עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? הפקת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ableton ופלאג איןים, פרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית: 2560x1440, חשוב שיהיה אפשר גם יותר בעתיד 3. אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיף תל אביב 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב, אם יש סיבה להמתין אשמח לשמוע עליה. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? FW…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יי צריך סיוע בבחירה של לפ טופ ללימודי עיצוב - המשמעות שימוש רב בתוכנות תלת מימד ורינדורים תקציב עד 5000 בוחן ברצינות סדרת ה ASUS של N550. יש שם כל מיני ואני לא בטוח באיזה מהם לבחור לינק לדף ההשוואה http://www.zap.co.il/models.aspx?sog...837513&noidx=1 תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by TeaTime,

חבר שלי מתחיל ללמוד בסמסטר הקרוב והוא מחשב מחשב נייד ללימודים. המחשב יהיה נטו ללימודים, ככה שביצועים במשחקים חסרי משמעות. הוא מחפש בעיקר זמן סוללה ארוך וגישה אלחוטית (מן הסתם). משקל וגודל לא משנים לו. מה מומלץ בטווחים האלה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, עברתי על כל הפוסטים האחרונים בפורום המפרטים לקבל מושג ואני צריך המלצות להשלמה/שינוי של המפרט המפורט בהמשך. ראשית הצרכים: 1. אני מעדיף שלא לעבור את ה4.5K 2. המחשב ישמש בעיקר להתעסקות עם תוכנות גרפיות. לרוב של ADOBE כדוגמת פוטושופ ואילוסטרייטור, הכי קרוב ל3D יהיה שימוש לא כבד ב-AFTER EFFECT כמו כן, הוא יחובר בעתיד לLCD42 FULL HD על מנת שאוכל לצפות בסרטים וסדרות על הטלויזיה, אבל זהו שימוש משני. 3. אני משתמש בסמסונג T220. הוא מספק אותי כרגע אבל אני יכול לשדרג למסך יותר איכותי (22-24 עם פאנל יותר איכותי) מחוץ לתקציב במידה ותהיה סיבה מספקת. שאר הציוד ההיקפי קיים ואין צורך בחדשים. 4. רכיב נוסף - צורב DVD סטנדרטי 5. אני זקוק למפרט מלא - קופסה מלאה 6. השקט…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by GlolG,

שלום צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב לסטודנט (שימושים עיקריים: גלישה באינטרנט ואופיס בעיקר). לא צריך לכלול במפרט צורב ומסך. מחיר בסביבות ה1500 ש"ח - 2000 ש"ח - MAX. באופן כללי איזו מהחנויות עדיפה (איבורי, פנדה מחשבים, KSP, זיגזג 2000 ????) אם יש אפשרות שיהיה ניתן לשידרוג מאוחר יותר .... תודה מראש , עומר.

6. Started by 3rr0r,

שלום, פתחתי דיון בחודש שעבר ובו נאמר לי לחכות להשקת המעבדים החדשים(בעיקר אני מאמין כדי לראות האם יורידו מחירים למעבדים הקיימים ולא דווקא כדי להכניס אותם למפרט). כרגע ראיתי שיש את המעבדים הללו רק בTMS ולצורך העניין מעבד i5 7400 מתומחר בכ100 שקלים פחות מבKSP/IVORY בכל מקרה אשמח למפרט רלוונטי מכל חנות שהיא,לגיימינג עד 3000 שח 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פר…

7. Started by ron56,

הוצע לי לקנות מחשב I74790 שלא שומש כמעט 8 גיגה זכרון דיסק SSD128 ודיסק 1 טרה ב 1100 ש"ח השימושים שלי בעיקר אינטרנט ומסמכים ותוכנת מוסיקה קיוביס. האם מומלץ

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום חברה צריך עזרה ל- מחשב למשחקים כבדים,סרטים, ועבודה שוטפת, מתכנן OC בעתיד יש לי כרגע מפרט עם כמה לבטים בו ! לכן אני מעוניין בעזרתכם לעזור לי להחליט!. והם יש לכם הצעות אשמח לדעת עם נימוק כמובן !!! ברה אני מצרף פה מפרט מסויים שקיבלתי וגם נעזרתי בכם כמובן!! והייתי רוצה את חוות דעתכם לגבי הרכיבים בו ולסגור את ההתלבטיות שנשארו לי בו אשמח לקבל את הערות שלכם (עם הסבר כמובן !) עלמנת שאוכל לבצע שינויים עם יש צורך בכך! מעבד - 920 Core i7 2.66 G מחיר 1,350 ש"ח לוח-אם - Asus MB P6T DELUXE מחיר 1,235 ש"ח ראיתי ששמתם לוח של GIGABYTE הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב? זיכרון - KIT TRIPLE GOLD OCZ 6GB DDR3 1600MHZ מחיר 990 ש"ח יש התלבטותOCZ עם CORSAIR או G.SKILL דיסק קשיח - …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by o07,

בן דוד שלי צריך מחשב נייד לבית הספר מכיוון שיש לו בעיות כתיבה. השימוש העיקרי יהיה אופיס\אינטרנט. שימוש משני משחקים\שירים\סרטים. אם אפשר לשים דגש על סוללה ומשקל. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by nex,

אהלן, לקראת רכישת מחשב מבוסס 8600K. מתכנן OC קל, אך לא קיצוני על איזה קירור ללכת? ברור לי שהקטגוריה החמה תהיה נוקטואה D15 וחבריו.. השאלה אם הנ"ל נחוץ, ושווה את ההשקעה הכספית? חשוב לי גם המראה שלו, מאחר והולך על מארז עם חלון. לא חייב אחד מואר ופנסי, אבל שיראה קשור האם למשל המרקורי 120 של אנטק יספק את הסחורה מבחינת ביצועים? או להשאר בתחום קירור האוויר תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח, אפשר לחרוג ב300 שקלים (3800). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא צריך כוננים קשיחים \ כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט.. לא היסטרי בנוגע לרעש. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. 8. האם …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, החלטתי שאני קונה מחול את המחשב הבא Processor: Intel Core i7-3667U Processor (4M Cache, up to 3.20 GHz) Operating system: Windows 7 Professional (64 bit)Display type: 14.0" Premium HD+ (1600x900) LED Backlit Display, 720p HD Camera, Mobile Broadband Enabled Base: Intel HD 4000 Graphics in Intel Core i7-3667U Processor with 4GB 1333MHz DDR3L On BoardTotal memory: 4 GB PC3-10600 DDR3L SDRAM 1333MHz SODIMM Memory (1 DIMM) Hard drive: 128GB Solid State Drive, SATA3 שאלתי היא האם אני יוכל להחליף את הכונן SSD 128 בכונן SSD 512 ? וגם שאלה טיפה לא קשורה האם COD MD2 יעלה על המחשב הנ"ל ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Amit Lavi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בגדול אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, גלישה, סרטים, עבודה עם חלונות מרובים במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך - 14\15.6 - אם 15.6 אז לא כבד במיוחד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Bypass,

נראה שה DV6000 הישן והטוב שלי הלך אתמול לעולמו, ביפ אחד ארוך ושניים קצרים בהפעלה וכלום, נראה שזה קשור לכרטיס גרפי ששווק חיים אחרי כ 8 או 9 שנים של שירות נאמן... דרישות : שום דבר מיוחד,רק שיהיה אול ראונדר ויוכל לעשות קצת והרבה מהכל בצורה סבירה, וביחוד אמינות ויציבות. מעדיף מסך גדול, 15.6. לא מעונין בדגמים זולים מדי. אין ממש הגבלה בתקציב, משהו בין 4 ל - 7K אני מניח. יש כל כך הרבה דגמים שאני פשוט אבוד... תודה רבה לממליצים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by e.s,

חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ועם הרבה זיכרון

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. הי, אני מחפשת מחשב נייד לעבודה עם תוכנת אוטוקאד (אדריכלית). התקציב הוא כ- 4,000- 5,000 ש"ח. המסך הדרוש הוא לפחות 17". (ברור לי גם שהמחשב יהיה כבד, באזור ה-3 ק"ג...) ראיתי את המחשב הזה: Dell Vostro 3750 i7-2630QM NVIDIA Geforce GT525M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791199 אבל אני לא יודעת אם כרטיס המסך מספיק טוב. בנוסף, אני לא יודעת לגבי המעבד- הבנתי שעדיף i5 על i7... אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה נעה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום יש לי הצעה לערכת השדרוג הזאתי למחשב DUAL CORE 4400+ S939 ATHLON64 לוח אם: MSI K8N DIAMOND (ערכת שבבים של NFORCE4) 2 ג'יגה זכרון DDR1 איכותיים (ויש ברשותי עוד כמעט ג'יגה משלי להוסיף) ZALMAN 9500 קירור למעבד וכרטיס מסך NX7900GT 256MB PCIX EVGA KO מה דעתכם? האם זה מחשב טוב שיספק אותי לזמן מה? ויריץ כול המשחקים, תוכנות, חלונות VISTA וכו' בלי בעיות?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מבולבל למה רואים מפרטים עם זכרונות DDR3 1066MHZ אבל מעבד שתומך FSB 800MHZ בלבד, לדוגמא DELL STUDIO 14Z בעוד שבמקרים אחרים שמים מעבד P8600 שתומך 1066MHZ עם זיכרון DDR2 800MHz ?! (ראה DELL E6400). מנסיוני במחשבי PC , זה היה נחשב לחוסר תאימות או OVERKILL של אחד הרכיבים. אני מניח שלא מדובר כאן בטעות , הרי רכיבי מחשב נייד אמורים להיות מאוד תואמים אחד לשני. מה קורה פה?! מה אני מפספס?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, הזמנתי מחשב חדש מרשת KSP רציתי להתייעץ לגבי המפרט שלו : מעבד אינטל ‏Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎ 1 מאוורר למעבד ‏Corsair Hydro H80i High Performance Liquid CPU Cooler‎ 1 לוחות אם למעבדי אינטל ‏MSI H97-GAMING 3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 1xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP‎ זכרונות ‏Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 1600MHz‎ 1 כרטיסי מסך ‏MSI GTX970 Gaming 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ 1 דיסקים קשיחים ‏Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III ‎ 1 כונני SSD ‏Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III‎ 1 צורבי DVD ‏Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata‎ 1 ספקי כוח ‏Seasonic 750W Active PFC Modul…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by igig19,

שלום לכולם רוצה מס' חלקים חדשים למחשב עד 2000 ש''ח מקסימום ללא חריגה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?2000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)SSD מארז וכרטיס-מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא כרגע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? פירוק של החלקים הישנים…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי אנשים, אז אני קונה מחשב בחלקים, להלן המפרט: motherboard: Intel DX58SO CPU: INTEL CORE I7 920 memory: KINGSTON KVR1333D3N9/2G x2 video card: GIGABYTE/ASUS GEFORCE GTS450 1GB DDR5 hard drive: HDD WD 1TB WD10EARS DVD RW LG case: HEC COMPUCASE 6AG1 power supply: HEC 500W אני מתכנן לקנות בשבוע הקרוב אז בבקשה מכם (!!) כל שינוי שכדאי לדעתכם לעשות - אנא אימרו והסבירו מדוע. אני בעקרון מחפש מחשב חזק שיחזיק לכמה שנים. לגבי משחקים - לא הייעוד העיקרי ככה שאני לא מחפש כ.מסך היי-אנד. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Giladkz,

מחפש המלצה למפרט מחשב ישמש בעיקר למשחקים וסרטים, אבל גם קצת לעריכה ותכנות. תקציב: 5500 עריכה: 6500, אפשרי לחרוג עד 7.2K 15.6 FHD, אפשר 14" אבל לא יותר גדול או קטן.. עדיף מט אבל לא קריטי כונן SSD, אם אפשרי בתקציב אז שיהיה גם HDD 750GB\1TB לא קריטי כונן אופטי חשוב! מעבד Haswell כמו כן צריך כרטיס מסך טוב כמובן על מנת להריץ משחקים משחקים לדוגמא: AC IV(אולי קצת שאפתני מדי בתקציב) AC III COD: Modern Warfare 3 Skyrim Crysis 3 BF4 חשבתי על Lenovo Y510P http://ksp.co.il/?store=ksptelaviv&select=.268..271.&list=1&sort=2&glist=0&uin=20559&txt_search=&buy=&minprice=4728&maxprice=0 אבל אחרי קצת מחקר הבנתי שיש בעיות עם הכרטיס רשת האלחוטי שלו, הבטריה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום כולם, אני מתכנן ליקנות מחשב ביולי-אוגוסט במחיר של 7200 ש"ח, ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו. המחשב מתוכנן לאוברקלוק על בסיס קירור סטוק, עיצוב וגרפיקה, ומשחקים כבדים, אני רוכש עם המחשב ללא קשר למפרט מסך 20 של DELL, חשוב לי גם שהמחשב יראה יפה. מפרט המחשב להלן: מפרט המחשב החדש שיקנה מחודש יולי המאוחר עד לאוגוסט המוקדם מעבד: Intel Core2 Quad Q6600 2.4Ghz מחיר: 1569 ¤ לוח אם: Abit IP35 Pro מחיר: 897 ¤ זיכרון G.skill 4096Mb Pc-6400(2048Mb X2) מחיר: 1254 ¤ דיסק קשיח: Western Digital 2500AAKS מחיר: 291 ¤ מארז: Nzxt Lexa Classic Series מחיר: 612 ¤ כרטיס מסך: Sapphire X2900XT 512MB מחיר: 2030 ¤ צורב דיוידי: LiteOn DVDRW LH-20A1S מחי…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי =] יש לי מפרט שמישהו סוס הכין לי SoulMaster כל הקרדיט לו.. הוא עזר לי כל כך, לא היה לי מושג בגרוש.. התקציב הוא 6K ואני מנסה כמה שיותר להפחית. תראו: אשמח לעצות.. אני רוצה לדעת אם זה שווה, או שכדאי להוסיף, להוריד, לשנות וכו' תודה D:

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by omer-m,

שלום, אחרי מחשבה רבה והתלבטות קשה הגעתי להחלטה לקנות את הדגם xps m1330 של דל. לפני 2 אפשרויות משותף לשתיהן: 2 GB של ראם סוללה 9 תאים כרטיס מסך nvidia 8400GS מערכת הפעלה ויסטה ביזנס דיסק 160 גיגה 5400 סל"ד ושלט רחוק שונה: הצעה 1: מעבד T7300 2 GHZ מסך WXGA TRUE LIFE ב 8420 ש"ח הצעה 2: מעבד T7500 2.2 GHZ מסך LIGHT LED קורא תביעות אצבע ב 9400 ש"ח המחשב ישמש לעבודה, לבית ולכל מיני דברים שאמצע אותם לנכון - אני מתכוון שהוא יהיה מחשב ראשי. בהתחשב בעובדה שקורא תביעות אצבע לא מעניין אותי, ושראיתי באתר של דל בארה"ב שה לייט לד הזה הוא תוספת (שם) של 300 $ אני שואל: 1. מה דעתכם באופן כללי על המחשב. 2. מה דעתכם על המחיר, והאם ניתן למצוא במחיר כזה משהו טוב יותר. 3. מה זה בכלל ה לייט …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.