עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ran B,

שלום לכולם. אבא שלי מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי העבודה שלו. הוצע לו 2 מפרטים הבאים : IBM Thinkpad R50e Centrino (p/n: UR0Q3IM) מעבד Intel 725A P-M 1.6Ghz/2MB cache מסך: 15" TFT 1024x768 זיכרון 512MB דיסק קשיח - 60GB מהירות 5400 כונן - Multi Burner DVD-Writer Combo קבוע (צורב DVD ) משקל נשיאה: 3Kg , סוללה: עד 4 שעות, 6 Cell תקשורת: מודם 56K / כרטיס רשת 10/100 מובנים Wireless : כרטיס אלחוטי מובנה Wi-Fi 802.11b/g זיכרון מסך: ( 32-64MB Intel Extreme 2 graphics (shared יציאות:2 USB 2.0 X , external display, mic., st. speakers מערכת הפעלה: Windows XP Home שנה אחריות בינלאומית מחיר 5684 ש"ח. במקביל להצעה הזו, הוצע מחשב נייד של גיגהבייט בהנחה מחבר, עם …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, לאחר הרבה חישובים והרבה שאלות והרבה שיקולים.... הזמתי את המיפרט הבאה ללא ציוד הקפי אשמח לקבל חוות דעת... אני צריך מסך מחשב 24/23 עד 1000 ש"ח אני יזמין את זה בסוף... מסך מחשב Envision G2461 LCD - מה אתם אומרים? זה הכול תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מחשב נייד של טושיבה satalite S234(סטהלייט) מראה יוקרתי מסך די דק וקל להרמה(לא כמו בIBM שמרים איתו את כל המחשב), מסך 14.1 מעבד אינטל 1 ג'יגה הרץ (לא סלרון!) זיכרון 384 sdram הראד דיסק 20 ג'יגה DVD\CD יש מלא יציאות-פרללית,אינפרה,מודם ,USB, PS2.... מערכת הפעלה XP HOME (עם רשיון כמובן, הרשיון יכול לשמש בנוסף מחשב שולחני אחד פרט לנייד) ללא סוללה, הסוללה גמורה ועברה טיפול (לא מוצלח ), במחשב הזה סוללה חדשה הייתה מחזיקה אולי שעתים\שעה וחצי. יש פיקסל אחד שרוף בצד השמאלי של המסך, כשזה היה באחריות לא הסכימו לתקן- אמרו שצריך לפחות 8 או משהו כזה. יש גם תוספת של כרטיס רשת אלחוטי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, המחשב יקנה בארה"ב וטווח המחיר הוא עד 5000 שקלים. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (לא חובה), צפיה בסרטים ובעיקר חיבור לסטרימר וHD חיצוני, מולטי טסקינג * גודל המסך? 14 אינצ', מאט (שלא יסתנוור באור) * רזולוציית המסך? מתאר לעצמי ש HD 1366x768 יספיק לעבודה משרדית וצפייה בסרטים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כאמור, רוצה איזשהו דגם של thinkpad או DELL מקביל * משקל רצוי? רצוי כמה שיותר נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ8 שעות עבודה משרדית מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata). המלצתכם תתקבל * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אפ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי חבר'ס, שבוע טוב. סליחה על החוצפה אבל אני צריך תשובות קצת בזריזות כדי לא לפספס את ההנחות של ה4 ביולי (קונה באמריקה). אני מתלבט בין שני הדגמים שלמטה, שניהם בעלי מפרט זהה, חוץ מזה שבלנובו יש סוללה פחות גדולה, והכונן קשיח בעל 5400סלד במקום 7200סלד באסוס. המחירים זהים כמעט. http://www.microcenter.com/product/448870/Y50_156_Laptop_Computer_-_Black http://m.newegg.com/Product/index?itemnumber=N82E16834232404&cm_re=Rog_g551-_-34-232-404-_-Product

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by sharshafil,

היי, מחפש מסך מחשב לגיימינג 23-24 אינץ', תקציב של עד 1500 ש"ח. חשבתי על אחד מאלה (אחד 4K והשני לא) : 1. http://www.rsm.co.il/Product/מסך-מחשב-לגיימרים-חברת-asus-דגם-vg248qe-144hz-full-hd-24-led-dvi-dp-hdmi-1ms-vesa-pivot 2. http://www.samsung.com/us/computing/monitors/uhd/samsung-uhd-23-6-monitor-with-high-glossy-black-finish-lu24e590ds-za/#specs איזה מסך אתם ממליצים? אחד מאלה או משהו אחר? והאם יש טעם לקנות מסך 4K בגודל כזה. אמנם יש לי כרטיס מסך שלא תומך (Gtx 970) אבל המחשבה היא אולי לקנות מסך שיחזיק יותר שנים ויתמוך בפיצ'ר הזה בעתיד.

7. למחוק, התפקשש לי כל האשכול, מתנצל, פתחתי חדש. http://hwzone.co.il/community/threads/552821-שדרוג-מפרט-או-קניית-חדש-גיימינג-ספציפי-CS-GO?p=4961617#

8. מפרט מלא פה: http://www.everymac.com/systems/apple/macbook/specs/macbook-core-2-duo-2.2-white-13-late-2007-santa-rosa-specs.html כרגע מותקן בו OS X 10.6.8 + iWork '09 9.1 אם אפשרות של בחירת שפה, וWindows 7 Ultimate,ני תן לשדרג עד OS X 10.7.5, אם משדרגים זכרון ל2GB, זה לפחות באופן רשמי, בגלל EFI מוגבל למערכות 32BIT

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by osyr,

core 2 DUo E77500 2.93Ghz 3 mb s775+Gigabyte G31-ES2L Intel Core 2Duo E8400 3.0Ghz 6MB Cache s775 1333Mhz gigabyte GA-G31M-ES2L(775 C2D 13333Mhz,Intel G31 , DDR II 800,VGA,PCI-E,HD Audio,GBL) D kingston ValueRam 2GB DDR II 800 WD5000AAKS-WD Cavira 500GB 16MB 7200RPM Sata II LG GH22NS DVD+_RW x22 Black Sata CASE MIDI ATX HJA-600 Black No PSU Golden Tiger 550W PSU With 12cm Fan 20+4 Pin Fan For Intel CPU s775 Arctic Cooling AF8025 PWM 80mm Intake Case Fan Artict Cooling AF12025 PWM 120mm Intake Case Fan Gigabyte 9500GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 GV-N95TD3-512I עלה 2300 ש"ח אשמח לחוות דעת

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שוב שלום, אני מתכוון לשדרג ללפטופ חדש..... מה שמעניין אותי זה העיצוב, הלפטופ החדש של אפל ? החדש הדק של טושיבה? למישהו יצא לעבוד עם מישהו מהם? לאו דווקא מהחברות האלו, מה שחשוב לי זה שיהיה 13.3 אינץ, שיהיה חזק דיו להריץ ויסטה בצורה חלקה, ושיהיה דק... אח שלי חוזר עוד חודשיים מחו"ל ורציתי כבר לבדוק מה כדאי לי לקנות.... אז המחיר עד ה1500$ [עדיף בפחות...] תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Kitt0s,

מחפש מחשב לחברה, סטודנטית, בתקציב של 3-4K * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אשמח לאופציות ל13" ו15", לא קריטי * רזולוציית המסך? HD/FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? קליל, פחות מקילו וחצי? לא יודע, זה לבחורה.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך, 9 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, מניח שזה סטנדרט * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שילוב עם SSD יכול להיות נחמד, לא חובה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא,א…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. 1. מה התקציב? עד 5000 אפשר חריגה קטנה של עד 300 אם ממש נחוץ 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים בעיקר 3. ללא ציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5.האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אחרי שני מחשבי AMD אני מעדיף באינטל . 6.האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן 7.האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד 8.האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9.האם חשוב שקט? עד כמה? שלא יהיה יותר מידי רועש 10.האם מתוכנן OC? גבוה 11.במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. יש לי 22" שיפעיל על איכות הכי גבוהה את CRysis , gtaiv I וכו... בנוסף - אם אפשר להמליץ לי על חנות טוב…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיספיקו לראות סרט FHD BLURAY כמו שצריך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך לכיוון ה- 2K (לא לחרוג מ 3000) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: אינטרנט, Office, הורדות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. אזור ת"א 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בחיי יש לי התלבטות קשה! > כבר הייתי סגור על ה DELL - 1520 - לפני שבועיים הייתה בעית הספקה ועכשיו ראיתי בשקם אלקטריק את אייסר ( שהשירות עבר לניופאן) דגם אספאייר 5520G עם מעבד AMD למה יש התלבטות ? כי כרטיס מסך 8400G זיכרון 2G HD 160 ומערכת הפעלה פרימיום גם המחשב ניראה טוב(לטעמי) וגם יש עכשיו במלאי... אני יכול לקנות דרך "חבר" > ואז המחיר יורד ב 600 ש"ח > 5000!!! ש"ח והדל במפרט הזה זה עוד 1500-2000 ש"ח 1 שווה תוספת לדעתכם? 2. AMD Turion 64 X2 TL-56 Trinidad 800 2x512 1800mhz > לאיזה מעבד פנטיום הוא מקביל ? > 64 סיביות ? > לאיזה מעבד AMD שולחני הוא מקביל בערך ( או אינטל) תודה לכל מי שעוזר כאן בתשובות לא ממש מצאתי מידע על המחשב הזה ועל AMD במחשבים ניי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by nmeisels,

שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יחס תמורה מחיר הכי טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות VS לעיתים רחוקות, גלישה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים וכו' 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - לא מועד חשוב , אבל שלא יהיה טנק.…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Gliding,

Antec Sonata II Piano 450W SmartPower 2.0 Case 1 711 ¤ Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU 1 1240 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac Black 1.44MB 3,5" FDD 1 44 ¤ Seagate 250GB ST3250620AS 16MB NCQ S-ATA II HDD 1 435 ¤ ASUS P5B Deluxe LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 1098 ¤ Geil 2GB (1GB X 2) DDR2 800 Dual Channel Value Memory 1 1828 ¤ LG GSA-H22A/N 18 x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 190 ¤ Computer Integration 1 160 ¤ Sapphire Radeon X1950XTX PCI-e 512 MB VIVO Lite Retail Video Card 1 2450 ¤ סה''כ: 9 8156 ¤ ה 1950XTX נשאר...אז לכל אלו שבטח יתרגזו מזה...חבל על נסיונות השכנוע אז חוץ מזה שמעניין מה דעתכם. עדיף להשקיע עוד 100 ולקבל זכרונות של CORSAIR XM…

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by askrel,

1.תקציב 4000, חריגה רק במידת הצורך 2.שימוש מחשב עריכה לצלם אירועים - שימוש בלייטרום 3.ציוד הקפי אין צורך 4.רכיב שאין צורך לצרף? לא 5.כמה חשוב שקט? חשוב, לא מידי 6.גודל פיזי ואורות עדיף כמה שיותר קטן, וללא אורות 7.מערכת הפעלה/הרכבה בחנות? עם ווינדוס ושיורכב בחנות 8.חנות ספציפית? לא, גמיש במיקום 9.מועד קניית מחשב? עדיף בקרוב, אבל יכול לחכות אם זה משמעותי שווה 10.האם יש בקשות מיוחדות? שיהיו כמה חיבורי usb מהירים, בלוטוס וויפי ומגן כח (מנפילות חשמל - אם יש משהו כזה מובנה..) 11.אופק שידרוג לא משהו רלוונטי כרגע 12.הערות: אם יש אפשרות להוסיף גם הסבר למה כל חלק אשמח! כדי להבין יותר...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by M-a-T-a-N,

אז ככה לפני חצי שנה קניתי את הרכיבים האלה לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII כרטיס מסך - ?CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W מאוורר למעבד - Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler סה"כ - 5400 עלה לי עכשיו לא היה לי כסף להשלים קצת הסתבכויות של הרגע האחרון אז עכשיו חסכתי 4000 ש"ח ויש לי להשלים את המחשב שיושב אצלי כבר חצי שנה בלי לגעת בו אז מה שאני צריך זה מעבד זכרונות 2 ג'יגה כמובן מארז וקצת רעיונות לשיפורים למה שכבר יש לי אשמח הם תעזרו לי לבחור את הטוב ביותר במחיר הזה המחשב מיועד ל.. עריכות וידאו תמונות ומוזיקה ותוכנות מהכבדות …

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Yossarian22,

שלום לכולם, אני צריך לרכוש מחשב לסטודנטית שמתחילה ללמוד בקרוב. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות לחלוטין.. אינטרנט וWORD. * גודל המסך? עדיף 13.3-14.. מתוך הבנה שגדול יותר זה כנראה גם כבד יותר * משקל רצוי? אני יודע שבמחיר הזה אני לא צריך לצפות לאולטראבוק, אז כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם הוא יחזיק 4 שעות בלי טעינה זה יהיה מדהים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מניח שכונן סטנדרטי יהיה בסדר (500GB, אם אפשר אז 7200RPM או SSD) * כונן CD/DVD? צורב? אם אפשר צורב-מה טוב. לא deal breaker אם זה לא נכנס בתקציב * כונן Bluray? לא * האם…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מחשבים גאדג'טים גיימינג טכנולוגיה פורומים יד שניה מחשבים מומלצים תמיכה טכנית בימים ההם, בזמן הזה צרכנות מדריכים ביקורות כתבות נבחרות …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. * מטרות המחשב - המחשב ישמש כמחשב עיקרי ללימודי הנדסה . * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן ,5-6 שעות . אבל מכיוון שהתקציב דל ניתן לרדת במשך זמן הסוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - רצוי יציאת HDMI * בלוטות - רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח - 320GB נראה לי סביר * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - טושיבה (בגלל האחריות המקיפה שהם נונתים) אבל לא חובה . מה שכן מאוד חשוב לי במחשב זה מקלדת מלאה עם NUMPAD ורגישות של הטאצ' כמו כן יש עדיפות למעבד i3 . וכן , איפה עדיף לקנות את הנייד ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם היום בבוקר הפעלתי את המחשב ופתאום הוא ניתקע לגמרי שום דבר לא עבד כיביתי אותו דרך הכפתור הראשי וכאשר הפעלתי אותו מחדש רק המנורות הכחולות נדלקו ושומעים את המאוורר עובד המסך שחור לגמרי ולא מראה שם פעולה גם כאשר אני לוחץ על כל הכפתורים האפשריים,הוא כבוי לגמרי ניסיתי להפעיל אותו עם הבטריה בלי הבטריה ושום דבר לא עוזר משהו אולי יכול לעזור??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. הייתי שמח לדעת מה דעתכם לגבי המפרט הבא. תודה רבה לוח אם: Asus P5Q-E Motherboard זיכרונות: Kingston DDR2 2048MB 1066MHZ CL5 כרטיס מסך:X2 CROSSFIRE Sapphire Radeon HD3870 512MB PCIe מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 Box מארז: HEC COMPUCASE 6919 ספק כח: HEC DRAT 650DR-AT כונן קשיח: Westren Digital WD5000AAKS 500GB צורב די.וי.די: LG GSA-H55N DVD WRITER X18 סה"כ: 4100-4700

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הרכבתי מפרט למחשב שמיועד לאינטרנט, אופיס וקימפול של C++ ו- JAVA. אולי משחקים, אבל לא 3D. שינויים ושיפורים יתקבלו בברכה. אגב, לקחתי Segate בגלל ה- NCQ. זה רלוונטי רק לחיבור SATA II (שאין לי בלוח) או שזה טוב גם ככה? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.