עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני חייל כבר שנתיים וחצי ולפני שהתגייסתי הייתי גיימר די מכור...כשהתגייסיתי הצבא דיי השכיח ממני כל דבר שהיה קשור למחשבים, ודיי התחלתי לחיות חיים שונים לחלוטין ומחשב אצלי היה רק פייסבוק ומוזיקה.. כעת החלטתי לחזור לתחום הגיימינג כי זה משהו שאי אפשר לוותר עליו התקציב שלי הוא 3500 ש"ח, אני לא מתכוון לבצע OC כי אין לי ידע בזה, אני לא זקוק לציוד היקפי, כבר יש לי מסך, רמקולים, עכבר ומקלדת..זקוק רק למחשב עצמו, אני מעדיף לקנות את המחשב מKSP או SKYPC, כי בתאכלס אלה המקומות היחידים שאני מכיר... דבר נוסף הוא זה שאני נוסע לקנות את המחשב, ולא מזמין דרך האינטרנט אז אם יש לכם המלצה לחנות טובה יותר באזור המרכז (תל אביב חולון בת ים ראשון) לא אכפת לי לנסוע גם לשם, אבל אני לא מזמי…

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. דיל ראשון- מעבד: core i7 2600k לוח אם: asrock extreme 4 זכרון: 8 GB, ככל הנראה hyperx של קינגסטון כרטיס מסך: gtx 460 1GB RAM ספק: antec 750 gamer series דיסק קשיח: 1TB westren digital קירור: arctic cooling freezer pro מארז: מארז inwin כלשהו הכולל 4 מאווררים מחיר: 2500 ש"ח חלק מהפרטים לאופציה זו היו מבולבלים עקב השילו עברית-אנגלית, ולכן אני אצטרך להשלים חלק מהפרטים בהמשך, אך אלו עיקרי הדברים. דיל שני- מעבד: i5-2310-2.90GHz לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 זיכרון: 4GB Kingston DDR3 1333 HyperX כרטיס מסך מובנה בלוח ספק 500W כלשהו דיסק כלשהו של 750 GB צורב DVD שתומך ב SATA3. מחיר: 1550 ש"ח גם כאן יש לברר עוד פרטים. מה דעתכם? משתלם?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  3. Started by psybrain,

http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-L750-1KU/1113051/ מה אתם אומרים ? נייד עד 3200 תקציב מקסימום האם זה הנייד הכי חזק שאני יכול לקנות במחיר כזה? אני צריך I5 לפחות 500 גיגה דיסק קשיח לפחות 4GB זיכרון כרטיס מסך שיצריך סרטים בפול HD ומשחק של פיפא בקטנה, לא מתכוון לשחק משחקים עליו 15.6 מסך ואהבתי שהוא אדום! האם יש לכם המלצות אחרות ? ומה דעתכם עליו

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם, קולגה שלי בעבודה מתעניינת במחשב נייד. נכון לעכשיו האופציות שלה צומצמו לשני המחשבים הבאים: TOSHIBA L735-138 http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7745467 LENOVO ThinkPad Edge E320 http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7745839 איזה מהמחשבים מומלץ יותר? אשמח לתגובות מנומקות תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by piniy,

התקציב המשוער 3000-3700 אם יש הצעה מיוחדת ניתן לחרוג מעט מטרות המחשב: בעיקר אינטרנט מעט אופיס משחקים (קלים או כבדים) - לא, מלבד אונליין. צפיה בסרטים - כן. עריכה גרפית - לא. גודל המסך - כמה שיותר משקל רצוי - פחות מ 2.5 Kg האם נדרש זמן סוללה ארוך - מעל 5 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA, HDMI וכו) HDMI - חייב ESATA - למה זה טוב ?בלוטות - למה זה טוב ?גודל מינימלי של כונן קשיח - 320 יספיק, האם לשימושים שהוגדרו יש משמעות ל- RPM ? כונן CD/DVD צורב - רצוי כונן Bluray - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא יש היום הצעה http://www.buy2.co.il/After_Party/DailyDeal/Index/12f…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Adar363,

שלום! ברשותי מחשב אסוס K43SA די חדש עם מעבד i7 2670QM זיכרון 4 ג'יגה קשיח 750. המחשב לא כל כך מהיר והרבה פעמים נתקע לדקה/כמה דקות בכל מיני מצבים (פתיחת תיקיות מסמכים כשיש סריקת אנטיוירוס של מייקרוסופט ועוד). מה יכולה להיות הבעיה או שבגלל שזה לא SSD זה הגיוני? עוד שאלה - חיבור בלוטוס לרוב עובד אבל לפעמים לא וצריך לחבר אותו במנהל ההתקנים. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה!!!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by everli76,

שלום, יש לי אפשרות לרכוש מחשב מחבר של חבר. המחשב הוא מדגם DELL XPS STUDIO 1640 נרכש בארה"ב לפני שנתיים אבל יש לו אחריות WORLDWIDE עוד שנה מהתיאור הבנתי שזה מחשב שלא היה הרבה בשימוש. הבחור רוצה למכור אותו בסכום שבין 2000-3000 ש"ח אשמח לחוות דעתכם לגבי הסכום שכדאי לי לשלם על מחשב כזה היום תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by א,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15323 האם תהיה בעיה עם סרטי HD?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה מתוכננת 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד ועבודה משרדית רגילה לחלוטין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 BC2 GTA IV MAX PAYNE 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בי…

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by INnOUT,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ700 ש"ח רק אם ממש הכרחי 2. מה שימושי המחשב? הכל- וטיפונת גיימינג. יותר תכנות, גלישה במספר רב של חלונות במקביל- עד 30 חלונות, מדיה סנטר לHD מלא בDLNA (המחשב יחובר למסך 23" ולמסך 47" במקביל), עריכת וידאו בFHD, הקמת Virtual machine לצרכי תכנות, עריכה גרפית, עריכת אודיו (אין צורך בכרטיס קול יוצא דופן במיוחד, רק חומרה מהירה), רכזת לאזעקה ובית חכם עם IVR (ציוד קיים ומתממשק בUSB), שרת ענן בדומה לCitrix עבור שימושי אופיס לכמה קליינטים ועוד משימות משונות רבות ואחרות. חשוב לי לציין, אני מולטיטסקר כבד מאוד, נכון להיום יש לי שני לפטופים וPC- שלושתם…

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  11. שלום לכולם, קולגה שלי בעבודה מתעניינת במחשב נייד. נכון לעכשיו האופציות שלה צומצמו לשני המחשבים הבאים: TOSHIBA L735-138 http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7745467 LENOVO ThinkPad Edge E320 http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7745839 איזה מהמחשבים מומלץ יותר? אשמח לתגובות מנומקות תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  12. Started by solantel,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב מדיה סנטר לסלון. במפרטים המומלצים ראיתי שמומלץ מעבד i5 בעוד שקיבלתי הצעה מזיג זג ל i3. מה ההבדל בין במעבדים ומה לדעתכם מומלץ? תודה

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה מתוכננת 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד ועבודה משרדית רגילה לחלוטין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 BC2 GTA IV MAX PAYNE 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by Fried2k,

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5816 אני ישמח עם יש לכם משהו לומר..

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  15. Started by Fried2k,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואין לי מושג לגבי מפרטים יותר מדי חבר אמר לי לפנות לפה.. אני רוצה לקנות מחשב נייד התקציב שלי עד 4000 ש"ח ואפילו פחות.. שיהיה מחשב מהיר גם לגלישה וגם משחקים עם אחריות ושתיהנה האופציות ל HDMI וWireless תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  16. מחשב לעבודה משרדית בלבד, אשמח לחו"ד. משום מה מדאיג אותי בעיקר הספק, GT לא חברה כ"כ אמינה לפי מה ששמעתי. (לא אני בניתי אותו מן הסתם, אבל קריטי שהוא יתפקד כמו שצריך ולמצות כמה שניתן מהתקציב שהוא פחות או יותר בסביבות ה1.7K) תודה לעוזרים מעבד Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray לוח אם ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA זכרוןDDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill דיסק Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX כ. מסך On Board Intel HD Graphics 2000 כ. קול On Board 5.1 Channel Audio כ. רשת On Board 10/100/1000 צורב LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ספק כח Golden Tiger …

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  17. שימושים: אינטרנט (ראיית הרצאות, פייסבוק, פורומים וכו.. ) לימודים (לרבות תיכנות בעיקר בJAVA - bluej) חשבתי על המק בוק אייר, מה דעתכם עליו? או לחילופין sony vaio תודה.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  18. חבר רוצה לקנות את הלפטופ מדגם U46E-BAL7 של אסוס במסגרת המבצע הבא- http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/f9d9ce7b-3339-4d88-a9f3-ef82560039ea מפרט המחשב: http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/350%20Asus%20U46E.pdf איך המחשב הזה? מה אתם חושבים עליו? איך הכרטיס מסך? האם הוא שווה את המחיר שלו באתר או שיש דברים אחרים טובים יותר במחיר הזה? מה דעתכם? המון תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by ShahafH,

שלום חברים. סבתא שלי בקשה ממני לבדוק לגבי מחשב שהיא צריכה. השימוש שלה זה רק אימיילים שום דבר חוץ מזה. כרגע יש לה משהו ממש גרוע שלוקח מלא זמן לפתוח מצגות ודברים כאלה. יש משהו בתקציב הזה שייתן מענה? תודה.

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  20. שלום לכולם חשוב לי שיהיה במחשב הרבה זיכרון RAM בסדר גודל של 8 ג'יגה, וכונן SSD. כדי לפתור את בעיית נפח האיכסון הקטן שמציע כונן SSD חשבתי לשלב גם HD רגיל. אני לא בטוח בכלל שאפשר לעשות את זה במחשב נייד בתקציב הזה. בכל מקרה תוספת ה-HD פחות חשובה. אין צורך בכרטיס מסך חיצוני, כרטיס פנימי טוב יספק אותי. אגב, חיפשתי באייבורי וב-KSP ניידים עם כונן SSD ולא מצאתי בכלל. קצת מוזר, לא? אשמח להצעות שיהיה לכם יום טוב!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי?20000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תנסו לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אלפיים שקל+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים,עבודה גרפית 3ds Max א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Crysis 2,MW3,NFS, DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך, הוא רוצה כחלק מהתקציב לקנות גם מסך FHD LED ואם אפשר שהמסך יהיה גם תלת מימד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by galza,

היי חברים, המפרט דרוש לסרטי HD הורדות,עבודה בריבוי משימות כולל פתיחת קבצים דחוסים במקביל.המפרט צריך להיות בעל מעבד I5 לפחות (אפילו 3450 אם אפשרי אלא אם כן אתם ממליצים אחרת) עדיפות ללוח אם של גיגהבייט שכולל יציאות SATA3 וUSB3 לא חייב להיות סופר דופר אבל סביר וטוב.יש לי נסיון עם לוחות של גיגהבייט כבר שנים ואני מאוד מרוצה מהאיכות והאמינות שלהם.זכרון של 8 גיגה 1600 MHZ לפחות או אולי אפילו יותר אם יש צורך. בגדול אני הולך להריץ מערכת 64 ביט על המחשב הזה ורוצה שיעבוד לי כמו חמאה חלקה שמורחים על לחם.לא רוצה תקיעות למיניהם או קפיאות או כל דבר כזה.השדרוג הוא לכבוד יום הולדתי שחל בקרוב.הסכום הוא 2000 ש"ח אבל לא חייבים לנצל את כולו אלא אם כן יש באמת צורך לפי הדרישות שלי. ועוד שאלה…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, אני כבר קרוב לשנתיים עם לפטופ די חזק שקניתי תחת האשליה שלפטופ עם מפרט טוב יכול להוות איזושהי תחלופה למחשב נייח למשחקים. המחשב מתחיל להראות סימני עייפות, ובשביל לתת לו עוד כמה שנים טובות לחיות(ולפנק את עצמי) החלטתי לקנות מחשב נייח חדש שישמש בעיקר לגיימינג(Guild Wars 2, Diablo 3, ועוד משחקים שיבואו), כאשר כמובן שיהיה לי שימוש של גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ותיכנות עם כל מיני סביבות עבודה (MATLAB VISUAL STUDIO ועוד) המחשב הולך לרוץ על שני מסכים, שהעיקרי הוא עם רזולציה 1920 על 1080. התקציב שלי הוא 5000 ש"ח, חריגה של עד 500 שקל שתביא לשיפור ניכר אפשרית. אני לא מעוניין בOC, לא עכשיו ולא בעתיד. אין לי צורך בציוד היקפי, אין לי צורך בכונן דיסקים. הייתי רוצה מפרט מIQPC htt…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. תקציב: 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 מה שימושי המחשב? After effects פוטושופ CS6 3D Max Studio Illustrater Cinema 4D משחקים פחות. הרזולוציה היא 23 אינץ' 1920X1080. בקרוב אני יחבר עוד 2 מסכים כאלה. לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? האם יש צורך בציוד הקפי? לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, ברשותי כונן קשיח של 1TB, מארז CM690, ספק 550W של חברת CORSAIR. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? לא חשוב. מעדיף שלא לעשות OC. לא צריך מערכת הפעלה. חנות ספציפית? מעדיף KSP. תודה רבה לכולם.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב עבור חברה שלי, אנימטורית במקצועה, בתקציב סביב ה-10,000 ש"ח. מערכת הפעלה win7 64bit לעבודה עם תוכנות: אדובי - פוטושופ, אפטר אפקטס, פלאש, פרמייר, אינדיזיין, אילוסטרייטור . בנוסף גם - avid, AnimatorHD, Cubase sx ומאיה 2 כוננים קשיחים, לפחות של טרה כל אחד. כרטיס גרפי איכותי כרטיס קול סביר פלוס צורב DVD תחנת עגינה תודה רבה גילוי נאות: כתבתי פוסט גם בפורום נייחים כי יכול להיות שיהיו 2 מחשבים.

• 4 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים