ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על המפרט מחשב הזה(שמיר מחשבים), המחשב מיועד למשחקים עבודה וסרטים לכאלה שקנו משמיר, אם יש לכם משהו להגיד אני אשמח(שירות תמיכה וכ'ו..) שאלה נוספת, איך הצורב הבא: האם ניתן לצרוב דיסקים לא DVD עליו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש לעצמי את המפרטים תביאו מSKYPC בבקשה השימושים של המחשב זה לשחק CS לראות סרטים לגלוש אייסיקיו וכל החרטא הזה.. לגבי מעבד יש לי כיוון אבל אני לא סגור כל כך מה לקחת AMD X2 3600\3800\4000 לגבי לוח אם מעדיף שיהיה של GIGABYTE (בהקשר הזה-מה זה FIREWIRE והאם אני צריך אחד כזה?) לגבי HDD שיהיה 160 GB לא יותר..של WD.. לגבי זכרונות אני לא בדיוק סגור אם 2GB או 1GB...אם ישאר כסף להרחיב אז 2GB...סומך עליכם.. כרטיס מסך אין לי ממש כיוון...סומך עליכם שתתאימו את זה לדרישות שלי ותשיגו את מלוא הביצועים לתקציב הנוכחי...וזה שאמרתי שאני משחק CS אל תתאימו את זה רק דווקא לCS אלא תשיגו בתקציב הזה כרטיס מסך שבטווח מחירים הזה מביא הרבה תמורה.. לגבי מארז אין לי אפילו כיוון...ראי…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד ובמפרט רשום שהוא מגיע עם ווינדוס 7 זה אומר שהמחשב מגיע מוכן להפעלה עם הווינדוס. השאלה עם אני צריך לפרמט עכשיו את המחשב לא צריך לקבל בנוסף את הדיסק התקנה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, חבר שלי מחפש מחשב נייד לצרכי גלישה באינטרנט, סרטים ואולי קצת משחקים (לא חזקים), והתקציב הוא סביב 2500-2700 ש"ח. האם יש נייד טוב שעונה לדרישות בתקציב הזה? מישהו יכול להמליץ? ראיתי את זה של ACER: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1655&CatCode=315 שווה משהו? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני צריך את המצלתכם למחשב לעבודה עם תוכנות ומשחקים בסיסיים עד 3200 יש המלצות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט? מיועד לעבודה משרדית מעבדי AMD Athlon64 3500+ (Socket AM2) לוחות אם למעבדי AMD ASROCK AM2NF6G-VSTA AM2, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 512MB TwinMOS דיסקים קשיחים Samsung 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיסי מסך GF 6100 128MB ON BOARD כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HJA-70 MIDI Black מקלדת (Lang. (Eng / Heb / ) עכברים TEAC Optical רמקולים CREATIVE SBS 370, 2.1 מסכים SAMSUNG 740N 17'' LCD 8ms מחיר 3002 ¤
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פיתוח משחקים\תוכנות VR בסביבת Unity/Unreal, ושיהיה חזק לפיתוח כללי (Android Studio\Eclipse). יהיה מחובר Oculus Rift למערכת. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר פיתוח לא משחקים יותר מידי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, Oculus Rift -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הכנתי מפרט ב6000 ש"ח ואני צריך לדעת מה אתם אומרים עליו... אז ככה - יש חריגה קלה במאה שקל אבל זה לא משנה ממש. במארז יש ספק כח של 300 וולט ואני מקווה שבלוח אם יש כרטיס רשת (אני לא ממש בטוח) וכרטיס קול. בקשה: Compucase super Midi Tower CI 6A19 310 ש"ח 1 Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box 1,221 ש"ח 1 Asus P4P800 Deluxe 778 ש"ח 1 Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 488 ש"ח 2 Samsung 512MB DDR 400 Original 1,031 ש"ח 1 Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB 2,190 ש"ח את כל החלקים האחרים אני לוקח מהמחשב הקודם שלי - סידירום 52 , דיוידי 48 , צורב (לא זוכר ממש תמהירות) ,מסך , פלופי, ואולי גם עוד מאוורר וכל השאר (מקלדת רמק…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצה על מפרט למחשב ביתי בסיסי, שמיועד לשימושים ביתיים ״נורמליים״, אינטרנט, יישומי אופיס, סרטים, מוזיקה וכו׳ אין לי שום דרישות מיוחדות כגון שקט oc או כל דבר דומה, התקציב העומד הוא כמה שיידרש עבור מחשב מתאים לדרישות בלי לבזבז כסף מיותר, אני מעוניין גם בהמלצה לציוד הקיפי בסיסי, מסך ורמקולים המתאימים למחשב הנ״ל.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד בסכום של עד 5000 ש"ח שיהיה מתאים בעיקר למישחקים ולאינטרנט צריך שיספיק לאיזה שלוש שנים תודה מראש INSTALL
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח אם - INTEL WESTCHESTER (G965) - FIREWIRE - LAN 1000 - VGA ATX מעבד Intel Core 2 Duo E6400 עולה 1390 כרטיס מסך-Sapphire Radeon X1800 GTO 256MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX RETAIL עולה 1110 ? זכרונות ?DDR II 667? - ?512MB Twinmos? סטיקים2 עולה 520 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS עולה 450 צורב פנימי DVDRW X16 GSA-H10N LG צבע SILVER עולה 220 כונן דיסקטים - 1.44 הכי פשוט שיש. עולה 39 ספק כח Enermax Liberty 400W מארז למחשב- שיהיה בצבע כסף 3D Aurora 570 (ATS/ATB) (דגם מדויק) מערכת רמקולים 2.1 עם סאב 1200וואט SM@RTCOMדגם: 21025 מקלדת - Genius " KB -21E" Multimedia+Office HEB/ENG/RUS Black&Sliver -Retail עולה 55 מיקרופון דגם -Smart Com 21015 עולה 39 ב…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מחשב לגיימינג וקצת כתיבת קוד תקציב עד 4800 ש"ח קיבלתי את ההצעה המצורפת ואשמח לשמוע את דעתכם https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=217722
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי...איזה מפרט צריך כדי לבנות שרת מאובטח לחברות קטנות שלא כוללות הרבה מחשבים(על בסיס מחשב pc עם windows server 2016)איזה מפרט אני צריך שיריץ את זה טוב, ולא יהיה יקר?איזה אנטי ווירוס הכי מתאים לשרת?תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד אינטל? Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1040 1 1040 לוח אם למעבדאינטל? GIGABYTE 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 580 1 580 2 זכרונות? DDR II 667 1GB TwinMOS 580 2 1160 כרטיס מסך? Sapphire ATI X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E 1690 1 1690 דיסק קשיח? Maxtor 320GB 16MB, SATA II 590 1 590 מארז HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 1 240 ספק כוח? Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin) 290 1 290 Total price 5600 ¤ כמה דברים שאני לא בטוח בנוגע אליהם ... 1.ההארד דיסק - מומלץ ? או שכדאי לי ללכת על משהו אחר...? 2.מארז + ספק כוח - אני בכלל לא בטוח לגבי המארז וספק הכוח שלקחתי... אני מקציב לשניהם כ-500 ש"ח... האם עשיתי בחירה נכונה ? 3.לגבי …
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . שוב אני והפעם עם שאלה טיפה שונה באותו נושא . בסופו של דבר אחרי שהבנתי שזה מה יש בארצנו הקטנטונת , רכשתי את המחשב הנייד המדובר עם הכונן/צורב DVD הרגיל אחרי שקיבלתי הצעת מחיר טובה יחסית . עכשיו אני בשלבים של לבדוק אפשרות של החלפת הכונן לכונן בלו ריי בעצמי או דרך מעבדה. כרגע לפי העצה שקיבלתי כאן מ Chevy ( תודה !! ) בדקתי באינטנרט אבל לא מצאתי משהו שרשום עליו בדיוק שם הדגם שלי ( אולי הדגם חדש מידי ?? ) . מצאתי כוננים כמו אלו : http://www.ebay.com/itm/DELL-Inspiron-15R-n5010-4X-BD-ROM-3D-Blu-Ray-Combo-Player-DVD-Burner-Drive-/120925379249?pt=US_CD_DVD_Blu_Ray_Drives&hash=item1c27b6dab1 http://www.ebay.com/itm/6X-Blu-Ray-BD-ROM-Player-CT30N-for-Dell-Inspiron-XP…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם מציעים? אני צריך מעבד +לוח אם+זכרון(512)מארז-אוורור טוב...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש לצרכי תכנות. אני לא משחק משחקים, אין משמעות לגרפיקה. אני לא צריך כרטיס מסך, אני מעביר את הישן. מסך כבר יש לי. התקציב הוא 3300 שקלים. אני צריך מינימום ג'יגה זיכרון (תוכנות כבדות כמו VISUAL STUDIO 2005). מה הייתם קונים? מה דעתכם על הליבה הכפולה של אינטל? מתי להערכתם המחירים של הדבר הזה יהיו סבירים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכנות (קומפילציה כבדה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אקליפס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב., Fallout 4,witcher 3, skyrim , starcraft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נייד (שיהיה למחשב הנייד מסך איכותי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אין לי מושג איך הולך העניין הזה של קניית לפטופים, אם אפשר להרכיב מפרט כמו כשקונים מחשב רגיל, או אם זה בא רק בחבילות שלמות, אני מניח שפה זה המקום לשאול את זה בכל מקרה אני צריך לפטופ, בסביבות ה-3000 עד 3500 בשביל עבודה עם פוטושופ ומשחקים פרימיטביים יחסית (civilization 4, simcity 4 לדוגמא) חוץ מזה צריך גם עכבר. אני לא יודע איך המחירים של המחשבים הנישאים, אם 3000 זה פחות או יותר המחיר בשביל מחשב פשוט אז אני אקח את זה, אבל אם אפשר לשפר את היכולות הגרפיות במחיר לא גבוה אז אני אשקול. בנוסף אני כמובן צריך גם לדעת כמה זמן בטריה, משקל ודברים כאלה תודה עריכה: עכשיו חשבתי שאולי חשוב גם באיזה תוכנות בדיוק אני אשתמש: פוטושופ cs 2-3 אילוסטרייטור cs 2 פלאש האחרון מדיה פלייר וקוויק ט…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מטרות המחשב? עריכה של תמונות בעיקר. התקציב קצת צפוף אבל אני מעוניין במסך איכותי עד כמה שניתן היות והמטרה שלו זה לערוך תמונות (פוטושופ/לייטרום). ושיצליח "לסחוב" את התוכנות האלו. המון תודה מראש! * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מסך IPS. גודל פחות קריטי. * רזולוציית המסך? IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין הגבלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר נפח. אין צורך בSSD * כונן אופטי? לא בהכרח * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אודה לכם על ייעוץ בבחירת נייד לפיתוח תוכנה שיאפשר לי להריץ גם מחשבים וירטואליים (VMWARE). עד היום היה לי DELL עם מסך 15.6 ומקלדת מלאה. הבעיה שהדגמים החדשים כבדים מאוד והקלים (עם מסך 13.3) יקרים מאוד. תודה רבה על העזרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ-5000 ש"ח אפשר לחרוג אם אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה. נעשה שימוש ב-VMWARE ולכן נדרש זיכרון רב ודיסק SSD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף ל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. תקציב המקסימאלי 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 שקל אם עושה את ההבדל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים ועבודה עם comsol, matlab, mumax א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים fps football manager סרטים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך 1080P בהמשך אני יקנה חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לידידה שלי, וכל עזרה תתקבל בברכה. היא סגורה על הגודל של 14 אינץ' לא משנה מבריק או מט, והתקציב שלה הוא עד 2500 ש"ח. השימושים העיקריים שלה הם גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ואופיס. היא תסתובב איתו מחוץ לבית, ללימודים. היא מחפשת מחשב שיהיה קל, אבל אם יש מחשב שיהוא אמין יותר היא מוכנה להתפשר על המשקל. גודל HDD לא קריטי במיוחד, 500Gb יספיקו, העדיפות היא למהירות שלו. היא לא זקוקה לכונן דיסקים פנימי. הצורך במערכת הפעלה לא קריטי. לגבי האחריות, חשוב לה מאוד שתהיה אחריות אמינה, לפחות ל-3 שנים. היא רוצה מחשב בעל מראה חיצוני יפה. המחשב שחשבתי להציע לה הוא ASUS X402CA אבל אני לא יודע לגבי האמינות שלו, שכן הזכרונות שם מולחמים, והבטריה אינה נית…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ זו התקלה כל הקלדה במקלדת כאילו ונלחץ המקש האלכסון הזה ורק באמצעות מקלדת חיצונית ניתן להקליד נורמלי. המחשב בן שנתיים וחצי מערכת הפעלה וינ 7 מה עליי לעשות? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-