ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם ASUS Striker Extreme ¤1785 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31093 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤421 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 ¤712 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-6400 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1628 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤174 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק Thermaltake Kandalf LCS ¤1729 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VD4000SWA ספק כח ThermalTake ToughPower 850W ¤1039 http:…
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כולל מסך וציוד היקפי חוץ מרמקולים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם )) אפשר גם נגיד לחרוג עד 100-200 שקל גג גג גג. סך הכל רוצה מחשב למשחקים (לחבר) שיריץ את רוב המשחקים החדשים על הגדרות בינוניות - גבוהות. אם אפשר אפילו לקצץ במחיר זה יהיה קטלני למרות שאיך שהבנתי זה בערך המינימום למחשב למשחקים שימו לב - המסך שלו 19" והוא לא משנה אותו מה שאומר שרזולוצייה נמוכה יותר = הגדרות גבוהות יותר במשחקים. אבל למקרה שהוא כן יחליף, אז תנו לי בבקשה 2 מפרטים - אחד זול נגיד ל19" ועוד אחד ב3000 עם חריגה מקסימלית של 200 שקל אבל עדיף בלי לחרוג. עדיף לבנות באייבורי ועדיף לוח אם חדש בשביל שיפורים עתידיים של כרטיס מסך. אה - ומעבד של אינטל. באמת תודה לכולם!!!! 8)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט,סרטיפ, משחקים (ARMA II/III, COH2) , תיכנות של פרוצדרות כבדות מאוד בMATLAB, וקבצים עתירי פונקציות ומשקל באקסל, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אקסל 2007 - פרנסה, MATLAB- כבד, Ethovision - תוכנה גרפית כבדה. adobe illustrator+photoshop -מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד גם לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- ARMA II/III, COH2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד סביב ה 2000-300- שקלים, מה שחשוב לי לפי הסדר: - זיכרון ראם 4 ג'יגה - SSD (אם אפשר הסבר על המשולב עד כמה הוא שווה... כי כולם מוכרים עם 8 גי'גה אבל וינדוס לוקח איזה 20... האם יש הבדל גדול במהירויות בין SSD מלא להיבריד?) שיהיה בין 13.5-15.5 אינ'צ סוללה מעל 3 שעות בעצם המחשב יהיה לשימושים של לימודים בלבד , שום תוכנה כבדה לא תרוץ המקסימום זה סרטי HD 720 רגילים ולא יותר... אשמח לכמה המלצות אם אפשרי. מסינון גס שעשיתי: http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..213..214..347..441..99..466..2164.&list=1&sort=1&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=3159 אשמח לכול סוג של המלצה, מחשב אחר, או כול דבר מהרשימה למעלה. נמצא באז…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בראשיתו המחשב מיועד ללימודים שלי בהנדסת תוכנה, בתור תפקיד שני הוא מיועד למשחקים כמו BF3\BF4 ומשחקים ששמתי עליהם עין שיצאו בקרוב, אין טעם לתת פירוט כי כולנו מחכים לאותם המשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני מתכוון להריץ באופן קבוע VMware Workstation עם אובנטו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ציינתי כרגע שניים ממה שאני זוכר שהם BF3\B…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית אבל בעתיד שדרוג גם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרגע אני מוסיף כרטיס מסך שכבר יש לי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחרונה תהיתי כמה שווה המחשב שבו אני משתמש כרגע ובעוד כמה שבועות בעזרת השם יעבור לאחי בגלל שאני אקבל מחשב חדש המעבד: e5400 2.7ghz doucore ראם:kingstone ddr2 2gb כרטיס מסך: nvidia geforce 210 לוח אם: asrock g31m-s ספק כוח: abpower p-4 500w קירור למעבד: קירור רגיל של אינטל. מארז: אין לי מושג אבל אני לא חושב שהוא עולה יותר מ200 שקל.. נ.ב:זה נועד למטרות עניין בלבד, אני לא מתכוון למכור את המחשב כי אחרי הכל הוא יעבור לאח שלי. מצטער אם עברתי על חוקי הפורום. תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחק המיועד לא לגיימר רציני, מקסימום ישחק Football Manager 2008 וישתמש במסנג'ר..
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אינני יודע אם זה המקום הנכון אז אם זה לא, תרגישו חופשי להזיז את ההודעה. קניתי לאחרונה את כל חלקי המחשב ואני לא יכול להרכיב אותם מפני שאינני מוצא את המארז שרציתי . אני מחפש Chenbro Xpider (Gaming Bomb) Silver. מישהו כאן נתקל בבעיה דומה ויכול אולי לעזור? מישהו יודע ויכול לתת רמז היכן ניתן למצוא אחד כזה בארץ? קיימים בצבעים אחרים אבל לאף אחד אין את הכסוף... אתם בטח יכולים לתאר לעצמכם כמה מתסכל המצב... תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? גג 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב: בעיקר HD וצפייה HD, חיבור לרסיבר דרך כבל אופטי (מצריך 5.1), משחקים יצירות מוזיקה עריכות גרפיות (לא ברמה מקצועית) וכד'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fifa pro evolution וכל משחק חדש מעניין כדמות gta v וכאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מתחיל ללמוד עוד חודשיים וחייב מחשב התואר יהיה במשפטים ומנהל עסקים התואר ימשך כ4 שנים השימוש במחשב: בעיקר תוכנות משרדיות, לימודים, ובשעות הפנאי מוזיקה וסרטים... הדרישות: מחשב חזק שלא תיגמר לו הבטרייה לעולם!!!! ( אני יודע שאין חיה כזאת אבל סוללה טובה זה הכרחי), מעבד חזק שיוכל להריץ גם סרטים ב1080 ביחד עם כ.מסך בסיסי. כמו כן אני מן הסתם אשתמש בתוכנות סטטיסטיות כגון spss וכו'.... וכמובן הפרט הכי חשוב שיהיה דק קומפקטי ועם חוות דעת רציניות ומכובדות תקציב: 3000-8000 שקל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד חזק למשחקים, זמן סוללה לא כל כך חשוב, הארד דיסק 1TB לפחות גודל מסך"15 ומעלה תקציב עד 10,000
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא כולל מסך,רמקולים,עכבר מקלדת ושאר החמוצים. מעבד של AMD צורב DVD (התלבטות בין NEC ל LG) + כונן DVD לוח אם רצוי של ASUS לפי מה שהבנתי איזה ספק צריך ואם צריך איזה מערכת קירור. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מוזיקאי שרוצה להקליט ולערוך סאונד, לרוב בתוכנת qBase 5. יש לי כרטיס קול חיצוני טוב ומסך, כך שהם לא צריכים להכלל במפרט. חשוב לי לפחות 4 ג'יגה זיכרון, הארד דיסק שיכיל את כל ההקלטות, ובנוסף שהמחשב יפעל בצורה שקטה ככל האפשר על מנת שלא יפריע בהקלטות. אם זאת לא תוספת כספית רצינית, שיהיה אפשר לראות סרטים במחשב. תודה רבה מראש, רועי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא רואה צורך בטופס כי זה כבר מיותר.. התקציב הוא עד 2400 ש"ח... בלי חריגות.. אחריות לא קריטי.. מספיק לי שנה אחת אחריות העיקר שהיא לא מהחנות עצמה אלא מהיצרן או משהו מהסגנון... אני מעוניין במחשב שלא נוטה להתקלקל וכו', מחשב אמין ככל שניתן.. שימושים: הרבה עבודה משרדית, הרבה תיכנות, הרבה גלישה באינטרנט, מדי פעם צפייה סרטים בסדרות, משחקים אולי ממש בקטנה... גודל מסך: 13- 15.6 משקל: לא חשוב לי בכלל, אבל אם אפשר שיהיה קל אז למה לא.. סוללה: כמובן שרצוי שתהיה כמה שיותר חזקה... לפחות 4.5 שעות... כונן אופטי: חשוב מאוד, חובה שיגיע עם צורב, חובה! USB3: דיי חשוב שיהיה, לא סוף העולם אם לא יהיה אבל רצוי מאוד.. שאלה קטנה: האם מחשב עם מעבד 3217U ייתן ביצועי סוללה טובים יותר ממחשב עם מעבד …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים פרוטי לופס 11 ועתודה יענו עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FL STUDIO 11 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: cod, csgo,gmod,batman,minecraft -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24+ או לפטופ 17.3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד למטרת לימודים, סרטים וקצת משחקים קלים. לפני שאני אסביר איזה מחשב אני רוצה, אני רוצה לציין שאני קונה את המחשב עקב מות הלוח אם של המחשב נייד הנוכחי שלי (ראיתי גיצים ועשן והוא לא מקבל חשמל, הוא מת), בנוסף גם המסך מת באותו יום. זה מחשב ממותג זול ותיקון שלו ממש לא שווה. לכן אני רוצה מחשב חדש. במחשב הקודם היה לי כונן SSD 64GB I330 INTEL, וכונן קשיח סטנדרטי 320GB. בנוסף יש לי זכרונות DDR3 3GB. לכן הבקשה שלי קצת שונה. - אני רוצה שהמחשב יהיה בלי זכרונות RAM או עם אפשרות הרחבה כך שאוכל לנצל את הזכרונות שיש לי. - בלי דיסק קשיח - בלי מערכת הפעלה - בלי כונן דיסקים תקציב של 2500~ גודל מסך 15.6 משקל לא חשוב כרטיס מסך בסיסי שמגיע עם המעבד מספיק לי. chipset שתו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש שיוצא (גיימינג כבד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צור…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב במפרט דומה לזה: http://www.computeruniverse.net/products/e90271670/d2/specifications/fsc-esprimo-mobile-v5535-m550-vista-hb.asp (ההבדלים הם בסוללת 6 תאים ו-HD בגודל 120MBבמה שמוצע לי). השאלה היא, האם המחשב יסחב את הויסטה? ומה עם סרטי HD 720p? הוא מוצע לועד עובדים במחיר של 1675 ש"ח (כן, זאת לא טעות). השימוש שלו יהיה לאינטרנט, OFFICE, וצפיה בסרטים והוא יתנייד רק בתוך הבית (חדר-סלון-מרפסת). בתודה מראש, ושנה טובה...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אין לי כרגע מסך אני מתכוון לקנות בנפרד * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Oblivion,Crysis,Tom Clancy Etc... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם י…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מזל טוב! רכשתם מחשב נייד בארצות הברית. אבל לאחר התפוגגות השמחה אתם מגלים שיש ברשותכם מערכת הפעלה Vista Home שאינה מאפשרת התקנה של ממשק בעברית. אל דאגה, יש לי פיתרון. קיימת תוכנה מגניבה וחינמית לחלוטין בשם Vistalizator. התוכנה הזאת מאפשר לכם לשנות את השפה בכל גרסה של מערכת הפעלה Vista לאיזה שפה שאתם רוצים. אז איך זה עובד, אתם שואלים? אז ככה. אתם נכנסים לאתר בשם www.froggie.sk. באתר תמצאו את התוכנה Vistalizator ששוקלת בקושי 300KB ואת חבילות השפה הרשמיות של Microsoft. (הורדה מהאתר של Microsoft) תורידו את חבילת השפה שאתם רוצים, אתה התוכנה, תעקבו אחרי ההוראות הפשוטות באתר ותוך דקות ספורות המחשב הגוי יהפוך ליהודי טהור דם. תהנו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
GA-965P-DS4 E6400 PQI 1GB 667MHz PC5300 TURBO PQI 1GB 667MHz PC5300 TURBO GeForcePCX7300GT Poseidon מארז WD3200KS הרד-דיסק (יש לי עוד 2 כאלה ואני אעשה RAID 5) נראה לי גם ספק של ליברטי ..... אני לא מתכנן כרגע OC אבל אולי עוד חודש-חודשיים אני אתחיל להתלמד בעניין כל השאר צורבים ועניינים יש לי .... אני צריך קירור נוסף בשביל OC בסיסי ? או שהרגיל מספיק? האם הבורד טוב לOC? המעבד? הזיכרונות?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד כמה שידוע לי, אין ל DELL יבואן בלעדי. כמה רשתות וחברות גדולות משווקים אותו, גם ליחידים וגם למשווקי משנה. אם כך, מי נותן האחריות הרשמי של DELL בישראל? היכן המעבדה? מה כלול באחריות? אצל LG למשל, האחריות היא אומנם 3 שנים במעבדת היבואן ח.י, אבל זה כולל רק חלקים החל מהשנה השנייה (משלמים על עבודה) ולא כולל סוללה ומסך.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים, dell inspiron n5110 ו-asus a53s. בשני המקרים מדובר על הדגם עם מעבד I7 2670QM, מסך 15.6, 8GB זכרון. להלן קישורים: http://www.fre.co.il/pl_product~5152135~39~89.htm http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=4583 ה-asus הוא טיפה יותר חזק מבחינת מהירות מעבד והכרטיס מסך שלו טוב יותר, אך הוא גם יקר יותר. האם לדעתכם ההבדל בביצועים שווה את ההפרש, ובכלל מה דעתכם על שני הדגמים האלו? אם יש הצעות אחרות בתקציב של עד 4500 ש"ח, אשמח לשמוע. השימוש העיקרי של המחשב הוא עבודה על תוכנות adobe cs5, ועריכת וידאו על avid. חשוב לי שהמעבד יהיה 4 ליבות ולא 2 כי התוכנות של אדובי יודעות לנצל את זה, ואין לי כרגע צורך במסך גדול יותר. כמובן, אם …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-