עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500~ ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג, BF3, הגדרות גבוהות, 1920X1080, מסך 23''. 3. האם יש צורך בציוד הקפי \ מערכת הפעלה? לא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 7. 5. אם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, בינוני. 6. לוח בגודל ATX. 7. עדיפות לחנות TMS. המפרט עבור חבר שכבר סגור על מעבד, כרטיס מסך ומארז: i5-3570K Sapphire 7850 2GB OC Fractal Design 3000 תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Snufkin,

הנה מה שהציעו לי... מה הייתם מחליפים/משנים/מוסיפים? 1 Intel Core i5 2300 מעבד 1 Intel H61 DDR3 PCI-X אם לוח 2 2048MB DDR3 1333Mhz פנימי זיכרון 1 500G SATA2 7200RPM קשיח כונן 1 DVDRW LG אופטי כונן מארז מפואר ATX עם חיבורי USB קדמיים 1 1 Intel 1155 i3/i5/i7 SandyBrigde למעבד מאורר המחיר יצא 2,290 שזה 2,656 אחרי מע"מ במידה ואתם ממליצים על שינוי, אשמח לדעת, גם מה הסיבה לשינוי

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  3. אהלן המחשב הוא ASUS U36 SG כשאני רוצה לשחק או לראות סרט אני מחבר אותו לטלוויזיה אבל ברגע שאני סוגר אות המחשב (כלומר מקפל את המסך) הוא עובר למצב שינה, יש אפשרות להגדיר לו שגם שהמסך מוחשך והוא מחובר לצג אחר הוא ימשיך לעבוד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  4. שלום לכולם!, בקרוב אני רוצה לרכוש מחשב נייח, לקראת שחרור מהצבא, לשימוש רב תכליתי. מה התקציב המקסימאלי?9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200~300 שקל, לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שרטוט גרפי ועריכת סרטים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Crysis3, Max Payne 3 וכ"ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הג…

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שאם אפשר אז לחסוך יהיה מצוין אבל אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש בקטנה 100-150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,גלישה,אימיילים וכ'ו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by erashel,

. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך קצת, תכננתי באיזור ה3 ואחרוג עד 3.5 במקרה הכי גבוה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3.5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MP3,GTA V - הכי כבדים שיש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי כיום לוח אם מדגם DG45ID עם מעבד Q6600 INTEL אני רוצה להחליף רק את הלוח אם ומה שהוא כולל כלומר ראם, מעבד, מאוורר ולוח. החלקים שאני רוצה מעבדי אינטל‎ - ‏Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray‎ עולה 1435: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11848 לוח אם Z68X-UD3H-B3, עולה 742 ש"ח: http://www.skypc.co.il/pl_product~950Z68X35~10~0.htm זיכרון, 8GB עם 2133GHZ, עולה 442 ש"ח: http://www.skypc.co.il/pl_product~PT-D3G8-213~15~0.htm (למאוורר אני אדאג בהמשך) עכשיו השאלה היא אם כל החלקים הללו יכולים לעבוד ביחד ללא בעיה כלשהיא? בנוסף, האם הלוח אם יכנס למארז שלי? במארז שלי כרגע יש כמו שאמרתי את DG45ID, האם הלוח של גיגבייט הוא באותו גודל? בונסף המח…

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  8. שלום לכולם, אודה למומחיותכם בהכנת מפרט למחשב ביתי נייח, ללא ציוד היקפי, אשר ישמש לרוב לשימוש באינטרנט (אולי מעט פוטושופ), ובעיקר למשחקי מחשב בזמן הפנוי (FPS בעיקר, Crysis, Mass Effect, Battlefield וכדומה). הרעיון הוא מחשב שיחזיק ללא שדרוג זמן לא קצר. ;D תקציב הבסיס הינו 5,600 ש"ח, ניתן לחרוג ממנו עד ל-6,000, וניתן לנצל את התקציב במלואו. חשיבות השקט של המערכת הינה בינונית, 4-5 בסולם של עשר. נכון לעכשיו הכיוון הוא שלא לבצע OC. במידה ונתחיל לראות שיש בעיות בהרצה של משחקים אצטרך ללמוד את הנושא ולבצע זאת. אין צורך במערכת הפעלה, עדיפות להרכבה במעבדה (מטעמי אחריות בעיקר). אין עדיפות לחנות מיוחדת, אם כי הבנתי שבד"כ משתלם לקנות ב-KSP או IVORY. אם יש לכם הצעה גם בנושא זה, אש…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני מעוניין לשדרג את המעבד וכרטיס המסך (בלבד), בסביבות 1000-1100 ש"ח. אני משחק קצת FIFA12, FPS, DIABLO3 את המפרט הנוכחי אפשר לראות בפרופיל שלי. השילוש העכשווי הוא: AMD Athlon 2 X3 435 2.9@3.44Ghz Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD 770 + SB710 Chipset OCZ 4GB Kit DDR2 1066Mhz Blade Edition CL5 הלוח אם הוא Socket AM3ולכן המעבד צריך להתאים כמובן. חשבתי על מעבד AMD FX-4100 ‎Zambezi‎ 3.6Ghz 95Watt Quad Core AM3+ עלות 580 ש"ח. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3465 וכרטיס מסך Sapphire ATI Radeon 6770 512MB GDDR5 HDMI עלות 470 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2768 אני מניח שחלוקת התקציב תהיה בערך 550 מעבד ו-450 כרטיס מסך. האם זה בסדר? יש משהו יותר טוב בתקצי…

10. היי לכולם מה אתם חושבים על המבצע הזה? http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?ai=2596022&cfm=BFF3FD7267D9 מפלצת של מחשב! מחשב נייד "14 עם מעבד עוצמתי Core i5, חבילת זיכרון 6GB, דיסק 500GB ומערכת הפעלה Win 7 חיפשתי בגוגל לא מצאתי את הדגם הזה בשום מקום, אין לי למה להשוות. מישהו שמע על הדגם הזה? האם המבצע משתלם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי חברים. ברצוני לרכוש מחשב נייד חדש מארה"ב. המחשב יהיה בעיקר לשימוש לימודי (אופיס וכו') אבל גם רצוי שיהיה סביר למשחקי MMO שונים. התלבטתי מעט בנוגע לULTRABOOKS אבל ראיתי שאין להם מאיצים גרפים וגם הדיסק שלהם בדר"כ מאוד קטן (128-256GB). בכל מקרה, אם ללכת על משהו כזה חשבתי בכיוון של ה-ASUS U31XE DH52: http://www.bhphotovideo.com/c/search?Ntt=asus+ux31e-dh52&N=0&InitialSearch=yes או האם כדאי ללכת על מחשב כבד יותר (במחיר דומה) אבל עם ביצועים גרפים טובים יותר. כמו זה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/833833-REG/ASUS_N55SF_RH71_N55SF_RH71_15_6_Notebook_Computer.html ועל איזה הייתם ממליצים? אגב, למישהו יש אתר מומלץ להזמין ממנו בארה"ב? אני מכיר רק את BNH. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  12. Started by NoaXD,

אני מחפשת המלצה למחשב לשימוש יומיומי אז חשוב לי שיהיה נייד (דק, קל וכו'), התקציב הוא 3000 ש"ח עם אפשרות לסטייה של עד 15%. אשמח אם תוכלו לעזור לי * מטרות המחשב: גלישה מרובת טאבים (כ-50), אופיס ופוטושופ (בצורה מקצועית) * גודל המסך: 13" * משקל רצוי: כמה שיותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): כן, כ-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): לא * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב: אפשרי * כונן Bluray: לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא עד עכשיו ראיתי את המחשבים הבאים: dell …

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה אם אפשרי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לעריכה גרפית ועיצוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות בשימוש - אוטוקאד, סקאטצאפ, מקסוול, פוטושופ, אילוסטרייטור שימוש כבד לצורכי פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן- רמקולים, עכבר, מקלדת ומסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? …

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by edentt,

הדגם הוא msi gt683dx http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7764 המחיר הוא 6400 האם החברה msi טובה? והאם האחריות היא בסדר או בעייתית? והאם משהו מכיר את הדגם ויודע עם יש לו בעיות?? או לגרסת הgt אני צריך את המחשב לגיימינג(כבד) לסרטים ולאינטרנט

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by guyk,

שלום, יש לי מחשב נייד- Dell XPS M1330, ובזמן האחרון החלו לצוץ אצלו הרבה בעיות עם הטענת הסוללה. קודם כל, המחשב אינו קולט כמעט תמיד את המטען, ולוקח זמן עד שאני מצליח למצוא את המגע הנכון בו הוא מתחבר למטען. בנוסף, המחשב אינו מזהה יותר את המטען, ואינו מסכים עקב זאת להטעין את הסוללה, אלא עובד על המתח הישיר של המטען בלבד. בעקבות זאת המחשב גם עובד לאט יותר. טכנאי שבמקרה ראה את המחשב הציע להחליף את המחבר של המטען בחדש, רק אין לי מושג היכן אפשר למצוא אחד כזה. (שחכתי להזכיר כי המחשב כבר אינו מצוי בתחום האחריות, לכן אין ממש טעם ללכת למעבדת היבואן). מה אתם מציעים לעשות? והאם אתם מכירים איזו חנות שמוכרת חלפים כאלה למטען באזור תל-אביב/ השרון?

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  16. Started by Oded.Dwek,

אהלן, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים בתקציב של עד 3200 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ושימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כלום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV Modern Warfare 3 Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  17. שלום חברים, הרבה זמן לא התעדכנתי ורציתי לדעת אם בכלל יש טעם לשדרג. בעיה נוכחית: מחשב לא מהיר מספיק, לפעמים נכבה בלי סיבה, מתחמם יותר מידי, כרטיס מסך לא תומך 2 מסכים, ממיר וידאו לאט מידי, ופעולות פשוטות לוקחות לו יותר מידי זמן. מפרט נוכחי: מעבד: QuadCore AMD Athlon X4 620, 2600 MHz 13 x 200 לוח אם עם כרטיס מסך מובנה AMD 780G/780V/790GX, AMD K10 זכרון פנימי: 2 * 2GB Kingston 99U5458-004.A00LF 2 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-18 @ 457 MHz 3 כוננים בחיבור SATA על סך 3 TB. מערכת וינדוס 7 32 ביט(אני יודע שזה לא מנצל את כל הזכרון) מה לעשות? חשבתי לקנות כונן SSD ומעבד מדגם Core i7 2600 ראיתי מפרטים עד 3 אלף שזה תצקיב מתאים. השאלה אם אני ארגיש בהבדל והאם…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Kirma,

MSI TwinFrozr III 6950 OC/PE 2G גירסאת ה OVERCLOCKED POWER EDITION מעבר לזה לא בוצע OC נוסף כרטיס בן שנה נקנה מ NewEgg (איך אני בודק אם האחריות ל3 שנים ?) לכרטיס יש DUAL-BIOS אבל הוא לא מפתח ל 6970 .. הערכת מחיר ?

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  19. Started by lidorkalfa,

מארז Cooler master Elite 370 מעבד AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz כ.מסך ATI Radeon HIS 6870 1GB זיכרון G.Skill 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 הארד דיסק Samsung 1TB 7200RPM 32MB Sata F3 לוח אם Gigabyte GA-870A-UD3 קירור Scythe Cooler Mugen 2 ספק ANTEC Truepower Trio 550W המחשב אצלי פלוס מינוס שנה, שמור כמו חדש.. מה השווי שלו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום פורום, ביקשתי עזרה לפני כשבוע בלמצוא מחשב נייד בסביבות ה4K~, המליצו לי על הASUS N55SF: http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1221321&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he ועד עכשיו זה המחשב הכי טוב שראיתי במחירים האלו. שמתי כבר מקדמה על המחשב ואני אקנה אותו שבוע הבא, אך בכל זאת הצעתם לפרסם עוד פעם נושא לפני הקנייה לראות אולי השתנה משהו, אולי יש איזו הצעה אחרת וטובה יותר, אז הנה אני אם יש משהו אחר מומלץ אשמח לעזרה - המחשב שאני צריך 15" מיועד בעיקר למשחקים ועבודה גרפית, משקל המחשב לא פקטור מי יודע מה, צריך מחשב חזק עם דגש על מאיץ גרפי ובאופן כללי מחשב טוב, מהיר ואמין. הN55SF זה הכי טוב שמצאתי במחירים האלה, המפרט שלו ממש מציאה ביחס למחיר! תודה, לב

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  21. Started by kovar,

אני רוצה להרכיב מחשב עם המפרט הבא: אין צורך ב SLI או באוברקלוק אני לא מתכוון לשדרג את המחשב בעתיד. מה שחשוב לי רק שתהיה יציאת USB 3 לגבי הספק אני לא בטוח אם הוא יותר מדי חזק ולגבי המארז גם אין לי שום ידע. הקניה תתבצע מ KSP סניף אילת אשמח לעזרה מהמבינים בפורום. תודה.

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  22. שלום, בן דודי המתגורר בקנדה הגיע לביקור ודיברתי איתו על המחשב שלו שהוא קצת ישן וכדאי לו להחליפו. הוא חזר לביתו ויום לאחר מכן התקשר אלי בבקשה שאעזור לו בבחירת חלקים. לאחר שיחה של שעתיים בסקייפ התגבש מפרט סופי שנרכש עוד באותו היום: מעבד: i7 2600K הוא התעקש, ניסיתי לשכנע אותו על ה-i5 אבל היה באנדל מבצע עם לוח לוח: Asus P8Z68 Deluxe GEN 3 גם מבוזבז אבל היה באנדל עם המעבד, 500$ קנדי זיכרון: Kingstone HyperX 8GB 1600MHz CL9 מבצע ב-50$ קנדי כ.מסך: Zotac GTX 560 Ti לוח רפרנס עם קירור בלוור (blower) של זוטק, 180$ קנדי מארז: Antec 1100, למיד טאוור היה לו קצת גדול אבל הוא התרגל, 130$ קנדי ספק: פה הייתה התלבטות ולפי המלצות מהפורום פעם הוא לקח את Antec TruePower New TP-650W שהתברר עם …

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by Mantis,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בעיקרון עדיף עד 2000 אך נראה לי זה קצת מגביל אז אפשר עד 2500 בשביל מפרט שיתן תמורה הולמת תמחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לאמא בעיקר לעבודה משרדית (יוטוב,גלישה,אופיס...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. אהלן, קניתי אתמול את ה- G74SX בגרסא עם 160G של SSD, מפרט מלא כאן: http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=213513521&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he קניתי אותו בתפיסה שאני צריך מחשב חזק לשימוש כללי, ושלא יהיה הכי חזק אבל גם לא יהיה חלש במשחקים. אני לא גיימר של ממש, גם בגיל שלי שכפול מגילם של החבר'ה וגם אני לא משחק משחקי action קיצוניים, אבל בימינו אפילו civilization ושוגון דורשים מעבד גרפי חזק (ראיתי שאנשים בפורומים נאלצים להוריד את ההגדרות הגרפיות שלהם בשביל מפות גדולות בciv, או קרבות עם הרבה משתתפים בshogun), שלא לדבר על skyrim ודומיו, כך ש560M היה נראה לי שבב גרפי מינימלי אם אני רוצה אורך חיים של 3 שנים ומעלה מהמחשב גם עם הגדרות גרפיות בינוניות. אלא שע…

• 30 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. Started by cookie18,

שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב גרפיקה שיכול לבצע רינדורים בצורה מהירה אני מכין הרבה סירטונים וחשוב לי מהירות הרינדור מחיר נע בסביבות ה5K המחשב הזה מחליף לי מחשב ישן (q6600 8 gb 9600gt ) ואני מחפש קפיצה בביצועים תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.