ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
היי ! אני אשמח שתעזרו לי כי יש לי 0 הבנה במחשבים. אני מחפשת לקנות לפטופ, רצוי עם מסך רחב (בשביל הנוחות). אני משחקת בסימס 4 (the sims 4) ואני רוצה לפטופ שיהיה אפשר להתקין עליו את המשחק. לא מחפשת לפטופ לגיימרים עכשיו, משהו שפשוט יריץ את המשחק חלק עם רזולוציה טובה. התקציב שלי הוא עד 3000. יש חיה כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
hello , im working with 3ds max + zbrush, and im looking to Replace my 4GB E6600 Tank Pc First i think of Dual Xeon With 16 Buckets (HT) + 48GB ram but as i start to look for 2X Xeon with 8 Threads...i found they very expensive for me they are like 1000$ each i need help to build a pc for RENDERING(prossesor) + VFX(ram) + LOT OF PARTICALS there is Any motherBoard that have 2 1366 Sockets that i can put 2 I7 920/960 on them ? and if there is....that Dual Sockets of i7 will support more then 24GB of RAM ? i need new pc Badly.....my old Pc is about to die if someone can help me with 1.motherBoard 2.Prossesors 3.HD 4.CG Card (not Quadro i still play Games) 5.Case
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה תהיתי כמה שווה המחשב שבו אני משתמש כרגע ובעוד כמה שבועות בעזרת השם יעבור לאחי בגלל שאני אקבל מחשב חדש המעבד: e5400 2.7ghz doucore ראם:kingstone ddr2 2gb כרטיס מסך: nvidia geforce 210 לוח אם: asrock g31m-s ספק כוח: abpower p-4 500w קירור למעבד: קירור רגיל של אינטל. מארז: אין לי מושג אבל אני לא חושב שהוא עולה יותר מ200 שקל.. נ.ב:זה נועד למטרות עניין בלבד, אני לא מתכוון למכור את המחשב כי אחרי הכל הוא יעבור לאח שלי. מצטער אם עברתי על חוקי הפורום. תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לעזרתכם אני רוצה לקנות לפטופ חדש לצרכים שפוטים מעוד בעיקר גלישה ולהקרין סרטים על הטלויזיה * תקציב - 3500 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים, ודברים קלים בסגנון הזה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 14" מינימום אם יש משהו מתאים גדול יותר שנכנס בתקציב יתקבל בברכה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD יהיה אחלה אם אפשרי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת num…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט טוב למחשב AMD בתקציב של 3,800 ש"ח גג (למי שלא הבין, אם זה יוצא 3,918 - מוותרים על משהו) כמו שאמרתי, מחפש AMD, אני צריך אותו למשחקים (בעיקר), סרטים, אינטרנט, הורדות, מוסיקה וקצת גראפיקה מהצד. דיסק קשיח אני כבר אומר 120GB, זיכרון לפחות DDR400 256MB וכל השאר תסדרו לי משהו טוב (מסך וציוד היקיפי לא צריך). עם זאת, חשבתי ובניתי לעצמי מפרט, מה אתם אומרים? [pre]מעבד: AMD Atlon XP-3200 + XP 400 Mhz Tray Barton לוח אם: GIGABYTE GA-7N400EL SOUND LAN זיכרון: DDR 400 MICRON 512 MB DDR 400 MHZ PC-3200 כונן קשיח: Western Digital 120GB 7200 RPM 8mb כרטיס מסך: ATI SAPPHIRE RADEON 9600 256M DDR AGP VGA / TVO / DVI-I …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אשמח להמלצות למחשב נייד לצורכי גרפיקה, מתלבטת בין מסך 15.4 ל-17.. כי אני מעדיפה מקלדת מלאה. התקציב די גמיש.. הבנתי שרוב מחשבי הLG מגיעים עם מקלדת מלאה, אך השאלה היא מה לגבי שאר הביצועים? בעיקרון אני ממש פתוחה להצעות SONY, HP, DELL, TOSHIBA. אשמח לתגובות תודה... :-* :-*
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות מחשב למשחקים. יש לי כבר מארז, ספק והארדיסק רגיל. תודה מראש! 1. תקציב מקסימאלי: 3500 ב. אפשר לחרוג קצת. 2. משחקים: (WITCHER 3, ASSASINS CREED לדורותיו, וכו'). ב. רזולוציה מקיסמלאית FULL HD, מסך טלויזיה 42" ומסך נוסף של 32" 3.אין צורך בציוד היקפי. 4. יש מארז FULL TOWER ANTER 300, יש HD, אבל אם נכנס בתקציב SSD אז רוצה להוסיף, יש ספק 750W ZALMAN 5. שקט לא חשוב לי בכלל. 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך במערכת הפעלה. 8. איזור מגורים - פתח תקווה או ראשון 9. אקנה את המחשב ברגע שאקבל מפרט. 10. כרטיס מסך צריך לפחות שתי יציאות (בשביל שני מסכים). 11. מעדיף לשמור על אופק שדרוג.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את 5 החלקים האלו במחשב שלי חשבתי על : Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-1GBPK בקשר למעבד אני לא בטוח מה עדיף אינטל או amd ולכן גם לא יודע איזה לוח אם לבחור. המארז גם לא משנה לי כל עוד הוא יקרר טוב את העסק.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע בעיות במחשב הנוכחי פתחתי נושא בפורום תמיכה טכנית לתקלות חומרה במידה ואני לא אמצא פתרון, אני כנראה אאלץ לקנות במחשב חדש אני לא ממש מבין כיום מבחינת איזה חברות טובות וכדומה ולכן אשמח להסבר על הרכיבים שאתם ממליצים (מה היתרונות שלהם וכדומה) ". מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?" עד 3,000 ש"ח לא ניתן לחרוג מהתקציב "מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?" גלישה באינטרנט ואם אפשר גם משחקים, אני אשמח א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה)." " פיירפוקס הייתי גם רוצה שתכונה …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא רואה צורך בטופס כי זה כבר מיותר.. התקציב הוא עד 2400 ש"ח... בלי חריגות.. אחריות לא קריטי.. מספיק לי שנה אחת אחריות העיקר שהיא לא מהחנות עצמה אלא מהיצרן או משהו מהסגנון... אני מעוניין במחשב שלא נוטה להתקלקל וכו', מחשב אמין ככל שניתן.. שימושים: הרבה עבודה משרדית, הרבה תיכנות, הרבה גלישה באינטרנט, מדי פעם צפייה סרטים בסדרות, משחקים אולי ממש בקטנה... גודל מסך: 13- 15.6 משקל: לא חשוב לי בכלל, אבל אם אפשר שיהיה קל אז למה לא.. סוללה: כמובן שרצוי שתהיה כמה שיותר חזקה... לפחות 4.5 שעות... כונן אופטי: חשוב מאוד, חובה שיגיע עם צורב, חובה! USB3: דיי חשוב שיהיה, לא סוף העולם אם לא יהיה אבל רצוי מאוד.. שאלה קטנה: האם מחשב עם מעבד 3217U ייתן ביצועי סוללה טובים יותר ממחשב עם מעבד …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נייד Case ( Battalion 101 CZ-7 15.4" WXGA 1440x900 Widescreen TFT Notebook -מסך w/Li-ion battery, Universal AC Power Adapter ) -סוללה נוספת Processor ( [New !!!] Intel® Core 2 Duo Mobile T7700 Dual-Core Processor (2x 2.4GHz/4MB Cache/800FSB) ) שימו לב למעבד !!! Memory ( 2048MB(1024MB X2) DDR2-667 PC5300 [Notebook Memory] Corsair Value or Major Brand ) - זכרון וירטואלי Video Card( Mobility 256MB (up to 1GB Turbo-Cache Memory) NVIDIA® Geforce® Go 8400M-G PCI-Express 3D Video Hard Drive ( 100 GB 7200rpm Serial-ATA-150 Super Slim Notebook Hard Drive ) CD-RW/DVD-RW Drive ( 8x Dual Format DVD±R/±RW + 16x CD-R/RW Combo Drive [CZ-7] ) Sound Card ( 3D Premium Surround Soun…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד למטרת לימודים, סרטים וקצת משחקים קלים. לפני שאני אסביר איזה מחשב אני רוצה, אני רוצה לציין שאני קונה את המחשב עקב מות הלוח אם של המחשב נייד הנוכחי שלי (ראיתי גיצים ועשן והוא לא מקבל חשמל, הוא מת), בנוסף גם המסך מת באותו יום. זה מחשב ממותג זול ותיקון שלו ממש לא שווה. לכן אני רוצה מחשב חדש. במחשב הקודם היה לי כונן SSD 64GB I330 INTEL, וכונן קשיח סטנדרטי 320GB. בנוסף יש לי זכרונות DDR3 3GB. לכן הבקשה שלי קצת שונה. - אני רוצה שהמחשב יהיה בלי זכרונות RAM או עם אפשרות הרחבה כך שאוכל לנצל את הזכרונות שיש לי. - בלי דיסק קשיח - בלי מערכת הפעלה - בלי כונן דיסקים תקציב של 2500~ גודל מסך 15.6 משקל לא חשוב כרטיס מסך בסיסי שמגיע עם המעבד מספיק לי. chipset שתו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט וגם מה אתם אומרים על המחיר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כעקרון יש לי כמה רכיבים חדשים שממשיכים איתי למחשב החדש: HD WD 80GB ועוד MAXTOR 120GB, וגם צורב DVD NEC וכונן DVD TOSHIBA, אז אני מתכוון להמשיך להשתמש בהם. אני מעוניין במחשב שישמש אותי בעיקר להורדות, מולטימדיה, עבודה משרדית וגם למשחקים. חשוב לי שיהיה מהיר ושיוכל להתמודד עם הפעלה של המון תוכנות הורדה ואינטרנט שונות בו זמנית, ושגם יאפשר לי לשחק במשחקים חדישים (יש לי היום P4 1.8 שבקושי מריץ משחקים מתקדמים). אני מתלבט מבחינת המעבד, האם ללכת על הP4 3.0 הזול ביותר או ששווה להשקיע עוד כמה מאות בדגמים קצת יותר מהירים? מבחינת לוח האם על מה כדאי ללכת (אני ממש לא מבין בזה לצערי), מבחינת זכרון אני חושב ללכת על 512MB אבל אני לא יודע איזה סוג, והאם שווה להשקיע ב1GB של זכרון? האם כדאי לל…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, התקציב המירבי הוא 7K (כאשר אני קונה את המחשב באילת). השימוש של המחשב הוא אך ורק לאימון מודלים של AI לכן נדרש כרטיס גראפי עוצמתי (כדאי עם 12Gb vram לפחות). מעבד שיהיה חזק מאוד אבל לא צריך להתפרע במחיר, זיכרון נדרש 32Gb ואם אפשר יותר אז זה אחלה, לSSD 1T וגם הארד דיסק של 1T, לוח אם טוב שיתמוך בכרטיס גראפי, ספק כוח אמין שיתמוך בכרטיס גראפי. הדגש במחשב הזה הוא על הכרטיס הגראפי בגלל העבודה האינטנסיבית של ה-AI. אבל גם נדרש מעבד חזק עבור תכנות. לא נדרש ציוד עיקפי. תודה, ברק
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב שאני רואה בו ניצני התיישנות בהרצת משחקים חדשים יותר (וגם זה מזן האסטרטגיה/תפקידים הנחשבים פחות דורשניים). אני מתכוון לשמר כמה שניתן (זה לא יותר מידי, אבל..). אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך. הרעיון הוא לקנות את ה- Gf7600GT של אסוס. הבנתי שזה צורך שינוי רציני במחשב (לוח אם, מעבד ומארז), תראו את המפרט ותגידו בעצמכם: AMD XP 2500 Athlon Abit NF7-S 1GB 400 Gf4200 Ti 128 כמו כן, אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש בין 150 ל- 250 ג'יגה חדש (SATA) בתודה מראש,
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם מבקש לקבל המלצה זו או אחרת לגבי לפטופ יד שניה , אפשרי לפטופ בן 3-4 שנים כיוון שאינני מבין מאום מבקש את עזרתכם , התקציב שלי עומד על כ- 1200 ש"ח מקריאה באינטרנט הבנתי כי לא כדאי להתעסק עם הנטבוקים למינהם , נדמה לי כי יכול להשיג לפטופ מהיר ובעל ביצועים טובים , שעולים על הנטבוק החדישים למינהם שימושו ,סרטים,מוסיקה,אינטרנט על איזו חברה הייתם ממליצים לי ? / דגם ספציפי שהוכיח את עצמו ? תודה לתומכים הבכירים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז כמו שתראו בקובץ שמצורף(אין באתר גרסא נורמלית להדפסה או שלא מצאתי פשוט) הרכבתי מפרט מNEW EGG. E6300+S3 של ג'יגהבייט +זיכרון של OCZ אין לי מושג למה דווקא הם היו הכי זולים שם...לא ננסה להבין את האמריקאים. וכרטיס מסך 7600GT. מארז+ספק יקנו בארץ בגלל בעיות תאימות החשמל כמו שאתם יודעים כנראה שזה יהיה FOXCONN+ ספק של FSP 350W. צורב DVD כבר קיים. בכל מקרה יש לי כמה שאלות: 1)אני יודע שהמון אנשים מזימינים מהם עד כמה הם אמינים? 2)איך המפרט בכלליות כמובן? 3)מישהו יודע כמה אני אצטרך לשלם על החלקים כלומר זה הולך לפי משקל? מחיר? או משהו אחר? 4) שמעתי שאם מישהו מארה"ב שולח לי את זה במקום שאני ייבא את זה זה עולה לי הרבה פחות האם זה נכון? לא נכון? המפרט יצא 2500 לפי חישוב שלי +ספק …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, מדובר באופיס וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ok, i need new PC i have about 6500 NIS and a bit more... עד 7000 I dont need screen, keybord, mouse, headphones, or any other shit I need CPU Motherbord memory (1GB ram?) hardisk (80GB is enough for me) a good video card DVD-RW case (with front USB) power supply אז ככה זה מה שאני צריך, כי את השאר כבר יש לי במחשב שאני כותב ממנו עכשיו המחשב מיועד למחשקי מחשב בעיקר, הייתי רוצה שהוא יהיה מחנות באזור המרכז (גר ליד תל-אביב) תודה נ.ב לא צריך OC
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי על זה קצת באינטרנט, ונראה מפתה למדי. כל תא בערך עולה 6-10 דולר ומקבלים סוללה חדשה באיכות לא ראה בשליש מחיר. אבל לפי מה שקראתי מדובר בהחלפה מסובכת, שכוללת הלחמה תוך כדי זה שיש מתח בסוללה. מישהוא היתנסה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב inspirion 3537 של דל עם מעבד I7 וכרטיס מסך radeon 8850m יש לי בעיה שאני פותח את המסך אז הוא לא נדלק בחזרה והמנורות של המחשב עובדות רגיל. יש לי אותה בעיה שהמחשב לא מתעורר ממצב שינה. ניסיתי להתקין דרייברים חדשים לכרטיס מסך של raden וגם לכרטיס מסך הבנוי של intel iris 4400 הבעיה לא נפתרת וממש מעצבנת למחשב חדש. אגב אני משתמש בוונדוז 8.1 חוץ מהבעיה הזאת המחשב עובד מצוין גם במשחקים כבדים אז אני לא חושב שזאת בעיית חומרה דווקא
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי קריאת מאמרים והסברים והאם כדאי 2 ליבות או מרובעת וכו'.תודות רב למשתמשי הפורום שנתנו עצות ותשובות לשאלותי. המפרט: מעבד: E8400 קירור מעבד: arctic cooling freezer 7 pro כ.מ : sapphire ATI Radeon HD4850 >מכיוון שאני לוכך מסך 19'. לוח אם : EP45-DS3 AK ספק :500w corair מסך : LG L1900R צורב : LG X20 GSAH55N שהוא גם dvd כלומר צורב dvd . זכרון : cl4 kingston 4GB 800Mhz דיסק קשיח : WD 320 GB 7200RPM SATA 2 WD3200KS מאוררי מארז : חברת schyhe
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. המחשב הנוכחי שלי עושה יותר מדי בעיות ולצערי שדרגתי לו לאחרונה GTX1080TI Aorus Extreme. אני לא רוצה שהכרטיס החדש ידפק וכבר שילמתי עליו 4K. לכן אני רוצה מפרט חדש בשבילו. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 4K א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. כאמור מיועד לכרטיס מסך GTX1080TI Aorus Extreme -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל. -מ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-