עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? מטרות גיימינג ועבודה משרדית בעיקר ( GTA החדש וכו') 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא צריך שום ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין משהו מיוחד.. שיהיה במחשב החדש צורב DVD 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. אין כאלו 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן 8. האם יש צורך לכלול …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם, אני רוצה לקנות לעצמי מחשב משחקים, התקציב שלי קצת מוגבל (עד 3k לא כולל מסך) ובגלל זה אני יודע שאני לא באמת יכול להשיג את החומרה הכי חדשה או הכי טובה... עשיתי קצת מחקר והגעתי למפרט הבא: 1. מעבד: i3-2120 2. לוח אם: Gigabyte H77-D3H (הסיבה היחיד שאני קונה לוח קצת יקר יותר זה כי יש לו אופציה של חיבור רמקולים 5.1) 3. כרטיס גרפי: Sapphire AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5 4. כונן קשיח: Hitachi 500GB (7200 RPM) 5. זכרון: Kingston 4GB 1333 MHz 6. מארז + ספק: Antec Sonata III (+ספק של 500W) כל המפרט הזה יעלה לי בערך 2700 שקל (בדקתי מחירים רק בKSP בשביל לקבל איזה benchmark בסיסי) אני אשמח לקבל קצת הערות או המלצות נוספות... המגבלות שלי הם שהמחשב כנראה יהיה בסלון ובגלל זה בחרת…

3. שלום אחותי רוצה לקנות נייד (כרגע אין לה תקציב מוגדר אבל היא ראתה מבצע ורצתה לדעת האם זה שווה) והיא ראתה את צמד המחירים שבתמונה מלמטה האם המחירים טובים ושווים ? האם המחשב הזה טוב עבור צרכי אינטרנט אופיס וסרטי HD? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי....אינ רוצה לקנות מחשב מtms . התקציב הוא 5000 ולא אגורה יותר...בעיקר לגלישה,סרטי hd ומשחקים [הכל מהכל בקיצור] צריך: כרטיס מסך לסרטי hd ,דיסק קשיח 500gb,מקלדת ועכבר אלחוטיים. ללא מסך [קונה בנפרד vp30 ] אחרי שהסתכלתי פה הרבה זמן בעיקרון בניתי כבר מפרט....הבעיה הוא שהוא קצת חורג לי מהתקציב..המפרט: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P31-S3L Conroe Support GP31S3L ¤ 435 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 517 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 393 1 זיכרונות Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667 ¤ 129 1 קשיחים למחשבים שולחניים Samsu…

• 27 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by broken,

הייתי טיפש דיי והסקתי שהוא הבעייתי, במקום הזיכרון. רכשתי R7 250 ב415 ש"ח מTMS, ואז גיליתי שאחד הסטיקים של הזיכרון בעייתי. אני צריך לרכוש סטיק של 2GB DDR2 800 ומקווה לכסות לפחות את העלות הזו, זה ריאלי, או ששווה למכור את כR7? (פורסם בטעות גם בפורום כ. מסך, לא מצאתי איך למחוק אותו משם)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלוום לכולם. מבקש מפרט בתקציב של 3000 ש"ל לצרכי צפיה בקבצי 4K UHD. אין צורך במארז וספק היות שהכל יורכב במארז NZXT ALFHA וספק CORSAIR VS650. אבקש המלצה לכונן קשיח בעל איחסון גדול. האים יש צורך בכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני לא יודע אם זה בתת פורום המתאים, אבל זה נראה לי הכי קרוב. יש לי מחשב בן 4 שנים,Q6600 , לוח GA-P35-DS3R, זכרון 2GB 800MHZ וכרטיס מסך 8800GTS. השימושים שלי במחשב הם הרבה תוכנות שפועלות בו זמנית (10+ שולחנות פוקר +עוד כל מיני דברים אחרים ברקע) + משחקים (רזולוציה 1680X1050 כיום, וכנראה תוך כמה זמן 1920x1200), לאו דווקא החדשים ביותר אלא 2010+ (יש עדיין משחקים בQUEUE). מצד אחד המחשב לא עגלה, מצד שני אני ממש רוצה לשדרג אותו, חשבתי להחליף את הכרטיס מסך לGTX570 + ספק חדש שאצטרך (הנוכחי 500 של TT שלדעתי לא יסחוב) + SSD, ולהשאיר את השאר כפי שהוא , בעצם לדחות את הקנייה של המעבד (2600K)+זכרון+לוח - חסכון של 3K. האם משחקים חדשים שיוצאים היום יעבדו לי כמו שצריך לדעתכם, או שהחלקים היש…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב לשימוש בסיסי, כמו אינטרנט, מוסיקה, OFFICE וכו'. לא מתוכנן OC. ללא ציוד הקפי. תקציב: 3000 ש"ח. המחשב יהיה בחדר שינה, לכן, המארז צריך להיות שקט וללא כל לדים. אם המפרט שאתם מציעים הוא של AMD, אני אשמח גם אם אפשר שתתנו אופציה למפרט של אינטל. תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by MENASHEHE,

שלום יש לי מחשב נייד של ג'יגהבייט והעכבר שלו עושה לי בעיות הוא בוחר לי לפעמים לבד בדברים שאני לא לוחץ עלייעם ניגשתי עם המחשב למור לוי והטכנאי שם אמר לי שזאת בעיה במערכת הפעלה התקנתי ווינדוס אחר ועדיין הבעיה נמצאת אבל היא פחות ממה שהיה ליפני זה אבל היא עדיין קיימת וזה מעצבן אני ישמח לדעת אם יש פיתרון לדבר הזה תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by zvi0005,

שלום יש לי שאלה בקשר למעבד AMD Turion II Dual-Core Mobile Processor P520: מבחינת ביצועים, לאיזה דגם של מעבד מחברת intel אפשר להשוות את המעבד הזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by sharonbh,

אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש לשימושים כלליים ולמשחקים.תקציב עד 800$. מה דעתכם על המפרט של המחשב הבא: http://www.gateway.com/systems/product/529668643.php נ.ב., אני גר בארה"ב תודה שרון

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום חברה, אני מחפש מפרט למחשב ,מטרות משחקים וסרטים בלבד. השאלה אם יש סיכוי להצליח להריץ משחקים ברזולוציה כזאת בתקציב כזה. לא צריך רמקולים ולא צריך מסך,תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב נייד ללימודי רפואה. נראה שלמחשבי לנובו יש את המפרט הטוב ביותר תמורת המחיר. השאלה שלי היא האם המחשבים אמינים? מה הדעה שלכם לגבי מחשבי לנובו? אולי שווה לקנות אותם ולהרחיב את האחריות? המטרה העיקרית של המחשב היא לגלוש באינטרנט(סרטונים פייסבוק וכד'), word/powerpoint/excell, מסמכי אדובי - לא משחקים. אני רוצה מחשב עמיד, שיחזיק לי לאורך זמן. בנוסף, אני מתכוון לחבר אותו בבית למסך גדול יותר וככה להשתמש בשני מסכים. אין לי צורך בכונן אופטי. משקל לא ממש חשוב לי. הכי חשוב לי זה עמידות/איתנות של המחשב. אני מתכוון להתנייד איתו ולא רוצה שכל הטלטולים יפגמו בו. אלה המחשבים שחשבתי עליהם לנובו U41-70 לנובו U31-70 לנובו Z51-70 שאלה אחרת, ראיתי את המחשב הזה של דל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by binia1990,

שלום לכולם קיבלתי את ההצעה הזאת למחשב גיימינג ב ksp והייתי מעוניין לדעת עם זה המקסימום שאפשר להוציא בתקציב של 3300 שקל בלי כרטיס מסך? ואיזה כרטיס מסך הכי מומלץ בתקציב של 1500 שח עם חריגה של 300 ? תודה רבה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by יעקב לוי,

שלום לכולם. הסיפור הוא ארוך, אבל אני אנסה לקצר. קניתי מחשב לפני חודש, בשעה טובה, אחרי הרבה התלבטויות, מחשב ASUS מסדרת Vivobook S 14 Flip OLED TP3402VA, במפרט מעבד I5-13500H. קישור לזאפ: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1202110&q=vivobook s14 tp3402va-kn051 לאחר שבועיים המחשב התקלקל, סיפור ארוך ולא מעניין כ"כ. לא בהכרח קשור לאמינות של ASUS. החברה זכתה אותי במחשב חדש אצל המוכר, שאמר לי שנגמר לו במלאי ללא צפי לחידוש. הברירה שנשארה לי היא כזו, או להמתין כשבועיים שלושה ולקנות את אותו מחשב ממנו רק עם מעבד I7-13700H, (שזה בעצם המחשב הזה: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1193875&q=vivobook s 14 flip oled tp3402va-kn057)…

16. עריכה: לא יודע איך הפוסט עלה בטעות בפורום תמיכה טכנית. מנהלים, אנא להעביר לפורום המתאים (מפרטים). תודה חבר שלי עובד כגרפיקאי בתוכנות אילוסטרייטור, פוטושפ, אינדיזיין. הוא ניגש לחנות מחשבים עם תקציב של כ-8000 ש"ח לקניית המחשב וציוד הקפי. המוכר נתן לו מפרט מתאים שמנצל את כל התקציב ואפילו חורג במעט. אין לי כרגע את המפרט ביד, אני רק יכול לציין ממה שאני זוכר שהוא כלל זיכרון של 4X4 ג"ב. כונן SSD + כונן 1 ט"ב לנתונים. ומעבד מרובע. יש לציין שהציוד ההיקפי תופס רק כ1000 ש"ח מהתקציב. אני טענתי באוזני החבר שזה זריקת כסף לפח. מכיון שבגרפיקה דו מימדית לדפוס - אף פעם הוא לא ינצל את החוזק של המחשב הזה. ואם הוא רוצה להנות מהעבודה על מחשב עדיף שיקח כסף מהתקציב ויקנה מזגן למשרד... אך החבר עד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. המלצתי לחבר על שני מפרטים עם הפרש של 1000 ש"ח בניהם בערך. המחשב משמש לגיימינג בינוני, סרטים, אינטרנט ועבודה שגרתית רגילה. כל הציוד ההיקפי שהוספתי הוא ציוד הכרחי. המחשב יושב בחדר נפרד כך שרמת רעש לא ממש רלוונטית. לא צפוי שדרוג עתידי ואין צורך ביכולות OC. שימו לב שריכזתי את ההבדלים בין המפרטים מתחת לשורה של הרכבת המחשב. מפרט ראשון (מחיר נמוך): מסך LG Led 22" E2240T 1:5,000,000 1920x1080 5ms Led, יחידות 1 ₪944 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1933 מקלדת חוטית Microsoft Digital Media Keyboard 3000 USB, יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1502 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 Samsung 5…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. האלן חברה אז ככה חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ושקט דיסק קשיח - 250-320 לא מעבר לזה בשום מצב מסך - שיהיה סבבה ויאפשר צפייה כרטיס מסך - השימושים הם משחקים כמו nfs mu וכ"ו כרגע לא משחקי טופ לא מתוכנן oc כרגע...אם החנות מספקת באחרויות סבבה אם לא אז פשוט קרור לא סטוק אבל לא מטורף מקלדת ועכבר - לא משהו יוצא דופן מעבד וזכרונות - לא חשוב שאני עובד עם תוכנות שמנצלות 4 ליבות ... אז חשבתי אולי על כפול ליבה חזק מה אתם אומרים? לגבי זיכרון מהירות חשובה לי שהמחשב לא יתקע ושאני יוכל להריץ הרבה תוכונת ביחד זה מאוד חשוב!!! הפעלת הרבה תוכנות ביחד אז ניראה לי מינימום 2G אם ראייה ל4G .. מכיוון שלא מתוכנן oc אז התזמונית לא הכי משנים ולכן לא אמור לעלות הרבה 4G לפי מה שאני מבין.. אז ב…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי לכולם אשמח לקבל את עזרתכם בחיפושי אחר מחשב נייד חדש. אתחיל ואומר שכרגע יש ברשותי 2 ניידים האחד הוא בגודל HP 15.4 שהוא משמש אותי בעיקר כמחשב שולחני בבית. השני הוא HP MINI בגודל 8.9 שקינתי אותו בעיקרון לתת לי מענה לשהות מחוץ לבית ברמת אינטרנט וקצת אופיס. נכון להיום לאחר כשנה פלוס נמאס לי מהשילוב והצורך לסנכרן את המידע בין שני המחשבים. אני מעוניין כיום במחשב שיתן לי מענה לכמה שימושים ויפתור אותי מהצורך לעבוד עם שני מחשבים. בעיקרון אין לי הגבלת תקציב כלשהי אני מוכן להשקיע בשביל מחשב שיענה לי על הצרכים מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, עריכה גרפית דו מימדית בעיקר פוטושופ * גודל המסך? חשבתי משהו בסביבות 12-14 אינץ חשוב שהמסך יהיה בעל רזולוציה גבוהה ככל האפשר. * משק…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by gforce,

שלום לכולם, אני חייב להחזיר לחבר שלי תשובה מהירה איך המפרט הנ"ל Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 880 1 880 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB Twinmos CL2.5 140 2 280 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E 930 1 930 דיסקים קשיחים? Hitachi Price Units Total Deskstar 80GB Sata II 350 1 350 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 255 1 255 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 400W 395 1 395 סה"כ 3900 תקציב מקסימלי 4000 מיועד למשחקים (לא הכי חדשים בשוק) , סרטים ולגלישה + אופיס. מה אתם אומרים ??? נ…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500, קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - Call of duty, Apex וכו' פיתוח תוכנה - Python/C++ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) GPU - RTX 4070 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 3 מתוך 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף Mid-tower ולא מפלצתי מידי. 7. האם האם יש צורך לכל…

22. שלום. אני מעוניין במחשב בעיקר לעבודה אני צריך שהמחשב יוכל לפתוח המון דברים ביחד ושעדין יעבוד מהר למשל אימיול וורד אקסל 4-5 תוכנות שונות למיניהם אינטרנט ושעדין יהיה אפשר לעבוד איתו שלא יתקע וכאלה. למשחקים הוא פחות חשוב למרות שאני רוצה שמשחקים יעבדו עליו לא המשחקים חדשים חדשים שיוצאים עכשיו אבל משהו בסגנון warcraft 3 וכאלה אני רוצה שיעבדו עליו חלק. אביזרים נלווים: מסך 17 שטוח עכבר ומקלדת לא צריך אלחוטיים וגם לא צריך שיהיו טובים משהו זול שישאיר כמה שיותר כסף למחשב עצמו רמקולים - משהו פשוט מאוד לא צריך משהו טוב. אני אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם חג שמח ושנה טובה וכולם [br]פורסם בתאריך: 12.09.2007 בשעה 23:42:25 אהה ושחכתי להגיד רצוי מאוד שויסטה יוכל לרוץ עליו בלי בעיו…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Inzagi,

אני מקווה לקבל כאן מפרט סופי... ככה: אני רוצה מעבד INTEL DUAL CORE 2 E8400 3.0Ghz, אופציה לOC, אז צריך גם לוח אם שיתמוך בו כרטיס מסך שיוכל לנצל מקסימום את הE8400 (שהם לא יגבילו אחד את השני) 2GB זיכרון כונן קשיח 320GB כונן-צורב DVD, כונן-צורב CD, מארז יפה וספק שיחזיק את המערכת. כאמור המחשב מיועד למשחקים והתקציב הוא עד 4,500 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Ronen Mars,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש לי כמה לבטים, אני יכול לקנות מחשב חדש, יש דיונים פה ופה עכשיו יש לי את האופציה לקנות את המפרט הבא ב3K(חצי מחיר), אצטרך להוסיף לו זיכרון וSSD, אבל אולי זה יכול להשתלם לי יותר ממחשב חדש, מה דעתכם ? Processor: Intel Core i7 920 @ 2.66GHz (8MB L2 cache) Memory: 6GB tri-channel DDR3 @ 1066MHz Hard drive: 1TB SATA @ 7200RPM Optical drive: SuperMulti DVD+/-RW Sound: Integrated 7.1 HD audio Video card: ATI Radeon HD4850 Networking: 10/100/1000 Gigabit ethernet Operating system:WIN 7 Dimensions: 14.2"(H)x6.7"(W)x17.1"(D) 360W rated power supply

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Arnold Yahad,

שלום לכולם, לפני שנה בדיוק קניתי מחשב חדש - חוץ מכרטיס מסך כי היה לי Sapphire Radeon 7850 dual-x ( שקניתי משומש) עכשיו הכרטיס מסך שלי התקלקל ( התחיל להקריס את המחשב כל פעם שאני נכנס לfortnite לגרום למסך לקפוא ואז חייב לעשות restart ואז גם התחיל לעשות את זה סתם) אז עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך, בתקציב של 500-1000 ש''ח - המטרה של המחשב זה בעיקר gaming, אבל אני לא מחפש לשחק דברים כבדים רק דברים קלילים כמו fortnite וfifa ולא אכפת לי להיות על הגדרות ממוצעות ולא high מצרף את המפרט של המחשב שלי ( כי שמעתי שצריך שהכרטיס מסך יתאים בצורה טובה ללוח אם) Quad Core i5 7500 3.4Ghz + ASUS H110M-K DDR4 S1151 8GB Crucial DDR4 2400Mhz CL…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.