עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ultraircraft,

* מטרות המחשב: בניית אתרים, סרטים ומשחקים עד כמה שאפשר בטווח המחיר. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: הכי טובה לגודל המסך. * דרישות לאמצעי קלט: רצוי מקלדת מוארת אך לא חובה. * יציאות מיוחדות: hdmi. * כונן אופטי: לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: בכלל לא אם יש בלי ויותר זול עדיף. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * ram :4 gb ומעלה , שן כחולה: רצוי מאוד , hdd: רצוי הכי מהיר וusb 3 . * כרטיס מסך של nvidia או amd הכי טובים לטווח המחיר. * מעבד i5 הכי טוב לטווח המחיר. עלו לי מספר אפשרויות בחיפוש באינטרנט אם יש משהו עדיף ויוצר טוב אשמח לדעת או אם אחד מהם עדיף אשמח לדעת איזה ולמה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ₪ 3,695.00 ₪ 3,695.00 1ׁ Elite 7100 MT VN902EA מחשב Intel® P55 PCH לוח אם ( 8 MB של L2 ג'יגה הרץ מטמון Intel® CoreT M i5-750 (2 .66 מעבד PC-3-10600 (1333 MHz) DDR3 SDRAM Memory 1 זיכרון x 2 GB זיכרון DIMM חריצי זיכרון 4 רכיבי Microtower מארז 7 , 5 סל"ד 200 00 GB SATA 3.0Gb/s דיסק S ATA DVD+/-RW SuperMulti LightScribe Drive כונן ( PCI 3 אינץ ' עם .5) 22 ב- 1 HP קורא כרטיס מדיה של N VIDIA GeForce G210 HDMI PCIe x16 כרטיס מסך Realtek ALC662 כרטיס קול מובנה משול ב Realtek RTL8111DL 10/100/1000 Ethernet כרטיס רשת יציאות קלט/פלט חיצוניות 1394 , יציאה אופטית, כניסת/יציאת , RJ-45 יציאת , USB 2.0 אחוריות: 6 יציאות כניסת/יציאת , USB 2.0 שמע, כניסת מיקרופון, היקפי ומרכזי קדמיות: 3 י…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני זקוק למפרט למשחקים ללא כרטיס מסך ב4000 שקל

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום רב, הרכבתי את המערכת הזו בIQPC ורציתי לשאול כמה שאלות מאנשים שמבינים עניין קצת יותר ממני.... לפני הכל יש לי ספק כוח ANTEC ACTIVE 450W חדש שרכשתי לא מזמן, רציתי לדעת אם הוא יספיק בשביל להפעיל את כלל המערכות במחשב... בנוסף יש לי 2 כוננים קשיחים בנפח כולל של 1.5TB לכן אין צורך בתוספת נפח אחסון.... הנה השאלון שעפי"ו הרכבתי את המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + אופיס ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ido-nava,

השירות לקוחות של דל לא פעיל בשישי, אז אולי מישהו כאן יודע ויוכל לעזור לי. רכשתי את המחשב הנ"ל ואני רוצה לרכוש היום כונן SSD במקום ההרד דיסק הקיים (Samsung evo 250GB 850)/ יש לי שתי שאלות: 1. האם החלפה של הכונן פוגעת באחריות ? 2. כאשר אני אחליף, האם ההתקנה של הוינדאוס תזהה את הסיריאל אוטומטית ? (כנראה שאצטרך להוריד התקנה מבחוץ, כי בדר"כ הם מגיעות מובנה על הדיסק הקשיח). תודה !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם ושבוע טוב, מחפש מחשב נייח לשימושים רגילים עד 3,500 שקלים, השאיפה שיהיה כמה שיותר יחס עלות מול תועלת ולא לבזבז את כל התקצית. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש רגיל (Word, Chrome, Photoshop). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך כונן SSD, כונן HD של 1TB יש. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית. 6. ה…

7. המחשב עבור אחיינית שלי תלמידת י"ב כך שישמש בעיקר ללימודים וצפייה בסרטים. * תקציב? עד 2500 ש"ח * מטרות המחשב? רוב העבודה היא משרדית. בחופשות סרטים. לא משחקים ולא עיצוב גרפי. * גודל המסך? מעל 15 אינטש * רזולוציית המסך? כמקובל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמקובל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר יותר טוב * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נו באמת :-) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הכרחי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בגלל שלא מדובר בי מעדיף לקנות בחנות מסודרת כמו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3,COD BO2,PS2,FC3,AC3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : מסך חדש,אז FHD , 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, אני עובד בתור איש IT, מפתח (visual studio 2010) ומשחק (משחקים כבדים) בזמני החופשי. הנייד שקיבלתי מהחברה (XPS 1330) פשוט לא מתאים לי, וערכי הDPC LATENCY הגבוהים שלו פשוט הורגים כל שיר או משחק שאני מנסה להריץ. ברצוני לשדרג למחשב נייד חזק הרבה יותר, ואיכות הבניה חשובה לי מאוד. אלך ע"פ הסעיפים במדריך: * גודל המסך? 15'' * משקל רצוי? לא כל כך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים-שלוש של עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אשמח לכמה שיותר, אבל לא בראש הרשימה. * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן, אפילו BLURAY. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?…

10. לוח אם GA-8s655fkl מעבד INTEL P-4 2.8 מארז USB 2 FAN ATX P-4 + מקלדת מולטימדיה + עכבר אופטי PS2 דיסק קשיח 0 G JB 7200 כונן 1.4 זכרון DDRAM 512m כ.מסך MX 440 SE GEFORCE 4 64M כרטיס קול AC97 OB כ.רשת (עבור ADSL) מסך "17 FLAT COMPAL dvd 16X48 סך הכל במזומן 4015 ש"ח סך הכל לא במזומן 4137 ש"ח

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמו בכותרת, באשר לחריגה אם זה שווה את זה לדעתכם אשחמ לשמוע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בעיקר בתוכנה פרמייר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך, מאחר ומדובר בנייד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לאנשי הפורום. נתבקשתי לסייע לקרוב משפחה שלי לרכוש מחשב נייד ואשמח לכל סיוע. מדובר באדם מבוגר שזקוק למחשב לצרכי עבודה משרדית (וורד, אקסל וכ"ב). רצוי שלא יהיה כבד מדי ומאידך בעל גודל מסך ורזולוציה נוחים לצפיה גם לבעלי ראיה שכבר קהתה. זמן סוללה וגודל הדיסק אינם קריטיים. הדברים שכן חשובים לי הם אמינות המחשב, שירות היבואן והחנות שממנה ירכש המחשב, ובענין זה, אשמח לקבל המלצה על חנות המספקת שירות אדיב ואמין באזור ירושלים. ההעדפה היא לחלונות XP כמערכת הפעלה. לא פירטתי תכונות נוספות כי לעניות דעתי אינן קריטיות, כלומר אם יהיה בלוטות' ברוך הבא, אם לא לא נורא. אם ישנם דברים שבכל זאת יש צורך שאפרט אנא אימרו. גילוי נאות: ראיתי דיונים דומים אך בגלל שאני מעונין גם בדעתכם על גודל המסך…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי מחפש מחשב חזק מאוד . אפשרות ל 2 כרטיסי מסך, המון חריצי PCI-E ... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רוצה לומר לא מוגבל אבל לא מפלצת - 15K-19K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, תלת מימד, רינדור, 3DS MAX, MAYA, NUKE, SUBSTANCE PAINTER, DAVINCI RESOKVE 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אין הגדרה מדוייקת לייעוד המחשב. הוא אמור לבצע עשרות פעולות בו זמנית - בין עשר לעשרים חלונות פתוחים בו זמנית של יישומים רגילים (למשל 10 אקספלוררים ו - 5 אקסל ואאוטלוק). הוא אמור להיות מסוגל לתפעל בצורה טובה משחקים (בעיקר אסטרטגיה). לבצע קידודי וידאו ואודיו ללא בעיה ובמהירות. לנגן בתוכנות מיקסים (טרקטור) ללא תקיעות וגימגומים. אין מטרה ייחודית אבל המחשב אמור להיות מסוגל לבצע את כל הדברים הנ"ל בצורה חלקה. התקציב - 4500-5500 להלן המפרט: Core 2 Duo 1.86 GHz, 2M, 1066MHz, LGA775 #E6300 + מאוורר של אסוס. Gigabayte GA-8N SLI nForce4 DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) WD 80GB (8MB) SATA II מערכת הפעלה WD 250GB (16MB) SATA II קבצים Leadtek Geforce PX7300GS-TD256 PCI-E w/256 …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by odedidush,

הי , אני מעוניין לרכוש מחשב intel nuc לסלון. השימוש הוא: צפייה בסרטים וסדרות,צפייה ב-web flashes , תכנות office וגלישה באינטרנט . איזה דגם אתם ממליצים ?

16. Started by guyius27,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, אבל אעדיף לא לוותר על חלק איכותי יותר בשביל כמה עשרות שקלים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, תכנות web developing, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). webstorm, sublime, battle-net כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: wow, hearthstone, diablo 3, indie-games פחות משחקי high-end כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גראפית, ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Indesign, Illustrator - פרנסה \ Cuebase - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, DayZ ,Overwatch, Diablo 3, Starcraft2, Heroes of the Storm -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tembo,

כן כן אני יודע שזה נשמע לא טוב אבל קבלו את הקטע הבא! מצאתי מחשב נייד שנמכר על ידי חברת סטרטאפ שנמצאת בקשיים והמחשב נקרא בסך הכל לפני חצי שנה! ויש עליו עדיין אחריות לעוד שנתיים וחצי אפילו הסוללה במסגרת אחריות של שנה ראשונה! והמחיר פנטסטי! המחשב הוא IBM T40 ורציתי לברר מספר דברים: 1. האם יש בעיות מיוחדות שאני צריך לדעת עליהם בדגם זה? 2. נאמר לי שיש בעיה במסך מה אני צריך לבדוק? במידה והבעיה היא פיקסלים מתים איך אני יכול לבדוק כמה או למצוא פיקסלים כאלו בכלל? 3. מה עוד אני צריך לדעת כשאני מחפש לקנות מחשב משומש? 4. אמרו לי שאין במחשב הזה WI-FI אבל קראתי שבכל הדגמים של ה T40 יש WI-FI מובנה האם יכול להיות שהם טעו? איך אני בודק את זה? הערות נוספות? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. טוב ככה אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3800 ש"ח אין לי בעיה להזמין את המחשב מebay. אני מחפש מחשב שאני יוכל לשחק בו משחקים, אני לא מחפש להריץ את המשחקים בנתונים הגבוהים ביותר. אין לי שום כיוון לשום חברה, מלבד כמה מפרטים שראיתי. לדוגמא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5194&CatCode=315 הבנתי שבמחשב נייד הגימור חייב להיות גבוה, ושלא מספיק רק להסתכל על מפרט. הבנתי שיכול להיות מצב ששני מחשבים עם אותו מפרט יהיו שונים לגמרי בביצועים שלהם. כמובן שבמחשב חייב להיות כרטיס מסך, אז בבקשה לא לתת לי לינקים עם מחשבים עם i7. כי אין שום סיכוי שיהיה גם כרטיס מסך במחיר שאני מחפש. תודה מראש, אני אשמח לקבל כל הצעה, אבל בבקשה תפרטו למה בחרתם באותו מחשב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Gliding,

Antec Sonata II Piano 450W SmartPower 2.0 Case 1 711 ¤ Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU 1 1240 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac Black 1.44MB 3,5" FDD 1 44 ¤ Seagate 250GB ST3250620AS 16MB NCQ S-ATA II HDD 1 435 ¤ ASUS P5B Deluxe LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 1098 ¤ Geil 2GB (1GB X 2) DDR2 800 Dual Channel Value Memory 1 1828 ¤ LG GSA-H22A/N 18 x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 190 ¤ Computer Integration 1 160 ¤ Sapphire Radeon X1950XTX PCI-e 512 MB VIVO Lite Retail Video Card 1 2450 ¤ סה''כ: 9 8156 ¤ ה 1950XTX נשאר...אז לכל אלו שבטח יתרגזו מזה...חבל על נסיונות השכנוע אז חוץ מזה שמעניין מה דעתכם. עדיף להשקיע עוד 100 ולקבל זכרונות של CORSAIR XM…

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום רב לכולם, אשמח לדעתכם האמיתית בנושא החשוב לי בימים אלו. לאחר שהנייד שלי שרכשתי לפני שנה HP D6000 PAV גסס..ונשלח למעבדה ( לאחר שיחזור אני מוכר אותו...) החלטתי ללכת על נייד אמין שישרת אותי לתקופה של כמה שנים הבאות. דרישות שלי היו: חזק בבנייה אמין מהיר בעבודה (הכלללל חוץ ממשחקים, כי לשחק יש לי XBOX360 או מחשב ראשי בבית..ובנינו מי כבר משחק בנייד...) קל משקל! חומרים איכותיים ארץ ייצור אמינה עד כמה שניתן מסך איכותי וברור שתהיה מצלמה (כדאי) נתונים חזקים שיהיה מהיר לא פחות ממחשב DESKTOP שלי בבית ותקציב 3500 - 4000 ש"ח הלכתי לחנות והיתה לי בחירה בין המחשבים הבאים: ‎LG ‎R405-A.C206E T2370 1.73GHz‎ ‎Gigabyte W468NDC20M‎ ‎Dell Vostro 1400 VM-RD09-2004‎ אתם בטח יכולים לנחש לפי …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by acker16,

אני רוצה לקנות מחשב לסלון כדי להחליף את ה xtreamer wonder הבלתי נסבל שיש לי כרגע השימושים הם: 1. צפיה בסרטי בלו ריי מורדים האנטרנט (BDMV, Remux וכדומה) כולל סרטי תלת מימד אמיתי (לא ה SBS) 2. דגש על ניגון פורמטי אודיו מתקדמים (TrueHD ו HD-Master Audio) לא יודע כרגע עם איזו תוכנה כי כאמור עד עכשיו אני עם ה xtreamer 3. שימוש חזק בKODI לסטרימינג של תכני HD 4. גלישה באינטרנט בסטרימינג כמו ב youtube 5. אני מתכנן גם שהוא יאפשר צפיה בערוץ 2 ו 10 (לא ברור לי עדיין איך כי עוד לא התנתקתי מהכבלים) 6. השמעת מוזיקה באמצעות bluetooth מאד חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר מאד בלי זמני טעינה בהפעלה של מערכת ההפעלה ותוכנות וכמובן שלא יהיה סטטרינג בניגון סרטים (גם בעתיד כשנעבור ל 4K) במקור חשבתי לל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Ancient1,

חנות טובה , או שזה לא משנה כי הכל מגיע ליבואן ? איפה הכי זול בד"כ ? יש עוד דברים ששכחתי ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by owen10,

שלום! אני צריך אתרי קניות באמריקה, חבר שלי נוסע עוד שבועיים ואני רוצה לקנות מחשב נייד משם. תודה!

25. מעבד: ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3539 מחיר בקיי אס פי - 1180 לוחות אם למעבדי אינטל של חברת ג'גהבייט לוח אם GA-965P-DS4 אתר החברה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ModelName=GA-965P-DS4 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14930 מחיר בגולדטופ - 1126 לוח אם שיש בו : SATA2, FIREWIRE, אודיו איכותי OB כ. רשת OB תומך בזיכרונות DDR2 800 הרץ. והכי חשוב: יציאות סאונד דיגיטליות (אופטי וקואקסיאלי). זיכרונות: 2 סטיקים- ? DDR II 800 G.SKILL 2GB F2-6400CL4D-2GBPK http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231087 מחיר - 1000 (מארה…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים