ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
חשבתי לקנות כזה מחשב כדי לגלוש וקצת וורד אבל שיהיה חזק
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. הכוונה שיהיה רלוונטי במידה כזו או אחרת לארבע שנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב לחברה שלי. היא צריכה משהו נחמד בשביל אינטרנט, אופיס, פוטושוף, משחקים קלים. לא כולל מסך דרישות: 1. מפרט אינטל, דואל-קור. 2. כ.מסך לעבודה משרדית ולמשחקים נוחים (משהו כמו 7300GS 256MB) 3. לפחות הרדיסק 160GB 4. 1GB זיכרון 5. אם יהיה כסף אז מארז HEC וספק נורמלי. 6. חנות מהמרכז (תל אביב, רמת אביב, רמת גן) תודה לכולם
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים אשמח לקבל הכוונה, אני מעוניין לרכוש IMac חדש 27 אינץ ואני מתלבט לגבי המעבד. הדגם שאני מעוניין בו מגיע עם מעבד i5 3.8 GHz quad-core tutbo boost up to 4.2 GHz של אינטל, ויש אפשרות לשדרג למעבד i7 4.2GHz quad-core tutbo boost up to 4.5 GHz של אינטל בעלות של 1100 ש"ח. השאלה שלי היא אם שווה לעשות את השדרוג ומהם ההבדלים בין המעבדים? המחשב הוא לשימוש יום יומי ללא תוכנות עריכה של תלת מימד וכ"ו האם אני ארגיש שינוי בינהם בסמן עבודה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב. ברצוני לרכוש מחשב שיהיה כמה שיותר חזק בטווח מחיר של 3000 K, ושיחזיק מעמד במשחקים. אני צריך רק את החומרה הבאה: מעבד קירור למעבד לוח אם כרטיס מסך זיכרון ספק כוח. תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש לתיכנות בmatlab, סרטי HD, מעט משחקים וכמובן שימוש בייתי. התקציב הוא בסביבות 4000 ש"ח. הנה המפרט שאני מחפש: מסך: 15.6 אינץ'. הארד דיסק: 500 GB (אין צורך ביותר) זכרון: 4 GB זמן סוללה: אעדיף כמה שיותר זמן. צורב DVD. העדפה למקלדת מלאה אבל אם זה מפריע למציאת מפרט מתאים אז אסתדר גם בלי. לפחות 3 חיבורי USB חיבור VGA (עדיף גם DVI וHDMI אבל לא חובה). כמובן, מצלמה והתקן blue tooth. המשקל פחות רלוונטי אבל כמובן אשמח למחשב הקל ביותר שניתן למצוא עבור המפרט הזה ובמחיר הזה. אין צורך בתוכנת הפעלה או כל תוכנה אחרת. בנוסף, אשמח מאד אם למישהו יש הצעה לחנות לקנות בה את המחשב באיזור: חיפה או ראשל"צ - תל אביב. אשמח מאד לעזרתכם. שבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שאני משגע אתכם אבל אני לא רוצה להתחרט על הקנייה שלי... הנה המפרט שאני רוצה לקנות: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor BOX DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz FSP 350W LGA775 24pin SATA 12cm PowerColor X800GT 256MB 256BIT (מחשב די נחמד למשחקים וקצת OC פה ושם...) אפשר שיפורים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת המלצה ללפטופ או לחנויות בארה"ב לקניית לפטופ. אני צריכה מחשב קל ונייד יחסית (בחורה, קטנה ורזה), שיתאים לסטודנטים עם צרכים של תכנות - בלי משחקים או גרפים. תכנות, אינטרנט וסרטים. שישמש אותי נחמד בשנים הקרובות. שיהיה זול, כי אין תקציב. ואני קונה בארה"ב עכשיו השאלות שלי מעבר לשאלון - - המלצה לחנויות בארה"ב? אני קונה אונליין ושולחת לדודים שיביאו לי אותו. אולי יש חנויות טובות עם אאוטלטים וסיילים שאני לא מכירה וחבל שאפספס. עברתי על דל אאוטלט ולנובו ואמזון, אבל לא ראיתי שום דבר קוסם במיוחד. בוולמרקט ובבסט ביי יש בעיקר מחודשים. - יש בעיה לקנות מחודש מבסט ביי או וולמארט? חוצמזה בטווח המחירים של 500-600$ ראיתי שחלק מהדגמים במחירי הארץ, מה שה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיך שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוסיקה בעיקר וסרטים (DVD,HD,BluRay) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סרטים בתוכנה ייעודית כלשהי (מזדמן), מוסיקה בתוכנה ייעודית כלשהי בשליטה מרחוק ע"י טאבלט (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). פלזמה 42 HD Ready …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח למפרט עד 4000 ש"ח בעיקר להורדות וצפייה בסרטים וגם למשחקים... כ. מסך חובה שיהיה DVI.. אשמח למפרט סביב המחיר הזה... תודה לכם..
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מחשב שישמש לי לעבודה משרדית בעיקר, אולם ברצוני גם לראות בו סרטים ושיעבוד בצורה די מהירה, את המפרט הנ"ל הרכבתי בעצמי ואבקש את חוות דעתכם עליו ואשמח אם תוכלו לתקן אותי במידה וצריך. הסכום אינו משנה, כל רצוני לדעת אם המפרט הנ"ל טוב לצרכי או לא. תודה מראש לכל העוזרים. זה המפרט: מעבד:Intel i3 2130 3.4GHz 1155 3MB with graphics Tray קירור למעבד:ZALMAN 7000V Al SI EDITION לוח אם:Biostar H67MH for socket 1155 Sata 3 VGA/DVI/HDMI מארז:Case Thermaltake SIDE PANEL WITH 23CM FAN BLACK (For Soprano, Armor JR, Tsunami קירור למארז: EVERCOOL Value Series 120mm ספק: SeaSonic ECO 500W Active PFC, 2X PCI-E 6/8, 34A / 12V Single Rail 220V Only זיכרון: C…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש משרד לגלישה באינטרנט וכו'. אבל מחשב שיעבוד טוב כשמפעלים תוכנות כבדות כמו אימיול, ותוכנות עריכת מוסיקה. בעיקרון אני רוצה מחשב חדש על מנת ללמוד לערוך מוסיקה. הבנתי שאני צריך כרטיס קול אין לי מושג בזה אבל אני יודע שלמחשב הזה אני יחבר רמקולים altec atp או משהו דומה. מה צריך: מסך נורמלי מקלדת פשוטה עכבר לייזר פשוט (מייקרוספט של ה50 שקל מספיק) רמקולים של ALTEC מה לא צריך: צורב/כונן אחר. יש לי צורב DVD בבית שאני יכול להשתמש בו. אני לא צריך מחשב יפה.... רק שלא יתחמם יותר מידי. וכרטיס מסך לא צריך משהו מפואר, כי גם ככה אני לא משחק משחקים. משו כמו FX5200 יספיק. אבל דגש על הסאונד. שאני יחבר רמקולים כמו ALTEC ATP, שישמעו טוב. ושהכרטיס קול שיהיה מובנה על הלוח שיה…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נייד (fujitsu - אינטרנט ואופיס) ו... הלך לו המסך 15.4. היכן ניתן באזור הצפון לחליף מסך ומהם טווחי המחיר? תודה :-)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב צריך להיות בגודל סטנדרטי (15.6") אין לי בכלל ניסיון עם עבודות תלת מימד ואני מתחיל בקטנה מלימוד עצמי עם תוכנות כמו בלנדר ואולי גם ZBRUSH אשמח לשמוע המלצות על לפטופים לדוגמה שיכולים להתאים לצרכים שלי. אגב, הסיבה שאני מעדיף לפטופ ולא מחשב נייח היא בגלל מעבר לחו"ל (ואין לי שם דירה קבועה אז אני מעדיף לא להיגרר כל פעם עם מחשב נייח)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות לפי סדר חשיבות: משחקים כבדים,סרטים (עם יכולת חיבורים מגוונת),גרפיקה (כרגע רק פוטושופ), לימודים אבל זה יבוא על הדרך. גודל מסך: "15.6 כרגע זה הכיוון אבל אני גמיש לגבי משקל וגודל: לא אכפת לי שהוא יהיה קצת כבד ומסורבל אני רוצה להתשמש בו למטרת נייח (אבל בכל זאת שיהיה נייד) חיי ואורך סוללה: כמובן שעדיף משו טוב שיחזיק הרבה זמן... חובה Bluetooth כונן קשיח: 1TB (בעדיפות לשניים אחד למערכת הפעלה (נגיד 24GB משו פצצה ועוד אחד 1000GB משו סביר+) אין צורך באחריות אבל תמיד נחמד.. מערכת הפעלה אני יכול לדאוג בעצמי אין צורך במקורי. לגבי חברה ממש אין לי מושג אין צורך במסך מגע (נראה לי סתם בזבוז כסף) והדבר החשוב ביותר תקציב: עד 5000 שקל. תודה. משה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבקש מכם תגובות על המחשב שבניתי לבד : איך הלוח אם ,המעבד ,הכרטיס מסך על הכל ויש לי תקציב של 5000 וקיימת אפשרות של סטייה קטנה מהתקציב אז תודה מראש חברים. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-939) 1 960 960 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ AV8 (s939) sata,GBL 1 590 590 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 256MB A-DATA 2 230 460 כרטיסי מסך? ATI כמות מחיר סה"כ RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 1480 1480 דיסקים קשיחים? Hitachi(IBM) כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 1 380 380 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 צורבים? CD Recorders כמות מחיר סה"כ Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 1 190 190 מארזים? כמו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל מי שמוכן לעזור! מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח יש לי אפשרות להביא את המחשב מחו"ל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדתית ומשחקים (לא מעבר לFIFA). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=165760 נקודות חשובות לפני הכל: -קיים אצלי כבר 2 ספקי כוח (אני עדיין לא יודע מה לבחור) 1. ENERMAX 550W ETL550AWT 80 plus bronze 2. ENERMAX 600W EMP600AGT 80 plus bronze -קיים אצלי זכרונות LPX 2X8 cl 15 3000HZ -קיים אצלי כונני אחסון: 1. 128 ssd 860 evo sata 2. 512 sata silicon power *אני רוצה להוסיף עוד אחד GB512 עם תושבת NVME עם המהירויות הגבוהות 3GB קריאה כתיבה -קיים אצלי 6 מאוורים שקטים מאד + קירור מים שבניתי לבד, לכן לא צריך להשקיע על איורור או קירור לחלק המעניין(מה חסר לי בדיוק ועל מה הולך התקציב 5500 שקל): אני מחפש מחשב שיחזיק להרבה זמן! לכן אני הולך על הבנאדל הבא: …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יש הבדל בין שלושה דגמים אלה? 1005HA 1008HA 1101HA ומשהו יודע מתי מגיעים שני הדגמים האחרונים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולכת ללמוד שנה הבאה אנימציה בבצלאל וצריכה לרכוש מחשב שישמש אותי בארבע השנים הבאות (כמובן עם אפשרויות לשידרוג במהלך הלימודים). קיבלתי מספר דגשים מחבר. הם ממש לא מספיקים בשביל להרכיב מפרט, אך צריך להתחשב בהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, לימודי אנימציה. שימוש תדיר בתוכנות כמו מאיה, טיויפיינט, AVID,אפטר אפקטס וכו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו מש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה מפרט למחשב שיתמוך ב4 מסכים. המחשב מיועד למסחר פרטי בבורסה, ולכן יש צורך בהצגה של גרפים על מספר מסכים. תקציב: עד 2000 (העדיפות היא להרבה פחות מזה, אבל העיקר שיעמוד בדרישות) שימוש: כאמור מסחר בבורסה, אינטרנט, מוזיקה, אופיס וכיוב. אין צורך בציוד הקפי. חשוב שיהיה מחשב אמין, עם רכיבים שיחזיקו מעמד בשימוש סביר. אני גר בראשון, ככה שאני מעדיף לקנות מחנויות באזור. זהו נראה לי תודה רבה אסף
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה המלצות להצעות למחשבים ניידים טובים במחיר מינימלי. אני מעדיף שיהיה כמה שיותר כוח עיבוד וזיכרון, הארד דיסק של 30 גיגה יספיק. אין צורך בישומים גרפיים כבדים. תודה לכל העוזרים (ולהקדים תרופה למכה, אני מעדיף שלא לעבור את ה5000 ש"ח)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במיני לפטופ עם מסך קטן בסביבות ה 1500 שח" תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שאני מבצע קנייה, האם הכרטיס מסך המובנה (Intel HD Graphics 3000 ) יצליח להניע את המסך (U2711 של דל)? הכוונה לסרטים (אני די מיואש מראש מHD וניצול הרזולוציה הטבעית, אבל תמיד יש תקווה) בלבד. לא משחקים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לרשת באג יש מבצע של מחשבי סמסונג ללא מע"מ http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=12193 חשבתי על המחשב הזה בעיקר לצרכיי תכנון בעזרת אוטוקאד. האם המחיר באמת אטרקטיבי או שיש מחשבים באותו מחיר ( או אולי איני צריך מחשב כזה חזק ויקר יחסית), שישרתו אותי טוב יותר העבודה בעיקר בבית כך שלמשקל אין משמעות, חשוב גרפיקה איכותית, כוח עיבוד, מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל, חריגה עד 10 אחוז מה שימושי המחשב עבודה אוטוקאד, גלישה, העברת קבצים בין מחשבים ובין בעלי מקצוע (גרפיקה) עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס הפעלה כן האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא האם חשוב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-