ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
אני אפרט יותר את הבעיה שלי...אני רוצה להפוך את המחשב הנייד ל-PC :] לשים את המחשב הנייד באיזה מדף שיש לי למטה ושהוא יהיה מחובר למסך מחשב + מקלדת ועכבר למעלה על השולחן, הבעיה היא כשאני סוגר את המכסה של המחשב הוא לא משדר יותר תמונה למסך, איך פותרים את זה ? תודה מראש :]
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני צריך נייד שישמש לעבודה משרדית בלבד. חשוב שיהיה עם אחריות לכמה שיותר (מינימום 3 שנים) - עדיפות בבית הלקוח. הכי טוב שמצאתי בנתיים זה זה: http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n5110-2310m.htm אני מוריד את מערכת ההפעלה ומוסיף זכרון ויוצא לי 2850. יש הצעות יותר טובות?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
Fujitsu Amilo Pro 2000 ישן מאוד כ-6 שנים, עם מע' הפ' XP הוא קורס (מסך כחול וRESET כל הזמן). מה שמוזר זה שהוא קורס רק בחדר שרחוק מהאינטרנט ז"א מהראוטר. בסלון זה לא קורס ומתחבר לרשת האלחוטית. הרשת האלחוטית עם אות חלש מאוד באותו חדר וזה על התחברות אוטומאטית. האם יש קשר של הנסיון להתחברות מהחדר הבעייתי לכך שהמחשב קורס? עדכון: בחדר הבעייתי כאשר ניתקנו את ההתחברות האוטומאטית לאינטרנט, המחשב לא קורס... מאוד מוזר!
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום לכל חברי האתר והפורום. אני עומד לפני רכישת מחשב חדש ומעיון במדור המפרטים המומלצים ומקריאה כאן בפורום, לא הצלחתי להתכוונן למפרט הנדרש ועל כן הייתי מבקש להסתייע בנסיונכם והמלצותיכם. אז הנה האפיון והמעטפת הנדרשים: 1.התקציב המיועד הוא 3500 ש'ח עם אפשרות לחריגה של עד 10%. אל תחושו מבוכה אם החריגה תהיה כלפי מטה... 2. המחשב מיועד לשימוש כללי, עם דגש על משחקים בינוניים עד כבדים וכן צפייה בתכני HD מהאינטרנט וכן ממדיות שונות. על כן, נדרש גם כונן בלוריי לצורך העניין. מידי פעם צפויות גם עבודות פוטושופ, אך לא כשימוש עיקרי. שימוש עיקרי נוסף הוא מחקר באינטרנט ולכן בהרבה מקרים ישנם מספר עשרות של דפים שפתוחים במקביל, העתקה מהם ומעבר בינהם. אין לי מושג על איזה רכיב זה אמור להשפיע, א…
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, אשמח להתייחסות לגבי המפרט הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב הם לצורך משחקים ברמת בינונית גבוה, תכני hd בשביל מסך hd 1080*1920 , במקביל ירוצו הרבה תוכנות כמו דפדפנים ועוד אז נראה לי שחשוב שיהיה מעבד חזק שיתמוך בריבוי משימות. מתוכננת גם עבודה מזדמנת עם תוכנות כבדות כמו סוליד וורקס ופוטו שופ. (בעיקר דורשות מעבד חזק אני מניח). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציי…
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה:ksp אבל עם יש הצעות יותר טובות אשמח לשמוע מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):ארץ תקציב:עד 6000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:100-200 יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: לא מבין כל כך בתחום מערכת הפעלה מועדפת: לא משנה כל כך מעדיף מערכת מהירה גודל כונן קשיח מועדף: 1T-500GB משקל הנייד המועדף:לא משנה גודל הצג:כמה שיותר גדול זמן סוללה רצוי: עדיפות לזמן רב צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה אפשרות לחיבור למסך LCD מה מטרת שימוש המחשב? גיימינג אינטרנט מוזיקה סרטים אוקיי אני רוצה שהמחשב יריץ הכל על הכי גבוה שיש חובה! המשחקים שלי זה פיפא 12 COD:MW3 ובכללי א…
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי ישנו מחשב של HP, שלאורך כ-5 שנים בערך הפגין אמינות יוצאת דופן. ביום מן הימים המחשב החליט שנמאס לו מתאורת הצג והיא נשרפה בפתאומיות, תוך כדאי שימוש רגיל במחשב. המחשב הראה כל מיני צבעים על המסך, נכבה ונדלק ללא תאורת מסך פנימית. האם התקלה מומלצת לתיקון והאם בכלל שווה לתקן אותו? אישית אני מאוד מרוצה מהמחשב עד כה. *המחשב עצמו תקין ופועל כרגיל, אך צריך להתאמץ בשביל לראות משהו במסך.. נ.ב. אם תוכלו לתת הערכה גסה למחיר התיקון זה יהיה נפלא!!
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום, בהמשך לאשכול הקודם שלי, המחשב שלי שבק חיים. בכל מקרה, השימושים של המחשב הוא בעיקר משרדי, צפייה ומשחקים (לא גיימינג מטורף, פרו ופוטבול מנג'ר בערך). התקציב לא כל כך מוגדר, אם אין הבדל גדול בין מחשב ב-3500 ל-4000 אקח את הפחות טוב, ואם יש מחשב שפשוט הרבה יותר טוב ב4300 יכול להיות שאבחר אותו, אשמח אם תוכלו לי הצעות לגבי דגמים מומלצים ואם אפשר גם טיפה פירוט על המעבדים והכרטיסי מסך כיום כי באמת שלא התעסקתי בזה כמעט 3 שנים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, משחקים קלים * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר 4 מחשבים קניתי בעזרת הפורום הזה אז הנה בא עוד אחד אני רוצה מחשב שכל תפקידו זה להתחבר לטלוויזיה ולהקרין סרטים (עם יכולת fullhd) + גלישה באינטרנט. רצוי שיהיה שקט כמובן. לא צריך דיסק קשיח כרגע. המגבלה העיקרית וגם ההתלבטות הכי קשה זה המארז - המידות של המגירה המיועדת: רוחב 49ס"מ עומק 43ס"מ גובה 10.5ס"מ זה מה שהרכבתי בהתבסס על המפרטים המומלצים: מעבד: AMD Athlon II X3 455 Box - מחיר: 378 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-880GM-D2H - מחיר: 377ש"ח זכרון: Corsair DDR3 4Gb Kit (2x2048Mb) 1600Mhz - מחיר: 169ש"ח צורב: DVD-RW LG GH22NS70 x22 - מחיר: 99ש"ח מארז (אופציה א'): Thermaltake SD200 - מחר: 511ש"ח מארז + ספק (אופציה ב'): SilverStone Milo ML-03B Basic HTPC -…
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
ערב טוב, מעוניין לקנות מחשב ( רק המחשב עצמו,ללא ציוד נלווה - יש מסך,רמקולים וכו'.) בתקציב בין 3.5ל 4 למסך 22" המחשב יהיה למשחקים נטו - Skyrim,MW3,בלהבלה... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי קיבלתי T420S חדש של לנובו, ויש לי בעיה מאוד מאוד מרגיזה - כל כמה זמן המחשב כאילו לוחץ בעצמו על כל מיני כפתורים - ESC, F1, F2 וכו' או ה-BREAK וזה משגע את המחשב. בביוס לפעמים הוא עושה מלא ביפים ונתקע, ואז אחרי כמה זמן משתחרר. עידכנתי BIOS, ופרמטתי את המערכת. למישהו יש פתרון ?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, CAD, 3D, קצת משחקים ושימושים רגילים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Solid works, Autodesk Inventor, NX7.5, Mastercam, SolidCam, Autocad סוליד ואינוונטור בשימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח להמלצות לנייד חדשמטרות- בעיקר עבודה אינטנסיבית ביותר עם אופיס ואינטרנט מינימום משקל חשוב מאוד אפשרי כונן SSD יש המלצות? תודה
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?8000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב עם ניסיון לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג כבד מאוד, גרפיקה, תכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? המשחקים הכי חזקים שיש ושעומדים להיות - לדוגמא battlefield. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).הרזולוציה המקסימאלית תהיה full HD והמסך יהיה 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - Adobe Photoshop, Autodesk Maya. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי, מצורפות תמונות של המפרט הקיים של המחשב, מעוניין לשדרג אותו בכמה שניתן.. משתמש בו כרגע לגלישה/תכנות/משחקים קלים-בינוניים/סרטים http://i.imgur.com/HL3Vi.jpg http://i.imgur.com/Ti1dc.jpg תודה,
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד, אין לי כרגע מושג מהם הרכיבים או החברות המומלצים, אפילו אם רק תרשמו לי על איזה מעבד ללכת זה יהיה מצויין עבורי. אני זקוק למחשב לאישתי, שלא יהיה עגלה אבל עם תקציב מינימלי (מעדיף לא לעבור את ה-2000 שקל) השימושים שלה הם בעיקר לצורכי עבודה - אינטרנט ואופיס גודל מסך לפחות 14 אינץ' (יכול להיות גדול יותר), וכדאי שהמשקל יהיה נמוך. אין משמעות לזמן עבודה עם הסוללה מאחר ורוב הזמן העבודה תהיה בבית או במקום העבודה שלה. תודה אביב
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3900 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב עם ניסיון לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג כבד מאוד, גרפיקה, תכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? המשחקים הכי חזקים שיש ושעומדים להיות - בין היתר כרגע Battlefield 3, modern warfare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.רזולוציה מקסימאלית שאני אשחק היא full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות(? גבוהות - Adobe Photoshop, Autodesk Maya. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לבדוק האם למישהו יש ביקורת שלילית/חיובית לגבי ניידSamsung 300e5a ? באפשרותי לקנות אותו ב2000 שקל. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
1 ) מה עדיף מבחינת אמינות 2 ) אם האליאנוואר , אז את ה17 או 14 ? http://goo.gl/a4Urk http://goo.gl/7MiMG התקציב שלי הוא 1500$ כולל טקס והיות שיש להם הנחה של 25% אני יכול להוסיף עוד 300$ פלוס מינוס 3 ) האם כדאי להוסיף כיסוי נגד השתקפויות ? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
1. עדיף אחריות ארוכה 2. מעבד I5 ומעלה 3. חשוב כניסות USB3 4. עד מסך של 15 אינץ', המחשב מיועד להיות DESKTOP REPLACEMENT בינתיים ראיתי את שלושת הדגמים האלה: Dell Vostro 3450 Dell Vostro 3550 Dell Inspiron n5110 * תקציב? אזור ה 4000 ש"ח * מטרות המחשב? בעיקר סרטי MKV ו FULL HD * גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אלא אם כן ישנה הצעה …
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר למחשב של Fujitsu Siemen עם מעבד Intel® Pentium® B950 Processor 2.1GHz זכרון 4GB כרטיס מסך 3000 מובנה וכ"ו ב - 1800 ש"ח זה שווה את המחיר? מה ההבדל בין המעבד Intel® Pentium® B950 Processor 2.1GHz למעבדי I3 / I5 / I7 ? וגם לעומת Dual Core ? תודה
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום. אני סטודנט מחפש נייד לשימושים די כלליים: סרטים, office, אינטרנט... התקציב גמיש אך אשמח לא לעבור את ה-3K. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15' * משקל רצוי? 2 ק"ג בערך, עדיפות לכמה שיותר קל (יודע שעם המסך זה קצת בעייתי) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל ל-3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * אם יש המלצה למסך יותר קטן במחיר משלתם, אז אשמח אם תצרפו גם אותו.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הייתי באופיס דיפו ובבאג, באופיס דיפו המליצו לי על HP מסדרת PROBOOK שיש לו 2 דגמים, אחד עולה 3700 והשני 5000, המשקל של המחשב הכי חשוב לי ואני לא רוצה שהוא יעלה על 2 קילו, לכן חשבתי על מחשב עם מסך 13.3. השימושים יהיו בעיקר אופיס ואינטרנט, אבל הייתי רוצה שהמחשב יוכל להריץ גם משחקים קלים וסרטים לפחות ב 720P... בבאג שהייתי המליצו לי על מחשב אחד של דל ואחד אחר של טושיבה ששוקל ממש מעט אבל המפרט שלו ממש ישן... רציתי לשאול באופן כללי איזה מהחברות מומלצות? אני יודע ש- HP היו על הפנים לפני כמה שנים במחשבים ניידים, איך הם עכשיו? על איזה דגם אתם ממליצים באופן כללי מכל חברה בתקציב כזה?
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
חוות דעת על המפרט הבא שהרכבתי: CPU: Core i3 2120 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray Cooling: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler MB: Asus P8H61-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI RAM: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill HDD: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ DVD-Writer: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) Case: Antec Three Hundred Midi Tower Gamer Black Case (No PSU) SeaSonic 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 (Retail) Power supply: השימושים סטנדרטיים. המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אין הבדל ואפשר לחסוך אז למה לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר אבל תלוי אם הבדל משמעותי 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 GTA החדש שיצא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא ממש הבנתי הכי גבוה עדי…
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-