עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. יש לי נטבוק 1001px. http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1001PX_Seashell/ קשה לתאר כמה הוא איטי. יש לו 1 גיגה בייט זכרון פנימי, וממש הרגע הזמנתי סטיק של 2 גיגה בייט, בתקווה שהמצב ישתפר מעט. א-ב-ל, האם כדאי להעדיף את XP במקום ה 7 starter שמותקן עליו? תודה!

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  2. שלום לכם, ברשותי לוח אם P67A-GD55(B3) של חברת MSI. ברצוני להרכיב על גביו מחשב חדש, בהוצאה של עד 3 אלף ש''ח, לא חובה לנצל את כל התקציב. כאשר לא דרוש ציוד היקפי כלל ולא דרושים כוננים קשיחים. לוח האם אינו ניתן להחלפה/שינוי כלשהו, ויש לעבוד איתו. אני מעוניין שהמחשב יהיה למשחקים, ועדיף 8GB זיכרון RAM. לנושא שקט וצריכת חשמל וכו' - עדיף שקט, אבל לא צריך להתאבד על הנושא. כרגע יש לי מסך שהרזולוציה שלו היא 1280X1024, אבל אני מתכנן רכישת מסך 21' בהמשך (לא להוסיף למפרט). לא מתוכנן שום OC. מעדיף שהחלקים יהיו מ KSP (העדפה אישית שלי, בהתאם למקום מגורים. לא מעוניין להתחיל להתעסק עם שליחויות בדואר וכו' במידה ותהיה לי תקלה). תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  3. שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד לצורכי אוטוקאד סקצ'אפ ווי-ראי(תוכנת רינדור) מסך: 15.6 אינץ משקל: לא קריטי במיוחד רק שיהיה נורמלי סוללה: לא דרוש זמן ארוך במיוחד כמובן שאם אפשר אז עדיף מעבד צריך להיות i7 זיכרון לפחות 6 ג"ב כרטיס מסך צריך להיות די עוצמתי, אני לא מחפש איזה GTX אבל משהו ברמה גבוהה מספיק אשמח לשמוע לגבי המחשב הזה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11314&perur=2&t=1&c=320 אני יכול להשיג אותו ב5000 ש"ח. האם הוא שווה את זה או שיש משהו יותר טוב במחיר נמוך יותר? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן, שלום חברים ושיהיה שבוע טוב. אני מחפש לקנות מחשב נייד שישמש אותי לצרכי עבודה יומיומיים. העבודה כוללת בעיקר פיתוח תוכנה (ויזואל סטודיו וכדומה) ושאר ירקות של גלישה באינטרנט מיילים ומה שכולנו עושים. יש לי גם נטייה לעבוד במקביל על הרבה תוכנות אז אשמח אם הזיכרון יהיה בהתאם. חשוב לי להגיד שהייתי מעדיף מחשב נייח חזק - הרי בסך הכל הרבה יותר קשה לפתח על נייד, גם ביצועים וגם סביבת העבודה. אבל לצערי כרגע אין לי משרד קבוע ואני אהיה בנדדיה ככה שהאלטרנטיבה תהיה מחשב נייד. לגבי התקציב - ברור לי שאין גבול, חשוב לי שהמחשב יהיה מספיק חזק לעבודה וישחזיק לי לפחות שנתיים מבחינת הביצועים מול מה שהשוק מציע. אני מוכן להשקיע באזור 4-5 אלף. לא רוצה לעוף על הרכיבים הכי חדשים וחמים בשוק. אין לי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום אנשים, לפני שתתחילו לקרוא חשוב שתדעו שהתהליך הוא תהליך מסוכן מאוד ורק מי שמבין יכול לבצע אותו! ועכשיו אפשר להתחיל אז גם לי זה קרה אחרי שנה וחצי של עבודה עם הלפטופ-הסוללה הלכה. יש לי מחשב HP Compaq 610, הסוללה החזיקה במקור שעת עבודה שלמה עם בהירות מסך גבוה ועבודה משרדית(ושעה וחצי עם בהירת נמוכה). לקראת הסוף הסוללה החזיקה לי 5 דקות בלחץ על המצב החסכוני. עשיתי מחקר לגבי הסוללות וגיליתי שהעסק בכלל לא זול. סוללה *חלופית* עולה בסביבות 350 ש"ח ומקורית 700+ וסוללה מEBAY עולה 30$ בערך. נשמע לי קצת יקר ולכן החלטתי לבדוק את סוג הסוללות בתוך הסוללה ולראות מה עלות ההחלפה הידנית. אז ככה, בסוללת 6 תאים ישנם 6 סוללות 18650 של 3.7v, בד"כ של סמסונג או פנסוניק, אצלי היו סמסו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by yan,

מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, CPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman CNPS10X Quiet http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8912 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V PRO/GEN3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13946 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13485 כונני SSD: Corsair Corsair Force Series GT 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13538 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 500GB 7200RPM, 32MB, SATA III WD5002AALX http://www.ksp.co.il/hma…

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  7. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה:אין מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):עדיף מהארץ תקציב:5 וחצי 6 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:500 יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת:אין מערכת הפעלה מועדפת:אין גודל כונן קשיח מועדף:750+ משקל הנייד המועדף:לא חשוב גודל הצג:כמה שיותר גדול זמן סוללה רצוי:כמה שיותר צבע המחשב הרצוי:לא משנה אפשרויות נוספות במחשב:שיהיה מחשב אמין וטוב ושיחזיק לי כמה שנים טובות לפני שאני יצתרך להחליף מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\ גיימינג \עבודה משרדית\ אינטרנט\מוזיקה\סרטים ) - את היישמים שאתם תשתמשו במחשב הנייד יש לסמן בצבע אדום - אם בחרתם גיימינג אז תרשמו כאן גם איזה משחקים אתם הולכים לשחק ועל …

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  8. Started by Ymac,

למחוק

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by goolim,

שלום תקציב עד 7500 בלי להתקמצן. דרוש לעבודה עם תוכנות פוטושופ, אילוסטריטור, פלאש, אוטוקאד, רבאיט ומספר תוכנות 3D לחישובי תאורה והדמיות. המחשב דרוש למשרד עיצוב כך שיהיה בשימוש כל הזמן. לפעמים דרושות מספר תוכנות זמינות בכל רגע נתון. דרושה מערכת הפעלה. WIN7 PRO לא דרוש מסך. יש אחד 22" של סמסונג (P2370) אין צורך ברמת רעש נמוכה. לא מתוכנן OC באיזור תל אביב דרושה אפשרות לשדרוג עתידי. תודה

10. אוקיי אז אתמול הזמנתי מפרט מחנות בשם tms למי שמכיר. זה המפרט: [table][tr] [td]מק"ט[/td] [td]שם המוצר[/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td][/tr] [tr] [td]AM3955BB[/td] [td]AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box[/td] [td]1[/td] [td]₪559[/td][/tr] [tr] [td]SCMG2100[/td] [td]Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT[/td] [td]1[/td] [td]₪213[/td][/tr] [tr] [td]G990XAUD3[/td] [td]Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset[/td] [td]1[/td] [td]₪573[/td][/tr] [tr] [td]VM20001W2Z[/td] [td]ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE[/td] [td]1[/td] [td]₪436[/td][/tr] [tr] [td]S12II-620C[/td] [td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ …

11. שלום לכולם ותודה מראש לכל העוזרים בדבר 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל אך ניתן גם לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית אינטרנט וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד שדורש התייחסות (אופיס) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים דוגמת COD MW3 והבאים אחריו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין במפרט למחשב גיימרים, העתקתי את הפורמט המומלץ מחוקי הפורום ואני אענה על השאלות לפי הפורמט. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר משחקים, כרגע באטלפילד 3. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - באטלפילד 3, FPS למיניהם, WOW, ELDER SCROLLS, FALLOUT -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקצ יב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא מעל 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Witcher 2. Skyrim. BF3. MW3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680*1050, מסך 22 אינטש רחב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד …

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by Shickolinisys,

1. מה התקציב המקסימאלי? באזור ה4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להתמש בכולו, אבל אם זה לא ממש חשוב אז מין הסתם עדיף שלא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות קטנות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים של ימינו, MW החדש לדוגמה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X1200, 19", אבל שתיהיה אפשרות לשדרג בעתיד למסך גדול יותר. -לא…

15. שלום רב, המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ואופיס. תקציב: 3000 ש"ח מקסימום. נתונים חשובים: משקל: כמה שיותר קל סוללה: 6 שעות עבודה לפחות מסך: מינימום 11.6 מה אתם אומרים על המחשב הבא: http://www.y-system.co.il/?storeid=367&view=products&id=488526 לא כל כך ברור לי למה לא מוכרים את המחשב הנ"ל בעוד חנויות. תודה מראש לכל העוזרים.

16. Started by Ashand,

אז ככה אני רוצה למכור את המחשב הישן שלי q6600 מעבד quad core 8gb זכרון בדואל צא'נל לוח אם abit ip35 pro כרטיס מסך hd4670 512mb מה לדעתכם הערך שלו היום? בכמה אתם הייתם קונים?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by dvido,

. מה התקציב המקסימאלי? 4 - 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא אם זה ממש משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת תמונות (לא וידאו), תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שיוצאים היום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). על המפרט לכלול גם מסך 23 - 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by Moshe132,

[table] [tr] [td] [table][tr] [td]מעבד[/td] [td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td] [td]1[/td] [td]₪929[/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד[/td] [td]Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only[/td] [td]1[/td] [td]₪116[/td][/tr] [tr] [td]לוח אם[/td] [td]Gigabyte GA-H61M-USB3-B3[/td] [td]1[/td] [td]₪378[/td][/tr] [tr] [td]מארז[/td] [td]SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד[/td] [td]1[/td] [td]₪530[/td][/tr] [tr] [td]קירור למארז[/td] [td]Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA[/td] [td]1[/td] [td]₪40[/td][/tr] [tr] [td]זיכרון[/td] [td]Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333[/td] [td]2[/td]…

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  19. היי, אני זקוק להמלצה למפרט לשימוש ביתי (אופיס, גלישה וכו'). התקציב הוא עד 3K, אבל לא חייב להשתמש בכולו אם לא חייב. אשמח לקבלת הצעות (BTW, מדור מפרטים מומלצים לא מחזיר שום דבר בקטגורית משרדי) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אשמח אם תסבירו לי מה ארוויח מהלשקיע יותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעי…

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  20. אהלן, מה עושים עם סוללה של מחשב נייד שנגמרה? לפח מחזור סוללות רגיל? יש טרייד אין או משהו כזה? תודה, שי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Asafalfa,

1. מה התקציב המקסימאלי?עד 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).office, outlook כבד!! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא גיימר! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).20 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר …

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 -300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני ומעלה ותכנות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3 , MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920X1080 מסך דל 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינינות לגבוהות האם יש צורך בציוד הקפי : אין צורך בציוד היקפי . עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 האם מתוכנן אוברקלוק(OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ל…

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה,משחקים וכו',אבל בעיקר ליצירת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- cubase -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - רזולוציה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - ציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - קל 7. האם האם …

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  24. באופן כללי מדובר במחשב נייח לשימוש בסיסי (גלישה באינטרנט, כתיבת מיילים) לשימוש אנשים מבוגרים ללא הבנה טכנולוגית ולכן רצוי אחריות של 3 שנים בלי אותיות קטנות קיבלנו הצעה מחנות למחשב ממותג לנובו ב 1.8K ללא מסך (דיסק 250GB,זיכרון 2GB מעבד אינטל E5???, לוח אם אינטל כרטיס מסך OB, אחריות לשנה בלבד) או מחשב דומה לא ממותג עם 500GB ב100 ש"ח פחות) 1. מה התקציב המקסימאלי? רצוי באזור 2.5K עם חריגות לשני הכיוונים (רצוי כלפי מטה...) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 3K אבל רק אם באמת החריגה מחוייבת ואם אפשר להסביר להדיוטות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינ…

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  25. אז ככה, אני צריך לקנות מחשב חדש כדי שלאחיינים שלי יהיה במה לשחק שהם באים לפה. אני רוצה שיהיה להם מחשב בסיסי שיכול להריץ משחקים חדשים. הילד הגדול בן 10 והקטנים בני 4 ומטה. אז אפשר להגיד שהמחשב לילד הגדול, עד שהילדים הקטנים יגדלו אולי נקנה חדש. אין לי מושג איזה מעבד לבחור I7 זה יותר מידיי אני חושב. אין לי מושג גם בעינייני תקציב לדבר כזה, אם זה היה מחשב שלי כבר הייתי יודע פחות או יותר מה אני רוצה. רק לא 7-6K. החלקים שאני רוצה שיורכב המחשב: לוח הם - ג'יגבייט. שיהיה לו לפחות 2-3 סלוטים של PCI Express. מעבד - אינטל כל שהו מה שאתם חושבים לנכון. זיכרון - ג'סקילס או קינגסוטון? מה הולך היום? ארדיסק - WD או סגייט. כ.מסך - Nvidia משהו שיכול לעבוד טוב לא בהגזמה. אם קריסיס זה הגזמה אז…

• 3 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.