ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריכה עזרה בהרכבת מפרט העונה על הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה, סרטים במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). dot net, java וכדו' מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 5. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב 6. האם ישנה העדפה ל…
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
קניתי את המחשב שמצוין למעלה והמטען ממש ענק וזה מטרד להיסחב איתו ללימודים. המטען ענק כ"כ בגלל הI7? (דגם 2630) אפשר להשיג מטען קטן יותר שמתאים למחשב? איפה? איפה אפשר להשיג סוללה 9 תאים או 12 תאים למחשב בארץ? יש הפרש מחירים משמעותי לעומת חו"ל?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל מהכל- בעיקר מולטיטסקינג רציני של תוכנות ואינטרנט...שאני כותב אינטרנט אני מתכוון לשימוש טובעני של 80 טבים ויותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280-1024 אך ישודרג ככל הנראה לFHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אורי.. מבקש גם המלצות לציוד הקפי, אך זה לא החלק הקריטי- העזרה העיקרית שאני צריך היא המפרט עצמו והמסך. כמו כן, מבקש HD של 1T לפחות. תודה מראש למומחים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אתם קובעים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שכח 2. מה שימושי המחשב ? בעיקר משחקים , עבודה על פוטושופ ברמה סבירה (לא קבצי ענק), וגלישה \ שימוש כללי כמובן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: פוטושופ תדיר, משחקים חדשים תדיר, הרבה הורדות במקביל לגלישה מרובת חלונות. ב) אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: בעיקר סקיירים, WOW, דיאבלו 3 , SC2..אב…
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר למחשב חדש: מעבד: Intel Core i5-2320 + מאורר לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זכרון: G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-24 1.25V Sniper כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD6850 TOXIC 1GB DDR5 256BIT - RETAIL - S6851GD5T דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue WD10EALX 3.5" 1TB 32MB SATA3 ספק כח: Antec EarthWatts EA-500 500W מארז: Antec Two Hundred מסך: Dell U2312HM UltraSharp With LED IPS 23'' DVI DP VGA WideScreen Black זה המפרט, המחשב (ללא מערכת הפעלה) עולה 5400 שקלים !!! אני אוהב לשחק במחשב וזו מטרתו העיקרית אבל המחשב יקר לי מידימה אני יכול לשנות על מנת להפחית במחיר אבל לא להפחית יותר מידי בחוויה תודה רב…
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב של לנובו מדגם T61, ובגדול אני מעוניין לשדרג את הזכרון. ידוע לי שיש SODIMM's של 2GB בשוק, אבל אני מתעניין אם עדיין נשאר ואם מישהו יודע מאין אפשר לקנות (חוץ מeBay) סטיקים של 4GB בשביל להרכיב קונפיגורציה של 2X4GB. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום הציאו לי את המפרט הזה ואני מתלבט עליו תוכלו לעזור לי בבקשה מעבדi5 2400 3.1ghz לוח ga-pa65-ud-b3-sata3 usb3 gigabyte זכרון team elite 1333mhz 4g צורב סוני או סמסונג dvdrw22 כרטיס מסך gt240 ספק כוח ippon400 12sm או /cool max12sm מארז atx ippon a6 דיסק קשיח 500gb sata 3 7200rpm westren digital זה המפרט הציאו לי עליו 2700 מזומן 2500 זה כאדי לקנות ב2500 או שיש מפרט יותר טוב באותו מחיר
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בוקר טוב,אחרי כמה שנים שאני כבר לא בעניינים הגיע הזמן לקנות מחשב חדש,ולהתייעץ עם חברי הפורום כמובן. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300,מעדיף שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? גיימינג ושימוש כללי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? COD החדש בעיקר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר בתקציב הנ"ל. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1066 לוח אם: Gigabyt GA- P67A-UD4 Socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪960 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black + SeaSonic 620 S12II-620 כמות: 1 - מחיר: ₪790 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪97 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪273 כרטיס מסך: HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 כמות: 1- מחיר: ₪1450 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK כמות: 1 - מחיר: ₪97 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה כמות: 1 - מחיר: ₪75 סה"כ: ₪4,730 מסך DELL U2311 ב-1,150 שקלים סה"כ כולל מסך: 5,880 ₪
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מיפרט מחשב [בלי מסך] גודל מסך שלי 19 אינצ שיהיה הכי סוס שאפשר עד 2000 - 2100 ש,ח זה בישביל CS CS = Counter strike רק למישחק CS הכי סוס שאפשר אל תישכחו ;D שבת שלום אני קונה מ אייבורי מחשבים ב ירושלים בבקשה עזרה אני קונה מחשב ביום ריאשון בבוקר אני רוצה שתיבנו לי אני חדש כאן ואני לא מבין את כל החוקים שצריך ליכתוב רק תיבנו לי ואני ילך בבקשה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הסיפור שלי הוא כזה : אני רוצה להרכיב מחשב נוסף בכדי שישמש בעיקרון לתוכנת השרת של Microsoft 2003/2008 , ואולי גם גלישה והורדה באינטרנט וזהו. ז''א המחשב יהיה כמו שרת כזה ביתי והמחשב הראשי שלי יהיה כמו תחנת עבודה המקושרת למחשב בו יהיה מותקן השרת אני לא כתבתי מה התקציב שלי בכותרת כי פשוט אני לא יודע כמה יכול לצאת המחיר בשביל מפרט למטרה זו , אני מצפה שאתם תעזרו לי ותגידו כמה זה יצא במחיר ואיזה מפרט מתאים , אני רק מנחש שבשביל שרת בלבד המפרט לא צריך ליהיות יקר וחזק מידי , אם אני טועה אז תקנו אותי בבקשה. אני רק אוסיף קצת פרטים : 1. לא אכפת לי מאיזו חנות יהיה המפרט 2. לא מתוכנן אוברקלוק או שדרוג עתידי 3. השקט של המחשב לא חשוב לי 4. לא צריך שום ציוד היקפי ולא צ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 1800 ש"ח (לא כולל מעבד, פירוט למטה) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? למקסם עלות-תועלת בסכום הנ"ל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ200 ש"ח אם ממש מצדיק את ההפרש, עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משרדית, מטלב א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מטלב (שימוש סטודנטיאלי) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המקסימלית היא 1680*1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאי…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד בין 3אלף ל4אלף.... *אני קונה אותו בישראל.. מעדיף גם שתמליצו איפה בדיוק כדאי לקנות אותו.... *מטרות המחשב... אממ בעיקר משחקים... וכמה שיותר כבדים שיוצא מהתקציב שלי... *גודל המסך... לא כלכך חשוב לי.. אלה אם כן זה ממש משנה.. אבל אולי 14+ *משקל לא חשוב *לא כלכך חשוב... אבל שלא יהיה קצת מידי... שלא יהיה פחות משעתיים? שעה וחצי אולי כמובן עדיף יותר... אבל אם זה משהו שממש משפיע על המחיר אז לא *דיסק קשיח? אני יודע?? 120GB +? *שיהיה צורב DVD... אבל אם זה ממש משפיע על המחיר אז עדיף להעלות בביצועים ולוותר על זה *שתהיה אחריות... בישראל... אבל שתהיה לכמה שיותר זמן... *אין העדפה לשום חברה כלשהי.... שיהיה אמין ומוכר.... תודה רבה לכולם....
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה על מפרט. בעיקרון, המחשב צריך להחזיר תכונות של תכנות ובמקביל להריץ מחשקים. איני גיימר, לכן לא לקחתי כרטיס מסך יותר חזק, אבל אני מקווה שזה יחזיק מעמד גם בעתיד. המפרט שקיבלתי: כרטיס מסך - VGA GAINWARD GT430 1GB DDR3 HDMI PCIEx16.8 ספק כוח - PSU HUNTKEY (V-POWER)550W TRUE 14CM BOX.7 מעבד - CPU INTEL I5-2300 2.8G/6M L1155 BOX לוח אם - MB GIGABYTE GA-H67M-D2 L1155 RETAIL מארז - CASE PC CM ELITE 310 WO/PSU SILVER.6 דיסק קשיח - HDD 3.5" SATA/3G SAMSUNG 1TB/32M ECOGREEN צורב - DVDRW SATA SAMSUNG X22 S223FBSBS OEM BLACK W/SFT זיכרון פנימי - DDR3 PC1333 MICRON CRUCIAL 2GB (4 כאלה) סה"כ: 2725.43 מפרט טוב ושווה את הכסף?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?הכי גבוהה שאפשר לבגיע בתקציב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?COD BO * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?יש צרוך בהכל 4.…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי - 4500 ש"ח לנצל את כול התקציב ניתן לחרוג עד ל 5000 ש"ח 2. השימוש העיקרי במחקב הוא משחקים כבדים דוגמא למשחקים שהמחשב מיועד: crysis, crysis 2, Assassin's Creed 2, sims 3 (כל ההרחבות), cod (כל המשחקים), dead space2, nedd for speed (the new), fifa 2011 and pes 2011 איני יודע מה הרזולוציה המקסימלית של המסך אך אני יודע שאני כרגע משתמש ב1050*1680 והוא בגודל 22 אינץ' המשחקים אמורים לעבוד בצורה חלקה על ההגדרות הגבוהות ביותר 3. אין צורך בשום ציוד היקפי (כלומר אני לא צריך עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך וכל דבר שלא נמצא בתוך האריזה של המחשב) 4. אין צור בכונן תקליטורים / צורב במפרט 6. השקט חשוב לי במידה 8.5 (המחשב יעבוד 24/7 ולכן חשוב לי שיהיה שקט) 7. איני מתכנן …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הוצעה לי מערכת מחשב, במחיר של 2,550 ש"ח. המחשב ישמש אותי לפעולות פשוטות: שימוש בלוח כתיבה אלקטרוני. הכנת סרטונים פשוטים. תחזוק אתר אינטרנט.. המפרט, כפי שנשלח לי לאימייל: מעבד Intel Q8400 לוח אם Foxconn G41 DDR3 זכרון Kingston 2GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח Samsung 500GB כרטיס מסך NVIDIA G-Force GT220 1024MB צורב DVD SAMSUNG מארז + ספק מסך מחשב MAG 22" מקלדת + עכבר פשוטים. האם המפרט תואם את המחיר? האם יש הצעות לשיפור? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עריכה , גיימינג כבד , OC במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?DELL 2209WA 22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים החדשים והאלה שהולכים לצאת.. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב למטרות עבודה משרדית. (אינטרנט, מסנג'ר, אופיס לפרטיו, וכולי.) המפרט מגיע מאתר גטאיט במחיר של 1690 ש"ח, כולל המסך. כמו כן ישמש למשחקים כבדים כמו סוליטייר ושולה המוקשים. (לא מעבר..) כמו כן, האם ניתן לחבר ללוח אם המצורף כרטיס מסך ATI X800XL שנקנה לפני כחמש או שש שנים?[br]פורסם בתאריך: 18.02.2011 בשעה 19:03:32 BTB
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הנני משתמש מאוד ותיק פה אך לא פעיל פה בפורומים כבר זמן רב. נתקלתי בבעיה ואני צריך את עזרתכם. יש לי כרגע מחשב סוני VAIO, על המחשב מותקנת מערכת הפעלה ויסטה HOME. וכידוע היא כבדה, מסורבלת ובכללי המערכת הפעלה הכי גרועה שנקלתי בה אי פעם. יש לי אפשרות להתקין וינדוס 7 על המחשב, אני פשוט לא מוצא את הדרייברים של המחשב ברשת, גם לא באתר של סוני, אני מתכוון כמובן לדרייברים של הכרטיס מס, כרטיס קול, רשת וכדומה, כול הדרייברים של סוני שמותקנים כרגע, ואני צריך שיהיו מותאמים לוינדוס 7.(או שאפשר להשתמש בדרייברים של XP?) בכללי לא מצאתי את הדרייברים בכלל. לא של ויסטה ולא של XP ולא של 7. הדגם הספציפיי של המחשב (אם זה משנה) זה: PCG-7143M סידרה NS11-SERIES יש למישהו אפשרות לעזור לי …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמה אמור לעלות מחשב כזה ואיזה מחשבים מומלצים יש? המחשב הוא בשביל אבא שלי אין כרגע תקציב מסויים, אני רק רוצה לראות אופציות טובות. רצוי גם שהחומרה שלו תהיה די חזקה , יותר מבחינת מעבד ו4GB ראם או עם אופציה לשדרוג למרות שאני מאמין שלרוב המחשבים יש אופצית שדרוג. אני לא מבין כ''כ בניידים ככה שאני לא יודע עוד איך למקד את השאלה אבל זה בעיקרון הדרישות. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ( לנצל את כולו) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, סרטי FullHD, משחקים כמו FIFA אשתמש במסך Samsung T220P ) 22” FullHD) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך לכלול מערכת הפעלה, הרכבה בחנות. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים - אני גר בחיפה …
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מתי בערך אמורים להגיע מעבדי Sandy Bridge של אינטל? ואם למישהו יש הערכה על השפעת המחירים של המפרטים הקיימים? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תשאלו מה הקשר? אז ככה - קופסת הגפרורים שבה אני ומשפחתי גרים בה מכתיבה מיזעור ותליה של כל דבר כולל את המחשב-שורה תחתונה: אני צריך מחשב בגודל הזה (פיזית) -http://www.dell.com/us/p/inspiron-zino-hd-410/pd?p=inspiron-zino-hd-410&view=pdetails עם ביצועים כאלה: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dkcwnn1&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=alienware-m11x-r2&vw=classic- ההגיון שלי אומר שאם ניתן למזער מחשב גיימינג חזק(I3) למימדים של נייד 11 אינץ אז מדוע לא ניתן לבנות מחשב בגודל של הזינו עם I3? או שבעצם ניתן?? ולחוקי הפורום אין צורך בציוד היקפי כולל מסך תקציב עד 1000$ שימושים מחשב חזק לשימוש ביתי עם דגש על הופעה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין במחשב לצורכי עבודת עריכה ועיצוב גרפי . המחשב מיועד לתכנות Avid Media Composer 5 ו תוכנות adobe CS5 (פרימייר , פוטושוף ואילוסטריטור) חשוב לציין שיש צורך בציוד היקפי מלא עם דגש על אמינות חשוב שיהיה שקט יחסית אם כי זה לא דבר שהייתי מנפח עליו את התקציב מסגרת התקציב שאני מקדיש לנושא היא 5000 ש"ח. הייתי מאוד שמח להוציא עליו הרבה פחות , נגיד 4000. היו אנשים שטענו שאפשר לקנות מחשב כזה ב3000 ש"ח אך זה כבר נשמע לי הגזמה. אני גר באזור ת"א. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-