עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by i7,

הי, חברה ביקשה לעזור לה עם מפרט למחשב חדש - הדגש העיקרי הוא שהכל יהיה מהיר מהיר. היא משתמשת במחשב בעיקר להורדה והקרנה של תכני HD לטלויזיה ועוד מיני תוכנות משרדיות, השמעת מוזיקה וצריבה. היא ביקשה גם מארז שייראה מדליק, ושאולי אפשר גם להוסיף לו לדים. מצרפת את הטופס שמילאתי עבורה, וכן הצעה למפרט שקיבלה בינתיים (המארז בהצעה הוא בעל ה"לוק" שמוצא חן בעיניה). נשמח לשמוע כל תגובה או הצעה לשיפור המפרט לכיוון רכיבים איכותיים או מהירים יותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? --6300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? --אולי קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? --תכני HD והש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by 1337Din,

ללא מסך ללא ציוד הקפי. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היח חברה אני צריך עזרה בבנית מפרט כמו שראיתם למחשב שיוכל להריץ 4 מכונות וירטואליות עם XP על גבי מחשב פיסי אחד. ללא ציוד היקפי כגון עכבר מקדלת וכו', כרטיס מסך - הכי פשוט שיש. צריך גם ווינדוס סרבר 2003 --- מה ההבדל הין \workstation לבין ESX server --האם יש כזו אופציה של ריבוי מעבדים פיסיים על גבי לוח אם אחד? והאם זה עדיף על פני שני חשבים נפרדים? --Pagr File - מהו? והאם ניתן להתגבר על מחסום ה3 גיגה זכרון ? --האם אל פסק יודע לכבות מחשב אם ברקע יש מס' מכונות וירטואליות שרצות כאשר יש מחסור בחשמל? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by idanblu,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי + קצת photoshop. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר. חוטי רגיל. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. טוב אז ככה אנשים צריך את העזרה שלכם אני די לא מעודכן לגבי הרכיבים של המחשב הרבה דברים התחדשו ואני לא שקוע ממש בחומרה מאז שפתחתי אתר . אני צריך עזרה בלבנות מפרט לחבר . המגבלה שלו 6 אלף . הבן אדם רוצה מחשב שיחזיק שנתיים מעמד כמו שצריך ויריץ הכל מהכל . בעיקר משחקים ועריכה גרפית ותכני HD . לגבי כרטיס מסך אמרתי לו לקחת GTX275 הכי משתלם ממה שאני יודע אם לא תקנו אותי . רזולוציה מקסימלית - 1024x1280 שקט - חשוב מאוד 10. ציוד היקפי - בלי ציוד היקפי. לגבי אוברקלוק - לא מתוכנן. מערכת הפעלה - ללא מערכת הפעלה . חנות מועדפת לקנייה - KSP תודה לכל העוזרים . ולרי .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב מחשב ולפני כמה שבועות ביקשתי המלצה למפרט למחשב נייח, לאחרונה נודע לי שהורי מתכננים לקנות לי טלויזיה לחדר כך שאני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ולחסוך בהוצאה על מסך מחשב, נוסף לכך אמי דורשת ממני שאקנה מחשב עם "כמה שפחות ג'ונגל של כבלים מאחור ומסביב" מה שהביא אותי לשקול מחשב נייד שדורש כבל רק לחשמל ולעכבר, פה אתם נכנסים לתמונה: התקציב אשר עומד לרשותי ~ 5000 אשר חסכתי מהמשכורת המצומצמת שלי בשנה וחצי האחרונות * מטרות המחשב הן: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( כבדים על הגדרות כמה שיותר גבוהות + FPS כמה שיותר גבוה יותר טוב), צפיה בסרטים (HD ואם ניתן אז על מסך הטלויזיה), עריכה גרפית (כרגע לא אולי משהו פשוט בעתיד) * גודל המסך: כאמ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום חברי פורום יקרים אני צריך המלצה למפרט ששימושיו הם- אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים התקציב הינו 2200 עם אפשרות לחריגה של 100 שח מהתקציב לא חייב שיהיה שקט ואין צורך ב OC ובמערכת הפעלה כולל ציוד היקפי (ללא רמקולים) ועדיפות למסך 21 HD

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by lary371,

שלום חברים, מרגיש אבוד לפני רכישת מחשב. הצורך הינו למשרד בבית, שימוש בתוכנות אופיס סטנדרטיות, הרבה קבצי PDF של עד 500 מגה, תוכנות GIS של עיריות כאלה ואחרות כולל קצת תלת מימד (לא מדובר בתוכנות שיושבות על המחשב אלא באתר אינטרנטי של העיריות), קבצי DWFX, ריבוי חלונות בו זמנית, תמונות וכדו'. מתלבט האם לקנות נייד / נייח / AIO. התקציב בין 3,500 ל- 5,000 ש"ח. המליצו לי מאוד על LENOVO או DELL. האם מעבד i5 מספיק או שעדיף i7? האם אני צריך כרטיס מסך נפרד או שמספיק הכרטיס שבא אונבורד? האם מחשבי AIO מומלצים? או שיש איתם בעיה מסויימת? אשמח להפנייה לדגמים ספציפיים. תודה רבה:)

9. Started by בני123,

מחפש לקנות מחשב לבת המצווה של אחיינית שלי.התקציב בעקרון 2500-3000 ש"חבעקרון היא צריכה את זה לאינטרנט, אופיס וסרטים אבל רוצים שזה יחזיק 3-4 שנים.דרוש גם מסך (21 אינטש)הדרישות נוספות שעלו:• מעבד - i5• זיכרון פנימי - לפחות 4GB• כונן קשיח - 1TB• כרטיס מסך - לא צריך יכולות גראפיות מיוחדות, אבל שתהייה לו יציאת HDMI• חיבורים - לפחות חיבור אחד של USB3.0• מסך - "21האם התקציב ריאלי לדרישות ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by _Null_,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6-7 אלף שקל אבל יכול לחרוג אם יהיה תרומה עולמת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים,לימוד תכנות אז קומפילרים אולי וכל מה שלא עולה לי לראש עכשיו,solid cam,solid works,virtual machine 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח להמלצה לכל הציוד ההקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או…

11. Started by oorlevi,

המפרט צריך להיות מהרי שיסחוב כמה שיותר שנים! הוא לא מיועד לגיימר אבל צריך שיהיה חזק ושיפעל כל משחק שהבנאדם ירצה אי להתקין. הוא צריך להריץ ויסטה חלק!!!! אבל חלקקקקק.... שלא יהיו בעיות של דרייברים ותאימות. שקט כמה שאפשר עם מארז וספק שיחזיקו אותו בקלות. לוח עם פוטנצייל לשידרוג עתידי, מערכת הפעלה ויסטה חשבתי על פרימיום היא הכי משתלמת לא? ובקיצור כל הטוב שאפשר להכניס ב 4 אלף! בניתי את המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤451 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤291 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרו…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לחברי הפורום, אני מעוניין בשידרוג המערכת שברשותי שהיא: Intel Core 2 Duo E4500 Gigabye G31-MX-S2 Corsair Value 1024Mb DDR 2 667Mhz * 2 PALIT 8600GT כל שאר הדברים אין לי צורך לשדרג/לקנות(הארד דיסקים/כרטיס קול/מארז וכו'). הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? 2,000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג בינוני, עבודה משרדית, תכני HD, גלישה, הקלטת ועריכת סאונד סמי-מקצועית. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). קיובייס - מזדמן. ב) …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מה קורה אנשים ? אני אודה מאוד למי שיעזור לי ליצור מפרט טכני בטווח הסכומים הנ"ל עם אפשרות שדרוג בעתיד. חשוב לציין שאני מעונין בכרטיס קול טוב + רמקולים טובים (4.1\5.1) עכבר אופטי\cordless וגם מקלדת cordless תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי!מה מצב?בניתי באתר סקיי פיסי מחשב לגיימינג במחיר 5K אני רוצה שיחזיק Flight simulator',neverwinter knights 2, guild wars 2,crysis, sims 3 (coming in 2009) וכו' ואני רוצה להנמיך את המחיר קצת (מפורט טיפה יותר למטה) מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box ¤335 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1208 לוח אם ASUS M3A ¤338 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31620 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB ¤290 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 קרור לדיסק קשיח Thermaltake Hard Drive Cooler Blue Led ¤47 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-A2427 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yoranch,

שלום וברכה. ברצוני לקנות משחב All -In -One הצורך במחשב כזה הוא הצורך בחיסכון במקום- ובסרבול של הכבלים. ראיתי את IMac החדש שאמור להגיע אוטוטו לארץ ואני חושב על לקנות אותו אך האם ישנם אלטרנטיבות זולות וטובות יותר. חשוב שהמחשב יהיה אמין ויחזיק כ 5 שנים ומעלה. חשוב מאוד שיהיה שקט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד לסכום של 8000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לתכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש ויש כמה דברים שאני מעוניין שיהיו/לא יהיו ראשית אני רוצה מעבד אינטל בלבד... I3 או I5 כפול ליבה.. שנית אני רוצה רק 2G זיכרון ( אינ יוסיף בהמשך.. ) דבר נוסף זה הכרטיס מסך.. מצד אחד אני רוצה כרטיס ממש טוב על מנת לשחק במשחקים כמו פולאוט 3 וכו' מצד שני התקציב כמו שאתם רואים זעום... אין צורך בציוד הקפי וניתן לחרוג ב100-200 ש"ח אם יהיה הבדל משמעותי... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by sgsg,

אני מתכוון לקנות נייד. עוד אין לי תקציב או דרישות ואני רק לומד את הנושא בינתיים. שמתי לב שבניידים שראיתי יש רק סוללות 6 תאים. לכמה זמן בערך בשימוש סביר של גלישה ועבודה רגילה (לא משחקים) על המחשב מספיקה סוללה כזו? האם יש מחשבים עם סוללות יותר חזקות (יותר מ-6 תאים)? מה טווח המחירים שלהם? והאם סוללה חזקה מחזיקה בהכרח יותר זמן? תודה על התשובות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Kukishin,

מעבד 920 I7 לוח GIGABYTE UDR3A X58 כרטיס GTX295 כונן קשיח SSD 80GB INTEL ספק PC&POWER 750 מארז גיגבייט לא זוכר 0.5TBX2 כוננים ברייד 0

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים שיצאו בשנת2011, באופן יום יומי. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא יודע, מחפש מסך, תמליצו לי על אחד * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכל מהכל, פעולה ספורט, אסטרטגיה ועוד... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by zvi0005,

שלום אני מחפש מחשב נייד בעל מסך 15", עם מעבד של אינטל i3/i5 ונפח לפחות 300GB. חשוב שהמחשב יהיה דק בעובי ככל האפשר, תקציב עד 5 אלף, חוץ ממחשבי אפל. תוכלו להצביע על דגמים מסוימים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר אם זה באמת מאוד הכרחי (עד 200) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש? מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך לא כלול, רזולוציית המסך 1680 על 1050. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 וCALL OF DUTY BLACK OPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן די…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני צריך מפרט ב4200 שקל, שכולל את הבאים: מעבד(4 ליבות, לא לדיון,תודה),כ.מסך(חושב על 4850),לוח אם, מארז(חושב על CM 690,אם אפשר את הגירסה של NV),ספק כוח,צורב,דיסק קשיח(לפחות 640GB,העדפה לכוננים עם פלטה אחת, עקב שיפורי המהירות),ראם(לפחות 4GB). זהו נראה לי זה הכול, יענו את הקופסא וכל תכניה החשובים (פלוס צורב, אשמח אם הוא יהיה LIGHTSCRIBE,אפילו שלא חובה) השימושים של המחשב יהיו רבים , מאוד, הוא יעבוד בדול בוט, בהתחלה VISTA עם UBUNTU, ש70-80% מהזמן אני נמצא באובונטו. אני ארצה להפעיל המוון דברים באותו הזמן, סרטים מוזיקה לערוך סרטים לקרוא באינטרנט עם 20 טאבים פתוחים באותו הזמן, אני גם אשחק בו, אבל לא ברמה שמצדיקה את ה4870 ואת ההתפשרות על דברים אחרים לפי החישובים שלי המחשב יחובר לT…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, עקב בקשה של חבר של אחי, אני מחפש מפרט בסיסי לילדה בת 12 המפרט צריך לכלול: מסך 19 אינץ, מקלדת + עכבר רמקולים +סאב. 2.1 אינץ מצלמת אינטרנט וכמובן המערכת עצמה, תקציב: 2500 ש"ח - 3000 ש"ח. נא להרכיב מפרט מהחלקים שבאייבורי אני אודה לכם מאוד! (ידוע שהאפשרות מגבילה אבל זאת הדרישה) מסיבות אישיות אני רוכש שמה אז נא לא להביא חוו"ד על החנות... המון המון תודה מראש, אם תוכלו להכין לי כמה מפרטים בכמה מדרגות זה יהיה נהדר (לפעמים הבאות)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by JekylHyde,

תגידו... זה רק אצלי או שלפטופים מתחממים ממש מהר? אני פותח 8 טאבים בדפדפן והמאוורר מתחיל לעבוד שעות נוספות. אני מנסה לצפות בסרט יוטיוב מסך מלא... כנ"ל. ומה לגבי מערכות הקרור החדשות שיש במחשבים ניידים? קראתי שיש לHP את HP COOL SENSE ולASUS את ICE COOL (למתחרים יש גם?)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני צריך רק חלק מהדברים: 1. לוח אם: חובה יציאת COAX דיגיטלית לאודיו, לא חובה שיהיה BLUETOOTH, תמיכה בSATA2, ללא כרטיס מסך מובנה. 2. מעבד: המון חישובים, תוכנות פועלות יחד בו זמנית- לא דווקא תוכנות כבדות אבל אני רגיל להיות בהרבה מקומות במחשב בו זמנית אם זה לכתוב באופיס בזמן שבטלויזיה פועל סרט מהמחשב ואני שומע מוזיקה ברקע כשאימיול וביטורנט פועלים וגם AVANT browser מריץ 15 אתרים שונים בזמן הזה. 3. מארז: פשוט רצוי שחור ושקט חשוב שקט! ועם ספק ומאוור. 4. כרטיס מסך: שיספק אותי לחיבור מסך LCD 22 של המחשב, ואולי גם טלוויזית LCD. משחקים לא כל כך חשוב אבל שיריץ ברמה סבירה. 5. זיכרונות: אני חושב שזה הכי חשוב למה שאני צריך, הרבה דברים פועלים בו זמנית ושהמעבר בינהם יהיה מהיר ו…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.