עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by omerbr,

אממ אין ממש תקציב אבל במקרה שלי אני לא חושב שיש צורך כי אני רק רוצה לשאול על "מחשב" הזה(כיוון שחסרים לו חלקים כמו כרטיס מסך שכבר יש לי מהמחשב הקודם שיספיק למחשב הזה) מעבד: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=786859 לוח אם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793871 זיכרונות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797656 מארז: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10344 ספק כוח: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/spk-seasonic-750watt-750js-p-11746?language=he כונן קשיח: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741875 קירור למעבד: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13388 עכשיו יש לי כמה שאלות: יש לי את הכרטיס HD6850…

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  2. Started by doronsolomon,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב לעצמי אני מתכנת ווב ואפליקציות סלולאריות אבל בזמני החופשי מת על משחקי מחשב :-) אשמח אם תוכלו לעזור בהמלצת מחשב. כמו כן אני חדש בפורום ובאתר ואם פספסתי משהו וצריך עוד מידע אשמח לספק תודה רבה דורון 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות עבור סביבות WEB ומובייל - תוכנות עיקריות יהיו ECLIPSE, INTERDEV מבחינת סביבות WAMP וIIS יתכן התקנה של .NET תוכנות גראפיות פוטושופ וישמש למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיו…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  3. האם היבואן בארץ נותן אחריות למחשבים שנקנו בארה"ב? תודה

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by ido-nava,

שלום, לאחרונה המחשב נייד של אמא שלי התחיל לקרטע, וחשבתי לשדרג את הזכרון של המחשב.. המחשב הוא: Fujitsu LifeBook AH530 Intel Core i3-370M, 2400 MHz Intel Ibex Peak-M HM55, Intel Ironlake-M 1X Hynix HMT125S6TFR8C-H9 (2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM) Hitachi HTS545032B9A300 (320 GB, 5400 RPM, SATA-II) בכל מקרה, השאלה שלי היא מה עדיף לי לקנות, סטיק אחד של 2GB ושהזכרונות יעבוד ב DUALCHANNEL או אחד של 4GB ולהרוויח יותר זכרון ?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  5. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורכי העסק, אימי תעבוד על המחשב מהבית. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15.6 ומעלה * משקל רצוי? לא משמעותי במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך סטנדרטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) FI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500+ * כונן CD/DVD? צורב? CD במידה ויש אפשרות גם DVD אבל לא הכרחי. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל במקום 1 , לאחר מכן HP תודה רבה רבה ליאור עוצמה- דודי שמש וחשמל

6. Started by KusHniR,

שלום ! הציעו לי לקנות lenovo 200 ב 2000 ש"ח. האם זה משתלם ? תודה מראש, ושבת שלום :]

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  7. SONY VAIO - MODEL PCG71911M לפני כשבוע קנו לי את המחשב הזה מאיטליה ב500 יורו האם הוא שווה את המחיר והאם הוא טוב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shlomoaxe13,

שלום, אני משתמש חדש כאן אז נעים מאוד . אני צריך מפרט למחשב שיהיה מיועד למשחקים בעיקר, אני אשמח אם תהיה אפשרות להכניס מעבד I7 ותוספת להארד דיסק M sata (אם אני לא טועה ככה קוראים לזה). תהיה אפשרות של חריגה של 200 אם אין ברירה. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. אין צורך במסך/עכבר/מקלדת. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  9. זה לאחיין שלי- עכשיו התחיל להכנס לכל הקטע של השוטרים [table][tr][td][table][tr][td]C550T[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Core i3 550 3.33Ghz 4MB Cache Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪489[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]N560OC1GI[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪1073[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]K4G1333[/td][/tr][/table][table][tr][td]Kingston 4GB DDR3 1333[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr]…

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  10. שימו לב, הקנייה מ-KSP בלבד. אני מעוניין לקנות מחשב רב תכליתי, בהכרח עם SSD, שיכול להתמודד עם הכל ובמהירות, כולל גיימינג. יחד עם זאת, מאוד חשוב לי שיישאר שקט ככל האפשר. התקציב גמיש סביב ה-5,000 ש"ח (ללא ציוד היקפי). מה אתם הייתם עושים אם אלו היו הצרכים והמגבלות שלכם? אני דיי סגור על המעבד (הבנתי שגירסת ה-K זה ל-OC): Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray - 945NIS אני ממש לא סגור על לוח האם, עדיין לא קראתי על כל ההבדלים בין P67, Z68 וכן הלאה, אני עדיין לא בטוח מה אני צריך, אם מישהו מוכן לעזור בהסבר קצר, אני אשמח... GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI - 550NIS 15 ש"ח יותר מקינגסטון הפשוטים ביותר, סכום שאני מוכן להשקיע,…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי כרגע את הנייד הבא כ- 4 שנים (פרופיל) - Acer 5920G 15.6" T9500@2.8GHz G.Skill DDRII 4GB 8600GT 512MB@ 20% OC Sandisk Ultra SSD 240GB Intel 5300AGN הנייד מאוד חזק ומהיר, אך משחקים חדשים הכרטיס מסך כבר לא ממש סוחב, וחסרים לי פונקציות שקיימות בניידים החדשים. הדרישות שלי הן כדלקמן (אין חשיבות לסדר): - מסך 14-15.6 אינצ' בעל רזולוציה כמה שיותר גבוהה. - כניסת eSata ו- HDMI. - כרטיס מסך שיסחב משחקים חדשים באופן סביר (למרות שלרוב אני משחק SCII ו- קצת משחקי FPS). - מעבד Quad חזק מסדרת i5/i7. - זיכרון 8GB לפחות. - לפחות 3 כניסות USB, עדיפות ל- USB3. - סוללה סבירה (ביחס לנייד עם מפרט חזק). - מצלמת אינטרנט איכותית. אין חשיבות ל- HDD, היות ויש לי SSD שיעבור אליו. אין העדפה למערכת …

12. Started by 114508534,

בוקר טוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אימטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מקדלת ועכבר 4. האם יש רכ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by RV25,

היי, קיבלתי מבצע על מחשב נייד של סמסונג דגם RV520-A03 מעבד i3, זיכרון 4GB, מסך 15.6, כרטיס מסך אינטל HD, קשיח 500GB, מ"הפ ווינדוס 7 פרימיום ועוד + 3 שנים אחריות כל זה ב-2590 ש"ח + תיק נשיאה לנייד מתנה המחשב מיועד לעבודה משרדית, אינטרנט ואולי למשחקים מדי פעם.. מה דעתכם? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by itai_biren,

שלום. אני סטודנט למדעי המחשב. אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד שיתאים לצרכים שלי. כלומר תכנות (visual studio) גלישה כתיבת מסמכים. המחשב צריך להיות קל! עד שני קילוגרם עדיף לכיוון ה1.5 קילו. והתקציב שלי הוא 2000-3000 כמובן עם העדפה למה שיותר זול. גודל מסך לא משנה לי.. זאת אומרת שאפשר זול יותר וקל יותר התמורה למסך קטן יותר. תודה.

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  15. בוקר טוב חברה, החלטתי לעשות הפתעה לאשתי ולקנות לה מחשב נייד, המחשב ישמש אותה לגלישה, סרטי 1080P ועבודה בOFFICE. להלן הדרישות הבסיסיות: * גודל המסך: בין 14"-16" * משקל רצוי:כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 * כונן CD/DVD? צורב: כן * כונן Bluray:לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא אבל עדיף לפחות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן אבל לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא אחד הדברים הכי חשובים לי זה העיצוב, אני רוצה ממש להביא לה יצירת אומנות לכן מקלדת מוארת עם הפרדה בין המקשים ואיזו דוגמה מיוחדת ממש מבורכים. לצערי היא חייבת כונן CD ולכן הרבה ניידים קטנים …

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  16. אני מעוניין להשקיע במחששב נייד חזק. כרגע יש לי את הלנובו N200 אבל הוא גדול15.6 וכבד ואני לא כל כך מרוצה מזה. אני רוצה להחליף למשהו קטן(אבל לא יותר מדי) אני מזמין מחו"ל את המחשב אמרו לי שהCORE I7 באולטרה בוק הוא שתי ליבות והוא לא חזק במיוחד? באם זה נכון? הציעו לי גם אופציה שניה הTHINKPAD X220 TABLET אני ממש התלהבתי ממנו אבל הוא גם שתי ליבות.. השאלה שלי במה אתם ממליצים? והאם אין מחשב שהוא קטן עד 14.1" עם 4 ליבות? בגדול אני לא איזה גרפיקאי אבל שאני מרנדרר קובץ וידיאו או דברים כאלו אני רוצה שהמחשב יסחוב אם כבר אני משקיע הרבה כסף אני רוצה גם תוצאה... יכול להיות שהמחשבים האלו מספיק חזקים לכן אני שואל פה אתכם בגלל שאני לא מבין בחומרה כל כך ובביצועים... תודה רבה

17. Started by yellow acid,

ב"ה מפרט שנתנו לי כאן, לפני בערך חודש. אני עכשיו ממש כמה ימים לפני הקניה ורציתי לשאול אם יש משהו לשנות. (ראיתי כאן באחת ההודעות שהשוק משתנה כל כמה שבועות ולכן כדי לשאול מחדש לפני הקניה אם עבר הרבה זמן.) זיכרון פנימי: Transcend 4GB DDR3 1333Mhz לוח אם: ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 Chipset, כונן קשיח: Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, צורב: LG GH22 SATA x 22 Black מעבד: Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, מאוור למעבד: Cooler Master Socket 775, ספק כוח: Hec Cougar RS 400 80PLUS RS-400 כרטיס מסך: HIS Radeon 6870 Fan 1GB GDDR5, סט מקלדת ועכבר: Microsoft Comfort Curve Desktop 2000 סט רמקולים: Logitech Z-103 2.1, מארז: H…

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  18. התבקשתי לסייע בהרכבת מפרט למחשב בייתי לשימוש יומיומי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפיה בתמונות, הדפסות בייתיות וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלל!. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  19. Started by LaorBen,

שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיוצא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה מקסימלית של המסך שתציעו לי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=…

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by ENROLL,

למטרות של פוטושופ ולייטרום שיסחוב לי ל-3 שנים לפחות (!) ללימודי עיצוב. יש לי הצעה על נייד דל מדגם ווסטרו 3550 עם מחיר טוב נראה לי (כן?) של 3500 ש"ח הכולל את המפרט הבא: Intel Core i5-2430M (2.40Ghz) 15.6in High Definition LED Display (1366X768) with anti-glare 4096M(1x4096) 1333MHz DDR3 Dual Channel 500GB Serial ATA (7.200 Rpm) AMD Radeon HD 6630M 1GB Graphics English Genuine Windows 7 Home Premium (64 BIT) אחריות VIP למשך 3 שנים באתר הלקוח ע"י טכנאי מורשה של DELL אז מה שאני רוצה לדעת: האם המחשב יהיה טוב ב-100% מבחינת ביצועים (גם מולטיטסקינג) לצרכים שלי ?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  21. מפרסם עבור חברה: שלום, אני סטודנטית לקולנוע, ואני מחפשת מחשב נייד בו אוכל לערוך סרטים באיכות HD. אני יכולה להוציא עד 7000 ש"ח והמחשב צריך שיהיה לו: מסך גדול, איכותי ורחב. מקלדת נוחה מעבד חזק מאוד הרבה זיכרון יציאה לחיבור מסך נוסף אוזניות איכותיות עכבר נוח ואם נכנס במחיר, אז מסך 23 אינצ' נייח בנוסף תודה מראש מיכל

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  22. איך המעבדים האלה- מעבד Intel® Pentium B940? איך הם לעומת T4500 הישנים? השימוש זה אינטרנט אופיס וכאלה, לא משהו רציני וכבד התקציב עד 2200 ש"ח (כשצריך להסתכל גם על שנות אחריות)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ady,

בצער רב הבוקר המחשב שלי שווק חיים באפן סופי. :-[ ולכן אבקש את עזרתכם במפרט חדש. 1. התקציב הוא 6K ניתן לחרוג אם מדובר בשיפור משמעותי. 2. המחשב מיעד למשחקים כמו SKYRIM BATTLEFIELD 3 וכו',סרטים ב FHD ואינטרנט. המחשב מחובר לטלוויזיה 42" כך שהרזולציה בהתאם. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. יש לי 2 הרד דיסקים אחד של WD של 250G והשני של SEAGATE של 1T, צורב של SONY, אופציה לכרטיס מסך GAINWARDGTX260, ספק כח :thermaltake litepower 500 w , זכרונות 6g, של Gskil 800 MHZ DDR2 5. המחשב הוא מחשב סלוני, אך הרעש לא משמעותי. 6. מתוכנן o.c בעתיד. 7. אין צורך בתוכנות, רצוי הרכבה בחנות. 8. רצוי לרכש מחנות במרכז. 9.תמיד אשמח לאפשרות לשדרוג בעתיד. תודה מראש, עדי.

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  24. שלום לכולם. לפעמים יש הפתעות בחיים. אמא שלי, בשנות השישים לחייה, התמכרה למחשב. לפני כן, לא היה לה מושג, לא התעסקה, לא מבינה. ולאט לאט היא משתלבת. הבעיה, שהמחשב הנייד שנתנו לה, הוא ישן ומאד איטי. מאד כל דף אינטרנט נטען באיטיות מזעזעת. לכן, רציתי לקנות לה מתנה מחשב נייד. המחשב נועד אך ורק לאינטרנט: גלישה, סרטונים ביו טיוב, זה הכל. אולי מידי פעם היא תצטרך וורד, אבל לעיתים ממש רחוקות. התקציב לא בשמיים, 4000-5000 ש"ח. אשמח להמלצות

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by RaZerz,

צריך עצה טובה לגבי מפרט של מחשב ללא ציוד היקפי עד 3.5K ניתן להתגמש קצת על המחיר... נפלתי בעבר עם מחשבים אז אני רוצה הפעם מחשב שיחזיק איזה שנתיים. בעיקר למשחקים עם גרפיקה כבדה כמו BF3. תודה מראש!

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.