עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Albetron,

תשתדלו עד תקציב של כ7.4K תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by lanliran29,

מחפש מחשב נייח עד 4000 ש"ח כולל מסך+למשחקים חזקים דפדפתי בין אתרים ומצאתי הצעה מה דעתכם תרדו עד למטה לשדרוג שמציעים: http://www.imshops.co.il/Product.asp?Pid=e8400&Cat2Cat1ID=1&Cat2ID=0&aff=〈=HE מחכה לתגובתכם תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yler,

משהו מכיר את החנות START- מחשבי גיימינג אשמח לחוות דעת

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לאחר מעל 7 שנים, הגיע הזמן להגיד שלום לפנטיום 4, 1 ג'יגה RAM עם הFX5200 הקלאסי ולעבור למשהו חזק ושקט הרבה יותר. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250-300 ₪, אלא אם כן תוספת קטנה מעבר לזה מצדיקה מאוד או הכרחית 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה שוטפת (אינטרנט, משרדית, סרטים עד איכות 720p), פיתוח תוכנה (ויז'ואל סטודיו, מכונות וירטואליות, קומפיילרים למיניהם, מטלב וכו'), גיימינג קל מאוד א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. – ויז'ואל סטודיו, VMWare Workstation ב) צייינו האם תשתמש…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by sdodly,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל עניין של עלות מול תועלת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (רק אם זה הבדל משמעותי). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר מחשב ביתי (אינטרנט, אופיס, סרטים) ופיתוח תוכנה מידי פעם (WebStorm ,IntelliJ ,Visual Studio 2013). שורה תחתונה - רוצה מחשב מהיר וחזק, שיחזיק כמה שיותר שנים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920X1080 מסך 23 אינץ' (אפשרות ל- 24 אינץ' בעתיד). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי, ובכן, שנה הבאה אני מתחילה ללמוד (מה שנה הבאה, עוד חודש וחצי..ברר), ואני זקוקה למחשב נייד.. אין שמץ (אבל ממש) של מושג מה מי וכמה. אני אפילו לא מכירה שמות של חברות, מה ראוי וממה להתרחק כמו מאש. מהות המחשב היא בעיקר בשימוש תוכנות אופיס למיניהן, קצת מוסיקה ואינטרנט, לא יותר. (כלכלה וסינית, אם מישהו חושב שאני מחסירה מטרה - מוזמן להגיד לי..). התקציב הוא בסביבות ה 6000-7000 (שאפילו אין לי מושג אם זה סביר או ממש ממש בדיחה..?). אם תוכלו להכווין, ולו במעט, כדי שאני לא אגיע לחנות ואקנה את המחשב עם הצבע הכי יפה.. המון תודה מראש, יעל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, המחשב שלי כבר מתחיל לקרטע ולהתקע ונראה לי זה הזמן לרכוש אחד חדש. יש לי צורך ב 2 מחשבים, כל אחד בתקציב של עד 3 אלף. המחשבים מיועדים בעיקר למשחקים, סרטי hd ואינטרנט. מחשב ראשון: אין צורך בהארדיסק, מערכת הפעלה, כונן אופטי ומארז. מחשב שני: אין צורך במערכת הפעלה. אשמח לקבל את עזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yogev_k,

מעבד - ?Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE? לוח אם - ?abit AN9 32X-Fatal1ty Socket AM2, nForce 590 SLI זיכרון - ?1GB Corsair? 667 כרטיס מסך - e-GeForce 7600 GT 256MB דיסק קשיח - ?250GB SATA II 7200RPM 16MB? צורב - ?PIONEER A111 DVD±RW? מארז -?Thermaltake Tsunami VA3000SWA? ספק - ?Spire RockeTeer IV 600W Silent (24pin) http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-P2-N550-AX&family=22 http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/swa/swa.htm http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.planet3dnow.de/news_images/fatal1ty-an9-32x_box_500.jpg&imgrefurl=http://www.planet3dnow.de/cgi-bin/newspub/viewnews.cgi%3Fid%3D1148991401&h=390&w=500&s…

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לפני שאמלא את השאלון, אסביר שפירסמתי בקשה דומה בפורום ניידים, שם הומלץ לי לבדוק אופציה למחשב נייח בתקציב הנ"ל. המחשב מיועד לאחותי. מבחינת התקציב, הראשוני הוא 1800 שקלים. במקביל, אני בודק אופציה להוסיף לה כ-1000 ש"ח לתקציב בעצמי, כך שהתקציב השני הוא 2800 שקלים+-. אשמח לקבל הצעה לשני התקציבים הנ"ל. סה"כ היא מחפשת לשחק רק במשחק סימס 4, באיכות טובה+, שהמשחק ירוץ חלק בלי להיתקע. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 שקלים למפרט אחד+2800 שקלים כאופציה למפרט חזק יותר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם כך הוא נמוך. אם יש אופציה למשהו באמצע, בין שני התקציבים הנ"ל בלי להתפשר הרבה אז גם טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מהתקציב של 2800 שקלים אני מש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום אני נוסע לאמריקה בעוד חודש וחצי ואני יגיע לניו יורק עוד 6 שבועות (השבועיים הראשונים היו בקנדה) אני צריך מחשב נייד קל לא צריך מסך גדול מקסימום אם זה קל 13" כונן שהיה לפחות 30 gb וכדי שהיה המעבד החדש centrino עכשיו האם כדי לי לקנות את power book של ה 12" ועוד שאלה אמרו לי שיש מקום שאני יכול "להתפיס" אל המקלדת עיברית (במקום מיוחד) שזה יראה כמו מקלדת עבריץ רגיל אבל השאלה האם מחשב האמריקה יוכל לכתוב בעיברית זה קשור לחומרה? או שאני צריך רק ווינדוס בעיברית ןאם זה יעבוד אני יוכל לכתוב בעיברית גם באפל תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מבקש מפרט עד 6000 שח למטרות עיצוב גראפי/ותכנות ומשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גראפי \ משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).Photshop עורכי קוד למינהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)שני מסכים של 24" 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מחפש נטבוק בעל פלטפורמט ION. יש איפה להשיג בארץ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן. אני מעוניין לקנות מחשב עד סכום של 5000 שקל מחשב חזק למחשקים. כמה שאלות, האם עדיף להשקיע במעבד I5 מקסימלי במקום I7 מינימלי שמעתי כמה שמועות שI7 לא שווה את המחיר שלו וגם ככה אני לא ינצל את כל היכולות שלו. את רוב הסכום אני רוצה להשקיע במעבד ובכרטיס מסך. האם יש הבדל בין מסך מחשב לLCD? מעוניין ב 20\21\22\23 אינטץ מסך. עכבר מקלדת הכי פשוט והכי זול לא צריך להשתגע, רמקולים לא צריך, זיכרון קשיח האם כדי לקנות טרה למרות שאני לא ימלא אותו? מחכה לתשובות והמלצות שלכם, תודה מראש. איזה מחשב הייתם בונים לעצמכם אם היה לכם את הסכום הזה מקס.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ZigZag2000 AMD Athlon 64 (4200) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL - 1,128.99 GIGABYTE GA-M55plus-S3G (nForce 430) - ATX - 549.17 1024MB PQI DDR II - 667 TURBO -CL4-44-12 - 669.52 Sapphire Radeon X1800XT 256MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL - 1,820.94 Thermaltake Silent 939 (CL-P0200) for AMD Athlon 64 series - 168.17 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II - 479.02 401.08 LG DVD-RW GSA-H10A x16 DUAL LAYER (White) - bulk - 249.10 Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tower CASE - Silver - 409.91 Thermaltake - Silent Purepower 480W (W0026) - Active PFC - 457.21 Logitech X-230 - 2.1 configuration - 376.70 Microsoft - Multimedia Keyboard - PS2 - WHITE - 84.14 Lo…

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אהלן לכולם, אשמח לקבל מפרט למחשב גיימינג בינוני מבחינת ציוד היקפי נראה לי שאני מסודר מסך סמסונג 24 אינץ' מערכת רמקולים 5.1 ראיתי את המפרטים הקיימים באתר אבל שמתי לב שכרטיסי המסך בהם קצת חלשים התקציב הוא 4000 עם אפשרות חריגה של 500 שקל. המחשב ישומש בעיקר לגיימינג אבל גם לעבודות משרדיות - אופיס, פוטושופ וכו'.. אין צורך בצורב או משהו כזה.. חשוב לי שהחלקים יהיו איכותיים - שאני לא אצטרך אחרי שנה כבר לתקן ולהחליף המחיר צריך לכלול הרכבה בחנות והתקנת ווינדוס 7 בעיקרון הייתי מעוניין לקנות בבאג, אבל אם יש הצאות אחרות אשמח לשמוע חשוב לי לשמור על אפשרות לשדרג את הזיכרון בהמשך.. יום נעים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אם אני צריך לבחור בחנות אחת, זאת תהיה Pandas, אבל אני מעדיף לקנות כל מוצר בחנות הזולה ביותר. יש בעיתיות כלשהי עם הגישה הזאת? לא ראיתי אף אחד עושה את זה, כנראה מסיבה כלשהי. מעבד: 1450 ש"ח / 1273 בוולקום Intel Core i7 920 BOX http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269&products_id=23104 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717698 גוף קירור למעבד: 220 ש"ח / 185 ב KSP SCYTHE MUGEN II http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=28365 http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=SCYTHE%20MUGEN%20II לוח אם: 985 ש"ח / 950 ש"ח באייבורי Gigabyte GAP55AUD4 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270&products_id=27283 http://ww…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום! אני מחפש מחשב נייד ללימודים(כתיבת עבודות, סיכומים ומצגות) ולעריכת תמונות בLightroom וסרטונים ליוטיוב בpremiere. 1. התקציב הוא עד 5000 שקלים ועדיף אפילו פחות. 2.המחשב מיועד לעבודה משרדית ולעריכה קלה של תמונות וסרטונים בLightroom וpremiere באופן תדיר. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. אין צורך במסך מגע. 5. 6- השקט חשוב אבל לא בעדיפות ראשונה, אני הולך להקליד בכיתה עם סטודנטים אז כל עוד המחשב לא נשמע כמו מסור, זה בסדר... 6. לא מתוכנן oc 7. עדיף שיהיה מותקן מראש ווינדוס 10 home 8. אני גר ברמת גן, כל חנות באזור המרכז מעולה בשבילי 9. קנייה מיידית 10. כן, חשוב לי שהמסך יהיה עם זוויות צפייה טובות, שיהיה נוח לעבודה בחוץ, רזולוציה של…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם. רציתי לבקש עזרה בבניית מחשב חדש לגמרי, אני צריך מפרט חלקים של תקציב בסדר גודל של 5000-5500 שקל. הייתי רוצה שהמחשב יסחוב את המשחק GTA 4 בצורה טובה (שלא יהיו תקיעות ושהגרפיקה תיהיה טובה), אבל שהמחשב לא יהיה בנוי בעיקר למשחקים, זאת אומרת שיעבוד טוב גם תחת לחץ של כמה תוכנות שפועלות בו זמנית ושיעבוד בכללי טוב גם אם אני לא משחק. אני מאמין שאם המחשב יסחוב טוב את GTA 4 הוא יסחוב טוב את כל המשחקים הקיימים כיום. הייתי מעוניין שגם כל החלקים שלו יהיו מסונכרנים בינהם בצורה המקסימאלית. תודה רבה למי שיוכל לעזור לי לבנות מפרט כזה. (:

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני עובד בתוכנות הבאות: בעיקר After effects Revit AutoCAD גם פוטושופ ופרמייר אבל פחות מפרט של 7500 אני ישמח לקבל חוות דעת מעבד אינטל ‏ Core i7 930, 2.8GHz, s1366, 8MB Tray לוח אם למעבד אינטל‏ GIGABYTE X58A-UD7 s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200, 4xPCI-E DDR III 1600Mhz זכרונות‏ 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel GIGABYTE כרטיסי מסך GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E x 2 דיסקים קשיחיםWestern Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX צורבי DVD LG DVD±RW GH22LS50 x22 Black LightScribe SATA (Retail מאווררים וגופי קירור ‏ Scythe …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, יש לי כרטיס מסך (ניצול יחיד מהפסקת חשמל.. אני מקווה) Radeon HD 6850, אני צריך להתאים לו מחשב לגיימינג עם אפשרות לשדרוג עדין. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARMA 3, WASTELAND 2... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב. 22 - 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך…

21. CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1305.61 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 1185.41 ] 1 Memory : OCZ 256MB DDR-RAM 3500 EL Platinium Edition Memory [ ¤ 508.3 ] 2 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 652.7 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 Pro C3 128MB DDR 256bit Retail Video Card [ ¤ 2123.77 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 Retail [ ¤ 217.39 ] 1 Monitors : 19" Viewsonic P95F+ Flat Monitor [ ¤ 1855.7 ] 1 Cases : Antec High Performance 1080…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by 3rr0r,

שלום, פתחתי דיון בחודש שעבר ובו נאמר לי לחכות להשקת המעבדים החדשים(בעיקר אני מאמין כדי לראות האם יורידו מחירים למעבדים הקיימים ולא דווקא כדי להכניס אותם למפרט). כרגע ראיתי שיש את המעבדים הללו רק בTMS ולצורך העניין מעבד i5 7400 מתומחר בכ100 שקלים פחות מבKSP/IVORY בכל מקרה אשמח למפרט רלוונטי מכל חנות שהיא,לגיימינג עד 3000 שח 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פר…

23. Started by aad11,

אשמח מאד לקבל מפרט אופטימלי של רכיבים המתאימים, בשים לב לפירוט ולפעילויות הבאות (הפעילויות העיקריות הודגשו): 1 - צפייה בסרטים - בתדירות גבוהה למדי (לפחות פעם ביום) 2 - שימוש בעריכת וידאו (לעתים - VIRTUALDUB בעיקר או DR.DIVX) 3 - שימוש תכוף באקסל ו-MULTITASK (שתי תוכנות או יותר עובדות או פתוחות במקביל) 4 - גלישה רציפה באינטרנט (רוב שעות היום) 5 - OC - בכלל לא - גם לא בעתיד! 6 - ציוד היקפי - אין צורך (גם לא מסך, ולא צורב). מעבד -- לוח-אם -- זיכרון -- דיסק-קשיח -- מארז בלבד! 7 - AMD או אינטל - מה שיותר טוב למשימות הנ"ל. 8 - המחשב עובד באופן רציף 24/7 (אחת לשלוש יממות אני מאתחל אותו). 9 - משחקים - לא הרבה, אולי פעם בשבוע (בעיקר משחקי ספורט ואסטרטגיה). טווח מחיר: 3500-3000 …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by jeger01,

שלום חבר׳ה אני קונה עוד שבוע אולטרה בוק , ועכשין שיצאו כאלה עם haswell וזמן סוללה ארוך , בכלל זמן טוב. אבל אני צריך ייעוץ: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (מדי פעם Battlefield 3,starcraft 2), צפיה בסרטים בFHD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? FHD יהיה נחמד * משקל רצוי: קל כמה שאפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך?6 שעות מינימום) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (לא, אבל שיהיה לי חיבורים של היום...) * Bluetooth מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 128gb יספיקו, יותר יהיה מעולה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אני מאמין שזה כבר כל…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, קראתי קצת בימים האחרונים על הארכיטקטורה של ה- core i לניידים. ממה שיצא לי לקרוא הבנתי שסדרת ה- i5 עדיפה מבחינת ביצועים על פני הדגמים התחתונים של ה- i7. אולי בגלל שהדגמים של ה- i5 רצים על תדרים הרבה יותר גבוהים מרוב סדרת ה- i7? האם מישהו מכיר? יכול לאשר/להכחיש? ראיתי גם שאינטל הכניסה לתוך המעבד את כל מה שהיה פעם north bridge מה שגורם לירידה בצריכת החשמל של המעבדים. ובנוסף אינטל הכניסה כרטיס גרפי שיושב על ה cpu ושניהם יודעים להעלות/להוריד תדרים בצורה דינמית על פי הצורך. מה שמעלה את השאלה, האם יש צורך בכרטיס גרפי חיצוני? ונגיד שאני קונה לפטופ עם כרטיס גרפי חיצוני, באיזה מהמעבדים הגרפים ייעשה שימוש? החיצוני או הפנימי? האם כרטיס גרפי חיצוני גורם לצריכת חשמל גבוהה …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים