עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רכשתי את הלפטופ הזה 4 GB RAM מעבד 9500 500 הרד דיסק אני דיי מרוצה תאמת מהמחשב חומרה טובה, נראה טוב, נוח אין תלונות מהבחינה הזאת סוללה די חלשה. התקנתי עליו ווינדוס 7 64 ביט כדי לעבוד עם כל הזיכרון אבל אני חווה הרבה קריסות רציתי לשאול את החברה פה שיש להם את הלפטופ אם גם להם זה קורה עם המערכת הזאת אני עובד על עוד מחשב DELL ישן יותר שגם עליו מותקן 7 32 ביט ושם אין קריסות שאני מדבר על קריסות הכוונה היא לפריז. אני לא יודע עם זה בגלל אי תאימות של דרייברים מסוימים או בעיה בחומרה אבל זה קורה כאשר מפעיל תוכנות בדרך כלל למשל התוכנת מצלמה תוקעת את המחשב. עכשיו התקנתי XP MODE אחרי ההתקנה הפעלתי את זה וקפא לי. אחרי ריסטארט הכל עובד קרה למישהוא פה ? אגב כמה זמן מחזיקה לכ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני עובד על סרטון אנימציה במאיה (תלת מימד) ובקרוב אני מתחיל לרנדר. אני צריך כמה שיותר כח חישוב לרינדורים ולשם כך אני מעוניין להתחדש בשני מחשבים שכל תפקידם יהיה לרנדר. על המחשבים להיות מבוססים: מרובעי ליבה 4GB לפחות כרטיס מסך אונבורד יעשה את העבודה ספק כח יציב שלא יקרסו אחרי 10 שעות שהמעבד על 100% תקציב - 2000ש"ח. (אני יודע שזה אפשרי, בעצמי הצלחתי להרכיב כזה מפרט אבל לא משוכנע שהוא הנכון) אשמח לשמוע את דעתכם תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. תקציב: 2,000 שח מטרות המחשב: משחקים קלים (אם אפשר אז גם כבדים אבל לא ניראה לי אפשר בתקציב הזה) משקל רצוי: אמור להיסחב לבצפר אז שיהיה משקל סביר. תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by netanHell,

אני צריך מפרט של מחשב בסך 4500 שח כולל מסך למשחקים ובצפיה שהמשחקים יפעלו הכי טוב בסכום זה . אני מעדיף מחשב ש איי אמ די הם יותר זולים וטובים יותר למשחקים הארד דיסק לא כל כך חשוב מה שחשוב שהביצועים של המחשב יהיו גבוהים למשחקים. זה הכל אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לכל המבינים שקוראים את זה בתודה מראש NetanHell

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני קונה מחשב חדש שמיועד למשחקים..התקציב הוא עד 7000 הנה מה שבניתי מה שאני מבקש זה ...עצות לשיפור (אם יש באותו סדר גודל של מחיר) Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX 1,120 ASrock ConRoeXFire-eSATA2 Intel 945P Socket 775 565 Twinmos DDR2 667 1GB X2 1380 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD 285 NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bulk 205 Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 460 Logitech® Internet Pro Keyboard Black Oem 85 Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse 234 Mag 17 CRT 778AH Silver 668 Gigabyte NVIDIA GeForce 7900GT 256MB PCI-3 GV-NX79T256DB-RH 1,895 זה המפרט.. עכשיו... יכול להיות שאני מחליף את המארז ב SunBeam Samurai Black case…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. זה : או זה: ורציתי לדעת אם מחשב כזה הוא מחשב טוב מאוד וכמה זמן הוא יחזיק.. אם יש לכם הצעות לשינויים תגידו לי בבקשה ---------------------- עריכה : אני בכל מקרה יזמין אותו תוך מקיסמום שבועיים (כשהלוחות אם עם ה nFORCE3 250 יגיעו לארץ) ואני לא רוצה להיתפשר על פחות מ 1024 RAM.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dudke777,

שלום לכולם. חברה שלי כרגע בספרד בגרנדה ואיבדה את המחשב נייד שלה והיא זקוקה לאחד דחוף לרכוש שם אחד בימים הקרובים. הצרכים שלה הם בעיקר תוכנת תרגום לא תובענית (trados 2011) אופיס, יוטיוב ואולי קצת עריכת וידאו. רצוי שיהיה לא גדול במיוחד, כי היא אוהבת לשבת איתו בבתי קפה וגם רצוי זמן סוללה סביר + לפחות I5 ורצוי גם יותר מ 4 גיגה זכרון. תודה מראש לכל מי שעוזר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by zabal12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט + שימושים של עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PHOTOSHOP AUTOCAD שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Zeev86,

אני רוצה לקנות מחשב חדש עם GTX1080. אין לי מושג על איזה 1080 ללכת אז ראיתי מפרט מוכן בפלונטר, שללא הדיסקים יוצא לי 7K: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ROGpLay3r1080FE&cart=1469860648312741&lang=heb כמה שאלות שאשמח אם תענו לי עליהן: 1. האם המפרט שווה את המחיר והאם הוא יתן לי תמורה לטווח הארוך. 2. האם אפשר להרכיב את המפרט באופן טיפה שונה ואולי עדיף בחנות אחרת כמו TMS? 3. אני חייב הרבה מקום לכל הדיסקים שלי. 2 דיסקים 3.5 אינץ ו3 דיסקים של SSD, ואני חייב לפחות שני חיבורי 6GBPS ומומלץ שיהיו 3. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Paranoid,

שינתי את המעבד ואת הלוח אם מהמפרט של אתמול בלילה בעקבות כך שהמליצו לי לקחת QUAD. המחשב הוא למטרות משחקים וOC. אם יש לכם המלצות לשיפור המפרט הזה, אנא האירו את עיני. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1560 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DQ6 ¤1171 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39216 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤433 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤766 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBHK כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe ¤1761 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BFG2 צורב Pioneer DVR-112D X18 DVD ¤172 http://skypc.co.il/produ…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני בודק אופציה לקנות זיכרון 16GB של crucial למחשב נייד. ראשית - חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי חנויות שמוכרות את הזיכרון הנ"ל. שתיים - הכי קרוב שמצאתי היה זה: http://ksp.co.il/?select=.268..316.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15707&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 כשמדובר על 8gb בלבד(דגם פחות או יותר מקביל ל crucial) - ב 350 ש"ח. באתר של crucial, ניתן לקנות סט של 16GB ב - 75$, אחרי קופון שמריצים ב google. http://www.crucial.com/upgrade/Lenovo-memory/ThinkPad+T+Series/ThinkPad+T430s-upgrades.html# משלוח דרך אחת מהחברות 20$, מע"מ+מכס באזור ה 20$ ( חסר פאקינג דולר אחד בשביל להימנע מהמע"מ...) בקיצור סה"כ 120$, בחישוב שער גרוע, 480 ש"ח עד הבית. איך…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Markis,

שלום ברשותי מחשב נייד hp dv4140ea. "הבננה" של ספק הכוח שלו התעקמה אחרי נפילה של המחשב וכשיישרתי אותה הספק הפסיק להעביר חשמל למחשב. נתוני שכתובים על הספק: outpot: 8.5V, 3.5A, 65W hp part no: 239427-004 replace with hp spare 239704-001 1. האם אפשר לפתור בעית הבננה הזאת בעצמי או מישהו שמתעסק באלקטרוניקה ? 2. המלצה על ספק כוח מתאים וזול ? 3. המלצה על חנות אמינה וזולה ? 3. אם יש למישהו ספק כזה משומש ? הדבר מאוד דחוף - תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום קניתי מחשב לאחי עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם, ומתברר בסוף שהכרטיס לא מספיק חזק בשבילו אני מבקש המלצה לכרטיס מסך לא חזק מידי, אבל גם לא חלש כמו מה שקניתי שיוכל לדוגמא להריץ GTA4 חלק אבל לא על ההגדרות הכי גבוהות התקציב גמיש זה המפרט של המחשב שקניתי מעבד AMD Athlon II X4 640 Box קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 310 Blue ספק כח Chieftec Green Angel 500W תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בוקר טוב אשמח להצעה למפרט וגם מחיר עבור נייד, אסוס או דל שימושים סטנדרטיים כגון סרטים אופיס אולי קצת תיכנות אבל גם גיימינג כגון NEED FOR SPEED / BUTTLEFIELD V מסך 15.6 כונן SSD + מכני ומעבד חזק אין נגבלה של תקציב אבל רוצה לחסוך אם כמה שניתן תודה מראש

15. שלום, אני עובד ב- Sketchup Pro 8 ן- Indigo והמחשב שלי ישן ולא סוחב ברנדרים. אשמח לקבל המלצה על שמות של דגמים ספציפים כדי שאני יוכל להזמין אותם ולקבל הצעות מחיר לגבי: *מעבד מסדרת ה- i5 של אינטל (או i7 אבל אני מפחד שזה יהיה קצת יקר) *לוח אם תומך *וזיכרון RAM יותר מ-4gb תקציב בסביבות 2500 ש"ח ויש גמישות, אבל עדיף כמובן כמה שיותר זול. (אני לא רושם את המפרט שיש לי כרגע כי אני חושב שזה לא רלוונטי - בכל מקרה אני אני מחליף חצי מחשב. אבל אם בכל זאת יש צורך במפרט אני יעדכן) מה שיש לי ונשאר זה כרטיס מסך Nvidia GeForce GTX 260, ספק 550 ומארז. אשמח לקבל תגובות תודה!

16. Started by zeevkazakov,

היי, רכשתי היום מחשב מדגם HP Pavillon g6 1329ej לאחר ההפעלה הראשונית של המחשב האופציה של ה - WIFI עבדה כראוי והכל היה תקין היה ניתן למצוא רשתות ובכלל הייתה קיימת אופציה של WIFI בנייד. לאחר הפעלה מחדש של המחשב האופציה נעלמה לא ניתן להגדיר חיפוש של WIFI כאילו לא היה כלל קיים לאחר חיפושים ועדכון דריברים עדין לא קיימת אופציה של ואיפי אלה רק חיבור בכבל או חיפוש דרך מודם סלולרי. אשמח לכל עזרה בנושא , תודה . :-*

17. Started by Tal14,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, הוא ישמש להרבה משחקים, וקצת אינטרנט.. התקציב הוא משהו כמו 4500 - 5000 שקל ללא ציוד היקפי תודה, טל.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת . כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?15.6 ומעלה * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ?7…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by omri284,

זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5565&CatCode= או זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5262&CatCode= ואם יש משהו מהשדרוגים שאפשר להוסיף תמליצו!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by drago,

חבר הביא לי נייד לבדיקה מה שרשמתי בכותרת והמחשב ננעל . שאני אומר ננעל זה אומר , כאשר אני מפעיל את המחשב אני רואה את הלוגו של החברה בהתחלה ואחרי זה יש לי שתי אפשריות: אפשרות ראשונה Press f1 for bios setup utillity press f12 to choose temporary boot device ברגע שאני לוחץ על אחת מהאפשריות האלו לא משנה מה, אחרי זה אני מקבל מין מנעול כזה שמבקש מימני להכניס סיסמא על מנת לשנות את התאריך והשעה של המחשב , אין לי אפשרות להכנס לנייד ולהמשיך לעבוד ללא הסיסמא . אני מקבל תמונה כזאת איך אני משחרר את הנעילה הזאת .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מתלבט בין ASUS N81 לELITEBOOK 8530P בגדול הצרכים שלי הם עסקיים (מסחר) אבל צריך גם מולטימדיה מה עדיף? או אולי יש המלצות אחרות? (אני מביא את המחשב מארה"ב)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ZigZag2000 AMD Athlon 64 (4200) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL - 1,128.99 GIGABYTE GA-M55plus-S3G (nForce 430) - ATX - 549.17 1024MB PQI DDR II - 667 TURBO -CL4-44-12 - 669.52 Sapphire Radeon X1800XT 256MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL - 1,820.94 Thermaltake Silent 939 (CL-P0200) for AMD Athlon 64 series - 168.17 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II - 479.02 401.08 LG DVD-RW GSA-H10A x16 DUAL LAYER (White) - bulk - 249.10 Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tower CASE - Silver - 409.91 Thermaltake - Silent Purepower 480W (W0026) - Active PFC - 457.21 Logitech X-230 - 2.1 configuration - 376.70 Microsoft - Multimedia Keyboard - PS2 - WHITE - 84.14 Lo…

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לבנות מחשב אטום קטן עד אלף שקלים שישרת אותי למטרות הבאות: - גלישה באינטרנט (מספר טאבים בו זמנית) - הורדות בביטורנט (קליינט הורדות שיעבוד מסביב לשעון) - צפייה בסרטים/מוזיקה (xvid/divx/720p) - עבודות משרדיות (אופיס ומיילים) - משחקי דוס - נוסטלגיה (מה לעשות אני חולה על השטויות האלה) - משחקים ישנים.. לא משהו ברמה של COD. - שקט שקט שקט וקומפקטי מאוד חשוב לי... (בלי ספק חשמל עם מאווררים וכל זה.. אלא משהו בסגנון שהבאתי 60 וואט חיצוני, ורצוי שלא יהיה מאוורר למעבד ואם יש אז שקט ביותר כמה שניתן) זה מה שהצלחתי לבנות לבד, מה דעתכם? האם למישהו יש אפשרות לחוות דיעה ואם למישהו יש ניסיון אישי אז מה טוב לוח אם Intel BLKD945GCLF2D Little Falls + Intel Atom…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by tulicooli,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עובד בפוטושופ , המחשב מחובר למספר מסכים 32" & 19" & (15" - לא מחייב) , הורדות ושימוש באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי - יש מסכים , מקלדת + עכבר אלחוטיים , מחשב מחובר למערכת 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בהארד דיסק (יש 750GB + חיצוני של 500) אין גם צורך בצורב \ כונן דיסקים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? קריטי ברמה שהמחשב בחדר שינה שלא יפריע יותר מידיי עם המאווררים. 9. האם יש העדפ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by DJAP,

היום הלכתי לחנות וסוף סוף הזמנתי את המחשב החדש. אני ישמח אם תגידו לי מה אתם חושבים אני חושב שעדיין אני יכול לשנוץת משהו פה ושם: Intel p4 2.8 800mhz 256mb 400mhz X2(צ'יפים של מיקרון) asus P4P800 deluxe FSB 800 P-4 מארז נחמד עם חלון ותאורה וספק 350w WD 120GB 7200 8mb DVD msiאו טושיבה... ATI radeon 9600 non pro 256 mb (לא שאלתי איזה חברה... אם משהו יודע פה זה היה מצויין) כונן דיסקטים 1.44 הסט של מקירוסופט של מקלדת ועכבר אופטי צורב LiteOn X52X24X52 ב 6400 ש"ח תגידו לי אם זה טוב , לא טוב... זה כולל הרכבה והם שמים לי אקס פי ואופיס... (לא שאני לא יכול לעשות את זה לבד.. אבל עדיין.) אז תודה למי שמגיב... ;D

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.