עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nanook,

היי, השימוש הוא משרדי, הכיוון שלי הוא מעבד i3 6100u, זיכרון 8gb, מסך 15.6 אינץ' וסוללה שתחזיק כמה שיותר. על המסך והזיכרון אני מעדיף לא להתפשר, כל השאר - פתוח להצעות. אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מחשב לאבא שלי שעוד תקוע עם הפנטיום 3...הסלרונים של אינטל ניראים לי לא משהו ולמרות שאני פשוט אוהב את אינטל ועד היום היה לי אך ורק אינטל (6 מחשבים רק אינטל כולל הC2D החדש שלי ) אבל לאור הורדת המחירים של AMD אני מתחיל לחשוב אוליי לעבור אליהם בקנייה המתוכננת הזאת..כי הפנטיום שלו פשוט קטסטרופה... דרישות: 1) תושבת AM2-שיהיה לי תמיכה בDDR2 2) לוח אם עם כרטיס מסך מובנה -אם אפשר אז כמה שיותר טוב. 3) 512 מגה לא פחות..(בדואל) 4) 4 סלוטים של זיכרון בלוח אם.. ואם יהיה אפשר לדחוס איזה מארז נורמלי בשילוב עם ספק...המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית שכוללת אופיס..קצת אינטרנט...וכ'ו...הייתי בונה לבד אבל אין לי מושג בAMD בכלל!...אם אתם חושבים שאפשר להשים אינטל טוב במחיר הזה אז מה טוב א…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by OMRi1712,

ספק HEC Win+ 600 מארז CoolerMaster Elite 371 לוח אם Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 הארדיסק Seagate Barracuda 7200.12 1000GB מעבד Intel Core I5 2400 קירור למעבד Scythe Katana 3 זיכרון ראם G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיס מסך Sapphire HD 6670 1GB GDDR5 מסך Dell U2312HM מקלדת ועכבר Microsoft BlueTrack 3000 כמה הכל ביחד שווה בערך? וכמה בלי המסך המקלדת והעכבר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן... לאחרונה החלטתי לקנות מחשב נייד שישמש אותי ללימודים באוניברסיטה וכמחשב אישי בבית. אני מחפש מחשב חזק יחסית שיוכל לשמש אותי למשך כל תקופת הלימודים שלי ודהיינו לפחות ל- 5 שנים הבאות. עיקר שימושו של המחשב יהיה מן הסתם הרבה אופיס ואינטרנט אך גם תוכנות 3D כבדות כמו SolidWorks. כרטיסי המסך הנפוצים של אינטל או סיס שמותקנים ברוב המחשבים הניידים פשוט לא מספיקים לתוכונות כמו סוליד, אך יחד עם זאת אין לי תקציב לקנות לפטופ עם כרטיס Open GL או מקבילו מבית נוידיה. על כן אני מחפש את תחום הביניים של כרטיסי המסך X700 של ati או 6600GO של Nvidia. המערכת עצמה צריכה להתבסס על סונומה ובעלת 512 מ"ב זיכרון פנימי לפחות. שאר הדברים יותר גמישים. הודה לכם אם תוכלו לעזור לי למצוא דגם של אחת מהחב…

5. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של כ 5000 ש"ח (אם חייב, אוסיף עוד קצת) צרכי המחשב העיקריים הם עבודה - אופיס ואוטוקאד. אני לא בדיוק יודע איך להתחיל כי בשוק יש "שפע" רב... אשמח לקבל עצה לדגם ומפרט כי העניין דחוף תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם. רציתי לבקש עזרה בבניית מחשב חדש לגמרי, אני צריך מפרט חלקים של תקציב בסדר גודל של 5000-5500 שקל. הייתי רוצה שהמחשב יסחוב את המשחק GTA 4 בצורה טובה (שלא יהיו תקיעות ושהגרפיקה תיהיה טובה), אבל שהמחשב לא יהיה בנוי בעיקר למשחקים, זאת אומרת שיעבוד טוב גם תחת לחץ של כמה תוכנות שפועלות בו זמנית ושיעבוד בכללי טוב גם אם אני לא משחק. אני מאמין שאם המחשב יסחוב טוב את GTA 4 הוא יסחוב טוב את כל המשחקים הקיימים כיום. הייתי מעוניין שגם כל החלקים שלו יהיו מסונכרנים בינהם בצורה המקסימאלית. תודה רבה למי שיוכל לעזור לי לבנות מפרט כזה. (:

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Kukishin,

לאסוס מעבד I7 דור שמיני לאלטיטיוד I7 דור שביעי. שאר הנתונים זהים. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ethnicow,

שלוםיש לי מחשב עם המפרט הבא והוא איטי רוב הזמןהמחשב נקנה לפני בערך 4-5 שנים תקציב 1000+- (אפשרות לקניה בחו"ל) מטרהאני משתמש בו לתוכנות משרד סטנדרטיות ואינטרנט, וגם מריץ גם ישומים קצת כבדים יותר. השאלה היא אם כדאי לשדרג מספר רכיבים או לקנות מחשב חדש? מפרט נוכחי MSI G41TM E43 MS-7592 לוח אם intel core 2 quad Q8300 2.5GHz מעבד Kingstone 4GB RAM DDR2 זיכרון כרטיס מסך מובנהדיסק קשיח WD 500GB תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. רוצה לקנות מחשב חדש: לגלישה עם הרבה חלונות בו זמנית + משחקים קל עד בינוני (כרגע הכל רץ היטב עם במחשב P4 630 3Gh +כרטיס מסך GeForce 6600GT ) המחשב החדש בתצורה הבאה: CPU ??? Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz 2MB cache - LGA775 - TRAY או ??? Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX לוח אם (תומך בכל המעבדים עד 1333, אבל זיכרון רק עד מהירות 800) GIGABYTE GA-73PVM-S2H (nForce 7100) - mATX לא מוסיף כרטיס מסך, מסתפק בכרטיס OB שהוא יותר טוב ממה שיש לי היום זיכרון 4GB 2GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original X2 מארז ANTEC Three Hundred - The Versatile Case ספק כח Antec Neo HE 430 Watt High Efficiency דיסק SAMSUNG 1000GB (HD103UJ) -32MB - 7200RPM S-A…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ChaosBoy,

מה דעתכם לגבי המחשב הזה בתור HTPC/מחשב לצפייה בסרטים? איזה משחקים הוא יוכל להריץ ברמה סבירה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש פשוט\משרדי (אופיס , אינטרנט וכו') עדיף איכותי ששווה את המחיר. אשמח לקבל הצעות של מפרטים מחנויות אמינות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 שח ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית-נטו. office/pdf/zoom וכו'.... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא . 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה מאוור טוב שיחזיק מספר שנים, אך לא חשוב שיהיה שקט ברמה קיצונית במידה והעלות גבוהה משמעותית. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

13. שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב, הנה מפרט שאני רוצה: Intel Pentium D 2.8 #915 GIGABITE - 965P-S3 Kingston 1024 mb DDR2 667Mhz Western Digital 250 GB SATA 2 16 mb חוץ מזה אני רוצה צורב DVD מארז וכרטיס מסך שעדיין לא חקרתי מספיק לגביהם... אשמח לביקורת לגבי חלקים שבחרתי וגם הצעות לגבי חלקים שעדיין לא, תודה וחג שמח

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4670K Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z87X-UD3H LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX770 2GB GDDR5 1 כונני SSD: כונן Silicon Power V70 2.5 Inch 240GB SSD SATA III 1 ספקי כוח: ספק כח מודולארי SeaSonic Platinum-660 660W Active PFC 12cm Fan Modular PSU 1 מארזים: מארז Thermaltake New Soprano Mid Tower Black Case No PSU 1 מחיר החבילה: 7110 שקל עמוד מוצר קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ב…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, מבקש המלצה למחשב נייד: מטרות המחשב? אופיס, גלישה וצפייה בסרטים גודל המסך? 15 כרטיס מסך - בעיקר לסרטי HD, קצת פוטושופ (רמה בסיסית) משקל רצוי? משקל ממוצע - לא כבד האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בלוטות? לא חובה גודל מינימלי של כונן קשיח - 500GB כונן CD/DVD? צורב? כן כונן Bluray? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן (בעברית) האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מצאתי שלושה דגמים אופציונלים http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K53SD/#specifications http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c03049920&cc=il&dlc=he&lc=he&product=51890…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. I7-3520M@2.9GHZ 8GB זכרון ראם (שודרג לעומת 4 במקור) 500GB HDD + 120GB SSD (שודרג, הכונן החדש של Crucial BX120 שמורכב במקום הCD) כל השאר לפי המפרט המקורי האחריות נגמרה ממש לא מזמן. מגיע עם Win7 ורישיון. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, מחפש מחשב נייד בתקציב של 2100 ש"ח, הכי חשוב שיהיה מעבד איכותי ומהיר. נא לא לחרוג. * מטרות המחשב - עבודה משרדית (אופיס), גלישה וסרטים * גודל המסך - 15.6+-, מסך רחב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - אם יש אפשרות, עדיפות תחתונה עקב התקציב הנמוך * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - רצוי מקלדת מוארת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI חובה * זיכרון - 4GB * כונן אופטי - כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - אם אפשר מסך מגע / מסתובב זה יהיה נחמד - לא חובה * רזולוציית המסך - לא קריטי * משקל רצוי - לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא משהו מיוחד, סביר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * ה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by vourt,

הי, למחשב סלוני חדש – מדיה סנטר משודרג וחזק בתקציב של ~7000 -+, למטרות Blu-ray ומשחקים 3D חשבתי לקנות את הדברים הבאים: 1.MotherBoard: Asus P8Z77-V– בגלל התמיכה בivy bridge, יש לו חריץ PCI שאני צריך והוא יחסית לא במחיר גבוהה מחיר: 860 2.CPU: Intel Ivy Bridge 3770K – השקעה לתווך רחוק מחיר: 1,600 3.מאוורר + גוף קירור למעבד – עדיין לא ידוע איזה צריך רק משהו טוב איכותי שקט ולא גבוה בגלל סוג המארז מחיר: 300 + - 4.Case: Silverstone LC10 / Antec Fusion Remote Max - כאן אשמח להמלצה על משהו אחר שיכול להכיל לוח ATX וכרטיס מסך של ~11 אינץ. מחיר: 1000 / 700 5.Power Supply: Seasonic X-760 Gold – צריך ספק איכותי טוב וחזק למחשב הזה, שלא יבזבז חשמל כי המחשב ד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dannyg,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק לצורך משהו קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).\\ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by barduck,

שלום, יש לי Thinkpad 600x בא בימים אשר סוללת ה bios שלו נגמרה. ניסיתי למצוא סוללה להחלפה אבל למרות שהסוללה עצמה היא סטנדרטית (ניתן להשיג בכל חנות חשמל) הסוללה המקורית באה עם מחבר מיוחד שמולחם לסוללה ועוטף אותה ולא ניראה לי שאפשר פשוט להלחים אותו לסוללה הערומה עם מלחם ביתי. יש למישהו מושג איך משדכים בין הסוללה החדשה למחבר? או לחלופין היכן ניתן לקנות סוללת bios ל thinkpad ישן? תודה! - barduck

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הי, אני מחפשת מחשב נייד לעבודה עם תוכנת אוטוקאד (אדריכלית). התקציב הוא כ- 4,000- 5,000 ש"ח. המסך הדרוש הוא לפחות 17". (ברור לי גם שהמחשב יהיה כבד, באזור ה-3 ק"ג...) ראיתי את המחשב הזה: Dell Vostro 3750 i7-2630QM NVIDIA Geforce GT525M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791199 אבל אני לא יודעת אם כרטיס המסך מספיק טוב. בנוסף, אני לא יודעת לגבי המעבד- הבנתי שעדיף i5 על i7... אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה נעה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. . מה התקציב המקסימאלי?-->3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנס ות ולחסוך? --> לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? --> 100עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? --> משחקים תכני HD סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).משחקים --> מזדמן סרטים ותכני HD --> כבד משחקים שישוחקו על המחשב. --> bf3 mw3 mass efect3 הרזולוציה הטבעית --> 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? --> גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? --> לא אין צורך בציוד הקיפי 4. האם …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Guarding angel,

שלום, כרגע אני בשלבי מכירה של הפוג'יטסו הנאמן שלי,יש ברשותי כרגע נייד של LENOVO שדודי השאיל לי עד שארכוש נייד חדש. ראיתי את הנייד הזה Fujitsu Lifebook UH552 והמפרט נראה נהדר. http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&index=0&itemid=UH552&C136=021 מתחיל ב-2750 במכירה הפומבית. http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130110 שם רכשתי לראשונה את הנייד הקודם שלי AH530-4. למישהו יצא לראות את הנייד בעיניים ולעבוד איתו מעט?

24. Started by Shay Mazor,

היי חברים, אני צריך מפרט למחשב שיריץ את world of warcraft ו League of legends חלק לחלוטין בהגדרות הגרפיות הגבוהות ביותר (או יותר נכון הגבוהות ביותר לרזולוציה 1080p) בנוסף,הייתי רוצה מארז קומפקטי ושקט כמה שיותר, בלי כל מיני אמצעי תאורה מצועצעים. כמובן שאשמח אם אפשר למצוא את החומרה המשתלמת ביותר ביחס של עלות/ביצועים. תקציב - כמה שצריך, אני מניח שזה לא אמור לצאת יקר במיוחד מאחר והמשחק לא בדיוק חזית הטכנולוגיה, רק לוודא שהרכיבים אכן יאפשרו הרצה ב fps גבוה מאוד בלי שיהוקים. תודה רבה רבה!

25. Started by KiDi,

אחי הולך לנחות שם בימים הקרובים בטיסת קונקשן בדרך לארץ של 4 שעות יש שם חנויות מחשבים עם לפטופים? מק סטור? חנויות במרחק הליכה ביציאה מהשדה תעופה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים