עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

חברס אני מחפש מפרט ב 5800 שקל +- אתם יכולים להוציא לי מפרט למשחקים בבקשה? אהה כן בלי מסך,ורמקולים. TNX

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, אודה לחוות דעת על המפרט מטה. מחשב גיימינג בתקציב 5K+-. תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24' 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. P-4 3.0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache (775) AG8-3RD EYE(915), S-775 512MB x 2 Hyper-X Kingston X600-XT 256MB DVI PCI-E +silent tower tt למעבד ולא אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש לשנתיים ,שלוש הקרובות כך שאני רוצה לשמור את הPCI-E לשם שידרוג עתידי כשהרוחב-פס ינוצל באמת ולא זה לא כזה יקר באופן יחסי יוצא לי מה אתם חושבים?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by SuperKiller2,

אהלן! אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי שנקנה לפני שנתיים וחצי. הריכוז יהיה סביב כרטיס המסך והזיכרון לדעתי, וכמובן שחוות דעת נוספות יתקבלו בברכה! התוכנית היא לרכב על המבצעים של הBF במידה והם משתלמים. המפרט הנוכחי שלי: [TABLE=width: 500, align: right] [TR] [TD=align: left]Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Arctic Freezer 13 CPU Fan[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]GIGABYTE P67A-D3-B3 s1155, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Kingston SSD 120GB SATA3[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA I…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן חברים, אני צריך לקנות מחשב נייד אשר ישמש אותי כסטודנט. ערכתי רשימת מכולת של הדברים שאני צריך מהמחשב ויש לי כיוון לגבי המפרט. כמו כן, התקציב שלי הוא באזור ה 1500 ומטה. שאלתי היא האם אתם חושבים שאני יכול ללכת על מעבדים כמו הסלרון? או אולי cor 2 due? לזמנים של היום אני חושב שאני יכול לדרוש מינימום I3 אבל החנויות עפות על עצמן עם המחירים. הצרכים שלי הם: - תוכנות אופיס - SPSS בעתיד, - פוטושופ / אילוסטייטור מדי פעם (לצרכי עבודה, במידה ותהיה לי משימה דחופה שדורשת ממני לעבוד מרחוק. בגדול אני בונה על כך שאוכל להתחבר מרחוק למחשב שבעבודה כך שנדרש רק חיבור אינטרנט טוב יציב. אך עדיין אני רוצה להשאיר לעצמי את האופציה להפעלת תוכנות רק למקרה חירום) - אינטרנט , מיילים וידיאו, חדשות …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מעבד: intel pentum d 930 dual core 3ghz 2*2mb l2 lga 775 box לוח אם: - asus p5nd2-sli זכרון:g.skill ddr2 667mhz 1024 mb 5-5-5-15 דיסק קשיח:wd 80gb 7200pm 8mb sata2 ספק כח:thermaltake w0093ru silent purepower tr2 500w pfc מארז:sunbeam samurai black רוצה למשחקים - במחשבה על העתיד. יש לי את כל השאר ( כ.מסך 7800GT, אלא אם כן צריך עוד מאוורר או משהו, מה אתם חושבים?) המחשבה היתה על INTEL בגלל שאני לא רוצה לחכות עוד כמה חודשים ללוחות תומכי הDDR2. הלוח תומך SLI, 667 DDR2 . מחירים: מעבד 2200, לוח 760, זכרון 500, דיסק קשיח 370, ספק כח 520, מארז 230 , הרכבה 170 המפרט מנועה מחשבים - סה"כ 4750.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מחשב AMD : מפרט בסדר?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dood,

שלום , בניתי מפרט ב 6000ש"ח אני מעוניין שתגידו לי אם הוא טוב או לא ומה יש לשפר במסגרת התקציב ... 1 AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache - RETAIL 1,492.98 ש"ח 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original 992.34 ש"ח 1 SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB + TV - OEM 1,582.38 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 447.00 ש"ח 1 LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE 259.26 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6919 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - white 375.48 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.86 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8VT800 Pro (K8T800) - ATX 724.14 ש"ח סך הכל לתשלום: 6,043.44 ש"ח אני בעקרון מתלבט בקשר לזכרון הפנימי , האם אין הבדל בינו לבין סמסונג או זכר…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מחשב htpc לסרטים ב1080p משחקים כבדים והכי חשוב שיעביר פורמטים חדשים 4k חשוב שיהיה שקט וחזק.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by itay3ez,

מיועד למשחקים כבדים השאלה אם יש פה מקום לכסוך לי עוד קצת כסף ולא לשנות ממש את הביצועים של המחשב המפרט שהרכבתי הוא ככה : [table][tr][td]מק"ט[/td] [td]מוצרים[/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td][/tr] [tr] [td]C2500KBS[/td] [td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td]1[/td] [td]₪1240[/td][/tr] [tr] [td]GP67AUD3B3[/td] [td]Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 for socket 1155[/td] [td]1[/td] [td]₪642[/td][/tr] [tr] [td]RC-932-KKN1-GP[/td] [td]Coolermaster HAF 932 Black[/td] [td]1[/td] [td]₪599[/td][/tr] [tr] [td]SS-750AT[/td] [td]Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail[/td] [td]1[/td] [td]₪561[/td][/tr] [tr] [t…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן, אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בהמלצה על לפטופ שמיועד לסטודנט - להריץ סרטים, לשמוע מוזיקה, לעבוד על קבצי אופיס... שום דבר כבד במיוחד, שיהיה מחשב קל (גודל מסך של 13-14 אינץ'), בלי פונקציות מיוחדות. אחראיות בארץ תוסיף בהחלט. כל עזרה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום אשמח לעזרה בהרכבת מחשב לצורך עבודות גרפיקה עם בתוכנות : פוטושופ, SKETCHUP, AutoCAD הסכום עד 2500 ש"ח לא כולל מסך וכולל מקלדת עכבר. אשמח למפרט בTMS או SKY PC או חנות אחרת מאיזור המרכז (נתניה). תודה מראש .

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם , מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט , אופיס , תכנות אולי קצת אוטוקאד וכדומה , משחקים (BF 3 ) , בגדול אני רוצה שהמחשב יחזיק לי לתקופה ארוכה . * גודל המסך? לא יותר מ 16" (רצוי בסביבות ה15) * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI , ESATA , USB * בלוטות? אין לי צורך מיוחד * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB יותר חשוב שיהיה 7200 סל"ד * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך מיוחד אם יש אפשרות לקבל כחלק מובנה …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by the_big,

כשאני מדליק את המחשב רואים תמונה אבל אין את האור הלבן שמאיר את המסך האם נשרף מנורה?? יש אשפרות לתקן דבר כזה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי מחשב נייד מדגם G62-b50SJ של HP (נקנה לפני שנתיים). שבוע שעבר המסך החליט לפתוח בשביתה והוא פשוט לא נדלק. רק אחרי שמבצעים הרבה פעמים כיבוי והדלקה מחדש של המחשב הוא עובד (מספר אקראי, לא קבוע). כאשר מחברים את המחשב למסך חיצוני, הכל עובד רגיל. בדיקות שעשיתי (ולא עזרו): - פתחתי את המחשב וניסיתי לבדוק אם החיבור למסך רופף או משהו בסגנון, אבל לא מצאתי משהו בעייתי בחיבורים. - חיברתי לו מסך חדש (של מחשב נייד), והמסך החדש גם לא עבד. - החלפתי כבל VIDEO לכבל חדש, והמסך עדין לא נדלק. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, אשמח לעזרה במציאת מחשב נייד שעונה על הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה-5000 שקלים, אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין חשיבות 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15 אינצ' וש…

17. Started by אמיר בושרי,

אהלן אני לפני הזמנת מחשב ע"פ מפרט שנבנה עבורי, איך אני בוחר מארז מתאים? יש חברות מומלצות? טווחי מחירים? המליצו לי בחברה 2 מארזים אך ע"פ הסתכלות עליהם ביוטיוב, לא באו לי טוב בעין. :}

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by dannyg,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק לצורך משהו קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).\\ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by david.ez,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA V, FC 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by DTS,

היי אנשים, אני מעוניין במפרט מחשב עד סך של 2200 ש"ח ללא ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, מסך) אך עם רמקולים שיהיו איכותיים לשמיעת מוזיקה. כמה דגשים: - המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ולצרכים קלים (האזנה למוסיקה, דפדפן, מסנג'ר, גג צפייה בסרטים) ולא יותר. - חשובה לי איכות השמע של המוזיקה אותה יפיק המחשב יחד עם הרמקולים. - אני ככל הנראה משלם במזומן, זהו תקציב מקסימום ואני מאוד מעדיף אם כל העסק ילך לכיוון של 1800 ש"ח סה"כ אז להתחשב בזה (: אני באיזור השפלה, מרחובות. תודה מראש !

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Bypass,

נראה שה DV6000 הישן והטוב שלי הלך אתמול לעולמו, ביפ אחד ארוך ושניים קצרים בהפעלה וכלום, נראה שזה קשור לכרטיס גרפי ששווק חיים אחרי כ 8 או 9 שנים של שירות נאמן... דרישות : שום דבר מיוחד,רק שיהיה אול ראונדר ויוכל לעשות קצת והרבה מהכל בצורה סבירה, וביחוד אמינות ויציבות. מעדיף מסך גדול, 15.6. לא מעונין בדגמים זולים מדי. אין ממש הגבלה בתקציב, משהו בין 4 ל - 7K אני מניח. יש כל כך הרבה דגמים שאני פשוט אבוד... תודה רבה לממליצים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. דרוש מחשב שימש בסופו של דבר גם למשחקים (אם כי המשתמש הוא לא גיימר, וזה גם לא יהיה השימוש העיקרי של המחשב.. - אך צריך להתכונן לבואו של דום3, הלו2 וכו') כרטיס מסך הינו נתון, ומדובר ברידאון 9000 פרו (זה נתון ואין מה להעיר לגבי העניין) יש כבר צורב, מקלדת ועבכבר ולמעשה, דרוש כל השאר.. - המחשב לא יעבור אוברקלוקינג ההתלבטות שלי היא האם לקנות Athlon זול, כלומר XP2500/2600 -להשקיע בפנטיום 4 2.8 -או Athlon64 2800 ה A64 2800 כאמור הכי חזק, אך גם יקר בכ 200 שקל מהפנטיום 4 ומערכת BARTON תעלה כ 800 שקל פחות מהפנטיום 4 טכנולוגית, תוך חודש נכנסים ציפסטים חדשים 915/925 ולכן אני לא יודע כמה שווה להשקיע כיום בפנטיום 4 (או שמא מדובר גם כך בהשקעה ארוכת טווח ולכן עניין זה לא רלוונטי?) האם לדע…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by DoR TnT,

* מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים קלים , צפיה בסרטים וחיבור HDMI לטלויזיה * גודל המסך?15 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?3 שעות אפילו מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף בלי מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP\DELL בגלל אורך האחריות (3 שנים) אני מעדיף מחשב מהארץ אבל אם יש מפרט מחו"ל עד 850 דולר כולל משלוח עם אחריות בין לאומית מחנות אמינה אז זה גם אפשרות. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. זה לחבר, הנה המפרט: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 890 1 890 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 610 1 610 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos 285 2 570 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (BULK) 660 1 660 דיסקים קשיחים? Hitachi Price Units Total Deskstar 160GB Sata 495 1 495 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 300W 340 1 340 מסכים? SAMSUNG Price Units Total TFT 17'' 730B 8MS +DVI 1670 1 1670 Total price 5235 ¤ for payments 12 X 476 ¤ רציתי לדעת אם כדאי לקחת את ה6A21 עם 400W בעוד 20 שקל? כי 400W עדיף על 300W, אבל אני י…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by omri0910,

שלום, אני חדש פה, ולא בטוח שהפורום הזה עדיין פעיל (שמתי לב לכמות הודעות מעטה בכמה טרדים האחרונים), אבל אני אנסה בכל זאת. אני מעוניין להרכיב מחשב לתוכנות כבדות (אני מצלם ועובד המון עם לייטרום \ פוטושופ, VIEWRIM למינהם וכו') על שני מסכים בFHD. 1. תקציב מקסימלי: 6.5K-7.0K כולל מע"מ. אני אסע לאילת להביא אותו (רוב הסיכויים KSP), ככה שבפועל המערכת תעלה קצת פחות. 2. השימוש העיקרי יהיה עריכת תמונות בלייטרום ובפוטושופ. באופן דיי תדיר. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין רכיב שלא צריך לכלול במפרט. 5. השקט דיי חשוב - נאמר 6. 6. לא מתוכנן OC. 7. אין צורך במערכת הפעלה. 8. KSP באילת. אם יש ביקורות על הנושא - בשמחה. 9. בקשות מיוחדות - 16GB פנימי. SSD למערכת הפעלה. אשמח אם מי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים