עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. משימה קשה 7000 שקל מפרט מKSP ... אני לא יודע על מה לוותר כדי שהמחיר יהיה נמוך יותר ואוכל לקנות 2 GM RAM. האם לקנות לוח אם פחות טוב כדי שהזיכרון יהיה 2GB? זה מה שאני הרכבתי:

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי אני מחפש מטען נוסף לנייד DELL שלי. בבדיקה זריזה של מחירים, בארץ משהו מתאים מקורי עולה 200-250 ש"ח בחו"ל, המחיר הוא באיזור ה 10-15 דולר... http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Delectronics&field-keywords=DELL%20PA-12 אני מפספס משהו ? המטענים מחו"ל מזויפים ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by eeebbr,

מטרות המחשב? לדוגמה: משרדיות בעיקר. אינטרנט. מעט סרטים(חיבור המחשב לטלויזיה) והרבה עבודה כסטודנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך בין 13 עד 15.6 אבל אני רוצה מקלדת מלאה ולא יודע אם זה אפשרי, אם זה לא אפשרי אז מסך גדול יותר גם בא בחשבון. עדיף מאט. * רזולוציית המסך? עדיף full hd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad. * משקל רצוי? לא קריטי אבל כמובן שמעדיף באיזור ה2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? באיזור ה5 שעות אם זה הגיוני * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 gb ועדיף עם 64 GB לפחות של SSD למערכת הפעלה. אם זה בע…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by xDa,

אוקיי אז אני יודע שפתחתי לא מזמן דיון,אבל התקציב ירד, ואני רוצה את המערכת המשתלמת ביותר שאפשר בתקציבי. . מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג GTA IV GTA V BF 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 לא תומך HD,אני צריך להחליף מסך אבל בזמן אחר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מקווה שאפשר גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. ה…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yaelkam,

הי, לאחותי יש lenovo thinkpad edge e320 בן שנתיים במפרט הבא: i3-2310M(2.1Ghz), 4GB RAM, 320GB 7200rpm HD בזמן האחרון המחשב כבר לא מהיר כמו פעם, וחשבתי שאולי כדאי להוסיף לו כונן SSD. ראיתי המלצה בפורום לכונן הזה, ויש לי כמה שאלות: 1- האם הגודל הכונן- 120G - מתאים ככונן למערכת ההפעלה? 2- הבנתי שלמחשב אמור להיות מקום פנוי במארז לכונן. האם יש דרך לוודא את זה או שצריך פשוט לפתוח את המארז לראות? 3- האם כדי להנות מהכונן חייבים להתקין את מערכת ההפעלה עליו? 4- עד כמה מסובך להתקין אותו פיזית בתוך המחשב- צריך מתאמים וכו' או שזה דומה יותר להוספת זיכרון RAM שפשוט נכנס בחריץ שלו? בנוסף, האם כדאי להוסיף גם זיכרון RAM על הדרך? ואם כן כמה הייתם מוסיפים? אשמח לעזרה גם בחלק מהדברי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מחפש לקנות מחשב נייח [אין לי מידע גדול בענין] עבור עריכת סרטי ווידאו, שימוש בעיקר בתוכנת פרמייר, ועוד קצת בתוכנות אדובי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הסכום הוא בין 3000 - 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית [וורד וכדומה] ובנוסף, כמו שכתבתי למעלה, עריכת ווידאו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש לי מחשב, ועל כן אין לי צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) במחשב הקיים יש לי כונן SSD, אך אין לי מושג איך אני מע…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מחפש מפרט לסרטים +משחקים לא כבדים לפחות 1000 ג'יגה משהו שיחזיק 4 שנים לפחות שיהיה אפשר להריץ עליו ויסטה אינטל בלבד עדיפות למחשב שקט תודה רבה לעוזרים - יש אפשרות לחרוג בעוד 500 שקל אם המחשב פצצה!!!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by t83,

בהנחה שיש כמה מחשבים נוספים שיכולים להינות מכל חומרה שתוחלף במפרט הבא, מה הייתם משדרגים ? מעבד : i7 2600k@ stock לוח : Asrock extreme 3 gen 3 z68 זיכרון :XMS3 (1x8GB) DDR3 1333MHz C9 Corsair כרטיס מסך : windforce GTX 970 gigabyte SSD :2 *128GB samsung evo ספק : seasonic 620 מארז : nzxt hades קירור מעבד : ac frezer 11 מסכים : 2*dell 2312hm בעיקר משחק BF4 , קצת עריכת וידאו באפטר, ECLIPSE ,לא יותר מVM אחת לא תובענית עכשיו אני יודע שמדובר במפרט סביר פלוס להיום פשוט יש לי כמה מחשבים שישמחו לשידרוג ממה שיצא ממפרט הזה תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. (בשביל חבר עובד אינטל שמקבל מעבד מתנה מהעבודה.) שימוש עיקרי אינטרנט + קצת משחקים. קיים: מעבד + מסך + HD 160GB בחיבור IDE. צריך לקנות: לוח אם + זכרון (עדיף 1024MB) + כ. מסך + מארז + ספק. זהו, תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם חבר שלי עובד בחנות מחשבים והוא חייב לי 10000 ש"ח שהלוותי לו אז בימקום כסף הוא מביא מחשב אז אני בונה מחשב ללא הגבלה ייששש!!!!! הנה מה שחשבתי: (אין שום היגיון המחשב כזה אבל אני חייב לקנות כי אם לא הוא לעולם לא יחזיר לי את הכסף) מעבד Intel Core i7-980X Box לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD9 כונן קשיח Intel SSD Solid State Disk X25-V 2.5" 40GB SATA2 כרטיס גרפי nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster HAF 932 ספק כח Corsair CMPSU-1000HXEU 1000W

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי, המשימה לא פשוטה: מערכת מחשב לעריכת אודיו/וידאו (אבל ברמה מאד בסיסית), כולל מסך בתקציב של 3K. אפשרות החריגה היא 200-300 ש"ח. אני יודע שהתקציב בעייתי אבל בוא נראה מה ניתן לעשות איתו. כמובן שלא מתוכנן OC. התוכנות העיקריות לשימוש הן קיו-בייס ופוטושופ, וקצת גיימינג קל. יש כוונה לחבר אורגנית Casio CTK-2200 במטרה לנגן ולהקליט למחשב את היצירות. מתוכננת גם הקלטה ממיקרופון. האם נדרש כרטיס קול ייעודי או שמא אפשר להסתפק במובנה שבלוח? אין נחיצות כרגע ב-SSD (גם לא ייכנס בתקציב) אבל כן חשוב כונן של 1TB לפחות. גודל המסך הרצוי הוא 21.5''-23''. אשמח לשמוע רעיונות.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by doronz,

מתלבט נואשות בין Toshiba z835-p330 לבין Acer s3-951-6646 שניהם באותו מחיר. חייב לקנות היום. מה יותר חשוב מעבד I5 ורק 20 גיגה SSD לאייסר או דיסק 128 גיגה SSD וUSB 3 לטושיבה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. הייתי בא&א מחשבים אמינים אבל טיפה יקרים איך המפרט הזה? Intel Core 2 Duo E8400 ASUS P5QL-E Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB Thermaltake M5 thermaltake 550W 140mm/pci-e cooler for case 120 mm transcend 2gbX2 ddr2 800mhz LG H55L X20 lightescribe box Gigabyte ATI HD Radeon 4870 512 GDDR5 Retail HDMI PCI-E כל זה עולה לי 4 וחצי מה צריך לשפר\לשנות\להחליף זה די דחוף למה מחר מחרותיים אני מזמין המטרה שלי היא בעיקר גיימינג תודה מראש חגי . עריכה: 1. 4500 2. גיימינג כבד טיפה לצורכי עבודה משרדית שכל מחשב פשוט תומך בו 3. לא כרגע אין צורך אני מביא את זה מגורם חיצוני 4. לא 5. חלקים איכותיים וטובים לא יותר 6. שיהיה קר שלא יתחמם ושיהיה ממש ממש שקט 7. לא אין צורך 8. …

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ofir1992,

קניתי בדיוק מחשב נייד מדגם ACER ASPIRE 5470, והמחשב מכיל 4GB זכרון ,וכרטיס מסך עם 1GB זיכרון, אבל הכרטיס מסך תמיד לוקח מהזכרון שלי עוד כ500 MB, ואין לי שום צורך שהוא יעשה את זה, יש דרך להגביל את זה? שהכרטיס מסך לא ישתמש בעוד זכרון?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by TermiNal,

אהלן, היום בבוקר ה-HP DV4 שלי החזיר את נשמתו לבורא לצערי הרב והגיע הזמן לחפש מחשב חדש. חשוב לציין שבאופן כללי הייתי מאוד מרוצה ממנו, החזיק לי 3 שנים, עבד בצורה יפה, גודל המסך התאים לי בול וברמת העיקרון אני לא מחפש משהו שהוא מעבר למה שקיבלתי ממנו. אינני מעוניין בכל הגימיקים של מסך טאצ וכו', אם ניתן לחסוך במקומות אלו אני מעדיף. * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט, קצת סרטים ומוזיקה. אני לא עוסק בגרפיקה/וידאו/משחקים אך כן אוהב לעבוד עם הרבה טאבים פתוחים והרבה תוכנות ברקע לכן חשוב לי קצת כוח עיבוד לפחות זיכרון. מבחינתי המחשב מוצלח אם הוא מריץ חלק 10+ טאבים פתוחים ב-FF ועוד אייטונס לדוגמא ברקע, הHP עמד בזה לכן אני רוצה להאמין שכל מחשב חדש יוכל לעמוד בכך גם. * גודל המסך? 14" אין חשי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי, אנחנו מתכננים לקנות מחשב נייד.. לצרכים דיי בסיסים - אינטרנט + סרטים + משחקים (לא כבדים) ראיתי כל מיני סוגים ודיי צמצמתי את זה ל2 אלה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=11201 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=11911 איזה מהם עדיף? או שאחד אחר? חשוב שזה יהיה 15.6 תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dorlavy,

מחפש מחשב נייד לסטודנט בתקציב של עד 3000 שח. מקום רכישה:אילת גודל מסך: 15 צרכים: אופיס, אינטרנט וסרטים בhd מידי פעם.. אין צורך בכונן ssd והכי חשוב שהסוללה תהיה חזקה (לא רוצה לצוד שקעים) אשמח להמלצות.. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ItachiSan,

שלום לכולם, אני מתעניין בקניית מחשב שיריץ את המשחק Overwatch בהגדרות גבוהות עם מינימום של 60FPS (עדיף יותר). מעבר למשחק הזה לא יעשה שימוש נוסף במחשב, יש צורך ברכיבים שקטים יחסית (8 מ- 10) כי המחשב ימוקם בחדר שינה, בלי OC ואין צורך באופק שדרוג (רק שהמחשב "יתן עבודה" לשלוש שנים לפחות). אין צורך בציוד היקפי, המסך שיעשה בו שימוש הוא 40 אינצ' עם רזולוציה של FHD. צריך רישיון לוינדוס 10 וזה לא חלק מהתקציב של ה- 6. זה מה שהרכבתי בינתיים - אשמח לשמוע מה דעתכם. האם הלוח אם/מעבד תומכים במהירות המקסימלית של הזכרונות? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 8600K / 1151 Tray …

19. Started by dante123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב? עדיף לחסוך כמה גרושים ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום, זה המקסימלי 2. מה שימושי המחשב? לימודים באוניברסיטה, משחקים בסיסיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6~ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? סין 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע-שבועיים 10. האם יש …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by regevk.80,

שלום לכולם , אני כל 5 שנים משדרג את המחשב , קצת באיחור הפעם... האם שווה לחכות לדור המעבדים של אינטל דור 14 החדש שאמור לצאת בסוף 2023 או לשדרג עכשיו לדור 13.

21. Started by DoBeR_MaN,

אני קונה את המחשב ביום רבעי הזה אז אני צריך תשובה כמה שיותר מהר.. מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1047 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P67A-UD3-B3 - זמין במלאי ₪714 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪100 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! ₪1303 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] NZXT PHANTOM (WHITE) w/o PSU ₪663 ספק כוח: [..] LIAN LI SILENT FORCE 750W ₪688 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB - זמין במלאי ₪221 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪266 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיקות …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. * מטרות המחשב? תיכנות + Multitasking כבד + אולי משחקים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? HD 1920x1080, * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? מקסימום 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? - לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שיהיה ניתן להתקין SSD של 128/256 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) שתהיה אפשרות בעתיד להרחיב ל16 GB RAM אני רוצה שיהיה לפחות 8GB RAM על המחשב, עם אפשרות להרחב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by wwll soldier,

היי אני צריך מחשב שלם לחבר, המחשב צריך להיות בינוני למשחקים ודי מהיר בווינודס התקציב של החבר הוא 4400 הוא כבר רצה לקנות מחשב אבל אמרתי לו שיחכה שיש אנשים טובים שימליצו לי ואני אגיד לו תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכל חברי הפורום ידיד שלי יש לו נייד של אסוס ,ומלבד כניסות USB אין שום כונן אופטי,אני רוצה להתקין לו מערכת הפעלה מחדש ,האם אני חייב כונן חיצוני,או שיש דרך אחרת,הדיסק קשיח של 80 ג'גה ,מחולק לשתי מחיצות ,חשבתי שבאחד מהמחיצות יש גיבוי ,אבל לא מצאתי.מישהו יכול להדריך אותי,או לרשום לי קישור, כי האמת בניידים אין לי שום מושג.בנטבוק מדובר באולטרה נייד עם מעבד intel-atom.N.280 כונן כשיח 80 גיגה+אחד גיגה זיכרון,ובמדבקה רשום EEE pc 1000 h תודה לכם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by bjuo,

היי,הנני מחפש מפרט של מחשב חזק,ב6,000¤ , המחשב מיועד בעיקר לעריכות סאונד,הקלטות,והשאר.(קיובייס) שהיא תוכנה מאוד כבדה,וצורכת עיבוד מאוד גובהה,והרבה זיכרון. ככה שאני צריך לפחות מעבד כפול ליבה,אך אינני יודע איזה,ו1GB פנימי לפחות,של חברה טובה . המחשב אמור לכלול ציוד היקפי,מסך דק 17 של חברה טובה,מקלדת , עכבר , ורמקולים . מארז לא צריך להגזים,אפילו משהו סטנדרטי יספיק. לגביי כרטיס מסך,לא צריך משהו רוצח,אני לא משחק במשחקים,בכלל בכלל . אבל רצוי שיהיה משהו דיי נורמלי,אך לא מוגזם,שיהייה אולי לעתיד הקרוב אז שוב,מעבד כפול ליבה חייב,זיכרון לפחות 1GB פנימי,ורצוי גם הארדיסק בנפח גדול מחברה טובה,ומארז לא עד כדי כך מוגזם,ספק טוב שיחזיק את המערכת,מסך דק 17 של חברה טובה,זכרונות (512X …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים