עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אם אין איזה משהו לא טוב כאן אני רק צריך אישור אחרון מאבא שלי ואני מזמין עריכה : ועוד שאלה : יהיה הרבה רעש מהמחשב Note : אני רוצה שהיה עבמחשב AMD 64 ושהלוח אם יהיה nForce3 250

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by GnApple,

מפרט מלא Q6700 GTS250 512MB של PoV לוח אם P43-DS-3l של GB ספק 430W seasonic מארז one hundred Antec דיסק קשיח 320GB של WD Caviar Blue קירור למעבד Mugen 2 כונן אופטי של LG המארז והספק בני שנה וחצי / שנה ושאר המחשב בן 3.5 שנים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עריכה , גיימינג כבד , OC במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?DELL 2209WA 22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים החדשים והאלה שהולכים לצאת.. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by epichorus,

אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא שבניתי, השימושים הם בעיקר עבור צפייה במדיה אבל גם יש צורך באפשרות לגיימינג קל מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 3240 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪563 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪297 מארז: SilverStone MILO ML-03B USB3 HTPC Black כמות: 1 - מחיר: ₪396 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪274 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪295 כרטיס מסך: Sapphire 7750 1GB GDDR5 HDMI DVI DP כמות: 1 - מחיר: ₪457 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימאלי?באזור ה2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עד כמה שידוע לי מגיע דור חדש של משחקים(ובראשם BF4) ולכן אני זקוק לשידרוג,המחשב בנתיים סוחב על הגדרות בינוניות ונמוכות בחלק מהמשחקים אבל אני לא מסתפק בכך ורוצה לעלות רמה(כך גם במשחקים החדשים שיגיעו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לא…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Internal,

היי אנשים, הצורב שלי התחיל לקרטע ואני חשבתי להחליפו, הבעיה שזה צורב פנימי כאילו המכסה של הצורב אינו יוצא אלא בעזרת EJECT הנמצא על המקלדת והדיסק יוצא לבד ואני לא מוצא איפה מוכרים סוג כזה של צורבים, והאם כל מותג מתאים לי? המחשב STUDIO 1535

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. לוח p5w DH 975 ש"ח 1390 מעבד אינטל 6600 ש"ח 1700 זיכרון X 2 kingston 667 ddr2 ש"ח 590 כרטיס מסך ATI X 1300 power color 256 ש"ח 490 הארד דיסק WD 250 GB 7200 16 mb ש"ח 390 מארז hec comp u case ש"ח 240 ספק כח jsp tech 500 W ש"ח 290 עכבר + מקלדת cord less logiteck ex 110 ש"ח 210 מסך SUMSUNG עוד לא החלטתי איזה בתקציב ש"ח 1400 המחשב ישמש לעבודה + יחובר למערכת ולטחויזיה בסלון לצפייה בסרטים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אהלן, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לעבודה משרדית. נראה לי שהתקציב עומד באזור ה4.5K אבל אולי אני מגזים לאור הצרכים. אני רוצה שהמחשב יהיה עם מערכת ההפעלה WIN 7. חשוב לי מאוד זמן סוללה ארוך כי הניידות שלו חשובה שלא יהיה כבד מדי, אבל לא חייב להיות סופר קל. גודל מסך לא מאוד משנה, המחשב יתחבר לעיתים למסך רגיל ככה שהמסך שלו לא צריך להיות מאוד גדול, אבל גם לא קטן. המטרות שלו זה בעיקר עבודה משרדים כל ה OFFICE, גלישה באינטרנט וכדו', אולי גם תוכנות קצת יותר כבדות של גרפיקה או משהו כזה, אבל לא משהו בשמיים. מה שכן חשוב שהמחשב יעבוד מהר, שהוא יהיה יציב, עם אחריות להרבה זמן וזהו פחות או יותר. תודה על העזרה יואב

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. בניתי את המחשב הזה ב KSP לעבודה עם PS וAI ללא עריכת ווידאו. אף פעם לא קניתי מחשב של יותר מ 4500 שקל. אני רוצה לוודא שלא עשיתי פאדיחות. כונן SAMSUNG EVO 970nvme ויש לי שלל כונני SSD ו HDD ממחשב קודם core2due בן 13. ניתן לשחק עם התקציב קלות המפרט (כולל מסך): [img]https://img.ksp.co.il/allimg/lrg16015.jpg[/img] [b][color=#0000BF]דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD [/color] [/b] מעבד AMD: [url=https://ksp.co.il/?uin=107124]מעבד AMD Ryzen 5 3600XT 3.8Ghz AM4 - Box [/url]1 מאוורר למעבד: [url=https://ksp.co.il/?uin=58809]קירור למעבד Antec C400 Glacial [/url]1 לוחות אם למעבדי ‏AMD: [url=https://ksp.co.il/?uin=104591]לוח…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ItachiSan,

שלום לכולם, אני מתעניין בקניית מחשב שיריץ את המשחק Overwatch בהגדרות גבוהות עם מינימום של 60FPS (עדיף יותר). מעבר למשחק הזה לא יעשה שימוש נוסף במחשב, יש צורך ברכיבים שקטים יחסית (8 מ- 10) כי המחשב ימוקם בחדר שינה, בלי OC ואין צורך באופק שדרוג (רק שהמחשב "יתן עבודה" לשלוש שנים לפחות). אין צורך בציוד היקפי, המסך שיעשה בו שימוש הוא 40 אינצ' עם רזולוציה של FHD. צריך רישיון לוינדוס 10 וזה לא חלק מהתקציב של ה- 6. זה מה שהרכבתי בינתיים - אשמח לשמוע מה דעתכם. האם הלוח אם/מעבד תומכים במהירות המקסימלית של הזכרונות? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 8600K / 1151 Tray …

11. Started by netanel38121,

שלום רציתי לדעת כמה שווה הכרטיס הזה. היה בשימוש שנתיים וחצי בערך בלי שעבר שום oc כמה המחיר שלו יד. שנייה במצב מצויין. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by barmiz,

שלום אני רוצה לקנות מחשב אבל התקציב הוא נמוך בבקשה תביאו לי מחשב טוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים שיעבדו טוב עד כמה שאפשר ואני צריך גם מסך בגלל זה זה קצת תקציב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אך ורק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, קרייסיס. GTA4, Red Orchestra 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) אין לי מס…

13. Started by tdzm,

שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הסוגים של המעבדים של המחשבים הניידים: 1. CORE DOU ---- סידרת ה T2300,T2400,T2500 לבין 2. CORE 2 DOU --- סידרת ה T7200,T5600,T5500 אני שוקל לקנות מחשב נייד ושמתי לב שהמעבדים מסעיף 1 יותר יקרים. מדוע?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Da-Funk,

שלום.. בעקרון אלה החלקים שאני רוצה לשדרג.. מארז - פשוט שיחזיק לאוברקלוק לא עצבני..(בחרתי אורורה) לוח אם פשוט גם כן... בלי יותר מדי פיצ'רים.. בחרתי בעזרתכם את ה -NF7 מעבד 2500 מובייל... וקרור וולקנו 12.... לדעתכם זה יחזיק אם אני ארצה לעשות אוברקלוק ? (זכרונות Geil 512 333mhz cas2.5) אם יש הצעות לשיפור במסגרת הסכום המליצו לי בבקשה... אני עם היד על הקליק של הקניה :> AURORA 1 ¤170.00 ¤170.00 רגילה ABIT NF7 1 ¤380.00 ¤380.00 רגילה AMD Athlon XP 2500 Mobile 47W Barton CPU OEM 1 ¤620.00 ¤620.00 רגילה Thermaltake Extreme VOLCANO 12 1 ¤170.00 ¤170.00 1375סכ"ה.....

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? סרטים בהזרמה לטלוויזיה FHD, סדרות, אינטרנט. משחקים אבל לא חובה חיית משחקים. לשחק בתדירות נמוכה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא משהו ספציפי * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, אני מנסה להחליט האם להזמין רכיבים מסוימים מחו"ל, למשל מאמאזון ארה"ב: 1) לוח אם - כדאי להזמין מחו"ל או שעדיף לדעת שיש חנות בארץ שאפשר ללכת אליה ולטפל בבעיות? 2) כרטיס מסך - ראיתי שיש חברות כמו EVGA שנותנות אחריות בינ"ל. מניח שזה עדיף על חברות שלא נותנות? מישהו נאלץ לממש אחריות כזאת והצליח? 3) אני מסוגל להרכיב מחשב אבל מעדיף לתת מפרט לחנות ולקבל את המחשב מורכב ובדוק. אפשר (כלומר יתקבל בעין יפה) לבוא לחנות עם כרטיס מסך וזכרונות שייבאתי עצמאית ולבקש שירכיבו את הכל אצלם? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. היי, עד אתמול הכול עבד כרגיל,משומה המעבד חושב יותר מידי בכול פעולה שאני עושה,אם זה בהפעלת ICQ או אנטרנט מה שהוא לא עשה בעבר. אלו הפעולות שעשיתי: *בדיקה לרוגלות *מחיקת קבצים ע"י ניקוי דיסק *איחוי דיסק וזהו,משומה זה לא עוזר... בעיה שניה משומה הוא לא מתחבר בWiFi לרשתות שבעבר הוא היה מתחבר בקלות שלא דורשות סיסמא. יש פיתרון אחר לבעיה? [attachment deleted by admin]

18. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).יום יום ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כנראה 24 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כולם * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי, מחפשת מחשב נייד לעבודה עם קבצים גדולים במיוחד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, אפשר לחרוג קצת אם אין ברירה אבל אני על תקציב די מוגבל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צריכה את המחשב קודם כל ללימודי BI developer - עבודה עם קבצי csv מאוד גדולים, מאגרי נתונים וכו'. השיקול המרכזי - צריך להתאים לעבודה על קבצים גדולים עם פייתון, sql, tableau, power bi וכו' מעבר לזה עבודה משרדית רגילה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול…

20. רוצה לקנות מחשב חדש: לגלישה עם הרבה חלונות בו זמנית + משחקים קל עד בינוני (כרגע הכל רץ היטב עם במחשב P4 630 3Gh +כרטיס מסך GeForce 6600GT ) המחשב החדש בתצורה הבאה: CPU ??? Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz 2MB cache - LGA775 - TRAY או ??? Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX לוח אם (תומך בכל המעבדים עד 1333, אבל זיכרון רק עד מהירות 800) GIGABYTE GA-73PVM-S2H (nForce 7100) - mATX לא מוסיף כרטיס מסך, מסתפק בכרטיס OB שהוא יותר טוב ממה שיש לי היום זיכרון 4GB 2GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original X2 מארז ANTEC Three Hundred - The Versatile Case ספק כח Antec Neo HE 430 Watt High Efficiency דיסק SAMSUNG 1000GB (HD103UJ) -32MB - 7200RPM S-A…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום אני סטודנת ואני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך הלימודים התקציב שלי הוא 5000 שקל יש לי מספר שאלות לגבי המחשב: ראשית האם יש המלצה על מחשבי HP אני יודע כי בעבר היה איתם בעיה במתן השרות שלהם, אבל אני יודע כי זה השתנה בזמן האחרון, האם אתם ממליצים עליהם או לא. לגבי המחשב המפרט הינו: מעבד Core 2 Duo זכרון של לפחות 1GB הרדיסק של לפחות 120GB צורב DVD תקשורת אינטרנט אלחוטית יצאת ודאיו. חיבור FireWire היתרון יש לי מבצע סטודנטים במחשה הזה: http://www.ibm4u.co.il/product.aspx?p_id=7086 ב 4200 שקל אשמח לקבל תגובות ועזרה עמיר

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by YonadavN95,

הי חברים! אני רוצה לקנות נטבוק, (תקציב של בערך 2500 ש"ח), והמליצו לי על אחד מהמעבדים האלה: Intel Atom N450/N470/N330 הבנתי שה470 הוא הכי חזק לנטבוקים..האם זה נכון? והאם הוא כפול ליבה? מה לגבי ה450? שמעתי שגם הוא טוב.. לגבי ה330 שמעתי שהוא לא מוצלח..האם זה נכון? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by falul,

מישהו יודע איזה דגמים של ultrabooks יש בדיוטי פרי ? פניתי לאלמ דיוטי.פרי והם לא מוכנים לגלות לא מה יש ולא מה המחירים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, אני רוצה מחשב בעיקר לוורד אינטרנט וכאלה... יש לי כרטיס מסך וציוד הקפי אבל אני כן צריך מסך 19 דק (כחלק מהתקציב) סכ"ה עד 5000 ש"ח גפ פחות הולך... אני בנתיים הרכבתי את שני המפרטים המצורפים, אשמח לשמוע מי מהם עדיף וגם לקבל מפרטים שלכם! תודה! מפרטים: מעבדי ?AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) לוחות אם למעבדי ?AMD ASUS M2NPV-VM Socket AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB Corsair דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 250GB SATA II 7200RPM 16MB כרטיסי מסך none כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY none כרטיסי קול none כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים 4JA-L-DT8…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, אתמול הזמנתי את המחשב הבא: AMD64 Winchester 3200 Tray Asus A8N-Sli deluxe ThermalTake SViking VA4000BWS (מארז) Geil Value 2x512mb ddr400 cl2.5 Floppy 1.44 DVDRW NEC 3520B x 16 DL Leadtek Geforce 6600GT Extreme 128mb Western Digital SATA 160GB ZALMAN ZM 7000A Copper ספק כח Enarmax 420W 20Pin/24Pin Noisetaker Ver 2.0 P Series Dual 12V rails, FMA EG425P-VE (כל הסיפור עלה 5999ש"ח ב-digma) רציתי לוודא שהספק אכן מסוגל להחזיק את המערכת וכי היא אכן תהיה יציבה וללא בעיות מתחים... תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים