עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אין צורך בציוד היקפי - מחשב נטו. אשמח לקבל שיפורים או הצעות למפרט הזה, או בכלל מפרטים חדשים. תודה! המפרט שבניתי הוא: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1593 לוח אם: ASUS P5K ¤885 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤1753 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤220 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ ¤1559 כרטיס קול: CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME AUDIO ¤447 מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU ¤561 ספק כוח: THERMALTAKE TR2 POWER 500W - W0093RI ¤402 קרור למעבד: THERMALTAKE …

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Ran B,

שלום לכולם. אבא שלי מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי העבודה שלו. הוצע לו 2 מפרטים הבאים : IBM Thinkpad R50e Centrino (p/n: UR0Q3IM) מעבד Intel 725A P-M 1.6Ghz/2MB cache מסך: 15" TFT 1024x768 זיכרון 512MB דיסק קשיח - 60GB מהירות 5400 כונן - Multi Burner DVD-Writer Combo קבוע (צורב DVD ) משקל נשיאה: 3Kg , סוללה: עד 4 שעות, 6 Cell תקשורת: מודם 56K / כרטיס רשת 10/100 מובנים Wireless : כרטיס אלחוטי מובנה Wi-Fi 802.11b/g זיכרון מסך: ( 32-64MB Intel Extreme 2 graphics (shared יציאות:2 USB 2.0 X , external display, mic., st. speakers מערכת הפעלה: Windows XP Home שנה אחריות בינלאומית מחיר 5684 ש"ח. במקביל להצעה הזו, הוצע מחשב נייד של גיגהבייט בהנחה מחבר, עם …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, לאחותי יש מחשב HP קצת ישן אך הוא מבצע את העבודה. הדגם שלו הוא HP PAVILLION DV1000 הזכרון הפנימי שלו הוא 512 MB רציתי לדעת אם יש אפשרות להרחיב במחשב נייד את הזכרון, נניח ל1 GB, כדי שהוא יעבוד טיפה יותר מהר, ואם כן כיצד עושים זאת? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, אשמח להצעות/הערות/הארות בנוגע לקניית מחשב חדש. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים(1080p),המרת סרטים(ב-live, לצפייה ב-apple tv), תכנות(eclipse). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - לא כ"כ משנה, אך עדיף 15 אינטש. סוג המסך לא משנה. * רזולוציית המסך - FHD 1920x1080 ומעבר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 3.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - זמן הסוללה איננו רלוונטי(עדיף, מן הסתם, שיהיה כמה שיותר ארוך, אך בגדול זמן הסוללה הוא לא שיקול). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)Bluetooth? - לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD - מ-256 GB ומעלה. …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by maorizyo,

מישהו פה קנה לפטופ ב BESTBUY בארה"ב? קניתי משם לפטופ לפני שנתיים עם אחריות שלהם בינלאומית ועכשיו שאני צריך להפעיל את האחריות הם מתחמקים לי וארוצים שאני אתקן על חשבוני ואשלח קבלה. מישהו התמודד איתם כבר והצליח? אתם מכירים מעבדות טובות שיכולות לעזור לי? המחשב שלי הוא HP DV2845 עם בעיית תמונה שנעלמת

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by GolfGTI,

שלום לכולם, דרוש מפרט למחשב עד 5000 ש"ח. מהחנות SKYPC מבוסס אינטל. למטרות: אינטרנט, תיכנות, משחקים עם גרפיקה קלה, עבודה עם הרבה יישומים בו זמנית. עדיף שיהיה שקט. לא כולל מסך וציוד היקפי. לוח אם תומך ב RAID 1 (וכמובן, 2 HD) תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ~Pizza~,

היי. צריך מחשב לשימוש אינטרנט וכדומה. משהו מאוד בסיסי. איך המפרט הבא? מעדיף מKSP. אבל אם בחנות אחרת אני אקבל תמורה הרבה יותר טובה אז אשמח לשמוע. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כמה מפרט כזה אמור לעלות? - שלא יעבדו עליי בחנות לוח אם gigabyte 5mm pluse m2 amd כרטיס קול היקפי ac-97 מעבד AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - 3Y Warranty כרטיס מסך PCX - GeForce 7600GT (560/1400) 256MB DDR-III 128bit 12-Pipes - Leadtek Dual-DVI Retail - 2Y Warranty כרטיס רשת on board 10/100 זכרון 677mhz ddr2 512x2= 1 gb מארז Foxconn TLA-436 Black/Silver+ FSP 350W + 92mm Fan - 1Y Warranty כונן 1.44 צורב dvdx16lg דיסק קשיח 160gb sata2 w.d מערכת הפעלה win xp home - וקחו בחשבון שאנחנו קונים את מערכת ההפעלה - מקורי - (להוסיף את זה למחיר) תודה רבה.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by soulzz,

היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ומקלדת 4. האם יש …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. המחשב עבור אחיינית שלי תלמידת י"ב כך שישמש בעיקר ללימודים וצפייה בסרטים. * תקציב? עד 2500 ש"ח * מטרות המחשב? רוב העבודה היא משרדית. בחופשות סרטים. לא משחקים ולא עיצוב גרפי. * גודל המסך? מעל 15 אינטש * רזולוציית המסך? כמקובל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמקובל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר יותר טוב * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נו באמת :-) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הכרחי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בגלל שלא מדובר בי מעדיף לקנות בחנות מסודרת כמו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום שמי שירן ואני חדשה פה ואני לא מכירה איך הכל הולך פה!!!! אני לא כל כך מבינה במחשבים אז אני צריכה עזרה בקניית מחשב חדש!! הכי חדש!! כמובן עד 60000 ש"ח. אני צריכה את המחשב בעיקר לסרטים שירים ומשחקים ואני גם רוצה שיהי את המעבד הכי טוב כרטיס מסך ושאר הדברים שצריך במחשב....... אני הודה למי שיעזור לי לקנות מחשב!!!!!!!! באהבה שירן!!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by r.b.y24,

שלום הבן שלי רוצה מחשב גיימינג חדש. התקציב עד 7000 לכונן בלבד. אשמח לעזרה. איך יודעים מה מציין כל מספר ואות בשם של החלק? תודה

13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)יצירת מוזיקה, סרטי HD וקצת משחקים bf4 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 ובנוסף טלוויזיה 32 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם , המחשב הוא עבור חבר , שקיבל מעבד אינטל i5 מתנה בזכות זה שאשתו עובדת אינטל (הוא בטוח שזה i5 אבל לא בטוח אם זה 3550 או 3570) . למעשה הוא צריך להרכיב מחשב סביב המעבד הזה ושבחנות ירכיבו לו הכל כולל המעבד, לכן הוא רוצה חנות באיזור חיפה והקריות ולא יסע לTMS בנתניה . .אין צורך בציוד היקפי כלשהו וכל השאר כתוב בדרישות למטה תודה לעוזרים . 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לא על חשבון ביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , שימוש מזדמן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. המחשב למשחקים בעיקר אבל אני גם צריך שיעבוד מהר יחסית ויחזיק הורדות 24\7. דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3500+ WINCHESTER BOX 939PIN 1830 ¤ 1 MSI K8N Neo4 Platinum 1000 ¤ 1 Geil 1024MB DDR 400MHZ Value (2X512( 1200 ¤ 1 SAPPHIRE RADEON X800XL PCI-E 2440 ¤ 1 THERMALTAKE TSUNAMI V3000 WINDOW BLACK 890 ¤ 1 Thermaltake Silent PurePower 410W 360 ¤ 1 סה"כ: ¤ 7720 מחיר כל תשלום: 7488.4 מחיר סופי: 7488.4

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שוב שלום, אני מתכוון לשדרג ללפטופ חדש..... מה שמעניין אותי זה העיצוב, הלפטופ החדש של אפל ? החדש הדק של טושיבה? למישהו יצא לעבוד עם מישהו מהם? לאו דווקא מהחברות האלו, מה שחשוב לי זה שיהיה 13.3 אינץ, שיהיה חזק דיו להריץ ויסטה בצורה חלקה, ושיהיה דק... אח שלי חוזר עוד חודשיים מחו"ל ורציתי כבר לבדוק מה כדאי לי לקנות.... אז המחיר עד ה1500$ [עדיף בפחות...] תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Kitt0s,

מחפש מחשב לחברה, סטודנטית, בתקציב של 3-4K * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אשמח לאופציות ל13" ו15", לא קריטי * רזולוציית המסך? HD/FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? קליל, פחות מקילו וחצי? לא יודע, זה לבחורה.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך, 9 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, מניח שזה סטנדרט * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שילוב עם SSD יכול להיות נחמד, לא חובה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא,א…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, עיינתי קצת באתר והוא באמת מושקע -כל המדריכים והעזרה שאתם נותנים פה באמת כל הכבוד. לעניין: אני מרכיב מחשב למשחקים ואני לומד תיכנות (לא יודע אם צריך דרישות מיוחדות). אני קצת מתלבט ולכן אני צריך את העזרה שלכם: התקציב הוא 4000 כולל הכול אבל אני מקווה קצת לרדת ממנו אם אפשר איפשהו. מה שאני קונה בטוח: מעבד Core 2 Duo E8400 BoxוIntel מחיר 791 לוח אם P5KCוAsus מחיר 499 (תומך DRR2 וDDR3 וגם crossfire, מגיע עם כרטיס קול ורשת. אפשר גם לשנות אבל אני די מרוצה) זכרון DDR2 2048MB 800MHZ CL4וOCZ מחיר 257 (עוד איזה חודש חודשים אני אקנה עוד כרטיס כזה כשיהיה עוד כסף=]) כונן קשיח WD160GB JSוWestern Digital מחיר 194 בין הכרטיסי מסך אני מתלבט בין: כרטיס גרפי ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ו…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. חשוב לי שיהיה כרטיס קול איכותי כי יש לי מערכת סראונד 5.1 ושתהיה יציאה לHD. המחשב ישמש גם להורדת הסרטים. תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני יודע ששאלתי את השאלה הזאת לא מזמן, אבל אני מוכר למישהו את המחשב שלי השבוע וקשה לשנינו להחליט על מחיר הוגן. אז קודם כל בבקשה רק אלה שמבינים טוב שיגיבו פה, כי אני נותן לינק להודעה הזאת למי שאני מוכר לו את המחשב. אז לא להתחיל לכתוב כל מיני שטויות של "המחשב לא שווה" וכו'. ללוח האם אין יציאת AGP וכרטיס המסך מורכב על לוח האם, לכן מי שקונה ממני רוצה את המחשב לאינטרנט וכו' (לא למשחקים). קניתי את המחשב לפני 6 חודשים ויש אחריות על החלקים לעוד 5-4 חודשים. המפרט: מעבד- Intel Pentium 4A, 2400 MHz 512 KB לוח אם- GA-8LD533 Intel 845GL chipset כונן קשיח- WDC WD800BB-00DKA0- Intel® 82801DB Ultra ATA Controller 75 GB(הכונן הוא בעצם 80 GB אבל המחשב מזהה אותו כ-75 GB כמו רוב הכוננים). …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך לכיוון ה- 2K (לא לחרוג מ 3000) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: אינטרנט, Office, הורדות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. אזור ת"א 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by nmeisels,

שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יחס תמורה מחיר הכי טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות VS לעיתים רחוקות, גלישה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים וכו' 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - לא מועד חשוב , אבל שלא יהיה טנק.…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן חברים, יש לי מעבד מחשב ישן עם מעבדה Intel(R) Core(TM) i3-2120 CPU @ 3.30GHz וכרטיס גרפי חדש : ASUS ROG Strix GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 Advanced Edition VR Ready DP HDMI DVI Gaming Graphics Card (ROG-STRIX-GTX1070TI-A8G-GAMING) האם השילוב יכול לעבוד?

24. Started by KmiKaZa,

אז אינה המפרט.... מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H ₪1119 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1047 לוח אם: [..] ASROCK P67 PRO 3 B3 ₪675 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪205 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! ₪1303 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪105 מארז: [..] NZXT PHANTOM (BLACK) w/o PSU ₪663 רמקולים ואוזניות: [..] MICROLAB FC550 ₪401 ספק כוח: [..] SEASONIC 600W : SS-600ET ₪390 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB - זמין במלאי ₪221 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪266 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיקות יציבות - לר…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Scientez,

אני בונה מפרט המכיל כרטיס מסך GEFORCE GTX 1060, ואני מתלבט בין שני מעבדים: AMD RYZER 5 1400 או INTEL I5 7500 המטרה היא גיימינג ׁלמשחקים כמו GTA V FAR CRY CSGO H1Z1 אני מתכנן את רכישת המחשב באוגוסט, וחבר אמר לי שעד אוגוסט יכול להיות שINTEL I7 7700 יהיה במחיר של המעבד I5 7500, האם זה נכון?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.