ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
היי, רכשתי מחשב DELL Latitude E5520 שמגיע ללא מערכת הפעלה. ניסיתי להתקין עליו XP או וינדוס 7 בשני המקרים אני מקבל שגיאה בהתקנה, האם בעיקרון במחשב שמגיע ללא כלום מלבד לדאוג שה BOOT יהיה דרך ה CD יש עוד משהו שאני אמור לעשות? מצורף דיסק של FREEDOS זה יכול לעזור במשהו? תודה
-
- 11 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב בעיקר עבור בניית אתרים בפלאש. המחשב הנ"ל יעשה את העבודה או יקרטע? http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=2704
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום! בקטגוריית המפרטים המומלצים באתר נתקלתי במפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137601§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D הייתי מעוניין לשמוע מה אתם חושבים עליו, איך הוא יריץ משחקים חדשים ועל אילו הגדרות, ולעוד כמה זמן הוא יהיה רלוונטי. כמו כן אם יש טעם לשדרג את הכרטיס הגראפי (אולי HD7850 - האם הוא מתאים למפרט?). אני יכול לגמש את התקציב לעד 4K אם השיפור משמעותי במיוחד, אבל מעדיף לחסוך. תודה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ- 4000 ש"ח, ללא מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עריכת תמונות וגרפיקה, קצת עריכת וידאו. לא מתוכנן במיוחד לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
קיבלתי במתנה טלוויזיית 3D חדשה. אני מעוניין לשדך לטלוויזיה מחשב HTPC קטן (בדגש על קטן). אשמח עם תעזרו לי בבניית המחשב, אין לי ניסיון עם מארזי HTPC. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל (זה חלק מהמתנה ;D ). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100-200 ש"ח לא יותר, עדיף בכלל ללא חריגה אם מתאפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ו-D3. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מקסימום GTA San Andreas, לא יותר מזה…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. האם הספק Seasonic 520 modular bronze active יחזיק לי כרטיס מסך מדגם sapphire ati radeon hd 6870 , אם זה יעזור יהיו עליו עוד 3 הרדיסקים, צורב 1 ואולי אעשה איזה אוברקלוק בקטנה לא משהו רציני, מארז עם לפחות 5 מאווררים 120 ואחד 200. אם אפשרי כמה שיותר מהר פשוט הזמנתי את הספק ואני מפחד שהוא יהיה גבולי לכרטיס מסך הנ״ל.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו פה הזמין או מכיר מישהו שהזמין מחשב נייח מחו"ל? אני מחפש מפרט לגיימינג, יש היום פריחה באתרי המשלוחים מארה"ב, ויש מבצעים מטורפים באאוטלט של דל על מפרטי alienware, וגם באתרים כמו ibuypower... השאלה היא האם זה כדאי עם עלויות המשלוח והכל להזמין מחשב נייח משם... מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך נטבוק גודל 13 עם הרבה זמן בטריה עמיד יחסית ומסך מספיק טוב לאור שמש גם זמן בטריה ארוך ירוץ אליו WIN7 עם אופיס ותוכנות קלות יחסית
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אשמח לעצתכם. אני ובת זוגי עובדים כאנימטורים עצמאיים, במתכונת של סטודיו קטן. המחשבים המקרטעים שלנו כבר בני 4-5 שנים, וכבר נעשה די מתסכל להריץ עליהם פרוייקטים כבדים.הגיע הזמן להחליף. בעיקרון אני זקוק לשני מפרטים כשהמשותף להם (והתכונה החשובה ביותר) זה שיהיו מסוגלים להריץ פלאש (תוכנת אנימציה וקטורית,דו מימד.) במהירות הגבוהה ביותר ולהתמודד עם קבצים כבדים מאד. מעבר לזה ישנם הבדלים קטנים באופן השימוש המיועד – לצורך העניין בת זוגי תצטרך גם לערוך על המחשב (פרמייר) ולהתעסק עם פוטושופ ואני אשמח מדי פעם להעלות איזה ולראות אותה מסתכלת עלי בגועל בזמן שאני טובח בחפים מפשע. (גיימינג, בקיצור). GTA לגבי התקציב - השאיפה שלי היא לייעד לכל הענ…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול מחשב נייד חדש שך LENOVO עם כרטיס מסך של HD 6650 נכנסתי לCAN YOU RUN IT ול DXDIAG וכתוב לי שם שיש לי כרטיס מסך מובנה של אינטל ואז בדקתי בהתקני תצוגה ושם כן מופיע הכרטיס וכתוב שהוא זמין, אבל עדיין לא כתוב אותו בDXDIAG ובCAN YOU RUN IT התקנתי SAN ANDRESS ברזולוציה של 1440 על 900 הוא רץ לי רק על 15-25 FPS שזה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד נמוך למשחק הזה ראיתי כמה סיקורים והכרטיס הזה אמור להריץ BF3 על HIGH ב20 FPS אז איך זה יכול להיות? נדפקתי? הורדתי דרייברים של LENOVO ואז ניסיתי להוריד דרייברים של AMD וזה נתן לי את השגיאה הבאה: htt p ://www . siz .co.il/view/k od wjtjw zv mo . png.htm תורידו רווחים מי שבאמת מבין בזה שיתייחס לכל מה שכתוב ובאמת אני ממש ישמח ואודה…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ACER I3 4 גיגה זיכרון דיסק 640 חדש בקופסא
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני זקוק לעזרתכם בבניית מפרט למחשב. מה אני עושה איתו? בעיקר עריכה גרפית בתוכנות דו ותלת מימד, כולל מידול ורינדורים (אהם מעבד אהם). פעם הייתי גיימר כבד ועדיין בא לי לשחק מדי פעם במשחקים החדשים שיוצאים, ממש לא חייב על הגדרות אולטרא, אבל שירוץ טוב. בין היתר אני כמובן צופה בסרטים וסדרות HD כמו כולם, אבל נדמה לי שהמפרט שאני מבקש יריץ בלי בעיה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אפשר לחרוג ב- 200 שקל ולקבל עוד 20% ביצועים/אפשרות לשדרוג/משהו אחר שנראה לכם מספיק חשוב - לכו על זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לאחי יש מחשב ישן פנטיום 3,פרטים: מעבד 478 - 2.40GHZ זיכרון קינסטון 2X512MB=1GB דיסק קשיח 320GB צורב DVD LG כרטיס מסך AGP- GF 5200 הייתי רוצה לשדרג מחשב ישן לחדש,כמה שווה מחשב ישן? הייתי רוצה מחשב חדש גיימר. רוצה לוח אם ASUS לוח אם תומך SATA3 לוח אם תומך זיכרון DDR3 - 1600 איזה כרטיס מסך PCI-E חזק שיחזיק מעמד 3 שנים חמשחקים חדשים? ואיזה ספק חשמל חזק ושקט? איזה מעבד מהירות טובה וחזק ולא מתחמם ומחיר סביר? איזה לוח אם אתם ממליצים לי,מה הדגם לוח אם? התקציב שלי 3500 ש"ח אפשר להיתגמש קצת יותר תקציב עד 4000 ש"ח בתודה מראש מיכאל
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אבא שלי ראה מבצע באתר קופונים כלשהו על מפרט מחשב. רציתי לדעת אם המפרט הזה טוב, אם הוא מתאים לשימוש סלוני, אם המחיר שווה את זה? אני לא יודע אם מותר להביא פה קישור, אבל זה המפרט שכתוב שם: http://www.electra-computers.co.il/Product.aspx?productid=893 (המחיר שמוצע זה 1200 ש"ח) המחשב יחזיק זמן והרכיבים טובים? תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי הלך לי ההרדיסק בלפטופ , DELL D630 . אני רוצה בהזדמנות זו להחליף אותו ל SSD . איך אני יכול לדעת איזה סוג יתאים לי? אני מבין שכולם בגודל 2.5 אינטש ....אני יכול לקנות כל אחד אפשרי או ממש דגם ,צורה וגודל ספציפיים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיריץ אתרי הימורים על ההגדרות הכי גבוהות בצורה טובה במחשב הישן יש בעיות FPS באתרי הימורים אז צריך כרטיס מסך חזק ואני לפעמים מקבל מסך כחול באמצע הימור אז צריך מחשב שיריץ טוב כל הימור בכל סכום מסך לא צריך עדיף שיהיה אובר 4GB זכרון פנימי אפשר גם להוסיף עכבר מהיר ואיכותי אם יכנס וחשוב מאוד שיהיה כונן דיסקטים תודה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד חדש של סמסונג (סדרה 3, מפרט בצד). לוקח לו המווון זמן לעלות - בערך דקה וחצי עד שהכל עולה, ניסיתי להעיף ולמחוק את כל התוכנות של סמסונג שמותקנות במחשב, אבל עדיין לא עוזר. יש אפשרות לזרז אותו? בנוסף לזה טמפ' המעבד במנוחה היא 50+ מעלות ובד"כ 55 מעלות, במאמץ לא גדול הוא עובר בקלות את ה80 מעלות. האם זה בסדר? יש מה לעשות עם זה? תודה רבה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed 3, far cry 3, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע אבל עד 1K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך שהמחשב יעבוד חלק וטוב בניגון של סרטים HD ומשחקים כמו Starcraft2 . יש לי מפרט והייתי רוצה לקבל חוות דעת עליו . http://www.tms.co.il/preview/spec/2pdj3nq4 אני יעביר כרטיס מסך ממחשב קיים (Geforce 9500GT) . תודה.
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אחרי שהשלמתי עם העובדה שהמחשב שלי זוחל ומתיישן החלטתי לשדרג אותו: כרגע המפרט שלי הוא זה: HP Pavilion a6420.is Pegatron Benicia mainboard Mid-Size ATX Intel Core 2 Duo e4600 2.4ghz 2gb DIMM DDR2-666 NVIDIA Gefore 8500 GT WD Caviar 320GB המפרט כמעט זהה לזה שמוצג כאן: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01479758&cc=us&dlc=en&lc=en&product=3728844#N859 4 אני רוצה להחליף את ה motherboard ואת המעבד + להתקין זיכרון DDR3 4GB, בנוסף להתקין Corsair GT Series 60GB SSD שכבר קניתי עליו תהיה המערכת ההפעלה וה-WD הישן ישמש לאחסון. מסקירה קצרה שעשיתי, קיבלתי את הרושם שעדיף לקנות כבר מעבד Core i5 ולא את i3 או שאולי אני טועה. בכל אופ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב לילדה הקטנה (בת 6), מחשב שיהיו בו תוכנות ומשחקים לילדים, ויותקן עליו XP לפי מה שקראתי פה הרכבתי מחשב כזה מעבד G620 לוח אם גיגה בייט D2B3 דיסק קשיח WD 500G מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT זיכרון Kingston 2GB DDR3 1333MHz צורב LG ספק כוח 300 מקלדת ועכבר MK260 רמקולים לוגיטק Z110 כל זה יוצא 1500 , האם המפרט בסדר, המחשב לא יעשה בעיות ואיזה מסך בסביבות 700 שקל אתם ממליצים לחבר למחשב הזה?
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי ברצוני לקבל המלצה למחשב נייד ליישומי גרפיקה - פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין cs6 גודל המסך - רצוי 17" כדי שאוכל לקחת אותו למשרדים ולעבוד שם. משקל רצוי - כמה שפחות, אבל לא קריטי. זמן סוללה - לא משנה. כונן קשיח - לפחות 500 גיגה רצוי 1 טרה כונן dvd וצורב - כן בלוריי - לא אחריות - רגילה, בארץ. רצוי שתהיה מערכת הפעלה. אין העדפה לחברה כלשהי. תקציב - בין 4-5K (מקווה שזה סכום סביר ולא נמוך מדי). מוכנה לשמוע גם בתקציב נמוך/גבוה יותר. תודה רבה.
-
- 32 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
אני כרגע נמצא בהתלבטות אם שווה לנסות לשדרג את המפרט הקיים או לבנות מחשב חדש מ 0 ולהשאיר את הקודם לשימושים כלליים. היעד: ביצועים טובים בפוטושופ בעבודה עם קבצי תמונות גדולים (עד 2GB) המפרט הנוכחי: לוח: GA-P35-DS3 מעבד: Intel Q9505 זכרון: 6GB DDRII 800 כ.מסך: 9800GT 1GB קשיח: WD Caviar Black 1TB אם ללכת על מחשב חדש, אז לפי השאלון המצורף 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא על חשבון הביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (…
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל חוות דעת לגבי המפרט הזה שישמש לצרכיים בסיסיים/משרדיים כולל ציוד היקפי... מעבדי אינטל [/c] Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI זכרונות DDR3 1333Mhz 1x4GB Transcend דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX צורבי DVD LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem) מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 ספקי כוח Antec Basiq 450W Active PFC 12cm PSU VP450P (Retail) מסכים SAMSUNG Samsung T23A350 LED 23'' 5ms HDMI Component WideScreen Black מקלדות Logit…
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכם . יש לי מחשב נייד HP Probook 4530s ועד כמה שידוע לי לא מותקן בו חיישן מיקום. אבל, אני שמעתי שיש תוכנה לאיתור מחשב נייד במידה ונגנב או נאבד. השאלה שלי, אם מישהו מכיר את תוכנה Computrace או תוכנה אחרת שאפשר לנסות אותה חינם. אבל האם התוכנה תוכל לעזור אם לא מותקן GPS במחשב נייד. שאלתי בתמיכה של HP אם אפשר להתקין חיישן מיקום של GPS במחשב נייד והם אמרו שלא ולא יודעים מי עושה את זה. מישהו אמר לי שאפשר להתקין אותו ביציאת USB. האם יש דרך להתקין אותו בתוך מחשב נייד. זה מחשב נייד חדש, תבינו אותי, חשוב לי מאוד לאבטח אותו כמה שאפשר, כי אני גם ארצה לקחת אותו מהבית וחשוב לי מאוד להיות בטוח שאפשר יהיה לאתר אותו במידה ונגנב או נאבד. תודה, אדוארד.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-