עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום יש לי מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W ולאחרונה ראיתי שמאוורר אחד לא עובד אצלו והשני חלש מידי אני מתכוון להחליף לו את המאווררים של 120mm מהחנות KSP.. מישהו יכול להמליץ לי על 2 טובים? וראיתי שיש לו מעין מנתב אויר למעבד שמחובר בצד של המארז, שווה לפרק אותו ולהוסיף במקומו מאוורר 80mm? תודה (:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום , רכשתי שלשום תכרטיס מסך של GAINWARD GE FORCE GTX470,בשביל לשדרג תמחשב הישן שלי שאני מריץ בו: מעבד: Intel Dual Core E6600 3.06Ghz Box לוח אם: GA-P35-DS3 [i]זכרוןלא בדיוק זוכר סוג) OCZ 2 GIGA מארז: GIGABYTE SUMO 5115 BLACK ומה שנראה לי מוזר שמשחקים נתקעים לי יותר עכשיו כמו למשל:COD:MW2 לא סוחבים כמו שציפיתי, ואני חושב שכדאי לשדרג תמחשב קצת במעבד לוח אם וזכרון.(עדיפות אינטל). ה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500-3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך אם אין הבדל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר משחקים סרטי HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה ש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, מחפש מחשב נייד בתקציב של 2100 ש"ח, הכי חשוב שיהיה מעבד איכותי ומהיר. נא לא לחרוג. * מטרות המחשב - עבודה משרדית (אופיס), גלישה וסרטים * גודל המסך - 15.6+-, מסך רחב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - אם יש אפשרות, עדיפות תחתונה עקב התקציב הנמוך * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - רצוי מקלדת מוארת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI חובה * זיכרון - 4GB * כונן אופטי - כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - אם אפשר מסך מגע / מסתובב זה יהיה נחמד - לא חובה * רזולוציית המסך - לא קריטי * משקל רצוי - לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא משהו מיוחד, סביר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * ה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי חבריה לאחר שנכשלתי עם מחשב INSPIRON DELL I7 ,כל הבעיות קיימות בו ,כרטיס מסך מתחמם,אינטרנט מתנתק,אותיות נמחקות,לסירוגין הקלדה לא נכונה ועוד והוא קיים אצלי רק שנה ,כעת במעבדה לאור זאת ,שאלה למקצוענים בכותרת מחשב נייד חובה כרטיס רשת קווי 10/100/1000 כרטיס מסך NVIDIA מעבד I5 או I7 משקל לא רלוונטי, גודל מסך 14 או 15.6 לא מיועד למשחקים כבדים איזו חברה עדיפה ? תודה

5. מעבד : - E8300 , ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB,2.83 GHz : 755 ש"ח. או - E 8400 , ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB,3.0 GHz 815 ש"ח. בעקרון שניהם אותו דבר חוץ מהפרש קטן במהירות ..זה משמעותי? או - ‏Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB - לא ממש מבין בזה לעומק אבל נראה חלש יותר מהקודמים... מה עדיף משלושתם?האם הם ממש מתחממים ? כרגע יש לי 2140 ..ממוצע של 30 מעלות..המעבדים החדשים מתחממים יותר? לגבי מעבדי AMD אין לי ממש מושג בין כל הדגמים שלהם ונראה שאינטל טובים יותר..או שיש דגמים טובים יותר (של AMD )בטווח המחירים הזה? כרטיס מסך: -‏9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ של ג'יגה בייט 745 ש"ח. או ‏9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. העלתי את התקציב מ 4 ל 5 והוספתי פירוט קצר לגבי דרישות נוספות מהמפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. שימושי המחשב: משחקים [70%], תכנות [20%], וירטואליזציה [10%] (עבור סלולר, לינוקס, שרתים אחרים לבדיקות) א) תדירות כבדה ב) משחקים: Diablo 3, Battlefield 3, Prototype 2 (ועתידים לבוא מן הסתם) ברזולוציה FHD (מסך 22/24 שכרגע אין – ישודרג בעתיד הקרוב) ג) שואף להגדרות מקסימליות 3. ללא ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. שקט: 6-7 6. ללא OC 7. ללא מ"ה ואופיס 8. חנות: גר בפ"ת. לא KSP או אייבורי. חשבתי על TMS. צריך משלוח. 9. תוספות: חיבור USB3 כונ…

7. Started by flipper,

כל הנטבוקים המבוססי אינטל אטום n550 כיום - חוץ מאחד - נמכרים כשמהירות המעבד שלהם מצויינת כ- 1.5 ghz. אינטל בעצמה, בפרסומים הרישמיים שלה מציינת את 1.5 ghz כמהירות היחידה עבורה היא מוציאה לשוק את המעבד הזה. האחד היוצא דופן הזה - לפי מספר קטן של חנויות בזאפ - הוא Asus EeePc - (זה שאני ראיתי זה בדגם 1015PEM), שמוצג כאילו הוא רץ על n550 במהירות 1.83ghz. בחיפוש בגוגל בעולם יש מספר מזערי של איזכורים לנטבוקים מבוססי n550 - כולם של Asus, - שכביכול רצים ב-1.83ghz. האם מישהו יודע מה הולך פה? האם אסוס הוציאו נטבוק overclocked, במהירות שאינטל לא תומכת בה? או שזה טעות "תמימה", שלאף אחד מהמפרסמים לא דחוף לתקן, שנובעת מזה שאסוס הייתה אחת מיצרנים מעטים ששיווקה נטבוקים מבוססי n475 שבאמת רצ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by igig19,

שלום לכולם רוצה מס' חלקים חדשים למחשב עד 2000 ש''ח מקסימום ללא חריגה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?2000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)SSD מארז וכרטיס-מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא כרגע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? פירוק של החלקים הישנים…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by אופיר,

מטרות המחשב -אופיס, אינטרנט ומדי פעם פוטושופ גודל המסך - 13.3 משקל רצוי - סביב 1.5 קילו זמן סוללה ארוך - לפחות שעתיים יציאות מיוחדות - HDMI בלוטות - צריך גודל מינימלי של כונן קשיח - 320GB צורב / CD - לא צריך מצלמה - עדיף ללא רצוי מחשב דק וקומפקטי (רק בתור דוגמה - U310 של לנובו) מעדיף לקנות באילת כדי לחסוך את המע"מ (KSP)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tibia,

אני צריך מפרט ב 4000 למשחקים כולל מסך ! לא אכפת לי איפה תרכיבו ... אני רוצה n4 אני משלם במזומן אם זה חשוב בכלל ... 80 gb יספיקו לי . כעת אני עם 40 ואני לא ממלא אותו לא צריך רמקולים לא מקלדת + עכבר !!! תודה לכולם מחר אני קונה ;D

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500K. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים ועבודה משרדית. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? קונה מסך 22-24 אינץ'. * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל המשחקים החדשים והכבדים. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Athorzz,

אחרי שהסתכלתי קצת בפורומים, בניתי משהו שאני חושב שיחסית יתאים לי, רציתי עוד כמה דעות לפני שאני מזמין סופית. קודם כל, המחשב מיועד למשחקים(ומן הסתם סרטים וכו' אך זה לא המוקד). השקט חשוב לי במיוחד ובגלל זה החלטתי ללכת על המארז הזה(בכל מקום שקראתי הוא יותר שקט מהDEEP SILENCE1 ואחרים בטווח מחירים הזה). אשמח לתיקונים או סתם רעיונות תודה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1115 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪123 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪465 מארז: באנדל Fractal Design Define XL R2 + Se…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by blinkybill,

אני משדרג את המחשב שלי, אני צריך עזרה עם המפרט, המחשב יהיה למשחקים בעיקר + OC ואני רוצה שתהיה אופציה לשדרוג בעתיד (הוספת כרטיס מסך וזכרונות). התקציב שלי הוא 4700 אבל אני מוכן למתוח אותו אם יש סיבה מספיק טובה.. זה המפרט: לוח אם: MSI P55-GD65 850 ש"ח זכרונות: G.Skill Ripjaw 4GB (2x2GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz 460 ש"ח מעבד: intel Core i5 750, s1156, 8MB Box 1030 ש"ח כרטיס מסך: ATI Radeon™ HD 5850 1500 ש"ח ספק: TX 850W Active PFC 810 ש"ח סה"כ: 4650 בקשר למעבד אני מתלבט אם לקחת Core i7 920 שעולה 400 ש"ח יותר, מה אתם אומרים? שווה? וקראתי הרבה ביקורות טובות על הלוח אם הזה אבל אני אשמח לשמוע חוות דעתכם עליו.. והאם הספק הזה הוא מעבר למה שאני צריך? (תתחשבו בשדרוגים עתידיים). תוד…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by pavlo,

שלום לכולם, הציעו לי לקנות מחשב נייד בן 10 חודשים כמעט, ורציתי לדעת אם כדאי לי או לא כדאי לי לקנות אותו. דגם המחשב הוא: IBM X31 - Intel pentium M Centerino 1.5GHz + 512 mb ram המחשב מוצע למכירה ללא תחנת עגינה ועם הארד דיסק 40 ג'יגה. בעל המחשב הסביר לי ש 1.5GHz Centerino עובד כמו מעבד במהירות 2.7GHz האם זה נכון? תודה רבה לעוזרים מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מעוניין לבנות מפרט למחשב ואני לא יודע איזה מעבד יותר טוב , הייתי מעונין לדעת מבין המומחים מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by opdd,

בה שלום אני מעונין לקנות מחשב שולחני ששימושו העיקרי הוא לתכנות, כאשר הוא מריץ את התוכנות windows 7, visual studio 2010, ms sql server 2005, office 2010 אלו התוכנות המרכזיות שרצות, הרבה פעמים בו זמנית, כמו כן לא נדרש שום ציוד הקפי. אני מעונין במחשב 32 BIT (בגלל אילוצי מערכת הפעלה שכבר יש לי) אשמח לקבל מפרט כמה שיותר מפורט שאוכל להבין ולשחק איתו. תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yler,

משהו מכיר את החנות START- מחשבי גיימינג אשמח לחוות דעת

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by idan,

Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 577.87 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 639.65 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory [ ¤ 266.87 ] 1 Video Cards : Asus Geforce FX 5200 V9520 Magic 64MB DDR Video Card [ ¤ 442.98 ] 1 Monitors : 17" IIyama Vision Master Pro 1403 Monitor [ ¤ 679.63 ] 1 Keyboards : Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard [ ¤ 77.62 ] 1 Mouse : Logitech Pilot Wheel Mouse PS2 | USB [ ¤ 107.47 ] 1 Cases : Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 BLACK Front US…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dan_dekel,

אוקי, בעקרון, היא מעמיסה על המחשב מבלי לשים לב, מתקינה מלא תוכנות ועושה בו שימוש של צריבות, MSN אינטרנט ופה ושם תוכנות גרפיות. לדעתי, כיוון שהיא מבזבזת הרבה משאבים והיא רוצה את המחשב לטווח הרחוק רחוק... אז כדאי כפול ליבה חזק עם הרבה זיכרון! לגבי הכרטיס מסך, שיהיה סביר, אם ניתן להכניס בתקציב. אם לא, אז עדיף מעבד וזכרונות איכותיים והעיקר, שהמחשב יטוס! גם אם יהיה EMULE, KAZAA ICQ MSN ופוטושופ ברקע, שיטוס! לגבי המארז ושאר ירקות, שיהיו כמה שיותר שקטים! זה הכי חשוב! אם ניתן ליצור מפרט איכותי בפחות כסף , אז גם סבבה. בתודה מראש, דן

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לפני שאמלא את השאלון, אסביר שפירסמתי בקשה דומה בפורום ניידים, שם הומלץ לי לבדוק אופציה למחשב נייח בתקציב הנ"ל. המחשב מיועד לאחותי. מבחינת התקציב, הראשוני הוא 1800 שקלים. במקביל, אני בודק אופציה להוסיף לה כ-1000 ש"ח לתקציב בעצמי, כך שהתקציב השני הוא 2800 שקלים+-. אשמח לקבל הצעה לשני התקציבים הנ"ל. סה"כ היא מחפשת לשחק רק במשחק סימס 4, באיכות טובה+, שהמשחק ירוץ חלק בלי להיתקע. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 שקלים למפרט אחד+2800 שקלים כאופציה למפרט חזק יותר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם כך הוא נמוך. אם יש אופציה למשהו באמצע, בין שני התקציבים הנ"ל בלי להתפשר הרבה אז גם טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מהתקציב של 2800 שקלים אני מש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop מזדמן, visual studio תדיר, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש בשוק למשל Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ככתוב בכותרת המסך פשוט לא נדלק, שאר הדברים נשמעים כאילו הם עובדים כשורה. במידה והיה מדובר במחשב נייח הייתי פותח אותו ובודק כרטיס מסך וכו' אבל היות ומדובר במחשב נייד שלא שלי גם אני חושש לפתוח אותו. מה לדעתכם אפשר לעשות בנידון? מה נראה לכם הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by mistaarvim,

אני לא יודע עדיין כמה יעלה מחשב כמו שאני מחפש אז כתבתי את סבב החירים הזה אני מחפש מחשב נייד עם אינטנרט אל חוטי, רוצה השימוש שלי איתו יהיה לאנטרנט, תוכנות [לא משהו מטורף], סרטים בין היתר עדיפות למסך גדול, וטביעת אצבע. ראיתי מחשב של HP עם מסך טאץ' גם נשמע טוב, השאלה היא מה בערך המחירים של מחשב נייד כזה וכמובן אם יש בלוטוס, מצלמה, מיקרופון מובנה מה טוב.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by galgul,

למשחקים כבדים ללא ציוד היקפי עם מסך 19: מה שהציעו לי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤922 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤587 מסך: VIEWSONIC 19" VX922 2ms DVI ¤1363 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX RADEON HD2900PRO 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - RETAIL ¤1454 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS ¤368 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL ¤189 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤459 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤387 מחיר סופי: ¤5729 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אם אפשר לקמ…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום , אני רוצה לקנות מחשב שמיועד למשחקים לילדה בת 15 יותקן עליו XP HOME + אופיס 2003 וכמובן משחקים (בטח לא OC ) וקיבלתי את המפרט הנ"ל: האם יש משהו הכרחי שצריך החלפה או שהמפרט תקין? מארז מידי ATX 775 630A + ספק כח 500W איכותי לוח אם Intel D945GCCR CoconutCreek מעבד Intel Pentium D 915 2.8G 800 2X2MB 775 זיכרון 1024MB DDRII 667Mhz צורב DVD+-RW NEC DL כרטיס מסך GeForce 7300LE/7100GS 128MB Up To 512MB PCI-X דיסק קשיח Seagate 160GB SATA2 7200RPM מקלדת Logitech Value Keyboard Black OEM עכבר Logitech MX310 מסך LG LCD TFT 17" L1719S 1:1400 8MS אם אפשר המלצות מה כדאי לשפר או להחליף , אני לא ארכוש ממקום אחר אבל לשדרג או לשנות אין שום בעיה. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.