ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8032531&productCategoryId=pcmcat103700050019&type=product&tab=1&id=1157067806867
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש אותי בעיקר למשחקים ולראיית תכנים וסרטים של FHD תקציב עד 5000שח כולל מסך,עם חריגה מסויימת. להלן המפפרט הסופי שם הפריט מחיר משלוח כמות תשלומים מחק AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition Tray 938.00 ₪ - 1 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro rev 2 - 1 1 Gigabyte MA-790XT-UD4P AMD790X+SB750 CHIPSET 639.00 ₪ - 1 1 OCZ 4GB Kit (2x2GB) DDR3 1600Mhz CL9 Obsidian Dual channel Kit Core I5 572.00 ₪ - 1 1 Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI 1,497.00 ₪ - 1 1 HEC Win+ 600 600W ספק כוח 392.00 ₪ - 1 1 מסך של סמסונג 23 אינטש P2350 לגבי הזיכרונות, אני לא סגור על זה שהלוח תומך ב 1666, עד כמה ההבדל יהיה בין 1666 ל 1333…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז הדרישות שלי הם כאלה: 1.לא צריך ציוד הקפי-יש לי כבר מסך עכבר מקלדת וכו 2.אני כן צריך מערכת הפעלה-WINXP HOME- וויסטה אני לא רוצה עדיין עד שלא יפתרו את כל הבעיות וימצאו את כל הבאגים 3.אין לי חלון בחדר-אז אני צריך מערכת שלא יהיה לה בעיה של חום-אני לא מתכנן אוברקלוקינג-אבל אם יש כרטיס מסך ומעבד ספציפי שמתחממים פחות אז אני רוצה אותם +מאוור 4-וכמובן שתהחה מערכת שתצליח לעלות את כל המשחקים למשך זמן רב בלי שאני יצטרך לשדרג בקרוב זהו פחות או יותר ואם אתם מכירים מקום בי-ם טוב אז אנה תגידו לי או מקום אחר שמציע אחריות עד הבית .....-אין לי אוטו ואם יש בעיה כלשהי במחשב יהיה לי בעיה להגיע למקומות רחוקים תודה מראש גיל
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[Case :Thermaltake Armor Jr. Gaming Case w/420W Power Supply Black Case Lighting ( Cold Cathode Neon Light Blue Power Supply Thermaltake Purepower 700 Watt Power Supply SLI Ready Processor: Intel Core 2 Duo Processor E6600 (2x 2.4GHz/4MB L2 Cache/1066FSB Processor Cooling ( CoolerMaster Liquid CPU Cooling Fan System Kit Motherboard: NVIDIA nForce 570-SLI Chipset w/7.1 Sound, Gb LAN, S-ATA Raid, USB 2.0, Dual PCI-Ex16 MB Memory : [Req.DDR2 MainBoard] 2GB (1GB x2) DDR2-667 PC5300 Memory Corsair XMS2 Xtreme w/Heat Spreade Video Card: NVIDIA GeForce 8800GTS 640MB w/DVI + TV Out Video Video Card Brand ( Major Brand Powered by NVIDIA ) Hard Drive:200 GB HARD DRIV…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי נייח בן 5 שעובד מעולה, מערכת הקירור של המחשב מתחילה להראות סימני גסיסה וברצוני להחליף אותה תוך שמירה על המחשב. החלקים להחלפה: קירור למעבד i5-3470 תושבת 1155 קירור לכרטיס מסך AMD Radeon 7950 ספק כח (לא זוכר ) מישהו יכול להמליץ לי על הקירורים שמשתלם לשים? איזה ספק כח לקחת? (המטרה לשמור על המחשב, לא לבזבז יותר מידיי כסף על הנושא אבל גם לא לחסוך בכל מחיר).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב. ברצוני לרכוש מחשב שיהיה כמה שיותר חזק בטווח מחיר של 3000 K, ושיחזיק מעמד במשחקים. אני צריך רק את החומרה הבאה: מעבד קירור למעבד לוח אם כרטיס מסך זיכרון ספק כוח. תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
M.B-VIA PT800 Series INTEL P 4 2.66 Ghz V.C Gf 5500 128 ram 128 bit H.D 30X2 GB Maxtor 512 ram 333 אם אתם רוצים לקנות אתם מוזמנים לפנות אלי אזור צפון
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט עד 3000 שח ללא ציוד הקפי כלל ואם אפשר שיכלול כרטיס מסך או טלויזיה שאני אוכל לחבר גם לטלויזה ולא רק למסך.... 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, הפעלת תוכנות (לא גרפיות) שדורשות הרבהזיכרון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג אולי למשחקים ישנים ,זה ממש לא עיקר המ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים ללא מסך ומיוד הקפי כבדים ושימוש אישי (אינטרנט, סרטים, מוזיקה) בסביבות ה 4000 שח יש אפשרות לחריגה.. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מארז Antec Sonata III לוח אם - GA-MA785GMT-UD2H ספק כח - 400W Enermax מעבד - AMD X4 630 כרטיס מסך - AMD 6770HD Sapphire זכרון - 8GB Kingston 1333
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ok, i need new PC i have about 6500 NIS and a bit more... עד 7000 I dont need screen, keybord, mouse, headphones, or any other shit I need CPU Motherbord memory (1GB ram?) hardisk (80GB is enough for me) a good video card DVD-RW case (with front USB) power supply אז ככה זה מה שאני צריך, כי את השאר כבר יש לי במחשב שאני כותב ממנו עכשיו המחשב מיועד למחשקי מחשב בעיקר, הייתי רוצה שהוא יהיה מחנות באזור המרכז (גר ליד תל-אביב) תודה נ.ב לא צריך OC
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. world of warcraft בעיקר וגם קצת FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך "24 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט למחשב לעבודה משרדית בלבד - WORD, VISIO, GIMP, MAIL וכו' האם כדאי להשקיע קצת יותר וללכת על I3? (למשל: http://ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode= עם מספר שיפורים) בתקציב ש"ח2000 או ללכת על AMD בתקציב ~1600 ש"ח? אשמח למפרט מכל סוג. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?:3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: - מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: שימוש: משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: כל החדשים. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: 1920x1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: המחשב מיועד להגדרות גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.:אין צורך בציוד היקפי האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?:אין צורך בכרטיס מסך(R9 280X),ספק(Seasonic 800…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, עם אופצייה לשידרוג בעתיד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי FPS לרוב (crysis, far cry), תכני HD אין צורך בכרטיס מסך במפרט זה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב פלוס מסך ב4500 ש"ח, לצורך עריכת סרטי וידאו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטי וידאו וקריאת מיילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן בתוכנת תכנון גראפית (unigraphics) ותוכנת עריכת סרטי וידאו ופוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.dell.com/en-us/shop/compare?ocs=dncwy604h,dncwxb1608v2 צמצמתי את הבחירה ל2 המחשבים הנל אשמח לעזרתכם תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד לשימוש כללי עד 3500 ש"ח. * מטרות המחשב - לימודים, עבודה, גלישה (יוטיוב), סרטים, משחקים קלים וכו'. * גודל המסך - 15.6 יספיק (אפשרי פחות) * רזולוציית המסך - לפחות 1366x768 * האם נדרש זמן סוללה ארוך - ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * Bluetooth - אין צורך. * כונן קשיח - כונן SSD (לא פלאש מודול, אלא כונן בפני עצמו) 128GB * כונן אופטי - לא. * מערכת הפעלה - ווינדוז 8 * מסך מגע - לא. * חנות לקנייה - KSP\OMC\BUG\IVORY (אלו החניות הקיימות באיזור המגורים שלי, מעוניין לקנות ולקבל את המחשב במקום ולא להמתין להזמנה) מצאתי מספר מחשבים ואף שקלתי לקנות מחשב "זול" ולהחליף לו את ההארדדיסק בSSD יש את הפוג'יטסו הזה שנראה לי שתפסלו http://ksp.co.il/?uin=1927…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: ProductParamName]מעבד[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]Intel Core i5-4460 up to 3.6Ghz[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: ProductParamName]לוח אם[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]Gigabyte GA-H81M[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: ProductParamName]מאוורר[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]מאוורר שקט למעבד[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: ProductParamName]זיכרון פנימי[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]8G DDR3 1600Mhz[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: ProductParamName]כרטיס מסך[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]NVIDIA GeForce GTX750 2G DDR5 Full HD[/TD] [TD][/TD]…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים.. אני מחפש לקנות נייח בתקציב של עד 3400 ... הבעיה שאני לא מצליח להכניס בו את כל הרכיבים דוגמה כרטיס מסך, SSD , ומעבד חזק. אני גרפיקאי חובב שמתעסק עם תוכנות גרפיות, אך מה שחשוב לי בגדול זה אמינות... מישהו המליץ לי על המחשב הבא , מה דעתכם? http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=6962
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי השנה ראשונה באוניברסיטה הבנתי שלהמשיך במצב הנוכחי אני לא יכול ולכן אני מתייעץ איתכם. לאחר התלבטויות רבות החלטתי ללכת על 13.3". 15.4 גדול לי מדי, ופחות מ 13 זה נראה קטן... דברים שחשובים לי במחשב זה שהמסך יהיה מט (לא מבריק, עושה לי כאב ראש), כמה שיותר קל עם סוללה שתחזיק כמה שיותר, אחריות לפחות שנה, רמקולים כמה שיותר "סבירים", ושלא ירעיש... מבחינת חומרה? רק שיהיה לו wi-fi, ודיסק 160gb לפחות. אשמח לשמוע הצעות (אם הן קיימות)...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי , אינטרנט , משחקים בסיסיים , אופיס וכדומה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני בונה מפרט ויש לי כמה שאלות של מתחיל בכח מה שקשור לחומרה בת שנה שנתיים ומבין בעולם המחשבים בכלל (לא להתבייש להשתמש במושגים "מפחידים"). המחשב יהייה משפחתי שזה אומר אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים ומוזיקה ומשחקים (בעיקר אסטרטגיה אבל לא רק). אני לא מעוניין בתותח על (אין תקציב) אבל בהחלט ברכיבים טובים מותאמים בעלי יכולת שידרוג. התחלתי כך : Athlon XP 2500+(512k 333) 8RDA3 (n-force2)sb,lan,USB2.0 או NF7 (nForce2)lan,usb2 256MB Kingston DDR 333 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 2/3 Lang. Rus or Arb Optical PS2 + roll transparent/black 17''V.M. PRO1403 או MAG מקביל אין צורך ב-CD או כונן 1.44 ההתלבטויות הן: 1. מה האבדל בין שני לוחות האם ? ה-chipset זהים אז מה האבדל ומה עדיף? 2. כמה ק…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיפרט לחבר עבור משחקים לא משחקים ברמה הכי גבוה באיכות הכי טובה, אבל עדיין משהו שאפשר להנות ממנו. כולל מסך 3500 גג. אשמח לקבל את הצעותכם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני סטודנט לארכיטקטורה. מחפש מחשב ומתלבט - האם ההבדל בין 4K ל5.5K הוא משמעותי. אין צורך בציוד היקפי. לכן, אני מבקש אם תוכלו לתת מפרט לכל הצעה שאתם מאמינים שהיא מספיק טובה, 4K או עד 5.5K , אני ממש חייב לחסוך אבל מחפש מחשב שיחזיק כמה שנים ויהיה שדרוג משמעותי עבורי (כיום יש לי מעבד DUALCORE E8400 , כרטיס מסך GFORCE 9500 1GB , לוח אם ASUS P5QL, ו 4 GB זכרון אבל המחשב כבר מקרטע ולא אמין - לא מזהה זכרונות, בלוסקרין, מתחמם מדי ושהוא לא עושה בעיות הוא עובד די בסדר - עדיין לא מטוס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000/5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-