עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by CocainHore,

אהלן חבר'ה, חברה שלי מתחילה ללמוד באוקטובר וצריכה מחשב נייד ללימודים בתור סטודנטית. אוקיי לבקשתה כמובן דברים שהיא מצפה מהמחשב : 1. שיהיה קל, אפילו קל מאוד הממ היא לא תסתדר אם מחשב נייד כבד יחסית. 2. סרטים, מוזיקה, תמונות, שימוש רציף באינטרנט בפייסבוק וכאלה שיעלו ללא איטיות או בעיות. 3. יציאות USB - אם יש אפשרות לכמה שיותר [ מעל 2 לפחות ], ואם אין אשמח לדעת אם יש מפצל או משהו כזה. 4. שהמסך לא יקרע לה את העיניים כי היא תשתמש בו הרבה. תקשיצב מקסימלי - 3000 ש"ח. אשמח מאוד אם תעזרו לי, אין לי שמץ של מושג בלפטופים איכותיים, בלהרכיב לפטופים ובכללי. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שאני אומר מולטימדיה הכוונה היא בעיקר לצפיה בסרטים ואני צריך שתהיה אפשרות לחבר לטלויזיה... חוץ מזה כמובן תוכנות אופיס ואינטרנט.. כרגע הנייד הקיים הוא HP NX7400 ..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אבקש מפרט לפי השאלון, תודה מראש לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי?: 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לחסוך אם ניתן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: משחקים, CUBASE, תכני HD וכ'ו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): CUBASE, TRAKTOR - שימושים תדירים / אופן שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, BF4 וחדשים אחרים על הגדרות גרפיות גבוהות ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by dorat,

אני קונה מחשב לבן שלי, עדיף שיהיה גם עם אחריות ש3 שנים על החלקים היקרים (מעבד, לוח אם) מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ומשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, את שלושת המחשבים נרכוש ביחד, הייתי שמח לקבל המלצה לחנות במרכז. ללא קשר לתקציב הייתי שמח לקבל המלצה למיקלדת, עכבר ורמקולים עד 400 ש"ח ואם ניתן הייתי רוצה מארזים שנחשבים עמידים יותר כנגד אבק. מפרט ראשון, מחשב בו ירוצו לא מעט יישומים במקביל, OC קל, עיבוד של קבצי וידאו,שימושים כללים, בתקציב של 2.5K - 3K מפרט שני, מחשב למשחקים, שימושים כללים, יעבוד עם מסך סמסונג "22, בתקציב של 3.5K - 4K מפרט שלישי, בעיקר עבור עיבוד תמונות, מס' תכונות עיבוד שרצות במקביל, קצת משחקים, שימושים כללים, ישודך בקרוב למסך "20, בתקציב של 3.5K - 4K תודה גל

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, אני מחפש הצעות למפרט למחשב משרדי מבוסס Intel P4 עם RAM בגודל 256MB, כרטיס מסך בסיסי, הלקוח לא יעבוד עם תוכנות גרפיקה. דיסק קשיח בגודל 40GB, צורב פשוט אבל אמין, כ.רשת ורמקולים רגילים. פירוט: מעבד -> העדפה למעבדי פנטיום 4 מעל 2000 מגה הרץ זכרון פנימי -> 256MB מסוג DDR במהירות של לפחות 333Mhz כרטיס מסך -> אין העדפה. דיסק קשיח -> 40GB עדיף של SEAGATE. שיהיה אמין. כ.רשת -> 10\100 רגיל רמקולים -> פשוטים. התקציב נע בין 3000 ל- 3500, ללא מסך. בתודה מראש, עומר שקדי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by gad57,

בעקבות הת'רד הקודם ראיתי שאין ממש אפשרות למחשב נורמלי בתקציב שהבאתי, הוספתי לתקציב עוד אלפייה וזה מה שיצא. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=490704.0 מעבד AMD Athlon II X3 450 Box ₪385 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX450WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-880GM-UD2H ₪430 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950800 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪270 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1600Mhz CL 9-9-9-27 ₪123 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23762 = מבצע - כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce GTS 450 1024MB DDR5 PCIe - מבצע = ₪549 כמות: 1 http://www.skyp…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני צריך מפרט מחשב ב 7500 שקל למשחקים עם רמקולים, כונן DVD , כרטיס מסך(עצבני עם video in+out עם 128 מגה זכרון ואפשרות לחבר לכמה מסכים חשבתי על ASUS) זכרונות של WINBOND של 256 מגה עם 400 מגה הרץ * 2 מארז עם יציאו usb מקדימה(בצבע שחור רצוי) מעבד AMD ATHLON XP 2400 אני רוצה גם שני מאוורים כדי שהמחשב לא יתחמם כי אני משאיר אותו פתוח כל הזמן. Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD ואני לא יודע לגבי לוח אם חשבתי על ASUS A7N8X DELUXE NFORCE2 אבל הרבה אנשים ממליצים לא לקחת אותו כי יש איתו בעיות. ואם אתם יכולים אז להמליץ לי על חנות לקנות ממנה. אם אפשר אז תכינו לי מפרט עם ובלי מסך(19) תודה WOLFMAN

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yuvalkob,

אהלן מה המצב אני צריך מחשב לא משנה מבוסס אינטל (רק אינטל!) לא כולל מסך המחשב ישמש למשחקים,סרטים,שירים,אינטרנט ולא לאובר קלוקינג... תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מתייעץ עבור חברה שצריכה מחשב חדש לטינאייג׳רית: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל עד הסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים (overwatch כרגע), עבודות ביה״ס (אופיס) וגלישה באינטרנט כמובן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - צריך לרכוש מסך חדש, משהו שייכנס בתקצ…

11. Started by yfital,

היי מחליף מחשב ואני אשמח להצצה של אנשים אחרים על המפרט. כמו כן, אשמח להמלצות על החנות לקניה. אני גר ברחובות, כלומר, כל דבר עד ראשון/תל אביב/רמת גן הוא סביר, אני מעדיף לא מעבר לזה. בתודה, אלון. מעבד: Q9450, אם הוא לא יצא החודש, אולי Q6600 או את ה-8400/8500, כנראה ה-Q אבל. לוח אם:Asus Maximum Foluma Gigabyte x48/x48 DS5 [*]קירור למעבד: (כבר יש לי), TUNIQ TOWER [*]זכרון: 4GB, DDR2, אני חושב שעדיף לי זכרון 1066 בשביל המעבד הזה, אבל אני פתוח להצעות OCZ REAPER, יש בכל המהירויות, כמו שאמרתי, כנראה את ה-1066 CORSAIR XMS2 DHX אבל רק 800 (יקרים יותר), אפשר גם GEIL או G SKILL, למרות שיש לי איתם נסיון פחות טוב. [*]הרד דיסק: W.D, כנראה 500, שוקל לקחת את הגרסת שרתים/RAID, לא, הוא …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Dubliner,

שלום לכולם, עד כמה מסובך להרכיב מחשב לבד למי שלא עשה זאת עד היום? יש לי נסיון בסיסי עם החלפת זכרונות, דיסק וכרטיס מסך במחשב מורכב, אבל לא מעבר לכך. האם כדאי לי לנסות לעשות את ההרכבה לבד או שיש בזה סיכון?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by netaliv,

שלום, האם למישהו יש היכרות עם אחד מהדגמים: dell latitude 3550 hp probook450 בהצעה שקיבלתי לשניהם יש מפרט טכני די דומה ( Intel Core i5-5200U Processor (2.2 GHz, 3M Cache, זכרון סביב 4GB 1600MHz DDR3L) אבל אני תוהה אם למישהו יש היכרות איתם מעבר לכך. תודה! נטע

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. רכיב דגם מעבד מעבד INTEL דגם I5 760 8MB בתדירות 2.8 ג'יגה הרץ ל 1156 כולל מאוורר מקורי לוח אם Gigabyte דגם GA-P55-USB3 זכרונות G.Skill 1333Mhz מסוג DDR3 בנפח של 2 ג''יגה כרטיס מסך GIGABYTE ATI Radeon HD6850 1GB DDR5 256BIT כונן קשיח WD WD1002FAEX 1TB 7200rpm 64MB Buffer S-ATAIII מארז ANTEC בצבע שחור דגם Three Hundred לא כולל ספק כוח ספק כח Antec High Current Gamer HCG-520 520W צורב DVD LG GH-24NS50 x 24 Black S-ATA Bulk DVD±R/RW

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Rin,

שלום , http://www.asus.com/Notebooks/Special_Edition/ASUSAutomobili_Lamborghini_VX7/ אני יכול להביא את המחשב הנייד הזה ב 8500 אשמח לחוות דעות , המלצות, האם זה המחשב הנייד הכי חזק כרגע ? למשחקים ובכלל ? יש לו מתחרים ? הצעות אחרות? בבקשה תגיבו לטוב ולרע תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by asixl,

שלום אני לא מעט זמן מחפש מחשב נייד שיתאים לכיס שלי ושיהיה בעל ביצועים לא רעים, בין אם זה שימוש יום-יומי כמו סרטים, אינטרנט אבל גם משחקים. בסופו של דבר הגעתי לשתי אופציות עם העדפה לאחת מהן. אני הולך להציג לכם את שתי האופציות שלי ואשמח שתביעו את דעתכם האישית על כל מפרט ומפרט. המחשב הראשון הוא LENOVO IDEAPAD Y510P במחיר של1200$. http://shop.lenovo.com/us/en/itemdetails/59405667/457/3DF730C824AE4473C4D348CB0A6C8D1E האופציה השניה שלי היא ASUS N550JV-DB71 במחיר של 1000$. ועכשיו הדילמה, אומנם האסוס יותר זול אבל עושה רושם שבLENOVO אני מקבל הרבה יותר בתמורה לקצת. מה אתם חושבים? מאד אהבתי את העובדה שבLENOVO יש כונן ULTRABAY שאני יכול להלביש עליו כל דבר שארצה, במקרה הזה כרט…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by or150,

הי, אני רוצה לקנות נייד לצרכי פיתוח. השפות משתנות אבל כנראה שלרוב יהיה מדובר בIDEs של C#, Python, Java. הדרישות שלי הן איכות בניה טובה, מסך 14-15", 16GB Ram. לגבי מעבד אני מתלבט בין סדרות הU לH של אינטל. הפער בביצועים בין U ל-H הוא כזה ששווה לשלם אותו בשביל לקבל עוד זמן סוללה? ואם אפשר לזרוק פנימה שיהיה גם Convertible ותמיכה בעט זה יהיה נחמד. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by zaroor,

המלצה למחשב עבודה ב סכום 3000 +- עם מסך רחב ללא מקלדת ועכבר פעילות :ביצוע תיכנותים למחשבי רכב און ליין ,תוכנות סריקה ודיאגנוזה של הרכב משופרת מהקודמת(שאתם אולי לא מכירים) ודורשת יותר משאבים ,בו זמנית אפשרות לפתוח אתרים אחרים שקשורים לתחום הבדיקה ובו שירטוטים חשמליים ותמונות צילום ממשי של חלקים ,בנוסף עבודה עם תוכנות אחרות במקביל הייצרן המליץ על מערכת מבוססת מעבד אינטל,זיכרון מנימום 2 GB ,יציאות אחוריות בלוח רגילות חייב COM 1 ,מערכת הפעלה WIN 7 32 BIT PRO- ULTIMATE מה ההבדל בלוחות בין תושבת 1155 ל > 1156 של מעבדי אינטל ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אנשים יש לי מפרט למחשב אבל אני צריך חוות דעת עליו וכמה הוא שווה בכסף. המחשב נועד לילד בן 8 אז ככה gigabytel intel 848 mhz (audio,usb)לוח אם INTEL P4 3.0 GHZ 800 MHZ מעבד אינטל ATX USB 300W מארז 80 GB 7200 דיסק קשיח 256 MB DDR זעכרון 1.44כונן GFORCE 128MB DDR AGP 8Xכרטיס מסך DVDX16 10/100 כרטיס רשת SUB+2 רמקולים PS 2 עכבר עם גלגלת כיסוי + משטח עבודה PROVIEW FLAT מסך 17 PS2 מקלדת מוליטימדיה יש מתנה מדפת EPSON C43 USB

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הי צריכה המלצה למחשב נייד שישמש ללימודים אבל גם כמחשב ביתי כמובן חזק ואמין, שיסחוב כמה שנים משמש בעיקר לOFFICE, סרטים ותמונות משחקים אבל לא משהו שדורש גרפיקה HD 80 ג'יגה ככה מסך לא צריך גדול כי יתחבר למסך מחשב רגיל, וככה גם יהיה יותר נייד יציאות USB וכו' יש ברשותי כרטיסי זיכרון שיצאו מT40 שהלך לפח, יש אפשרות לחבר אותם למחשב מסוג אחר? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1638 לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-DS4 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1211 כרטיס מסך: POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1459 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 1.5TB 32MB SATA2 NCQ - ST31500340AS אחריות: חמש שנים. מחיר: ¤754 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤121 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHZ אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤778 מארז: THERMALTAKE XASER VI MX (BLACK) VH9000BNS w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤521 ספק כוח: THERMALTAKE THOUGHPOWER QFAN 65…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by jilazone,

שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב שולחני טוב ומהיר עם נפח של 1 טרבייט, זיכרון 4GB, וחשוב מאוד שיהיה שקט ואמין . לשימוש בעיקר של אינטרנט ותוכנות אופיס. אני לא גיימר אבל רוצה להיות מסוגל לראות סרטוני HD שצולמו במצלמה דיגיטלית ותמונות דיגיטליות איכותיות של לפחות 4 MG האמנם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה? יש לי נסיון לא טוב עם אחת הרשתות הגדולות שפופולרית באזור המרכז ולכן אני מוכן לשלם קצת יותר אבל לקבל מוצר אמין עם שירות טוב. ראיתי באתר את המפרט של "משרדי חזק ללא ציוד היקפי" בעלות של 2150. לעומת זאת, הצעת המפרט הבא מחנות ביהוד עולה כ-1500ש"ח ואני לא יודע אם מספיק טובה או לבקש מהם בדיוק את המפרט המומלץ באתר hwzone? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הכנתי מפרט ב6000 ש"ח ואני צריך לדעת מה אתם אומרים עליו... אז ככה - יש חריגה קלה במאה שקל אבל זה לא משנה ממש. במארז יש ספק כח של 300 וולט ואני מקווה שבלוח אם יש כרטיס רשת (אני לא ממש בטוח) וכרטיס קול. בקשה: Compucase super Midi Tower CI 6A19 310 ש"ח 1 Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box 1,221 ש"ח 1 Asus P4P800 Deluxe 778 ש"ח 1 Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 488 ש"ח 2 Samsung 512MB DDR 400 Original 1,031 ש"ח 1 Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB 2,190 ש"ח את כל החלקים האחרים אני לוקח מהמחשב הקודם שלי - סידירום 52 , דיוידי 48 , צורב (לא זוכר ממש תמהירות) ,מסך , פלופי, ואולי גם עוד מאוורר וכל השאר (מקלדת רמק…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. בעקבות שהמחשב הישן של אחותי הלך לעולמו ההורים שלי נתנו לי 6000 שקל לקנות מחשב חדש כולל הכל שילך דווקא אליי והמחשב שלי אליה. אני גיימר דיי כבר ורצוי כרטיס מסך חזק ועמיד ולוח אם כולל חזק לאוברקלוק לא רצחני אבל שיהיה עמיד... אפשר להתגמש אבל עד ל-6400 לא יותר ואין לי העדפות אינטל או איי אם די אשמח לשמוע מפרטים לשניהם.. בתודה ניב

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום חבר שלי ביקש שאני יעזור לו להרכיב מפרט, הוא משחק מידי פעם (בכל זאת הוא חייל) התקציב שלו הוא 4.5 וזה אמור להספיק למסך. אין אפשרות לעבור את הקו הזה. זה לא קיים. אני בניתי את המפרט הבא בKSP, אם יש לכם דרך לקצץ או להכניס דברים טובים יותר תבורכו: Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 800 K8N Neo4 Platinum (s939 nF4Ultra 780 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 X2 570 RADEON X700 LE 128MB PCI-E 885 80GB SATA II 7200RPM 8MB 370 Teac/SONY 1.44 50 2202 ATX MIDI PFC, usb 165 17'' 786 PFS FLAT 690 מקלדת + עבכר 20 סך הכל 4310 צריך להוסיף עוד קומבו שלא מצאתי ב KSP, זה בטח עוד 150 200 שקל, הרכבה עוד 190. יוצא על…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.