ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=12869,12980
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ללא היקפי לא מתוכנן OC ישמש כמרכז מדיה ניתן לחרוג אם שווה חנויות מועדפות: פוקס, סקיי,זיגזג
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני עוד כמה שעות טס לארה"ב ומעוניין לרכוש מחשב נייד. שלא ישקול הרבה, לא חשוב מותג, אני מתכנן לכתוב בו וליעל אותו לעבודה משרדים ואולי לצפות בו קצת בסרטים (לא יותר ומשחקים אשאיר מחוץ לנייד) חשוב מאוד שיהיה נוח לעבוד בו ונוח לכתוב בו. אין לי הערכת מחיר בעיקר כי אני לא יודע מה המחירים בשוק, אבל אשמח לכל המלצה מניסיון או מהיכרות (-: אני רוצה להזמין את המחשב הנייד הייעודי כמה שיותר מהר. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקרון המחשב הוא למשחקים, אני לא גיימר ולא חייב שכל המשחקים ירוצו על U.HIGH אני בסך הכל רוצה שהמשחקים ירוצו כמו שצריך (שיהיה כיף לשחק בהם) ושהמשחקים בעתיד יעלו על המחשב (שהמחשב יחזיק לכמה שיותר זמן). אני בעקרוןדיי סגור על המפרט אבל יש לי בעיה עם הלוח אם, אני לא חושב שאני צריך את הלוח הזה (הוא יחסית יקר) אני לא צריך OC\CF\CLI אז אם אתם יכולים בבקשה להציע לי לוחות אם אחרים שיתאימו לשימושים שלי ויהיו יותר זולים אני אשמח. *שמעתי גם שבעזרת חלק מלוחותהאם אפשר לפתוח ליבה רביעית במעבד (בחלק מהמקרים) אז אם אפשר לדעת באילו מן הלוחות אפשר לעשות את זה ואם מישהו יודע להסביר על זה קצת אני אשמח (מה הסיכויים?,אם זה מסובך או לא? ועוד כל מיני דברים שכדאי לדעת) בקשר ללוחות אם אם אפשר השוואה…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?4200 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב?משחקים כבדים גלישה באינטרנט וכו' 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב כונן דיסקטים 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב?7? 8. הרכבת מחשב בחנות 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשתמשת תעבוד בינתיים על 12 Pinnacle Studio יחד כמה אפליקציות נלוות. לא נראה לי שמדובר במשהו שכולל בתוכו עיבודי תלת-מימד ודברים מסובכים בשלב הזה. כנ"ל לגבי תכני HD. כן מדובר בעסק קטן, ולכן המחשב צריך להיות יציב כמה שנים טובות, בקיצור אני סומך עליכם. השקט לא חשוב כמו האמינות של המחשב. אם השקט והאמינות הולכים ביחד, אין בעיה. זה כבר השטח שלכם. לא נדרש ציוד היקפי. give me your best shot. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש,ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אך תלוי בתמורה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית ,עריכת וידאו , תכני HD זה העיקר וקצת משחקים אבל ממש לא חשוב לי שהגרפיקה תהיה ברמה גבוה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). העיקרית זה פוטושופ, אילוסטרייטור בתדירות גבוה יותר אפטר, סינמה 4D, פריימיר, פלאש 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אשמח לקבל המלצה לרמקולים זולים אך איכותיים אך לא חובה 4. האם י…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להודות לכולם על העזרה בבחירת המפרט הלכתי היום להזמין את המחשב בלוג'יק פיסי והם הכינו לי אותו תוך שעה וחצי לא יאומן. המארז ממש מרשים ושקט אני ממש מרוצה. אחרי התקנה של חלונות המחשב פועל פצצה ועכשיו נשאר רק להתחיל לשחק. תודה רבה. המחשב עם מעבד AMD 3200 ,לוח של ABIT ULTAR ,זכרונות של TWINMOS,דיסק קשיח W.D וצורב NEC . [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב + מסך 24". שימושים: שימוש משרדי רגיל, תכנות (בעיקר על Visual Studio ו-Matlab), קצת (ואולי בהמשך יותר) וירטואליזציה (vmware, virtual box), סרטים, וממש מעט משחקים. לכל שימוש שהוא אציין שאיני פריק של ביצועים, לא יקרה כלום אם משהו יקח עוד כמה מילי. הדבר שהכי חשוב לי בכל מקרה הוא השקט של המחשב (ולכן גם הבחירה של המארז). ניסיתי להתייעץ בשבועיים האחרונים בנוגע לרכיבים ספציפיים בפורומים השונים פה, ולצערי לא קיבלתי תשובות לכל השאלות. הפורום הזה נוטה להיות יותר פעיל, אז אני מקווה להצלחה גבוהה יותר. בכל מקרה, התקציב הוא לא קשיח לשום כיוון, ומהווה פשוט את ההערכה הנוכחית של מה שבניתי. לא אכפת לי לחרוג, בטח שלא אכפת לי לשלם פחות. אני אתחיל מהמסך - כרגע האופציה המוביל…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להלן הצרכים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל הכל, אם מיותר אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (יישומי אופיס, גלישה באינטרנט עם 50 לשוניות פתוחות), וצפייה בסרטי FULL HD 1080p על מסך "24-22, וגיימינג בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: (FIFA, NBA, GTA, BattleField, Need For Speed) . -אילו משחקים לדוגמא ישוח…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כול הניידים ברשימה הנ"ל בעלי כרטיסי מסך ניתנים לשידרוג. Aspire 9920 8600M GT 20.1" C2D Aspire 9810 go7600 20.1" C2D Aspire 9800 go7600 20.1" C2D Aspire 9520 go7600 17" 512MB C2D Aspire 9510 go7600 17" 512MB C2D Aspire 9420 go7300 17" 256MB TC C2D Aspire 9410 go7300 17" 256MB TC C2D Aspire 9300 go7600SE 128MB TC 17" Turion Aspire 9120 go7600 256MB 15.4" C2D Aspire 7520 8400M G 256MB TC 17" Turion Aspire 5930G 9600M GT15.4" C2D Aspire 7220 7000M 896MB TC 17" Sempron Aspire 5920G 8600M GT 256MB /1GB TC 15.4" C2D Aspire 5680 go7600 256MB 15.4" C2D Aspire 5650 go7600 256MB 15.4" C2D Aspire 5630 go7600 256MB 15.4" C2D Aspire 5610 go7300 15.4" C2D Aspire 5580 go7300 256MB 14.1" …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין במחשב חדש. הצרכיים שלי מסתכמים באינרנט ומשחקי מחשב של הילדים - אשר אינם זקוקים לגרפיקה\מעבד מדהימים (סה"כ משתמשים בלומדות לגיל הרך): שאלתי מה תמליצו בין האופציות ולמה (איזון בין איכויות\מחיר) : 1. לוח עם כרטיס מסך OB (חשבתי על ASUS P4S533) 2. לוח ASUS P4S8-X-X ועם כרטיס מסך MX400 ASUS 3. אולי אופציה אחרת אשמח אם תמליצו על חנות\אתר שאפשר לסמוך עליהם ולקנות דרכם. זכרו שהצרכים שלי בסיסים , והעיקר מחיר נמוך. מעבר ללוח ולכ. מסך, בכוונתי להוסיף כדלקמן: זכרון 256 DDR, צורב LITEON, מקלדת+עכבר אופטי של מיקרוסופט, מודם V92, מעבד אינטל 1.8G הערה: אני נעול על מעבד INTEL (אני יודע שכאן בד"כ אוהבים יותר את ה AMD)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! תקציב: 300-600 ש"ח עם חריגה קטנה (כמובן שאם יש בפחות מה טוב), אפשר גם הצעות מאמזון. מחפש הצעה ללוח mATX למעבדי Ryzen 3th GEN המעבד שיהיה בו הוא AMD Ryzen 5 3600 -תמיכה בזכרונות מהירים, לפחות 3200MHz -יציאת M.2 (גם אחת מספיקה) -מיקרו ATX -אסטטי ונאה, אך בגבול הטעם הטוב- בלי יותר מידי אורות צבעוניים וכו'. -אין צורך בכל מיני פיצ'רים לא הכרחיים -ידוע כלוח אמין -משהו ששכחתי וכדאי להתייחס אליו . בקשר לPCI-E 4.0, לדעתכם נצרך או לא? הבנתי שכרטיסי מסך כיום לא עושים בו שימוש באמת. תודה חברים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000~3000 לשדרוג משחב גרוטאה לגיימינג א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100~ במקרים די קריטים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - המחשב מיועד בעיקר לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 crysis 3 FARCRY 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 24" בFULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למטה רשימת הדברים עיקריים שאני רוצה במחשב. יש אופציה למעבד QUAD. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1046 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-S3 ¤675 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - GV-NX86T256D - HEATSINK - RETAIL ¤730 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS ¤442 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤165 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤420 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ¤121 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤77 מחיר סופי: ¤3676 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לצרכי עיבוד תמונה עד 3000 ש"ח. המחשב צריך להיות 13 אינץ' וצריך להפעיל פוטושופ (אם לא הכי חדש אז cs3 לפחות). תודה טל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי אזשהו בלבול קטן ואשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את העניין... הכוננים הקשיחים בלפטופים הם כונני 2.5 רגילים עם חיבור SATA? ראיתי פה אנשים מתייחסים לכונני SSD עם חיבורMSATA. מה הסיבה לקנות כונן עם החיבור הזה? ברוב הלפטופים אי אפשר להכניס 2 כונני SATA? אם אני רק מעוניין להוציא את הכונן הקשיח שבא עם המחשב ולהחליף אותו למשל בsamsung 840 evo 250gb sata [בלי כונן נוסף], זה אפשרי? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים. התקציב באיזור ה5000, יכול להיות יותר בשביל מחשב טוב מטרות המחשב: בעיקר עבודה משרדית וצפייה בסרטים, אך שתהיה גם אפשרות לגיימינג (מעבר למשחקי פלאש כמובן...) * גודל המסך: 15, מבריק או מאט לא משנה * רזולוציית המסך: full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad): אין * משקל רצוי: עדיפות לפחות מ2.5, אבל אסתדר גם עם יותר מזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: ברור שעדיף כמה שיותר אבל זה שיקול פחות חשוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): HDMI * Bluetooth: לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata): לפחות 256 ג'יגה, עדיפות ל512 * כונן אופטי: אין צור…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ראיתי באשכול הדביק, שבמידת האפשר עדיף לעבוד על חשמל, ולא על סוללה. האם הכוונה הייתה שיש לנתק את הסוללה , או שאפשר להשאיר את הסוללה מחוברת , רק לחבר אותה לחשמל כל הזמן ? האם טעינת יתר מזיקה לסוללה ? האם כאשר הסולה מגיעה לרמת טעינה של 100 אחוז, המחשב אוטומטית, עובר לשימוש על חשמל בלבד ? -אם לא, יד אפשרות לתכנת את זה ב WIN 7 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: AMD Athlon 64 5000+ Dual Core לוח אם: Gigabyte GA-M56S-S3 זכרון: Kingston DDR-2 2Gb 800 MHz דיסק קשיח: 320Gb 7200 SATA-2 16mb buffer כונן אופטי: DVD-RW SONY-NEC x18 כרטיס מסך: Geforce 8600GT 256Mb כרטיס קול: High quality 8-channel audio כרטיס רשת: Ethernet 100/1000Mb LAN/Firewire מארז: Foxconn S-808 Midi Tower את המעבד אני משדרג ל-6000 הוא עולה בסביבות ה3-4 אלף.. והכרטיס מסך טוב? או שצריך לשדרג לגרסאת 512 מגה? בעצם .. איך המשחקים יעבדו?הויסטה תעלה טוב? בעיקרון איך המחשב יהיה?מהיר? התקציב 3,300 ש"ח
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב בעיקר להרצת MATLAB VHDL VISUAL C - צריכה מעבד חזק האם ההבדל בין http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t8100.htm ל: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1500.htm הוא מאוד גדול אם ב:VOSTRO מתקינים WINDOWS XP וב:INSPIRON מתקינים VISTA האם זה קריטי לשדרג את ה:HARD DISK או ש 5400RPM מספיק? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, המרחק צפיה יעמוד על בערך 3 מטר-2.80 אני לא סגור על כמה אינצ' אני צריך ללכת, ולכן אשמח לקבל את המלצתכם. המסך כמובן יציג תכנים כמו כל מחשב, בין אם קריאה, כתיבה, וגיימינג קל, אז לכן חשוב שהוא יתאים לדרישות של FHD להנאה מירבית. לכך אני מפריש אלפיים ש"ח, אפשר לחרוג עד 2500 אם יש בהחלט סיבה ראויה (שאשמח לדעת מה היא, כי אני פשוט בור ועם הארץ בתחום). נעבור למחשב, בעקרון מחשב גיימינג שיכול לנצל היטב את הרזולוציה של המסך. לא צריך ציוד היקפי למעט מקלדת פשוטה ועכבר שעובד על כל משטח. תפקידו של המחשב יהיה בעיקר גיימינג קל וכול מיני משחקים, והמטרה שלי שהוא יחזיק כמה שיותר זמן. מחשב בשבילי זה חתונה קתולית. ולכך אני מוכן להקציב 4 אל"ש, ואפשר לחרוג ל-5 רק במידה וזה באמת משתלם (בדומ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מחשב htpc, שיריץ את boxee על לינוקס, ויתחבר לטלויזיית lcd 42" full Hd (1920x1080) lg60fr כרגע אני מחכה לion של נוידיה, שאמור להיות מאוד זול, ולתמוך ב 1080p. הייתי מעוניין לדעת מה המפרט הזול ביותר שיכול לתפקד כhtpc. (ולכן אין תקציב, אני לא יודע מה הטווח). דגשים (לפי סדר חשיבות): 1. מחיר. 2. שקט. 3. upscaling (גם בתוכנה). 4. תמיכה בלינוקס. (כך שלא צריך רשיון למערכת הפעלה). 5. גודל (קטן ככל האפשר). 6. אין צורך ביכולות הקלטה, אבל הייתי מעוניין לדעת כמה זה עולה. 7. אין צורך באלחוט - יש יציאת ethernet ליד הטלוויזיה. 8. יש מקלדת + עכבר אלחוטיים microsoft wireless 1000. אם יש משהו יעודי וזול, אשמח לדעת. תודה רבה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר בסלון מחשב נייד לשם שמיעת מוסיקה במערכת סטריאו וצפייה בסרטים בטלוויזיה. (כרגע יש לי מחשב ישן בלי יציאה לטלוויזיה שמשמש רק למוסיקה). השאלה שלי היא מה הדרישות המינימליות (והמחיר בהתאם) למחשב כזה? - מן הסתם יציאת HMDI, שיקלוט טוב אינטרנט אלחוטי (לצפייה בוידאו מהאינטרנט), ושיהיה מספיק חזק (מעבד? זיכרון?) כדי לנגן סרטים כבדים (במחשב אחר שלי סרטים כבדים לא מצליחים לרוץ...) - אז מה מומלץ לקנות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה נייד לסטודנט לשימושי אופיס ואינטרנט עד 4,000 ש"ח. מסך מט ולא מבריק, עמיד למכות, מעבד עד כמה שניתן מהיר וחזק וכמה שיותר זיכרון. משקל, כמה שפחות. גודל מסך מועדף - בין 13 ל-15, עדיף כמה שיותר גדול. כונן כמה שיותר גדול. זהו. תודה. אשמח להעדפות והערות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-