ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא אכפת לי אבל אם אפשר פחות מ5 אלף אז זה בסדר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר קצת פחות אם זה משתלם.2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ו כדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: CSGO על איכות הכי גבוהה FIFA 2015 הGTA החדש שיצא וכל משחק חדש שיצא אני רוצה שיעבוד לי על האיכות הכי גבוהה . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני צריך מסך אני רוצה מסך אי…
-
- 25 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מחשב מיני נייד מדגם HP 2230S, מסך 12 אינץ'. עדיפות ל-TMS/KSP/IVORY, תקציב לא משנה כרגע, שיהיה משהו זול ויעיל, כי המחשב נכבה מרב חום. תודה.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (אבל לא חובה). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500-אין חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (גימינג כבד). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, BF3, COD-Ghost, Crysis3 וכל שאר המשחקים החזקים שיש (שיחזיק הרבה זמן גם למשחקים חדשים !!). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980*1020 24אינץ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?13.3-גם 14 הולךהאם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין* משקל רצוי? חשוב מאוד, אשמח מאוד שיהיה באיזור 1 -1.5* האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 6 שעות* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI* Bluetooth? יתרון* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)* כונן אופטי? לא* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, SONY, ואולי גם Samsung series 9* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) חשוב לי שהמשחב יהיה מעוצב וישדר יוקרהתודה רבה רבה !
-
- 25 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום לחברים, בידי מחשב נייד חדש עם הפעלתו הראשונית ניסתי לכווץ לגודל מסויים ולא היה ניתן, חשבתי להשתמש בתוכנת צד שלישית בשם AEOMI לביצוע השינוי שאני רוצה, האם ישנה אפשרות אחרת? , האם פתרון טוב למצב זה הוא שימוש בתוכנה מסוג זה? ולשאלה אחרת: כמה מקום רצוי להשאיר לכונן שישמש את מערכת ההפעלה מסוג וינדאוס 8? ( לא מתקין תוכנות כבדות או משחקים) בברכה ותודה רבה לעונים!
-
- 25 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אהלן, לפני שאני אכתוב פרטים על מה אני מחפש אני צריך לומר שאני ממש לא מעודכן בזמן האחרון לגבי מאיזו חנות כדאי לבצע את הרכישה, בנוגע למקצועיות ואמינות בעיקר. ^ אז אשמח גם להמלצות בהקשר הזה פרטים: 1. תקציב מקסימלי 7,000 ש"ח, אם אפשר לחסוך אז רצוי, מצד שני אפשר גם לחרוג עד 7,700 ש"ח. 2. צריך מחשב למשחקי hardcore שדורשים מחשבים חזקים (תחשבו על המשחקים שדורשים הכי הרבה כיום, משהו בסגנון Battlefield 4 ודומיו), כמובן גם צפייה בסרטים וסדרות באיכות HD. 3. שיהיה למחשב כניסת HDMI (אם קיים כזה דבר כיום במחשבים שהם לא ניידים), פשוט אני משתמש בטלוויזיה בתור המסך, אבל רק בגלל שאני משתמש בטלוויזיה זה לא אומר שאני מחפש כרטיס מסך חלש יותר. 4. חשבתי על כרטיס מסך מבית Nvidia (פשוט הי…
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש כרטיס מסך איכותי וטוב שיריץ משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר, ורצוי על רזולוציה מקסימלית של 1920 (אני כרגע עם מסך 19", אבל הסיכויים הם שבקרוב אחליף, ואם 1920 בלתי אפשרי, אז לפחות 1680). אולם, ישנה בעיה אחת ויחידה שהיא לא התקציב, והיא שהמחשב שלי הוא בן כמה שנים טובות. אמנם החומרה שרכשתי בזמנו הייתה די איכותית, ואני מרגיש שהמחשב יכול לסחוב עליו עוד כמה שנים של משחק. ואז, כאשר כבר "התבייתתי" על הכרטיס הזה, הייתי צריך לשאול לגבי צוואר בקבוק שעלול להיווצר למערכת שלי, אך באותה ההזדמנות שבה איעזר פה במומחים, אבקש המלצה לכרטיס מתאים יותר, במידה והכרטיס הנ"ל חזק/חלש מדי למערכת שלי, המפורטת להלן: [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD=col…
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכם פורום המושיעים שלי, הפעם מרכיב מחשב לאחיין שלי שהוא סטודנט מצטיין אז מבקש ממכם לפרגן במפרט מכל הלב 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 ושאר ה- FPS-ים. AC4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-24" תלוי מה נכנס בתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. הגעתי לפורום לפני בערך חצי שנה עם כוונה לקנות מחשב גיימינג במחיר 8,000 ש״ח. הסיבה שהתקציב לא הספיק לי בזמנו היא שאני רוצה לחבר שלושה מסכים, והרגשתי שהתקציב שמוקצה לכרטיסי מסך מאפיל מעט על האיכות של שאר החלקים. אז אגרתי עוד קצת חיסכון ועכשיו אני מוכן לקנות את המחשב שלי. 1. תקציב מקסימלי: עד 10,000 ש״ח. רצוי לנצל ולא ניתן לחרוג. 2. שימושים: בעיקר גיימינג, גם תכנות ועריכת סרטים. משחקי high end בעיקר, אני לא חושב שיש צורך להסביר. רזולוציה טבעית מקסימלית 5760x1080 3. ציוד הקיפי: ללא. 4. לכלול הכל. 5. רמה 7. שזה אומר שעדיף שקט, אם זה נכנס בטווח מחיר. 6. אוברקלוק: קל, אני לא מספיק בקיא בתחום בשביל להגיד משהו מעל, ואני גם לא מתכנן להשתמש בזה בהתחלה. 7. תוכנות מ…
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, פעם הייתי חזק בחומרה (הייתי מתעסק עם תוכנות כבדות -מפוטושופ ועריכת תמונות עד מאיה ורינדור, וכן משחקים) יש לי מערכת מחשב ישנה (לפני כעשור, קצת פחות אולי) אך כשנקנתה הייתה מאוד חזקה ולדעתי יש לי בעיה בכ. מסך\לוח אם פחות משנה כי הגיע הזמן לשדרג ולכן אאלץ להחליפם בכל מקרה (כולל מעבד כמובן) אני עדיין צריך לבדוק מה בידיוק יש לי שם שאוכל להציל(ויש טעם) בטוח שהמארז ישאר (לא זוכר את הדגם אך הוא גדול ואני מניח שייתמוך בכל כרטיסי המסך (מודולארי אם אני זוכר נכון) אולי הזיכרון (לא זוכר מה יש שם) ואני מניח שלא יזיק לשמור את הכוננים. הספק צריך להיות במצב טוב אך לא בטוח אם 500-600W ושאלה: הקירור של המעבד והכ. מסך אפשר לשמור ? (אני דיי בטוח שהם היו מהטובים ביותר, אבל מה לגבי …
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי 2200 ש"ח כרגע בשביל לקנות מחשב חדש זה לא מספיק בשביל הרבה אבל העניין הוא שיש לי כבר שני חלקים מצויינים שיחסכו לי עלויות האחד זה כרטיס מסך HD6850 והשני זה ספק כוח seasonic 620W ביחד הם "חסכו" לי מהמחשב החדש הרבה מאוד כסף מקניית כרטיס מסך חדש וספק כוח חדש כיוון שהם יחסית חדשים ובמצב מצויין המטרות העיקריות שלי הן גיימינג ועשיית אוברקלוקינג התקציב הוא בסביבות ה2200 ש"ח עם אפשרות לחריגה של 300-500 ש"ח חשבתי כבר על כמה חלקים שחלקכם בטח יציעו לי עליהם בתקציב הזה ולכן אני יעלה אותם פה(למרות שאם יש איתם בעיה כלשהיא אז אפשר להציע לי משהו אחר אם הוא יותר טוב או בעלות/תמורה יותר טובה) הארד דיסק-WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB שהרבה מציעים אותו לתקציבים האלה ומארז כנ…
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר,סרטים,גלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים+גלישה-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 מסך: http://www.dell.com/il/business/p/dell-u2312h/pd Dell U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
** עדכון ** הזמנתי את הנייד Samsung NP370R5E, נאמר לי שחסר אותו במלאי ולא ידוע מתי יחודש המלאי. במקומו הציעו לי את ה-HP 250 (כולל הרחבת אחריות באותו מחיר של הסמסונג). מה דעתכם? לפי בדיקה שלי חוץ מסוללת 6 תאים אין לו שום יתרון על הסמסונג. אני מחפש אלטרנטיבה לסמסונג באתר שלהם במטרה לקבל אותו במחיר של הסמסונג כולל הרחבת אחריות, מה דעתכם על הניידים שמצאתי? 1. Lenovo U310 * יתרונות: גודל, משקל, צריכת חשמל משופרת, 24GB SSD חסרונות: 4GB (מספיק לשימושים שלי) 2. Samsung NP 300V3A יתרונות: Win 7, גודל, משקל, סוללה 6 תאים חסרונות: 6GB זיכרון (מספיק+ לשימושים שלי) 3. Pavilion 14 B150EJ יתרונות: גודל, משקל, צריכת חשמל משופרת, סוללה 4 תאים. חסרונות: מסך לא מט (באסה), 6GB זיכרון (מספיק…
-
- 25 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
חשבתי לקנות מחשב נייד כי אין לי מקום בדירה אבל התחרטתי אז אני צריך שתתנו לי מפרט למחשב ממש חזק שיריץ את ה gta iv והמשחקים שיבואו אחריו על הגדרות הכי גבוהות יש לי מסך 22' ואני צריך גם מארז יפה,מקורר, ושיהיה מארז נמוך קצת מהרגיל תגיבו כמה שיותר כי אני מבולבל קצת! ואני רוצה את כרטיס מסך ממש ממש טוב כמו שאמרתי שיריץ את Crysis far cry 2 ו gta iv על הגדרות הכי גבוהות לא מתוכנן שום oc פשוט שמעתי שקירור טוב מעריך חיים למחשב וחנות אמינה שאפשר לסמוך עליה בירושלים.....לא חנויות כמו אייבורי
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לרכוש מחשב חדש שמטרתו היא צפיית סרטים אינטרנט אופיס ומשחקים פה ושם. צירפתי מפרט מסויים שאני חושב שמתאים להגדרות שלי, אשמח לקבל חוות דעת. תודה רבה רבה מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston (2x1GB) Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 9400GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HEC Compucase 6C60 Midi Tower (No PSU) ספקי כוח Go…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ראיתי במו עיניי מחשב של IBM שמחזיק 6 שעות סוללה. בדקתי באינטרנט ביקורות ושם אנשים התלוננו כי הסוללה מחזיקה שעתיים בלחץ. ראיתי נייד של טושיבה שמחזיק 4 שעות בכיף עם חיבור לרשת אלחוטית וכו'. בדקתי ביקורות באינטרנט וראיתי ששוב מתלוננים כי הסוללה מחזיקה שעתיים וחצי בלחץ. איך יתכן כי יש מחשבים זהים שמחזיקים קצת וכאלה שמחזיקים יותר (אפילו עם הגדרות סוללה על ביצועים מיטביים - אינטרנט, בהירות מסך מקסימלית וכו'...)?? תודה לעונים.
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
איך המפרט שלי?? (הספק יחזיק את הכרטיס מסך הזה?) מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel כרטיסי מסך Sapphire HD 4850 X2 2GB GDDR3 DX10.1 HDTV 4xDVI PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מאווררים וגופי קירור Scythe Ninja II 6 Heat Pipes CPU Cooler מארזים NZXT TEMPEST (No PSU) ספקי כוח Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin) מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש מעל 4000 שקל 10 סה"כ 5215 ש"ח 1. מה התקציב? 52…
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט מחשב שיעודו משחקים כבדים, תוכנות לעריכת וידאו, סרטים ומוסיקה. דגש על כרטיס מסך וזכרון, בתודה טום. הרכבתי משהו ורציתי לדעת מה דעתכם: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤873 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤469 כרטיס מסך: XFX PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 : HD-487A-YDFC - RETAIL ¤1192 דיסק קשיח: SEAGATE SV35 500GB 16MB 7200 RPM PATA - ST3500630AV ¤419 צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS30 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤163 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL 5-5-5-18 - PLATINUM EDITION : OCZ2P10664GK ¤415 מארז: THERMALTAKE ARMOR PLUS MX ( BLACK+WINDOW) VH8000BWS w/o PSU ¤579 ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤5…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים ובין היתר עבודה משרדית כגון FIfa , Call of dute , GTA, Redalert, MortalKombat בגדול רצוי חנות מאזור חיפה (אני חשבתי על נועה מחשבים) תודה,\
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש עזרה למפרט מחשב ב6000 +/- + מבוסס I7 לצרכי משחקים וסרטים כבדים ואינטרנט. ושאני יוכל לעבוד במחשב עם כמה פעולות בו זמנית ושהמחשב יעבוד חלק ללא ציוד היקפי נוסף. אפשרות לOC בינני - גבוה בעתיד, שיהיה שקט במידת האפשר. ובמחשבה לעתיד שעם שדרוג קל וOC בעוד שלוש שנים המחשב עדיין יענה על הצרכים המצויינים למעלה המחשב יהיה מחובר למסך 19" ולמסך 32" לצורך סרטים בעיקר (ול22" בעתיד הלא רחוק).
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב את מחשב הגיימינג הבא שלי: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12,000 ש"ח . חריגה במאות בודדים במידה והשידרוג משמעותית שווה את החריגה. 2. מה שימושי המחשב, יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר למשחקים, אני אוהב לשחק משחקי מחשב עם ההגדרות על מצב מייטבי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה ואין צורך בלדים אורות ואפקטים, חזות המחשב פחות חשובה לי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופי…
-
-
- 25 תגובות
- 7k צפיות
- 5 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנה הכי כבדה שאני הולך להריץ זה android studio עם אמולטור, כך שאם המחשב יכול להתמודד עם משחקים, לא אמורה להיות בעיה עם התוכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Ghost Recon - Wildlands, Star Citizen ומשחקים חדשים שעתידים לצאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אודה לעזרתכם בבניית מפרט מחשב לעריכה דיגיטלית 1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?5000-6000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).המחשב מיועד לעריכה בתוכנות פוטושופ,פרימייר,אילוסטרטור ועוד תוכנות גרפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לאשתי שהיא מעצבת גרפית, יש לה העדפה רצינית לכיוון מאק, אבל יכול לנסות לשכנע אותה לכיוון PC אם יש סיבה טובה, בנוסף חשוב לה מסך 15 אינץ'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בין 8,000 ל-10,000 יהיה אחלה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח חריגה, ממש אם אין ברירה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לפרנסה - פוטושופ, אילוסטרייטור, sketch, מעט וידיאו - אפטר אפקטס, אבל זה לא העיקר. …
-
- 25 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום מחשב ראשון: http://www.pc4you.co.il/items/1622838#techDetailsAName מחשב שני http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=18292 הכוונה מה ההבדל מלבד האחריות ל3 שנים. גם הסוללה משום מה שונה. מנסה להבין מדוע...
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-