עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח. אפשר לנצל את הכל. חריגה אם נדרש עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, תכני HD, אינטרנט, לימודים וכו'. המשחק העיקרי הוא Fifa, אך כן ארצה לשחק לפעמים גם COD/BF וכו'. רזולוציה FHD, מחובר למסך 47 אינצ'. שאיפה להגדרות גבוהות ככל האפשר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי ספק כח שאני מעביר מהמחשב הישן של SeaSonic של 750W. גם בכונן DVD אין צורך, מי משתמש בזה היום? מקסימום אעביר גם כן מהמחשב הישן. דיסק קשיח - יש לי דיסק חיצוני של טרה שעליו אני שומר סרטים, סדרות וכו', כך שלצרכי המחשב מספיק לי גם 256G. אני מעוניין בכונן SSD בגודל הנ"ל, ואם התקציב יאפשר אז הגדלה ל-512G, אין צורך בכונן רגיל בנוסף. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 …

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. היי, בשבוע הבא אני טס לאיטליה. אני חושב על לקנות מחשב בדיוטי. אני לא יודע אם המחירים שם שווים, אבל למייטב ידיעתי, החנות היחידה שקיימת שם היום היא אל"מ. אני מניח שאלו המחשבים המוצעים שם: http://www.alm.co.il/dutyfree/Category.aspx?cid=20&vmenu=39 השאלה היא האם שווה לקנות משם בכלל והאם המחשבים המוצעים שם טובים מספיק? או שמא עדיף כבר לקנות בארץ. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס ומשחקים(כבדים כמה שניתן - מבלי לפגוע יותר מידי בפרמטרים אחרים] * גודל המסך? לא כלכך משנה. עדיף מאט אך לא חובה. * רזולוציית המסך? -- * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה HDMI, אפשר SSD, אבל לא חובה. * Blueto…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by natigabay,

יש לי asus n550jk ראיתי את המוצר הבא http://www.amazon.com/ASUS-TAICHI-Suit-Tablet-Laptop/dp/B00BD7UL5I#cm_cr_dpwidget אני צריך משהו כמו זה למחשב שלי השאלה אם זה מתאים למחשב שלי?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by UserAr,

שלום, לאחר שהמחשב הנייח שלי התפגר (בן 8) החלטתי לקנות מחשב חדש. בגלל שאני מתחיל ללמוד השנה החלטתי שאקנה מחשב נייד. אני מודע לכך שבתואר עצמו לא אשתמש יותר מדי במחשב מחוץ לבית(הנדסת חשמל), אבל תמיד טוב שתהיה האפשרות. פתחתי את הנושא כי אין לי מושג מה לבחור ואולי אוכל לקבל עצות מסטודנטים אחרים לגבי גודל מסך, משקל וכו'. חשבתי שאם אני קונה מחשב נייד, אז שיהיה כמה שיותר קל, 13-14 אינץ' ועם סוללה שמחזיקה כמה שיותר. אני גם מעוניין לחבר אותו לתחנת עגינה בבית. לגבי כונן SSD, אני חושב שלא צריך להגזים עם הנפח ומספיק נפח קטן+כונן חיצוני. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק וישמש אותי לתקופה ארוכה ולכן התקציב לא מוגבל. אם אפשר, לתת גם המלצות לתחנת עגינה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. אהלן חברים, לפני כחצי שנה קניתי מחשב מסוג dell latitude 6430u. מחשב חזק מאוד. משום מה, הוא נתקע לי כל הזמן ואני מרגיש כאילו אני עובד עם מחשב משנות ה-90. עבדתי עם מחשבים חלשים יותר שעבדו בצורה הרבה יותר חלקה. הוא לא נתקע לי שאני עובד עם פרימייר ותוכנות כבדות כאלה, הוא נתקע לי סתם שאני באינטרנט או שאני רואה איזה סרט לא כבד במיוחד. לא קניתי אותו חדש, קניתי אותו יד שניה מבנאדם. עשיתי לו בדיקות חומרה והוא היה תקין לגמרי. יש לי אחריות מלאה מדל והחלקים שיש לי מקוריים, כך שבקטע הזה אין מה לדאוג. כשקיבלתי אותו, הוא היה במצב כמעט חדש ובקושי השתמשו בו, ולכן לא פירמטתי. עכשיו אני חושב על לפרמט אותו ואולי המחשב יעבוד יותר חלק. איך מפרמטים מחשב שאין לו כונן דיסק? תודה רבה לעונים.

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? 4K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר יצירה הקלטה ועריכה של מוזיקה. א? Cubase 7.5, Ableton Live 9. ,שימוש תדיר ב) לא מיועד למשחקים,אך כנראה יהיה שימוש בתוכנת: AutoCad,גודל מסך:23",LG IPS236. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? יש צורך בהכל,בניית מחשב חדש. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? אבחר ב8-9 7. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא מכיר את המושג,כנראה שלא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן יש צורך בהרכבה וגם במערכת הפעלה,עדיפות לWIN7 64bit 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Jaegarn,

שלום לכולם. מחפש לקנות מחפש (בארה"ב) בסגום של עד 1000$. צורך ממוצע סך הכל אך מידי פעם שיהיה אפשר לשחק קצת. סך הכל פשוט מחפש מחשב חזק ואמין מבית כמה שיותר טוב. גודל מסך בין 13-15, רזולוציה כמה שיותר גבוה חיבור למסך חיצוני ב 1080, משקל כמה שיותר נמוך ו סוליד סטייד דרייב

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. שלום, חבר מתכנן לחבר שלושה מסכי 24" Dell U2412M למחשב שלו בעלי חיבור DVI ו-DisplayPort. התקציב הוא מקסימום 2000 ש"ח. חוץ מזה יהיה למחשב שימושים משרדיים בסיסים ולא צורך בעוצמה. העדפה לחנות שבמרכז (גוש דן פחות או יותר) חוץ מזה אין דרישות מיוחדות - אין תוכנות ספציפיות, לא לגיימינג, ללא מערכת הפעלה, ללא ציוד היקפי, ללא חיבורים מיוחדים (חוץ מחיבורים למסך). כל עוד זה לא מחייב אין אפשרות לחריגה מ2000 ש"ח ואם אפשר לחסוך אז לחסוך מהתקציב. תודה רבה, עומר

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. PCPartPicker part list: http://pcpartpicker.com/p/B2GcBm Price breakdown by merchant: http://pcpartpicker.com/p/B2GcBm/by_merchant/ CPU: Intel Core i7-4790K 4.0GHz Quad-Core Processor ($339.94 @ SuperBiiz) CPU Cooler: Corsair H60 54.0 CFM Liquid CPU Cooler ($54.99 @ Micro Center) Motherboard: Gigabyte GA-Z97X-Gaming GT ATX LGA1150 Motherboard ($190.98 @ SuperBiiz) Memory: Corsair Vengeance 8GB (2 x 4GB) DDR3-1600 Memory ($94.99 @ Amazon) Storage: Sandisk X300S 256GB 2.5" Solid State Drive ($178.98 @ SuperBiiz) Storage: Western Digital RE4-GP 2TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive ($85.00 @ Amazon) Video Card: XFX Radeon R9 290 4GB Double Dissipation Vide…

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by yagelk,

רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל מסך לפחות 13 אינץ'. * רזולוציית המסך? כנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב. לדעתי 1.5-2 יהיה טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אכן! לא יודע כמה אבל היות ובעבודה אין תמיד אפשרות לחיבור לחשמל אז עדיף שיחזיק זמן רב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi, usb 3, * Bluetooth? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? hdd 500 gb לפחות. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם ! אני צריך עזרה למחשב הנייח הראשון שלי. שאלה כללית- האם אני חייב כרטיס רשת וכרטיס קול אם זה במלה קיים בלוח האם ? מה התקציב המקסימאלי ? 7K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר וגלישה מרובה באינ" וצפייה בסרטים . -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : battlefiled,need for speed,fry cry 3,crysis 3,gta iv -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - מסך 21'/23' רזולוצייה 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by bizo27,

אז ככה... ברצוני לשדרג את המחשב , המחשב שלי ישן , ואיטי , הביצועים שלו נמוכים , ואני באמת הייתי רוצה להתייעץ איתכם מה כדאי להוסיף ולשדרג , או שלדעתכם זה מיותר מכיוון שהמחשב ישן ועדיף לקנות מחשב חדש.. אלו הם הנתונים של המחשב שלי + ציוד היקפי .. בואו תייעצו לי מה כדאי לנו לעשות.. המחשב : מעבד - Intel Core i7-3770K 3.5Ghz 8M קישור - http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=II73770KT מחיר : 1539 ש"ח . לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 קישור - http://ksp.co.il/?uin=15378 מחיר - 730 ש"ח . מאוורר למעבד - Arctic Cooling Freezer 13 CO קישור - http://ksp.co.il/?uin=19734 מחיר - 140 ש"ח . זכרון - Corsair 32GB DDR3 1600MHz CMY32GX3M4A1600C9R קישור - http://www.ivory.co.i…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by CowKing,

שלום, אשמח עזרה לבניית מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל כל עוד זה יוסיף לשקט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מולטימידה,הורדות, עריכה גרפית ומשחקים (רב תכליתי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Photoshop, Illustrator וגם תוכנות לבניית אתרים (כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אני משחק מגוון רחב של משחקים לפעמים זה משחקים כבדים לפעמים לא כמו: League of legends, Starcraft 2 (בעיקר משחקי אסטרטגיה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשבוע/שבועיים הקרובים. המטרה העיקרית של המחשב היא ללימודים, אז רצוי שהוא יהיה יחסית קל ושזמן הסוללה לא יעשה בעיות. בנוסף, אני מעוניין גם לראות מידי פעם סרטים על המחשב ואולי לשחק קצת במשחקים (ברמה בינונית – יכול להריץ ברמה נורמאלית משחקים יחסית חדשים). * מטרות המחשב - לימודים בעיקר, אך גם צפייה בסרטים באיכות טובה ומשחקים ברמה בינונית. * גודל המסך - משהו כמו 15". בנוסף, אני חושב שלשם נוחות של עבודה אז עדיף לי ציפוי מט, תקנו אותי אם אני טועה. * רזולוציית המסך - משהו שיהיה נוח ללימודים ולצפייה בסרטים באיכות HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא משהו מיוחד. * משקל רצוי - שיהיה נוח, הייתי אומר משהו כמו 2.5KG. * זמן סוללה - משהו שיספיק ליום לימודי…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש (ללא ציוד היקפי) בימים הקרובים. המחשב מיועד לשימושים כלליים, תוכן HD ולגיימינג קל-בינוני. אני מעוניין בכרטיס מסך של NVIDIA כיוון שהדרייברים של AMD ללינוקס (בעבר לפחות), היו מלאי תקלות. אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט הבא מ-KSP (יש רק מחיר סופי ולא מחיר על כל חלק כיוון שלקחתי את החבילה שהם מוכרים ב-1880 ושדרגתי זכרונות וכרטיס מסך): מעבד: Intel Core i5 4430 Haswell 3.0Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוור למעבד: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם: Asus H81M-C LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11D-8GNT כרטיס מסך: Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסק קשיח: Wes…

16. שלום רב. המפרט שמצוין למטה מבוסס על מפרט שראיתי פה מאחד מחברי הפורום למישהו עם צרכים דומים לשלי. לפי השאלון שלכם, אלו הדרישות שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא קריטי. מעדיף מערכת חזקה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה באמת קריטי לא נעשה סיפור מעוד 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי סטנדרטי. קצת משחקי רשת. תוכנות אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי ה…

17. שלום לכולם, השנה אני מתחיל ללמוד במסלול להנדסת חשמל בטכניון. ראשית, אני לא ממש יודע מה נדרש מבחינת תוכנות שאעבוד איתן בעתיד... שנית, אני מפחד לקנות מחשב חלש מדי. ולכן, אני יוצא מנקודת הנחה שאני צריך מחשב חזק מספיק כדי שיעמוד בדרישות תוכנה גבוהות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים וכבדים), צפיה בסרטים * גודל המסך? 17+- . לא בעד מסכי מאט... * רזולוציית המסך? העדפה לFULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין חשיבות למשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה ארוך, 4 שעות עבודה רצופות ואף יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI ללא ספק. * Bluetooth? לא הכרחי בעליל. * גודל מינימלי וסוג של …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ~Pizza~,

1. מה התקציב המקסימאלי6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת וירטואליזציה בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). GNS3, vmware oracle box. לא משהו כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild wars2 GTA5... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תגידו לי אתם. נראה לי ש1920 על 1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. הדיון נפתח בעבור חבר * תודה מראש היי אני סטודנט ומפתח אתרים אני מחפש מחשב חזק לעבוד איתו אני לא מחפש כמות איחסון גדולה אלא מחשב שסוחב ויסחב גם לכמה שנים הקרובות ולמנוע מעצמי לקנות כל שנה מחשב חדש. אני מפתח WEB ככה שאני צריך מחשב שסוחב את האינטרנט טוב ושיסחב גם לשנים הקרובות ולא "יתישן" מהר. דברים כמו משקל פחות מציקים לי בעיקר רמת ביצוע ועבודה * מחיר - 2500 ואפשר לחרוג ל3000 * מטרות המחשב? לסטודנט, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), פיתוח אתרים בעיקר - תכנות דיי קלות (הכי חשוב שזה יהיה מחשב דיי חזק וסוחב כדי שאני לא אצטרך להחליף מחשב גם שנה הבאה או עוד שנתיים כי האינטרנט תמיד מתפתח.. , פוטושופ בקטנה, תמיכה בלינוקס - אני יודע שפעם היו הרבה בעיות ע…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום! מחשב לסטודנט בתקציב של עד 4.6K +- מטרות המחשב: לשימוש סטודנט..עבודות משרדיות, עבודה עם מספר רב של תוכניות בו זמנית.. צפייה בסרטים באיכות HD מסך: עדיפות למסך מאט בגודל 13-14 אינץ' דרישות מיוחדת לאמצעי קלט: עדיפות למקלדת מוארת. משקל רצוי: רצוי לא יותר מ2.3 קילו אך לא קריטי זמן סוללה? עדיפות למינימום חמש שעות סוללה ללא חיבור למקור חשמל האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף לשלב בין כונן קשיח בנפח של 500GB יחד עם SSD mSata בנפח של 128 עד 256 GB. כונן אופטי? רצוי אך לא שובר עסקה האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא צריך אחריות בינ"ל (נרכש בארץ) אך אחריות של 3 שנים לפחות "באתר לקוח". האם בתקציב צר…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Swed,

צריך המלצה ללפטופ שאפשר לקנות אותו בארהב עד 1300$ חשוב להגיד שהוא הולך לשמש מספר שנים שנתיים עד 4 שנים. * מטרות המחשב? סטודנט שלומד שפות תכנות כאלה ואחרות. * גודל המסך? 13 ומעלה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) בין 5-7 שעות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה ומעלה * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן הולכים לקנות אותו בארהב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משנה מקבוק עלה כאופציה אבל אשמח לקבל עוד המלצות תודה שבוע טוב.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by kebibas,

החלטתי להתחדש במחשב חדש ליום הולדת שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרבה תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD Ghosts -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by EE044,

שלום, לאחר עיון בפורום ובמפרטים המומלצים, ניסיתי להרכיב מפרט ל-HTPC פשוט שיתחבר לטלוויזיה בסלון. נתקלתי בבעיה במציאת מארזים מתאימים, נראה שרוב מארזי ה-HTPC תומכים בmini-ATX ולא בmATX. ובכן, במה אני מעוניין: מה התקציב המקסימאלי - 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - ניתן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- ניתן לחרוג בכ-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב- ניגון תכני HD על מסך 46' ברזולוציה 1920X1080 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות - XBMC, PLEX ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג - לא מיועד לגיימינג כלל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא ממש, אבל אם יש המלצה לשלט רחוק, אשמח לקבל. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - לדעתי אין צורך בצורב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי 3000 ש"ח - לא כולל מע"מ (אילת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג מעט. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח + - 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ברזולוציה בינונית/ עריכה גרפית קלה / שימושים כלליים (WEB , OFFICE ...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - PHOTOSHOP ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: זו לא המהות של המחשב, אולי מידי פעם... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי 2 מסכים 17 רגילים לא רחבים, כנראה ובהמשך ארכוש מסך אחד גדול יותר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=21075 VS http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=23771 זה פשוט: 128GB VS 256GB I5 HASWELL VS I7 IBY BRIDGE TOUCH SCREEN VS NON TOUCH SCREEN 8GB RAM VS 4GB RAM קשה לי להחליט, אני סטודנט להנדסת תוכנה שנה שנייה. מריץ תוכנות פיתוח כמו Eclipse, Visual Studio. הבנתי שהמגע די חלק חשוב בווינדוס 8. מה גם שסוללה חשובה לי, והכרטיס הגרפי של האסוול יותר טוב. מה אתם אומרים? עריכה: http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i...-Core-i5-4200U אני רואה שההבדלים לא כאלה משמעותיים + ההאסוול חוסך לי סוללה. אני נוטה יותר לכיוון המחשב החדיש יותר. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.