עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Blaxtorm,

חושבים שזה בסדר.. או שיש כאן דברים מיותרים?! דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9501 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9453 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10273 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10273 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ http://ww…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by HexaDecimal,

שלום לכולם, אני מאמין שזהו הפורום המתאים ביותר מבין כל הפורומים באתר לשאול בו את השאלה הזאת, ולכן אשאל אותה כאן : לא מעט חנויות מצהירות כי הן נוהגות לעשות "בדיקות עומס ומאמץ של 24 שעות" לפני שילוח מחשב מוכן ללקוח. מהי הבדיקה הזאת? מה בודקים באמצעותה? באיזה כלי/ כלים משתמשים לביצוע הבדיקה? למה 24 שעות? מה קורה אם התוצאות לא מספקות? וכו' וכו'... אשמח לתשובותיכם בנושא. יום טוב.

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. Started by idobh2,

שלום לכולם, וקודם כל תודה על העזרה! מה שאני צריך זה מעבד, לוח, זכרונות (4GB), הארד דיסק 2TB, כרטיס טלויזיה עם חיבור RCA ומארז HTPC, יציאת HDMI. לפני ההמלצות, מע דעתכם על המפרט הבא? Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray 590 EG43M-S2H s775 1333Mhz, Intel G43, DDRII 800, PCI-E,VGA,HDMI 490 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 400 1TB IntelliPower, 32MB, SATA II WD10EADS X 2 910 Ruby Orb Silent CL-P0391 155 WinTV-PVR-150 MCE-Kit PCI FM Analog + Remote 390 JSPTech T-280D HTPC Black ATX HTPC With 400W 290 סה"כ 3225 שימושים יהיו לתכני FHD, מוסיקה, סתם סרטים, והורדות - כל מה שצריך ממחשב מדיה=) יש דרכים להוזיל מבחינת עלות תועלת את המפרט הנל? מפרט חדש לגמרי? אשמח …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום קניתי היום מחשב נייד של לנובו G575 שלפי המפרט שלו הוא אמור להגיע עם כרטיס מסך מסוג 6370 בפועל, עכשיו כשאני מסתכל אני רואה שכתוב תחת קטגרויית ה-Graphics Chipset שיש לי 6310 יכול להיות שאני מפספס פה משהו? או שיש טעות במפרט של החנות או במה שמוצג אצלי במחשב? תודה

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  5. Started by CRT,

אחרי הרבה חיפושים ועזרה מהפורום, נסגרתי על שני דגמים. Lenovo IdeaPad S205 1038-2JG Lenovo ThinkPad Edge 11 2545-3RG הינה לינק השוואה בין שני הדגמים: http://www.pc365.co.il/product_compare.aspx?p_list=,18502,18399 איפה המעבד עדיף יותר? (דרישה לגלישה + סקייפ). האם DDR2 667 בTHINKPAD לא מיושן מידי? איזה מהם לדעתכם יהיה יותר קריר. המחירים נעים עד 1800 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ohaion17,

שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש עם ביצועים גבוהים גם גרפיקה למשחקים,וגם שיהיה מהיר ומעוצב יפה. לבינתיים אני מצאתי דגם אחד שעונה לדרישות שלי hp dv6690ej http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-80637300-80851797.html מה שכתוב עליו שהוא המחשב הכי חזק היום. אני לא כל כך מבין במחשבים ניידים אבל אמרו לי HP לא מומלץ. מה עושים?? איזה מחשב נייד שעומד בסטנדרטים של הדגם הזה אתם ממליצים לי לרכוש? בתודה,אלירן.

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by galgol,

יש לי תקציב עד 2500 ש"ח יש לי מחשב אני פשוט רוצה לשדרג בעיקר למשחקים כבדים בעלי גרפיקה גבוהה.. כרגע קיים אצלי מעבד core 2 duo 4300 זיכרון פנימי: 2 GB כרטיס מסך: radeon x-1650 pro בקיצור אני צריך כרטיס מסך חדש, ספק כוח, מעבד, לוח אם..(תוספת זכרון פנימי עם צריך) התקציב עד 2500 ש"ח למשחקים עם גרפיקה גבוהה תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  8. שלום,<br> כתבתי כאן הודעה לפני חודשיים בערך בבקשה על המלצה על מחשב נייד. המליצו לי על דגם של dell latitude שנה שעברה שאכן קראתי עליו ביקורות ונראה שהוא ממש מתאים לצרכים שלי. הבעיה היא שהוא דגם ישן ולא ניתן להשיג אותו בשום מקום, לכן אשמח להמלצה דומה. הדרישות, מתוך ההודעה הראשונה שפירסמתי: בקיצור, אני זקוקה להמלצה על מחשב נייד בסביבות 3000 ש"ח, רצוי קצת פחות. הדרישות: מעבד טוב, ביצועים טובים בכל הקשור לגרפיקה, ובעיקר- שיהיה נח מבחינה חיצונית: עכבר נח בעל שני כפתורים- מאוד מאוד חשוב לי (שיהיה כפתור נפרד לעכבר ימני ועכבר שמאלי, אחרת אני לוחצת בטעות על כל הזמן על עכבר ימני במחשב הזה), ושיהיה קשיח ועמיד, שלא יתקלקל אחרי חודשיים! מחשב כזה של בחורות שאפשר לדחוף לתיק ולא לשמ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. הי אני צריכה מחשב לצפייה בסרטים בסלון צרכים: אין צורך בTV Card. חשוב שיהיה שקט שיהיה מספיק מקום לסרטים מארז מתאים לסלון יהיה נחמד אבל לא הכרחי חיבור אוזניות וusb מקדימה (די סטנדרטי אבל בכל זאת) לא ישחקו משחקי מחשב עליו כרטיס רשת אלחוטי ממחשב ישן אז יש צורך במקום בשבילו 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג בכלל -אילו …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מפרט, לא כולל מסך. תתקנו אותי אם אני טועה, אבל יש כ.קול מובנה על הלוח הנ"ל. האם שכחתי משהו? המארז מגיע גם עם ספק.. לא? בעקרון מחשב למשחקים, אבל לא כבדים מדי והכי הכי חדשים... אז.. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by yyrruu,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג בכלל מ4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, שיריץ את כל הfifa בשנים הבאות וכדומה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD, מסך Dell P2312H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

12. היי לכולם, עקב מקרה מצער של לוח אם שנשרף (דקת דומייה לזכרו), החלטתי לקנות לוח אם חדש, מעבד חדש וזכרונות שיתאימו (שאר החלקים מצויים ותקינים במחשב הנוכחי). המעבד הרצוי מבחינתי הוא Intel Pentium 4 2.66, אך ורק אינטל. לוח אם שיתאים למעבד (עדיפות ל- Asus) וזכרונות של 512Mb. תקרה - עד 1500 שקל, בעדיפות גם לצרף לכל העניין מארז חדש (עם כמה שיותר יציאות USB). אשמח להצעות ומפרטים אורנית.

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  13. Started by Norm4nde,

כעיקרון אני מחפש במחשב כרטיס מסך ברמה גבוהה.... הכי גבוהה שיש..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. כפי שידוע - במחשב נייד 10 אינץ' לא קיים כונן סי די. ה-Windows יושב על סי די. מה אני עושה?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום לכולם. חבר שלי מתכנן לקנות מחשב והוא הצליח לגייס מהוריו הנחמדים כ4000 - 5000 שח... אבל נראה לי שזה יהיה 4000 בכל מקרה הוא צריך הכל. מחשב מסך מקלדת עכבר... לא נראה לי שיש צורך בצורב (כי יש להם עוד מחשב בבית) אבל אם זה במסגרת התקציב (כי הרי ההבדל בין סתם כונן סידירום לצורב הוא משהו כמו 50 שח) אז להכניס גם צורב לא עושה Oc... אין העדפ לintel or amd או nvidia or ati אבל אני מניח שאנחנו צריכים את הזולים ביותר ולכן זה יהיה amd and ati... 80 גיגה יספיקו בהחלט אה רק דבר אחד: חשוב שתהיה לזה מעבדה או משהו באזור בשביל האחריות ודברים כאלה... ולא משהו באהמ אהמ קיסריה למשל... תודה מראש ולאחר מכן

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  16. Started by אליR,

קניתי כמה חלקים למחשב חדש (מעבד, כרטיס מסך ולוח אם). מעבד: intel core 2 duo e6700 כרטיס מסך: sapphire radeon x1900GT 256 mb לוח אם: ASUS P5LD2. מה אני צריך לקנות כדי שהמחשב החדש ירוץ (ספק כוח אולי מאוורר וכ'ו) פשוט אני לא ממש מתמצא בדברים האלה.

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by boogie,

האם כדאי לקנות מחשב נישא יד שנייה (כי שמעתעי שמלא פעמים מגלים שיש תקלות במחשב רק לאחר כמה זמן של שימוש) ואם כן אם איזה תוכנות אני יכול לבדוק את החומרה של המחשב? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  18. Started by almogco,

1. מה התקציב המקסימאלי?4-4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-GTA\BF4\CRYSIS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 רזולוצייה 1440*900+טלויזייה 40 FULL HD כך שאין צורך במסך כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. סטודנטית לעיצוב וגרפיקה מבקשת עזרה. המטרה: עיבוד תמונה, אילוסטריטור, תלת מימד שונות, עריכת וידאו והפקת אפקטים, אנימציה וכיוצא באלו. משחקים כבדים לא רלוונטיים. להערכתי מהירות מעבד פחות חשובה לעומת נפח RAM וגודל דיסק קשיח, אבל אשמח לשמוע מבעלי הנסיון כאן. אנא הביאו בשיקול זמן עבודה בסוללה סטנדרטית ואם כדאי לדעתכם המליצו סוללה תחליפית. רצויה יציאה למסך חיצוני. חשוב מאד השירות זמינות ואיכות כלומר מקור (יצרן / ספק) שניתן לסמוך על השירות שלו גם מקצועית וגם על נכונות לתמיכה (לכן נדמה לי שמוצרי HP לא יהיו רלוונטיים). מה שממש לא חיוני זה: BlueTooth , קורא כרטיסי זיכרון מובנה, קורא טביעת אצבע, וצעצועים דומים. התקציב אמור להספיק גם לאבזרים אם צריך כמו סוללה גדולה יותר מהרגיל או …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by kotevnir,

שלום אני מעצב מתחיל ורציתי המלצה למחשב נייח שנועד לעריכה עם תוכנות ADOBE ובעיקר פוטושופ ראיתי את המפרט המוצע במחשבים מומלצים לעריכה דו מימדית, הוא פורסם לפני חצי שנה ורציתי לדעת אם אפשר להשיג מפרט טוב יותר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 עם חריגה 500 , אני יודע שהתקציב נמוך אם יש משהו מומלץ שאני חייב אז אפשר לחרוג יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן קשיח לאחסון …

21. Started by Toothpaste,

שלום, בניתי מפרט מחשב ואני צריך את דעתכם. הפרטים הם: תקציב - 5500 ש"ח מטרות - משחקים, סרטים ב-Full HD OC - לא מתוכנן ציוד היקפי - ללא רצוי מ-KSP כי הם החנות הטובה היחידה שאני מכיר בירושלים. אם יש עוד, המליצו לי. המפרט: רציתי לדעת: * האם החלקים ששמתי מתאימים אחד לשני? לוח אם למארז וכו'. * האם בסה"כ המפרט טוב ומנצל את התקציב באופן מקסימלי? יש איזשהו חלק שכדאי להחליף? או אולי את המארז? * האם יש איזשהו מעבד או כרטיס מסך שכדאי לחכות לו? אפילו אם זה חודש-חודשיים של המתנה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  22. Started by imber,

טוב אני כבר קונה את 2 8800GTX ואת ה .6700QX עכשיו אני צריך זיכרון 2GB לוח אם ו2 כוננים של מינימום 250GB וספק כוח בשביל המפלצות עכשיו כמה שאלות. יש לי את המארז coolermaster praetorian הישן והטוב (מי לא אוהב את הסדרה הזאת). השאלה היא אם יש מקום לכרטיסי מסך אם לא אז בבקשה תציעו כמה מארזים ששווה לקנות....משהו טוב אני יכול לבזבז על זה אבל לא משהו כמו lian-li אני בצבא עכשיו ואני מתכנן לקנות מחשב ל3-5 שנים הבאות השאלה היא אם באמת כדאי לי לקנות quad core עכשיו או פשוט לקנות dual. כי בינתיים זה לא ממש משנה אין הרבה משחקים שמשתמשים בטכנולוגיה תודה לכל עזרה שתינתן

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  23. אני רוצה להרכיב מחשב לאבא שלי לעבודה משרדית פשוטה מאוד כשוורד זה האפלקציה הכי כבדה שהוא מריץ וזה גם פעם בחודש. הוא משתמש בכל מיני תוכנות יעודיות שהיו מבוססות פעם על דוס, כך שהמחשב צריך להיות פשוט מאוד. התקציב הוא 2500 ש"ח כולל מסך 19", אני יודע שזה נמוך אבל אין צורך ביותר מזה, ואני מוכן לשלם קצת יותר ולא לרכוש זבל מ...(אתם יודעים איפה). אני מעדיף שזה יהיה אינטל וגם אם ניתן להכניס סט מקלדת ועכבר פשוטים אז עוד יותר טוב.

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  24. אני מחפש מפרט למחשב לעריכת וידיאו עד 6000 שקל +- כולל מסך, אודה למי שימליץ לי

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  25. .

• 7 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים