עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מארז ARCTIC ספק Antec 550W VP POWER VP-550P לוח P8H77-V LE H77 ASUS מעבד אינטל 3.1GHz 6MB CORE i5 1155 QUAD 3450 מאוורר למעבד ALPINE 11 REV 2 AC זכרון KHX KINGSTON 2X4GB (8GB) DDR3 1333MHZ כ.מסך NVIDIA GeForce 560GTX TI 1G-5 Gigabyte צורב DVD... דיסק קשיח פנימי 2Y 500GB S2/S3 7200 16MB WD בעיקר למטרת משחקים (פחות ברשת) מה אתם אומרים? תודה למגיבים

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  2. מארז ARCTIC ספק ANTEC 550W VP POWER VP-550P לוח P8H77-V LE H77 ASUS מעבד אינטל 3.1GHz 6MB CORE i5 1155 QUAD 3450 מאוורר למעבד ALPINE 11 REV 2 AC זכרון KHX KINGSTON 2X4GB (8GB) DDR3 1333MHZ כ.מסך Nvidia GeForce 560GTX TI 1G-5 GIGABYTE צורב DVD... דיסק קשיח פנימי 2Y 500GB S2/S3 7200 16MB WD בעיקר למטרת משחקים (פחות ברשת) מה אתם אומרים? תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  3. שלום, לפני כמה ימים החיבור של האוזניות הפסיק להגיב, שום פעולה תוכנתית שניסיתי לא צלחה, החיבור אולי תקין אבל משום מה אין שמיעה דרך האוזניות, רק דרך רמקולי המחשב (גם כאשר החיבור לאוזניות מחובר). אני מחפש מעבדה טובה לתיקונים של החלקים הנ"ל באיזור ראשל"צ, מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום רב, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש לרגל יציאתו החגיגית של המשחק Diablo 3 ואני מתלבט בין Toshiba לHP. על Toshiba כתוב שיש רמקולים מתוצרת Harman/Kardon עם bass משופר. האם זה נכון ועד כמה זה מה שאני באמת חושב שזה? הדגם של HP קורץ לי בעיקר בבגלל הקורא טביעות אצבע שיחסוך לי להקליד ססמאות וכו'. על מה אתם ממליצים?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום לכולם חבר ביקש ממני לבנות לו מחשב עם מסך,בתקציב של 2500-2600. השימושים המרכזיים זה לאופיס,אינטרנט ועבודה משרדית. אבל שיריץ משחקי מחשב בצורה סבירה,וגם לא חובה שיריץ כל משחק. צריך את העזרה שלכם. אני יודע שהבקשה טיפה קשה לביצוע בתקציב הנמוך הזה. תודה! *שהמפרט ייקח מחנות באזור רחובות/ראשון.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה כבדה באינטרנט, משחקים לעתים רחוקות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by madror,

מה ההבדל בין ASUS N55 בדגם SL ל SF ? מלבד כרטיס המסך , לא מוצא הבדל . אשמח אם תאירו את עיניי בנושא (או שזה ההבדל היחידי). כמו כן אשמח לקבל המלצות למחשב נייד "שלא במסגרת העדר" 15.6 בתקציב של עד 5000 שקל (HP ?) תודה מראש , דרור.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בגדול DIABLO BF3 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 24 של SAMSUNG FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? היה נחמד אם מסתדר להגדרות גבוהות לא MUST. 3. ה…

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  9. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למחשב. * שימושי המחשב: אינטרנט, אופיס, קצת סרטים (לא בהכרח HD), וגם מיועד לפיתוח קל של תוכנה (שיריץ בנוחות Visual studio וכד') * גודל המסך - מסך נוח לעבודה * בלוטות: כדאי * כונן DVD: כן * אחריות: 3 שנים * מערכת הפעלה: לא צריך * כל שאר הפרמטרים לא קריטיים עבורי. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by yuri886,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך OO ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים +CAD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן\תדיר (SOLIDWORKS ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אמת ויציב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. D3 swtor gta V וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1200 על 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  11. שופרסל יצאו במבצע לשלושה ימים עבור מחשב נייד Lenovo G570-4334-6FG במחיר של 1990 ש"ח עם המפרט הבא:מעבד: Intel b940, זכרון: 4G, דיסק: 500GB, שנה אחריות יבואן האם מישהו מכיר את המחשב? האם עסקה כדאית? אשמח לחוות דעת עליו

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by iziksas,

מישהו מכיר את המסך הנ"ל:http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=773634 ???? המסך של פוג'יקום ... השאלה הכי גדולה מה זה פאנל Tilt????? איפה עומד הקאטצ' כי המסך זול יחסית לנתונים שלו לא? רוחב המסך מסך רחב 16x9 גודל מסך (אינטש) 21.5 אינטש סוג המסך LCD חיבור HDMI לא כולל מאפיינים טכניים זמן תגובה (מילי שניה) 2 מילי שניה יחס ניגודיות 1:5000000 חיבור DVI כולל סוג פאנל TILT גודל נקודה (מ"מ) 0.248 מ"מ בהירות (cd/m²) 500 cd/m² תלת מימד לא רזולוציה מקסימלית (פיקסלים) 1920x1080 פיקסלים Pivot ללא זווית צפייה 170/160 תוספות רמקולים רמקולים מובנים המפרט טוב לא???.. כדאי לקנות????

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  13. Started by uziwe,

הי, בשעה טובה הגעתי היום לחנות TMS. על סמך המפרטים שהוצעו לי בפורום, בנו לי 2 מפרטים, אודה מאוד לעזרה באיזה כדאי לבחור (מצורף קובץ). כמו כן מצרף את השאלון (כפי שתראו חרגתי קצת מהתקציב המקורי). בנוסף אני מתלבט בנוגע לכרטיס מסך. יש אפשרות שאחליף את המסך בעתיד הקרוב. האם כדאי לי למתוח עוד ולהשקיע בכרטיס חזק יותר: GTX560TI 6950 או ממש ל"התפרע" : 7850. תודה רבה על עזרתכם. עוזי השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי: 3300 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות ,אם אין ברירה 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כולל חדשים), הורדות, עבודה במספר תוכנות במקביל…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by arik100,

אהלן מעוניין לדעת כמה שווה המארז שלי FULL TOWER THERMALTAKE EUREKA מצב מצויין אריאל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. שלום שאלה על מפרט מפרט משרדי/ביתי בסיסי מתוך המפרטים המומלצים באתר (http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137584&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99). אני מחפש מחשב בתקציב נמוך לשימוש של אופיס, אינטרנט וקצת סרטים. שאלותי: 1. איך המארז במפרט הזה מבחינת השקט? (לפי הדירוג של המפרטים - 1-10, 10=שקט). 2. הם ניתן במחיר הזה (בפחות יותר טוב...) לשים למחשב הזה גם יציאת HDMI בלוח אם? תודה

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  16. Started by OreoCookieh,

היי ח'ברה, בעבר פתחתי פה דיון לגבי מפרט למחשב גיימינג בלי OC סביבות ה6K כולל מסך הצלחתי להגיע למפרט הבא, מה דעתכם עליו? מסך: [..] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1009 מעבד: [..] INTEL 3550 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.3Ghz - TRAY ₪1009 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z77M-D3H ₪548 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪113 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX670 4GB GDDR5 - RETAIL ₪2273 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪97 מארז: [..] XIGMATEK ASGARD PRO w/o PSU ₪271 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W - זמין במלאי ₪407 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום אני רוצה את המפרט בעיקר למשחקים ואינטרנט ולפעמים לסרטים איך המפרט הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/rsedwn96

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  18. שלום רב. פתחתי אשכול דומה לפני למעלה מחודש, אך כמה נסיבות השתנו מאז ואני זקוק לעזרה בשנית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה נחמד. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה עם תוכנות עריכה תלת ודו מימדית, עבודה עם מנועי משחק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3DStudio Max, UDK, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by dj_horse,

שלום, יש ברשותי מחשב נייד טושיבה. קרתה לי היום תקלת עיווט במסך. זאת הפעם השנייה אחרי תקופה שהתקלה מתרחשת. המחשב הוא יחסית חדש. אני מצרף תמונה שתמחיש טוב את הבעיה.

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  20. שלום אני מעוניין לשדרג מחשב שמשמש בעיקר לגיימניג, צפיה בסרטי HD ותכנות. יש ברשותי ספק כח 600W שלthermaltake, צורב, מארז , 4GB זיכרון, מסך+ציוד היקפי ועותק מקורי של win7 64bit שאני מניח שאפשר להעביר למחשב החדש. אני מעוניין בכרטיס מסך, מעבד, לוח אם וכונן של 2TB. לא מעוניין בOC טווח מחירים של 2000-3000 שקל.. אני מניח שזה יספיק. תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  21. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 4800 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 3 . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).dell u2312hm 23 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. תקציב כ2.5K גג 3K למשחק דיאבלו 3 בפרט http://us.battle.net/support/en/article/diablo-iii-system-requirements אני מעדיף מארז קטן, אם הם לא טובים למשחקים אז מארז רגיל המסך שיש לי הוא 22 אינץ במקרה וקיימת אפשרות לחיבור כרטיס המסך במקביל למסך מחשב ומסך טלוויזיה, אני אשמח לא כרטיס מסך של ATI הכונן הקשיח לא צריך להיות יותר מ500 מגה, יש כבר 3 טרה חיצוני הכי קרוב אלי זה KSP בתל אביב או משהו אחר באזור תודה דני

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? השימוש העיקרי במחשב הוא מסחר בבורסה שזה דורש מספר רב יחסית של תוכנות הפועלות במקביל, שימושי המשנה הם מוזיקה, סרטים (בHD מלא) ומשחקים מידי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 המסך הוא 24" DELL U2410 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בין…

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  24. שלום לכולם פורום מעניין פתחתם פה.. אשמח אם תיעצו לי אם כדאי לי למכור ובכמה והאם מישהו בכלל קונה מחשב יד 2 לא עדיף להם לקנות מחשב חדש? המפרט שלי הוא : מעבד : Q9550 2.83 Ghz לוח האם : GIGABYTE EP43-DS3L זכרונות : ocz 1066 mhz 4 giga (2x 2-giga) כרטיס מסך : radeon HD 4870 512mb 256 bits כרטיס טלויזיה : wintv itvc16 כונן קשיח : WDC WD1600AAJS-07WAA0 149 GB מארז : nzxt לא זוכר ממש את הדגם (מארז FULL TOWER 6 מאווררים וחלון גדול) ברצוני למכור אותו כדי להתחדש (בחדש כמובן ) מה אתם אומרים שווה למכור? כמה אני יקבל עליו? ואם בכלל כמו ששאלתי בהתחלה יש קונים למחשב כזה.... תודה לכם...

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אהלן חברה . ברשותי מחשב נייד acer aspire 5740g כולל i7 620m 4 gb ram ati 5650 hdd wd 640 (במהירות 5400) המחשב קצת מתחיל לקרטע אז אני חושב לשדרג אותו באיזה ssd.. אני חושב שהבעיה היא לאו דווקא בחומרה של המעבד או זיכרון - תקנו אותי אם אני טועה, אלה דווקא בהארדיסק כיוון שהוא רק 5400 והמחשב איטי בטעינת קבצים , העתקתם וכמובן עליתו של הווידוס וכו, וההארדיסק יוצר צוואר בקבוק למחשב כולו. מחירי ה ssd קצת יקרים , לכן אני לא יכול להרשות לעצמי ssd עם 256 גיגה אז חשבתי יותר על הכיוון של ssd 128 משהו כמו ה m4 ששמעתי שהמחיר שלו אטרקטיבי 520 שח והתמורה היא טובה למחיר (ssd לא רע). שאלתי אליכם אם אוכל לחבר למחשב זה 2 הארדיסקים 2.5 כמובן?? או שאין אפשרות והאלץ להסתדר רק עם 128 כי זה מאוד מג…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים