ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
ACER I3 4 גיגה זיכרון דיסק 640 חדש בקופסא
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מישהו פה הזמין או מכיר מישהו שהזמין מחשב נייח מחו"ל? אני מחפש מפרט לגיימינג, יש היום פריחה באתרי המשלוחים מארה"ב, ויש מבצעים מטורפים באאוטלט של דל על מפרטי alienware, וגם באתרים כמו ibuypower... השאלה היא האם זה כדאי עם עלויות המשלוח והכל להזמין מחשב נייח משם... מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב עד 3000, במגמה לחסוך במה שלא צריך. צריך תוספת וינ7. אופציה קלילה שלדרוגים עתידיים, (לא נראה שאצטרך יותר מעוד כרטס זכרון וחיבור יו אס בי 3 וכאלה..) דרישות המחשב: שימוש ביתי. הרבה גלישה בכל הפורטלים בארץ, כולל כמה אתרי רדיו מחול, יוטיוב, . ריבוי חלונות/טאבים. מוזיקה, צפית וידאו. הורדת מדיה כמה פעמים בשבוע. המשחקים שאני עושה הם דרך אתרים. לא משהו כבד. זה השימוש בערך. זה מוגדר ביתי נראה לי. תקנו אותי אם אני טועה. זה אני כותב מסמך פעם בשבוע לא עושה אותו אפילו משרדי כמו כן האם יספיק SSD גיגה 64 ככונן יחיד במחשב לגלישה? או 128גיגה? איזה מאוורר כדאי למעבד? ולמארז? סוגי ספקים עם אחריות ארוכה שיודעים כשקטים. כמה וואט צריך בכלל לשימוש כרגע ושיעבוד גם בעוד 4 שנים טוב…
-
- 32 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום חברי פורום, נעזרתי בשירותי חברי הפורום פה מספר פעמים בעבר, ותמיד יצאתי מרוצה. כעת אני מתכנן לרכוש מחשב ייעודי לגיימינג עבור אחי הקטן. להלן הפורמט המומלץ מחוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. ניתן גם להמליץ בנוסף על מסך בתקציב (נפרד) של עד 1000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח, במידה ומדובר בשיפור משמעותי. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות עיקריות, רק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS חדשים, כמו Call Of Dut…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, המחשב הישן שלי כבר די גוסס והחלטתי לקנות אחד חדש. דיברתי עם טכנאי מחשבים שאני מכיר והוא הציע לי את זה: לוח אם אינטלINTEL DG43RK ROCK FISH מעבד אינטל 6600E זכרונות 4GB DDR3 קינגסטון צורב די וי די סמסונג דיסק קשיח 500GB כרטיס גרפי GT520 GB DDR31 ]ספק כוח 500W MONO MODE איכותי. אחריות 3 שנים על חלקים (שנה ראשונה באתר הלקוח). סה"כ מחיר: 1750.00 ₪ התקנה הובלה והגדרות 280.00 ₪ המחירים כוללים מע"מ. מה אתם אומרים לגביי המחיר ולגביי המפרט עצמו ? חשוב לציין שאני לא צריך מחשב חזק מאוד. אני לא מתכנן לשחק GTA או שום משחק כבד מדי. השימוש העקרי יהיה גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים מדי פעם, והרבה צפייה במשחקי כדורגל באינטרנט. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ויזוז חלק …
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד i5 והמליצו לי על הסדרה העסקית VOSTRO של DELL, מחפש מסך גדול של 15.6" הגעתי לדגם 3550, הבנתי שיצא דגם ישן של i5-2430M 2.4GHz עם 500GB הארדיסק ולא מזמן יצא דגם חדש - i5-2450M 2.5GHz עם 750GB הארדיסק מצאתי את המכירה הזו - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19855 זה מהדגם החדש ובמחיר מאוד מאוד זול ורציתי לשאול רגע לפני שאני קונה, האם יש פה קאץ' כלשהו? האם מישהו מכיר ויכול להעיד לטובה על החנות הזאת? מפליא אותי שזה דגם יחסית חדש והמחיר כזה זול בנוסף רק כדי לוודא, עיקר השימוש שלי הוא צפייה בסרטי HD ועריכת תמונות RAW שאני מצלם במידה ואני משדרג את הזיכרון ל6GB RAM האם המחשב יעמוד בעומס? במיוחד אם אני רוכש כרטיס מסך מובנה ולא את הRAEDON 663…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקשיבו אני רוצה להחליף מחשב הוא די ישן ככה ככה תגידו לי עם המערכת של מה שיש לי עכשיו טובה BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Pentium® Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz (2 CPUs), ~2.6GHz Memory: 2048MB RAM Available OS Memory: 2046MB RAM Page File: 2593MB used, 1499MB available Windows Dir: C:\Windows DirectX Version: DirectX 11 DX Setup Parameters: Not found User DPI Setting: Using System DPI System DPI Setting: 96 DPI (100 percent) DWM DPI Scaling: Disabled DxDiag Version: 6.01.7601.17514 32bit Unicode Manufacturer: NVIDIA Chip type: GeForce 9400 GT DAC type: Integrated RAMDAC Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
היי חברים, אחותי הסטודנטית החליטה שנמאס לה מהנייד הכבד שלה והיא רוצה נטבוק, אבל היא קצרה בכסף. יש לנו אפשרות להביא מארה"ב נטבוק, אז אם יש משהו כדאי ומשתלם יותר מבארץ - תשפכו. בגדול, מה שהיא צריכה זה שהוא יהיה קל, וכמה שיותר איכותי כמובן (כדי שיחזיק אצלה כמה שיותר זמן). היא הולכת להשתמש בו רק בשביל אינטרנט וכתיבה\קריאה של מאמרים. שוב - תקציב של סביבות ה-1200 שקלים. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם ! מבקש עזרה לבניית מפרט בדגש מיוחד על שקט ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 (ללא מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם ניתן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות, צפייה בסרטים וגלישה, אך שיוכל להריץ משחקים כדוגמת ה-SKYRIM בהגדרות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אקנה מסך דל U231…
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חריגה של 200 שקל בשניהם! אני מעוניין במחשב לגיימינג. מפרט 1: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪889 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪48 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V כמות: 1 - מחיר: ₪362 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש כמו…
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
מה המצב אנשים יש לי מחשב מיושן מעבד E8300 אחרי OC אני מחפש כרטיס מסך שלא יגרום לצוור בקבוק אם אותו המפרט Gigabyte p43ud3r Intel Dueal core E8300 4GB DDR 2 אני רוצה לסחוט ממנו את המקסימום לפני שאני משדרג למשהוא יותר חדיש לכן לפי מה שאני רואה כרגע מה שהכי צולע זה הכרטיס מסך GT9800 ומכאן באה השאלה עד איזה כרטיס אני יכול לשדרג, וכמובן בלי צוור בקבוק חשבתי על כרטיס GTX560Ti האם הוא יגרום לצוור בקבוק? אם כן אז מה לגבי GTX 460 \260?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום חברים, חבר שלי נמצא בבית חולים והוא מחפש לפטופ שיוכל להריץ לו משחקים כמו דיאבלו (בעיקר דיאבלו) וCOD, לאו דווקא על האיכות הכי גבוהה אבל לפחות שיריץ באיכות בינונית מינוס... התקציב הוא 4K ואפשר לקנות מחשב יד 2. מטרות המחשב? דיאבלו 3 * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? בכל לפטופ יש בלוטוט לא? בכל מקרה זה לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח ?200GB * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם י…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט הוצע לי ע"י חנות אמינה ליד הבית שלי, אשמח לחוות דעת אם המחיר מוגזם , המפרט מספיק או לא מספיק אציין כי המחשב מיועד לגיימינג ממוצע של דיאבלו3 גיטיאי החדש ומקס פיין3, והתקציב שלי זה בערך טווח המחיר הזה. לוח אם : intel Eb Lake uATX DDR3 intel core i-5-3550 3.30 6M LGA1155 זיכרון: 2X4GB DDR3 1333 CL9 kingstone דיסק קשיח: 500GB 64MB SAT3 כרטיס מסך: GTX 550TI 1024 DDR5 צורב DVD מארז ANTEC 500w Three Hundred ומערכת הפעלה אבל לא מקורית שתותקן לי על המחשב בעת הקניה. סהכ מחיר: 3300 שח תודה!
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
קיבלתי במתנה טלוויזיית 3D חדשה. אני מעוניין לשדך לטלוויזיה מחשב HTPC קטן (בדגש על קטן). אשמח עם תעזרו לי בבניית המחשב, אין לי ניסיון עם מארזי HTPC. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל (זה חלק מהמתנה ;D ). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100-200 ש"ח לא יותר, עדיף בכלל ללא חריגה אם מתאפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ו-D3. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מקסימום GTA San Andreas, לא יותר מזה…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לדרייברים למחשב HP מדגם dv4000 למערכת הפעלה 7. באתר של hp לא הצלחתי להוריד אותם, וגם מה שיש שם לא תומך במערכת 7. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ניתן לשפר את המפרט משמעותית בעוד כ200 ש"ח, אז בסדר. אני לא רוצה להוציא יותר מזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, DIABLO 3, וכו'. גם משחקי רשת כמו LOL. אשמח להריץ הכל על הכי גבוה בלי FPS DROPS.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080. גודל 23", מסך של LG. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני מניח? 3.…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף מחשב ישן בן כמה שנים טובות (IBM ממותג). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל הכל (וכך להגדיל זיכרון מ 4 ל 8, לשפר מ I3 ל I5, מארז וספק איכותי וכדומה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, ומקסימום עד 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כלליים (משרדי, גלישה ברשת) שימוש יומיומי, גם לפרנסה (ולכן חשובה האמינות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא, אביא ממחשב קודם עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך - מסך LG 23 חדש יחסית 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קריטי)? 7 (ומכאן התלבטות לגבי ה HD, דגם green או blue?), רצוי גם שהמחשב לא…
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ- 4000 ש"ח, ללא מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עריכת תמונות וגרפיקה, קצת עריכת וידאו. לא מתוכנן במיוחד לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד חדש של סמסונג (סדרה 3, מפרט בצד). לוקח לו המווון זמן לעלות - בערך דקה וחצי עד שהכל עולה, ניסיתי להעיף ולמחוק את כל התוכנות של סמסונג שמותקנות במחשב, אבל עדיין לא עוזר. יש אפשרות לזרז אותו? בנוסף לזה טמפ' המעבד במנוחה היא 50+ מעלות ובד"כ 55 מעלות, במאמץ לא גדול הוא עובר בקלות את ה80 מעלות. האם זה בסדר? יש מה לעשות עם זה? תודה רבה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed 3, far cry 3, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע אבל עד 1K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב בעיקר עבור בניית אתרים בפלאש. המחשב הנ"ל יעשה את העבודה או יקרטע? http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=2704
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי הלך לי ההרדיסק בלפטופ , DELL D630 . אני רוצה בהזדמנות זו להחליף אותו ל SSD . איך אני יכול לדעת איזה סוג יתאים לי? אני מבין שכולם בגודל 2.5 אינטש ....אני יכול לקנות כל אחד אפשרי או ממש דגם ,צורה וגודל ספציפיים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אבא שלי ראה מבצע באתר קופונים כלשהו על מפרט מחשב. רציתי לדעת אם המפרט הזה טוב, אם הוא מתאים לשימוש סלוני, אם המחיר שווה את זה? אני לא יודע אם מותר להביא פה קישור, אבל זה המפרט שכתוב שם: http://www.electra-computers.co.il/Product.aspx?productid=893 (המחיר שמוצע זה 1200 ש"ח) המחשב יחזיק זמן והרכיבים טובים? תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7762 יש אותו במחיר מבצע עכשיו ללקוחות HITECH ZONE ב 3290 במקום 3690 בגדול אני צריך את המחשב לגלישה יום יומית , סרטים HD , הורדות , מוזיקה , קיובס תוכנת הפקה מוזיקלית, ומשחק אחד פיפא! אז מה אתם אומרים זה נייד טוב ? והאם יש עליו ביקורות ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקציב שלי למחשב הוא כ - 3500 ש"ח. השימושים העיקריים: ויז'ואל סטודיו 2010, SQL SERVER (במקביל), תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט. הוצע לי המחשב הנ"ל http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20009 חשוב לי לדעת האם הוא יענה על הצרכים שלי מבחינת המפרט שלו וכן אם יש למישהו מידע על הדגם הספציפי האם הוא נחשב לאמין או בעייתי וכמובן חשוב לי מאוד לדעת האם מבחינת התמורה למחיר אני מקבל כאן את המקסימום. תודה מראש לכל המסייעים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-