עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? מטרה עיקרית היא צפייה בסרטי HD על טלוויזיה 32" full hd (מחשב שיעמוד בזה אני מניח שיעמוד גם במטרות האחרות: ישומיי אופיס, גלישה, מוזיקה, עבודת פוטושופ בסיסית) * גודל המסך? מתלבט עוד בין 14-15.6 נוטה יותר ל14, בכלליות השיקול של הביצועים חשוב יותר מגודל המסך * משקל רצוי? לא רלוונטי * זמן סוללה? בסביבות ה3 שעות לישומיי אופיס וגלישת אינטרנט בלבד * צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ורצוי יציאת אודיאו 5.1 * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? בסביבות ה700 (לפחות 500) * כונן CD/DVD? צורב? כן, כונן בסיסי * כונן Bluray? לא * אחריות בינלאומית ? כן, (מודע לבעייתיות שבדבר, לכן אני ארצה להתפשר על זה אם מחשב ללא אחריות עולה בביצועים על מחשב …

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  2. ברצוני לקבל את חוות הדעת שלכם חברים על המחשב הבא למשחקים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1044 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪214 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪633 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪170 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח כמות: 1…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם, קודם כל אני רוצה להגיד כל הכבוד ותודה רבה לכל אנשי הפורום, לא האמנתי שבישראל ישנו מקום מקצועי כל כך, ברור כל כך ומכבד כל כך. 1.תקציב מקסימלי של 3.8k ללא אפשרות לחרוג. 2. מטרה עיקרית היא גיימינג בינוני וצפייה בסרטים באיכות HD. דוגמא למשחקים: wow, sc2, דיאבלו 3 ודומיהם. רזולציה טבעית של המסך קשה לי להגיד כי אני לא מבין מה זה אומר.. 3. התקציב צריך לכלול גם ציוד הקפי כגון מסך, מקלדת ועכבר. 4. כל הרכיבים נזקקים (אני רוצה מחשב חדש). 5. שקט הוא משני עבורי 7 בסולם. 6. לא מתוכנן oc. 7. אין צורך במערכת הפעלה. 8. אשמח ואפילו אני ממש רוצה לקבל המלצות על חנות ומאיפה לקנות. מנסיון עבר רוב החנויות מהן קניתי חומרה אינן ראויות להקרא נותנות שירות. גר בחולון ואין לי שום בעיה ל…

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by opbenesh,

מטרות המחשב? בעיקר משחקים גודל המסך? 15.6 משקל רצוי? לא חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בלוטות? לא גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB כונן CD/DVD? צורב? עדיף צוורב DVD כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell, אבל זה לא קריטי המחשב בעיקר למשחקים - דברים בסגנון 2 Team Fortress, לא כבדים יותר מזה. לא חשובה הרצה של כמה משימות במקביל, יותר חשוב ביצועים במשחקים - הכל כמובן בגבולות התקציב. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  5. שלום לכולם, קוראים לי יוני, בן 24 מתל אביב מתוך נוסטלגיה לשנות העשרה שלי החלטתי לקנות ת'מחשב משחקים הזה שרציתי בתיכון אבל הייתי תפרן מדי בשביל לקנות. המחשב ישמש למשחקים בלבד, יש לי לפטופ Thinkpad שמשמש אותי לכל השאר. אני רוצה מחשב שיוכל להריץ את המשחקים של היום בזלזול, ואת המשחקים של עוד שנתיים בצורה מכובדת. חשוב לי שיהיה בסיס איכותי(מארז, ספק, מעבד ולוח אם) שיהיה אפשר להמשיך איתו גם לשנה שלישית ורביעית בעזרת שדרוג (לדוגמה - כרטיס מסך חדש), גם אם זה אומר שהוא כבר לא יריץ את המשחקים על פירוט מקסימלי וכ'ו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. הייתי מעדיף לא להשקיע את כל הסכום אם זה ריאלי מבחינת מה שאני רוצה. ב) במידת…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).PINNACLE STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ללא גיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by dani0147,

נגיד ואני קונה מחשב חדש לגיימינג במה יותר טוב להשקיע במעבד או בלוח אם למשל מעבד כזה: Intel Core i7-3770 3.4GHz Box עם הלוח אם הזה :לוח אם Gigabyte דגם GA-H77MX-D3Hצ'יפסט Z77 תושבת 1155 או מעבד כזה: מעבד Intel Core i5-3550 3.3GHz Box כולל מאוורר עם לוח אם כזה:Gigabyte GA-Z77X-D3H לא מעוניין ב OC תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  8. סיימתי את התואר השני (חוץ מעבודה אחת), הגיע הזמן לשדרג. המחשב בא להחליף את המחשב הקיים שלי: E6600 עם OC ל 3Ghz, כרטיס מסך amd 4850, ו4 ג"ב זיכרון. התקווה היא לראות שיפור ביצועים של בערך פי 8 (המחשב כבר בן 5..) אלטרנטיבה אחרת היא לעבור ל ultrabook ולוותר על משחקים כמעט לגמרי (בערך המצב הנוכחי). במקרה הזה, הדגם המועדף הוא zenbook ux32vd + כונן חיצוני של 1Tb, או דגם מקביל עם פרופיל ביצועים דומה או טוב יותר. אלטרנטיבה נוספת היא לחכות לmacboor air עם retina display, ואז הקנייה תדחה לאוקטובר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שמשתפר את יחס העלות/ תועלת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1500 שקל 2.…

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  9. בהנחה שיש לי כרטיס קול,הארדיסק וזכרון פנימי 4גיגה ומארז גם אולי.. בגדול אני צריך מעבד ולוח-אם כרטיס מסך וספק מעבד אינטל-חובה המחשב מיועד לשחק דיאבלו 3 בעיקר

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  10. אהלן חברה, שלחתי תמחשב למעבדה כי הוא הפסיק לעבוד לי והתברר שהלך הלוח אם. אז הציאו לי שתי אופציות - להחליף ללוח אם חלש יותר או לקנות לוח אם חזק יותר אבל אז אני יצטרך להחליף את המעבד,וזיכרון ואני יישאר עם הכרטיס מסך שלי,מארז, והספק כוח. (הכרטיס מסך שלי הוא GEFORCE 9800 ואין לי מושג בקשר לספק כוח) אז ברור שהלכתי על האופציה השנייה אבל בשביל זה אני צריך אותכם כי אני לא ממש מבין בחומרה, אני יותר בקטע של לשחק אז רציתי שתציעו לי: לוח אם זיכרון מעבד תקציב- עד 2000-2500 ואם תוכלו לשים לי בפנים גם כרטיס מסך חדש שלא יעבור ת2800 שקל (לא תקציב בנפרד) אני ישמח ( כמובן אן זה ישתלם לי). כך שאני יוכל לשחק על הגדרות הכי גבוהות ואם לא אז די טובות במשחקים כמו (Dota 2, Diablo 3) וואם…

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  11. Started by keidar,

http://m.bestbuy.com/m/e/product/detail.jsp?skuId=4566353&pid=1218492344573 משמש להרצת visual studio לפיתוחים קטנים שאני עושה ומעבר לזה שימושים רגילים אינטרנט וסרטים. תודה!

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  12. Started by mordin999,

אחותי מחפשת מחשב נייד ללימודים, הדגש מבחינתה הוא על נידות, כלומר מחשב קל ודק אני מאמין שהם נקראים ULTRABOOKS. הקניה תתבצע בארה"ב, אני מחפש אלטרנטיבה יותר זולה וטובה מהMACBOOK AIR, אשר תתמך בארץ עלידי היצרן. תודה. נערך

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by geentonic,

שלום לכולם! קניתי טלוויזיה lg47lm580y ואני רוצה לחבר אותה באופן קבוע למחשב סלוני לצפייה בתכני תלת מימד וחיבור לאנטרנט(צפיה בסרטים אונליין) תקציב: 1500-2000 ש"ח. לא צריך חיבור אלחוטי , צריך bluetooth. תודה!!!!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אוקיי, ברצוני לקנות את המחשב הזה אבל אני רוצה לדעת עליו כמה פרטים: - שמתי לב שהוא מגיע ללא מערכת הפעלה. האם זה אומר שזה לא כולל בכלל שום חבילת תוכנות אשר מגיעה עם מחשב נייד רגיל? ( כל הSUITE האלה של החברות המותגים שאתה מקבל בדרך כלל ) - המחשב הזה הולך לשמש בעיקר למשחקים, אני מבין שהגדרות גבוהות לא באות בחשבון, אבל השאלה היא האם אני אוכל לשחק במשחקים מודרניים עם הגדרות נמוכות או בינוניות? ( כגון SKYRIM או Guildwars ) - האם הנתונים של המחשב הזה מאפשרים לצפות בסרטים באיכות HD בצורה טובה וחלקה? http://ksp.co.il/computers/prints.php?uin=15037 - לינק למפרט של המחשב. רב תודות.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? מאמין שאזור ה 5.5 צריך להספיק. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אין שום כוונה לדחוף בגלל שיש תקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם באמת צריך אז גם 500 ואפילו 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עבודות ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכול מהכול גם BF3 וגם סקירים וגם דיבלו ועד לFOOTBALL MANAGER. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). sumsung bx2335 1…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כמו בכותרת.. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKA310 מחפש מחשב ללימודים\אינטרנט\סרטים, שום משחקים ושטויות.. הכי זול אבל שיהיה נורמאלי אמין ויעשה את העבודה.... אם למישהו יש קישור או מכיר משהו יותר טוב אז בבקשה.. כל דעה תתקבל בברכה. שבוע טוב

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by xxxtsxxx,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 - 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 4 crysis 2 BF3 Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  18. שלום לכולם. יש לי מחשב DELL LATITUDE E6400 ווינדוז XP במחשב עצמו יש BLUETOOTH אבל אני לא מצליח לא לשלוח ממנו ולא למצוא אותו. מישהו יודע איך אני מגדיר את ההתקן במחשב? האם זה אפשרי עם ווינדוז XP. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  19. המלצתי ללקוח על X220 של לנובו. הם קנו שניים ואחד מהם נגנב. הוא קטן, קל, זמן סוללה טוב. אבל מה, הtrack pad לא מצא חן בעיניו. הלקוח רוצה בכספי הביטוח לרכוש נייד אחר שיענה על כל הדרישות הנ"ל רק שהעכבר יהיה נוח. התקציב הוא 7000. הוא חושב על מקבוק אייר שלדעתי לא שווה את ההתעסקות מפני שרוב העבודה מתבססת על אופיס 365 שאני מקווה שתואמת לmac os ואין לה שום תחנת עגינה רשמית (הX220 הגיע עם אחת בילט אין) וזה רק ייצור לי כאב ראש בלתחזק. אם לדעתכם זה הפתרון האידיאלי אני אשקול את זה. הלקוח נסחב עם המחשב הרבה אז המשקל משחק תפקיד חשוב, העבודה היא משרדית וצריכת מדיה שכל מחשב יכול להתמודד איתה, עכבר חיצוני בדרכים הוא לא אופציה מבחינתו. בקיצור הרבה דרישות ואני צריך את עזרתכם. אני יודע שהוא צ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K, לא כולל המסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עבור רכיב, נגיד הכ.מ או המעבד - המסך להחשיב בנפרד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. לכול השאר לא צריך 5K ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הכול. SC2, CRYSIS2, D3, SKYRIM, WITCHER 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 24 או 23. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך 24 אינץ' או 23. לא חלק מה5K של המחשב, הוא ב…

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by orgabay87,

שלום לכולם, שמי אור ואני מתגורר בניו יורק ולכן חשוב שאציין שכל הרכיבים יקנו בארה"ב דרך אמזון או newegg. אני מחפש לשלב בין גיימינג לhtpc ואני זקוק למעט עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 דולר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 דולר חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD ומשחקים כבדים ובעתיד אולי תוכנות גרפיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Diablo 3, Call of duty וכו' -מהי הרזולוציה הטבעי…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום אני מחפש נייד לצורך לימודים ( אופיס אינטרנט ויזואל סטודיו ) . תקציב משוער בין 3500-4000. לרוב המחשב נמצא בבית כך שלמשקל איו חשיבות ומסך של 15.6 יעשה את העבודה. אין גם חשיבות לאורך סוללה למרות שעדיף שתחזיק כמה שיותר. חשוב שתהיה יציאות HDMI ו - ESATAלגבי האחריות אני מעדיף 3 שנים לראש שקט יש עדיפות שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה הכי חשוב לי במחשב שיתחמם כמה שפחות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by ran_ga85,

שלום, יש לי מחשב נייד hp pavilion dv6 - 2130 ej , מעבד intel i5 520 2.4Ghz , וכרגע זיכרון RAM 4 Gb . אני מעוניין להוסיף זיכרון נוסף, אבל יש לי שאלה: הזיכרון כרגע הוא מסוג DDR3-1066 , האם כדאי לשדרג אותו לזיכרון מהיר יותר, או שפשוט הוספה של 2-4 גיגה מהסוג הנוכחי? אני הבנתי פשוט שלהוסיף זיכרון מהיר יותר על מה שיש לא יעזור כי מהירות העבודה תיקבע עפ"י האיטי מביניהם.... תודה, רן.

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  24. Started by andd,

/////////////////

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  25. Started by shai87,

מדובר במחשב הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=756075 כן, גם הביקורת עליו היא שלי למחשב נשארו 3 שנות אחריות עד הבית אני מנסה לדעת את ערכו כי אני חייב מחשב נייד לצרכים שונים לגמרי, קניתי אותו לצורך לימודי הנדסה ובחרתי לאחר שנה במסלול שונה לגמרי. אני חייב מחשב חדש עם סוללה שתחזיק לפחות 7 שעות והמחשב הזה לא נותן לי מעל שעתיים. אשמח לדעת כממה הוא שווה היום, תודה רבה שי.

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים