ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
קודם אציין את הרכישה. יש לציין שהרכישות נעשו ב eBay, כל המוצרים חדשים. המוצרים נשלחו לחבר מהעבודה שכרגע מבקר בארה"ב לשבועיים והוא יחזור איתם לארץ בימים הקרובים (משמע חיסכון של דמי משלוח + מכס\מע"מ מה שזה לא יהיה ). הנייד עצמו באמת יצא מכרז מעולה ב eBay. --- Dell Studio XPS 16" - 1080p Edge-to-Edge RGBLED Screen 1920x1280 2.53GHz Intel Duo 2 Penryn P8700 - 1066Mhz FSB RAM: 4GB DDR3 ATi Radeon 3670HD 500GB 7200RPM HD SATA 2.0 כמובן שיש פה את כל הפיצ'רים של כונן בלו-ריי (שלא ממש נחוץ בתכלס, אבל שיהיה), סראונד 5.1, מקלדת מוארת, ווינדוס וויסטה 64, וכו' וכו'. ---- + עכבר Logitech VX Revolution Wireless + תיק נשיאה של Case Logic Slimline 17" + אוזניות Senheisser MX4…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים, אני צריך מפרט למחשב בסיסי לחלוטין...צרכי עבודה - משרדי בלבד (אינטרנט + OFFICE). כולל ציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר). מסך - LCD. צריך לקנות 3 מחשבים כאלו. תקציב פר מחשב - 1500-2000 ש"ח. כולל מסך - 2400 ש"ח למחשב. חובה - כל מחשב תומך באל חוטי (כל המחשבים מחוברים בניהם ברשת אלחוטית מבחינת אינטרנט וכן מחוברים ל2 מדפסות ליזר, גם, אלחוטי). חובה - צורב ותומך בDVD. חובה - תומך בFLOPPY. תודה אנשים . המשך יום נעים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח פלוס מינו 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?לימודים,סרטים(נטפליקס יוטיוב כדומה),משחקים( כבונוס אבל לא חוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). drive word java asmbler matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. heartstone cuphead ועוד ברמה גרפית נמוכה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות עם רצון…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מבין במחשבים ניידים אבל עוד חודשיים משתחרר ומתכוון לקנות. צרכים : עבודה משרדית, לפעמים עם מספר ישומים פועלים בו זמנית. לימודים באוניברסיטה. פוטבול מנג׳ר דרישות : מסך 15 משקל לא יותר מ3 קילו. 4 - 5 שעות עבודה רצוף לפחות ללא טעינה. מסך לד ושלא יהיה עליו השתקפויות מהאור. 320G לפחות דיסק קשיח. תמיכה ברשת אלחוטית תקן N. אין צורך שיתאים למשחקים כבדים. אין בעיה עם כרטיס גרפי מובנה כל עוד לא יעשה בעיות עם התלת מימד שך המהג׳ר. כרגע אין לי עוד דרישות או רצונות שעולים לי בראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב אשמח להצעה למפרט וגם מחיר עבור נייד, אסוס או דל שימושים סטנדרטיים כגון סרטים אופיס אולי קצת תיכנות אבל גם גיימינג כגון NEED FOR SPEED / BUTTLEFIELD V מסך 15.6 כונן SSD + מכני ומעבד חזק אין נגבלה של תקציב אבל רוצה לחסוך אם כמה שניתן תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייח , עיקר השימוש בו הוא אופיס מייל דרייב וכדומה, מסך סטנדרטי + מקלדת עכבר תקציב בערך 2500 ש"ח אשמח להמלצות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , ברשותי מחשב HP PAVILON DV6 2010 . מעבד : intel core i3 m330 2.13 Ghz 4 ג'יגה ראם ווינדוס 8 64 ביט כרטיס מסך : GEFORCE G105M גודל זיכרון : 320G המחשב סה"כ עובד בצורה טובה אבל הבעיה היא שכנראה הבטריה שלו נגמרה והוא עובד רוב הזמן כשהוא מחובר לחשמל. הפתרון זה פשוט לקנות סוללה חדשה. כמה המחשב שווה לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים חבדים... לא צריך OC למרות שכמה חלקים הם לOC.. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1560 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤820 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤368 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤766 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBHK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD2900XT 512MB HDCP PCIe ¤2345 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCH2900XT-512 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤184 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤390 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApo…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא חייבים לנצל את כל התקציב אם לא חובה, עדיף שיהיה קל, דק וזמן סוללה ארוך * מטרות המחשב? לימודים וסרטים * גודל המסך? 13.3" * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף SSD, לפחות 128GB * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה המפרט: ¤1085.42 כרטיס מסך Leadtek Geforce PX6600GT TD Extreme 128Mb DDR3 128bit PCI EXPRESS RETAIL + HDTV Cable ¤652.32 זיכרון Geil DDR 512Mb 3200 PC400 with COOLING CL2.5 שתי יחידות ¤355.59 מארז ATX Full HEC 6A19-2F CPU Air Guide PSU 300ART 2 Fan 12cm Front USB,AUDIO White ¤908.97 מעבד AMD Athlon 64 3000+ 1.8GHz 512KB Cache 939 PIN BOX WINCHESTER ¤588.16 לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR400, PCIX 16, SATA, 1394, Sound ¤347.55 צורב DVD NEC-3520A x 16 DUAL LAYER WHITE מה דעתכם? האם הוא יסחוב משחקים בנה וחצי הקרובות? המחשב מיועד בעיקר למשחקים (לא גיימר כבד) קצת גרפיקה וכמובן כול השאר. לא מתוכנן OC בשנה הראשונה אולי לכרטיס מסך שהוא יתישן יות…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב והיום עברתי בבאג לקבל הצעת מחיר שאני אדע בערך מה אני יכול לקנות. התקציב שלי הוא 8000 שקל ומטרת המחשב היא למשחקים. מתוך ה-8 אלף 3 אלף יורדים מכוון שאני קונה את המסך L193ST של LG מכיוון שיש בו את כל הפונקציות שאני רוצה ("19, כניסת DVI, TV TUNER,חיבור COMPOSITE שדרכו אפשר לחבר לדוגמא PS2 והכי חשוב לדעתי- אפשרות תלייה על הקיר) אם יש למישהו הצעה למסך עם אותם תכונות אני אשמח לראות משו שונה. ועכשיו למפרט שהציעו לי. המחיר הוא 6900 כולל מסך אבל הוא לא כולל מקלדת עכבר ורמקולים: -מעבד intel pentium 4 630 3.0 Ghz 800Mhz 2M 775 LGA 64BIT -לוח אם Intel Luxemburg 915GUXL 800Mhz -זכרון 512MB DDR2 533Mhz (לא מצויינת חברה) -דיסק קשיח Samsung 80G…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ראיתי את המחשב הנייד הזה של HP ProBook 4530s, בגדול מעבד I5, דיסק 3200GB 7200, כרטיס מסך 1GB, נראה על פניו מעל המחשבים הסטנדטים של סביבות ה3000 ש"ח. הוא עולה פה 2800 ב36 תשלומים, כלומר בעיקרון תשלום אחד זה אפילו אמור לעלות פחות... מה העניין פה? אמנם אחריות לשנה, אבל זה נשמע לא הגיוני.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, הומלץ לי על המחשב הנייד הזה ללימודים: Asus ZenBook UX303UA-R4241T. מצ"ב קישור - http://ksp.co.il/?uin=30236. רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב, באופן כללי, והאם הוא ייתן לי את ה value per money הטוב ביותר עבור הצרכים שלי. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב : לימודים, צפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד ע…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני יודע שאתם תנסו לא לחרוג, אני ארשום 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות תדיר-כבדבגנו לינוקס. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3 , Watch_Dogs, כל דבר שVALVE יזרקו עלינו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p ומעלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום איך אוכל לשפר את המחשב שלי זה המפרט:[ATTACH=CONFIG]3223[/ATTACH]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי הנחה משמעותית על החברות האלו ואני יכול להזמין כמעט כל דגם של החברות הנל, אני מתעסק בעיקר במוזיקה Cubase גלישה באינטרנט, אני צריך במחשב לפחות 250 Gb ושיהיה מהירר כי אני עובד עם תוכנות כבדות, כרטיס קול לא חשוב כי יש לי חיצוני.. גודל מסך 14.1, התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקציב של 2000 ש"ח (גג 2300 כולל מע"מ) לבצע שדרוג, יש לי היום: samsung ddr 333 256 MB מסך 17 שאולך לעולמו, Gforce 2 ti אני רוצה לשדרג את הנ"ל: עוד 256 זכרון מסך 17 איכותי וכרטיס מסך AGP X 8 - 128DDR אתם יכולים להמליץ לי ? (לא לOC , רק למשחקים ועבודה רגילה , אופיס וכו.) תודה מראש לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב שיוכל להריץ SolidWorks, בתקציב של 5K (עם חריגה עד 5.5) עם המפרט הבא: * מטרות המחשב? סרטוט SolidWorks. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או 17. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיפות ל- FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישות * משקל רצוי? אין דרישות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין דרישות, כמובן שעדיף שיחזיק כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כמה המחשב הישן שלי שווה? לוח אם: Gigabyte GA-M55SLI-S4 מעבד: AMD Athlon 64 3500+ @ 2200MHz זכרון: 2048MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7600 GT כונן קשיח: Hitachi Deskstar HDT22525DLA380 (250GB) כונן אופטי: LG HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55L ספק כח (חדש): Chieftec 550W 80+ A.PFC APS-550s יש לי את הBundle של הלוח אם, שבא עם Serious Sam אם אני לא טועה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום לחברי הפורום, מדובר בבניית מחשב לווינדוס 7 לעבודה בדפדפן אקספלורר וכרום, משמע לא צריך כח עיבוד אלא יותר זיכרון וכרטיס גרפי שיריץ חלונות זריז בלי לאגים (כמו שיש לי עכשיו עם מעבד אינטל G4400 כשפותחים הרבה חלונות ועדיין יש ראם פנוי.) 1. לוחות האם החדשים לא תומכים ווינדוס 7 באתר היצרן, יש לזה פתרון? קומבינה? דרייברים קודמים שמתאימים? אני בשוק מהקטע הזה. 2. נניח ואין פתרון לסעיף 1, ראיתי לוחות של אסוס משני קצוות הקשת של amd vs intel, יש את אסוס tuf של amd שממש הרשים אותי. 3. אז הלכתי לכיוון מעבד עם כרטיס גרפי מובנה של amd ואז אין מעבדים כמעט ואם יש אז לא box ומנסיון אין להם בסיס בארץ וזה הימור קל והם עולים מ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הרכבתי את המחשה הבא באתר של למיר מחשבים: מעבד INTEL 2.4 800MHZ , שח1174 לוח INTEL ROCK LAKE , שח603 זיכרון KINGSTON 256MB 400MHZ *2 ,שח704 דיסק קשיח WD 80GB 7200 8MB BUFFER ,שח528 צורב AOPEN 48 12 50 , שח 310 מה אתם אומרים על המחירים ? יש למישהו ניסיון עם החנות הזו? איזה כרטיס מסך עדיף ATI 9000PRO או 9200 או FX5200 ? ב-600 שח בערך הערות לגבי המיפרט יתקבלו בברכה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, נכנסתי לאתר למצוא מפרט מחשב לגיימינג, ומצאתי ברשימת המחשבים המומלצים משהו (New Horizon) שמתאים לטווח ההוצאה שלי (6-7K) = קישור חבר שלי המליץ לי להכניס את המפרט באתר פלונטר ולראות אם אני יכול למצוא שמה הכל בהצעת מחיר קרובה למה שרשום באתר. ואכן, מצאתי את רוב המרכיבים, אך אני לא מבין בהרכבת מחשבים כל כך, ולא יודע עם פספסתי משהו או בחרתי משהו לא טוב = קישור למפרט בפלונטר בנוסף יש לי כמה שאלות על המפרט והמחשב עצמו. דבר ראשון, הייתי רוצה לדעת עם המחשב יהיה רועש? המחשב שיש לי עכשיו שקט מאוד וטוב לי עם זה. דבר שני, אני משתמש בשני מסכים, ורוצה לדעת שיהיה לי חיבור לשניהם במחשב שבמפרט, אחד המסכים שלי הוא עם חיבור HDMI והשני הוא חיבור כזה - לא יודע איך …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב בלי מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מבוסס אייאמדי. רק שיהיו יציאות של 5.1 לרמקולים ויציאת טלויזיה בכרטיס מסך... הכרטיס מסך הכי חשוב לי שיהיה בין הכי טובים שיש היום בשוק שאני לא יצטרך להחליף אותו עוד חצי שנה, דרך אגב אני מעוניין לדעת מאיפה לכם כל הנתונים על המחירים שאתם מביאים?! תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-