עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מבקש המלצה למפרט מחשב ללא מסך עד 5000 ש"ח שהכי מתאים לפעילות חלקה עם כרטיס מסך ATI RADEON AII IN WANDER 8500 128MB אשמח לקבל גם יעוץ על ציוד מחשב נחוץ לקליטת שידורי לויין מהעולם דרך צלחת פרטית מקודדים וחופשיים בעזרת הכרטיס מסך הנ"ל בתודה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, אשמח לעזרתכם במציאת מחשב מתאים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, אוטוקאד, סקצ'אפ - לצורכי פרנסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ToyMan,

תודה לכל מי שעזר.. האשכול לא רלוונטי יותר פתחתי חדש אחרי שהתאפשר לא לקנות כונן דיסקים וכונן קשיח

4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח (אם קיימת חריגה קטנה אשרוד את זה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? go wild ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה pokito 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עריכת תמונות ב-Photoshop, Lightroom, עריכת וידאו ב-Premiere, After Effects ו-Sony Vegas א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS וספורט למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אצרף מסך 24" -לאילו הג…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. חשבתי על הדגם הזה של דל http://ksp.co.il/index.php?select=.268..271..132..211..466.&list=1&sort=2&glist=0&uin=36666&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= האם הוא מומלץ או שיש המלצות טובות יותר? חשוב לי שהמחשב יהיה נוח ושקט ללימודים. חובה ssd 8 ג'יגה זיכרון i5 שימושים רגילים, אופיס סרטים וכולי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם אני רוצה להרכיב מחשב חדש שיהיה מיועד אך ורק למשחקים בסכום כולל של עד 7000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי. שיהיה בבקשה מעבד של אינטל+לוח של ASUS וכרטיס מסך 8800GTS. ביקשתי חברות ספיציפיות כי אני שנים עובד עם החברות האילו ומאוד מרוצה. כמו כן אלטרנטיביות של חברות אחרות שנכנסות לתקציב יתקבלו גם כן בברכה. תודה רבה לעוזרים!

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz E6600 ASUS P5B DELUXE / WIFI-AP SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT SilverStone TJ07 מערכת קירור מים הכוללת : Zalman CPU Fan ZM-WB3 Gold CPU Water Block retail Zalman ZM-NWB1 for Water Cooling System such as Reserator 1 Plus ONLY. Zalman ZM-GWB3 Aluminum VGA Water Block Innovatek Dual RADI Dual 120mm Fan Radiator - Black & Silver Swiftech MCP350 12 Volts Industrial Pump (3/8" fittings) PrimoFlex 3/8" ID PVC UV Blue Tubing מה אתם אומרים ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by askrel,

1.תקציב 4000, חריגה רק במידת הצורך 2.שימוש מחשב עריכה לצלם אירועים - שימוש בלייטרום 3.ציוד הקפי אין צורך 4.רכיב שאין צורך לצרף? לא 5.כמה חשוב שקט? חשוב, לא מידי 6.גודל פיזי ואורות עדיף כמה שיותר קטן, וללא אורות 7.מערכת הפעלה/הרכבה בחנות? עם ווינדוס ושיורכב בחנות 8.חנות ספציפית? לא, גמיש במיקום 9.מועד קניית מחשב? עדיף בקרוב, אבל יכול לחכות אם זה משמעותי שווה 10.האם יש בקשות מיוחדות? שיהיו כמה חיבורי usb מהירים, בלוטוס וויפי ומגן כח (מנפילות חשמל - אם יש משהו כזה מובנה..) 11.אופק שידרוג לא משהו רלוונטי כרגע 12.הערות: אם יש אפשרות להוסיף גם הסבר למה כל חלק אשמח! כדי להבין יותר...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה קריטי אז כמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 6. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך בהרכבה ובמערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור מגורים - ירושלים אבל לא קריטי.,.,. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Orgranot,

מטרת המחשב: עבודה משרדית, צפיה בסרטים ותכנות גודל מסך: 15.6" לפחות זמן סוללה: 4-5 שעות ויותר משקל: 2 - 2.5ק"ג יציאות מיוחדות: HDMI ועדיפות לשני חיבורי USB 3.0 Bluetooth: לא חובה גודל כונן 1TB כונן אופטי: לא צריך אחריות בינלאומית: עדיף מערכת הפעלה: לא חייב בתקציב העדפה לחברה: חשבתי על DELL או ASUS אך גם LENOVO זיכרון 8 GB תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. המחיר גמיש. השימושים: אינטרנט ואופיס. אני רוצה שמארז יהיה קטן. אתקין ווינדווס 8.1 ואשדרג ל-10. רצוי שיהיה שקט. מיועד לאימי המבוגרת. אני עוד לא בטוח לגבי האם לקחת SSD. הנה המחשב שהרכבתי. אשמח לשמוע מה דעתכם. האם הרכיבים מתאימים זה לזה? האם הספק מתאים או חזק מדי? האם יש לכם ביקורת על אחד הרכיבים? האם אפשר לשפר משהו? לקחתי מעבד box כי הבנתי שהמאוורר שלו מספיק. האם זה נכון? האם יהיה שקט יחסית? עוד משהו שתרצו לומר? דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 4170 3.7Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Box 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81I-PLUS LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: …

12. Started by jons,

שלום לכולם וחג שמח אחרי הרבה מחשבה הרכבתי את המפרט הבא: מעבד INTEL I5 – 760 TRAY מחיר – 950 ש"ח לוח אם ‏P7H55D-M EVO s1156 ASUS מחיר 680 ₪ זיכרון KINGSTON 2GB 1333MHZ מחיר-260₪ כפול 2 סה"כ 520 ש"ח הארד דיסק WESTERN DIGITAL CAVIAR BLACK 1000GB 64MB מחיר – 435 ₪ צורב DVD DVD LG GH221S30 מחיר 110 ₪ קירור למעבד ARTIC FREEZER XTREME REV2.0 1336/1156 מחיר – 195 ₪ מארז 215 ₪ - COMPUCASE 6AG1 מאוור שני למארז ARTIC FAN 12AF2025 מחיר 45 ₪ ספק כוח 350 ₪ - SEASONIC S12II BRONZE 520W סה"כ מחיר סופי - 3500 ש"ח המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט סרטים גם באיכות HD והמטרה הייתה להרכיב מערכת איכותית שתעבוד בצורה אמינה לאורך זמן. נכון שמדובר במעבד חזק מידי למטרות כאלה אבל מאחר ובמחשבה שלי מע…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by eliil1,

האם ישנו מכס על ייבוא מקבוק?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yotam1988,

שלום לכולם, אבקש את המלצותיכם לגבי רכישת לפטופ היברידי! אני צריך נייד שיהווה גם טאבלט בעת הצורך, ולכן הלפטופ ההיברידי הוא מה שאני מחפש. שימושים נדרשים: מקסימום הצגת סרט, שימוש קליל בפוטושופ ושימוש מסיבי באופיס. מה שנקרא, שהמחשב יעבוד מהר מצד שני, אני רוצה טאבלט על בסיס ווינדוז בשביל ישיבות, דיונים וכשאני מרצה מול קהל. תקציב: עד 3500 שקלים. תודה רבה מראש! יותם.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by TecNodRom,

שלום, יש לי מחשב פביליון דיוי 6000 של HP אני מנסה למצוא דרייבר למעבד, מפני שלאחר שהתקנתי ןינדוס 7 מדד החווה בוינדוס מראה שהמעבד הוא 1.9 מתוך7 נ.ב כשאני מריץ חיפוש דרייברים אוטומטי באתר של אינטל הוא לא מזהה שיש משהו. אך כשאני INTEL PROCESSOR ID UTILITY הוא מזהה את intel core 2 duo T7500 2.2GHz אנא עזרו לי למצוא את העדכון האחרון למעבד זה. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכל העוזרים פה אני חדש כמו שאתם יכולים ליראות ( לפי מספר ההודעות) אני בן 17 וחצי ואני מאוד הייתי רוצה לישמוע ממכם עצות או ביקורות על המיפרט שלי לפני שאני יציג את המיפרט אני רק רוצה להגיד שהכרטיס מסך שיש שם הוא זמני בלבד עד שאני יקבל את ה RADON 9800XT שחברים של ההורים שלי יביאו לי מארה"ב ב500$ קיצר אחרי של ההקדמה הינה המיפרט תקציב עד 6500 CPU : Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1656.25 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 1172.09 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 517.54 ] 1 Hard Discs : Western Digit…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. זו ההזמנה דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.2GHz) BOX 2120 ¤ 1 Dfi lanparty sli - dr 1300 ¤ 1 OCZ DDR 1024MB 400MHZ CL2.5 DUAL CHANNEL 600 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 720 ¤ 1 GIGABYTE 7800GT 256MB PCI-e +ZALMAN COOLING 2150 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 COOLER MASTER Centurion 5 BLACK NO PSU 450 ¤ 1 ENERMAX EG565P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 535W 620 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 עכבר MX518 260 ¤ סה"כ: ¤ 8690 מחיר כל תשלום: 8340 מחיר סופי: 8340 בינתיים ויתרתי על כרטיס קול כי ממילא אין רמקולים - חוץ ממערכת פשוטה, ונראה איך האיכות קול שלה ועליתי ללוח אם הזה כי המליצו לי ש DFI עדיף על ASU…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני מבחינתי לוקח מחשב מה"מחשבים במבצע" של KSP, ז"א מפרט מוכן, לא רואה בזה שום בעיה. אבל אני רוצה מחשב בסיסי עם כרטיס מסך חיצוני בסיסי (X570 לAMD\ משהו בסגנון GT430 לNVIDIA), ושהספק יתאים לעסק המשודרג. לכן אני פונה אליכם. אבל בכל זאת, אעשה את זה לפי הספר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס - תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ייתכן …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יכול מאוד להיות שאם לחכות איזה שבועיים שלושה,המחירים טיפה ירדו.ונדע יותר על NF4 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 1,070 ש"ח Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 1,259 ש"ח Samsung 512MB DDR 400 Original 550 ש"ח Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT GV-NX66T128VP 128MB DDR III 1,258 ש"ח GyroTech Midi Atx BOND II USB H7650 188 ש"ח Tsunami 350 Watt 149 ש"ח סה"כ 4,474 ש"ח דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by doron77,

שלום לכולם, אשתי זקוקה למחשב חדש לאחר שהR50 הנפלא התפגר לאחר 6 שנים. הדרישות: מסך 15, 4 GB הארד דיסק לא כל כך משנה 320/500 , כרטיס מסך ייתכן ומספיק מובנה. יישומים: אופיס, אינטרנט, מטלאב, SPSS חייב מסך מאט הנטייה ללנובו אדג' מאחר שהתרגלנו לטינק פאד המצויין. תקציב: בסביבות 3000-3500 ש"ח משיטוט ברשת גיליתי המון דגמים, חלקם עם מעבדי אינטל וחלקם AMD חלקם עם מעבד I3 370/380, או I5 450/480. אשמח אם תוכלו לעשות לי סדר בדברים. והאם התצורה הזו במחיר ובחנות הזו כדאיים: http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2694&catId=5 תודה דורון.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by davidl,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office, תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. HEROES 6, FLIGHT SIMULATOR X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280 * 1024 (''19, 3:4) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by or150,

. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת, עכבר ומסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש …

23. Started by omrit,

שלום, רציתי לשאול אם אפשר להוסיף לנייד עם סטיק אחד של 512MB, סטיק נוסף של 1GB? (סה"כ 1.5GB) אם כן, הוא יעבוד ב Dual Channel? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הוא כותב לי את הדברים הבאים: מסך ראשון: מסך שני: מה אתם מציעים?, הבעייה היא שאני צריך את הקבצים שעל המחשב

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by mic3mic4,

היי, אני רוצה לראות אינטרנט דרך המסך של הטלויזיה. מה הדרך המומלצת לעשות את זה? יש לי טלויזיה רגילה - לא חכמה. האם עדיף נייד? האם יש מחשבים יעודיים לזה? איפה כדאי להשקיע ומה פחות חשוב (מעבד/חיבורים/זכרון/כ.מסך וכו') תודה רבה!!