ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך להרכיב מחשב שישמש אותי לnumber crunching - הרצת Matlab ב100% במשך ימים רצופים, על DATASETS גדולים, תחת WIN7 ו\או ubuntu (דואל-בוט). כמו כן, ידרש שימוש יעיל בPhotoshop- Illustrator ומעט רינדורים תלת-מימדים (לכן נדרש GPU *צנוע*). חשבתי לבנות את המחשב סביב I7-2600K, אבל אין לי מושג בנוגע ללוח אם, ספק וכד'. יש צורך בלפחות 2TB אחסון (בכונן אחד או שניים), עם דגש על אמינות הכונן. כמו כן, אני אזדקק לכמה שיותר RAM שאפשר להכניס בתקציב - לפחות 8GB ואם אפשר 16GB. אשמח לכמה אלטרנטיבות לרכיבים - אני נאלץ לקנות מספק ספציפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לרדת ל6000. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2…
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום רב , אני צריך המלצה ללפטופ לסטודנטית לעיצוב חזותי , יש כמה דרישות בסיס מעבד I5 , וכרטיס מסך סביר (שהוא לא מסדרת INTEL) . בתודה מראש לממליצים. מטרות המחשב? עיצוב גרפי (בעיקר וכמעט תמיד פוטושופ) * גודל המסך? 13 - 14 אינץ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)HDMI רצוי * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ?320-500GB * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?כל חברה המספקת אחריות ונחשבת כאמינה ועמידה.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
התקציב הוא 3000ש"ח למחשב ללא מסך או ציוד הקפי אני אשמח למחשב שעומד בתקציב אם כי ניתן לחרוג מעט. השימוש יהיה בעיקר משחקים(לא כבדים במיוחד),סרטים, ואינטרנט. מה שבאמת חשוב לי שהמחשב יהיה אמין ועמיד, שיהיה טוב לכמה שנים. הייתי ממש שמח אם היה אפשר להריץ את Arkham City בתקציב הזה, אני אחיה גם אם זה ירוץ על המינימום, ואם אי אפשר אז אני אהיה בסדר הרזולוציה המועדפת היא 1280X1024 הגדרות הגרפיות יכולות להיות בינוניות. אני מעדיף מחשב שקט כי אני ישן באותו החדר(7/10) אין צורך באובר קלוקינג. אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. אני יכול להרכיב את המחשב בבית, למרות שאני מעדיף לא לקחת את הסיכון שאני אהרוס משהו. אני גר בת"א אין בעיה לקנות מכל חנות במרכז. תודה מראש טל
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 למחשב נייח, 1500 למחשב נייד א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט, יוטיוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, מחשב בלבד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רק מחשב, ללא מסך וללא ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אייבורי/KSP/פנדה…
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, ויזואל סטודיו. * גודל המסך? 13.3-14 * משקל רצוי? רצוי עד 2ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סטנדרטי, לא מעבר למשהו רגיל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI וכו)HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש לי חבר בעל מעבדת תיקון מחשבים והוא יכול לתת לי את הדגם הבא :ProBook 5320m WS995EA http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=787774 ב 3…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט, תכנות(visual studio), סרטים אפשר לחרוג מהתקציב עד 100 ש"ח - אבל ניתן גם לחסוך. שדרוג בעתיד למעבד I7 -אין צורך בHD. -לא מתוכנן OC -השקט חשוב מאוד: 9 למחשב יהיו 2 מסכי DELL-U2312HM המערכת שהרכבתי: Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 CPU Cooler Socket 775 1156, יחידות 1 ₪70 [url=http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901]http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמינים מחשב מעל 3000 ש"ח ולחברי הפורומים , יחידות 1 ₪50 [url=http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56]http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1 ₪114 [url=http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96]htt…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להתקרב ל-4K אבל לא לעבור. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 (עד 4K.. מצפה למחיר בסביבות ה3700-3800) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים ברמה גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות למפתח אפליקציות (VisualStudio, Expression Studio, Offic וכדומה- תדירות גבוה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis, COD MW2 וכל המשחקים עם הגרפיקות החזקות למינהם שרצים בשוק עכשיו. -מהי הרזולוציה הטבעית …
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אהלן . בניתי לעצמי מפרט שצריך לעמוד בתקציב של 2500 שקל הדרישות שלי מהמחשב: שיהיה חזק כדי להריץ סרטים באיכות HD גבוהה ומסובכת (כולל סראונד 7 ערוצים לעתיד) והשאר הזמן זה אינטרנט בסיסי ,מוזיקה,וקצת אופיס. זה מה שבניתי: סל הקניות מעבדי אינטל Core i3 550, 3.2GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 450 לוחות אם למעבדי אינטל Gigabyte Z68XP-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI 720 זכרונות DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 290 כונני SSD Intel 40GB SSD 320 Series SATA II 2.5'' SSDSA2CT040G3K5 (Retail) 440 ציוד רשתות כרטיסי רשת אלחוטים Edimax EW-7722IN nMax 802.11n Wireless PCI Adapter 300Mbps 133 מאווררים וגופי קירור מ…
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי במפרט ואולי רשימת חנויות מומלצות למחשב נייח אני מעוניין במחשב בשביל אינטרנט ולראות סרטים כשהכל יעבוד מהר במחיר של עד 2000 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קצת על הדרישה: אני תוכניתן במקצועי, וחובב לינוקס מושבע, העלתי בחזוני מחשב שיישב בחדרי וישמש ל-2 פונקציות עקריות. האחת מחשב רגיל עם שני מסכים לעבודה יעילה. והשני מחשב HTPC שמחובר לטלוויזה ומריץ XBMC ומאפשר לשחק משחקים בwine על מסך הטלוויזיה גם כן. הפיתרון הוא להריץ 2 שרתי X ובכך להעלות את ה-XBMC על שרת אחד שמחובר לטלוויזיה ושרת נוסף לצורך עבודה שוטפת בשני המסכים הנותרים. היתרון הוא שהמחשב ייתפקד כשני מחשבים נפרדים, כל אחד עם מסך משלו וחלונות משלו, ואפילו עכבר ומקלדת משלו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ-2000 2. מה שימושי המחשב יריץ לינוקס ולעיתים ווינדוס בשביל משחקים וכן ת…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום ויש לי תקלה בנייד לאחרונה ביצעתי בו פירמוט ולאחר לילה שלם שהמחשב היה כבוי הדלקתי אותו והוא פשוט נתקע על ה לוגו עם ה F9 ו F10 ורק לאחר כ רבע שעה עולה הווינדוס מישהוא יכול לזהות את הבעיה חשוב לציין שהמחשב שמור מאוד מעולם לא נפל ניסיתי להחליף את הזיכרון ראם אך זה לא עזר ניסיתי לפרמט אותו מחדש למערכת הפעלה אחרת וזה גם כשל ..... מישהוא יכול לעזור לי כל תגובה תתקבל בברכה .......
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי, הוטלה עלי משימה לקנות לאמא של אישתי (שתחייה) מחשב. שימושים עקריים אינטרנט. ציוד הייקפי כרגע רק מסך 21 - 23 אינצ' תקציב עד 2300 כולל מסך, משלוח, הרכבה וכו' - אין אפשרות חריגה זה המפרט שבניתי ב- RSM, הייתי שמח אם תייעצו כיצד ניתן להוזילו ולהוסיף מסך במסגרת התקציב שציינתי. Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪593 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2521 Intel DH61WW Socket 1155 H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪313 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2554 Samsung 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1945 Samsung 320GB 16MB Sata2 SpinPoint HD322HJ ^, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.…
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב חדש . לפני הכל אם יש מישהו שמבין בהאקינטוש ויכול להתאים לי בבקשה מערכת תואם -מבורך! אוקי הצרכים שלי הם אלו: קנייה מחנות KSP בלבד ,מעבד אינטל (דרישות מלמעלה ) מארז HTPC , הצרכים שלי הם : אינטרנט ואופיס בסיסי . צפייה בתוכן HD ברמה גבוהה -סרטים עם סראונד ואיכות תמונה רצינית . אני מתכוון לחבר את המחשב ישירות למסך הטלויזיה שלי בHDMI תקציב עד 2500 שקלים חדשים! תודה לעוזרים!!! *חשוב לציין : יש ברשותי מחשב ישן שאין טעם לשדרג אז אני לוקח ממנו 850G הרדדיסק ככה שאין בעיית מקום. ואם יהיה צורך כרטיס מסך של אסוס 4500HD ,וצורב DVD והמשחה הטרמית מכיוון שאני יריב על המעבד את הקירור הישן שלי TT ביגטייפון VX והמשחה הטרמית מכיוון שאני יריב על…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר - החדשים ביותר,גלישה באינטרנט ועבודות משרדיות הרגילות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF3, SKYRIM, MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעוניין במסך 23 אינטש. הבנתי שעבור גיימרים פאנל TN מספיק טוב וחסכוני מבחינה כספית. עדיפות ל DELL …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט קיים: GA-EP35-DS3 Q9505 A-DATA DDR2-800 6GB GeForce 9800GT 1GB שימוש עיקרי: עריכות בפוטושופ, עבודה עם קבצים כבדים (מעל 1GB) בתקציב עד 2000ש"ח, האם יש טעם בשדרוג, ואם כן מה אתם מציעים? (חשבתי על הוספת זיכרון) או שעדיף לחסוך למפרט חדש? אם מחשב חדש אז מעבד+לוח+זכרונות+כונן SSD ב 3-4 אלף (אם התקציב לחוץ אפשר לוותר על SSD בשלב הזה) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב ללא מסך, מיועד לשימושים כלליים (אינטרנט, סרטים, וכו') וקצת משחקים. בקצת הכוונה שהוא יוכל להריץ כל משחק חדש שיוצא ויצא בשנה-שנתיים הקרובות, אבל לא בהכרח בהגדרות הכי גבוהות. ראיתי באייבורי מפרט מעניין ב-1,600 ש"ח, וחשבתי להוסיף לו כרטיס מסך בינוני שעולה בסביבות 500-600 ש"ח. הנה המפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7063&CatCode= והנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משחקים (כמו שכתבתי למעלה), תכני HD, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיו…
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? וואלה תלוי בצורך אם יהיה צורך אין בעיה להשתמש בכולו, לא יהיה אכפת לי להישאר עם כמה שקלים בכיס גם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 200 שקל נגיד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסטרי HD בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA CALL OF DUTY GTA וכד'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 32" -לאילו הגדרות …
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
רצ"ב מפרט נוכחי: LCD Monitor LG L227WTG eyboard Logitech Media Keyboard Elite Mouse Razer DeathAdder CPU Intel Core 2 Quad Q9550 (S775) - 2.83GHz 1333MHz 12MB Shared Cache 64bit Box CPU Cooling Artic Cooling Freezer 7 Pro Memory G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Motherboard Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Graphics Board Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe DVD RW LG GSA-GH22L HDD Seagate ST3500320AS 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache Chasis Thermaltake Xasier VI Power Supply Corsair CMPSU-550VXEU 550W לצערי הוא לא מריץ לי את Battlefield3 למשל בצורה טובה , MW3 , דווקא סוחב טוב. יש מצב לשדרג רק כרטיס מסך או שצריך שדרוג כללי? המלצות? תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנת מתחיל ומעוניין לקנות מחשב נייד חדש במחיר 4K בערך. אני רוצה שירוצו עליו תוכנות כמו: Visual Studio 2010, SQL Managment Studio מחשב זה יהיה לצורך לימודים ותרגילים, לא מחשב עבודה עיקרי. יש הצעות למפרט? מהם הדרישות המינימליות שעלי לבדוק? תודה לכל המגיבים! גיא
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שמתי לב שהמחשב הנייד שלי לפעמים פשוט נכבה שאני משחק משחקים, ושאני נוגע בוא הוא פשוט רותח, אז אני חושב שזה בגלל שהוא מתחמם יתר על מידה. וזה מוזר לי כי הוא מחשב חזק. זה המחשב שלי: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXBTA02011&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר קירור איכותי וטוב שבאמת יפתור את הבעיה הזאת? האם בכלל יש מכשיר שבאמת ימנע מהחשב שלי להיכבה עקב חימום יתר? אני מפחד שהוא פשוט יהרס לי, הוא פשוט מתרסק באמצע שאני משחק בוא. תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, בחלונות יש לי 3 מצבים מוגדרים מראש High performance Balanced Power Saver אני משתמש רק ב-2 הראשונים - אחד כשאני מחובר לחשמל ואחד כשאני בדרכים. הבעיה היא שתמיד בחלונית למטה מופיע לי בחירה בין הנוכחי לבין Balanced ולא בין שני המצבים האהובים עלי. יש דרך לשנות את זה ככה שיופיעו תמיד "מקסימום ביצועים וחסכוני - ואני אוכל להחליף ביניהם בלחיצה אחת ולא ב-4?
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי צורך במחשב לגרפיקה דו-מימד בלבד. בעיקר אינדיזיין+אילוסטרייטור, ומעט פוטושופ. ל-print+web ללא OC. עם תקציב של עד 3000 ש"ח, אפשרות חרגיה לעוד 300 ש"ח. החלקים שאני די סגור לגביהם הם: זכרונות DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 290 ש"ח דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX 725 ש"ח צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) 120 ש"ח מארזים CoolerMaster CM Storm Scout Black ATX Case (No PSU) 240 ש"ח ספקי כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) 305 ש"ח מעבד Core i5 2500k 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tr…
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לפטופ וצריך עזרה בבחירת דגם, התקציב שלי הוא כ 4300-4500 ש"ח (אפשרויות לחריגה קלה אם יש הבדל משמעותי בדגמים). הצרכים שלי\שימושים של המחשב : 1.משחקי מחשב (כמו למשל cod החדש). 2.סרטים ב HD 3.שימושי משרד כמו office וכו' 4.מגבלת גודל מסך : עד 15.6" כולל (בגלל שיש לי תיק לא זול ומחשב גדול יותר לא ייכנס אליו). חשבתי על הדגם הבא : מחשב נייד Dell Inspiron N5110 i7-2670QM nVidia GT 525M דל - זאפ יש הצעות ? תודה מראש על כל העזרה, אמיר
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב hp presario cq61 וכבל החשמל הפסיק לעבוד. איפה אני יכול למצוא חלופי במחיר הגיוני? האם משתלם להזמין מחו"ל? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שוב שלום ותודה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). premiere cs5.5 (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-