ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
שלום שאלה על מפרט מפרט משרדי/ביתי בסיסי מתוך המפרטים המומלצים באתר (http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137584§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99). אני מחפש מחשב בתקציב נמוך לשימוש של אופיס, אינטרנט וקצת סרטים. שאלותי: 1. איך המארז במפרט הזה מבחינת השקט? (לפי הדירוג של המפרטים - 1-10, 10=שקט). 2. הם ניתן במחיר הזה (בפחות יותר טוב...) לשים למחשב הזה גם יציאת HDMI בלוח אם? תודה
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי ח'ברה, בעבר פתחתי פה דיון לגבי מפרט למחשב גיימינג בלי OC סביבות ה6K כולל מסך הצלחתי להגיע למפרט הבא, מה דעתכם עליו? מסך: [..] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1009 מעבד: [..] INTEL 3550 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.3Ghz - TRAY ₪1009 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z77M-D3H ₪548 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪113 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX670 4GB GDDR5 - RETAIL ₪2273 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪97 מארז: [..] XIGMATEK ASGARD PRO w/o PSU ₪271 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W - זמין במלאי ₪407 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה את המפרט בעיקר למשחקים ואינטרנט ולפעמים לסרטים איך המפרט הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/rsedwn96
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום רב. פתחתי אשכול דומה לפני למעלה מחודש, אך כמה נסיבות השתנו מאז ואני זקוק לעזרה בשנית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה נחמד. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה עם תוכנות עריכה תלת ודו מימדית, עבודה עם מנועי משחק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3DStudio Max, UDK, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד טושיבה. קרתה לי היום תקלת עיווט במסך. זאת הפעם השנייה אחרי תקופה שהתקלה מתרחשת. המחשב הוא יחסית חדש. אני מצרף תמונה שתמחיש טוב את הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג מחשב שמשמש בעיקר לגיימניג, צפיה בסרטי HD ותכנות. יש ברשותי ספק כח 600W שלthermaltake, צורב, מארז , 4GB זיכרון, מסך+ציוד היקפי ועותק מקורי של win7 64bit שאני מניח שאפשר להעביר למחשב החדש. אני מעוניין בכרטיס מסך, מעבד, לוח אם וכונן של 2TB. לא מעוניין בOC טווח מחירים של 2000-3000 שקל.. אני מניח שזה יספיק. תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 4800 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 3 . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).dell u2312hm 23 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב כ2.5K גג 3K למשחק דיאבלו 3 בפרט http://us.battle.net/support/en/article/diablo-iii-system-requirements אני מעדיף מארז קטן, אם הם לא טובים למשחקים אז מארז רגיל המסך שיש לי הוא 22 אינץ במקרה וקיימת אפשרות לחיבור כרטיס המסך במקביל למסך מחשב ומסך טלוויזיה, אני אשמח לא כרטיס מסך של ATI הכונן הקשיח לא צריך להיות יותר מ500 מגה, יש כבר 3 טרה חיצוני הכי קרוב אלי זה KSP בתל אביב או משהו אחר באזור תודה דני
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? השימוש העיקרי במחשב הוא מסחר בבורסה שזה דורש מספר רב יחסית של תוכנות הפועלות במקביל, שימושי המשנה הם מוזיקה, סרטים (בHD מלא) ומשחקים מידי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 המסך הוא 24" DELL U2410 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בין…
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם פורום מעניין פתחתם פה.. אשמח אם תיעצו לי אם כדאי לי למכור ובכמה והאם מישהו בכלל קונה מחשב יד 2 לא עדיף להם לקנות מחשב חדש? המפרט שלי הוא : מעבד : Q9550 2.83 Ghz לוח האם : GIGABYTE EP43-DS3L זכרונות : ocz 1066 mhz 4 giga (2x 2-giga) כרטיס מסך : radeon HD 4870 512mb 256 bits כרטיס טלויזיה : wintv itvc16 כונן קשיח : WDC WD1600AAJS-07WAA0 149 GB מארז : nzxt לא זוכר ממש את הדגם (מארז FULL TOWER 6 מאווררים וחלון גדול) ברצוני למכור אותו כדי להתחדש (בחדש כמובן ) מה אתם אומרים שווה למכור? כמה אני יקבל עליו? ואם בכלל כמו ששאלתי בהתחלה יש קונים למחשב כזה.... תודה לכם...
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברה . ברשותי מחשב נייד acer aspire 5740g כולל i7 620m 4 gb ram ati 5650 hdd wd 640 (במהירות 5400) המחשב קצת מתחיל לקרטע אז אני חושב לשדרג אותו באיזה ssd.. אני חושב שהבעיה היא לאו דווקא בחומרה של המעבד או זיכרון - תקנו אותי אם אני טועה, אלה דווקא בהארדיסק כיוון שהוא רק 5400 והמחשב איטי בטעינת קבצים , העתקתם וכמובן עליתו של הווידוס וכו, וההארדיסק יוצר צוואר בקבוק למחשב כולו. מחירי ה ssd קצת יקרים , לכן אני לא יכול להרשות לעצמי ssd עם 256 גיגה אז חשבתי יותר על הכיוון של ssd 128 משהו כמו ה m4 ששמעתי שהמחיר שלו אטרקטיבי 520 שח והתמורה היא טובה למחיר (ssd לא רע). שאלתי אליכם אם אוכל לחבר למחשב זה 2 הארדיסקים 2.5 כמובן?? או שאין אפשרות והאלץ להסתדר רק עם 128 כי זה מאוד מג…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי מספר ימי "בנייה והרכבה" אינטנסיביים הרכבתי (בעזרתם האדיבה של חברי הפורום) את המפרט הזה, מחר מתכנן להזמין. אשמח לתגובות ודעתכם, האם נשאר משהו שאפשר לשנות? נ.ב. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להצמד לגבולות התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש''ח, אפשר טיפה יותר אם זה באמת יהיה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, מעט משחקים (דיאבלו 3, מאס אפקט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישו…
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום, החלטתי שצריך להתחדש כבר. יש לי כרגע מחשב בערך בן 4. המחשב כבר לא מסוגל להריץ פיפא/פרו ברמות גבוהות (וגם אם כן, מקרטע), כנ"ל לגבי קאונטר סטרייק (שאני משחק פה ושם). זה המפרט: E4500 לוח אם של ג'יגהבייט (לא זוכר דגם מדוייק) HDD 160GB 2GB GEFORCE 9500 אני מעוניין במחשב עם מעבד אינטל i3/i5 לוח אם - מה שיהיה טוב ומתאים הארד דיסק של לפחות 300GB (למרות שאני לא מהמורידים הגדולים, אבל ה-160 שלי מתחיל להתמלא) 4 ג'יגה זיכרון לפחות (אני מאמין שזה המינימום היום כדי שהכל יסחוב כמו שצריך, נכון?) כרטיס מסך שיריץ לי פיפא/פרו/קאונטר סטרייק על הגדרות גבוהות בלי בעיה. אני עם מסך 19' של LG ואולי אחליף אותו יותר מאוחר ל-DELL בגודל 22-23. תקציב? כמה שייצא. אין לי משהו מוגדר מראש. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל האם לרכוש את המחשב הבא: Lenovo IdeaPad Z570 i7 M55BUIV Nvidia 15.6 מעבד Intel i7 2670QM 2.2G UP TO 3.1Ghz חבילת זיכרון 8GB DDR3 דיסק קשיח 750GB SATA מסך 15.6 בטכנולוגיית LED HD כרטיס מסך ייעודי Nvidia N12P-GS / 2GB המחיר עושה רושם דיי אטרקטיבי - 3,800 שח (הכי זול שראיתי למחשב עם ביצועים דומים) השאלה היא האם אני מפספס כאן משהו? ראיתי בפורום ביקורות דיי קטלניות על מחשבי לנובו לדורותיהם, האם ניתן לציין מדוע? בנוסף, לא הצלחתי למצוא מידע על כרטיס המסך - האם הוא איכותי באופן יחסי? כל ביקורת נוספת תתקבל בברכה (או המלצות על דגמים עם יכולות דומות ומחיר סביר) תודה
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
ערב טוב חברים, מבקש את דעתכם על המחשב הבא, נרכש למטרת עריכת וידאו ועבודה עם תוכנות דוגמת AFTER EFFECTS ו- EDIUS, במקביל לאפשרות להריץ עליו משחקים? עלות המחשב 6,600 ש"ח. מארז: ZALMAN Z11 ספק כוח: A.PFC 80+ 600W FAN12 POWERMAN INWIN לוח אם: GA-B75M-D3H GIGABYTE מעבד אינטל: 3.4GHZ 8MB CORE I7 1155 QUAD 3770 קירור: AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT זכרון: HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333MHZ ---- 2X כרטיס מסך: GEFORCE 570GTX OC 1280MB-5 MSI דיסק קשיח: 2TB SATA3 7200 64MB C.B WD
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב חדש עם עדיפות ב-KSP בחיפה אלא אם כן יש המלצה בטוחה למשהו הרבה יותר טוב בחיפה. המחשב מיועד למשחקים כבדים מאוד בגרפיקה 1080*1920 על מסך LED 24 אינץ' של LG כשהכל על ULTRA HIGH אין צורך במסך, אך יש צורך במקדלת ועכבר. המחשב מיועד לOC בינוני עד כבד כשהמטרה שבהתחלה בלי ה-OC יהיה מפלצת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא. 2 . מה שימושי המחשב? גיימינג כבד, סרטים באיכות גבוהה מאוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי \ מערכת הפעלה? לא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? מחשב לעריכת וידאו למתחילים (סטודנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש? Avid - כבד, פיינל קאט - תדיר, אפטר אפקט - מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן - לא מעוניין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לכלול כרטיס מסך קוואדרו 2000, תמיכה בחיבור Firewire, כונן קשיח חיצוני במסגרת התקציב אם ניתן 10. האם חשוב לשמור על אופק שד…
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1690 [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1690 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל ASUS[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][t…
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
תשובות באדום. פירוט נוסף של המפרט לאחר מכן... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה עם תוכנות כבדות במקביל (תכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, SQL Server, Virtual Machine ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, League of Legends, Guild Wars 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה 2 מחשבים, כאשר הר…
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש גם לאופיס בסיסי, קצת סרטים וכו' ושימוש נרחב בתוכנות של מוזיקה אלקטרונית-כמו אבלטון. אמרו לנו שצריך כרטיס קול טוב וזיכרון גדול. התקציב הוא 300 פלוס מינוס- בכל זאת, סטודנטיםקיבלנו הצעה עלHP Pavilion g6-1230ej ב2900 כאן אפשר לראות את המפרט המלא http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=80702...אבל אמרו לי שHP הם גרועים בשירות. האם למישהו יש נסיון עם מחשב לשימוש של תוכנות לעובוד מוזיקה? מה הצרכים בדיוק והאם יש מחשבי מומלצים?תודה רבהושיהיה ערב נהדרדנה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מתלבט בין: Dell Vostro V3450-2450 Dell Inspiron N411Z-2430 Asus U31SG-RX103V בגדול, זה התקציב והסוג דרישות +\- , המחשב מיועד ללימודים, משחקים בקטנה, סרטים ואינטרנט. יש עדיפות ל 14 אינץ אבל אם הווסטרו הרבה יותר מומלץ לדעתכם ארד ל 13.3. מאד מאד אודה למי שיתרום מזמנו ומהידע שלו. במידה ויש למישהו המלצה למחשב באותו טווח מחירים שהרבה יותר מומלץ לדעתו זה יתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום רב לכל משתתפי הפורום היקרים אני מחפש מפרט לשדרוג את המחשב שלי. חשוב לציין שאני רוצה לנדוד עם כמה שיותר חלקים מהמחשב הנוכחי אל החדש. אז הרכיבים הבאים צריכים להיכנס למפרט: כוננים קשיחים: Western Digital 80GB 7200 RPM SATA wd800jd-60lua0 Hitachi 500GB 7200 RPM SATA hds721050cla362 כונן + צורב DVD: NEC DVD-RW ND-3520A LG HL-DT-ST DVD-ROM GDR8163B כרטיס טלוויזיה: PCI AVerTV Super 007 ואחרי החפירות שלי, הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת עריכה גרפית …
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיקרון אני עובר דירה ולקחתי על עצמי פרויקט להפוך את המחשב הישן שלי למחשב לעבודה (כמו שהוא לא מריץ משחקים). המפרט הקיים: מעבד: Intel Core2Duo E7400 2.80GHz 1600MHz RAM: שני גיגה X2 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L כרטיס מסך: gForce 9500GT 1G ספק: JTC P-4 500W ATX12V SATA DR-B500E HD: סתם משהו של 160גיגה 3מגה SATA צורב DVD רגיל ומארז תואם לכל. מה אני רוצה לעשות? ברמת העיקרון אני רוצה להעביר את כל זה למארז קטן, משהו מסוג ה: Mini,Micro,HTPC. המארז הכי קטן שאפשר לדחוף את כול זה. אישית מעדיף את ה e-Mini Tiny Box 2 Micro-Atx Case with 200W PSU Red מ KSP אבל ראיתי שיכול להיות שיהיו לי בעיות לדחוף ספק שיתאים לדרישות של החומרה והכרטיס מסך לא יכנס... אשמח לרעי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום פורום, בהמלצתכם קניתי את הASUS N55SF i5 ועד עכשיו אני מאוד מרוצה הבעיה שאני משחק במשחקים כבדים והמחשב כמובן מתחמם, חשבתי על משטח קירור אבל בחיפוש מעמיק גיליתי שככל שמחפשים יותר ככה מבינים פחות - יש הרבה חברות שונות, הרבה מחירים שונים (והרבה פעמים קפיצות מחיר לא הגיוניות) והתאמה לגדלים שונים, משקל של הגוף קירור והנוחות שלו ודברים כאלו שלא רשומים באתרי המכירות. אשמח לעצה למשטח כזה שלא יעלה על 200 ש"ח (אלא אם כן יש איזה משהו ב250 ש"ח שממש ממש שווה את הכסף ואז אפשר לחרוג) תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אבל לא הכרחי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות בmatlab וצפייה בסרטים וסדרות. חשוב לי שאיכות הצפייה תהיה גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). די תדיר. יש לי מחשב בעבודה אבל ייתכן מאוד שאצטרך לעשות דברים גם בבית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במקלדת, עכבר, רמקולים, צורב ומסך. עדיף מסך די גדול. לא חושב שיש צורך בכרטיס מסך, חושבים שכ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-