלוק אשיג את הביצועים הטובים יותר. המטרה היא בעיקר משחקים חדשים יותר כמו BF3 ו MW3.

14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני יודע שהסכום קטן, אבל אפשר תמיד טוב לחסוך עוד שקל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ותכני HD כו'. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הוא מיועד גם לגיימינג כמה שאפשר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, FIFA וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא צריך מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שניתן להשיג במחיר של עד 1800 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. …

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  15. אהלן, מחפש לשדרג מחשב קיים. חשוב לי בעיקר לוודא תאימות לרכיבים הקודמים והתאמה לכרטיס קול ותוכנות סאונד. רכיבים שקיימים: מארז Sonata 2 עם ספק כוח Sonata smart power 450W 2 הארדיסקים: WD 670GB, WD 80GB כרטיס קול RME FF400 יש לי גם קירור מעבד של Zalman (משהו כמו זה) ואני צריך לבדוק אם הוא מתאים לסוקט של המעבד החדש רכיבים שאני חושב להוסיף: מעבד Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB לוח אם ASUS P8Z68-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E זכרונות‏ DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair Vengeance B Dual Channel CL9-9-9-24 כונן SSD‏ Intel Intel 40GB SSD 320 Series Sata II 2.5'' SSDSA2CT040G310רציתי לשאול: 1. כל הנושא של Smart Response. האם הוא שווה את זה? נר…

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  16. שלום ברשותי את המחשב הבא: Asus u36sd עם כרטיס מסך geforce 520m 1gb עכשיו אני לא מצליח להתקין אותו אלא רק את הכרטיס מסך של ה i5 intel הנה תמונה: http://imageshack.us/photo/my-images/593/captureki.gif/ מה לעשות ?

17. בקשת מפרט | גיימינג כבד - סכום 4900 ( יש לי זיכוי בחנות ואני חייב לנצל עד מחר אז זה טיפה דחוף.) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 4900 זה הסכום הכי גבוה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לא ניתן 2. מה שימושי המחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : שימוש כבד מאוד במשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו : Saints Row 3 + BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : 19 אינצ אבל יש LCD 32 בנוסף -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב : גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צ…

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את כל התקציב כל עוד זה יגרור שיפור - זה השקעה לטווח ארוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי הגיימינג העדכניים ביותר שיש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 (מסך 23" DELL כמו במפרט המומלץ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  19. שלום, מבקש את חוות דעתכם למפרט הבא. ייעוד המחשב: רב תכליתי תקציב: עד 3,300 ש"ח, בלי חריגה, לא כולל מסך וציוד היקפי. מעבד: Intel Core i7 2600k 3.4 GHz גרסת Tray לוח אם: Intel DH67CL כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTS450 זכרון: 2x2GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz כונן קשיח: SAMSUNG F3 1TB קירור מעבד: Scythe Katana 3 מארז: Antec 300 ספק כח: Seasonic 500W DVD תודה. הערה: הקפצה של פוסט מלפני 5 ימים.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  20. Started by sim-m12345,

שלום חברים וחברות. מתנצלת מראש על הנדנוד. בשל סיבות אישיות שלא ניתן היה לחזות אותן לא התאפשר לנו לרכוש את המחשב כאשר נתתם לנו את ההמלצות באוגוסט השנה. מאז חלפו מים רבים (במיוחד בתאילנד) ואני מעוניינת בהמלצה חדשה או ברענון ההמלצה הקודמת. החידושים הם: 1. החנות המועדפת היא זיג זג אלא אם יש ממש בעיה עם זה והמפרט המומלץ יכול להתגבש רק בחנות אחרת אז אפשר גם IQPC 2. דיסק קשיח לא פחות מ- 1TB 3. זכרונות של 8 GB אני חוזרת על פרטי המפרט המבוקש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 כולל מערכת הפעלה, מסך 23" רמקולים מקלדת ועכבר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך כמה שאפשר המשתמש הוא לא גיימר כבד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (ל…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, אני חדש פה בפורום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד קל לנשיאה (עד 2 ק"ג), וזמן סוללה ארוך. הצרכים שלי הם גלישה, אופיס, ותכנות ב- C#. חשבתי על Asus 1215P. מה דעתכם? בתודה מראש, עמית

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002^ Connect3D ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 LG GH22 SATA x 22 Black NZXT Source 210 + Cougar RS-450 את המפרט הזה קיבלתי ב3200 שח. אשמח אם מישהו יוכל לתת חוות דעת ואולי להציע משהו שנראה לו יותר טוב. תודה מראש.[/

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200. 2. מה שימושי המחשב (גיימינג) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חזקים שיצאו היום בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (1600X1200). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (גבוהות מאוד) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ( ראוטר, רמקולים, מסך - לפחות 23' ) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת עכבר, הארד דיסק. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (8 ) 6. האם מתוכ…

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by Adar363,

1.אני מחפשת מחשב נייד ללימודים שנהפך להיות גם טאבלט (לנסיעות) עם מערכת הפעלה של windows ולא אנדרואיד (כדי שיהיה נוח לעבודות וכו'), ושיהיה מספיק חזק. 2.האם מישהו שמע על ה-Lenovo LePad?? תודה!

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  25. * מטרות המחשב? המחשב מיועד לאינטרנט (קצת לוורד ואקסל ) משחקים כבדים מאוד וצפיה בסרטים * גודל המסך? 14 - 17 * משקל רצוי? שלא יהיה מידי כבד ,אלא אם כן זה ממש משתלם * זמן סוללה ? 4 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 עם 7200סל"ד * כונן CD/DVD? צורב ?כן * כונן Bluray? עדיף אבל לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מה הפירוש? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני לא מבין בחברות , אז את הכי טובה לא ? בעיקרון אני מעדיף אותו http://goo.gl/Oa596 אבל בגלל שאני לא מבין גדול בכרטיסי מסך אין לי מושג אם הוא יתאים למשחקים כבדים הקנייה צריכה להתבצע בע…

• 6 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.