עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by natanbs,

שלום חברים אני צריך עזרה בהרכבת מחשב למשחקים חשבתי על המפרט הבא: מעבד : CORE I5 760B לוח אם : GA-P55A-UD3 זיכרונות : KINGSTONE 2*2GB כרטיס מסך התלבטות בין : NVIDIA460 ATI6850 1. כרטיס המסך של ATI יש לו תצוגה של תלת-מימד? 2. איזה גודל ספק-כח מתאים למערכת יש לכם המלצה על דגם? 3. איזה מארז הייתם ממליצים, אני מחפש מארז שקט בלי תוספות של תצוגות מנורות וכו' שתהיה יכולות להוסיף עוד דיסקים. 4. אם יש שינויים במפרט שהייתם ממליצים. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אחים שלי אני צריך לקנות מחשב לאחי הקטן המחשב הוא יהיה בעיקר למשחקים אני מעדיף שיהיה מעבד amd וכרטיס מסך כמה שיותר טוב שהמחיר יהיה בין 3000-3500 תודה מראש!!!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shualy,

מעוניין בלפטופ בו אוכל לעבוד קצת בפוטושופ בעבודה,,,, מאוד חשובה לי רזולוציית מסך(יש לי מצלמה 36 מ"פ) ודיוק הצבעים של המסך עד כמה שאפשר. איך הYOGA 2 PRO לצרכיי? האם יש לו תחליף? (אולי המקבוק פרו,,,,,?) התקציב שלי הוא 6K(קונה באילת) אשמח לעזרתכם האדיבה כמו תמיד בברכה, אורי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. אני בתהליך של רכישת מחשב נייד.. * מטרות המחשב? גלישה, הורדות, סרטים, תוכנות מוזיקה, חיבור לאמצעי הקלטה * גודל המסך? 15 אינץ', אולי 17 * משקל רצוי? כמובן כמה שפחות יותר טוב, אבל לא במחיר של ביצועים נמוכים * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ארוך באופן קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 1TB, כמויות ענק של מוזיקה וסרטים * כונן CD/DVD? צורב? כדאי * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כדאי, אבל אם יהיה נייד איכותי שבתקציב ואני אצטרך לדאוג לתוכנה א…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן לכולם! הגיע הזמן לשתדרג, אני חושב. אפרט ע"פ הסעיפים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300, במידה והשיפור בביצועים מצדיק זאת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Deus Ex 3, Mx Payne.Would prefer to future-proof the rig in terms of games, if at all possible. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by afekchaos,

אני רוצה מחשב בלי מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מבוסס אייאמדי. רק שיהיו יציאות של 5.1 לרמקולים ויציאת טלויזיה בכרטיס מסך... הכרטיס מסך הכי חשוב לי שיהיה בין הכי טובים שיש היום בשוק שאני לא יצטרך להחליף אותו עוד חצי שנה, דרך אגב אני מעוניין לדעת מאיפה לכם כל הנתונים על המחירים שאתם מביאים?! תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אנשים יש לי מפרט למחשב אבל אני צריך חוות דעת עליו וכמה הוא שווה בכסף. המחשב נועד לילד בן 8 אז ככה gigabytel intel 848 mhz (audio,usb)לוח אם INTEL P4 3.0 GHZ 800 MHZ מעבד אינטל ATX USB 300W מארז 80 GB 7200 דיסק קשיח 256 MB DDR זעכרון 1.44כונן GFORCE 128MB DDR AGP 8Xכרטיס מסך DVDX16 10/100 כרטיס רשת SUB+2 רמקולים PS 2 עכבר עם גלגלת כיסוי + משטח עבודה PROVIEW FLAT מסך 17 PS2 מקלדת מוליטימדיה יש מתנה מדפת EPSON C43 USB

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. תקציב--3500 3000 שח איזור רכישה-כל הארץ שימושים-צפייה בתכנים 4k חתונות בר מצוות(במידה ונכנס בתקציב) עבודות של אופיס אינטרנט לא חשוב (בן אדם דתי) כונן דיסקים חובה! מחשב שיהיה מסוגל לתת מענה גם בעוד 3-4 שנים מעבד יחסית מהדורות החדשים +זכרון ssd 500/1000 יש עדיפות למסך גדול 15 אינץ +

9. Started by Idan-h,

פירמטתי את המחשב הבלוטות' עובד והכל בסדר, רק חסרה הפונקציה של הכיבוי שלו. "Turn Off Adapter" זה היה לפני הפרמוט - כעת זה לא מופיע כשעושים עכבר ימני על הסמל של הבלוטות'. מה עושים? הבלוטות' אוכל סוללה, וכשאני עובד בלי ספק כח אני מעדיף לכבות אותו. תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by msash,

אני צריך: כרטיס מסך חזק למשחקים שיהיה משהו טוב חיבור Pci exprres זיכרון 1 ג'יגה מעבד משהו מהיר לוח אם תום ומתאים לכרטיסי מסך טובים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by smeagol,

שלום לכולם ! היום קיבלתי הפתעה מאוד מאוד נעימה . הפיקדון האישי של הצבא נכנס לי אחרי שעברו 5 שנים שלא נגעתי בכסף. אז עלו לי הרבה רעיונות וכמובן איך לא , מחשב חדש ...משהו רציני ! התקציב נע באיזור ה- 9000 שקל ! אני עובד בתלת מימד ותוכנות גרפיות נוספות כמו פוטושופ וכדומה . אני מחפש משהו רציני שיצליח לסחוב רינדורים עצבניים אם טונות של פוליגונים , טקסטורות וכדומה . האמת , שאני אישית לא מבין כל כך גדול בחומרה ובטח אנשים עשו מחקרים או קנו מחשבים לאחרונה והייתי מאוד שמח לשמוע דעות או רעיונות למפרט מלא או חלקים . קיבלתי מפורום אחר רעיון למפרט הזה : מעבד - Intel Q6600, מעבד מרובע-ליבה (2.4Ghz, ניתן לבצע OC ל2.66 שייתן לך למעשה QX6700). לוח אם - nForce 650i SLI (טוב ל-…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לדעת מה אתם חושבים על המפרט שהרכבתי/הצעות שלכם? (אני מעוניין במעבד מרובע ליבה בלבד) Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 885 P45 Neo-F s775 C2Q 1333Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 385 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader 335 HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 430 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II 375 ASUS DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata 160 NZXT Whisper Series Steel Full Tower Black Case (No PSU) 600 Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan 404 ‏Ninja II 6 Heat Pipes CPU Cooler‎ 170 Total 3744 תודה מראש!!!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. חוות דעת : אמרו לי שזה מחשב נייד לגיימינג http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28006&catid=918#details Q8200 640GB 4GB HD4350 ACER יש אפשרות לשדרג כרטיס מסך אבל המארז מגביל הוא קטן מדי . אחריות שנה ניופאן יש לידידה שלי HD4350 ואתם אמרתם לי שזה כרטיס גרפי חלש והיא שיחקה ב FIFA 2010 וזה עבד מהר מאוד .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, אבקש לקבל מפרט למחשב לעריכה גרפית כגון: Adobe CS4 Suite, עיקר העבודה הוא לעריכה גרפית בעיקר דו מימדית, עבודה משרדית שוטפת וגלישה באינטרנט כמובן. תיתכן בעתיד גם עריכת וידאו בעזרת Adobe Premier, אך זה כרגע משני. התקציב הוא בערך 4000-5000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי. יש לי מסך LCD מעולה - "17 (אינני מתכוון להחליפו כרגע) העדפה כמובן למעבד אינטל, ושהמחשב יהיה שקט!!! יש צורך בכמה שיותר כניסות USB כי יש לי המון ציוד לחבר. אין צורך במערכת הפעלה - יש לי. לא מתוכנן OC - לא ישמש למשחקים. הנני מעדיף לוחות אם של MSI או ASUS אך אם תציעו לי אחרת אשמח לשמוע. בתודה מראש, א.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי, לאחר שקיבלתי מכם המלצות שונות לגבי מפרט (תודה רבה לכולם) החלטתי ללכת על המפרט הבא (שמשלב ביניהם...) ואשמח אם תגידו לי מה דעתכם עליו ואם יש צורך בתיקונים כלשהם... אגב, המחשב מיועד בעיקר לגרפיקה (פוטושופ, פלאש וכו'), אינטרנט, מוזיקה, הורדות וצפייה בסרטים. מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T ¤ 640 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Compucase HEC 6A21 400TRT Black/Blue ¤ 425 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 קירור למארז THERMALTAKE 120mm THUNDERBLADE BLUE LED A1926 ¤ 49 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by *DaN,

היי, אני מעוניין במחשב נייד לא יקר במיוחד. המליצו לי על שני המחשבים הנ"ל. יש בינהם הפרש של מעל 1000 שקל ורציתי לדעת אם ההפרש הכרחי ובאמת מצדיק את המחיר השונה. השימוש במחשב להרצת תוכנות מעפנות כמו SAS צפייה בסרטי HD וגכלישה באינטרנט עבודה עם OFFICE 4 יציאות USB בעדיפות, הרדיסק לפחות 320GB לפחות 4GB זיכרון 15 אינץ' מסך (אם אתם יודעים על מחשב אחר טוב אשמח לשמוע!!!) 1. מחיר 3040 מחשב נייד Inspiron 1545 מק"ט: inspiron-1545-t4500 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t4500.html סקירה כללית מחשב מחברת חדש מבית המיינסטרים של חברת Dell בגודל 15.6 אינץ' רחב המספק מענה לצרכים יומיומיים. Dell Inspiron 15 ניחן בפיצ'רים מולטימדיים כגון מצלמה, מיקרופון ורמקולים סטראופוניי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מחשב נייד עד 14 אינץ' גודל מסך, עדיפות למקלדת מוארת. השימוש העיקרי עומד להיות אקסל וכדומה... אם יש איזה שהוא טופס שממלאים בשביל לפלטופים אז אני אשמח לדעת ואני אכתוב יותר מפורט. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, אשמח לקבל הארות/ הערות על המפרט הבא לגיימינג. התקציב סביב 5500, אין כוונה לבצע .O.C, אלא להריץ משחקים מתקדמים הקונפיגורציה המוצעת: לוח אם - GIGABYTE Z68A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7 או: Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E מעבד - Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray זיכרון RAM: DDR3 1666Mhz 2x4GB KINGSTON Dual Channel CL8-8-8-24 או: PATRIYOT או: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 דיסק קשיח: WD או: SEAGATE SATA3 1TB DVD SONY-OPTIARC DVDX24 DL שחור AD7280S כ. מסך Nvidia GeForce 570GTX SOC 1280MB-5 EVGA מארז - ARMOR A60 מגיע עם מאוורר 20ממ ,USB 3 :חיצוני לפנל הקידמי או: : Thermaltake …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם מעוניין בעזרה במציאת מחשב נייד לסטודנטית. מיועד לשרת אותה בתקופת הלימודים כ- 4 שנים בערך... העדפה למחשב שיעשה את העבודה גם בשנים הקרובות! ברשותכם אני רוצה להבהיר מספר דברים: חיפשתי בעצמי ברשת וחקרתי קצת אבל זה לא עזר לי מספיק ודיי הלכתי לאיבוד עם כל הדגמים והמספרים. לא הצלחתי להבין מה הכי מתאים לצרכיים שלי. טווח המחירים שרשמתי הוא הערכה גסה שלי למה שנראה לי מחיר שאמור להתאים למען המטרה. אנא עזרו לי למצוא את המחשב המתאים ביותר בתקציב המינמלי בטווח הנ"ל. *במידה ויש איזשהו דגם ממש משתלם!!! אז אפשר למתוח את התקציב בעד מעט 3300 ש"ח יש לי חבר שיכול להשיג הנחה משמעותית על מחשבי Dell ולכן חשוב לי שההמלצות יהיו בעיקר של מוצרי חברת Dell אך כל המלצה של כל חברה אחר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מעבד: AMD Athlon II x2 Dual Core 255 3.1Ghz Socket AM3 Box - 295 לוח אם GIGABYTE 880GM-USB3 AM2+, AM3, 880G, DDR3 1333, DVI , HDMI - 450 זכרון: 2x2GB Patriot Signature Heatshield Dual Channel DDR3 - 1333MHZ - 180 כרטיס מסך: ASUS GT520 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E - 350 דיסק קשיח: SAMSUNG 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ - 255 צורב: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem) - 130 ספק כוח: ANTEC Neo Eco 450C 450W Active PFC 12cm PSU (Retail) - 280 מארז: NZXT - H2 BLACK - 510 סה"כ - 2450 ש"ח מעבד: הכי זול שקיים בחנות אשר יכול להריץ 1080P לוח אם: תומך USB3, תומך בAM3+ (לצורך שדרוג עתידי במידת הרצון והצורך) זכרון: לא מעוניין לחסוך 90 ש"ח ולהסתפק ב-2 גיגה זכרון. לא מעוניין…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Dimikand,

קודם כל אני רוצה להודות לכל עזר להרכיב מפרט גיימינג לפני כשבוע. המחשב נקנה מ TMS . מחפש מחשב לסבא, הכי זול מצידי שהכל יהיה ONBOARD מה שחשוב -אחריות,צריכת חשמל נמוכה, תמיכה ב XP- השימושים הם בסיסיים ביותר - גלישה , משחקי JAVA. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שנמוך יותר יותר טוב. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, משחקי JAVA ברשתות חברתיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כ 8-10 שעות ביום (שוכח לכבות ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Or ei,

חבר שלי צריך מחשב נייד ללימודים שלו מה שהוא רוצה מהמחשב: מסך 13' מעבד כמה שיותר חזק זמן סוללה כמה שיותר ארוך 4 ג'יגה כרטיס מסך חזק (גם לסרטים וקצת משחקים לפעמים) הארדיסק בנפח של 250-320 משקל עד 2.5 קילו חשוב שיהיה בלוטוות צורב DVD חשוב אחריות בין לאומית של לפחות שנה תודה על העזרה מקווה שפירטתי מספיק את הדרישות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ToMeRv32,

כרגע יש ברשותי 2 מחשבים, אחד בשימוש ואחד חדש שאפשר להחליף בו דברים במידת הצורך. הקיים - i5 760, Intel DH55PJ, 8GB, HD6770. החדש - i3, Asus H81M-K, 4GB ללא כרטיס מסך. הi3 אני עוד לא בטוח בדגם, כנראה ה4170 (?). חשבתי על האפשרות לקחת את הלוח והזכרון של החדש ולשלב הכרטיס מסך מהישן (וככה בעצם לקבל מחשב מעודכן יותר - USB3, SATA3 ומעבד חזק יותר) השאלה היא האם כדאי להוסיף בסביבות ה350 ש"ח לi5 חדש יותר (4590, לא חושב שיש לי צורך בגרסת הK) או שמספיק הi3 גם ככה על הi5 שלי. העדיפות שלי היא כן להחליף לi5. המחשב משמש אותי ל-הכל. אינטרנט, סרטים, פוטושופ, עריכת סרטים ביתיים, משחקים, ופחות או יותר משמש את שאר המשפחה לכל מה שצריך. המחשב השני נשאר כמחשב נוסף בבית שמתחבר גם לטלוויזיה בסלון …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לשמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים. אני לא ממש מבין במחירים של מחשבים ניידים, אז אם אפשר לקנות מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי במחיר זול יותר זה גם רצוי. הדבר היחיד שבינתיים יש לי זה את ההצעה הבאה (המחיר בדולרים): מחשב נייד טושיבה Satellite A300-1MM מעבד Intel® Pentium® Dual-Core Processor T3200 זיכרון 3GB דיסק קשיח 250 GB צורב DVD כרטיס רשת +אלחוטי מסך 15.4" Vista Home Premium סה"כ לפני מע"מ 980 האם המחשב בהתאם לצרכים האלו? המחיר שלו משתלם? תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Elis Sobolev,

היי, אני מחפשת מחשב Chromebook עד 200$ חדש מאמזון. יש מחשבים במחירים האלה.. איזה Chromebook ללימודים כדאי לקנות עד 200$?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.