עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני פשוט לא מאמין, קיבלתי חום שראיתי את המחירים האילו פשוט גנבה מאנשים שלא מבינים ! הייתי חייב לפרסם את זה פה, כדי שתגידו לכל מי שרוצה לקנות מחשב לא התקרב לשם. אני יתחיל בדוגמאות הקלות לחזקות! הדוגמה הראשונה: .זכרון 512 ddr400 שאלוהים יודע איזו חברה 690 שקל. כמעט 700 שקל וזה עוד כלום http://www.shamir-computers.co.il/shop/product_data.asp שניה:. מעבד ATHLON XP 2600+ נחשו בכמה? לא פחות מ 1040 שקל כאשר שבKSP או PCH המחיר עומד על 580-600 שקל גג http://www.shamir-computers.co.il/shop/product_data.asp שלישית.עכשיו לדבר שהכי גרם לי למות GF4 TI 4600 לא פחות מ- 2400 שקל!!!!!!!!! כיאילו WTF ????????? מההה על מהההה אני יכול לקנות 9800xt עם זה? מהההה מזל שאין להם משהו יותר מתקדם…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי אני מחפש מחשב לעריכת וידאו ומשחקים הכי חדשים! 1. מה התקציב המקסימלי? 7000ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשרת לחסוך קצת במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים, עריכה, גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך סמסונג T2333 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי חדשים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן:-) אני מחפש מחשב נייד מתאים לעריכת וידאו - מחשב שיחזיק את תכנת Avid בעריכת חומרי HD עם אופציה להשתדרג בהמשך לגרסאות מתקדמות יותר. התקציב שלי עד 5000 ש"ח, אם זה לא ריאלי אשמח לשמוע תקציב מינימלי לדעתם: * מטרות המחשב? עריכת וידאו על Avid Media Composer 6 ו-Adobe Premiere CS6 * גודל המסך? לא קטן מ15'' * רזולוציית המסך? HD, רצוי 1920x1080 אבל אפשר גם 1366x768, לא משנה עם מבריק או מט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? לא כבד מידי אבל אין לי בעיה להתפשר . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי אבל לא חייב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3, eSATA, VGA / DVI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB , אין חובה לSSD *…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by urielr92,

בוקר טוב יש לי מחשב נייח בן כ-5 שנים שלא היה כל כך בשימוש עד כה מאחר ואני עם לפטופ חזק שעונה לי על כל הצרכים. לאחרונה חשבתי לשדרג את הנייח על מנת שישמש כמחשב לסטרימינג לטלוויזיה ולאינטרנט וכו' (אולי גם משחקים לא כבדים וממש בקטנה). השאלה שלי היא כזאת - המפרט שלו הוא i3-540 (קלרקדייל), 2 גיגה ראם, לוח של ג'יגהבייט GA-h55m-ud2h, והרדיסק רגיל 500 ג'יגה. האם שווה לשדרג אותו בשביל השימושים שציינתי למעלה ע"י הוספת 8 ג'יגה ראם, כרטיס USB3 (מאחר ואין בו והוא יהיה מחובר להרדיסק חיצוני), כרטיס מסך בסגנון Nvidia GT720 והרדיסק SSD שכבר יש לי של 256 ג'יגה? האם המחשב יוכל להריץ ווינדוס 10 בקלות ככה? (כרגע יש עליו XP חח) …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by SyRenity,

היי. מישהו יודע כמה עולה להרחיב באמטל אחריות על הנייד של פוג'יטסו? והאם יש בארץ מישהו חוץ מאמטל, אשר מספק אחריות מורחבת? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות, בכל אופן זה התקציב המירבי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Autodesk 3DS Max, Adobe Premiere, Adobe After Effects אולי גם Autodesk Maya העריכה המאסיבית עצמה תתקיים על המק שלי על הPC יהיה בעיקר מידול בתלת מימד ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Crysis, COD, Battlefield -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by PriorTak,

הי. אני מעוניין במחשב נייד חדש בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/544342-האם-כדאי-להחליף-לפטופ?p=4887213 המחשב אמור להרכש דרך האינטרנט, רצוי בחו"ל משום שהמחירים שם נמוכים משמעותית מאשר בארץ. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית קלה, משחקים קלים בלבד, סרטים באבחנת FHD (חשוב שירוצו חלק כי במחשב הנוכחי שלי הם מקרטעים ורק 720P רץ חלק), עריכה גרפית בפוטושופ, מאיה ופוסר, גלישה כבדה מאוד ברשת (בסביבות ה200 לשוניות פתוחות במקביל בפיירפוקס), מכונות וירטואליות כבדות (ווינדוס, שרתים, לינוקס). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל המסך יכול ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מבוסס C2D 2GB זיכרונות (אם אפשרי אז DDR2-800) כרטיס מסך סביר - למשחקים, אבל ממש אין צורך ב-high-end ולא ברזולוציות מטורפות מסך LCD טוב ספק יציב וכל שאר הדברים אחת המטרות המרכזיות שהוא לא יצלע בהרצת ויסטה באופן מלא, עם כמה יישומים במקביל/משחקים.

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by foron,

אהלן, אחרי חודש של חיפושים מצאתי מפרטי מחשבים שתואמים את את מה שרציתי ואת המחיר. יש שני מחשבים שהמפרטים שלהם בדיוק אותו דבר. ההבדל הוא שאחד הוא של לנובו ב 3000 שח והשני ב2600 של אייסר. המפרטים הם בדיוק אותו דבר, אבל הבחור מהחנות אומר שעדיף לי את הלנובו. כמה זה משמעותי?? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מקווה מאוד שהכותרת בסדר הודעה ראשונה שלי פה ומקווה מאוד שתעזרו לי. ברצוני לציין שהמחיר של כל מוצר שאני אראה פה שאני לא בטוח עליו לא משנה פה כי לי משנה רק האיכות! אז בבקשה לבחור לי בין האפשרויות שאני אביא לכל חלק שאני לא בטוח בו לפי האיכות ולא לפי הסכום תודה רבה! המפרט למשחקים מאוד כבדים במיוחד לדוגמא קרייסיס אבל כמובן שהוא ישמש גם לאינטרנט וכו'. מעבד אני בטוח אקח את : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ₪1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם אני מתלבט בין שניים : 1 : לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ₪623 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 2 : לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ₪562 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 מה יותר טוב? מה ההבד…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by arielyaroker,

שלום עד לא מזמן קניתי מחשב נייד. וכרגע אני רוצה להרחיב את הRAM שלו ל4GB מ2GB. אז הנה כמה שאלות: 1- איך אני יכול לבדוק כמה סלוטים תפוסים אצלי בנייד (מבלי לפתוח את המארז) 2- הנה הנייד שקניתי http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6600.htm אז האם יש צורך להתאים זכרון מיוחד? ואם כבר איזה בדיוק? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Roeebaeloha,

אהלן חברים אני בקרוב מתחיל לעבוד במקום שיצריך ממני בערך שעה וחצי נסיעה לכל כיוון, לשם כך אני מעוניין להצטייד בלפטופ שעליו אני אוכל לעבוד בנסיעות (בעיקר על אנימציות, פטושופ, ותוכנות מיפוי כמו ArcMap), דברים שחשובים לי שיהיו: ____________________________________________________________________ לפחות שני שקעי USB-C כשאחד מהם הוא עבור טעינה שקע HDMI לא צריך מסך ברזולוציה מעל 1080p I7 13-14 אינץ' (לא מסך מגע) לפחות 16 ג'יגה ראם, אם יש אפשרות להרחבה בעתיד אז בכלל מבורך אם קיים כרטיס מסך בינוני (לא על בסיס המעבד ולא משהו ברמה של RTX) ____________________________________________________________________ אשמח לשמוע המלצות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. המחשב שאני רוצה לבנות לא יהיה מחובר לרשת באופן קבוע ואני לא ישחק בו משחקי מחשב מתקדמים אני רוצה שיהיה בו בעיקר איכות מוזיקה ויכולות טובות לתמונות כלומר שיהיה נוח לראות תמונות באיכות גדולה ולעבור אלבומים במהירות התקציב הוא כמה שיותר זול ולא יותר מ2500-3000 כולל מסך ורמקולים לגבי המארז אני מחפש מארז עם יציאות ללפחות 2 USB , אודיו וכרטיסי MMS PRO DUO מקדימה ואם יש לו ידית מה טוב חשוב שיהיה צורב מהיר וחזק וכונן דיסקים טוב כדי שיהיה לי מקסימום איכות סאונד בדיסקים שאני רוצה לשמוע אם יש כונן DVD זול אז סבבה אבל אין טעם להשקיע בזה אם יש פה מישו שמבין ברמקולים אני צריך רמקולים עם גבוהיים טובים ונמוכים ברורים כי אני שומע בעיקר מוזיקה אירית שמאופיינת בגבוהים הממש גבוהים שלה ומוזיקה …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by orielr,

מחיפוש בזאפ עולה שרק מחשבי lenovo הם גם בטווח 5000-6000 וגם מספקים כרטיס גרפי חזק של nvidia gtx860. א. האם יש מחשבי גיימינג חזקים נוספים באותו אזור מחירים? ב. האם אני מסתכל בצורה לא נכונה, וכרטיסים גראפיים אחרים הם חזקים לפחות באותה מידה? (סדרות ה-700 או כאלה שאינם של nvidia) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ytoledano,

שלום! אני שוקל לקנות מחשב שיריץ SQLSERVER ואופטימיזציות על מודל כלכלי. אני אפרט על השימושים, כי זה משמעותי למפרט. המפרט הזה יצטרף למחשב שמופיע במפרט שלי בצד ימין כדי ליצור מערך של מחשוב מבוזר. המחשב יעשה שני דברים: 1. בדיקות חד פעמיות: המשתמש מכניס קלט והאפליקציה מריצה בדיקה היסטורית תוך כדי שליפה של נתונים היסטורייה מDB של כ15GB. עיקר העבודה פה היא השליפה מהDB, שלמרות שהוא מאונדקס טוב, זה עדיין הרבה קריאה מדיסק. בדיקה כזאת לוקחת היום בין דקה ל10 דקות (תלוי בטווח השנים עליהן היא מורצת) ולדעתי המעבר מRAPTOR74GB לSSD יכול להאיץ אותה לפחות פי 5. 2. אופטימיזציות של מודל כלכלי: המשתמש מכניס טווח של קלטים, המחשב מריץ את כל האפשרויות ומוצא את הטובות ביותר. הנתונים נטענים רק פעם…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Z1Z1Z1,

. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?{3K פלוס מינוס..} 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?){בעיקר משחקים וסרטים אני רוצה שתיהיה גם איכות שמע טובה} 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.{אין צורך בציוד הקפי} 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי{יש העדפה לכרטיס קול איכותי אבל לא כזה קריטי} 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? {אינטל כמובן} 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by zack.yovel,

שלום, אני לומד ניהול רשתות ולשם תרגול אנחנו משתמשים בתוכנות Virtual Server ו- VMRCplus (תוכנות וירטואליזציה) ולכן אני צריך חומרה שתומכת בכך. המחשב שלי מורכב מלוח אם ip-95 http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IP-95&fMTYPE=LGA775 עם מעבד סלרון ו3 גי'גה DDR2 533MHz (על לוח האם יש שני חריצים ל- DDR2 533 MHz). השאלה שלי היא כזאת: האם אפשר וכדאי לשדרג את המחשב לתמיכה בוירטואליזציה (בפרט בתוכנות הנ"ל או בכל תוכנה שמאפשרת התקנת מכונה וירטואלית ובניית רשתות וירטואליות), מה עשויות להיות ההשלכות ומה עשויים להיות המחירים? רשימת המעבדים הנתמכים על ידי לוח האם: http://www.abit.com.tw/cpu-support-list/mb/via_p4m890_ip-95.htm המורה שמעביר את ה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. 1. תקציב מקסימלי 9000 ש"ח אי אפשר לחרוג 2. המחשב מיועד לגיימינג ועבודה בתוכנות כמו Maya, After effects, Photoshop ודומיהן. אופן שימוש תדיר בקשר לגיימינג פשוט שיוכל להריץ משחקים שיוצאים היום ויצאו בשנים הקרובות בהגדרות גראפיות גבוהות. 3. בציוד ההקפי צריך להוסיף רק מסך. 5. שקט 5 (רק אם זה לא פוגע בדברים אחרים) 6 - 10 . לא תודה רבה רבה לעזורים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by foron,

אהלן, אחרי בערך חודשיים שאני מנסה לקנות מחשב נייד ושמעתי על הרבה המלצות כאלה ואחרות, נאמר לי שכדאי לי להביא מחשב עם דיסק קשיח SSD 128 GB לפחות כי זה משפר את המהירות של המחשב. אשמח אם מישהו מכיר במקרה מפרט כזה עם מעבד I5 עד 3500 שח. תודה מראש, ואם מה שכתבתי הוא בגדר חלום אשמח לדעת..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by orenmj23,

שלום לכולם, לפני מספר שבועות שאלתי אותכם לגבי הצעת מחשב למחשב נייח, אני חייב להודות לכם על כל העזרה, בכל מקרה רציתי לשאול אתכם לגבי המחשב הנייד הבא מבית IBM, המחשב מיועד לצרכי משרד ובעיקר לתוכנות של הנהלת חשבונות ואופיס, יש לי מספר שאלות, דבר ראשון האם בטווח המכירים הזה ניתן להשיג מחשב יותר טוב מהחשב הנוכחי, מהבחינה שכן יהיה לו צורב די וי די או מאחר ומדובר במחשב שקטן פיזית(שוקל בסביבות הקילו), אי אפשר להכניס צורב די וי די? בנוסף האם הכרטיס מסך הוא מספיק חזק שבעתיד ניתן יהיה להפעיל על המחשב ויסטה? כמו כן וזה עשוי להיות טיפה אוף טופיק, רוב התוכנות של הנהלת החשבונות פועלות תחת דוס, האם יש דרך לגרום להם לעבוד בצורה תקינה גם באקס פי כי זה נושא קריטי(לא ימנע את קניית המחשב אב…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מתכוון ליקנות מחשב נייד החודש שיחליף את המחשב השולחני שלי. המחשב צריך להיות חזק מכיוון שהיה בתזוזה דיי הרבה (מקריאה בפורומים קיבלתי רושם ש LENOVO דיי חזקים). לאחר שבדקתי תאופציה להביא מחשב מחו"ל, רשויות המכס הרסו לי תרעיון :bash: אני משתמש יותר במחשב לאינטרנט, מולטימדיה (מוזיקה, סרטים) ומריץ כמה תוכנות ברקע.. וכמובן, כמו כולם אוהב שהכל רץ חלק. עכשיו נשארתי עם 2 המחשבים האלו, שהם נמצאים בגדר התקציב שלי: ACER ASPIRE 5101WLMI * מעבד: AMD Turion 64 MK36 2.0GHz 533 MHz FSB. * זיכרון: 512MB DDR2 עד 2GB. * כונן קשיח: 100GB 5400 RPM . * ATI Radeon X1100 UPTO 128MB * כרטיס קול: כולל רמקולים ומקרופון * כונן אופטי: צורב פנימי DVD Super Multi Dual La…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן חברים, אני צריך לקנות מחשב נייד אשר ישמש אותי כסטודנט. ערכתי רשימת מכולת של הדברים שאני צריך מהמחשב ויש לי כיוון לגבי המפרט. כמו כן, התקציב שלי הוא באזור ה 1500 ומטה. שאלתי היא האם אתם חושבים שאני יכול ללכת על מעבדים כמו הסלרון? או אולי cor 2 due? לזמנים של היום אני חושב שאני יכול לדרוש מינימום I3 אבל החנויות עפות על עצמן עם המחירים. הצרכים שלי הם: - תוכנות אופיס - SPSS בעתיד, - פוטושופ / אילוסטייטור מדי פעם (לצרכי עבודה, במידה ותהיה לי משימה דחופה שדורשת ממני לעבוד מרחוק. בגדול אני בונה על כך שאוכל להתחבר מרחוק למחשב שבעבודה כך שנדרש רק חיבור אינטרנט טוב יציב. אך עדיין אני רוצה להשאיר לעצמי את האופציה להפעלת תוכנות רק למקרה חירום) - אינטרנט , מיילים וידיאו, חדשות …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by nosfertu,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+ 200 ש"ח 2..מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשבcod 3 ;Battlefield 3 ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)/Samsung s23a950d led -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אפשר לנעול את האשכול השני שפרסמתי בנושא... זה האשכול הסופי והאחרון תודה תראו, כמו שכבר כתבתי אז זה המפרט ה80% סופי של המחשב... המחשב הזה מיועד לאחי הקטן וכן הבעיה הוא לא רוצה AMD!!!!!! אתה מכירים את כל הילדים הקטנים האלה שעושים מה שלחברים יש?! אז אחי הוא אחד מאלה.... לכל החברים שלו יש אינטל אז גם הוא רוצה, לא משנה אם זה יותר או פחות טוב וגם אם יתנו לו AMD בחינם!!! לכן המפרט הוא של אינטל... הוא לא יוכל לבוא אליי בטענות בעתיד ולא כלום אבל זה מה שיש בבקשה אל תציעו לי מפרט של AMD כי אני גם חושב שזה עדיף אבל אי אפשר... (ואם אתם כמוני חושבים שזה לזרוק כסף - אז זה מה שיש כי זה מה שאחי רוצה) שוב בבקשה לא AMD!!!!!!! תודה.... אז ככה, המפרט הזה מיועד לסרטים למשחקים קלים ולא רוצחים ו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אוקי יש לי שאלה קטנה ואני צריך את עזרתכם. יש לי תקציב של עד 5,500 ש"י ולא שקל יותר. השאלה שלי היא איך לחלק את התקציב. האפשרות הראשונה: להוריד 1200 שקל מהתקציב לשם קניית מסך 22 אינץ' ובמה שנישאר לקנות מחשב (זה 4300 למחשב ולכן אפשר לעשות איזה i5 עם 5770 אני חושב...) האפשרות השניה: להוריד 500 שקל ולהישאר עם 5000 שקל רק בישביל מחשב וכי יש לי כבר מסך 19 אינץ'. (גם באופציה הראשונה יהיה שימוש למסך זה אז אי תפקוד מסך זה לא מהווה בעיה). ההתלבטות שלי היא שאני רוצה לקחת את ה 5850 מפני ששמעתי עליו ביקורות מצויינות וגם הוא באמת כזה אני משער, ואני לא יכול להכניס אותו בתקציב של האפשרות הראשונה. (השקט והמעבד חשובים לי לא פחות). לכן השאלה שלי היא מה אתם הייתם לוקחים? האם מסך 22 אינץ' נותן…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.