עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה ראיתי ב-fox pc את המפרט הבא:http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1412. חשבתי להזמין אותו ולבצע בו כמה שינויים: להחליף hd ל-http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=704 וכרטיס מסך ל-http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1352 עכשיו,יש לי 2 שאלות: 1.האם באמת ניתן לשנות מפרט שמוגדר כמערכת מוכנה ואם כן כמה חלקים אפשר לשנות מבלי לאבד את ההנחה שאני מקבל על המערכת כי כשבניתי את המערכת באתר שלהם בעצמי המערכת המוכנה באמת יצאה זולה יותר. 2.עכשיו מכיוון שאני לא מתכנן cf והמפרט מוגדר כ cf ready האם כידאי לי לשנות גם את הספק כח?אבל מה שכן זה שהכרטיס מסך שאליו אני רוצה להחליף עבר oc מהחברה ואני מתכן גם oc למעבד בעתיד. זה מפרט שאני בניתי שמתאים מאוד לדרישות ש…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, הרכבתי את המפרט שלהן, השימושים שלי הם ברובם פיתוח ג'אווה על לינוקס ומשחקי אסטרטגיה. כללתי 8 גיגה זיכרון (למעשה אני צריך רק 6 אבל לא הצלחתי למצוא באנדל משתלם) מכיוון שהג'אווה בעת פיתוח אוכל כמעט 3 גיגה זיכרון, והכרום עוד 2. כללתי 2 הרד דיסקים מכיוון שאני מתכוון לבנות raid0 מהם, גם בשביל מהירות הגישה וגם בשביל שרידות המידע. כמו כן כללתי מסך, ישמש בעיקר לעבודה (קריאת טקסט) אבל גם למשחקים (בעיקר אסטרטגיה, לעיתים רחוקות fps וכו'). אין צורך cutting edge שמייקר את הלוח / מעבד משמעותית - בפרט: i7, usb3, sata3 למרות שכמובן, אני לא אתנגד אם יצוץ משהו. לא יודע אם זה אכן אפשרי בקצב ההתקדמות של הטכנולוגיה כיום, אבל אשמח אם המחשב יחזיק לפחות 4 שנים, כנראה שבכל זאת רצוי אופק שדר…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. נמכר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yaelkam,

הי, לאחותי יש lenovo thinkpad edge e320 בן שנתיים במפרט הבא: i3-2310M(2.1Ghz), 4GB RAM, 320GB 7200rpm HD בזמן האחרון המחשב כבר לא מהיר כמו פעם, וחשבתי שאולי כדאי להוסיף לו כונן SSD. ראיתי המלצה בפורום לכונן הזה, ויש לי כמה שאלות: 1- האם הגודל הכונן- 120G - מתאים ככונן למערכת ההפעלה? 2- הבנתי שלמחשב אמור להיות מקום פנוי במארז לכונן. האם יש דרך לוודא את זה או שצריך פשוט לפתוח את המארז לראות? 3- האם כדי להנות מהכונן חייבים להתקין את מערכת ההפעלה עליו? 4- עד כמה מסובך להתקין אותו פיזית בתוך המחשב- צריך מתאמים וכו' או שזה דומה יותר להוספת זיכרון RAM שפשוט נכנס בחריץ שלו? בנוסף, האם כדאי להוסיף גם זיכרון RAM על הדרך? ואם כן כמה הייתם מוסיפים? אשמח לעזרה גם בחלק מהדברי…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הנה זה , המפרט שלי , שיקנה (טפו, טפו ,טפו) ב16: Athlon 64 3000+ S-939 K8N Neo4 Platinum או DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 2* 500DDR 512MB A-DATA או 2*512 TIWNMOS SPEED PRIMIUM BH-5 GIGABYTE 6600GT WD 160 GB 7200 ATA-100 (8MB NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 HEC Compucase CI-6A19 ( עם ספק , אבל אני קונה אחר במקומו) MS Internet + MS Mouse Optical CREATIVE SBS 370 sub + 2sp ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series או OCZ PS 450W ATX MODSTREAM או כל ספק 24PIN אחר אני צריך עצה בקשר לספק, לוח אם ולזכרונות תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by okarmi,

שלום, מחפש המלצה למחשב נייד לאדריכלית. המחשב יריץ בעיקר את התוכנות הבאות: Autocad Photoshop illustrator sketchup התקציב - באזור 4. שאלות: 1. מה מפרט מומלץ? 2. על מה חשוב להקפיד? המעבד (i5 מול i7)? הזיכרון (לפחות 8?) כרטיס גרפי? הארדסיק רגיל מול SSD? 3. האם המחשב הבא יהיה מספיק טוב לשימושים אלו? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14992 תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. העבודה בתלת והרינדורים יתבצעו ב3DSMAX , המטרה היא הדמיית סרטוני אדריכלים, עבודה בוידאו בMAX זה מפרט שאני בונה לחבר, התקציב הסופי הוא 10K רק למחשב ואני אשמח להסברים לנוגע לחלקים ותאימות כי מה שפירסמת פה, זה מאוד גולמי ואני גם לא מעודכן . אז ככה : 1. מעבד Intel Core I7-990 X http://skypc.co.il/pl_product~BX80601990~3~0.htm 2. כרטיס מסך Quadro http://skypc.co.il/Product.asp?PID=VCQ4000-PB זה שני הדברים שראינו בנתיים זכרון אני חושב בערך 16 ג'יגה HDD חשבנו על מערך RAID 0 לעבודה מהירה וזהו בגדול, בקשר למעבד אני לא בטוח שצריך לקחת את המעבד הכי חדש כי אני מהנסיון שלי הדגמים הכי חדשים סתם יקרים ואין כזה הבדל משמעותי בעבודה יחסית לדגם אחד לפני כרטיס מסך חשבתי על QUADRO שנראה לי …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם.. די נעול שזה אחד משניהם אבל ממש קשה לי להחליט איזה.. אשמח לעזרתכם.. Dell E6400 LENOVO T400 -------------- ---------------- intel C2D p9500 intel C2D T9600 intel GMA 4500 MHD intel GMA 4500 MHD WXGA+ LED display WXGA+ TFT LED BACKLIGHT 4GB ddr2 800MHZ 4GB ddr3 1066MHZ 250GB 7200RPM HDD 160GB 7200RPM HDD intel wireless 5300 intel wireless (+wimax) 5350 back lit keyboard thinkpad keyboard light בנוסף שניהם עם: WIN XP, צורב DVD, בלוטות', EXPRESS CARD, ללא טביעת אצבע, ללא מצלמה !! מחכה לעזרתכם ותודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. חשוב לי שיהיה כרטיס קול איכותי כי יש לי מערכת סראונד 5.1 ושתהיה יציאה לHD. המחשב ישמש גם להורדת הסרטים. תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. המחשב נועד למשחקים לפוטושופ ו3DSMAX יש לי מסך 19 אינץ (lg 1970hr) וגם מארז COMPUCASE של HEC וזה המפרט שעליו אני חושב : לוח אם : 559¤ - לוח ג'יגהבייט GA-P35-DS3L זיכרון : 465¤ - PLT 2G KIT DDR2 800 OCZ כ.מסך : 1600¤ - MSI NX8800GTS 320MB OC ספק כח : 350¤ - LED 12CMF500W REAL EZCOOL דיסק קשיח : 330¤ - 250GB 16MB SATA2 WD מעבד : 960¤ - E6750 סכ"ה: 4264¤

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום חברים, אחי קיבל הצעה למפרט הבא למחשב מדיה סנטר (סלוני) לסרטים HD שיש לו טלויזיה HD READY AMD ATHLON 2 X3 445 3.1G מאוורר Scythe Shuriken Rev B Gigabyte MA785GMT-UD2H Chipset -Kingston 2GB DDR 3 1333MHZ CL9 Samsung 1TB 7200RPM 32MB sata F3 HD103SJ - דיסק קשיח Samsung SHS233 X 22 sata ata black - צורב ANTEC NSK2480 HTPC שלט ANTEC VERIC - מחירו 130ש"ח הערות והארות? מחיר כולל 2300 ש"ח

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לאחר מעל 7 שנים, הגיע הזמן להגיד שלום לפנטיום 4, 1 ג'יגה RAM עם הFX5200 הקלאסי ולעבור למשהו חזק ושקט הרבה יותר. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250-300 ₪, אלא אם כן תוספת קטנה מעבר לזה מצדיקה מאוד או הכרחית 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה שוטפת (אינטרנט, משרדית, סרטים עד איכות 720p), פיתוח תוכנה (ויז'ואל סטודיו, מכונות וירטואליות, קומפיילרים למיניהם, מטלב וכו'), גיימינג קל מאוד א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. – ויז'ואל סטודיו, VMWare Workstation ב) צייינו האם תשתמש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מחשב נייד HP Pavilion dv6-3060ej WR752EA 6GB http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=3396 בעיקרון המחשב קצת למשחקים סימס 3 וכאלה ואנטרנט פייס וזה.. מה אומרים שווה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by gaby0071,

1. מה התקציב המקסימאלי? *5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? *לחסוך כמה שאפשר כל עוד זה עומד בדרישות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? *עד 5600 ש"ח פלוס מינוס לפה ולשם למה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? *גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. *pubg/fortnite/overwatch/call of duty/battlefield ועוד. לא לקחת את המשחקים האלה כדוגמה לאיזה כרטיס מסך צריך, אני פשוט רוצה את המחשב החזק ביותר לגיימינג במסגרת התקציב, כי ייתכן ש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Shiker,

הערות, הצעות...בעקרון למשחקים כבדים, בניית אתרים גלישה וזהו בעצםם...

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מחשב htpc לסרטים ב1080p משחקים כבדים והכי חשוב שיעביר פורמטים חדשים 4k חשוב שיהיה שקט וחזק.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by blizzard20,

אהלן אנשים, אני חדש כאן ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. אז ככה: אני מעוניין לקנות מחשב חדש, לא כולל מסך, התקציב הוא עד 3,000 שח. חשוב לי שיהיה אפשר להריץ עליו משחקים בצורה טובה, אני לא איזה גיימר שמשחק במשחקים הכי חדשים וצריך כרטיס מסך באיזה 3000 ש"ח, אבל כן חשוב לי שמשחקים ירוצו עליו טוב. אחד הדברים שחשובים לי זה שתהיה אפשרות לחבר אותו לטלויזיה ולראות סרטים בטלויזיה ושלא יהיו "תקיעות" בסרט. תודה מראש

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE - 830 K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II - 510 256MB Twinmos CL2.5 X2 - 280 80GB (8MB) SATA II 7200RPM - 370 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 - 260 סה"כ : 2250 ועם מוסיפים מארז עוד 250 שקל = 2500 שקל ! עכשיו יש לי 2 שאלות : 1. האם מישהו התנסה עם הלוח הנ"ל או מכיר ביקורות עליו ...סה"כ הוא נשמע טוב כי הוא בא עם כ מסך מובנה 6100 שזה דיי מכובד וחוסך לי פה המון ! ואיך הערכת שבבים של Geforce 6100 מה זה אומר בדיוק האם זה nforce 4 שהרכיבו עליו 6100 ? 2.איך הכרטיס מסך ה 6100 הזה ? מממ כמו ה 6200 ? פחות טוב יותר טוב מ FX5200 ? האם הוא יריץ משחקים כגון FarCry בצורה טובה לצורך השוואה ? סה"כ הלוח מציג יתרונות יפים ביותר כגון Sata II ו 7.1 יצאות…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Adadad,

1. מה התקציב המקסימאלי?3.3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב LOL ,GTA V ASSASIANS SCREED UNITY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

20. Started by KF,

שלום לכולם! אני צריך מפרט לשימוש משרדי כגון אינטרנט,offIce וכד'.. התקציב הוא 1200 ש"ח,אין צורך במסך ובמערכת הפעלה.. (יעבוד על WIN7). רצוי מ-TMS. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי מחשב נייד מדגם G62-b50SJ של HP (נקנה לפני שנתיים). שבוע שעבר המסך החליט לפתוח בשביתה והוא פשוט לא נדלק. רק אחרי שמבצעים הרבה פעמים כיבוי והדלקה מחדש של המחשב הוא עובד (מספר אקראי, לא קבוע). כאשר מחברים את המחשב למסך חיצוני, הכל עובד רגיל. בדיקות שעשיתי (ולא עזרו): - פתחתי את המחשב וניסיתי לבדוק אם החיבור למסך רופף או משהו בסגנון, אבל לא מצאתי משהו בעייתי בחיבורים. - חיברתי לו מסך חדש (של מחשב נייד), והמסך החדש גם לא עבד. - החלפתי כבל VIDEO לכבל חדש, והמסך עדין לא נדלק. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by abo9,

כמה שווה המחשב שלי? EasyNote TS של packard bell

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by falul,

מישהו יודע איזה דגמים של ultrabooks יש בדיוטי פרי ? פניתי לאלמ דיוטי.פרי והם לא מוכנים לגלות לא מה יש ולא מה המחירים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני עובד בתוכנות הבאות: בעיקר After effects Revit AutoCAD גם פוטושופ ופרמייר אבל פחות מפרט של 7500 אני ישמח לקבל חוות דעת מעבד אינטל ‏ Core i7 930, 2.8GHz, s1366, 8MB Tray לוח אם למעבד אינטל‏ GIGABYTE X58A-UD7 s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200, 4xPCI-E DDR III 1600Mhz זכרונות‏ 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel GIGABYTE כרטיסי מסך GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E x 2 דיסקים קשיחיםWestern Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX צורבי DVD LG DVD±RW GH22LS50 x22 Black LightScribe SATA (Retail מאווררים וגופי קירור ‏ Scythe …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by אמיר בושרי,

אהלן אני לפני הזמנת מחשב ע"פ מפרט שנבנה עבורי, איך אני בוחר מארז מתאים? יש חברות מומלצות? טווחי מחירים? המליצו לי בחברה 2 מארזים אך ע"פ הסתכלות עליהם ביוטיוב, לא באו לי טוב בעין. :}

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים