עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by afekchaos,

אני רוצה מחשב בלי מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מבוסס אייאמדי. רק שיהיו יציאות של 5.1 לרמקולים ויציאת טלויזיה בכרטיס מסך... הכרטיס מסך הכי חשוב לי שיהיה בין הכי טובים שיש היום בשוק שאני לא יצטרך להחליף אותו עוד חצי שנה, דרך אגב אני מעוניין לדעת מאיפה לכם כל הנתונים על המחירים שאתם מביאים?! תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Lior4543,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2400 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 100 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי- גלישה באינטרנט, סרטי HD, מוזיקה וכ'ו, בעיקר עבודה עם הרבה מסמכי אופיס וחלונות דפדפן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by sroolik,

שלום אני יודע שיש מחשבים שנמצאים בתוך המסך, כלומר, המחשב והמסך הם יחידה אחת ידידה שלי מעוניינת לרכוש כזאתי יחידה, ואני רוצה לדעת מה המחירים של מחשב כזה המחשב לא צריך לעשות יותר מדי, הוא מיועד לעבודה משרדית, הרבה עבודה משרדית.............. הוא חייב להיות עם קיבולת גבוהה, (הארדיסק גדוללל), שיהיה מהיר, מסך גדול, צורב כמובן (אם אפשר צורב DVD) ואני רוצה גם מקומות שאפשר לקנות מהם את המחשב הזה תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן, את תקופות השיא שלי בשוק תמחור, שיווק והמלצות למוצרי מחשב עברה מזמן ולכן אצטרך את עזרתכם הנדיבה. אני מתחיל השנה חשמל+פיזיקה בטכניון, כך שאני אריץ כל מיני תוכנות ידועות לשמצה בדרישות שלהן. מעבר לכך המחשב ישמש בעיקר לאופיס, אינטרנט וצפיה בסרטים. אני לא משחק משחקים או עושה פעילות גראפית דומה. לא ננעלתי על מחיר אך אני מעדיף להשאר בטווח הסביר +\- מה4000 ש"ח, לאחד מדגמי ה13\15 שנכנסים לתקציב, כשאני מאמין שהבסיס שאני מכוון אליו הם מעבדי i5 (תקנו אותי אם אני טועה), 4GB זכרןם ו3 שנים אחריות (או אפשרות הרחבה אליהם כמובן) עם אמינות ואיכות מוצא. בינתיים קיבלתי המלצות לכיוון המוצרים של DELL, ואכן N3010, N5010 וSTUDIO 1558 נראים מאוד דומים ומעניינים, אבל אני פתוח להצעות באופן כללי…

5. Acer Aspire 5735Z אני צריך רק לאינטרנט תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Roi Abohazira,

היי, אני מעוניין למכור את המחשב שלי ולשדרג ללפטופ חדש, אני לא ממש מבין מבין במחשבים אז אני צריך הערכת מחיר. מפרט מחשב Windows 8.1 Pro 64-bit Intel Premium CPU G3220 @ 3.00GHz, 2.0GB RAM Intel HD Graphics מפרט מסך בקישור: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824160155 המחשב מגיע עם מקלדת על חוט כמו חדשה של DELL, עכבר על חוט ומסך מחשב באיכות כמעט חדש. המחשב בשימוש פחות מ4 חודשים עם windows מקורי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by mic3mic4,

היי, אני רוצה לראות אינטרנט דרך המסך של הטלויזיה. מה הדרך המומלצת לעשות את זה? יש לי טלויזיה רגילה - לא חכמה. האם עדיף נייד? האם יש מחשבים יעודיים לזה? איפה כדאי להשקיע ומה פחות חשוב (מעבד/חיבורים/זכרון/כ.מסך וכו') תודה רבה!!

8. Started by לינדור,

. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD וסרטי תלת מימד משחקים בנוניים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני לא גיימר כבד קונטר סטרייק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קונטר סטרייק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42 אינץ 3D -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. העלתי את התקציב מ 4 ל 5 והוספתי פירוט קצר לגבי דרישות נוספות מהמפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. שימושי המחשב: משחקים [70%], תכנות [20%], וירטואליזציה [10%] (עבור סלולר, לינוקס, שרתים אחרים לבדיקות) א) תדירות כבדה ב) משחקים: Diablo 3, Battlefield 3, Prototype 2 (ועתידים לבוא מן הסתם) ברזולוציה FHD (מסך 22/24 שכרגע אין – ישודרג בעתיד הקרוב) ג) שואף להגדרות מקסימליות 3. ללא ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. שקט: 6-7 6. ללא OC 7. ללא מ"ה ואופיס 8. חנות: גר בפ"ת. לא KSP או אייבורי. חשבתי על TMS. צריך משלוח. 9. תוספות: חיבור USB3 כונ…

10. אהלן אנשים וצהריים טובים-אני צריך את עזרתכם המקצועית פה אני משדרג את המחשב הנאמן אך ישן שלי -p3 800 המחשב יהיה בעיקר לצרכי משחקים וגרפיקה תגידו לי מה דעתם על המפרט והמחיר שאני משלם בתודה מראש לכל הנשמות הטובות שיעזרו. אז ככה: Intel Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz ASUS P4S533-VML (Vga+Audio+Lan) זיכרון ddr 333-256 mb מארז לפנטיום 4+מאוורר+ספק כח 300 לא יודע איזה חברה וסוג. כונן floopy -כי הכונן הישן שלי לא עובד כונן סי די רום-LG הכל כולל הכל+מע"מ 2250 ש"ח

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by nadavk14,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3 000. חריגה של 100 שקל לא יותר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אך אם אפשר לחסוך ולהביא תוצאות דומות זה יהיה מעולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל. לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים שיושחקו בעיקר יהיו CSGO\BF4\ASSASIN CREED וכמובן שאם יצאו משחקים בעתיד ישוחקו גם הם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by huber,

שלום חברים. לאחרונה נאלתי לחזור לנסוע ברכבת נסיעות די ארוכות ותכופות. בעבר כשנאלצתי לבצע את אותן הנסיעות הייתי מעביר את הזמן בצפייה בסרטים ובסדרות בעזרת ה ARCHOS 605 WIF. לצערי מאז ועד היום העולם התקדם ורב החומר שאני מריד הוא ב 720P כך שה ARCHOS 605 יוצא מהתמונה וימכר בקרוב, מה שמוביל אותנו לשאלה - מה התחליף? איזה מכשיר כיום יאפשר לי לנגן קבצי MKV ב 720P מינימום ואם אפשר גם ב 1080P ויהיה נייד ככל האפשר. דרישה נוספת היא זמן סוללה. הנגן יהיה חייב להחזיק מינימום שעה וחצי (רצוי שעתיים) בניגון ווידאו ללא טעינה. מה שקופץ לי לראש זה או זה: http://www.dailytech.com/Microsoft+Zune+HD+Release+Date+Gets+Official/article15961.htm או נטבוק מבוסס ION. אני נוטה לכיוון הנטבוק בגלל גודל ה…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום חברים, אני צריך המלצות והפניות למפרט למחשב גיימינג לא מטורף מידי, שיוכל להריץ משחקים עכשווים ושייצאו בשנה הקרובהת אבל אני לא מצפה להמשיך להריץ משחקים חדישים גם בשנתיים-שלוש הבאות ברמה מטורפת, התקציב הוא עד שלוש וחצי, אני באמת לא מבין איך המעבדים של AMD עובדים, מה המהירות, היכולות האיכות, אין לי מושג, אני יותר בן אדם של אינטל (פשוטים יותר לא?), חשבתי על כרטיס חדש יחסית של רדאון כי שמעתי שהם מעולים יחסית למחירים שלהם, וכמובן אני לא אתפשר על מערכת קירור שתהיה נחוצה למערכת שאני אקנה כי היא לא חשובה פחות. תודה מראש לעוזרים, אחלה פורים חבר'ה שאלה - מה ה cache tray נותן למעבד? זה יותר חשוב מה GHZ של המעבד? זה המפרט שבניתי לעצמי, חרגתי קצת מהתקציב, מה אתם אומרים? מעבד: …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Black_Citadel,

[glow=red,2,300] CPU: Intel P-4 Nrthwood 2.0A Ghz 512KB Cache 0.13 Motherboard: Elitegroup P4VXAD Purple Memory: Kingston 256MB DDR PC-2100 Video Card: Sapphire Radeon 8500LE 128MB DDR + TV + DVI-I Hard Disk: Seagate 80GB 7200RPM ATA-100 CDRW: Liteon 40x12x48 DVD: Microtek 16x48 Monitor: Proview 986 19" Speakers: A4Tech ASW-15 Sub + 2 Mouse: Pine Optical Keyboard: ? ? ? Webcam: Logitech Case: Tsunami Virgo Teac 1.44 [/glow]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני עומד לקנות מחשב חדש לצרכי תכנות. אני לא משחק משחקים, אין משמעות לגרפיקה. אני לא צריך כרטיס מסך, אני מעביר את הישן. מסך כבר יש לי. התקציב הוא 3300 שקלים. אני צריך מינימום ג'יגה זיכרון (תוכנות כבדות כמו VISUAL STUDIO 2005). מה הייתם קונים? מה דעתכם על הליבה הכפולה של אינטל? מתי להערכתם המחירים של הדבר הזה יהיו סבירים? תודה.

16. הנה מפרט שבניתי לשיפוטכם... הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 מסך Samsung 2033SW Plus 20" 5ms DVI 1:50000, יחידות 1 ₪755 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1263 Edimax EW7318Ug USB WireLess Card, יחידות 1 ₪86 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=506 סט מקלדת ועכבר חוטי Microsoft Wired Desktop 400, יחידות 1 ₪94 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1204 SeaSonic SS-400ET 400Watt, יחידות 1 ₪245 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1031 Cooler Master Elite 335, יחידות 1 ₪180 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1348 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪125 http://www.…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by 00Amir,

לאחרונה אני רואה יותר ויותר מחשבים ניידים חדשים שנמכרים עם I7 , אבל למעשה הם 2 ליבות ו 4 נימים.. זה לא אמור להיות I5? לדוגמא I7-4510U

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. בניתי לעצמי מפרט מהמלצות של חברי הפורום והמלצות של חברים, הנה המפרט מוצג מולכם: לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 Ultra nVIDIA nForce4 Socket 939 718 כרטיס מסך: Gainward GeForce 6600 128MB PCI-e 576 מעבד: AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1,035 מארז+ספק 420: RAIDMAX Scorpio Deluxe 868 Black 400 Watt 446 עכבר: SILVERLINE OPTICAL MOUSE XT1390 35 מקלדת: BTC 8190A HEBREW Smart Office BLACK 107 זכרונות: PQI 512MB(512x2=1024) DDR400 PC3200 560 הארד דיסק: Western Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 482 צורב: Sony DWQ30A Dual Layer DVD±R/W/DL/R9 16X BLACK Oem מה דעתכם על המפרט? האם יש צורך להחליף חלקים? האם המפרט יהיה טוב למחשב ביתי ולשחק משחקים לגלוש באינט…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נייד עבור משחקים אני מתלבט בין שתי חברות ASUS 1700$ Alienware 1950$ האם מישהו רכש אחד מהמחשבים הללו? האם אחת טובה יותר מהשניה? כמו כן עד כמה כדי לי להשקיע בשיפור המעבד? למעבד i7-6820HK האם כדאי לי להשקיע עוד 250 דולר ולקנות את המחשב של alienware? ASUS: Operating system: Windows 10 (64 bit)Display: 15.6" FHD (1920*1080) hardware G-SYNC 160° View-AngleProcessor: Intel Quad-Core i7-6700HQ 2.6 GHz (Turbo to 3.5 GHz)Graphics: NVIDIA GeForce GTX1070, 8GB GDDR5 G-SYNCMemory: 16GB DDR4Storage: 256GB M.2 SATA3 SSD + 1TB (7200 RPM)Optical storage: No Optical DriveWebcam1.2MP HD CameraKeyboard: Il…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by b3ta0,

http://ark.intel.com/products/family/84979/5th-Generation-Intel-Core-i7-Processors#@Mobile ראיתי מחשב אולטרבוק חדש במחיר סביר, עם מעבד חדש https://www.pc365.co.il/product-3346-Dell_Latitude_15_3550_L3550_7077_%D7%9C%D7%9C%D7%90_%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA_%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94 המחיר זול יחסית למחשבים אחרים באותה חנות ועם מעבדי U מהדור הישן יותר (שנמצאים באולטרבוק) אבל זה אותו דגם מעבד אל הרבה יותר יקר... אמנם עם מערכת הפעלה אך היא עולה רק כ 500 שח... https://www.pc365.co.il/product-3347-Dell_Latitude_15_3550_L3550_7284 אז, האם ה 5500U החדש מעבד חזק, ומתאים לאילו שימושים? (יחסית ל U מהדור הישן יותר ויחסית למעבדים אחרים כמו 4200H ,4700HQ), ומדוע יש הבדל מחיר כז…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום אנשים ככה הלכתי לאיבורי והמחיר הנמוך ביותר שהצלחתי לקבל זה e6300 2mb לוח lemont 965 ltck זכרון 512 *2 667 כרטיס מסך gf7600 gs דיסק קשיח WD 160 8 MB מקדלת+עכבר+רמקולים מארז של איבורי אם ספק 400 WAT מסך 17 דק של aoc 8 ms ב 4500 איך המחיר? אני חייב לציין שהמחשב לא מיועד ל OC רק למשחקים

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אני רוצה לחבר בסלון מחשב נייד לשם שמיעת מוסיקה במערכת סטריאו וצפייה בסרטים בטלוויזיה. (כרגע יש לי מחשב ישן בלי יציאה לטלוויזיה שמשמש רק למוסיקה). השאלה שלי היא מה הדרישות המינימליות (והמחיר בהתאם) למחשב כזה? - מן הסתם יציאת HMDI, שיקלוט טוב אינטרנט אלחוטי (לצפייה בוידאו מהאינטרנט), ושיהיה מספיק חזק (מעבד? זיכרון?) כדי לנגן סרטים כבדים (במחשב אחר שלי סרטים כבדים לא מצליחים לרוץ...) - אז מה מומלץ לקנות? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by GMTK,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה ישירה סרטים אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אולי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבהות בתחום הסרטים 1080P FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הי, אני סטודנט והשימור העיקרי שלי במחשב הוא אופיס ואינטרנט, מדי פעם משחקים קלים אני עושה לא מעט קניות בעלי אקספרס ומצאתי מחשב מרשים עם מפרט מרשים יחסית, אך איני יודע מספיק ואשמח לעזרתכם. הדירוג והפידבק על המחשב טובים האם על פי המפרט, המחיר, החברה והעובדה שהוא נקנה באינטרנט, הייתם ממליצים על המחשב הזה? תודה רבה הערה- חשוב לי שירוץ מהר (כמובן) לאורך זמן ושהמשך יהיה ברמה גבוהה יחסית (ברור לי שהוא לא יהיה ברמה הגבוה ביותר כאן) ושהסוללה תחזיק מספר שעות רצוף ולא תגמר מהר המחיר למחשב זה הוא 1,100 ש"ח תודה המפרט: מותג: BINYEAEדגם: 737A6-J3455 שם מותג: BINYEAE חבילה: כן עובי: 18 - 20mm Port: 1 * USB3.0 Port: HDMI Port: 2 * USB2…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי, אני לא עושה את זה לפי הפורמט כי כבר יש מפרט שכמעט הכל בו מוכן, רק צריך כמה פינישים קטנים. אך תוך כדי כתיבה קרוב לוודאי שאענה על כל הדגשים בטופס גם ככה. מתחדש אחרי שהנייח הנוכחי שלי נקנה ב2015. **קנייה תיעשה רוב הסיכווים בTMS ויש שם מחסור בחברות של חלקים מסויימים ככל הנראה , אבל משהו מאוד ספציפי ייקנה במקום אחר אם חסר (KSP או כל חנות אחרת עם מלאי רחב יותר) (יש כמה ניואנסים אישיים שלי ולי זה קצת טריקי להתאים הכל) רמת שקט מועדפת : 5/10 , הרבה יותר חשובה לי רמת הקירור רצוי מאוד שיהיה מרווח ולכן עדיפות לגדלים של FULL ATX ואפילו E-ATX מבחינת הלוח . פירטתי על זה בהמשך. המפרט המתוכנן : i7 12700K / KF (אם גרסאות הF זה רק…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים