ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפשת מפרט למחשב לעבודה בעיצוב גרפי בשימוש ביתי, תוכנות פוטושופ ואילוסטרטור. מרכיבים בסיסיים שאני כבר די סגורה עליהם הם: כמות זכרון - 4GB. מסך - 23-24 אינץ' עם פאנל מתאים לגרפיקה, ראיתי המלצות על Dell U2311, מה דעתכם? HDD - שניים, כל אחד לא יותר מ-500GB. כמו שניתן לראות, הכוונה לבנות מערכת "רגועה" למדי בתקציב נמוך יחסית, אבל שהעבודה איתה חלקה ולא נתקעת עם התוכנות שציינתי. ברור לי שהמערכת צריכה לכלול גם כרטיס מסך ברמה בינונית ומעלה. חשוב לי גם שרמת הקרינה הנפלטת מהמערכת תהיה נמוכה ככל שניתן. בתודה מראש, מאיה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי מפרט למשחקים מהחנות נעה מחשבים... תודה. בלי ציוד היקפי בלי מסך.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב גיימינג בן 3 שנים שלרוב שימש לצפייה בסרטים וגלישה באינטרנט עם מעט מאוד שעות משחק, אני חושב למכור אותו כקומפלט ואין לי מושג מה השווי שלו נכון להיום. אם יש אפשרות שמישהו יעריך את השווי אודה לו מאוד!! להלן המפרט: QuadCore Intel Core i7-6700K, 4033 MHz מעבד arctic freezer xtreme rev. 2 קירור למעבד Asus Z170 Pro Gaming (3 PCI-E x1, 3 PCI-E x16, 1 M.2, 4 DDR4 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN לוח אם Kingston HyperX 8GB RAM 2400mhz DDR4 x2 זיכרון Gigabyte 1070 GTX G1 gaming 8GB כרטיס מסך Samsung SSD 850 EVO 250GB (250 GB, SATA-III דיסק קשיח WESTERN DIGITAL WD10EZEX-00WN4A0 (1 TB, 7200 RPM, SATA-III דיסק קשיח Optiarc DVD RW AD-7200S כונן …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח ASUS M4A785D-M Pro מחיר 450 ש"ח מעבד Athlon II X2 250 במחיר 348 ש"ח 4 ג"ב זיכרון + דיסק 320 מארז וספק antec nsk3480 במחיר 450 ש"ח לא שמתי כונן DVD אולי בשלב מאוחר יותר. כל התקשורת עם המחשב דרך USB ואלחוט לכרטיס המסך המובנה הקצאתי את המקסימום 1 ג"ב ככה שנשארו 3 ג"ב פנויים. מחובר לטלוויזיה סוני 40 בחיבור HDMI מערכת הפעלה 7 גירסת 64 המעבד מתפקד מעולה, מעבר לציפיות, בסרטים HD 1080P המעבד בסביבות 35% תצוגה חלקה לגמרי, בטלוויזיה כיוונתי לתצוגה בלי שום אינטרפולציה שנקראת FULL PIXEL ודרך המחשב מכוון על 1920 על 1080 [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מחשב שישב בסלון יתחבר ב HDMI לטלויזיה יריץ וינדוס וורד אינטרנט אימייל וכמובן יפעל עם מקלדת אלחוטית ועכבר אלחוטי מה אתם יכולים להציע לי בתחום הזה כמובן מחפש משהו זול לא מיועד לשחק משחקים בניתי משהו כזה אבל זה עדיין יקר מידי http://i3.minus.com/iIv8U3D2CLLOE.jpg
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-תקציב מקסימלי - 7000, כולל הכל, עדיף לנסות לחסוך -שימושים - משחקים, hd, עריכה גרפית ווידאו -משתמש בעיקר בתוכנת פרימייר לעריכת וידאו (תדיר), פוטושופ ואילוסטרייטור (תדיר) CS6 -גיימינג - אני ארצה להריץ את המשחקים החדשים (watch dogs ומשחקי טריפל שיצאו בעתיד) על הגדרות גרפריות גבוהות (לאו דווקא הכי גבוהות) -שקט - חשוב (6) -אוברקלוק- לא -מערכת הפעלה - ווינדוז 7 64, אופיס וגם הרכבה בחנות -אין העדפה לחנות ספציפית, עדיף במרכז ולא אייבורי -מעוניין לקנות בשבוע הקרוב -לא מתוכנן שדרוג -תוספות - חיבור firewire ומסך (צריך גם המלצה על מסך עם חיבור hdmi) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! אשמח לחוות דעת על המפרט הבא - (התקציב 4500 בערך ) לוח אם - ASUS - P5Q Deluxe מעבד - E8500 קירור מעבד - Thermaltake BigTyp 120 VX זכרון - Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit כרטיס מסך - Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe מארז - Thermaltake M9D VI4000BWS ספק - Enermax EPR625AWT PRO82+ 625W SLI Active PFC דיסק קשיח - WD 500 גיגה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברגע שמועמס על המחשב (למשל המון לשוניות פתוחות - 42 בדפדפן קרום) המחשב מתחמם ומתכבה. יש 2 אופציות שגורמות לזה לפי דעתי: 1. פאק של המערכת הפעלה, כנראה מזיק כלשהו שנדבק וגורם לזה. הפיתרון - פירמוט. 2. התחממות יתר של המחשב כתוצאה מעומס (או שוב - מזיק) והמחשב מכבה את עצמו. הפיתרון - פיתרון קירור, קרי משטח קירור. ראיתי כבר כמה משטחים בבאג. אשמח לקבל המלצה למשטח שכזה מ: רשת באג, פנדה מחשבים, אייבורי , KSP. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך היום בערב לקנות , רק תגידו לי אם הכל נראה תקין מארז כבר קניתי GIGABYTE POSEIDON וספק FSP350-60GLN תודה חברים [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נוסע לאילת לחול המועד, ואני מעוניין לקנות מחשב נייח (ללא מסך וציוד היקפי) חדש לגמרי. המחשב ישומש לעבודה עם תוכנות סימולציה (כמו MATLAB,OrCAD PSPICE וכו'), תכנות ושימושים רגילים. התבססתי על מפרט המחשב שמופיע תחת מפרטים מומלצים->רב תכליתי-> #26 מפרט ב 5080 ש"ח. הבעיה שלי היא ש KSP באילת לא מחזיקים בכל החלקים של אותו המפרט (ספציפית המעבד והכרטיס מסך) ועכשיו אני בדילמה אמיתית באשר לאיזה חלקים אחרים עליי להחליף. להלן המפרט עליו התבססתי: [TABLE=width: 1035] [TR=class: firstl, bgcolor: #E4E4E4] [TD=align: center]פריט[/TD] [TD=align: center]תיאור[/TD] [TD=align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: specs even] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=class: model]Intel i7…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לסיוע בבחירת מחשב. להלן הדרישות, למטה צרפתי שתי אופציות ואני לא ממש בטוח לגביהן. בעבר השתמשתי ב thinkpad x61 והייתי מאד מרוצה ממנו. לא בוחנת כרגע thinkpad מפאת המחיר. * מטרות המחשב?: כלי עבודה עיקרי, הולך איתי לפגישות, משתמשת בעיקר אינטרנט וoffice, אבל צריך להיות מסוגל לעבוד עם כמה מצגות במקביל + כמה חלונות אינטרנט במקביל * גודל המסך? "12-13.3 * משקל רצוי? מקסימום 2 ק"ג, עדיף 1.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממוצע יספק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא יודעת * צורב DVD? עדיף, אבל לאור ההשפעה על נמשקל... * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם יש לכם …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני כבר כמה שבועות אני מתכנן לקנות מחשב וכל פעם אומרים לי משהו אחר אני חדש בתחום הזה אני אשמח לקבל עזרה אני כבר מת לקנות מחשב למשחקים, בבקשה אם אפשר לקבל עזרה אני מעונין ב מסך 24'' אינ'ץ במארז שקט אם אפשר בבקשה תעזרו תודה רבה!!!!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכה של אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כלל לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1050*1680 , אולי ישודרג בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בעתיד יתחבר לשני מסכים , כרגע עם מס…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט ללא הגבלת תקציב למטרת עריכת וידיאו. כמה דגשים והערות: - אין צורך במסך - כרטיס המסך לא צריך להיות משהו מפוצץ, העיקר שיהיה לו Tv-Out. - אני רוצה לעבוד ברייד ( RAID ) אז צריך שיהיה לו כמה כוננים קשיחים. - אמינות יציבות ומהירות הם ערך עליון. - ולגבי מי שחושב להציע לי AMD אני חושב שזה לא מומלץ מכיוון ש intel עם טכנולוגיית ה HT מתמודדים טוב יותר עם עריכת וידיאו ( אלא אם תוכיחו לי אחרת זה יהיה נחמד מאוד ). תודה לכל מגישי ההצעות.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד i7 920 קירור מעבד Scythe Mugen לוח אם Asus P6T זיכרון Corsair Dominator 1600Mhz (3X2GB עם צלעות קירור) הארדיסק WD Blue 320GB כרטיס מסך Nvidia 8500GT 512MB Silent מארז חדש HEC 6AG1 וספק חדש Seasonic S12II 430W DVDRW לא זוכר איזה, אבדוק אם צריך. איזה ערך כספי יש היום למפרט הזה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 2. מה שימושי המחשב? גיימינג, עריכה גרפית ועריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: Adobe Master Collection CS6 - שימוש יחסית כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed, Watch Dogs, The Witcher 3, The Sims 4, וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים של 1680X1050 לעריכה ועבודות, בגיימינג אני הרבה פעמים מכבה מסך אחד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הציעו לי את המיפרט הבא ב-5320 למפני משא ומתן מעבד אינטל i5 8600K לוח אם גיגאבייט K3 Z370 דיסק קשיח 250 SSD סמסונג + 1 טרה בייט מארז Antec DF500 ספק כוח 550W כרטיס מסך 1050 6 GB מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך "13 בערך, מיועד לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, שום דבר משמעותי), אמור להריץ Windows 7. אין תקציב ספציפי, אני מניח שכמה אלפים בודדים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי כמו הנטבוק המושלם ב-2000 ,אבל אני רוצה לשמוע חוויות, אז בבקשה אני אשמח לשמוע כל מה שיש עליו
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. צריך מחשב לשימוש אינטרנט וכדומה. משהו מאוד בסיסי. איך המפרט הבא? מעדיף מKSP. אבל אם בחנות אחרת אני אקבל תמורה הרבה יותר טובה אז אשמח לשמוע. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם מציעים? אני צריך מעבד +לוח אם+זכרון(512)מארז-אוורור טוב...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עריכה:המפרט הוא בעיקרו למשחקים, אני לא יודע לאיזה מהירות אני הולך לעשות לו OC עדיין, אני אדבר על זה עם החנות שתעשה אותו ואבדוק גם בעצמי במקרה והOC שהם יציעו יהיה חלש מידי, בעיקרון אני מתכוון ללכת עם משהו בטוח אבל לא יותר מידי בטוח, המחשב יהיה בחדר בו אני ישן אז עדיפות לשקט מבחינת המארז הדיסקים הקשיחים והקירור עדיפה. אני מתכנן לקנות אותו בסקאיפיסי. עריכה:לא התכוונתי לבנות משהו עתידני ויקר על יתר המידה "לעתיד הלא נודע" אבל גם לא משהו שיצור בעיות עם שידרוגים שהולכים לבוא לפחות בשנים הבאות ! אני "מניח" שכל העסק יעלה לי בין 10 ל11 אלף(יכול להיות שפחות) אבל הזמן שאני הולך להוציא עליו יהפוך אותו לשווה מבחינתי והדבר האחרון שאני רוצה הוא להתפשר יותר מידי רק בשביל להוציא המון זמ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה בבקשה לקבל המלצה למחשב לצרכי גרפיקה (כל החבילה של ADOBE, ותלת מימד-לא משהו מטורף..) צרכים: תקציב - עד 10k ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית,תלת מימדית) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינץ', מבריק. * רזולוציית המסך? מינימום FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, אבל הדברים האחרים חשובים יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר, אבל ההתאמה לגרפיקה חשובה יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? מומלץ שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 512GB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נד…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המחשב הבא? שווה קנייה? http://www.yad2.co.il/Yad2/Print.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=1822884 אני מחפש משהו קטן וקל, וכמעט קניתי בחנות אחד כזה. לא משחק, רק שימושי משרד.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-