עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ברצוני לשמוע מה דעתכם על המפרט הבא מיועד בעיקר לתוכנות הדמיה כמו 3D MAX Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1199 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪195 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪736 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪322 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 1 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪252 כרטיס מסך: Sparkle GTX470 1280MB GDDR5 DUAL DVI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ron56,

הוצע לי לקנות מחשב I74790 שלא שומש כמעט 8 גיגה זכרון דיסק SSD128 ודיסק 1 טרה ב 1100 ש"ח השימושים שלי בעיקר אינטרנט ומסמכים ותוכנת מוסיקה קיוביס. האם מומלץ

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by adirnasri,

שלום לכולם. מחפש מפרט עד 5K למשחקים כולל ציוד היקפי והכל. עד 5K חריגה של עד 200,300 שקל גג . תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נייד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט אם רלוונטיי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? חלונות 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור מרכז …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, סבתא שלי מתעקשת לקנות לבת דודה שלי ולי לפטופים. אני לא יודע איך סבתא שלכם, אבל את סבתא שלי גם פיל במנוסה לא יזיז מילימטר. ולכן "נדפקתי" ואני צריך לבחור לבת דודה שלי ולי לפטופ חדש : 1. נתחיל מהפשוט יותר (תרתי משמע )- עד 2400 (כמובן שרצוי כמה שפחות) מדובר בצעירה בת 15. מחשב פשוט, לשימושים יומיומיים. בעיקר פייסבוק סרטים ומוזיקה, אולי קצת אופיס. רצוי שיהיה קצת יותר ססגוני מ"שחור מבצעי", אבל לא חייב.. כמובן שלא צריך להשתגע כאן, אבל כן חשוב שלא יהיה צעצוע שלא שווה כלום אחרי שנה. מתלבט אם לקנות Toshiba Satellite C855-12W ולשדרג לו את הזיכרון ל4GB או אולי אפילו 8. מה אתם חושבים? 2. UX31A מול מחשב בהרכבה עצמית של DELL מבוסס 430s - סדר גודל של 1000$ אני עובר לג…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום אני מעוניין במיני לפטופ עם מסך קטן בסביבות ה 1500 שח" תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לסטודנטית בעלות זולה ביותר. מבחינת שימושים מדובר על גלישה באינטרנט וOFFICE, אפילו סרטים לא מעניין אותה. אין בעיה למפרטים של AMD או INTEL. חנויות מסביב לחולון בעיקר. מבחינת אופציות שכבר ראיתי, אם אין מפרט מורכב זול יותר, מה עדיף? IVORY http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7432&CatCode=1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5497&CatCode=3 KSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=holon&comp=30 - אפשר לבצע שינויים במפרט כמו מעבד ולוח. http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=holon&comp=3 WALLASHOPS http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWDG415800 - הכי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מבקש סיוע במפרט למחשב למשחקים בסכום של עד 10K. יש לי מסך Samsung22 רחב ונראה לי שעדיף להישאר עם Windows XP לפחות בשלב זה. יש לי גם עכבר ומקלדת (לא צריך להוסיף למפרט) המחשב צריך לאפשר משחק חלק ברמה גרפית גבוהה במשחקים עדכנים כגון COH, Bioshock, Supreme Commander טכן במשחקים שיצאו בקרוב כגון Crysis, WIC, HL2-Orange Box התלבטויות עיקריות: מעבד - Q6600 מול 6850 לוח אם - 680 מול P35 (לא הולך ל - SLI) והאם להשקיע בלוח מסוג Blitz או Striker של ASUS או להישאר עם לוחות פשוטים יותר (לא איש טכני - אשמח לעשות OC באופציות מוכנות מראש בתוכנה שקיימת בחלק מהלוחות, אבל לא רואה עצמי משקיע שעות בלשחק עם מתחים לכל רכיב) זיכרון - האם יש יתרונות משמעותיים לזכרון מסוג (Dominator (Corsair לעומת …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by view,

רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? אני לא סגור אם זה יהיה למשחקים אבל נגיד משהו כמו פיפא 11. * גודל המסך?לא משנה כל כך משהו נורמלי.. * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק 4 שעות ללא טעינה ..זה בקשה גדולה ? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI כן. * בלוטות? אם אפשר לדעת מזה נותן לי אני ישמח כאילו העברת קבצים ? אם לא מעבר לזה זה לא משנה לי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320.. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני חושב שאם אני קונה בארץ אז לא צריך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא.. אם אפשר אני ישמח גם להצעה של עד 2000 שקל מחברה מחול לקניה מחשב מח…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מבקש המלצה למפרט הכי זול שאפשר לקנות ,שיתמודד עם 720P ו יעבוד טוב גם עם בוקסי . ככל הנראה היו לי ציפיות גדולות מידי לחומרה שיש לי לצעיר הרב ,ואני לא רוצה יותר לבזבז כסף שגם ככה אין הרבה. ולא לזרוק פה שטויות כמו קנה LCD וכו' ,ותוריד DVDRIP, אני רוצה להיות מוכן לעתיד שיהיה לי LCD מן הסתם *אין צורך במארז, קניתי אחד של 100 שקל שנראה לא רע ,ודי סבבה אחרי שמרכיבים בו את החומרה. *אין צורך ב צורב DVD, יש לי כבר אחד טוב *אין צורך במקלדת על חוטית ,גם כי יש לי כבר אחת משולבת עם עכבר אני צריך: מעבד (אין חשיבות ל שAMD או אינטל העיקר זול) כרטיס מסך ,כמוון עם יכולת פיאנוח חומרה (חשוב שיעבוד טוב עם בוקסי), ועוד דבר קריטי מעוד מבחינתי (שיהיה SVIDEO, או דרך מתאם גם, אין לי LCD) ז…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד לאחותי. בעיקר אינטרנט מוזיקה וסרטים. לא הולכים לרוץ עליו משחקים בכלל. השימוש העיקרי יהיה בבית (לרוב מחובר לחשמל) אבל פה ושם ניקח אותו לנסיעות, לכן כמה שיותר זמן סוללה יותר טוב אך לא הכי קריטי. גודל המסך והמשקל לא ממש שיקול אבל עוד פעם מה שנראה לכם יותר טוב, לקחתי. מה שכן, חשוב שיהיה מעוצב ויראה טוב בכל זאת מחשב של בחורה (: ושיבוא עם Windows 7, לא אכפת לי איזה Edition. התקציב הוא עד 5,000 ש"ח, אם יש צורך בחריגה שיהיה ממש שווה את זה...! תודה על הסבלנות לקרוא את זה ועל העזרה..!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום ותודה מראש לעוזרים! אני רוצה לקנות לפטופ בארה"ב התקציב שלי הוא 1000 דולר מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, מאט לאב, וויזאול סטודיו, סרטים (לא למטרת משחקים) גודל המסך: 13 או 14, עדיפות ל 13 משקל רצוי: כמה שיותר קל (פחות מ 3 קילו- אם קיים דבר כזה) זמן סוללה: 4-6 שעות עבודה יציאות מיוחדות: HDMI כונן קשיח: 250 GB ומעלה צורב DVD: צריך מסך: LED אחריות בינלאומית: אשמח לקבל שירות בארץ על מחשב שקניתי בארה"ב אבל לא חייב אשמח אם תוכלו להמליץ ליעל לפטופים....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש, תכונות אישיות לנוחיות שלי: גודל מסך: 13" אחריות: ל3 שנים משקל: נמוך ככל האפשר, מקסימום 1.8 ק"ג צורב DVD מובנה זיכרון הארדיסק: 320 GB +\- כניסות USB: עדיף שיהיו לפחות 4. שיכלול כונן אופטי, כלומר כונן דיסקים מובנה בתוך המחשב. מראה חיצוני יפה, כלומר המארז של המחשב. אני צריך את המחשב בעיקר לעבודה, שזה אומר- שהמחשב יהיה חזק מספיק כדי להריץ פוטושופ CS-3, גלישה באינטרנט, עבודה עם אימיילים וOUTLOOK להריץ סרטי אנימציה, וידאו, ובכלל מדיה. המחשב הוא לא בשביל משחקים אז אני רוצה כרטיס מסך וRAM ומעבד שיהיו טובים מספיק ביחס לתקציב, ולצרכים שלי. כנ"ל גם לכרטיס קול ולוח אם. חברות מועדפות: Dell hp acer lg lenovo תקציב: 5000 ש"ח עדיף לשלוח במפרט, או אם כבר ה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by gidi.a,

מחשב לאמא של שימושים בסיסיים, בדש על מעבד תמלילים, אקסל, אינטרנט בסיסי והורדות 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, word, excel, הורדת סרטים, צורב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by razorer,

הנה המפרט שאני מזמין: צריך אישור להזמנה. אני לא לוקח AMD מסיבות מסויימות אז אנא, תחסכו את הריב. עבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤938 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤602 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤701 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤415 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤192 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤420 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SU…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ערב טוב, אני צריך את עזרתכם בבחירת מחשב ALL IN ONE. המחשב ברובו ישמש (90%) למטרת אפל' קופה רושמת שעובדת על גבי דפדפן כרום של גוגל, והשאר אופיס הממשק הוובי של הקופה יחסית קליל, לדעתי אפילו 2 גיגה ראם יספיקו כדי להריץ אותה. כרגע מתלבט בין שני דגמים (בחרתי בהם בגלל הכניסות הסיראליות וגודל המסך) 1) http://www.winprice.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=A4110-BD082X&Cat2Cat1ID=54&Cat2ID=140&aff=Zap&lang=he 2) http://www.winprice.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=A4110-BD069X&Cat2Cat1ID=54&Cat2ID=140 ההפרש בין הדגמים במחיר הוא 200 שח, וההבדל בין הדגמים מבחינת החומרה: לראשון ׁ ׁׁׁׁׂ(N3150) יש מעבד טוב יותר מהשני(N…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי, מהו אורך חיי הסוללה המקסימאלי הקיים כיום במחשבים ניידים? תודה רבה מאוד מראש . יוסי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מחפש מחשב נייד עם זמן סוללה ארוך (שאיפה לכ-6 שעות) מעבד שמספיק לשימושים יומיומיים ולא יגרום לי לחוות איטיות מתמדת, אולי גם כרטיס מסך שיאפשר הפעלה של פוטושופ והאצת חומרה בסיסית, יש חשיבות למחשב בו ישנה ניידות גבוהה (13-14) אינ'ץ כי אני רוצה שיהיה לי קל לקחת אותו, כמובן שיש חשיבות לאחריות ארוכה (שנתיים או יותר) בנוסף ישנה העדפה למסך מט ורמקולים איכותיים. אז בעיקרון אני מחפש מחשב כבר יותר מחודש ודי נדלקתי על הרעיון של מחשב מבוסס מעבד בעל צריכת חשבל נמוכה (סדרת הsu של אינטל נדמה לי) אבל אני מפחד שמחשב שכזה לא ייתן לי חווית עבודה שתוכל להחליף את המחשב הנייח המקרטע, אני מעדיף כמובן לקנות בארץ אבל אני יכול גם לקנות באוגוסט מחשב בארה"ב בתנאי שיש לו אחריות בינלאומית וזה ייצא א…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מחפש מחשב נייד לסבתא של ארוסתי. התקציב הוא כ-2500 ש"ח. המחשב מיועד לשימושים בסיסיים ביותר, כגון: אינטרנט, סרטים, אופיס ועוד. גודל המסך כ-14 אינץ'. עדיפות לחנות באיזור ירושלים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי - אני מתחיל ללמוד ומחפש לאפטופ איכותי שישמש אותי. להלן השימושים העיקריים: הרבה גלישה באינטרנט, תוכנות OFFICE למיניהן, צפייה בסרטים (גם ב- 1080p כסטרימר), אופצייה למשחקים (למרות שלא קריטי, אני כבר לא משחק), יכולת להפעלה של מספר תוכנות במקביל: פוטושופ, תוכנת הורדה, וורד, דפי אינטרנט וכו'. כמו כן, ניתן להניח שאני אשתמש בו בסופו של דבר בתוכנות מתמטיות (שאני לא יודע אם הן מעמיסות מאוד על המחשב) * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? - לא מהותי במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה זמן פחות או יותר מחזיקה סוללה רגילה? הייתי שמח לשמוע לפחות על אפשרות של סוללה חזקה יותר שתחזיק ככה 3 וחצי שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. חריגה של עד 500 ₪ (עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית, עריכת וידאו בסיסית, עבודה משרדית, בניית אתרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אולי כרטיס מסך (תלוי עד כמה כרטיס המסך המובנה יספק את הצרכים שלי) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט אבל לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. רציתי לדעת אם תוכלו לבנות לי מפרט שיענה על הדברים שכתבתי פה למטה המחשב בעיקר מיועד למשחקים וסרטים, אני מאמין שהוא יצטרך להריץ משחקים ברמה גבוהה כמו FIFA, CALL OF DUTY, FEAR2 וכו... כמו כן הוא צריך גם להקרין סרטים וסדרות באיכות טובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר FIFA וCALL OF D…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Gigiben,

שלום, לאחרונה תהיתי כמה שווה המחשב שבו אני משתמש כרגע ובעוד כמה שבועות בעזרת השם יעבור לאחי בגלל שאני אקבל מחשב חדש המעבד: e5400 2.7ghz doucore ראם:kingstone ddr2 2gb כרטיס מסך: nvidia geforce 210 לוח אם: asrock g31m-s ספק כוח: abpower p-4 500w קירור למעבד: קירור רגיל של אינטל. מארז: אין לי מושג אבל אני לא חושב שהוא עולה יותר מ200 שקל.. נ.ב:זה נועד למטרות עניין בלבד, אני לא מתכוון למכור את המחשב כי אחרי הכל הוא יעבור לאח שלי. מצטער אם עברתי על חוקי הפורום. תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני לא מוצא את הכפתור שמקפיץ את הדיון שפתחתי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. היי אני מחפש לפטופ 13.3 לחבר שהתחיל ללמוד הנדסה בטכניון, חברה שלו טסה לקנדה והיא תביא לו משם את המחשב. המחשב צריך להיות חזק מספיק להריץ תוכנות מכמו מט-לאב ותוכנות הנדסיות למיניהן אני חשבתי על זה: http://www.bestbuy.ca/en-CA/product/asus-asus-13-3-intel-i3-370m-laptop-u35jc-a1-silver-u35jc-a1/10157084.aspx?path=e5ea29f81fa80d25d0b2611f35a3b45den02 אני יודע גם שלאסוס יש אחריות בינלאומית שתופסת בארץ מהנסיון שלי בקניה בארה"ב, השאלה אם גם בקנדה זה אותו נוהל? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.