ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב בעל המפרט הבא: מעבד - Amd Athlod 64 x2 Dual Core 3.0 GHz . לוח אם - Asus M2A-VM HDMI . זיכרון - 3GB RAM (מצטער, לא יודע איזה DDR זה וכו'...) כרטיס מסך - Nvidia Geforce 220 GT 1GB DDR3 . ספק - אני לא יודע איך בודקים את העוצמה שלו, אני אשמח שתעזרו לי גם בזה...כתוב באותו מקום על הספק - גם 422W וגם 500W...אין לי מושג איזה מהם...אולי כל אחד מאפיין משהו שונה... מקרר למעבד - Zalman CNPS7000C-AICu . אם צריך עוד פרטים על המחשב שלא ציינתי וצריך, תכתבו כאן. לעניין: אני רוצה להחליף את הלוח אם והמעבד, כי אני חושב שהלוח אם שלי נשרף, והמעבד שלי עושה בעיות. פניתי לתמיכה בחומרה אצלכם כדי לאתר את הבעייה, אבל כנראה הם לא הצליחו (חוסר תשובה, מעל 200 צפיות...). האשכול שפתחתי : http…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק למפרט מבוסס על הAMD החדשים הדרישות: 1024 זיכרון, הלוח הטוב ביותר למעבדים הללו, מארז וספק איכותיים, כרטיס 9800 XT, מקלדת עכבר, מסך דק לפחות 17. DVD וצורב ורמקולים ADA890 זה לחבר התקציב בלתי מוגבל (זה מה שהוא אומר כי הוא לא יודע מה זה לבזבז) אבל נסו לא לחרוג הרבה מעל ה10000 שקל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה לנייד לשימוש ביתי דרישות 1. מסך 15.6 אינטש 2. יכולת להריץ משחקים כדוגמת fortnite ברמה סבירה 3. יכול לבוא עם או בלי מערכת הפעלה תקציב: לא הגדרתי תקציב אבל לא מעוניין להתפרע מחשב עבור ילד בן 11.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[מנהלים, אם זה לא שייך לפורום הזה אני מבקש שתעבירו נושא זה לפורום המתאים, תודה.] שלום לכולם! הנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 משחה טרמית: ZALMAN ZM-STG1, 3.5g גוף קירור למעבד: ZALMAN CNPS9700 LED לוח אם: ASUS P5N32-E SLI זיכרונות: Corsair XMS2 DIMM Kit 2048MB PC2-6400U CL4-4-4-12, DDR2-800 - TWIN2X2048-6400C4 2 דיסקים קשיחים [במערך RAID ברמה 0]: Seagate Barracuda, 7200.10, 320GB, 16MB Cache, S-ATA II, NCQ, 8.5ms כרטיס גרפי ("כרטיס מסך"): EVGA e-GeForce 8800 GTS, 640MB - [כנראה בעתיד יהיה מערך SLi של שתי כרטיסי EVGA e-GeForce 8800 GTS] כונן DVD של: DVD-ROM Laufwerk IDE PLEXTOR PX-130A/T3BP צורב DVD של: DVD-+R/-+RW PLEXTOR PX-760A מארז: Miditower COOLER MASTER Stack…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין במפרט למחשב בתקציב של 9000 ש"ח כולל מסך 17" LCD מעבד מבוסס אינטל,לוח אם ASUS,כרטיס מסך ASUS או אחר,צורב DVD.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח (אם קיימת חריגה קטנה אשרוד את זה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? go wild ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה pokito 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת תמונות ב-Photoshop, Lightroom, עריכת וידאו ב-Premiere, After Effects ו-Sony Vegas א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS וספורט למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אצרף מסך 24" -לאילו …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין אריזות, אין ספרוני הדרכה או דיסקים (אף פעם לא הבנתי מי צריך אותם), תודה מראש. Computer: GIGABYTE P35C-DS3R (CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 (Kentsfield, G0) 2400 MHz (9.00x266.7) @ 2399 MHz (9.00x266.6 Motherboard: GIGABYTE P35C-DS3R Chipset: Intel P35 (Bearlake-P) + ICH9R Memory: 4096 MBytes @ 533 MHz, 7.0-7-7-20 - 4096 MB PC10600 DDR3 SDRAM - Crucial Technology CT51264BA1339.M16F Graphics: nVidia GeForce 8800 GT nVIDIA GeForce 8800 GT (G92GT/D8P), 512 MB GDDR3 SDRAM Drive: ST2000DM001-9YN164, 1953.5 GB, Serial ATA 6Gb/s Drive: ASUS DRW-2014L1T, DVD+R DL Sound: Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio [A2] Network: RealTek Semiconductor RTL8168B/8111B PCI-E Gigabit …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, הרכבתי מחשב על סמך הידע שלי במחשבים. המחשב מיועד למשחקים (COD) חשוב לי מארז קטן ושקט לכן לקחתי רכיבים המתאימים לMini ITX. בהמשך ארכוש מסך 1440p/2160p לגיימינג. אשמח להערות/תובנות. מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 10400 2.9Ghz 12MB Cache s1200 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 X לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus ROG STRIX B460-I GAMING LGA1200, Intel B460, DDR4, PCI-E, HDMI, DP זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws V 2x8GB 2666Mhz DDR4 CL15 Kit כרטיסי מסך: כרטיס מסך ASUS ROG STRIX GTX 1660 SUPER GAMING OC 6GB GDDR6 2xHDMI 2xDP כונני SSD: כונן קשיח Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 MZ-V7S500 5…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, מרגיש אבוד לפני רכישת מחשב. הצורך הינו למשרד בבית, שימוש בתוכנות אופיס סטנדרטיות, הרבה קבצי PDF של עד 500 מגה, תוכנות GIS של עיריות כאלה ואחרות כולל קצת תלת מימד (לא מדובר בתוכנות שיושבות על המחשב אלא באתר אינטרנטי של העיריות), קבצי DWFX, ריבוי חלונות בו זמנית, תמונות וכדו'. מתלבט האם לקנות נייד / נייח / AIO. התקציב בין 3,500 ל- 5,000 ש"ח. המליצו לי מאוד על LENOVO או DELL. האם מעבד i5 מספיק או שעדיף i7? האם אני צריך כרטיס מסך נפרד או שמספיק הכרטיס שבא אונבורד? האם מחשבי AIO מומלצים? או שיש איתם בעיה מסויימת? אשמח להפנייה לדגמים ספציפיים. תודה רבה:)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני צריך טאבלט טוב לעבודה איזה מעבד אני צריך לבקש דור או כל דבר אחר פשוט אני לא מבין בזה אם תוכלו לעזור לי אני ישמח מאוד תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אשמח לחוות דעת על המפרט הבא. תודה! דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4430 Haswell 3.0Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Katana 3 CPU Cooler For Intel Only 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z77X-UP4 TH LGA1155 Core i3/i5/i7, Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, 2xThunderbolt 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11D-8GNT 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX650 Ti BOOST 2GB GDDR5 DX11 HDMI PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1002FAEX 1TB SATA III 1 ספקי כוח: Antec EarthWatts 550W Plati…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את החלקים האלו בבית: כרטיס מסךEvga8600GT Corsair DHX XMS2 Dominator Dual Channel 2048MB PC8500 DDR2 1066Mhz Memory with Dominator Airflow Fan Thermaltake Tsunami +window Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR מסך- LG LCD 19" L1970HR עכשיו... אני צריך שתיבנו לי מפרט מלא ותשלימו את מה שחסר ושהיה מאוזן,המחשב מיעד לOC קירור למעבד. ספק כוח. דיסק קשיח. לוח אם. שלא יעבור את ה- 2550, ושלא יעלה על המחיר. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל, אני רוצה להגיד תודה מראש. אתם חבר'ה שנראים לי מאוד מקצועים ומוכשרים וחבר המליץ לי עליכם. אז אני אתן את הפרטים ה"רישמיים": תקציב: 4000 ש"ח נע עד כ 4500 ש"ח במידת הצורך. אני מאוד מבקש לנצל את כל הסכום. אני כבר אומר שאני לא צריך צורב וציוד הקיפי כמו מקלדת ועכבר מכיוון שיש כבר ברשותי. שימושים: גיימינג כבד עד בינוני ותכני HD. המשחקים שבהם אתכוון לשחק הם לדוגמה MW2, BFBC2, GTA IV, JUST CAUSE 2... ועוד משחקים שעתידים לצאת. אני מאוד מצפה שבמחשב החדש אזכה לשחק ברמת איכות בינונית + עד גבוהה. בנוסף לכך, אשתמש במחשב לשימוש ביתי. (אינטרנט, סרטים וכו') עדיין אין לי מסך, אבל אני פונה לפורום מסכים בישביל זה. אני בכיוון של מסך 20" ברזולוציה רגילה. ציוד הקיפי: אין צורך…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call Of Duty MW2 Prototype Assasins Creed Crysis Mass Effect Anno -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 22inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין צורך במסך ודיסק קשיח (קניתי 500 G מהיר) רצוי שיהיה שקט כמה שאפשר לא משנה אינטל או AMD מי נענה לאתגר ? צג 22" סמסונג משחקים : SHOOTER +רשת
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח להמלצה על מחשב, הוא צריך להיות יחסית חזק עם די הרבה זיכרון RAM וכרטיס מסך עם זיכרון משל עצמו לצורך עבודה בתוכנות גראפיות של ADOBE. אני צריכה מחשב שיהיה אמין ושישרת אותי כמה שיותר כי זה הוצאה כבדה עבורי. * גודל המסך: 17 אינצ' * משקל רצוי: לא שיקול * זמן סוללה: שיהיה משהו סטנדרטי * אין צורך ביציאות מיוחדת * עדיף שיהיה בלוטות' * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB * שיהיה כונן CD/DVD צורב תודה מראש, אורלי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב all in one קטן (מסך באזור 8 אינץ'). אני צריך שיהיה לו 4 ג'יגה זכרון פנימי, מעבד ליבה כפולה לפחות (באזור 2 ג'יגה הרץ מהירות שעון) ושיוכל להריץ ווינדוס 10 (עדיף שיגיע כבר מותקן, אבל לא חובה), אני צריך לפחות יציאת USB אחת, וכניסת רשת חוטית. מבחינת אחסון לא צריך הרבה 64 ג'יגה יספיקו. ראיתי הרבה כאלה באתרים סיניים (לדוגמא זה: https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_608687.html) אבל אני מעדיף לקנות בארץ, ולא הצלחתי למצוא משהו דומה בארץ (כל ה all in one שראיתי הם עם מסכים גדולים יחסית). אין לי בעיה שיהיה של חברה סינית לא מוכרת (אולי אפילו עדיף כי אני לא צריך מפצלת, רק שיעבוד) תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד כפול ליבה כיום מאוד זול (ה805), כך שזו אופציה, לתמיכה עתידית... לוח אם איכותי וזכרונות סבירים יספיקו. לגבי כרטיס מסך, שיהיה עם תמיכה עתידית ולא onboard (אולי 7300 נכנס פה איכשהו?) ספק ומארז איכותיים בהתאם מקווה שייכנס לתקציב. תודה, דן
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. יש ברשותי נייד מסוג HP6515EJ שכידוע לרובכם מצוייד במסך 15.4 שחור מבריק,מה שמבליט מאוד כל מיני טביעות אצבע וכדו'. חוץ מזה יש על שטח המסך כמה כתמים שנראים כמו טיפות נוזל שהתייבשו. הייתי רוצה לקבל כמה עצות לגבי ניקוי יעיל וטוב למסך וגם למחשב עצמו מבחינת חומרים או ערכות ניקוי למיניהם,ואם יש לינקים זה גם יועיל מאוד. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מצד אחד חשוב לי שאני לא "אתבאס" מהמחשב ,כמו לדוגמא לשחק משחקים שהמחשב לא סוחב או לערוך סרט משפחתי, אולם מצד שני לקרוא לי גיימר או עורך סרטים זה יהיה עלבון.... אז ננסח את זה כמחשב שנועד בעיקר לעבודה הורדות ואינטרנט עם נגיעות של ערכת סראים ומשחקים. -חשוב לי שהמעבד יהיה "אינטל" -אם יש למישהו מסך 19" *לא* כחלק מהמחיר אשמח...מה דעתכם על Samsung SyncMaster 932B ... -המחיר אמור לכלול מקלדת עכבר ומערכת סאונד. המון המון תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה מועטת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לשימוש משרדי בעיקר, כאשר השימוש הכבד ביותר הוא סימולציות גרפיות פשוטות (של מעגלי אלקטרוניקה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מח…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Hi, I need some advice on upgrading my computer. I want to upgrade it to play with new games I have: AMD XP2800 ABIT NF7-S V2.0 samsung 512MB memory ATI Radeon 9600 256M which component should I upgrade? I'm looking for a component that will not be expensive but will upgrade my system in a major way Thanks!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז לשים היום מעבד i5 4460 3.4ghz ולוח אם טוב? כדאי לי? יש לי ג'יפורס gtx 750 ti עם אני ישים הוא יריץ לי על הגדרות גבוהות את crysis3? ובאפריל אני הולך לשים זיכרון פנימי 8GB DDR3
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני מקציב למערכת מחשב 4000+- שתתאים למשחקים כבדים כוללת OC ללא ציוד היקפי וללא מסך אני מתכוון לקנות מאייבורי. לכן אני לא יודע כמה יעלה לי. ויהיה לי תנאים להם בשביל להסדיר את הרמאויות שלהם. אז אל תנסו לשכנע לא ללכת.. כי היום יותר מאוחר אני נוסע לשם לקבל הצעת מחיר... בעקבות זאת אין לי את המחיר היחסי ובעקבות זה אני מתלבט בין רכיבים. שישארו במסגרת התקציב היות ואייבורים מאוד זולים יחסית לחנויות אחרות , בהרבה.. אוקי המפרט שבניתי.(אין לכם מה לבחור לי מהאפשרויות) [glow=red,2,300][shadow=red,left]מפרט למחשב:ללא כולל מסך וללא ציוד הקיפי[/shadow][/glow] [glow=red,2,300]מעבד:[/glow] INTEL CORE 2 DUO E6550 או INTEL CORE 2 DUO E8400 [הבחירה שלי] [glow=red,2,300]קירור למעבד:[…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי, סטודנט מחפש מפרט למחשב סטודנט עם הדרישות הפשוטות של: אופיס, אינטרנט, מוזיקה. ללא אפשרות שדרוג ושקט רמה 5 נניח. המלצתי לו על המפרט הבא, מה דעתכם: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Dual Core G840 2.8GHZ for 1155 Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 306₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 54₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Biostar H67MH for socket 1155 Sata 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][ta…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-