עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שמתאים לסטודנט אבל שיהיה מהיר, עם צורב (עדיפות ל 8 MB באפר) ועדיפות ל 512 K (זיכרון מעבד) ללא רמקולים וללא מסך עם מקלדת עם עכבר ו+הרכבה. שיתאים ל WINDOWS XP לא למשחקים, כרטיס קול ומסך מובנים. ושיהיה מאווורר (אני הולך להשאיר אותו פתוח ימים כלילות) פה אני ממש רוצה עזרה בכך שתתאימו לי רשת בייתית ז"א ראווטר (רגיל) למחשב שנמצא אצלי באחד החדרים (אבל שאני לא יצטרך להשאיר אותו דולק כאשר אני מעוניין לגלוש)וכרטיס רשת למחשב שאתם בונים לי (וכן התקציב הוא שונה- הכי פחות כסף יתאים לי) אני רוצה שיתאים ל 750K. והשאלה שלי האם אני צריך אחרי הרשת הזאת גם קו טלפון בחדר או שכרטיס הרשת מתחבר לראוטר שמתחבר למודם שנמצא במחשב שבסלון (לא זה)? תודה מראש, מוטי.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום אני סטודנט לעיצוב אינטראקטיבי, אני מחפש מחשב שיוכל להחזיק תוכנות גראפיות ותלת מימדיות, בין היתר יתמוך בעריכות וידאו, ויתקשר עם רשתות אלחוטיות בצורה המקסימלית, גודל המסך? 15 אניץ פלוס מינוס משקל רצוי? כמה שיותר קל יותר טוב, אבל לא בררן האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות עבודה נטו, עם עדיפות לפרק זמן ארוך כמה שיותר האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI בלוטות? לא חובה WI-FI? כן גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 אבל גם 320 יספיק במידה ושאר המחשב מפצה ביכולות *כונן CD/DVD? צורב? כן כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אב…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by TONY23,

שלום דרוש לי מפרט למחשב ב3000-2500 ללא מסך וללא צורב ללא OC חשוב לי שהמחשב יהיה אמין מבחינת ספק כח שיהיה טוב גם למשחקים .המחשב הוא בעצם למישהי שהיה לה ניסיון מר אם מחשבים (נשרף לה המחשב) והיא רוצה מחשב טוב ואמין עדיפות למעבד פנטיום

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by kopakabana,

[table][tr][td]לוח אם[/td][td]GA-EP43-DS3L[/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Core 2 Duo E8400 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Arctic Cooling Freezer 7 Pro[/td][/tr][tr][td]זכרון[/td][td]2 x 2GB DDR2[/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך[/td][td]ATI RADEON HD4850 512MB DDR3[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td]מארז + ספק כוח[/td][td]ANTEC SONATA III 500W[/td][/tr][tr][td]מאוורר למארז[/td][td]Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm[/td][/tr][/table] כמו כן, המחשב כולל שני כוננים קשיחים: * ST2000DM001 של Seagate (נפח של 2TB) * כונן קשיח של 800GB שאני לא זוכר מה הדגם שלו

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי מחשב נייח ישן (2011) והגיע הזמן לחדש . אני מחפש מחשב נייח ,מעוניין להרכיב מארז וזה הפרטים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות ,התקנת מכונה וירטואלית, docker , סרטים באיכות HD , משחקים ברמה סבירה , אפשרות לחיבור של המחשב לטלוויזיה רזולוציה טבעית של המסך הראשי - 1440*900 3. האם יש צורך בציוד היקפי - 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - מסכים,מקלדת,עכבר,רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולה…

6. משקל 815 גרם בלבד, SSD בנפח מכובד, מעבד ULV כפול ליבה עדכני עם ליבה גרפית מתקדמת, קישוריות מקסימלית ושני מסכי מולטי-טאצ' ברזולוציית 1024X600 כל אחד. והסקירות הראשוניות: http://www.slashgear.com/toshiba-libretto-w100-hands-on-video-2190636/ http://www.engadget.com/2010/06/21/toshiba-libretto-w100-resurrects-the-classic-umpc-brand-with-dua/ ההשקה בסביבות אוגוסט במחיר של כ~1100$ בתפוצה מצומצמת (לא מיועד ליצור המוני ככל הנראה). נתונים טכניים: רק לא הצלחתי לברר איך מחברים אותו למסך חיצוני. בטח עם מתאם כמו של ה-iPAD או משהו כזה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by fredi157,

עדיפות לפחות מ-1900 מיועד למשחקים רצוי שיהיה שקט יחסית צריך:מחשב שלם כולל כרטיס מסך לא צריך:צורב/כונן,הארד דיסק,זיכרון(שאלה בהמשך),מסך,רמקולים. שאלה:האם זיכרון של DDR2 יכנס לDDR3? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by X-It,

מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 1 2090 2090 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II 1 470 470 זכרונות? DDR 500 כמות מחיר סה"כ 512Mb Corsair (XMS) CL4 1 450 450 דיסקים קשיחים? MAXTOR כמות מחיר סה"כ 200GB (16MB) SATA 1 595 595 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 50 50 מסכים? SAMSUNG כמות מחיר סה"כ TFT 17'' 730B 8MS +DVI 1 1680 1680 סה"כ 5335 אני אוסיף אחר כך עוד 512 ראם,אבל מה שאני צריך ממכם,זה כרטיס מסך כמה שיותר חזק והכי חזק שאני יכול למצוא ב740 שקל מקסימום... תודה...

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. המפרט מיועד למשחקים וסרטים בעיקר. המפרט הוא עד 6000שקל מקסימום אבל רצוי מאוד! ואני מדגיש מאוד מתחת ל5700שקל. לא צריך שום ציוד היקפי פרט לעכבר אופטי רגיל של מיקרוסופט. אז הנה מה שחשבתי עליו : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 517.54 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : G…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, הנסיון הקודם שלי עם הפורום היה כל כך מוצלח שהחלטתי לשאול שאלה נוספת...: אני מודה, אני קצת מכור להורדת סדרות טלויזיה מארה"ב (lost!). עם זאת, המחשב שלי הוא לפטופ, ואני שונא להשאיר אותו דולק ומחובר לחשמל ולאינטרנט לאורך זמן, לכן אני חושב לקנות מחשב שישמש אותי בתור עמדת-הורדות-אינטרנט (ואולי מיני שרת מוזיקה לעצמי), שיהיה מחובר 24/7. ככה אני אוכל לשמור את הלפטופ לעבודה וללימודים, ולהשאיר אותו נקי מכל הבלאגן של וידאו ומוזיקה. יהיה לזה גם בונוס נחמד - הוספת עמדת עבודה נוספת היא תירוץ טוב להתחיל לעבוד עם Wireless בבית אז, אני מחפש מחשב שיהיה **כמה שיותר זול** (אני ממש לא מחפש מהירות מעבד / יכולות גרפיות / סאונד / וכו)... מבחינתי שכל היכולות שלו יהיו כלולות על…

11. אוקיי אז כמו שתראו בקובץ שמצורף(אין באתר גרסא נורמלית להדפסה או שלא מצאתי פשוט) הרכבתי מפרט מNEW EGG. E6300+S3 של ג'יגהבייט +זיכרון של OCZ אין לי מושג למה דווקא הם היו הכי זולים שם...לא ננסה להבין את האמריקאים. וכרטיס מסך 7600GT. מארז+ספק יקנו בארץ בגלל בעיות תאימות החשמל כמו שאתם יודעים כנראה שזה יהיה FOXCONN+ ספק של FSP 350W. צורב DVD כבר קיים. בכל מקרה יש לי כמה שאלות: 1)אני יודע שהמון אנשים מזימינים מהם עד כמה הם אמינים? 2)איך המפרט בכלליות כמובן? 3)מישהו יודע כמה אני אצטרך לשלם על החלקים כלומר זה הולך לפי משקל? מחיר? או משהו אחר? 4) שמעתי שאם מישהו מארה"ב שולח לי את זה במקום שאני ייבא את זה זה עולה לי הרבה פחות האם זה נכון? לא נכון? המפרט יצא 2500 לפי חישוב שלי +ספק …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בדגם של דל 6410 תוך כדי בדיקה הוא מגלה שהדגם הקודם 6400 זול משמעותי .וההתלבטות האם ללכת על הדגם החדש או להסתפק בקודם. הצרכים שלו אופיס, אינטרנט, עבודות קלות בפוטושופ, ובכללי ניידות . אני מניח שהדילמה קיימת בכל דגם של חברה אחרת מה הייתם מציעים לרכוש? תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Yaron123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, מדובר באופיס וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני רוצה לקנות מחשב שיעבוד טוב ומהר לאורך זמן עם אופצייה לגיימינג, התקציב הוא בין 3000 ל 3500 שח. מה אתם חושבים על המפרט הזה, ב 3381 שח

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by liran877,

קניתי מחשב inspirion 3537 של דל עם מעבד I7 וכרטיס מסך radeon 8850m יש לי בעיה שאני פותח את המסך אז הוא לא נדלק בחזרה והמנורות של המחשב עובדות רגיל. יש לי אותה בעיה שהמחשב לא מתעורר ממצב שינה. ניסיתי להתקין דרייברים חדשים לכרטיס מסך של raden וגם לכרטיס מסך הבנוי של intel iris 4400 הבעיה לא נפתרת וממש מעצבנת למחשב חדש. אגב אני משתמש בוונדוז 8.1 חוץ מהבעיה הזאת המחשב עובד מצוין גם במשחקים כבדים אז אני לא חושב שזאת בעיית חומרה דווקא

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום שלום! אני עוברת דירה ואין לי מקום לקחת את המחשב הנייח שלי ועל כן אני קונה מחשב נייד. כרגע ברשותי מחשב נייד ACER ASPIRE ONE אבל הוא מאוד חלש ולא מתאים לצרכים שלי. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, מעט משחקים לא כבדים אבל גם לא קלים, צפייה בסרטים HD מאוד חשוב לי שתהיה אפשרות לעבוד על מספר יישומים במקביל (word, excel, firefox, IM softwares וכו')- שהמחשב לא יהיה איטי. וצפייה ב HD בצורה חלקה. המשחקים פחות חשוב. * גודל המסך? אני אשמח אם המחשב יהיה גם נייד אבל עם מסך לא יותר מדי קטן..... מאוד לא סגורה על גודל המסך * משקל רצוי? כמה שפחות ונראה לי שעד 3 ק"ג זה עדיין מאפשר ניידות קלה- אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בעבודה על המחשב עם מספר תו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 , אם זה הבדל משמעותי , אז אשמח לניצול החריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FARCRY 3 , CRYSIS 3 , GTA V , GTA IV , NFS:MW 2012 , METRO 2033 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Krager,

היי, חדש פה - נעים להכיר. אני רוצה לקנות בקרוב מחשב נייד חדש, אלו הבקשות שלי: * מטרות המחשב: עבודה משרדית, משחקים - עקרונית כבדים אם זה אפשרי בתקציב הזה * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: NUMPAD * משקל רצוי: כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: אם אפשר אז עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * Bluetooth: בלי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256GB SSD/כונן משולב * כונן אופטי: בלי כונן אופטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעריכת וידאו ומחפש דגם של i7 עם 16ראם בתקציב עד 3500 4000.אני לא יודע איזה כרטיס מסך צריך,אשמח להמלצה על דגם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם לאחר בחירות לא טובות של לפטופים לעצמי כל השנים הללו כעת אני רוצה לעשות את זה בצורה קצת יותר קפדנית ומחושבת. קודם כל - אין הגבלת מחיר. (מעדיף לא לעבור את ה-6 אבל בשביל משהו טוב אני מוכן להשקיע יותר. מסך : היה לי לפטופ 11" (נטבוק) שהיה לי קטן מידי וחלש, והיה לי מחשב DELL n5010 עם מסך 15.6 שהיה לי פשוט עצום וכבד ולא לקחתי אותו לשום מקום איתי (משקל + סוללה = לא כיף) אבל הוא היה חזק. אני רוצה לפטופ עם מסך 13.3, סוללה שתחזיק לי הרבה זמן (5-6 שעות לפחות), הרד דיסק פחות משנה לי הגודל אבל רצוי שאני אוכל לאחסן עליו מכונות וירטואליות \ סרטים וכדומה, (אני מתאר לעצמי שאם אני לוקח SSD אז הנפח יהיה בהתאם - אבל לא קריטי לי SSD) יצרן..לא משנה לי... השימושים: הרצת מכונות …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. קודם כל זה פוסט ראשון שלי אבל אני בהחלט משוטט רבות באתר ולומד המון אני מחפש לרכוש מחשב שיענה לי על הדרישות הבאות 1.חסכון בחשמל 2,יכולות של HTPC 3.שקט ככל האפשר הסרתי את הדרישה ליכולות גראפיות מתקדמות. הייתי עדיין שמח לשמוע האם כדאי להמתין ליציאה של הדור השני של מעבדי ה-AMD Vision (Trinity) או לגרסאות ה-i3 של אינטל הכוללות את ה-hd4000 אשמח לשמוע את דעתכם ולעזור לי לבנות מפרט שיענה לי על הדרישות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, התקציב הוא הרף העליון. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב מתוכנן להיות HTPC, זה יהיה המחשב …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. המחשב ירכש באמזון ארה"ב ויורכב בארץ. אז כל העלוית הרכבה וכו' לא רלוונטיות למפרט כאן מעוניין במחשב שיהיה בסלון, סרטים, גלישה כבדה, קצת משחקים, יעבוד 24\7. אשתמש במארז קיים אבל מחליף את כל החלקים כולל מאווררים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? למפרט כאן, 2200ש"ח. (2500 עם הרכבה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים HD וגלישה מאומצת, לא ממש משחק אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשרי 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? יש לי מארז ישן שאשתמש בו שוב יש גם 2TB HD רגיל 8. האם ישנ…

23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500-1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 40% גלישה מרובת טאבים, 40% קולנוע ביתי בחיבור למקרן 1080P. סרטי MKV בגודל עד 16GB. 20% משחקים (אבל שיעבדו כמו שצריך. לפחות בשנתיים הראשונות). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS 3. COD. NFS. WATCHDOGS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200. DELL 24 inch. -…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. מפרט מחשב לשמוש רב תכליתי אך בעיקר משרדי, קיים מסך vp930 ראיתי הצעה בנעה מחשבים וברצוני לקבל עצות לשדרוג המפרט כך שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר וכן מהיר בהעלאת מסמכים (הכל כמובן במסגרת התקציב) : מעבד AMD DUAL CORE 6400 3200MHZ 1MB AM2 לוח אם GIGABYTE M61PME-S2P כולל כרטיס קול, מסך ורשת זיכרון פנימי 2GB DDR2 800MHZ דיסק קשיח 250GB 7200RPM SATA2 8MB צורב NEC DVDRW 5240 X24 SATA מארז TZAG 1636 500W 80MM FAN הרכבה ובדיקת המחשב סך הכל 1190 ש"ח

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by fp581,

המחשב למשחקים ולסרטים באיכות HD. יש עדיפות למסך led 15' ולזמן בטריה כמה שיותר ארוך, וכמובן מקלדת מלאה נוחה לשימוש. אני לא יכל כרגע להיכנס ללינקים כי אני בצבא השבוע ושבוע הבא אז אני ישמח אם תרשמו את המפרט פה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.