ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
היי לרוב, בפורום, אני וגם שאר הגולשים נדרשים לסייע במציאת מחשב נייד בסכום מינימלי במקרה הטוב. זה בהחלט לגיטימי וכל אחד ורצונותיו. אבל.... הנה סקירה מעמיקה של שני ניידי פרימיום שמתחרים על תואר הנייד העסקי של השנה. נכון שיש עוד יצרניות בסיגמנט הזה, אבל שני אלה הם המובילים. רק לקחת בחשבון שזו נקודת מבט אישית של עורך הסקירה וגם כמה דברים ( כמו העלות ) קצת שונים בארץ. תהנו ! https://www.ultrabookreview.com/20144-best-ultrabook-2018-x1-carbon-vs-xps-13/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחרי בדיקות והמלצות מהפורום, הדגם הזה יצא הכי משתלם. בבדיקה בחנויות נאמר לי שאיכות החומרים בו, ויכולות הקירור שלו יגרמו לבלאי גבוה ושמכשיר זה הוא home edition. אשמח להבין האם יש אמת בדברים אלו. תודה רבה מראש, גל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ עימכם בנושא הנ"ל, כרגע מבלי להיכנס לענייני תקציב ודגמים ספציפיים. האם לדעתכם כדאי באופן כללי לקנות מחשבים ניידים? איך אפשר לבדוק דברים כגון תקינות סוללה, הארד-דיסק וכד'? כמו כן - איך אפשר לבדוק שהאחריות היא מהימנה, בתוקף וכן ניתנת להעברה? אם למישהו פה יש ניסיון ברכישת לפטופ יד שנייה - אשמח לשמוע ... תודה (:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ההבדלים בין ספקי HEC לבין LIBERTY משמעותיים?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. נתקלתי ב"מבצע" הנ"ל: http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4926630&came=3906 לא כתוב כלום על לוח אם ומעבד. אלא דווקא על סוג הDVD. זה מזכיר לי את הימים של ECS + DURON 1700 מולחמים שנמכרו בתור "AMD 3100PRO+" אני מציע להתקשר לדילר ולשאול אותו פרטים על מעבד, לוח אם ואחריות.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? שני מפרטים אחד עד 2400 השני עד 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד המקסימום 2400 או 2000 בהתאמה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, גלישה עם הרבה טאבים, סרטי hd ישירות למחשב וגיימינג קל-בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! סוף סוף התקבלתי ללימודים. אני עובר לבאר שבע וצריך מחשב נייד שישמש אותי ללימודים ובכלל להכל. אז... 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל שקל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, מחשב לשימושי סטודנט ולשימוש כללי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): בעיקר נטפליקס, סרטים וסדרות, אופיס הכנת עבודות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים מאוד בעיקר league of legends 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/או…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגנב לחבר שלי המחשב, והוא מחפש תחליף. המחשב בעיקר לוורד, מצגות וסרטים HD. הראשון:Acer Aspire 5742G-5464G http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11207 השני: Lenovo IdeaPad G570 M513QIV http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12401 אני לא סומך על הכרטיס מסך המובנה הישן של אינטל לסרטי HD. לעומת זאת, החדש של ה SB נראה לי מספיק חזק בשביל זה. אני גם לא רוצה מעבד שהוא לא מסדרת icore, בגלל הזמן שהמחשב ישב על המדף (סביר להניח). אשמח לשמוע חוות דעת על המחשבים האלה, או אם יש המלצה על מחשב אחר בטווח שבין 3000 ל-3500, כאשר הנטייה היא לגבול התחתון. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Pavilion+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+14%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Argento/9980058.p?id=1218204946500&skuId=9980058 כדאי בכלל להתעסק עם HP?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודי הנדסה תעשיה וניהול, צפיה בסרטים ואינטרנט. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך: FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה. * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא אשמח לראות אופציות ולפי זה אני אבחר את התקציב.. תודה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האלן חברים אשמח לחוות דעת על המפרט הבא http://pcpartpicker.com/p/sbxNHx המפרט נטו למשחקים,ובנוסף הרכישה תתבצע רק בעוד חודש וחצי שיהיה בארהב תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 2. מה שימושי המחשב? גיימינג, עריכה גרפית ועריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: Adobe Master Collection CS6 - שימוש יחסית כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed, Watch Dogs, The Witcher 3, The Sims 4, וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים של 1680X1050 לעריכה ועבודות, בגיימינג אני הרבה פעמים מכבה מסך אחד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את ה Asus Eee Pc שמגיע עם נפח של 3.72g אחרי התקנת מערכת ההפעלה(xp) ואחרי שהמערכת לקחה לי 1.5g בתור זיכרון וירטואלי לא נשאר הרבה מקום(קצת פחות מגיגה). אני בכול מקרה ידעתי מראש שאני הולך לקנות כרטיס Sd על מנת להרחיב את הנפח שאיתו מגיע הנייד. לאחר שצפיתי קצת במחירים החלטתי ללכת על ה8g מכיוון שה16 קצת יקר לי וגם כי אני לא צריך כול כך הרבה מקום. מה שאני שואל זה בעצם איזה כרטיס Sd יתאים לשמש להרחבה זו. יותר מכך ראיתי ש ב Zap יש מהירויות שונות מ45 ועד ל300. אני מתאר לעצמי שככול שזה מהיר יותר ככה טוב יותר. אבל מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני קונה Sd ולא הארד דיסק אני אשמח לעזרה בנושא . תודה מראש לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^^ מה שהוא אמר ניסיתי דרך ההגדרות של העכבר בקונטרול פאנל, ביוס (עכבר מובנה..) וגם דרך DEVICE MANAGER ללא הצלחה רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד פשוט לעבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט. רצוי מחשב קל עם איכות סאונד גבוהה ורזולוציה טובה, אבל אלו בעדיפות שנייה. העלות של המחשב הנייד צריכה להיות לא יותר מ-2500 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה יש בעגלת הקניות? הסר כמות. מוצרים סה"כ AMD Athlon XP 2500 Mobile 1.8GHz 45W 266MHz Barton CPU OEM 590 ש"ח ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD 390 ש"ח OCZ 256MB DDR PC3200 400mhz Premier Series 355 ש"ח Compucase Midi Tower CI-6A19 Black - מאוורר נוסף למארז : ללא מאוורר נוסף 336 ש"ח Thermalright SLK-900A for AMD 207 ש"ח Vantec Tornado 92MM Case Fan 98 ש"ח סה"כ 1,976 ש"ח טוב זה המפרט הסופי אני מתכוון לעשות oc כבד, ואני צריך קירור דחוף דחוף, אז תגידו לי אם זה בסדר תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית חלקה, וסרטים באיכות HD FULL * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא במיוחד, שיהיה מומצע + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI חובה * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GM * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LENOVO, HP , ASUS ,DELL המחשב מיועד אך ורק לעבודה משרדית שזה אינטרנט ואופיס, כמובן לצפייה של סרטים באיכות HD FULL אז כרטיס מסך שיתמוך ויריץ חלק. תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעניין בשדרוג הלוח אם, זיכרונות, מעבד, כרטיס מסך. חשוב שיהיה טוב לOC בינוני. חלקים שיש לי שברצוני להעביר למחשב חדש. מארז אנטק 900 ספק LIBERTY 400W קירור BT צורב DVD ונגן DVD דיסק קשיח WD 250 ועוד אחד של80 מסך סמסונג LCD 17 730B (יוחלף בקרוב ל22) מתלבט קשות בין אינטל לAMD ברצוני להוציא את המקסימום מה3000 ש"ח שיש לי. תודה מראש לעוזרים!
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[glow=red,2,300] CPU: Intel P-4 Nrthwood 2.0A Ghz 512KB Cache 0.13 Motherboard: Elitegroup P4VXAD Purple Memory: Kingston 256MB DDR PC-2100 Video Card: Sapphire Radeon 8500LE 128MB DDR + TV + DVI-I Hard Disk: Seagate 80GB 7200RPM ATA-100 CDRW: Liteon 40x12x48 DVD: Microtek 16x48 Monitor: Proview 986 19" Speakers: A4Tech ASW-15 Sub + 2 Mouse: Pine Optical Keyboard: ? ? ? Webcam: Logitech Case: Tsunami Virgo Teac 1.44 [/glow]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחרונה צץ קו אנכי קבוע ומטריד (בצבע כחול) לגובה מסך הלפטופ (IBM R50e) בצד שמאל. נראה כי זו בעיה במסך עצמו. האם התופעה מוכרת ומה השלכותיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שפתחתי פה בפורום נושא בקשר לבניית מפרט (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=475090.0) והסתכלתי קצת בנושאים של אחרים הגעתי לשני המפרטים הבאים שהם מאוד דומים בבסיס שלהם עם אותו המעבד ואותו כרטיס המסך אבל רציתי לדעת איזה לדעתכם עדיף ואם בכלל עדיף שילוב של שניהם או משהו בסגנון. מפרט 1: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 CPU Cooler Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5 צורב LG GH22 SATA x 22 Black ANTEC Three Hundred 300 Gaming SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לפטופ של LENOVO T61 שיש בו בלוטופ ואני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות כדי לראות סרטים ברכבת... האם כל אוזניות אלחוטיות של טלפונים יעבדו? או שצריך אוזניות מיוחדות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 11000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? גיימינג קל, סרטים, כללי. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: FIFA, PES, Watch Dogs 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. מעדיף מקלדת מכנית (סוויץ' חום) ועכבר עם אחיזת Palm. לגבי רמקולים - מעדיף כאלו בסגנון microlab solocX (אם יש לחלקכם ניסיון איתם אשמח אם תציינו) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. ׁ(אם יש לכם ידע בתחום אשמח שתציינו ציוד היקפי, אם לא אז רק מחשב-מסך) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט צריך לכלול גם מסך. העדפה ל-INTEL
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר למשחקים, וגם לאינטרנט ועבודה רגילה. חשוב לי שיהיה חיבור לטלויזיה. חשוב גם שיהיה מחברה ידועה ועם אחריות... תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-