עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by PayneBack3251,

שלום, מחשב לעבודה עם Maya2012 בלי כרטיס מסך ובלי כונן קשיח, חייב לכלול מעבד I7 ומינימום של 8 ג'יגה זכרון מה מומלץ ? אני הגעתי לדבר כזה: [table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL 3820 : CORE I7, S2011, 3.6GHz - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1467 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] GIGABYTE GA-B75M-D3V אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪374 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪116 [/td][/tr][tr][td] מארז: [/td][td] ANTEC THREE HUNDRED (B-STOCK) w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪260 [/td][/tr][tr][td] ספק כוח: [/td][td] ENERMAX NAXN 450W - זמין במלאי אחריות: חמש שנים. מחיר: ₪209 …

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  2. Started by AzurA,

מסך - לא צריך מעבד - 3930K לוח אם - רוצה לוח מהסדרות הגבוהות של ASUS , הרמפייג' 4 זה הטופ ? זכרונות - CORSAIR 16GB CL9 אלה יתאימו ללוחות של אסוס ? כונן קשיח SSD- שני כוננים של M4 CRUICAL 64GB ומבקש המלצה לקירור מתאים +ספק כח+ מארז גדול ומרווח כרטיס מסך אין צורך, זה מחשב שלא ירוצו עליו משחקים, זה מחשב שיעבוד 24/7 , הרבה MULTITASK ובנוסף גם HTPC עוצמתי ז"א כמעט ורק סרטי BLURAY 30-40GB לגבי תקציב עזבו את הכסף גם ככה אני קונה מיבואן ישירות ואני גם לא רוצה לחסוך ממנו המחשב הקודם שלי החזיק אצלי 5 שנים אני צריך שגם זה יחזיק בערך אותו זמן. אגב, אני מודע לעובדה שזה OVERKILL רציני אבל לא אכפת לי ממש אני לא בן אדם שמשדרג עם הזמן את המחשב, בום אחד ושיחזיק כמה שיותר זמן קדימה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היי, רכשתי מחשב DELL Latitude E5520 שמגיע ללא מערכת הפעלה. ניסיתי להתקין עליו XP או וינדוס 7 בשני המקרים אני מקבל שגיאה בהתקנה, האם בעיקרון במחשב שמגיע ללא כלום מלבד לדאוג שה BOOT יהיה דרך ה CD יש עוד משהו שאני אמור לעשות? מצורף דיסק של FREEDOS זה יכול לעזור במשהו? תודה

• 11 תגובות
    • 5.9k צפיות
  4. Started by tomer861,

שלום לכולם בקיץ אני טס לסין ואני חושב להחליף את הלפטופ שלי XPS16 במשהו חדש יותר ובשאיפה יותר נוח וקל לנשיאה אז יש לי מספר שאלות בנושא: 1. האם כדאי מבחינת מחיר לקנות לפטופים בסין? ואם כן היכן? 2. אחריות בינלאומית? בעקרון יש לי נסיון טוב עם השירות של דל אז אשמח למחשב עם אחריות בינלאומית עם שירות עד הבית. 3. ברצוני מחשב קל וקטן יחסית שאוכל לקחת בתיק לאונבריסטה אך שעדיין יוכל להריץ משחקים בצורה סבירה ולכן מסך 13.3-14 אינץ אשמח להמלצות ואפילו להשתשע עם רעיון האולטרבוק! תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא, האם הוא מספיק טוב להרצה חלקה/טובה של Flight Simulator X ומשחקים/סימולטורים כבדים אחרים יחד עם כל התוספים לסימולטורים/משחקים? אין צורך בציוד הקפי אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪582 לוח אם: Gigabyte MA78LMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪269 מארז: YY 3702 mATX Case כמות: 1 - מחיר: ₪148 ספק כוח: FSP 600W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪322 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪68 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by mazor12,

אני צריך עזרה לבחור בין שני מפרטים המחשב מיועד למשחקים זה לא אמור להיות המחשב הכי טוב למשחקים אלא משהו סביר עם תמורה יפה לכסף מפרט ראשון: מארז ולוח אם של Asus כולל כל החיבורים הרלוונטיים, יציאות לכרטיסים וכו׳ Chipset h-67 מעבד: i5 2400 דיסק קשיח: 500gb sata3 זיכרון: 8gb DDR3 1333 צורב DVD כרטיס מסך: אופציה 1: ATI Readon 6850 1gb GDDR5 אופציה 2: Nvidia Gforce GTX560 1gb GDDR5 מפרט שני?: לוח אם : GA-PH67 DS-B3 של ג'יגה בייט מעבד: intel core i5-3450 זכרון: Transcend 4GB DDR3 1333 דיסק קשיח: SATA 500GB HITACHI צורב LG DVD כרטיס מסך : HD6850 GDDR5 1GB SAPPHIRE אני יודע שהמפרטים די דומים במפרט הראשון החברות לא מוזכרות אבל הן צריכות להיות חברות אמינות (מנסיון עם החברת מחשבי…

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  7. Started by sgsg,

שלום, אני מחפש נייד שיהיה רוב הזמן נייח וישמש בעיקר לצרכים משרדיים - אינטרנט, פאוור-פוינט ואופיס, וגם קצת צפייה ב- HD. * גודל המסך: 15 מאוד רצוי מסך מט, זה הקושי הגדול ביותר בחיפושים שלי. * משקל רצוי: לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא ממש רלוונטי, אבל עדיף שהמחשב יוכל לעבוד יותר מחצי שעה בלי חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320 ג'יגה ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל יש עדיפות לאחריות ארוכה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא צריך מ"ה אם ההבדל גדול, אפשר לחרוג ב- 100-200 ש"ח. אני אודה לכל מי שיוכל לכוון אותי לדגמים רלוונטים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by hackert-bag,

מטרות המחשב? משרדי תקציב-1000 * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ?400GB * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  9. Started by ababc9,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4k-5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3,GTA IV,Skyrim -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך לקנות מסך עם המחשב עד 5k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  10. הזמנתי מפרט מTMS ואז הם התקשרו אלי ואמרו לי שהקירור מעבד לא מספיק חזק והמעבד ישרף אני ממש צריך עזרה לאיזה קירור להחליף אני לא כל כך יכול להוסיף כסף אז אם אפשר או לשנות או להוסיף בממש קצת ולא אכפת לי לשנות חוץ מהמעבד והכרטיס מסך תודה רבה הנה המפרט:[table][tr][td][table][tr][td]מק"ט[/td][/tr][/table][table][tr][td]שם המוצר[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td] מחיר[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪485[/td][/tr][/table][/…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. בקשה למפרט של מחשב אני רוצה מחשב מפלצתי לגיימינג ושירוץ במהירות שיא שמערכת ההפעלה תשב על פלאש דרייב SSD אני חייב מארז שוכב גם אם זה אומר HTPC אני צריך שהמחשב הזה יהיה מפלצת לפחות לחמש שנים אני יודע שזה דורש הרבה יצירתיות ממכם אבל אני מקווה שתצליחו תודה תקציב מקסימאלי : 6500-7000 האם לנצל את כל התקציב או לחסוך : מומלץ לנצל את כל התקציב לאיזה צרכים המחשב : הכול בעיקר משחקים סרטים, מסמכים מוזיקה עריכת תמונות וסרטים במידה והמחשב מיועד לגיימינג :המשחקים הם בעיקר HEROES' DIABLO וכו' אני רוצה שהמחשב ידע להריץ משחקים בקסימום שלהם לפחות לחמש שנים הבאות מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית שאליה יחובר המחשב) : LCD 40" לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב : גבוהות מאוד האם יש רכיב שאין צ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by shay3108,

1. מה התקציב? (יש לציין גם בכותרת) 6000 ש"ח האם במידת הצורך יש מקום לחריגה? ואם כן עד כמה? עוד 300 ש"ח האם יש לכלול הרכבה בתקציב?כן 2. מהו היעוד של המחשב? (משחקים\אינטרנט\אופיס\סרטים וכו'...) [אם המחשב מיועד לתוכנה מקצועית כלשהי יש לציין את שם התוכנה ואת הגרסה למשל: Photoshop CS5, Solidworks11 וכו'] משחקים כבדים (Metrro 2033 Metro last light) 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מסך\מקלדת\עכבר\רמקולים? אם כן, מה? לא צריך חומרה היקפית [אם לא יש לציין לפחות מה המסך הקיים, דגם\גודל\רזולוציה] Philips 24 1920X1080 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה? [דוגמאות: כונן דיסקטים, יציאות FireWire IEEE1394, יציאת פרללית או ס…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום כולם, כרגע יש לי מחשב די ישן DUAL CORE והיום כבר הגעתי למצב שסרט 1080P X264 נתקע קצת. מה שאני מחפש זה מפרט יחסית חזק שיהיה רלוונטי גם עוד ב3-4 שנים. עיקר הפעולה תהיה צפייה בסרטים (אני רוצה שיראו כמה שיותר טוב) אבל מידי פעם גם משחקים. רציתי לדעת כמה זה קריטי אם לקחת I5 או I7. התקציב הוא 3-3.5 ללא ציוד היקפי (כמובן שאם אפשר יותר זול אז אחלה) אשמח לקבל המלצות. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by s_tom,

ACER I3 4 גיגה זיכרון דיסק 640 חדש בקופסא

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  15. Started by cdg,

מישהו פה הזמין או מכיר מישהו שהזמין מחשב נייח מחו"ל? אני מחפש מפרט לגיימינג, יש היום פריחה באתרי המשלוחים מארה"ב, ויש מבצעים מטורפים באאוטלט של דל על מפרטי alienware, וגם באתרים כמו ibuypower... השאלה היא האם זה כדאי עם עלויות המשלוח והכל להזמין מחשב נייח משם... מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. תקציב עד 3000, במגמה לחסוך במה שלא צריך. צריך תוספת וינ7. אופציה קלילה שלדרוגים עתידיים, (לא נראה שאצטרך יותר מעוד כרטס זכרון וחיבור יו אס בי 3 וכאלה..) דרישות המחשב: שימוש ביתי. הרבה גלישה בכל הפורטלים בארץ, כולל כמה אתרי רדיו מחול, יוטיוב, . ריבוי חלונות/טאבים. מוזיקה, צפית וידאו. הורדת מדיה כמה פעמים בשבוע. המשחקים שאני עושה הם דרך אתרים. לא משהו כבד. זה השימוש בערך. זה מוגדר ביתי נראה לי. תקנו אותי אם אני טועה. זה אני כותב מסמך פעם בשבוע לא עושה אותו אפילו משרדי כמו כן האם יספיק SSD גיגה 64 ככונן יחיד במחשב לגלישה? או 128גיגה? איזה מאוורר כדאי למעבד? ולמארז? סוגי ספקים עם אחריות ארוכה שיודעים כשקטים. כמה וואט צריך בכלל לשימוש כרגע ושיעבוד גם בעוד 4 שנים טוב…

• 32 תגובות
    • 5.3k צפיות
  17. שלום חברי פורום, נעזרתי בשירותי חברי הפורום פה מספר פעמים בעבר, ותמיד יצאתי מרוצה. כעת אני מתכנן לרכוש מחשב ייעודי לגיימינג עבור אחי הקטן. להלן הפורמט המומלץ מחוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. ניתן גם להמליץ בנוסף על מסך בתקציב (נפרד) של עד 1000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח, במידה ומדובר בשיפור משמעותי. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות עיקריות, רק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS חדשים, כמו Call Of Dut…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. הי, המחשב הישן שלי כבר די גוסס והחלטתי לקנות אחד חדש. דיברתי עם טכנאי מחשבים שאני מכיר והוא הציע לי את זה: לוח אם אינטלINTEL DG43RK ROCK FISH מעבד אינטל 6600E זכרונות 4GB DDR3 קינגסטון צורב די וי די סמסונג דיסק קשיח 500GB כרטיס גרפי GT520 GB DDR31 ]ספק כוח 500W MONO MODE איכותי. אחריות 3 שנים על חלקים (שנה ראשונה באתר הלקוח). סה"כ מחיר: 1750.00 ₪ התקנה הובלה והגדרות 280.00 ₪ המחירים כוללים מע"מ. מה אתם אומרים לגביי המחיר ולגביי המפרט עצמו ? חשוב לציין שאני לא צריך מחשב חזק מאוד. אני לא מתכנן לשחק GTA או שום משחק כבד מדי. השימוש העקרי יהיה גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים מדי פעם, והרבה צפייה במשחקי כדורגל באינטרנט. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ויזוז חלק …

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  19. Started by aaaaa,

היי, אני מחפש מחשב נייד i5 והמליצו לי על הסדרה העסקית VOSTRO של DELL, מחפש מסך גדול של 15.6" הגעתי לדגם 3550, הבנתי שיצא דגם ישן של i5-2430M 2.4GHz עם 500GB הארדיסק ולא מזמן יצא דגם חדש - i5-2450M 2.5GHz עם 750GB הארדיסק מצאתי את המכירה הזו - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19855 זה מהדגם החדש ובמחיר מאוד מאוד זול ורציתי לשאול רגע לפני שאני קונה, האם יש פה קאץ' כלשהו? האם מישהו מכיר ויכול להעיד לטובה על החנות הזאת? מפליא אותי שזה דגם יחסית חדש והמחיר כזה זול בנוסף רק כדי לוודא, עיקר השימוש שלי הוא צפייה בסרטי HD ועריכת תמונות RAW שאני מצלם במידה ואני משדרג את הזיכרון ל6GB RAM האם המחשב יעמוד בעומס? במיוחד אם אני רוכש כרטיס מסך מובנה ולא את הRAEDON 663…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by vermise,

תקשיבו אני רוצה להחליף מחשב הוא די ישן ככה ככה תגידו לי עם המערכת של מה שיש לי עכשיו טובה BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Pentium® Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz (2 CPUs), ~2.6GHz Memory: 2048MB RAM Available OS Memory: 2046MB RAM Page File: 2593MB used, 1499MB available Windows Dir: C:\Windows DirectX Version: DirectX 11 DX Setup Parameters: Not found User DPI Setting: Using System DPI System DPI Setting: 96 DPI (100 percent) DWM DPI Scaling: Disabled DxDiag Version: 6.01.7601.17514 32bit Unicode Manufacturer: NVIDIA Chip type: GeForce 9400 GT DAC type: Integrated RAMDAC Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&amp…

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  21. היי חברים, אחותי הסטודנטית החליטה שנמאס לה מהנייד הכבד שלה והיא רוצה נטבוק, אבל היא קצרה בכסף. יש לנו אפשרות להביא מארה"ב נטבוק, אז אם יש משהו כדאי ומשתלם יותר מבארץ - תשפכו. בגדול, מה שהיא צריכה זה שהוא יהיה קל, וכמה שיותר איכותי כמובן (כדי שיחזיק אצלה כמה שיותר זמן). היא הולכת להשתמש בו רק בשביל אינטרנט וכתיבה\קריאה של מאמרים. שוב - תקציב של סביבות ה-1200 שקלים. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  22. שלום לכולם ! מבקש עזרה לבניית מפרט בדגש מיוחד על שקט ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 (ללא מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם ניתן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות, צפייה בסרטים וגלישה, אך שיוכל להריץ משחקים כדוגמת ה-SKYRIM בהגדרות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אקנה מסך דל U231…

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. חריגה של 200 שקל בשניהם! אני מעוניין במחשב לגיימינג. מפרט 1: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪889 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪48 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V כמות: 1 - מחיר: ₪362 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש כמו…

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  24. Started by reviZor,

מה המצב אנשים יש לי מחשב מיושן מעבד E8300 אחרי OC אני מחפש כרטיס מסך שלא יגרום לצוור בקבוק אם אותו המפרט Gigabyte p43ud3r Intel Dueal core E8300 4GB DDR 2 אני רוצה לסחוט ממנו את המקסימום לפני שאני משדרג למשהוא יותר חדיש לכן לפי מה שאני רואה כרגע מה שהכי צולע זה הכרטיס מסך GT9800 ומכאן באה השאלה עד איזה כרטיס אני יכול לשדרג, וכמובן בלי צוור בקבוק חשבתי על כרטיס GTX560Ti האם הוא יגרום לצוור בקבוק? אם כן אז מה לגבי GTX 460 \260?

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  25. Started by amits1995,

שלום חברים, חבר שלי נמצא בבית חולים והוא מחפש לפטופ שיוכל להריץ לו משחקים כמו דיאבלו (בעיקר דיאבלו) וCOD, לאו דווקא על האיכות הכי גבוהה אבל לפחות שיריץ באיכות בינונית מינוס... התקציב הוא 4K ואפשר לקנות מחשב יד 2. מטרות המחשב? דיאבלו 3 * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? בכל לפטופ יש בלוטוט לא? בכל מקרה זה לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח ?200GB * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם י…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.