עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם , אני צריך המלצה לנייד לסטודנטית , עד 4200 ש"ח .. ושלא יהיה כבד מדי במשקל ;D (בכל זאת .. סטודנטית ) תודה רבה !!!! בעית תקציב , אני צריך משהו עד 3000 ש"ח ..

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אז ככה לפני כחודשים קניתי חלקי מחשב ובעצם שידרגתי בערך את כול המחשב חוץ מהמעבד זה שלא שידרגתי את המעבד גרם לי לצוואר בקבוק מטורף ועכשיו הגעתי ליום שאני קונה מעבד אז רציתי לדעת אם הוא טוב(מספיק טוב כדי לא לעשות לי עוד צוואר בקבוק) ואם הספק כוח שיש לי יעמוד בזה ולא יקרוס המפרט של היום: 256mb x1950GT 1GB DDR2 667 ספק::::350W FSP GIGABYTE GA 945PL S3 מעבד פנטיום 4 3MH ומה שאני רוצה להוסיף מעבד: דואל קור 2 E4500 מאורר AC FREEZER PRO 7 ואולי אולי עוד 1GB

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shdrthki1,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?הכי גבוהה שאפשר לבגיע בתקציב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?COD BO * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?יש צרוך בהכל 4.…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by IP,

אני צריך מפרט למחשב שישמש לגלישה באינטרנט, אופיס וICQ. רצוי משהו בסביבות ה-2200 ש"ח. לא כולל מסך. זה צריך לכלול מארז (mini אני חושב, צריך usb קידמי), לוח אם, מעבד (AMD זה אחלה מצידי, המאורר שמגיע עם המעבד מספיק טוב), זיכרון (256 זה בסדר ו512 זה מצויין) דיסק קשיח (80 ג'יגה, אין צורך בסיריאלי), כרטיס מסך (משהו באמת פשוט, לא צריך בכלל תלת-מימד. אפשר גם מובנה בלוח), צורב (אני חושב לייט און), כ' קול ורשת (מובנים בד"כ) ומקלדת עכבר רמקולים (הכי פשוטים שיש). תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by MaTaN_Sh,

רציתי לדעת עם כדי לקנות את המפרט עם הוא שווה את ה-3480 ועם הוא שווה בכלל ועםאתם יכולים גם תתנו לי עצות אולי להחליף חלקים וכל הבלגן הזה זה המפרט: מעבד INTEL PRESCOTT 800MHz PRESCOTT 1M CACHE החדש- לא 512K אספקה מיידית, המחשב כולל: *מעבד אינטל מקורי פנטיום 4 2.8G (PRESCOTT 1M HT 800MHz)-אחריות לכל החיים *לוח אם לא משולב ASUS או MSI DUAL DDR, 800MHZ,AGP8,S-ATA -שלוש שנות אחריות זכרון 512MB 400MHz * כרטיס מסך לא משולב GeForce 5 FX5200 128M DDR+TV OUT *מסך מג MAG 17. ניתן לבחור מסך אחר SAMSUNG,AOC,LG בתפריט מסכים אשר מופיע בתחתית הדף *צורב 52X32X52 LG *דיסק 7200RPM 120G או 80G בטכנולוגיות S-ATA סיגייט, WD,Samsung או מקסטור *מודם פקס 56K או לחילופין כרטיס רשת 10/10…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. המחשב צריך להיות בגודל סטנדרטי (15.6") אין לי בכלל ניסיון עם עבודות תלת מימד ואני מתחיל בקטנה מלימוד עצמי עם תוכנות כמו בלנדר ואולי גם ZBRUSH אשמח לשמוע המלצות על לפטופים לדוגמה שיכולים להתאים לצרכים שלי. אגב, הסיבה שאני מעדיף לפטופ ולא מחשב נייח היא בגלל מעבר לחו"ל (ואין לי שם דירה קבועה אז אני מעדיף לא להיגרר כל פעם עם מחשב נייח)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. טוב שניתי כותרת והודעה. אני חושב שעכשו זה אינפרומטיבי יותר. שיקולים שלי: 1)מוכרח כרטיס קול - בהחלט דבר שאני רוצה איכותי במחשב. 2)לא צריך הרבה נפח לHD, אם כי רצוי מהירות גבוהה 3)OC קליל, משהו כמו נניח לעלות FSB קצת ודברים כאלו, ואם זאת מעדיף לשמור על קירור חזק 4)שקט - שיהיה לא שקט ברמה של איזה 10 דצבילים בקושי, אבל מצד שני לא רוצה איזה משהו רועש סביב ה40 אפילו, מעדיף משהו שקט יחסית שאוכל נניח לשמוע מוסיקה בשקט ועדיין לא לשמוע רעש המפריע מן המחשב. 5)יופי - לא ממש חשוב לי, לא אוהב את כול הקטע של מודים וכו', מעדיף פרקטיות מאשר יופי. 6)מעדיף מעבדים וכו' מהדור החדש, כלומר נניח מעבד Q9450, וכרטיס מסך גם מעדיף נניח את ה9800GTX מאשר את ה8800GTS וכו' (גם אם יוצא שמשלמים פה …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי ? - 3000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שהמחשב יוכל להריץ תכני HD ו3D, ולהריץ משחקים בצורה גבוה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך רחב בגודל 20 אינצ, אבל אני רוצה בעיקר לחבר אותו לטלוויזיה שלי 42 אינצ... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינונ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי מחשב בעל המפרט הבא: מעבד - Amd Athlod 64 x2 Dual Core 3.0 GHz . לוח אם - Asus M2A-VM HDMI . זיכרון - 3GB RAM (מצטער, לא יודע איזה DDR זה וכו'...) כרטיס מסך - Nvidia Geforce 220 GT 1GB DDR3 . ספק - אני לא יודע איך בודקים את העוצמה שלו, אני אשמח שתעזרו לי גם בזה...כתוב באותו מקום על הספק - גם 422W וגם 500W...אין לי מושג איזה מהם...אולי כל אחד מאפיין משהו שונה... מקרר למעבד - Zalman CNPS7000C-AICu . אם צריך עוד פרטים על המחשב שלא ציינתי וצריך, תכתבו כאן. לעניין: אני רוצה להחליף את הלוח אם והמעבד, כי אני חושב שהלוח אם שלי נשרף, והמעבד שלי עושה בעיות. פניתי לתמיכה בחומרה אצלכם כדי לאתר את הבעייה, אבל כנראה הם לא הצליחו (חוסר תשובה, מעל 200 צפיות...). האשכול שפתחתי : http…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נייד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט אם רלוונטיי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? חלונות 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור מרכז …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by omrit,

שלום, רציתי לשאול אם אפשר להוסיף לנייד עם סטיק אחד של 512MB, סטיק נוסף של 1GB? (סה"כ 1.5GB) אם כן, הוא יעבוד ב Dual Channel? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Gal Alroy,

מעוניין בהמלצה לנייד לשימוש ביתי דרישות 1. מסך 15.6 אינטש 2. יכולת להריץ משחקים כדוגמת fortnite ברמה סבירה 3. יכול לבוא עם או בלי מערכת הפעלה תקציב: לא הגדרתי תקציב אבל לא מעוניין להתפרע מחשב עבור ילד בן 11.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Eadan,

שימושים : הכל מהכל... אין עריכה גרפית, משחקים פה ושם.. המפרט הוא מחנות ולא מאתר ככה שאני מקווה שאני אכתוב נכון מעבד intel e6550 core 2 1333mhz לוח אם gigabyte 965pds3 זיכרון 2*1024 667 קורסייר דיסק קשיח WD sata2 360gb 16mb כרטיס מסך Gigabyte 8500gt 256mb רמקולים Eacan 2+1 מעץ (אותם אני עוד אבדוק בחנות) מארז ATX midi בלה בלה 500W מסך LG 1953TR ניגודיות 1:2000 ותגובה 2ms ויש גם DVI לא מבין בזה... צורב DVD של NEC מקלדת ועכבר פשוטים מחיר סופי : 4890 ש"ח מה דעתכם? תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום,אני רוצה בבקשה מפרט למחשב ב5000 ש"ח שיהיה amd והשימוש שלו הוא למשחקי מחשב בעיקר

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש, תכונות אישיות לנוחיות שלי: גודל מסך: 13" אחריות: ל3 שנים משקל: נמוך ככל האפשר, מקסימום 1.8 ק"ג צורב DVD מובנה זיכרון הארדיסק: 320 GB +\- כניסות USB: עדיף שיהיו לפחות 4. שיכלול כונן אופטי, כלומר כונן דיסקים מובנה בתוך המחשב. מראה חיצוני יפה, כלומר המארז של המחשב. אני צריך את המחשב בעיקר לעבודה, שזה אומר- שהמחשב יהיה חזק מספיק כדי להריץ פוטושופ CS-3, גלישה באינטרנט, עבודה עם אימיילים וOUTLOOK להריץ סרטי אנימציה, וידאו, ובכלל מדיה. המחשב הוא לא בשביל משחקים אז אני רוצה כרטיס מסך וRAM ומעבד שיהיו טובים מספיק ביחס לתקציב, ולצרכים שלי. כנ"ל גם לכרטיס קול ולוח אם. חברות מועדפות: Dell hp acer lg lenovo תקציב: 5000 ש"ח עדיף לשלוח במפרט, או אם כבר ה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום בעוד כשבועיים אוכל לבצע רכישה בארהב של נייד עד 1000דולר (עדיפות לפחות, תלוי מה אפשר לקנות במחירים כאלו) אני חושב על דל, בגלל שאני יודע בוודאות שאפשר להוסיף אחריות בינלאומית (כמה זה עולה אגב?) אם יש לכם המלצות אחרות בשמחה! אני מעוניין להתקין עליו כנראה XP זיכרון של 3-2 ג'יגה, עדיפות למהיר כרטיס מסך איכותי (אין צורך בSLI) כזה שיכול להפעיל משחקים כגון, CSS, HL, HEROES5... הארדיסק מהיר (7200) כ200 ג'יגה אין צורך במסך ענק, ה"סטנדרט" מצויין צריכת סוללה מקסימלית כמובן, ז"א כזה כרטיס שלא יאכל לי את כל החשמל, ככה שאם ישGF 8800 או 8600, וזה הבדל גדול בצריכה, עדיפות לנמוך שאפשר יהיה לעבוד עליו גם בפוטושופ, אילוסטרייטור, איןדיזאיין, פריימייר בלב שקט (אם זה בכלל אפשרי בניידים) תו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dik,

שלום רציתי לדעת כמה לדעתכם שווה המחשב הנ"ל- שמור ברמה נדירה ביותר !!! מעבד T9300 2.5GHZ זיכרון 4G קיצר הנה לינק... http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2274504,00.asp נ.ב-אין שריטות ולא פיקסלים מתים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by roilevi,

אני קונה מחשב נייד בארה"ב והתקציב שלי 800 $ . מכיוון שאני הולך לכיוון של 13 אינצ' יש לי מספר מוגבל של אופציות . או ללכת על HP ואז המחשב פחות חזק (intel -i3 פשוט) או ללכת עם ACER או ASUS ובאותו מחיר לקבל מחשב יותר חזק (intel -i5 ) הנה הקישורים : 1. [http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/load_configuration.do?destination=review&email_id=1852304&jumpid=in_r329_emailconfig] 2.[http://www.amazon.com/Acer-Aspire-TimelineX-AS1830T-3721-11-6-Inch/dp/B003N3JJJY/ref=sr_1_3?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1290966344&sr=1-3] 3. [http://www.amazon.com/U35F-X1-Light-13-3-Inch-Laptop-Battery/dp/B003XRDA4A/ref=sr_1_3?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&amp…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום. דוד שלי ביקש שאקנה להם מחשב חדש. מגבלת המחיר היא כ-2000 ש"ח, עם עדיפות לפחות (1800 + מחיר להרכבה + משלוח- הם רוצים שזה יגיע אליהם הביתה). הסתכלתי במפרטים, והרב תכליתי ב-1900 ש"ח לערך נראה מתאים להם. הם משחקים קצת במשחקים, אבל לא הכי חדישים, ככה שלא צריך יכולות גרפיקה מופלאות. מעבר לזה הם גולשים, וקצת Office. אין צורך בציוד היקפי. חיפשתי בחנויות באינטרנט, אבל לא מצאתי חנות שמכילה בדיוק את הפריטים שמופיעים כאן באתר, ואני לא יודע לעשות את ההתאמות הנדרשות. אודה לכם על העזרה! תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כן, זה מפרט לחדר מחשב, לא בדיוק למחשב. לא ידעתי איפה לפתוח את הדיון - נראה איך יזרום... אני עובד המון מהבית ועובד לבית חדש שם יש לי חדר עבודה לא גדול - בערך 2.5 על 4 מטר כשקיר שלם (הגדול) הוא בעצם חלון הזזה גדול חצי אטום שמשקיף החוצה מהקומה השניה. אני מתחיל לתכנן את חדר העבודה כי זה מאוד מאוד משפיע על נוחות, איכות והספק העבודה. התקציב גמיש למדי כי זו הבריאות והפרנסה שלי. לא פינוק. מה על הפרק? * מסכים - כרגע עם 2 מסכי 24 אינטש FHD. כבר לא מספיק. חסר לי שטח עבודה. מפנטז על 2 מסכי 24 אינטש קעורים 21:9 אבל זה מופרז לגמרי. * כיסא מחשב לישיבה ממושכת * שולחן מחשב גדול ונוח עם מקום לנייד וציוד מעבדה (אוסילוסקופ, כרטיסי פיתוח, ספקים ועוד). * רשתות חשמל ותקשורת - יציב, מהיר, אמין …

21. Started by moni147,

1. מה התקציב המקסימאלי?2100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר,סרטים ופייסבוק ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות וקצת מעל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי מחשב עם מעבד intel e5500, לוח אם ASRock G31M-VS2 וזיכרון 2GB אני רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר של עד 600 ש"ח. זיכרון כמה שיותר גבוהה שיעבוד עם המחשב שלי. חשוב שיהיה בכרטיס מסך יציאה ל-DVI. אשמח להמלצות גם לחנויות זולות שאפשר להזמין דרך האינטרנט. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500,אני יכול לגלוש לכיוון ה3000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב:גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis2 ,BF3 וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)?כן מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eyahalom,

שוב שלום לכולם, אשמח לקבל את חוות דעתכם על מפרט שהרכבתי בLAMIR. אם יש חלקים אחרים טובים יותר מאותה החנות, אשמח לתגובתכם: AMD ATHLON 64 BIT 3000+ 512Kb CACHE S939 RETAIL 3Y 1017 EPOX EP-9NPA+ AMD Socket-939 DDR 3Y 698 DDR MUSHKIN GREEN LINE 1GB 400MHZ SP3200 DUAL PACK 2x512 649 LEADTEK WINFAST PX6600 TD128M GF FX6600 PCI-E 128MB DDR 3Y 711 WD 160GB S-ATA 7200RPM 8MB BUFFER WD1600JD 3Y 553 Black Floppy Drive 60 NEC ND-3540 DUAL LAYER DVD WRITER BLACK OEM 2Y 371 MICROSOFT MULTIMEDIA & OPTICAL MOUSE OEM 130 COMPUCASE HEC CI-6A19 with 2 fan BLACK MIDI ATX 300W 416 190 הרכבה סה"כ 4797

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by adim,

שלום אני מתחילה ללמוד הנדסת מיפוי וגיאו אינפורמציה בטכניון ואני מתלבטת לגבי המחשב שאותו אקנה, הוא חייב להיות חזק מאוד כי הבנתי שאני הולכת להריץ דברים מאוד כבדים ואשמח שהוא יהיה הטוב ביותר! הדרישות שלי מהמחשב הן: מחיר: עד 5,000 ש"ח משקל: כמה שפחות מערכת הפעלה 8.1- מסך מגע גודל- 14-15.6" מעבד- i7 חובה (כמה שיותר חזק יותר טוב)זיכרון RAM- 8GB במינימום (רצוי 16) אחסון- 500GB (במינימום) + 128GB SSD גרפיקה- NVIDIA Geforce 4GB DDR3 גם מחשבים שמשלבים כמה מהפרטים זה מעולה אשמח לעזרה בהקדם! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים