ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רק רוצה לשתף את המפרט החדש שקניתי אחרי הרבה מאוד התייעצויות ושינויים. המחשב הזה מיועד לעריכה (Avid, Premiere, After Effects) וכרטיס המסך מספיק חזק כדי להתמודד יפה גם עם תוכנות תלת מימד שאתחיל להשתמש בהן בשאיפה בעתיד הלא רחוק. מעבד: I7 2600k לוח אם: Gigabyte z68x-ud4-b3 זכרונות: G.Skill RipJaw 4x4GB 1600Mhz הארד דיסקים מפורמטים ברייד 0: WD Caviar Black 1TB 7200rpm, 64MB, sata III x2 כרטיס מסך: PNY quadro 2000 1GB ddr5 צורב: Samsung SH-B123L DVD+-RW Blu-Ray מארז: Antec P183 V3 ATX midi tower ספק כוח: Corsair 650W V2 Active PFC הוספתי בסוף גם כרטיס firewire ועוד מאוורר למעבד למטרת אוברקלוקינג עתידית אבל חוץ מזה, זה זהה למה שכתבתי פה. עוד לא התחלתי לערוך עליו דברי…
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
<blockquote>שלום רב, אני מבקש עזרה בבחירת מחשב נייד לאופיס אינטרנט ותוכנות קלות כמו חשבשבת ושיקלולית עד 3,000 ש"ח רצוי אם אפשר שיריץ סרטי HD ברמה בסיסית לפחות. מה שחשוב לי זה גודל מסך של 15.6''.. אני חושב ללכת על מחשב עם מעבד I3 זה אמור להיות מספיק טוב לא? i3 אמור להיות טוב יותר מP6200 נכון? ושאלה כללית האם יש הבדל באיכות בין חברות DELL ASUS ו-HP? לפי מה שנאמר לי ע"י מוכר בחנות מחשבים ההבדל לא כ"כ גדול בין החברות האם זה נכון או של-DELL יש עדיפות על האחרים? המחשבים שאני מתלבט לגביהם הם: (כמובן שאשמח לקבל את דעתכם על מחשבים נוספים שנראים לכם טובים יותר...). HP קצת יותר יקר מ3100 ש"ח... [table] [tr] [td][/td][/tr] [tr] [td] [/td][/tr][tr] [td] מחשב נייד HP Pavilion G6…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד למשחקים בינוניים (אין צורך בלהריץ את המשחקים החדשים והכבדים על מקסימום, בעיקר משחק ב-World of Warcraft שקצת ישן אבל דורש משאבים רבים יחסית). תקציב עד 3500 ש"ח, מעדיף מחנויות באג, אופיס דיפו או KSP, בגלל הקרבה למקום מגוריי. מטרות המחשב: כפי שכתבתי, בעיקר למשחקים וצפייה בוידאו. * גודל המסך: עדיפות ל15" בערך. * משקל רצוי: לא משנה, המחשב לא הולך לזוז מהמקום כל כך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כנ"ל, לא משנה כי הוא יהיה מחובר לחשמל כמעט כל הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): מעדיף שיהיה HDMI כמובן. * בלוטות: מניח שכן, יש מחשבים בלי? * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא משנה יותר מדי, אפילו 80 יספיקו. יש לי מחשב נייח עם מספיק מקו…
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בנייד הבא: (dell inspiron n5110)- ----- [table][tr][td]מעבד[/r][/t]Intel® CoreTMi7 Processor 2670QM 2.2GHz (Max Turbo Frequency 3.1GHz) ,1333MHz FSB 6MB Intel Smart Cache[table][tr][td]מסך רחב 15.6[/t]HD (720p) glossy WLED display with TrueLife ( מסך מבריק )[table][tr][td]רזולוציה[/t]1366X768[table][tr][td]כרטיס מסך[/t]NVidia GeForce GT525M 1024MB[table][tr][td]דיסק קשיח[/t]750GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM[table][tr][td]זכרון פנימי[/t]8GB DDR3 1333MHz dual channel[table][tr][td]משקל[/t]משקל התחלתי 2.38 ק"ג[table][tr][td]אחריות[/t]שלוש שנים אחריות יצרן באתר הלקוח[table][tr][td]אחריות סוללה[/t]שנה http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F…
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
השאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש מקום לחסוך אז למה לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים בHD, עבודה מאומצת על תוכנות עריכת מוזיקה, תכנות. אולי משחקים בעתיד לאחר צירוף כרטיס מסך. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase , eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב בסיסי + מסך רק לאינטרנט ומיילים ושיחזיק מעמד, אני לא נותן תקציב כי אין לי, זה אמור להיות המינימום ההכרחי. ועוד מחשב לעבודה עם VS 2010 או יותר חדש אם יש, התקציב פה הוא כ3500 למחשב ללא מסך, בעקרון אם המחירים ירדו בחודשיים שלושה הקרובים אולי אוכל לחכות עם זה. תודה מראש לעוזרים! נ.ב. יש צפי לירידת המחירים של הHD? לפחות השערה?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב כי בסך הכל יש לו פוטנציאל דיי טוב (הכל יחסי) אז ככה, (המחשב לפני 3 שנים) מעבד : Intel i5 750 2.6 עבר OC , מגיע ל3.2 אחרי הOC הוא על 30~36 מעלות! זיכרון : Kingstone 4GB ddr3 1600 כרטיס מסך : Nvidia 260GTX 1GB Leadtek Extreme לוח אם : DP55WB של אינטל הוא דיי בסיסי. עכשיו מה שאני רוצה לשדרג כמובן זה כרטיס מסך מה מומלץ למערכת שלי ? האם יש עוד חומרה שכדאי לשפר ? אם יש אפשרות להמלצה לכרטיס קול טוב , במחיר סביר , חיצוני עדיף! תודה
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כידוע אופיס דיפו יצאו במבצע לפטופים ללא מע"מ. סקרתי את האתר שלהם והגעתי לשלישיה של מחשבים בסכום 2400-2700 ש"ח. המחשב יהיה לאימי, והשימושים היחידים שלו יהיו בבית קצת גלישה, סרטים וכו'. לא יצא מהבית. כולם עם מסך 15.6, 4 ג'יגה זיכרון, ושניים מהם עם מעבד I5 ואחד מהם מעבד I3. על איזה מהשלושה אתם ממליצים? HP, G6-1120Sj(LS290EA מחשב של HP, מעבד I3 אבל עם אחריות ל-3 שנים. 2670 שקל במבצע. Acer, AS5750-2414G50 מחשב של ACER, הפעם עם מעבד I5 ואחריות לשנה. 2400 שקל במבצע. Packard Bell, TS11HR-011IL מחשב של פאקרד בל, גם מעבד I5 ואחריות לשנה. 2500 שקל במבצע. שווה להוסיף כסף בשביל השלוש שנים אחריות? אפילו שמדובר במעבד נחות יותר.. והם ידוע על חברה שבד"כ יותר מוצלחת בנייד…
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לצערי :\ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 וכמעט כל משחק חדש שיוצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך 22 אינ'ץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך לא על חשבון הביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050,אני אחליף אותו לFHD בקרוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי בתקציב הנע בסביבות ה2000ש"ח. ארצה להחליף כרטיס מסך לוח אם זכרונות ומעבד. המפרט שלי: מארז: raidmax tornadoספק כוח:a .pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכרון: special ops edition ocz ocz2soe8002gk 2x1gb 800mhz cL5 דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb כונן דיסקים: lg gh22ns30 x22 dvd+-r/rw sata black כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb ddr3 תודה מראש לעוזרים
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, זקוקה למחשב נייד, שיהיה משני לנייח שיש לי עד 2000 ש"ח (כולל וינדוס) למטרת אינטרנט +שמיעת קבצי אודיו ברכב תוך כדי נסיעה (הרצאות מוקלטות של הלימודים) ולכן חשוב שהרמקולים יהיו טובים (ולכן גם ירדתי מקטגוריית המיני נייד אלא אם כן יש למישהו המלצה) בחנויות שהייתי אין אפשרות לבדוק את הרמקולים, אז זה די קנייה של חתול בשק... :s05: **חשוב: זכרון עבודה של 2 ג'יגה ומעלה. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה, עדיפות לנמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לפחות שעה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)- לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב …
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אהלן, סתם רשמתי מחיר, אני לא באמת יודע מה המחיר של מה שאני רוצה... * מטרות המחשב? כעיקרון עבודה משרדית, אבל יחסית כבדה, הרבה חלונות של דפדפנים שבכל אחד מהם פתוחים הרבה מאוד טאבים כולל הרבה יוטיוב וסירטונים, צפיה בסרטים (בעיקר DVDRIP),וזהו בגדול, אז נראה לי שאני אצטרך די הרבה זכרון פנימי. * גודל המסך? 14/15.6 * משקל רצוי? בינוני ומטה, אני לא בקיע במספרים, הוא כעיקרון יהיה לטיולים שלי בחו"ל אבל זה טיולים שאני די קבוע בהם במקום אחד למשך חודשיים כל פעם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות, עדיפות לזמן גבוה של הצג וידאו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? גדול, רבע טרה במינימום, עדיפות לחצי, אם זה אישו אולי אני אקנה כבר כונן חיצוני ב…
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מקווה שאני רושם בפורום הנכון.. אשמח לקבל חוו"ד, דעה, ביקורת וכו' על המחשב הנ"ל אותו אני מעוניין לקנות, בעיקר על המעבד וכ. המסך שחשובים לי, ואם יש מחשבים אחרים שעדיפים עליו. תודה. אלו הנתונים שלו: מעבד: Intel Core i7-2670QM 2.2GHz 6MB L3 Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6’’ Full HD LED HP BrightView רזולוציה: 1920x1080 זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6770M 2GB כונן: DVD Super Multi תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 6 תאים מימדים: 37.8x24.68x3.52 ס"מ משקל: כ-2.91 ק"ג מצלמת אינטרנט HD ומיקרופון מובנים מארז אלומיניום יוקרתי עם הגנה נגד שריטות מקלדת מלאה מערכת קירור חדשנית השומ…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג במקרה קיצוני עד ל-5000 ש"ח אך רק במידה ויהיה משתלם מאוד, עדיפות לאי-חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פוטושופ, אדובי אפטראפקטס ושאר העריכות הגראפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים והכבדים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1080P Full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי זה מפרט מבוקש למחשב של אחותי. השימוש העיקרי שלו זה הורדת סרטים ושימוש כמחשב סלון (HTPC אני מניח) לא יהיה בו שימוש למשחקים, PS3 משמש לזה. נתונים למחשב מבוקשים מחשב טוב ושקט סהכ השקעה עד 3000 שח . 1) סוג הטלויזיה שלנו היא led47" המשמש כמסך המחשב (לצפייה בסרטים) 2)שיהיה המון זיכרון בארדיסק - (1 הדברים החשובים להם) 3)כרטיס מסך חזק עם יציאות hdmi (לא למשחקים) 4) הרבה יציאות USB במארז 5)זיכרון 8 ג׳יגה (לא בטוח עד כמה הדרישה הזו שלהם היא על בסיס ידע) 6)מארז עם דלת אחת שקופה שנראה את כמות האבק 7) השימושים שלנו במחשב הוא המון הורדות סרטים וצפיה בהם באיכות hdmi. תודה לעוזרים מכיוון שאני לא ממש יודע איך להרכיב מפרט לHTPC, אשמח לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי רוצה לקנות מחשב חדש וביקש שאני אשיג לו מפרט חדש עד 3000 (לא לחרוג יותר מידי) והמחשב ישמש בעיקר לעריכה גרפית (פוטושופ. אילוסטרייטר...) אז בבקשה תעזרו 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה 100 מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את העזרה שלכם בבחירה נכונה של נייד: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים ויכול להיות שבעתיד עבודה עם תוכנות גראפיקה * גודל המסך? בין 14 ל 15 * משקל רצוי? סביבות 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI כו) HDMI ו USB * בלוטות? ללא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 400+ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? ללא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
* עיקר הצורך הוא לעבודה בפוטושופ * גודל המסך - יותר מ-13 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 120 GB * כונן CD/DVD? צורב? CD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שורה תחתונה : מחפש מחשב לאחיינית שלי בת 12, במחיר זול כך שהיא תוכל להרוס אותו בכיף. היא בעיקר משתמשת ב-PHOTOSHOP .
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש צורך להוסיף עוד מחשב, שיחליף את המפרט שכתוב לי בפרופיל, אני נשאר עם הכ.מ שיש לי כרגע ואקנה אחד ממש פשוט שיעבור עם המחשב שבפרופיל. התקציב 3300, גמיש במקרים שזה שווה את זה. השימוש הוא בעיקר גיימינג, כמעט ובלי עריכה גראפית או דברים כאלה. הרזו' של המסך תיהיה ככל הנראה של המסך שאני אבחר (מעדיף 22-23) בקניית המחשב אולם קיימת אופציה שאני אשאר עם המסך הנוכחי שהוא 1680*1050. צריך ציוד היקפי הכי פשוט שיש, יש לי העדפה חזקה מאוד לסט הסטנדרטי של מיקרוסופט, אתם יכולים גם להשאיר לזה איזה 100-150 ולא להכניס את זה למפרט. המחשב צריך להיות דיי שקט. OC יהיה רק אם החומרה תאפשר וזה יהיה משתלם, אני לא מתכוון לקנות רכיבים במיוחד בשביל זה. לא צריך מ"ה וכאלה. בלי הרכבה. אין בקשות כלליו…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: שתיהיה בכפר-סבא-הרצליה-רעננה מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):מהארץ תקציב:2500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: עדיף שלא. אם זה קצת אז אולי, רק אם זה ממש שווה את זה... יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: לא כ"כ חשוב, מינימום שנה... חברת המחשב הנייד המועדפת:אין מערכת הפעלה מועדפת:ווינדואוס, רצוי WIN7 אבל לא ממש חשוב. גודל כונן קשיח מועדף:אמממפ, 250+ משקל הנייד המועדף:משהו שיתאים לביה"ס, שלא יהיה כבד מידי ושיהיה קל להעברה. נראה לי עד 2.5 ק"ג לא? עדיף אפילו פחות גודל הצג:מתחת ל14. שלא יהיה גדול או מאסיבי מידי-שייכנס בתיק ביה"ס בקלות. אני אישית הכי רוצה 13.3 זמן סוללה רצוי:סביר+ צבע המחשב הרצוי:שחור\כחו…
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
מחפש מחשב לצרכים יחסית בסיסיים של סטודנט, חשוב מאוד שתיהיה אחריות ל3 שנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 800$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אך עדיף לא לחרוג מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-100$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית, תכני HD, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solid works, Office, matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בלי משחקים! 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? רצוי כמה שיותר שקט אך לא ק…
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
[table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪1195 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-Z68AP-D3[/td][td] 1 [/td][td] ₪554 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪530 [/td][/tr][tr][td]קירור למארז[/td][td]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan[/td][td] 1 [/td][td] ₪23 [/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Kingston 4GB DDR3 1333[/td][td] 1 [/td][td] ₪110 [/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך[/td][td]Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 - למזמינים מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪985 [/td][/t…
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נייד 17" כתחליף לDESKTOP הנוכחי והמיושן ראשית אשמח לשמוע מאנשים שעשו את המעבר לגבי חווית השימוש שלהם במחשבי 17" כתחליף לדסקטופ. השיקולים המרכזיים שלי היו קומפקטיות, וניידות בתוך הבית או במעברים תכופים (סופ"ש אצל ההורים וכו'). מבחינת שימושים - עיקר השימוש הוא אופיס וכן עיבוד קבצי קול (נחוץ לי מעבד מהיר יחסית) בנוסף אשמח לאופציה לשחק מידי פעם משחקים לא חייב בהגדרות גבוהות רק שירוצו (BATTLEFIELD או STARCRAFT2) ראיתי שאתרים כמו USHOPS מאפשרים לייבא את הדגם הבא: LENOVO במחיר סופי של כ 3300 שקלים בנוסף ראיתי שבארץ ב 3050 שקלים אפשרי לרכוש את המחשב המחודש הבא: DELL אשמח לשמוע המלצות לדגמים נוספים אם יש וכן ללמוד מנסיונם של אחרים שייבאו מחשב לארץ (אחריו…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב חברים, הגיע זמן שדרוג המחשב, ואיתו בקשה לסיוע למפרט למחשב PC המיועד לעבודה עם תוכנות גרפיות ופוטושופ בעיקר, קבצי RAW גדולים. אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב חזק מהיר שיוכל לשרת אותי בנאמנות ומהירות לפחות שנתיים שלוש וכמובן אם התקנים המאפשרים שדרוג או הגדלה בהמשך. בעבר קיבלתי כאן הצעה עם מפרט אבל מאז דברים השתנו דברים ומוצרים נכנסו... וכמובן- משווק או חנות ידידותיים למשתמש ולכיס תודה רבה ושבוע קר ומצויין
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-