ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אחה"צ טובים.עד לפני כמה שנים התמצאתי בכל נושאי החומרה והגיימינג וכל מה שמסביב. כל זאת עד הגיוס לצבא.בתור חייל קרבי לא היה לי אפילו זמן לחשוב על משהו שקשור לגיימינג, מעבר למשחק זריז פה ושם ב360.אפשר להגיד שלא שיחקתי בשום משחק שיצא ב3 השנים האחרונות, חוץ מME3 שיצא בדיוק כשהייתי ברגילה.עכשיו כשהשחרור מתקרב (כמו שאומר השיר: "יום שחרורי קרב ובא") חזר לי החשק לחזור לכל העניין הזה, אבל לצערי אין לי מחשב שאפשר לשחק בו (משתמש בmacbook), ולצערי כיום אני לא יודע דבר וחצי דבר על החומרה החדשה.אז אני צריך 2 דברים: מפרט למחשב קומפלט. בלי מסך או ציוד היקפי. אין לי בעיה להביא את הדברים החשובים מארה"ב, אז אפשר לחלק את המפרט ל2, חלק אחד מחנות בארץ וחלק שני במחירי ארה"ב (לדוגמה newegg). אני …
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שעומד בדרישות הנ"ל אשמח אם תמליצו לי. * מטרות המחשב - משחקים קלים, סרטי FHD , ועבודה משרדית. * גודל המסך - 13.3-14.1 * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות, חייב אופטי, HDMI, עדיפות גם לESATA. * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח, 750 וחייב להיות 7200 RPM * כונן CD/DVD? צורב? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP DELL LENOVO יום טוב ותודה מראש, ערן.
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
המפרט הבא נועד לגיימינג, מה דעתכם עליו? http://www.tms.co.il/preview/spec/yz3g5f7u
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 9000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג ותכנות כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני כנראה אתקין גם linux במערכת על מחיצה נפרדת או במכונה וירטואלית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, starcraft2,ut3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).שני 1920*1080, אחד לאורך ואחד לרוחב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
התקציב הוא בין 2600 עד חריגה ל3000 עם ניסיון לחסוך השימוש העיקרי במחשב הוא גיימינג ומדיה (דגש גם למולטיטסקינג) (משחק לדוגמא אם אפשרי הוא GTA IV) המסך הוא SAMSUNG SYNCMASTER 2253LW עם רזולוציה של 1680*1050 יש צורך בצורב כמו כן אני לא מבין בזה אבל רצוי כרטיס קול איכותי למערכת של 5.1 השקט אינו קריטי אך כמה שיותר שקט יותר טוב, יותר מעניין אותי הקרור עקב העובדה שאני גר בממ"ד ובימים כמו עכשיו החדר נהפך לחממה לא מתכונן לא OC ולא שידרוג מסיבי (או כל שידרוג), אין צורך למע' הפעלה אבל יש צורך להרכבה העדפה לחנות היא בין KSP לבין TMS (אם KSP אז ב"ש למרות שאין לי בעיה להזמין) לאחר חפירות רבות בפורום הגעתי למפרט הבא: מעבד Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box לוח…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכם, מבקשה המלצתכם למחשב נייד לעבודה, מסך מבוקש 13.3 מעבד I5, מינימום 4 גיגה זיכרון ורצוי כונן SSD 128 גיגה. המליצו לי על טושיבה PORTAGE דגם R830-112 מחיר 5150 עם כונן 500 גיגה רגיל ועם שדרוג ל 128 SSD עוד כ 600 ש"ח. כמו כן גם המליצו לי על ASUS דגם מה דעתכם ? [table] [tr] [td] 3Model Name [/td][/tr][/table] UX31E-RY009V [/t][/t] [table][tr] [td][/td][td][/td] [/tr] [tr][td] Color [/t] כסוף בגימור אלומיניום [table][tr] [td][/td][td][/td] [/tr] [tr][td] CPU [/t] Intel® Core i5-2557M Processor, 1.7GHz, 3MB Cache [table][tr] [td][/td][td][/td] [/tr] [tr][td] Memory [/t] 4GB (1 x 4096MB) DDR3 1333MHz, OnBoard Memory …
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קונה מחשב ראשון לאמא שסוף סוף השתכנעה שהיא רוצה אחד, אני מניח ש 2,000 שקל מספיקים לשימושים שלה אבל אם יש לכם המלצה אחרת אשמח לשמוע. לא רואה סיבה להזמין אחד מחו"ל אבל שוב, אני לא מכיר את השוק כל כך אז אשמח לשמוע את דעתכם. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים, סקייפ (מצלמה, מיק' סבירים ומעלה) * גודל המסך? 13"~, אולי 15" אם יכנס בתקציב. * משקל רצוי? ממוצע, אין דגש מיוחד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כנ"ל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI ו- USB3. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB נשמע לי סביר, אפשר להתפשר אם צריך. * כונן CD/DVD? צורב? לא. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית …
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+ 200 ש"ח 2..מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשבcod 3 ;Battlefield 3 ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)/Samsung s23a950d led -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב שיפעיל משחקים ברמה הכי גבוהה יחסית לתקציב...תודה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
מחפש מחשב ברמה גבוהה ומבקש עזרה במפרט חלקים, לא של גיימרים... תקציב: 2000 ש״ח
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב חזק ואמין שישמש אותי למספר שימושים בשנים הקרובות (הרבה אופיס, הרצת תוכנות MATLAB זוללות CPU, קצת עריכת וידאו, קצת משחקים, קצת פוטושופ). בד"כ יש לי הרבה חלונות פתוחים בו זמנית והייתי רוצה תגובתיות גבוהה. כמו כן חשוב לי מאוד שיהיה שקט וגם יציב לכן חשוב לי ללכת על מותגים מוכחים ועם דרייברים בטוחים מאשר כל מיני חברות סיניות חדשות יחסית. לא משדרג לעיתים קרובות, רוצה מחשב שיחזיק כמה שנים, לא מבצע OC. התקציב שלי הוא סביב ה-6000 (לא כולל ציוד היקפי) ומעדיף א לעבור אותו. הרכבתי מפרט באתר של KSP שיוצא קצת מעבר, אשמח לדעתכם במה להשקיע יותר או פחות ולהתכוונן לתקציב של פחות או יותר 6000. כמה שאלות שעלו במהלך המחקר עד כה: 1) שמתי לב שברשימת המפרטים באתר …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצות על מחשב טוב למשחקים חדשים ושיהיה מחשב ברמה..רציתי לדעת גם אם כדאי לקנות מחשב בחלקים ואם כן אז איזה חלקים...? תקציב: 2000 ש״ח
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: intel® pentium ® D cpu 3.00Hz זיכרון: 2.0 RAM כרטיס מסך: geforce 7600 GT כמה שווה בערך מחשב כזה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. אשמח לעזרה. קיבלתי מחשב נייד יד שניה מדגם LG fs express dual למחשב מעבד אינטל מסוג T2130 1.86 GHZ הערכים שאני מקבל מ-CPUZ הם: code name: yonah socket 479 Mpga core VID 1.213V האם שווה לשדרג את המעבד הזה ואיזה מעבד הכי מהיר אני יכול לשים על המחשב? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שנאי של דל שמחבר צד הלפטופ נשבר. יש דרך לתקן אותו במעבדה? כדאי להחליף או לקנות חלופי חדש? שנאי רגיל באותו זרם יעשה את העבודה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הצרכים של המחשב העתידי הם מרובים עריכה גרפית של תמונות ברזולוציה גבוהה (בעיקר PHOTOSHOP) עריכת סאונד ויצירת מוזיקה (CUBASE) - קיים כרטיס קול חיצוני, השאלה אם נדרש/כדאי גם הוספה של מעבד/יותר זיכרון. עריכת של סרטוני וידאו קצרים עד 10 דקות מכילים אפקטים ומעברים בין קטעי וידאו. וכמובן שיתמוך במשחקים בשביל הכיף (כאלו שהם חדשים בשוק) - אבל לא צריך את הכרטיס הכי טוב בשוק (כי זה יקר) התקציב הוא עד 4000, בהתחשב ששאר הציוד ההיקפי כבר קיים ראיתי מפרט שKSP מציעים ורציתי להתייעץ. מה צריך להחליף ליותר טוב? או שאולי זה בעצם מספיק? אני לא מכירה את כל הרכיבים ואת הטיב שלהם. תודה מראש! דגם מחשב: GMR BEGINNER מעבדי אינטל: Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il…
-
- 29 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בקשה למפרט של מחשב אני רוצה מחשב מפלצתי לגיימינג ושירוץ במהירות שיא ושמערכת ההפעלה תשב על פלאש דרייב SSD אני חייב משדר HD ורסיבר HD אני צריך שהמחשב הזה יהיה מפלצת לפחות לחמש שנים אני יודע שזה דורש הרבה יצירתיות ממכם אבל אני מקווה שתצליחו תודה תקציב מקסימאלי :6000-6500 האם לנצל את כל התקציב או לחסוך :מומלץ לנצל את כל התקציב לאיזה צרכים המחשב :הכול בעיקר משחקים סרטים, מסמכים מוזיקה עריכת תמונות וסרטים במידה והמחשב מיועד לגיימינג :המשחקים הם בעיקרHEROES' DIABLO וכו' אני רוצה שהמחשב ידע להריץ משחקים בקסימום שלהם לפחות לחמש שנים הבאות מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית שאליה יחובר המחשב) :LCD 40" ( אני רוצה שיוכל להתחבר למסך 40 אינצ דרך משדר HD) ואולי גם למסך בPCI 19 אינצ לאיל…
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לעבודה משרדית, אינטרנט ואופיס. מבין שני אלו איזה הכי כדאי?(אם אפשר גם להסביר למה, מכיוון שאפשר לראות שלשני מפרט יותר טוב אבל הראשון עם מעבד חדש יותר אז רק מכיוון שהמעבד הוא IVY אז הוא עולה הרבה יותר, נראה לי מוזר.) כמובן ביחס של מחיר תמורה. אם יש נייד יותר מוצלח בבקשה תנו לינק, תודה. 14" Dell Vostro 3460 i5-3210M 500G 3700ILS http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/DELL%20Vostro%203460/vostro-3460-3210m.htm 15" Asus K53E i7-2670QM 750G 3600ILS http://www.fre.co.il/pl_product~1256165165~39~89.htm
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, אבקש לדעת דעתכם על המפרט הנ"ל ידוע לי המעבד עדיין לא זמין לרכישה בחודש הקרוב (כבר הושק) ידוע לי שגם הכ.מסך לא זמין בזמן הקרוב שימושים ותקציב: 1. התקציב המקסימאלי 2500 +- 10% 2. שימושי המחשב HTPC / GAMEING Gaming: TombRaider - 2013, WatchDogs, Starcraft2, NFS - 2013 Screen: 1080p Res: Mid-High 3. ללא ציוד היקפי 4. ללא מארז 5. שקט - 8 6. ללא OC 7. ללא מע' הפעלה / הרכבה 8. אין העדפה לחנות 9. המע' תוכנס למארז In-Win BP655-300w PSU ITX 10. המחשב ישודרג עד להחלפת 1155 המפרט: cpu - intel - Intel Core i5-3470T cpu fan -Zalman CNPS8900 Quiet mb - ASUS - P8H77-I gcard - Sapphire Radeon HD 7750 LP 1GDDR5 memory - Corsair CMZ8GX3M2A1600C9 storge - Western Digital 1TB WD10EA…
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם,רציתי לבקש את עזרתכם בבניית מפרט עבורי. אני רוצה לרכוש בתחילת השבוע מחשב חדש.השימוש שאעשה בו הוא גיימינג בינוני,משחקי רשת ושימוש משרדי..אני לא חושב שאני הולך לשחק בו במשחקים שייצאו בשנת 2013 מהסיבה שאהיה בצבא.עם זאת אני רוצה מחשב איכותי בעל זמן חיים ארוך. אני לא מתכנן לעשות OC,מהסיבה הפשוטה שלא יהיה לי זמן וכוח לתחזק אותו. חשבתי על מפרט בסגנון הזה,מה אתם אומרים? -המפרט כולל גם מקלדת ועכבר. -רציתי לשמוע את דעתכם על המארז,אני מאוד אוהב את העיצוב שלו והבנתי שהוא די סבבה,האם הוא איכותי או שעדיף לקחת אחד אחר?ביקורת שצפיתי בה אז רציתי לדעת אם המפרט בסך הכל טובואם צריך להכניס בו שינויים על מנת לשפרו. -אני מתכנן לקנות אותו מהחנות TMS לאור המלצות מהמון גולשי…
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? גג 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב: בעיקר HD וצפייה HD, חיבור לרסיבר דרך כבל אופטי (מצריך 5.1), משחקים יצירות מוזיקה עריכות גרפיות (לא ברמה מקצועית) וכד'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fifa pro evolution וכל משחק חדש מעניין כדמות gta v וכאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 4500 מקסימום ואני רוצה להריץ משחקים כמו באטלפילד 3 מאס אפקט 3 באיכות הכי טובה שאפשר בתקציב חשבתי על DELL INSPERATION 5110 עם CORE I5 8G RAM וGT 525M מה ההמלצות שלכם?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש המלצה למחשב נייד, המטרה המרכזית תהיה שימוש בלימודים אבל אשמח אם יוכל להפעיל גם כמה משחקים מהפחות דורשים. משקל - עדיף פחות מ2.5 קילו, אבל אפשר לחרוג חובה סוללה שתחזיק יותר משעתיים של שימוש משרדי גודל מסך - עד עכשיו היה 15" והספיק, אפשר יותר אבל עדיף שלא פחות התקציב הוא בסביבות ה2500, עדיף פחות אבל אפשר לחרוג במקרה והמוצר יצדיק זאת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב טושיבה, SATTELITE A665-145 מפרט: http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-A665-145/1094115/toshibaShop/false/ כאשר הרחבתי את הזיכרון ל 8GB. כל השאר סטנדרטי. הבעיה העיקרית שלי איתו שהוא מתחמם. אני מתכוון לטמפרטורה במנוחה של 60-65 לפי CORE TEMP. כשאני מתחיל לעבוד עליו הטמפרטורות הטפסות במהירות. הבעיה שלי האם שווה לשלוח אותו שוב לתיקון? כמה תיקון כזה צריך לעלות? הפעם הקודמת שטיפלתי בו זה היה במסגרת האחריות (הטמפרטורות צנחו לאיזור 30-35 ובמאמץ הגעתי למה שהיום אני מגיע במנוחה) אני משתמש במחשב גם כמחשב סמי-עבודה, לא מעט מהפיתוחים והניסויים אני עושה איתו. אני צריך מחשב פיתוח שאני יכול לסמוך עליו. זה אומר שכרגע אני ניצב בפני צומת החלט…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, הרכבתי את המפרט הסופי, מה דעתכם? לגיימינג , בלי OC, בלי ציוד הקיפי, מחשב שישרת אותי לשנים הבאות היטב: [..] INTEL 3550 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.3Ghz - TRAY ₪1051 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H77-D3H ₪541 זיכרון: [..] CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) : 1600, CL9, LP, XMP : CML8GX3M2A1600C9B ₪327 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX670 "OC" 2048MB GDDR5 - RETAIL ₪2431 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪97 מארז:[..] ANTEC ELEVEN HUNDRED w/o PSU ₪566 ספק כוח: [..] ENERMAX NAXN 750W - MODULAR ₪457 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - FOR INTEL ONLY ₪135 דיסק קשיח: [..] HITACHI 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪456 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במע…
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-