ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 6500 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 7500 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: battlefield 4league of legends GTA5Crysis 3 • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64 ביטמערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? כן ווינדוס 7 שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בע…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראשית כל שלום, שמי יובל ואני זקוק לעזרה בקניית מחשב חדש הכולל ציוד היקפי, לפי הפרטים הנ"ל: 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים באופן כמעט בלעדי. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המפרט זקוק למסך. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? קשה לי להיות ספציפי, הטעם שלי משתנה באופן תדיר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך בציוד היקפי מלא. …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בעוד כשבועיים אוכל לבצע רכישה בארהב של נייד עד 1000דולר (עדיפות לפחות, תלוי מה אפשר לקנות במחירים כאלו) אני חושב על דל, בגלל שאני יודע בוודאות שאפשר להוסיף אחריות בינלאומית (כמה זה עולה אגב?) אם יש לכם המלצות אחרות בשמחה! אני מעוניין להתקין עליו כנראה XP זיכרון של 3-2 ג'יגה, עדיפות למהיר כרטיס מסך איכותי (אין צורך בSLI) כזה שיכול להפעיל משחקים כגון, CSS, HL, HEROES5... הארדיסק מהיר (7200) כ200 ג'יגה אין צורך במסך ענק, ה"סטנדרט" מצויין צריכת סוללה מקסימלית כמובן, ז"א כזה כרטיס שלא יאכל לי את כל החשמל, ככה שאם ישGF 8800 או 8600, וזה הבדל גדול בצריכה, עדיפות לנמוך שאפשר יהיה לעבוד עליו גם בפוטושופ, אילוסטרייטור, איןדיזאיין, פריימייר בלב שקט (אם זה בכלל אפשרי בניידים) תו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאישתי מחשב נייד שח אסוס בעל המפרט הבא [TABLE] [TR] [TD=width: 136] מעבד [/TD] [TD=width: 554] Intel® Core™ i3-3110M (2.4GHz) [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 136] זיכרון [/TD] [TD=width: 554] 4 GB DDR3 1600 MHz SDRAM [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 136] כונן קשיח [/TD] [TD=width: 554] 750GB 5400rpm SATA [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 136] מסך [/TD] …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מה שמצאתי: מפרט המחשב: סדרת LENOVO G560 Intel® Core™ P6200 מסך 15.6HD ברוחב מלא! כולל מקלדת מלאה זיכרון 4096MB DDR3 ד.קשיח 500GB מצלמת אינטרנט 3MP כולל סוללה6 תאים(3שעות) כולל קורא טביעות אצבע בעיצוב חדשני.. http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=582758 עכשיו הצייעו לי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=holon&uin=12925 והשאלה שלי אם יש משהו יותר טוב במחיר הזה השימוש העיקרי הוא לגלישה סרטי hd מוזיקה וכאלה ושיהיה בעיקר מהיר ולא יעשה בעיות ובטרייה שתחזיק זמן... תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?Call Of Duty 6 mw2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי צריך מחשב שישמש בעיקר להמרת סרטי וידאו ישנים ל DVD. האם יש צורך במפרט מיוחד או שניתן לבצע על כל מחשב מודרני ? כמו כן הוא מבקש מעבד 4 ליבות. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכת וידאו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין צורך במסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי גוסס והלך לי כרטיס המסך, ככה שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש אחרי איזה ארבע שנים של סחיבה. הנקודות החשובות לי במחשב: - שהמשחקים שיש בשוק כרגע יעבדו סבבה, לא צריך הגדרות מטורפות וכאלה. התקווה היא שגם עוד שלוש שנים משחקים עדיין ירוצו על המחשב (גם עם הגדרות באסה) - אני הולך להריץ עליו כנראה windows XP ואולי לינוקס כלשהו, אבל עדיף שתהיה אפשרות להריץ vista, שיהיה.. - שהמחשב יהיה אמין - ברור שהוא יהיה אמין, אבל מה שזה אומר מבחינתי זה לקנות חומרה סטנדרטית שכולם קונים, וידוע שבדרך כלל אין בעיות איתה. אני אומר את זה בגלל ניסיון רע עם חומרה שנחשבה high-end ועשתה לי צרות... בקשר לחומרה: - יש לי כבר הרדיסק 250 ג'יגה וצורב DVD מהמחשב הקודם. - חלק אומרים לי שכדאי לקנו…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו ביקש ממני להעריך לו את מחיר המחשב הזה: Intel® Core i5 CPU 650 @ 3.20GHz kingston PC3-10700 667 MHz 2048mbX2 לוח אינטל DH55HC hd 500gb הערכה שלי היא בסביבות 650-700 שקל,מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן . מה התקציב המקסימאלי? 8-8.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה לא משמעותי מבחינת ביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MAYA מזדמן , UNITY\UNREAL ENGINE תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The witcher/ battlefield/starcraft/fallout וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע אין מסך אבל לא יהיה פחות מ21" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב לעבודה באינטרנט ושמיעת מוזיקה בסטריאו ברמה גבוהה. לא כולל רמקולים, מסך, מודם, צורב, סידי, הארדיסק, כונן דיסקטים, מקלדת ועכבר (כולל רק מארז,מעבד, זיכרון, לוח אם, כרטיס מסך וכרטיס קול) הכרטיס מסך לא צריך להיות ברמה גבוהה מדיי אבל שיתמוך ברוב ההתקנים (למשל ג'יפורס 5200) לא צריך מכונת ביצועים.. צריך מחשב שלא יתקע ולא יעשה לי לאגים במוזיקה ואינטרנט גם בעומסי זיכרון (אקספלורר+מדייהפלייר+איסיקיו+וורד נניח) תודה..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?תכני HD משחקים עבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CRYSIS DARKSIDERS MOH COD NFS FIFA STARCRAFT PROTOTYIP וכדו, כל המשחקים החדשים (מיועד גם ל CRYSIS 2) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי....אינ רוצה לקנות מחשב מtms . התקציב הוא 5000 ולא אגורה יותר...בעיקר לגלישה,סרטי hd ומשחקים [הכל מהכל בקיצור] צריך: כרטיס מסך לסרטי hd ,דיסק קשיח 500gb,מקלדת ועכבר אלחוטיים. ללא מסך [קונה בנפרד vp30 ] אחרי שהסתכלתי פה הרבה זמן בעיקרון בניתי כבר מפרט....הבעיה הוא שהוא קצת חורג לי מהתקציב..המפרט: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P31-S3L Conroe Support GP31S3L ¤ 435 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 517 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 393 1 זיכרונות Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667 ¤ 129 1 קשיחים למחשבים שולחניים Samsu…
-
- 27 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי... אחרי שכבר ננעלתי על ה-AMD, ראיתי כמה כתבות, והחלטתי לבחון מחדש את אופציית ה-C2D... שני מפרטים, מה אתם ממליצים... שימו לב בעיקר למעבדים ולכרטיסי המסך... INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1074 לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3-RH ¤596 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 7600GT 256MB DDR3 128 BIT DUAL DVI TV/O- GV-NX76T256DB-RH - RETAIL ¤998 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤363 זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL4 ¤617 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤421 מחיר סופי: ¤4153 או זה: AMD ATHLON 64 3800+ 2.0GHz 1MB CACHE - DUAL CORE SOCKET AM2 - ADA3800CUBOX - BOX ¤840 …
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח להמלצה על מחשב, הוא צריך להיות יחסית חזק עם די הרבה זיכרון RAM וכרטיס מסך עם זיכרון משל עצמו לצורך עבודה בתוכנות גראפיות של ADOBE. אני צריכה מחשב שיהיה אמין ושישרת אותי כמה שיותר כי זה הוצאה כבדה עבורי. * גודל המסך: 17 אינצ' * משקל רצוי: לא שיקול * זמן סוללה: שיהיה משהו סטנדרטי * אין צורך ביציאות מיוחדת * עדיף שיהיה בלוטות' * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB * שיהיה כונן CD/DVD צורב תודה מראש, אורלי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מחשב נייד בארצות הברית נכנסתי לאתר של HP ואחרי הרבה משחקים שם מצאתי את המחשב הבא: Your HP HDX16t series Operating system Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit) Processor Intel® Core2 Duo Processor P7450 (2.13GHz) Memory FREE Upgrade to 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm) from 3GB DDR2 System Memory (2 Dimm) Hard drive 500GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Graphics card 512MB NVIDIA GeForce 9600M GT Display 16.0" diagonal High Definition HP Ultra BrightView Infinity Display (1366x768) Primary optical drive Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD+/-R/RW Double Layer Personalization Webcam + Finge…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים וחג שמח.. ברצוני לרכוש מחשב לשימוש ביתי. מרבית השימוש הוא בגלישה באינטרנט ובעבודה בסביבת אופיס אך חשוב לי לציין שאחת לשבועיים אני עורך סרטוני אקסטרים שצולמו בוידאו באיכות 1080P. אשמח לעזרתכם... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ולעיתים עריכת סרטונים באיכות של 1080P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).PREMIERE CS6 באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחיר והמפרט שלהם הוא אותו דבר בערך למעט גודל מסך, דיסק קשיח וסוג מעבד (INTEL ATOM N450 מול INTEL ATOM Z520) אצל מי מבין השניים המעבד חזק יותר והתוכניות ירוצו באופן חלק יותר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום. ברשותי מחשב מבוסס asus m2a-vm hdmi 65watt amd 4200 dual core 2x1 gig ram 250 gig hdd. hauppage pvr150. תוכנן במקור לשמש media center. עכשיו אמור לצאת לפועל. 1. לפני הכל- האם החומרה הנ"ל מספיק חזקה בשביל לשמש כמדיה סנטר סביר, או שאין טעם בכלל להשקיע בה? 2. האם מומלץ להחליף את הכרטיס מסך המובנה x1250 באחד אחר (ואם כן איזה)? 3. האם חיוני להוסיף hdd נוסף? (ברשותי hdd חיצוני של 500gig שיכול לשמש לאחסון) 4. על איזה מארז וספק כוח אתם ממליצים? 5. על איזו מקלדת אתם ממליצים (שמעתי על xgene מה דעתכם?) 6. האם צריך להחליף את הקירור למעבד? אם כן איזה קירור זול מומלץ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. בעוד כמה שבועות אני כנראה אקנה מחשב חדש. אני צריך מחשב לאינטרנט וכו', לא למשחקים כבדים וכל מיני. כרגע אני מתלבט בין שני מחשבים שאחד מהם אני מתכנן לקנות, על מחשב יותר משוכלל אני לא חושב כרגע, אולי בעתיד. בין שני המחשבים האלה אני מתלבט: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6949- מחיר 1195 ש"ח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4985- מחיר 1220 ש"ח כמעט אותו מחיר. שמתי לב רק שהמעבד שונה בין שני המחשבים, וגם הלוח אם (במחשב של ה-1220 יש כרטיס רשת עד 1Gbps) וגם שמתי לב שבמחשב של ה-1220 הכונן אופטי כלול, ובמחשב של ה-1195 לא כלול כונן אופטי. מה אתם מציעים לי אז לקנות מבין שני אלה? איזה מעבד יותר טוב? ה-Intel Dual Core E6600 של המחשב ב-1195, או ה-G620 של…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Altec Lansing AVS300 (2.1) מקלדת + עכבר MICROSOFT - PS2 WD 80GB 7200RPM 8 MB special version IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 1403 HEC 300ART WATT PSU LITE ON 52X32X52 RETAIL EPOX 8RDA+ NVIDIA Nforce 2 AMD Compucase-HEC Mini Tower CI-6825 Front USB 300W AMD ATHLON XP 2500 TwinMos 256MB 400MHZ PC 3200 DDR hercules ATI Radeon 9800SE OR sapphire 9800np (which got semsung memory that can be flashed) it will cost around 5100+/- so does it worth it or u got other ideas?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 2.5K ; האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן, אפשר 3K במקסימום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב נייד שישמש ללימוד תכנות (כרגע לומד פייתון עצמאית, אולי בהמשך אתפתח לשפות נוספות) + לימודים (באקדמיה) + צפייה בסדרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה לי 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אני חושב שאקנה קוד באיביי ואתקין בע…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למכובדים, פוסט ראשון באתר.. קיבלתי המלצה למחשב עבור יישומי סרטוט וגרפיקה התוכנות : autocad,photoshop,microstation,rhinoceros,revit,autodesk design,ecotect,solidworks,adobe flash,autodesk 3d max ועוד כמה אבל נראה לי שהרעיון ברור.... מבצע רינדורים, עריכת סרטים וכל מה שעולה לכם בראש (במסגרת עבודה עם התוכנות...) המפרט : intel i7 2600 3.4 ghz,s1155,8mb,gpu core,tray arctic freezer 13 asus p8z68-v le ddr3 1600 ddr3 1600 4x4 corsair vengeance lp blue dual channel cl9-9-9-24 wd caviar black 2tb 7200rpm 64mb sata 3 ocz vertex 3 2.5'' 240gb ssf sata3 pny quadro 2000 1gb gddr5 dx11 צורב DVD סמסונג thermaltake spacecraft vh-i middle tower corsair tx650m 650W modular active pfc …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-