ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 כל משחק כבד בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, עם אופצייה לשידרוג בעתיד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי FPS לרוב (crysis, far cry), תכני HD אין צורך בכרטיס מסך במפרט זה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שואל פשוט כי אני רואה שחלק מהחלקים כבר לא מוכרים היום... ----------------------------------- אני שואל לגבי מחיר יד שניה ולא חדש ----------------------------------- מפרט מחשב: מחשב 1: מארז: Antec P180 (שעבר השתקה וציפוי פנימי בחומר אקוסטי מגומי מיוחד חוסם רעשים) לוח אם: Asus Striker Extreme מעבד: E6600 Conroe זיכרונות: OCZ 1066 1Gx2 כרטיס מסך: V.CARD: EVGA 8800 GTX AC3 version כ. קשיחים: HD: 150 GB WD Raptors 10K RPM צורב: Asus 1814BLT -=SATA=- Lightscribe ספק כח: EnermaX 620W קירור: ZALMAN 9700
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.dell.com/en-us/shop/compare?ocs=dncwy604h,dncwxb1608v2 צמצמתי את הבחירה ל2 המחשבים הנל אשמח לעזרתכם תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות סימולציות ביולוגיות בעזרת חישוב מקבילי על כרטיסים גרפים (GPGPU) ולכן אני מעוניין לבנות מחשב עם ארבעה GTX295 מצאתי מפרט של מחשב כזה באתר http://fastra2.ua.ac.be/?page_id=49 האם מישהו יודע איזו חברה בארץ יכולה לבנות לי כזה מחשב? תודה רועי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קצת אינטרנט ולא יותר מזה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של 4K, אם ממש שווה ומשתלם אז אפשר למתוח עד 4.5K. * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט שרוצה לשחק קצת משחקים (בינוניים נניח) במעונות. * גודל המסך? 15.6 אינץ'. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) גודל לא משנה (גם ככה אין פחות מחצי טרה לא?) אבל חשוב מאוד מאוד שיהיה 7200RPM. * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב. * כונן Bluray? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, ל-DELL רק…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים.. אני מחפש לקנות נייח בתקציב של עד 3400 ... הבעיה שאני לא מצליח להכניס בו את כל הרכיבים דוגמה כרטיס מסך, SSD , ומעבד חזק. אני גרפיקאי חובב שמתעסק עם תוכנות גרפיות, אך מה שחשוב לי בגדול זה אמינות... מישהו המליץ לי על המחשב הבא , מה דעתכם? http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=6962
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבטת בין שני ניידים: האחד בארץ: http://ksp.co.il/?uin=18735 והשני בארה"ב: http://www.samsung.com/us/computer/pcs/NP740U3E-K01UB ההפרש במחיר הוא כ- 1500 ש"ח, ואני נוטה ללכת על האמריקאי (למרות שיש לו רק שנת אחריות אחת בינ"ל, ואילו בארץ מקבלים 3 שנים, אבל זה לא נראה לי שווה את ההפרש). העניין הוא שכנראה יש הבדלים מינוריים בין המחשבים (משקל, כרטיס מסך ...). אשמח לשמוע חוות דעתכם אם יש באמת אחד מהם שיותר טוב מהשני. תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש עם preimer 1.5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא למשחקים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני סטודנט לארכיטקטורה. מחפש מחשב ומתלבט - האם ההבדל בין 4K ל5.5K הוא משמעותי. אין צורך בציוד היקפי. לכן, אני מבקש אם תוכלו לתת מפרט לכל הצעה שאתם מאמינים שהיא מספיק טובה, 4K או עד 5.5K , אני ממש חייב לחסוך אבל מחפש מחשב שיחזיק כמה שנים ויהיה שדרוג משמעותי עבורי (כיום יש לי מעבד DUALCORE E8400 , כרטיס מסך GFORCE 9500 1GB , לוח אם ASUS P5QL, ו 4 GB זכרון אבל המחשב כבר מקרטע ולא אמין - לא מזהה זכרונות, בלוסקרין, מתחמם מדי ושהוא לא עושה בעיות הוא עובד די בסדר - עדיין לא מטוס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000/5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המחשב אמור לשמש בעיקר למשחקים ולעבודה עם תוכנות גרפיות כמו פוטושופ ואילוסטרטור וכו'... אשמח לתגובות/שיפורים או הצעות לשינוי... האם שווה לי להשקיע יותר ולקחת מעבד E8400 או שהמעבד שבחרתי יספיק לצרכים... מכיוון שאני לא יכול להשקיע יותר מדי מעבר לתקציב של 2600 ש"ח .... תודה. מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤585 כמות:1 http://skypc.co.il/pl_product~IE7300~3~0.htm לוח אם ASUS P5QL ¤471 כמות:1 http://skypc.co.il/pl_product~31254~10~0.htm זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 NY ¤75 כמות:2 http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL5S-1GBNY~15~0.htm כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤237 כמות:1 http://skypc.co.il/pl_product~WDC1118~7~0.htm כרטיס גרפ…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, למשחקים בעיקר... דרישה בסיסית היא שיהיה שקט. לא אכפת לי להשקיע בקירור מים ושלא יהיו מאווררים, אם זה באמת שקט לחלוטין (ואת עניין הרעש של הספק, אולי גם יש דרך לפתור?) ובאמת שזה לא קשור לחלק של ה-COST-EFFECTIVENESS. בעניין זה, אם אני אקנה מחשב חדש בעתיד, אני אוכל להעביר אליו את קירור המים, נכון? לגבי המחשב עצמו - כמו שכתוב בכותרת, אני רוצה משהו ששווה לקנות. למשל, אם אני יכול להשקיע עוד 20% מהכסף ולקבל משהו פי 2 יותר טוב, ברור שזה שווה. אבל אם אני משקיע פי 2 כסף ומקבל עוד 20% לביצועים, היעילות של זה מפוקפקת, כי המחשב במחיר הרגיל יחזיק לי מצויין לתקופה מספיק גדולה, כך שאת ההפרש במחיר אני אוכל לשים בבנק ולקנות מחשב פי 2 יותר טוב, בסיום התקופה... אנ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, אשמח לקבל חוות דעת לגבי המפרט הבא: מטרות המפרט הם כלליות ומגוונות. איטנרנט, הורדות, שמיעת מוסיקה, סרטים, משחקים, וקידוד קל אולי בעתיד של אודיו ווידאו. האם המערכת הזאת פועלת מהר בדברים שונים? אני אוכל להפעיל מספר דברים כמו אימיול, אייסי, וורד ודפדפן בלי להרגיש בנפילה משמעותית בביצועים? 1) מעבד: AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 2) לוח אם: GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE 4 3) זכרונות: TWINMOS DDR 512MB 400MHZ X 2 4) דיסק קשיח: WD 160/7200 SATA 8MB 5) כרטיס מסך: GIGABYTE 6600GT 128MB PCI-EXPRESS 6) מארז: ANTEC SLK3700AMB 7) מסך: SAMSUNG 710TM יכול להיות שאת המעבד אני אחליף ל +3200. כמו כן, מה דעתכם על הזכרונות? האפשרויות היחידות שעומדת לפני הן : TWINMOS, GEIL , KINGSTON. …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצעה זו היא ההצעה הישנה. המתוקנת בהמשך הציעו לי את המחירון הבא, שנראה טוב מכדי ממש להאמין, מדובר במחירון מיוד לסטודנטים בחנות הטכניון עם החנות CNAB. מארז: foxcone 397 ATX 400w intel improve 213 לוח אם: asus p5 vm 800/1067 mhzfsb 10/100 363 מעבד: intel p d820 2.8 gh 530 שידרוג: intel core 2 dou E6300 450 קירור מעבד: 130 zalman 7000 זיכרון : 512MB DDR2 667mhz 289 זיכרון קינגסטון זהה, תוספת 100 שח. כרטיס מסך מובנה. דיסק קשיח: samsung 80gb sata 7200rpm 8m 246 כונן אופטי DVD-RW 173 מקלדת ועכבר 80 כל המחירים בשקלים, כוללים מע"מ. מחיר סופי ללא שידרוגים - כ 2020 (החלפתי הכל מדולרים לשקלים אז זה לא מדויק). כולל השידרוגים (מעבד וסוג זיכרון) כ 260…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עד 1500 ש"ח, לצרכים בסיסיים - אינטרנט, קצת אופיס, מוזיקה סרטים. אני מעדיף שיהיה לו כונן DVD מובנה. גודל - העדפה ל 13-15.6 (העניין הוא שבמחיר הזה מצאתי רק או נטבוקים ב 10 אינץ או נוטבוקים ב 15.6) לפי מה שראיתי אני מתלבט כרגע בין 2 הדגמים הללו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5685&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7396&CatCode=315 יש עוד משהו ששווה לראות? או להחליט בין 2 אלה... אני יודע שהסכום הוא נמוך יחסית...השאלה אם יש עוד מבחר בסכום הזה? המון תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי: q6600 p35-ds3l 2gb g.skill ddr2 8800GT antec sonata 3 + earthwatts 500W דיסק קשיח 320GB צורב מערכת קירור: scyth kaze master שלה מחוברים: 1.קירור למעבד- zalman cnps8700 led 2.מאוורר 120 מ"מ של זלמן על arctic cooling accelero s1 שעל הכרטיס מסך 3.מאוורר 120 מ"מ של זלמן מכניס אוויר 4.מאוורר 120 מ"מ של זלמן מוציא אוויר כמה לפי דעתכם הריאלית והמבוססת הוא שווה קומפלט? אם זה משנה משהו- יד ראשונה שמורה מרופא! לא, סתם.. מה שבאתי לרשום זה שיש את כל האריזות המלאות של כל הדברים כולל כל הספרים וכו' וכו' לדעתי אחריות אין כבר על כלום...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין אריזות, אין ספרוני הדרכה או דיסקים (אף פעם לא הבנתי מי צריך אותם), תודה מראש. Computer: GIGABYTE P35C-DS3R (CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 (Kentsfield, G0) 2400 MHz (9.00x266.7) @ 2399 MHz (9.00x266.6 Motherboard: GIGABYTE P35C-DS3R Chipset: Intel P35 (Bearlake-P) + ICH9R Memory: 4096 MBytes @ 533 MHz, 7.0-7-7-20 - 4096 MB PC10600 DDR3 SDRAM - Crucial Technology CT51264BA1339.M16F Graphics: nVidia GeForce 8800 GT nVIDIA GeForce 8800 GT (G92GT/D8P), 512 MB GDDR3 SDRAM Drive: ST2000DM001-9YN164, 1953.5 GB, Serial ATA 6Gb/s Drive: ASUS DRW-2014L1T, DVD+R DL Sound: Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio [A2] Network: RealTek Semiconductor RTL8168B/8111B PCI-E Gigabit …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, הרכבתי מחשב על סמך הידע שלי במחשבים. המחשב מיועד למשחקים (COD) חשוב לי מארז קטן ושקט לכן לקחתי רכיבים המתאימים לMini ITX. בהמשך ארכוש מסך 1440p/2160p לגיימינג. אשמח להערות/תובנות. מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 10400 2.9Ghz 12MB Cache s1200 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 X לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus ROG STRIX B460-I GAMING LGA1200, Intel B460, DDR4, PCI-E, HDMI, DP זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws V 2x8GB 2666Mhz DDR4 CL15 Kit כרטיסי מסך: כרטיס מסך ASUS ROG STRIX GTX 1660 SUPER GAMING OC 6GB GDDR6 2xHDMI 2xDP כונני SSD: כונן קשיח Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 MZ-V7S500 5…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם אני עשיתי טעות, ולפני כשנה קניתי מאייבורי (בהמלצת טכנאי מחשבים שעובד איתי...) מחשב. זה לא יקרה שוב, מבטיחה. בינתיים אני תקועה עם דואל קור בעייתי שמרסט את עצמו להנאתו ללא שום לוגיקה, כשבא לו. כבר החליפו בו כמעט הכל. אני עוסקת בעיצוב פנים ושאלותי מתחלקות לשני נושאים: חומרה - האם יש מצב להוציא מפרט טכני של הקיים במחשב שלי (ואיך לעזאזל עושים את זה?) ולשפר ע"י החלפת חלקים, או לקנות מחשב חדש לחלוטין (חראם, לא? אין לי עודפי בוחטות) תוכנה - כמה עולה לקנות windows חוקי חדש? האם לעבור לויסטה? מה עוד צריך לקנות (אופיס אאוטלוק?) ומה חינמי? תודה רבה רבה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לסבתא של ארוסתי. התקציב הוא כ-2500 ש"ח. המחשב מיועד לשימושים בסיסיים ביותר, כגון: אינטרנט, סרטים, אופיס ועוד. גודל המסך כ-14 אינץ'. עדיפות לחנות באיזור ירושלים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מה שמצאתי: מפרט המחשב: סדרת LENOVO G560 Intel® Core™ P6200 מסך 15.6HD ברוחב מלא! כולל מקלדת מלאה זיכרון 4096MB DDR3 ד.קשיח 500GB מצלמת אינטרנט 3MP כולל סוללה6 תאים(3שעות) כולל קורא טביעות אצבע בעיצוב חדשני.. http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=582758 עכשיו הצייעו לי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=holon&uin=12925 והשאלה שלי אם יש משהו יותר טוב במחיר הזה השימוש העיקרי הוא לגלישה סרטי hd מוזיקה וכאלה ושיהיה בעיקר מהיר ולא יעשה בעיות ובטרייה שתחזיק זמן... תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר, סרטי HD ופה ושם משחקים די כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדכנתי את כל הדרייברים ל xp המשטח עדיין עובד לסירוגין(לרוב-לא) עם עכבר אלחוטי usb אין כל בעיה מה יכולה להיות הבעיה? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-