עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני רוצה לדעת עם שווה לקנות מחשב של סוני דגם RS420 Desktop במחיר 380$$ אני לא יודע איזה לוח אם יש למחשב הזה אני מקווה שתכלו לעזור לי תודה Model PCV-RS420 Processor Intel® Pentium® 4 Processor 2.80C GHz with Intel® Hyper-Threading Technology Cache Memory 512KB Integrated On-Die Level 2 Front Side Bus Speed 800MHz Standard RAM 512MB PC-2700 333MHz DDR (expandable to 2.0GB) Hard Drive3 120GB3 7200rpm Ultra/ATA-100 Hard Drive DVD±RW / CD-RW Drive*** DVD±RW -RW (4X max. write / 2X max. rewrite / 2X max. read) +RW (4X max. write / 2.4X max. rewrite / 2.4X max. read) CD-RW (16X max. write / 10X max. rewrite / 32X max. read) CD-ROM 40X max. CD-ROM read …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by idofr,

היי שלום לכולם, אני שוקל להרחיב את הזיכרון בנייד שלי מ2 גיגה ל4 המפרט הוא: i5-430m ati mobility radeon hd 5470 עם כמובן 2 גיגה של ראם בתדר 667mh יוצא לי לעבוד איתו לא מעט ברמה שנשאר לי משהו כמו 300-500 מגה פנוי שאני יודע שזה לא מעט ולכן השאלה היא כמה הבדל יהיה אם אני יוסיף עוד 2 גיגה או לחלופין יחליף את ה2 הקיימים ב2 בתדר של 1066? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by bar barbar,

236 דווח פורסם 2011 ביוני 4 כותרת הדיון מחשב נייח עד 2000 שקלים תוכן ההודעה הראשית עד היום הייתי כול 4 שנים פשוט זורק את המחשב וקונה חדש היום אנח מחפש לקנות מחשב שאני אוכל לשדרג כול פעם ולא לזרוק ולרכוש שוב חדש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by benmanii,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר, סרטי HD ופה ושם משחקים די כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Unavoidable Encounter,

יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש עם המפרט הזה מארז Compucase 6A19 HEC 425W PSU, 120mm Fan מאוורר מארז Additional 120mm Case Fan לוח אם Gigabyte GA-K8N-Ultra Nvidia Nforce 4-Ultra S939 מעבד AMD Athlon64 S939 3200+ Venice Core מאוורר למעבד Thermaltake TR2 SE M6 Fan זיכרון 1024MB Geil DDR400 CL2.5 Cooling (2x512MB) דיסק קשיח Western Digital 160GB 7200RPM 8MB Buffer SATA II כרטיס מסך Gigabyte Geforce 6800GT Pci-Express 256MB DDR3 256Bit כרטיס קול High Quality Onboard Soundcard כרטיס רשת High Quality Onboard Lan Card צורב Nec ND-3540 DVDRW Dual Layer X16 כונן Floppy 1.44MB 3.5" ALPS מחיר ¤6368 איך זה? זה טוב? שווה? תודה למגיבים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by OrBen91,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חושב שזה יספיק .. עדיף לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תמונות, סרטונים, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לא- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by darda,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3700-3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חשוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by BuNKeR,

אני בונה לחבר שלי מחשב חדש תקציב עד 1800 שקל בערך אני צריך : מעבד לוח אם זיכרון מארז + ספק כונן קשיח

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי את המחשב הנ"ל ואני לא מצליח להתקין לו דרייבר לויירלס למרות שהתקנתי את כל הדריברים האפשריים מהאתר ומה device manager אין לי התראה על כלום כאילו הכל מותקן אבל קליק ימני על MY NETWORK מגלה רק את החוטי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by שלמה הדג,

שלום, לאח שלי יש היום יום הולדת, והוריי רוצים להחליף לו את המחשב העלוב שברשותו כיום במכונה חדשה וקצת יותר ראוייה. אני צריך הצעות למחשב המיועד למשחקים (לא כבדים במיוחד, אך עדיין משחקים), כולל מסך LCD, כונן בן 80GB (אין צורך ביותר). אין צורך בצורב DVD, כונן יספיק. אין צורך במקלדת, בעכבר וברמקולים, כל השאר צריך להיות כלול (החל בלוח אם וכלה בכונן דיסקטים). ישנה עדיפות לחנויות בת"א, בעיקר ל-KSP. נא לא לעבור את סף ה-4500 ש"ח בבקשה. - תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש מפרט טוב למחשב AMD בתקציב של 3,800 ש"ח גג (למי שלא הבין, אם זה יוצא 3,918 - מוותרים על משהו) כמו שאמרתי, מחפש AMD, אני צריך אותו למשחקים (בעיקר), סרטים, אינטרנט, הורדות, מוסיקה וקצת גראפיקה מהצד. דיסק קשיח אני כבר אומר 120GB, זיכרון לפחות DDR400 256MB וכל השאר תסדרו לי משהו טוב (מסך וציוד היקיפי לא צריך). עם זאת, חשבתי ובניתי לעצמי מפרט, מה אתם אומרים? [pre]מעבד: AMD Atlon XP-3200 + XP 400 Mhz Tray Barton לוח אם: GIGABYTE GA-7N400EL SOUND LAN זיכרון: DDR 400 MICRON 512 MB DDR 400 MHZ PC-3200 כונן קשיח: Western Digital 120GB 7200 RPM 8mb כרטיס מסך: ATI SAPPHIRE RADEON 9600 256M DDR AGP VGA / TVO / DVI-I …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימלי?1000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אין בעיה לנצל הכל , אך אם ניתן להגיע לתוצאה מספקת בפחות אני אשמח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא חשבתי על זה עדיין , תלוי בצורך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.solid,autocad,matlab ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680*1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו?RTS * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מקווה לכמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב נייד חדש לאחר הרבה שנים עם מחשב גיימינג נייד. הזדמן לי לקנות כבר כמה חלקים בBlack Friday במחירים טובים, לכן על שאר המפרט להיבנות בהתאם. החלקים שברשותי כרגע הם: מעבד - AMD Ryzen 7 1700x לוח אם - Asus ROG Strix x370-F השאלון ממולא לפי התקציב הנותר: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל, לא חובה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מעט עריכה, בעתיד הלא רחוק תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הזמנתי אותו מהדובים הוא צריך להגיע עוד שבוע ככה .... תנו דעות עליו תודה MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory X 2 - Corsair CMX256A DDR 3200C2 Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver - מנורת פלורוסנט "קרה" : אולטרא כחול DVD - Aopen DVD 1648 Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - PANOASONIC FLOPPY 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR p/s - HEC 475DVD WATT PSU

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. מה מוריד את העלויות של המחשב הזה? http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/genericDocument?docname=c01320224&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN איך יכול להיות שבנענע מוכרים אותו ב 3,700 בלבד? מישהו יכול להסביר לי מה דפוק בו? http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3167682

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום רב,אני סטודנט שגר כרגע במעונות הסטודנטים בבאר שבע.בחדר יש לי חיבור לאינטרנט דרך כבל לאינטרנט של האוניברסיטה. הבעיה היא שכל הזמן הנייד מתחבר לאינטרנט ומתנתק אחרי כמה זמן ושוב מתחבר לבד. אני רוצה לציין את העובדה שיש לי רמקולים שמחוברים לנייד(ALTEC LANSING VS4121) וכשמנתקים תכבל אינטרנט מהכניסה שלו בנייד יש מעין רעש חזק ברמקולים.לוח אם דפוק זה לא יכול להיות בגלל שהוחלף לי לוח אם שבוע שעבר בנייד אחרי שהלך כרטיס מסך.בנייד החלופי של אמ אס אי(נטבוק) לא הייתה כל בעיה של רעשים וניתוקים מהאינטרנט.אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום חברים, מפרט המחשב שיצרתי מיועד לעריכת סרטוני וידאו פשוטה ושימוש במקביל של תוכנות מסחר הדורשות משאבי מערכת רבים. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר יחסית כשאני עובד עם מספר יישומים כבדים יחד (עד 4 תוכנות במקביל) . המחשב לא מיועד ל gaming בכלל המפרט שבניתי חורג מהתקציב שלי ואני מחפש להפחית עלויות. אשמח לקבל רעיונות ותגובות. תודה למשיבים רון קישור למפרט שיצרתי: https://ksp.co.il/t/x4iEX5

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Full MeTaL APE,

שלום, אני חדש כאן, ואני צריך מפרט ב-7500 שקל. לא צריך במפרט: מקלדת, רמקולים, מסך. אישית, אני מעדיף AMD 64, אבל איך שבא לכם. המחשב מיועד למשחקים, כבדים יחסית. שיהיה מחשב פיצוץ! הכי טוב שאפשר, ואם צריך אני יוסיף לתקציב. תודה מראש, רשף - הקוף המטאלי המלא נ.ב: איפה נמצאת החנות של פנדה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מילאתי את השאלון מטה. על פניו לפי התקציב ושיקולי עלות/תועלת מתאים לי מחשב עם כרטיס מסך RTX-3070 או RX-6800, עם זאת האם זה נכון שהגרסאות הללו למחשבים ניידים הן מוחלשות? כמה פחות? ואיזה מהכרטיסים הללו למחשב נייד עדיף (למשחקים/כרייה) אם נשים בצד שיקולי עלות? מצאתי כמה אופציות אבל אני פתוח לכל מחשב מתאים: Asus G513QR-HN280 - עם 3070 ו Ryzen 9 5900 Asus ROG Strix G15 G513QY-HF001 - מפרט דומה רק עם RX-6800 במקום ה 3070 Lenovo Legion 5-17ACH 82JY0099IV - עם 3070 אבל מעבד חלש יותר AMD Ryzen™ 7 5800H (אבל אולי זה מספיק כי משחקים וכרייה זה הכרטיס מסך) יש לי נטיה ללנובו בגלל נסיון רב שנים איתם, הם סוסי עבודה. אני עם Yoga עם כרטיס 1050 כבר 4 שנים…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ערב טוב! הגיע הזמן שסבא שלי יחליף את המחשב הפנטיום 4 שלפני 10 שנים. סבא שלי לא משחק במשחקים אלא רק במשחקי פלאש באינטרנט ושש-בש. הוא גם לא מי יודע מה מוריד גדול של סרטים אבל אפשרי שיהיה קצת מקום גיבוי. המחשב בעיקר לגלישה. -ללא ציוד היקפי, רק מארז קומפלט עם ספק כח וחומרה בפנים תקציב: 1,000 ש"ח אם אפשרות חריגה ממש בקטנה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה על אקסלים כבדים, תוכנות זוללות זיכרון ומעט מעט גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ^ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה שיהיה מחובר למסך 4K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…

22. Started by dolevkikos,

אהלן, מחפש לרכוש מחשב נייד באופן מיידי, תקציב עד 3000 שח (יש אופציה לרכוש באילת) השימוש העיקרי הוא לימודים הומניים וגלישה סטנדרטית נטפליקס וכו'. דברים שחשוב לי שיהיו במחשב: מסך בין 13-14 אינץ' כונן ssd 512 משקל סביר, לא יותר מקילו וחצי. והכי חשוב שלא ירעיש בשימוש רציף. יש לי כמה אופציות שאשמח לקבל עליהם חוות דעת: https://ksp.co.il/mob/item/72447 dell vostro 14 https://ksp.co.il/mob/item/105183 lenovo 3-14iml 81wa0070iv

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ש"ח 1,143 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box IE8400 547 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 1,291 כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 8800GT OC Calibre 512MB PCIe CALIBRE--P888 330 זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-3-8 T800UX2GC4 657 מארז כולל ספק Antec SONATA-II EC 450W 0761345-08140-5 250 קרור למעבד Thermaltake V1 TT-CL-P0401 80 מאוורר למארז Thermaltake Smart Case Fan II 120mm TT-A2029 81 כונן ASUS S520 X52 CD 30955 סה"כ 4379 ש"ח עדיף לקחת את הסונטה 500WATT ? איך הזיכרון והאם יש אופציה טובה יותר ? האם המאוורר לא מוגזם למעבד קריר שכזה למרות שמתוכנן OC ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by nirtaz,

GA-965P-DS4 E6400 PQI 1GB 667MHz PC5300 TURBO PQI 1GB 667MHz PC5300 TURBO GeForcePCX7300GT Poseidon מארז WD3200KS הרד-דיסק (יש לי עוד 2 כאלה ואני אעשה RAID 5) נראה לי גם ספק של ליברטי ..... אני לא מתכנן כרגע OC אבל אולי עוד חודש-חודשיים אני אתחיל להתלמד בעניין כל השאר צורבים ועניינים יש לי .... אני צריך קירור נוסף בשביל OC בסיסי ? או שהרגיל מספיק? האם הבורד טוב לOC? המעבד? הזיכרונות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by MukiOn,

בחרתי כבר את החלקים למחשב וקיבלתי הסכמה מלאה מכמה מחברי הפורום אבל בקשר לכרטיס מסך אני פשוט לא יכול להחליט אני מתלבט בין ה 8600gts ל 2600xt הכרטיס הזה צריך להחזיק אותי לכמה שנים טובות ולכן חשוב לי שהוא כבר יהיה DX10 .. לפי מה שהבנתי הם יותר חלשים מכמה שנמצאים היום בשוק ותומכים DX9 אבל מתישהו בשנה שנתיים הקרובות DX10 יהפוך לסטנדרט אני לא גיימר מטורף שמשחק כל היום ולכן לדעתי אני בכלל לא אראה בעיניים את כל ההבדלים שמציינים ב benchmark אני בסה"כ רוצה שמשחקים כמו gta החדש שיצא ומשחקי ספורט יעבדו אצלי חלק אשמח לשמוע עצות ... תודה!

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים