עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Or ei,

המחשב יהיה למשחקים וOC כבד מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1230 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-EP35C-DS3R ¤581 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39295 ספק כח ThermalTake ToughPower 600W ¤484 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=W0103R סה"כ מחיר לכל המוצרים:2295¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il Twintech 8800GTS 512MB G92 + G.Skill 4096MB 2GX2 CL4 1,700.00 ¤ Thermalright Ultra -120 eXtreme+ ARCTIC COOLING MX2 Free 324.00 ¤ אלה החלקים שצריך סה"כ 4319 סה"כ

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500, לא חובה לנצל את כל התקציב. אם מקבלים תועלת ממש יותר גדולה, אז אפשר לחרוג ב-100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, סרטים וסדרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות למחשב שקט אם אפשרי מבחינת תקציב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 11000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג הכי כבד שיש ויותר מזה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפיל 3 מקס פין 3 וואטצ דוג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא מקלדת, עכבר, ר…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by davidk038,

מארז: EZCOOL FAN 25CM + LED דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 640GB 16MB SATA2 זכרון: MUSHKIN 800MHZ DDR2 2GB שתיים יחידות כאלה לוח אם: GIGABYTE G41 COMBO REV2 מעבד: INTER QUAD CORE 2 Q9400 כרטיס מסך: SPARKLE GF9800GTX 512MB PCIE ספק כוח: CORSAIR GSמעוניין לדעת כמה המארז שווה היום ... ועם אני יכול לשפר אותו למחשב גיימינג יותר חזק בתקציב של 5000 ש''ח תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי, הזמנתי חלקי מחשב. מעבד i5 10400 הגיע בקופסא פתוחה של מעבד i3 6100 שסימנו עליו X כאילו זה לא באמת i3 (מצורפות תמונות). אחרי החג אפנה לחנות אבל בינתיים זה מונע ממני להרכיב את המחשב. ברמה הפרקטית, האם וכיצד ניתן לוודא שהמעבד עצמו חדש ולא משומש? יש סיבה הגיונית שמעבד יגיע בצורה כזו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by captaincaveman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, VMWare ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. ה…

7. 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת . כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?15.6 ומעלה * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ?7…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אחרי מספר שנים שאני נמצא עם ה- Radeon r9 280x שלי ובעקבות איטיות קשה ב- Assasins creed Odyssey, מבין שצריך לשדרג. הייתי רוצה לשדרג רק את הכרטיס מסך מבלי לשדרג את המחשב כולו, כרגע נמצא עם: לוח: Gigabyte GA-H81M-HD3 מעבד: i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 ספק: RAIDER 650 - RAIDER Series איזה כרטיס מומץ היום באזור ה1000 ש"ח והאם אני אצטרך להחליף ספק בשבילו?

9. Started by M86,

היי אני צריך מחשב זול לסטודנטית. הדרישה היחידה שלה ממנו הוא שיעבוד ושיעלה בסביבות ה2.5K אני הוספתי לדרישות מסך מט, והגעתי לשני הדגמים האלו: Dell Vostro A840 מעבד: Intel Core 2 Duo T5670 1.86GHz זכרון: 2GB דיסק: 250GB אחריות 3 שנים Levono N500 4233-72G מעבד: Intel Pentium T3400 2.16GHz זכרון: 2GB דיסק: 250GB אחריות שנה אחת עוד פרמטרים שחשובים לי זה מקלדת נוחה ושהמחשב לא יתחמם יותר מידי באזור המקלדת. אני אשמח לקבל חוות דעת מאנשים בעלי המחשבים הנ"ל. כמו כן, אני אשמח לקבל עוד הצעות.... כרגע אני נוטה לN500 מכיוון המחיר היותר נוח. תודה, M86

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by לילי,

אני רוצה לדעת אם כדאי לקנות את המחשב עם המפרט הבא ( אני לא מבינה בזה בכלל). GALAXY 2835 Intel Pentium4 2.8 Ghz לוח אם 800Hhz HT Support דיסק קשיח 400GB/7200 כרטיס מסך 3D-FORCE AGP up to 128MB integranted o/b כונן DVD משולב צורב CDRW רשת 10/100Mbps כולל מסך 17 המחיר 3000 ש"ח לא כל כך חשוב לי המחיר אלא האיכות.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by a_N,

שלום חברים. אני רוצה שתעזרו לי לבנות את המחשב הבא שלי, אני רוצה לציין שלמרות שאני הולך לקנות אותו ממש בתחילת אוקטובר, לא הרבה ישתנה בו מבחניתי(רק אולי הוזלה של חלקים מסויימים, שזה רק לטובה). המחשב הוא לטובת gaming ,סרטים, ועבודה- (אני עובד הרבה אם וירטואליזציה- לכן 3 גיגה זיכרון) אני גם רוצה לציין שהמפרט שאני הרכבתי הוא מחנויות שונות ולכן כאשר פונים לחנות ישירות אם המפרט המחיר יהיה יותר זול מאשר להביא את כל החלקים לבד(מתוך ניסיון) אז תגידו לי מה אתם חושבים על המפרט שהרכבתי ומה אתם מציעים לי לשנות או מפרט אחר במקום: ---תודה לכל העונים--- מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz 4MB 1333MHz 1115 שח לוח: GAP35DS4וGigabyte 970 שח כרטיס מסך: Leadtek PX8800 GTS TDH PCI-E 640MB…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 1700 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך זה יהיה מצוין! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי במחשב הוא התוכנה CUBASE 5 יצירת מוסיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE 5,כבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). האמת שיש לי 2 מסכים אחד של ACER ברזולוציה של 1440*990 והמסך השני של SAMSUNG ברזולוציה 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר גלישה באינטרנט, משחקים בפייסבוק. לא מעבר, דברים שנייחים עם כרטיסים מובנים עשו לפני 7 שנים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) גודל, כרגע יש 15.6 שנהרס באספקט 16:10. כל דבר שירגיש גדול מזה באספקט 16:9. אין חשיבות לרזולוציה גבוהה מHDR * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by DeshDesh,

היי, מעוניין למכור את המחשב עקב מעבר למחשב חדש המפרט: מעבד Intel core 2 duo E7400 - זיכרון 2GB DDR2 ( 2 of 1GB) - כרטיס מסך Nvidia 9800GT - צורב CD של LG - 2 כוננים קשיחים של WD ו HITACHI- אחד של 80GB והשני של 160GB - מארז נאה של coolermaster - מסך 19 אינץ' של חברת LG מהו שוויו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by saarsa,

ASUS A42JA יכול להריץ את cod bo?? רעיתי ב youtube את הסרטון הזה http://www.youtube.com/watch?v=eoPECKcxwaY&feature=fvwrel ויש לו אותו מעבד וכרטיס מסך

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. הבהרה: מעוניין שתהיה למחשב אפשרות להכיל שני כוננים קשיחים. האחד למידע והשני לתוכנות. התקציב הוא למחשב עם כונן אחד בלבד. השדרוג יעשה באופן עצמאי (תקציב של כ 500 שח). כך שסהכ עלות המחשב תהיה כ 5700 שח. עד 2.5 קג. עד 15.6 אינץ מסך מאי I7 4700HQ ומעלה זכרון 16 ג"ב. כ.מסך 840M 4gb ומעלה. אפשרויות: 1) Y50 שאינו עומד בדרישות. אבל אולי אפשר לשדרג ל512gb SSD בעוד חצי שנה (850 שח נגיד) ולעשות מחיצה של 120גב לתוכנות. http://ksp.co.il/?select=.268..271..159..853..2062.&list=1&sort=2&glist=0&uin=25568&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 2) אייסר N7 591G.עומד בכל הדרישות אבל לא אוהב את הברנד. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21901 המלצות? הערות ? …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by jhony,

המחשב צריך להיות אינטל, לא מתוכנן אוברקלוק אז הזיכרונות לא צריכים להיות יותר מידי טובים(512! , דואל? ). חשבתי על כרטיס מסך רדאון 9600 אבל אני פתוח להצעות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. זה מה שאני הולך בטוח לקנות: מעבד (700 ש"ח)- P4 2.8 FSB 800 זיכרון (150 ש"ח)- 256MB 333DDR זה מחירים די זולים לחלקים האלה, והם גם חדשים (לא קונה מחנות, קונה מיבואן עצמו ולכן המחירים נמוכים) עכשיו את החלקים הבאים אני קונה מחנות, אם אתם חושבים שאני צריך לשפר אחד מהם אז תגידו בבקשה: לוח אם (611 ש"ח)- Asus P4P800 כונן קשיח (507 ש"ח)- Seagate 80GB 8MB 7200 SerialATA אז עכשיו אני צריך רק למצוא מארז טוב (שיהיה עד מחיר של 160 ש"ח, מראה לא משנה לי), כונן פלופי (הכי זול שיש אבל שלא ירעיש), צורב (עד מחיר של 200 ש"ח, לא הכי טוב שיהיה אבל שיעבוד טוב בלי בעיות), כרטיס רשת (הכי זול שיש). בנוגע לכרטיס מסך כבר יש לי אחד שקניתי אותו לפני שבועיים במחיר של 350 ש"ח: Radeon 9200 128 MB TV O…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by asaf7,

שלום אני צריך בבקשה מפרט למחשב שיתמוך ב4 מסכים. המחשב מיועד למסחר פרטי בבורסה, ולכן יש צורך בהצגה של גרפים על מספר מסכים. תקציב: עד 2000 (העדיפות היא להרבה פחות מזה, אבל העיקר שיעמוד בדרישות) שימוש: כאמור מסחר בבורסה, אינטרנט, מוזיקה, אופיס וכיוב. אין צורך בציוד הקפי. חשוב שיהיה מחשב אמין, עם רכיבים שיחזיקו מעמד בשימוש סביר. אני גר בראשון, ככה שאני מעדיף לקנות מחנויות באזור. זהו נראה לי תודה רבה אסף

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Athlon 64 3000+ (S-754) (box) 1 1450 1450 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ KV8-MAX III (s754) 1 1050 1050 זכרונות? DDR 500 כמות מחיר סה"כ 256MB x 2 Hyper-X Kingston 1 1130 1130 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) כמות מחיר סה"כ RADEON 9600XT TV,DVI 256MB 1 1120 1120 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 120GB SATA 1 660 660 צורבים? כמות מחיר סה"כ SONY 52 x 32 x 52 (kit) 1 210 210 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans כמות מחיר סה"כ Case FAN + LED x3Color 1 40 40 מארזים? כמות מחיר סה"כ ATX MIDI 400W usb,p.stab.,window 1 260 260 SYSTEM ASSEMLY 190 סה"כ 6110

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום אני כבר כמה שבועות אני מתכנן לקנות מחשב וכל פעם אומרים לי משהו אחר אני חדש בתחום הזה אני אשמח לקבל עזרה אני כבר מת לקנות מחשב למשחקים, בבקשה אם אפשר לקבל עזרה אני מעונין ב מסך 24'' אינ'ץ במארז שקט אם אפשר בבקשה תעזרו תודה רבה!!!!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אני מבקש המלצה למחשב נייד שישמש לסרטים, אינרטנרט וקצת משחקים, חשוב רק שBC2 יפעל טוב אפילו בהגדרות נמוכות, זה לא הכי חשוב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by uber101,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, Witcher 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by rander1,

מחשב נייד dell inspiron n5110 ווינדוס 7 64 ביט שידרגתי השבוע מהירות ל 40mb ומתוך 5 ניידים שיש לי בבית רק זה לא מצליח לעבור את ה 20mb באלחוטי בחיבור קווי (כבל רשת) עובד טוב עידכנתי דרייבר מהאתר של דל ועדיין לא הסתדר תודה מראש על העזרה הראוטר שלי tp-link 941nd

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by fanush,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4 כולל אביזרים שמפורטים מטה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מיועד לזוג מבוגרים. בעיקר אינטרנט, אופיס, סרטים/סדרות בגג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הכל חדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. יש העדפה למיני פי סי, לא חו…

דיונים חדשים בפורומים