ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
היי אני אתחיל רגע בחלק הזה של השאלון: * הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: א. במפרט אני צריך כונן אחד שבו תהיה מערכת ההפעלה ותוכנות נוספות, לא החלטתי איזה דגם הוא יהיה, וזה חלק מהמפרט שאני מבקש. אבל בנוסף לכונן מערכת הפעלה, וזה החלק החשוב: אני צריך עוד כונן SSD אחד שישמש כדי לשים בו חומרים כמו: סרטים, תמונות, מסמכים וכ"ו והם יישבו כאמור בכונן SSD נפרד שכבר החלטתי עליו שהוא יהיה: Samsung 870 EVO Series 2.5 Inch 2TB SSD SATA III MZ-77E2T0BW אז המפרט בעצם צריך לכלול 2 כוננים, שאחד מהם זה הסמסונג הזה. ב. יכול להיות שבעתיד אני ארצה לעשות שימושים אחרים במחשב כמו עריכת וידאו או אולפן ביתי (לא כרגע) ולכן אני רוצה שזה יהיה מחשב שאפשר לשדרג…
-
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך מפרט למחשב, הנה הפרטים המלאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, משחקים, עריכת מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA, MANAGER וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ציוד היקפי, מסך - כבר יש. מחיר: של בין 3.4 ל-4 כאמור. שימושים: משחקים, עריכת אודיו(בחשיבות פחותה), ושימוש יומיומי. המסך שיש לי הוא LED FULL HD שקט חשיבות - 7/10 אוברלקלוקינג לא אין צורך במערכת הפעלה גר באיזור חיפה, לא קריטי לי מאיזה חנות, מניסיוני KSP הם זולים ונותנים שירות טוב. רכיבים: - חובה כרטיס קול שמתאים ל5.1 - רצוי אפשרות ל FIREWIRE אבל לא חובה(למרות שאני חושב שלרוב הלוחות יש את האופציה...) - וגם דרושה כניסת USB3 -וגם - שיהיו שלושה סלוטים לRAM (בד"כ זה המצב, אך לפעמים יש רק שניים - וזה מעצבן לשדרג בצורה כזאת) שדרוג - רצוי שלא. הרעיון לקנות מחשב "שיחזיק להרבה זמן". תודה מראש. ZBBZ.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום חברים, אני אשמח לעזרה בהרכבת מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי שיקולכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Far cry 4, BF4 ועתידיים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב נועד לגלישה באינטרנט,ICQ,MSN משחקים כמו פיפא,NBA ולפעמים פעולה . pentium D 2.8, dual core LGA775, 2M EM64T #820 לוח אם GIGA GA-945GZM-S2 HARD DISK 160GB II SATA 7200 זכרון DDR II 512MB\533 קול8.1CH (משולב) רשמת משולב(שלוש שנים) כרטיס מסך GF7300 256MB GIGA PCIEX מארז P4 FRONT USB WATT צורב DVDRW NECX18 מסך PROVIEW LCD 5MS "19 רמקולים 2 - SUB מעץ (וכמובן מקלדת ועכבר) עלות: 3917 לאחר הנחה: 3333
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מחשב טוב ששוה את הכסף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6K טופ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תכני hd full ומשחקים כבדים מאד ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכל מהכל * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקיסמום ושיתמוך במשחקים עתידיים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8.5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם…
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף שלא ולנסות לחסוך, עד 1600,1700 יהיה בסדר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט, סרטים ורק מדי פעם תוכנות גרפיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות עיצוב(פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור) באופן מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך, מעדיף לשמור את הציוד מהמחשב הנוכחי(שהוא ישן מלפני 7 שנים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך, מערכת הפעלה, רמקולים, מקלדת עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי לכולם אני צריך מחשב חדש ! המחשב שלי לא זז ורציתי לדעת מה המחשב הכי טוב שיכול להיות מבחינת משחקים יש לי בערך 7000 שקל לא נורא אם זה יחרוג מהתקציב תודה מראש ;D
-
- 31 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
על פי הבנתי, אין מכס על ייבוא מחשב בודד. האם בן אדם שבבעלותו לפטופ (היה בבעלות בעת היציאה מהארץ) פטור ממכס במקרה שיביא לפטופ נוסף?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש ביתי, לשימושים בסיסיים. מעוניין במחשב עם חלקים איכותיים, בכדי שישרת אותי לטווח ארוך. שיהיה כמובן כמה שיותר חזק ומהיר בתקציב הנ"ל: 2000 ש"ח פלוס מינוס. במידת הצורך ניתן לחרוג מהתקציב בגבול ה500 ש"ח. דרישה חשובה - מעוניין במארז קטן הכוונה היא לא למארזים הפיצפונים של האטום, אלא מארז שיהיה כמה שיותר קטן, אבל עדיין יוכל להכיל את החומרה של הנייחים "הרגילים". המחשב צריך להיות מבוסס מעבד אינטל - ולא מעבד של נייד, אלא מעבד סנדי ברידג' סטנדרטי. שיהיה בעל USB3.0 , ויכלול מערכת הפעלה Windows 7 64Bit . בנוסף אני גם זקוק למסך 22" (רזולוציה HD) וסט מקלדת ועכבר אלחוטיים (מייקרוסופט 3000) ככה שאני לוקח בחשבון עוד 1100 ש"ח תוספת למחיר המחשב שנקבתי…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מפרט לילד בן 13 למשחקים.. התקציב הוא 4500 כולל מסך 17" LCD, אין צורך בצורב דיוידי. החנות צריכה להיות נועה מחשבים או חנות אחרת שנמצאת בצפון. אה, וחשוב שהמארז יהיה די קומפקטי. Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box 1150 ¤ 1 ABIT IL9 PRO INTEL945P 460 ¤ 1 G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 400 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 430 ¤ 1 BFG GeForce 7600 GT OC 256MB PCI-E 700 ¤ 1 Compucase 6K31 Micro 300 Watt 265 ¤ 1 LG L1752TQ 17'' 4MS DVI 1090 ¤ 1 מחיר סופי: ¤ 4495 איך זה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אחרי ארבע שנים של סבל עם פנטיום 3 ודיורון ,אני גאה לבשר שאני הבעלים השמח של amd athlon 64! קניתי ככה: מעבד 64 3000 לוח גיגהבייט k8ns יש לי חצי גיגה זכרון כרטיס מסך קניתי בלוגיק את ה9550 128 ביט ,כי בקייאספי זה באמת 64 ביט כפי שטענו פה כבר. לזה מוסיף הארד דיסק 120 ,וכל שאר הירקות הטריים שיש לי אהה ומארז compucase 6a19 ,איזה מאווררים מפלצות יש בפנים!
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות 3 מחשבים בו זמנית (אחד ביתי ו-2 ניידים) השאלה היא, מה אמור להיות זול יותר. לקנות את כל החלקים בנפרד בזאפ, או להגיש הצעות מחיר ל-10 חנויות שונות נגיד ולראות מי עושה לי את ההצעה הכי טובה. ההגיון אומר שחנות שאני קונה ממנה 3 מחשבים תעשה לי הנחה גדולה מאוד, אבל אולי בזאפ זה בכל זאת ייצא יותר זול. מה אתם אומרים? והכי חשוב, יש לכם מושג איך כדאי לי לבחור את החנויות שאני אשלח להן את המפרטים? הרי יש עשרות חנויות בארץ (או במרכז)? תודה !
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
דרישות : כרטיס מסך תומך DirectX10, צורב עם תמיכה טובה ב-Dual Layer, להשאיר את אופציית ה-OC פתוחה לעתיד... יום טוב
-
- 14 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אהלן לכל תותחי הניידים!!! בעוד מספר שבועות אני קונה טלוויזיה חדשה שככל הנרא תהיה 42'-47' FULL HD והיא מייועדת רק לסרטים 720P ו 1080P. אז החלטתי לקנות נייד שיקרין אותם וכמו כן לנצל אותו לטובת לימודים. עד עכשיו ראיתי רק דגם אחד לצערי, שיש לו נתונים מרשימים במחיר טוב והוא http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1263&CatCode=315 מה שאני באמת רוצה זה חיבור HDMI וגם SPDIF ואם יש עוד מחשבים אם צורב BLU-RAY במחיר הזה אז אני אשמח לקבל הצעות. בכל מקרה תודה מראש על שיתוף הפעולה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. אני מקווה שמותר להתייעץ פה לגבי חנויות... אני מחפש חנות טובה באיזור נתניה/השרון/צפון ת"א, שיש לה את המארז NSK 2480 של Antec. הכנתי רשימה של חנויות שיש להן אותו (לפי חיפוש בזאפ ובגוגל), ואלה החנויות שנראות לי הכי מתאימות: TMS, Plonter, RSM, LogicPC ל-RSM יש היצע לא רע בכלל של חלקים, לשאר יש היצע סביר. TMS מאוד קרובה אלי. יש גם את CobraPC ו-SkyPC, אבל אני מעדיף להימנע כי הן די רחוקות ממני (אלא אם הן הרבה יותר טובות מהחנויות הנ"ל). את Tronics ו-7PC פסלתי כי יש להן היצע מוגבל מאוד. ויש כמה חנויות בצפון שלא באות בחשבון. וזהו. בקיצור, יש למישהו תובנות בנידון? יש חנויות שזאפ וגוגל פיספסו אולי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
1.שאלה על הלוחות עם המוכללים, בעתיד אפשר לשים כרטיס אמיתי ו"לבטל" את המוכלל, נכון? 2. איך הכי זול להשיג רשיון לWIN XP? 3. תודה
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אוקיי חבר של בן דוד שלי מעוניין לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים כבדים מאוד כגון GTA, Far cry 2 וכל המשחקים החדשים שיצאו או שייצאו בשנים הקרובות. התקציב שלו הוא 5000 ש''ח. הוא לא רוצה לעשות OC ואין לו בקשות מיוחדות. ציוד היקפי יש לו והוא לא צריך שום דבר. הוא מעוניין בהרכבת המחשב על ידי החנות והוא רוצה לקנות את המחשב בPandas.co.il. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודה משרדית בסביבות ה5500 ש"ח וצריך ליהיות בו גם DVD. למישהו יש הצעות למפרט ואיפה כדאי לי לקנות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לקנות מחשב נייד שמסוגל להריץ עליו את כל המשחקים החדשים שיוצאים בשוק באיכות מעולה. אני נמצא בחו"ל רוב הזמן ככה שאין מה לדבר על מחשב נייח לכל אלה שתוהים. אני פשוט חולה משחקים וחייב את זה כאן איתי. התקציב שלי יכול להגיע ל-15000ש"ח ואפילו יותר אם יש משהו מאוד מיוחד. כמובן עדיפות למעבד חזק(אם קיים ארבע ליבות נא להמליץ) כרטיס מסך מהמתקדמים שקיימים בשוק אני מעוניין שיריץ משחקים כמו:CRYSIS:WARHEAD,GTA 4,MASS EFFECT FARCRY 2,KANE AND LYNCH:DEAD MAN. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצות למחשב נייד שמיועד לשימוש של בחורה. תקציב של בערך 2300 ש"ח. השימוש הינו הבסיסי בלבד, כלומר Office, אינטרנט (אלחוט), סרטים ושמיעת מוזיקה. אחריות אם ניתן אז שלוש שנים, אך אני מאמין שאחריות בטח תוסיף לעלות. עיצוב עדיף "נשי" כלומר לא בסגנון של thinkpad וצבע לבן, אדום, שחור לא משנה. אשמח לקלב כמה המלצות, אפשרויות ומשם אמשיך לבדוק בעצמי [br]פורסם בתאריך: 14.04.2010 בשעה 09:12:09 שכחתי לציין גודל מסך,בין 13-15
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לקנות מחשב נייד.התקציב- עד 2600 שקלים .אם יש אפשרות, הייתי מעוניין שהוא יריץ WOW, ואף באיכות נמוכה, אני מודע לכך שWOW פועל יותר על חשבון המעבד ולאו דווקא הכרטיס מסך ולכן הייתי רוצה לדעת מה דעתכם כיוון שהניסיון שלי עם מחשבים ניידים הוא אפסי. אין לי העדפה לגבי גודל המסך או המשקל (לצורך העניין נציין ~15" ו2.5 קילו?). מבחינת סוללה גם כן אין לי העדפה מיוחדת, אך סוללה בעלת מספר תאים עם טווח לכ-6-7 שעות תתאים מצויין.אין לי צורך מיוחד בבלוטות. מבחינת כונן,150-250GB יתאים מצויין. מבחינת צורב DVD - כן, הייתי רוצה אחד מצורף. לא נדרשת אחריות בין-לאומית. הייתי מעוניין במחשב מתוצרת HP או DELL אך העניין הוא לא חובה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
cpu : axp1700 0.13micron JIUHB0302 + fan MB : Epox 8RDA+ Nforce2 daul ddr400 Memory :Winbond 256mb DDR 400mhz\3200 X2 Video Card : Connect3D Radeon9700 not the pro version Arctic silver 3 Vantec aeroflow VA4c7040 amd case : compucase super midi tower CI6919 Black +300W HEC Vantec stealth 80mm case fan 4351 שקל , כולל משלוח עד הבית. או'קי , כרטיס מסך , אין לי עוד כסף , וזה הכי זול 1600 שקל. עם אובר קלוק קטן הוא יגיע כמעט לפרו. ואמרו לי שכל הכרטיסים של ATi מיוצרים כמעט באותה איכות , ככה שאני מעדיף את זה על פני hercules prophet 9500 pro שיש הבדל של 200 שקל בינהם לטובת ה 9700 כמובן. במארז יש לי 2 מקומות למאווררים 80ממ מקדימה , אחד כבר יש לי , אז קניתי עוד 1 רק. ואני מקבל…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להרכיב מחשב ביתי לשימוש עיקרי של גלישה, OFFICE עריכת תממונות PHOTOSHOP וסרטים PREMIERE. הרכיבים ירכשו בארה"ב ע"י קרוב מפשחה שמגיע בסוף אפריל (דולר נמוך מאוד עכשיו). לוח: ASUS P5K PREMIUM/WIFI-AP LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard - Retail מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor Model BX80570E8400 - Retail זכרון: OCZ Titanium XTC 4GB(2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model OCZ2T800C44GK - Retail (אני אשתמש ב- XP 64bit.) ספק: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad (Black) EPS12V 750W Power Supply - Retail (יש גם אפשרות לספק 610W של אותו סדרה - אבל אני רוצה לשמור אופציה ל…
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-