עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רכשתי את הלפטופ הזה 4 GB RAM מעבד 9500 500 הרד דיסק אני דיי מרוצה תאמת מהמחשב חומרה טובה, נראה טוב, נוח אין תלונות מהבחינה הזאת סוללה די חלשה. התקנתי עליו ווינדוס 7 64 ביט כדי לעבוד עם כל הזיכרון אבל אני חווה הרבה קריסות רציתי לשאול את החברה פה שיש להם את הלפטופ אם גם להם זה קורה עם המערכת הזאת אני עובד על עוד מחשב DELL ישן יותר שגם עליו מותקן 7 32 ביט ושם אין קריסות שאני מדבר על קריסות הכוונה היא לפריז. אני לא יודע עם זה בגלל אי תאימות של דרייברים מסוימים או בעיה בחומרה אבל זה קורה כאשר מפעיל תוכנות בדרך כלל למשל התוכנת מצלמה תוקעת את המחשב. עכשיו התקנתי XP MODE אחרי ההתקנה הפעלתי את זה וקפא לי. אחרי ריסטארט הכל עובד קרה למישהוא פה ? אגב כמה זמן מחזיקה לכ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כותרת.. המחשב עלה 2500 ש"ח מפרט בתמונה מצורפת. עבר לפה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463288.0 [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by haimcoen,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?תכני HD משחקים עבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CRYSIS DARKSIDERS MOH COD NFS FIFA STARCRAFT PROTOTYIP וכדו, כל המשחקים החדשים (מיועד גם ל CRYSIS 2) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Yoel1541,

מעבד : AMD Richland A10-6790K Quad Core 4.0GHz כרטיס מסך : AMD Radeon™ HD 7700 ראם : G.Skill Ares 2x4GB DDR3 1866Mhz PC3-14900 Kit דיסק קשיח : Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB אסאסדי : Sandisk Ultra II SDSSDHII-240G 240GB SSD SATA III ספק כוח Antec 550W 80+ VP550P מארז CoolerMaster Elite 241 Mini Tower Black קירור :Noctua NH-C14 ספק כוח : Asus A88XM-A FM2+, AMD A88X, DDR3 2133, PCI מריץ COD AW ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי שאלה אם מחשב נייד יוצר בחודש אוגוסט זה אומר שהלוח אם יוצר בחודש זה(בחודש אוגוסט)?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by or8651,

שלום לכולם, פעם ראשונה שיוצא לי להתייעץ פה בפורום,חבר המליץ לי עליו 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סגנון GTA\TOMB RIDER\FAR CRY\CALL OF DUTY וכ'ו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 21אינטש מתכנן לקנות מ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Tigerpaw,

שלום, מעוניין לקנות מחשב למשחקים. יש לי כבר מארז, ספק והארדיסק רגיל. תודה מראש! 1. תקציב מקסימאלי: 3500 ב. אפשר לחרוג קצת. 2. משחקים: (WITCHER 3, ASSASINS CREED לדורותיו, וכו'). ב. רזולוציה מקיסמלאית FULL HD, מסך טלויזיה 42" ומסך נוסף של 32" 3.אין צורך בציוד היקפי. 4. יש מארז FULL TOWER ANTER 300, יש HD, אבל אם נכנס בתקציב SSD אז רוצה להוסיף, יש ספק 750W ZALMAN 5. שקט לא חשוב לי בכלל. 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך במערכת הפעלה. 8. איזור מגורים - פתח תקווה או ראשון 9. אקנה את המחשב ברגע שאקבל מפרט. 10. כרטיס מסך צריך לפחות שתי יציאות (בשביל שני מסכים). 11. מעדיף לשמור על אופק שדרוג.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by yechielmer,

היי שלום! קניתי מחשב LENOVO THINKPAD T420 Q5U ויש בו כניסת 34 EXPRESS CARD 2.0 רציתי לשאול מה זה אומר, מה אפשר להכניס שם וכו'. תודה! עריכה: אפשר להכניס שם כרטיסי מסך?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by sigi,

אנא עזרתכם בהמלצה למחשב לעבודה עם חבילת CS6 בעייקר אילוסטרייטר ואינדיזיין. ללא עבודה על וידאו, תקציב עד 6.5K.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gf15,

שלום לכולם! אני נוהג לצלם הרבה תמונות במצלמה שלי ולערוך אותן בתוכנות גרפיקה- פוטושופ וכאלה... והגיע הזמן לקנות מחשב חדש. תוכלו לעזור לי קצת בהמלצות? אני מחפש מחשב נייד, 17 אינץ' ומעלה (אפשר גם 15 אם זה קריטי) בתקציב שאינו עולה על 4,500. מעבר לכך אין דרישות מיוחדות. מי יכול לכוון אותי? אפשר להזמין באינטרנט, או לאסוף מת"א או איזור הדרום. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב נייד ללימודי רפואה. נראה שלמחשבי לנובו יש את המפרט הטוב ביותר תמורת המחיר. השאלה שלי היא האם המחשבים אמינים? מה הדעה שלכם לגבי מחשבי לנובו? אולי שווה לקנות אותם ולהרחיב את האחריות? המטרה העיקרית של המחשב היא לגלוש באינטרנט(סרטונים פייסבוק וכד'), word/powerpoint/excell, מסמכי אדובי - לא משחקים. אני רוצה מחשב עמיד, שיחזיק לי לאורך זמן. בנוסף, אני מתכוון לחבר אותו בבית למסך גדול יותר וככה להשתמש בשני מסכים. אין לי צורך בכונן אופטי. משקל לא ממש חשוב לי. הכי חשוב לי זה עמידות/איתנות של המחשב. אני מתכוון להתנייד איתו ולא רוצה שכל הטלטולים יפגמו בו. אלה המחשבים שחשבתי עליהם לנובו U41-70 לנובו U31-70 לנובו Z51-70 שאלה אחרת, ראיתי את המחשב הזה של דל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by oriel10,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FAR CRY 4, COD, CSGO. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי בעתיד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מחשב נייד לגיימר ממוצוע-קל 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים לגיימר ממוצע-קל, תכנות קל ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי גוף ראשון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שיהיה איכות טובה , 4K לטלוויזיה, יעבדו עם משחקים חדשים לשנים הבאות וכ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? בסביבות 5000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: בעיקר למשחקים [לפחות ל3 שנים הקרובות] ולתכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בכונן דיסקטים , יש צורך בצורב DVD 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. צריך מפרט מלא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צור…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dg,

אהלן, כמו שהכותרת אומרת , מעוניין במחשב המיועד למשחקים , כרגע חשבתי לקנות איזה כרטיס זול 7300 או משהו כזה ואח"כ לשדרג למשהו שיתמול ב DX10. מסך אני כבר אקנה כנראה CRT 21 או משהו כזה. תודה מראש לכולם. לא מתוכנן OC!.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם! אני כבר מתלבטת מעל לחודש איזה מחשב נייד לקנות אז אשמח מאד לקבל המלצות. אני צריכה את המחשב בעיקר למסמכים - אופיס, אקרובט וכו', אינטרנט, סקייפ... לא גרפיקה והמוני סרטים. אבל, כן יש לי הרבה מאד מסמכים, ספרים סרוקים וכד', אז צריך שיהיה לו מספיק זיכרון. חשוב לי שהוא יהיה מהיר (אני כבר כמה שנים עם מחשב נורא איטי וזה משגע אותי) ושיהיה קל כי אני סוחבת אותו הרבה. מאותה סיבה גם חשוב לי שהוא יהיה חזק ועמיד ככל האפשר. מצד שני, שהוא לא יהיה קטן מדי כי אני עובדת עליו כל היום ו-12 אינצ' זה כבר קטן מדי. מבחינת מחיר, הייתי שמחה למצוא מחשב טוב בין 3000 ל-4000 שקלים, אבל אני מוכנה להוציא עד 5000 בשביל מחשב באמת טוב. תודה רבה מראש על העזרה!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, רציתי לשאול האם הלוח אם הזה: https://www.gigabyte.com/us/Motherboard/GA-AB350M-DS3H-V2-rev-11#kf תואם למעבד ryzen 5 3600. תודה רבה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by gman_il,

הי חברים, אני רוצה לקנות מחשב קטן ושקט לבת שלי , מה שחשוב זה המקום , חשבתי על מארז Mini ITX של Fractal Design למשל , ה- node 304 , מלבד זה כבר רכשתי לה Samsung SSD 850 128GB. אני צריך מפרט שיתאים למארז Mini ITX לבן (מתאים יותר לחדר אבל לא חובה), כלומר MOBO ורכיבים נוספים שיתאימו למארז כזה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מדובר על מחשב נייד. 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח ניתן לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, מסמכים, צפיית סרטים, אינטרנט, תכנות. (על eclipse) א) תוכנות עיקריות - chrome, eclipse, office 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. חשוב שתהיה מצלמה, שהמסך לא יהיה מבריק ובגודל 14.1. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by oshriel_t,

שלום, קודם כל אני יודע וראיתי שיש שאלות כמו שלי בפורום, גם חדשות וגם ישנות. ואפילו כתבתם מדריך מפורט בנושא, אבל מה לעשות אני לא ממש מבין בזה ודי הלכתי לאיבוד, וגם השאלות הזהות מתאימות באופן פרטני לשואל, בנוסף נסיון למצוא תשובה קיימת בכל מיני פורומים לא כ"כ הצליח... לכן אם מישהו יוכל לתת לי תשובה, אשמח מאוד. אני זקוק למחשב שיהיה אפשר לעבוד עליו עם פוטו-שופ, אילוסטרטור ולפעמים Indesign. אני מעוניין במחשב עם מפרט שיעבוד בצורה יעילה ונוחה ללא צורך בתכונות מיותרות. כרגע העבודות הגרפיות הן בשימוש נמוך, פעם-פעמיים בשבוע, עם צפי לעבודה רצינית יותר, קראתי את הפוסט שהיה ב"מפרטים לגרפיקה" ואני לא כלכך מסכים להמלצות מנסיון אישי, היה לי מחשב נייד LENOVO SL500 עם מעבד ליבה כפולה שהרחב…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש, בכמה שיותר זול, אני לא צריך את החלקים האלה - דיסק קשיח, צורב\סי די רום, כרטיס רשת, מודם, כונן תקליטונים, כרטיס מסך, ומודם. בבקשה תעזרו לי למצוא מפרט ויותר חשוב איפה לקנות אותו. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום אני סטודנט לעיצוב אינטראקטיבי, אני מחפש מחשב שיוכל להחזיק תוכנות גראפיות ותלת מימדיות, בין היתר יתמוך בעריכות וידאו, ויתקשר עם רשתות אלחוטיות בצורה המקסימלית, גודל המסך? 15 אניץ פלוס מינוס משקל רצוי? כמה שיותר קל יותר טוב, אבל לא בררן האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות עבודה נטו, עם עדיפות לפרק זמן ארוך כמה שיותר האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI בלוטות? לא חובה WI-FI? כן גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 אבל גם 320 יספיק במידה ושאר המחשב מפצה ביכולות *כונן CD/DVD? צורב? כן כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אב…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד לא למטרות מיוחדת של גיימינג וכאלה אלא מחשב רגיל בייתי שישמש לאינטרנט סרטים ודברים ברמה הזאת. תהיתי איזה מבין ה2 עדיף לי samsungP480 או lenovo thinkpad edge 15? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. קבוצת ח.י משפרת את השירות ללקוחותיה ומעתה ניתן לקבל איסוף והחזרה למחשבים ניידים ! רוצים לשמוע עוד כנסו http://www.hye.co.il/news/news.aspx?newid=242&pcatid= בברכה, אורי נציג קבוצת ח.י

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by moni-shitrit,

שלום לכולם ! אני סטודנט ואני רוצה לרכוש מחשב נייד, לשימושי אופיס בעיקר Excel ו Word. בנוסף לגלישה, מעדיף מחשב 14 אינץ', מעבד I5, בעל יותר מ 4GB RAM, בנוסף למחשב הנ"ל יש גם כרטיס מסך חיצוני שזה אחלה תוספת, למרות שלא מיועד למשחקים. הדגם חשבתי עליו הוא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=914313 (asus x455lf-WX084T איך המחשב לשימושים שציינתי, האם המקלדת נוחה לשימושים שציינתי. אשמח לקבל מגוון דעות וגם המלצות על ניידים אחרים באותו טווח מחירים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים