ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים אני בזמן האחרון נתקלתי בבעיה כזאת שאני אני צריך מחשב נייד אך התקציב שלי לא כל כך גבוה אני עובד בגרפיקה ממוחשבת ואוהב לשחק משחקי מחשב אני רוצה מחשב נייד שיוכל לשרת אותי בשני הדברים הללו הוא לא חייב להיותמפלצת ביצועים אבל רצוי שיוכל להריץ משחקים של היום לא על הגרפיקה המקסימלית אבל שיוכל ואם הוא יוכל להריץ משחקים אז גם אם הגרפיקה לא תיהיה לו בעיה גדולה פלוס מינוס שעה של רינדור לא יהרגו אותי תודה מראש נ.ב זמן הפעולה שלו לא משנה לי למה יש שקע
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הצביעו איזו חנות מחשבים היא חנות הכי אמינה בטוחה וזולה. אם יש עוד המלצות על חנויות בחיפה (!!!) תכתבו אותם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מחפש cost effective. מוכן להוציא עד 7000 אם יש משהו ממש שווה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, אפשר להסתפק ב 1080P 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי קייס 3d aurora case. יש כמה כוננים אבל ישנים, צריך SSD חדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ורציתי לבקש מפרט שעונה לדרישות שלי. תקציב תקציב: כ-4000 ש"ח חריגה מקסימלית מהתקציב: בסביבות 200-300 ש"ח שימושים שימושים במחשב: גיימינג כבד במחשב תותקן מערכת הפעלה 64BIT שימושים מיוחדים אין ציוד היקפי רזולוציית המסך הגבוהה ביותר: 1600X900 תחובר למחשב מערכת רמקולים 2.1CH חומרה אופציונלית אין צורך, מסך כבר קיים, צורב יועבר ממחשב ישן יותר, כנ"ל לגבי הארדיסק. אפשרויות רכישה הייתי רוצה שהמפרט יורכב מהחנות "נועה מחשבים" הייתי מעדיף שהחנות תרכיב לי את המחשב. אם אתם זקוקים לפרטים נוספים תגידו לי ואני אציין אותם
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני יודע שזה כבר נשאל פה פעמים רבות, קראתי המון פוסטים לפני שכתבתי את הפוסט הזה, אבל אני מתבלבל בין כל האפשרויות... אני מחפש מחשב נייד למטרות לימודים באונ' וצפייה בסרטים, הכי סטנדרטי שיש בלי בקשות מיוחדות. מה היא בעצם האופציה הכי טובה כיום למחשב שיעשה את העבודה וגם יחזיק לי כמה שנים? מטרות המחשב? לימודים וסרטים. * גודל המסך? 13-14. * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, כמובו שזה יתרון אבל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג ש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התבקשתי להמליץ על מחשב נייד אשר ישמש לצרכים משרדיים. יש בקשה למחשב שהוא יחסית קל מבחינת משקל. מעבר לזה אין דרישות מיוחדות. התקציב הוא כ-3500 ש"ח, אך מכיוון שמדובר במחשב שיירכש על ידי חברה, ניתן לחרוג מעט. אודה להמלצותיכם.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להחליט האם להזמין רכיבים מסוימים מחו"ל, למשל מאמאזון ארה"ב: 1) לוח אם - כדאי להזמין מחו"ל או שעדיף לדעת שיש חנות בארץ שאפשר ללכת אליה ולטפל בבעיות? 2) כרטיס מסך - ראיתי שיש חברות כמו EVGA שנותנות אחריות בינ"ל. מניח שזה עדיף על חברות שלא נותנות? מישהו נאלץ לממש אחריות כזאת והצליח? 3) אני מסוגל להרכיב מחשב אבל מעדיף לתת מפרט לחנות ולקבל את המחשב מורכב ובדוק. אפשר (כלומר יתקבל בעין יפה) לבוא לחנות עם כרטיס מסך וזכרונות שייבאתי עצמאית ולבקש שירכיבו את הכל אצלם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחי כרגע נמצא בשיקגו בארה"ב ואני מחפש לקנות מחשב נייד. קודם כל ההתלבטות שלי היא האם בכלל לקנות מחשב או בחו"ל או בארץ? בכל מקרה במידה ואני אקנה מחשב בארץ זה יהיה מאילת. המחשב הוא למטרות לימודים, תוכנות שקשורות לתואר של מהנדס תוכנה שפות תכנות וכד'. אין שימוש במשחקים, מסך 13-15 אינטש, זיכרון 16 ג'יגה ומעלה, כונן SSD 256GB ומעלה, רזולוציית מסך 1920X1080 ומעלה, יש צורך ביציאת HDMI ובUSB 3.0 ובכלל בכל יציאות חדשות שיתנו לי מענה לטווח הארוך. דרושה תמיכה לתחנת עגינה. צפייה בסרטים 4K ותלת מימד(קיימת אצלי טלוויזיה 50 אינץ תומכת 4K ותלת מימד ככה שאני אשתמש במחשב לחבר לטלוויזיה בכדי לצפות בסרטים.) אין צורך ברישיון של מערכת ההפעלה אם זה בא כתוספת למחיר הקיים. בלו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מתעניין בHP touchsmart all in one החדש. אני מעוניין בתכונותיו הייחודיות כגון מסך המגע וall in one ואיני מעוניין להרכיב מחשב לבד (למרות שבמחירו, 8600 שח ניתן לבנות "מפלצת") אשמח לשמוע מבעלי ניסיון או מביני עניין אם מפרטו (שאני מבין שהמעבד למשל שייך ללפטופ) יוכל להתמודד בכבוד עם יישומים כגון אימיול אייטיונס המון יישומי אופיס ואקספלורר יחדיו, למשל. (כי יש גבול למחיר שאפשר לשלם רק בשביל הגאג'ט, צריך שגם יעבוד נורמלי) הנה המפרט- http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/12454-12454-3352963-3352964-3352964-3849079.html תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים ולימודים * גודל המסך? ניראלי שאלך על 15.6 * רזולוציית המסך? אין לי מושג. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין לי דרישה מיוחדת אבל שלא יהיה משקולת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן קשיח רגיל, גודל של 500 יספיק אם יש יותר בחבילה אז אפשרי * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן! חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שמעתי שdell טובים * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ואני אשרוד איתו 4 שנים. מ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף ש"ח לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך מעט דת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400ש"ח ימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מעט עריכה גרפית ותכני HD עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיודע לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : league of legends, farcry 3, המשחקים הכי חדשים מבחינתי, אשמח אם ירוצו בהגדרות כמעט מקאסימליות בצורה טובה מאוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920.1080 או שאולי עדיף 1600.1200 לא בדקתי מה עדיף לגיימינג -לאילו הגדרו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני זקוק בבקשה לעזרה בבניית מפרט מחשב חזק לעבודה ובמחיר הגיוני המחשב מיועד לעריכה כבדה מאוד של תוכנות סאונד, וידאו, תמונות ובין היתר גם לשימוש ביתי (אופיס, צפייה בסרטים וסתם גלישה באינטרנט) תודה רבה כל הפרטים הנוספים מצורפים בשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב - 6000 ש"ח, אפשר לחרוג עד 7000 במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו, סאונד ותמונות + עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לקנות מחשב והרבה זמן לא התעסקתי בזה. אני מחפש מחשב שיוכל להתמודד עם דברים סטנדרטים כמו סרטים וכו' אבל גם שיוכל להריץ משחקים (לא צריך שיתמודד עם המשחקים הכי חדשים) אין צורך במסך ובציוד הקפי וגם כונן דיסקים נראה לי מיותר. מוכן להשקיע כ2500 ש"ח עם עדיפות כלפי מטה למרות שנראה לי שכבר זה גבולי תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - כללי - אינטרנט, סרטים, תכנות, לעיתים משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - בעיקר השלמת חוסרים מהשנים האחרונות, לא חייב ביצועים גבוהים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - ככל הנראה 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות 3. …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בכרטיס 5970. רציתי לדעת איך לשפר את המערכת בכדי לנצל את כרטיס המסך שלי טוב יותר. אני כרגע עם : Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Asus Rampage Extreme OCZ DDR3 Reaper 1600Mhz 4GB (2GBx2) ספק כח 750W. אני לא יודע איך עושים OC. אם ממליצים על החלפת מעבד + לוח אם אז אבקש שבלוח האם תהיה יציאה אופטית. תודה לעונים, עידו.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין Msi Wind ל Eee 900 אני מעדיף את הווינד , אך חסרונותיו ע"פ Eee 900 הם שאין לו מולטיטאצ' במשטח מגע ושיש לו רמקולים זוועתיים . רציתי לדעת האם יש גם הבדל גדול בין סוגי המעבדים שלהם .
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חושב על למכור את המארז הנ"ל ולהחליפו ל-P280 של אנטק (590 ש"ח) ואני רוצה לדעת בכמה אוכל למכרו כדי לדעת כמה כסף אצטרך להוסיף מכיסי. המארז נרכש לפני כ-4 חודשים מ-KSP ויש עליו אחריות ויש לי קופסא ואת כל החלקים שהגיעו עמו. סיבת ההחלפה היא שהוא רועש בשבילי קצת והוא שואב אבק רציני ;D וראיתי שהאנטק שקט משמעותית, נוח יותר ויפה לטעמי. (פילטרים מגנטיים למארז הזה עולים 250 ש"ח אז אולי אופציה משתלמת יותר היא למכור אותו) תודה למציעים ולעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
, שימוש תוכנות אדריכלות (revit) וקצת תיכנות בסיסי . רוצה 64 זכרון ולפחות 1TB ssd + אולי HD נוסף .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לסיוע בבחירת מחשב. להלן הדרישות, למטה צרפתי שתי אופציות ואני לא ממש בטוח לגביהן. בעבר השתמשתי ב thinkpad x61 והייתי מאד מרוצה ממנו. לא בוחנת כרגע thinkpad מפאת המחיר. * מטרות המחשב?: כלי עבודה עיקרי, הולך איתי לפגישות, משתמשת בעיקר אינטרנט וoffice, אבל צריך להיות מסוגל לעבוד עם כמה מצגות במקביל + כמה חלונות אינטרנט במקביל * גודל המסך? "12-13.3 * משקל רצוי? מקסימום 2 ק"ג, עדיף 1.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממוצע יספק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא יודעת * צורב DVD? עדיף, אבל לאור ההשפעה על נמשקל... * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם יש לכם …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ללא מסך ולא לoc אלה כמו שהוא( אני לא יודע איך עושים oc ולא בא לי להתחיל להסתבך עם זה) ומומלץ שמי ששלוח מפרט ישלח לי בהודעה פרטית(כי רשום שאסור לרשום שם של חנות) או בemail- samit_@netvision.net.il מאיפה אפשר לקנות את המפרט ההוא כדי שאם אני יחליט לקנות אני ידע מאיפה תודה לכל מי שישלח מפרט
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בניית מחשב עבור צפיה בHD כולל שמע ברמה גבוהה מפרט שהכנתי מה אתם חושבים: מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box ¤761 לוח אם GIGABYTE GA-MA69G-S3H ¤458 כונן קשיח Westren Digital WD3200KS 320GB ¤424 זיכרון SAMSUNG DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤227 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCIe ¤591 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤190 מארז כולל ספק Antec NSK2400-EC 380W ¤615 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3494¤
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב נייד עד 4500 ש"ח , לתוכנות + אופיס + מצגות + אינטרנט (קיצר לא משהו מיוחד) ממה שבדקתי , Dell יקרים מאוד ומשום מה לא חזקים בכלל. לדוגמא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MHVMRD352782kv המחשב הזה חלש ביותר , לעומת lenovo באותו אזור מחיר: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C4153 ה lenovo חזק פי 3 מה dell ועולה פחות , יש הסבר לזה? ובקשר ל HP , נראה כי הם שמים דגש על כרטיס מסך , רכיב שפחות נחוץ לי מכיוון שאין צורך במשחקים. יש המלצה למחשב מהם? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב + מסך 24". שימושים: שימוש משרדי רגיל, תכנות (בעיקר על Visual Studio ו-Matlab), קצת (ואולי בהמשך יותר) וירטואליזציה (vmware, virtual box), סרטים, וממש מעט משחקים. לכל שימוש שהוא אציין שאיני פריק של ביצועים, לא יקרה כלום אם משהו יקח עוד כמה מילי. הדבר שהכי חשוב לי בכל מקרה הוא השקט של המחשב (ולכן גם הבחירה של המארז). ניסיתי להתייעץ בשבועיים האחרונים בנוגע לרכיבים ספציפיים בפורומים השונים פה, ולצערי לא קיבלתי תשובות לכל השאלות. הפורום הזה נוטה להיות יותר פעיל, אז אני מקווה להצלחה גבוהה יותר. בכל מקרה, התקציב הוא לא קשיח לשום כיוון, ומהווה פשוט את ההערכה הנוכחית של מה שבניתי. לא אכפת לי לחרוג, בטח שלא אכפת לי לשלם פחות. אני אתחיל מהמסך - כרגע האופציה המוביל…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מחשב לגיימינג וקצת כתיבת קוד תקציב עד 4800 ש"ח קיבלתי את ההצעה המצורפת ואשמח לשמוע את דעתכם https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=217722
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-