עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים. אשמח לעזרה. קיבלתי מחשב נייד יד שניה מדגם LG fs express dual למחשב מעבד אינטל מסוג T2130 1.86 GHZ הערכים שאני מקבל מ-CPUZ הם: code name: yonah socket 479 Mpga core VID 1.213V האם שווה לשדרג את המעבד הזה ואיזה מעבד הכי מהיר אני יכול לשים על המחשב? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by zionovadia,

שלום, אבקש לדעת דעתכם על המפרט הנ"ל ידוע לי המעבד עדיין לא זמין לרכישה בחודש הקרוב (כבר הושק) ידוע לי שגם הכ.מסך לא זמין בזמן הקרוב שימושים ותקציב: 1. התקציב המקסימאלי 2500 +- 10% 2. שימושי המחשב HTPC / GAMEING Gaming: TombRaider - 2013, WatchDogs, Starcraft2, NFS - 2013 Screen: 1080p Res: Mid-High 3. ללא ציוד היקפי 4. ללא מארז 5. שקט - 8 6. ללא OC 7. ללא מע' הפעלה / הרכבה 8. אין העדפה לחנות 9. המע' תוכנס למארז In-Win BP655-300w PSU ITX 10. המחשב ישודרג עד להחלפת 1155 המפרט: cpu - intel - Intel Core i5-3470T cpu fan -Zalman CNPS8900 Quiet mb - ASUS - P8H77-I gcard - Sapphire Radeon HD 7750 LP 1GDDR5 memory - Corsair CMZ8GX3M2A1600C9 storge - Western Digital 1TB WD10EA…

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  3. [הקדמה: לפני שנתיים וחצי נעזרתי בפורום וחבריו בשביל לקנות מחשב נייד. תודה ל-tgolin, Qttp, usagi ו- iluxa1 על הייעוץ! קניתי DELL Vostro 1015 ואני עדיין מאוד מרוצה ממנו! ] אז ככה - כעת אני וגם חברה שלי צריכים מחשב חדש (אחד לכל אחד מאיתנו) שמהותו היא גודלו הקטן (aka Netbook) בגלל שאנחנו נוסעים בקיץ ללמוד בוינה ולטייל, וגם שיהיה לצרכי ניידות טובים. אז הנה קצת מידע על הצרכים: * מטרות המחשב? סטודנטיאליות (אופיס, אטנרטנט וכו'), מוזיקה, וסרטים ללא צורך באיכות קולנועית. * גודל המסך? העניין החשוב - איפשהו בין 10" ל13". קטן, אבל שיהיה גם נוח. אנחנו צריכים לגעת ולבדוק קצת את ההבדלים בין 10" ל12". האם יש מסכים בגודל 11"? * משקל רצוי? העניין החשוב השני- הגודל הקטן של המסך רצוי …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by orgabay87,

אני קונה את כל החלקים בארה״ב ומרכיב לבד את המחשב. Cpu: I5 3570k Cpu cooler: noctua nh-c14 Mb: ASRock z77 extreme4-m Gpu: evga gtx670 ftw Memory: G.skill ripjaws 8gb 1600 Ssd: mushkin enhanced chronos deluxe mx 120gb x2 in raid 0 Hdd: seagate brracuda st2000dmoo1 2TB Case: silverstone ft03 Psu: cooler master m600 Blu ray burner: pioneer bdr-207bdks 1577$ ב newegg תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by kip,

אהלן, זקוק לעזרתכם בהמלצה על תיק גב לנייד 15.6. דגמים מומלצים ואיפה לקנות. תקציב: עד 350 ש"ח. המון תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by azorder,

התקציב שלי הוא 4500 מקסימום ואני רוצה להריץ משחקים כמו באטלפילד 3 מאס אפקט 3 באיכות הכי טובה שאפשר בתקציב חשבתי על DELL INSPERATION 5110 עם CORE I5 8G RAM וGT 525M מה ההמלצות שלכם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,242 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל, ללא חריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא משהו גדול. 10-20 ש"ח אתם יודעים מה הכוונה... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Crysis2, GTA IV, Battlefiel 3 ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ',KDF TFT-LCD MONITOR -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by OreoCookieh,

אהלן ח'ברה, הרכבתי את המפרט הסופי, מה דעתכם? לגיימינג , בלי OC, בלי ציוד הקיפי, מחשב שישרת אותי לשנים הבאות היטב: [..] INTEL 3550 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.3Ghz - TRAY ₪1051 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H77-D3H ₪541 זיכרון: [..] CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) : 1600, CL9, LP, XMP : CML8GX3M2A1600C9B ₪327 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX670 "OC" 2048MB GDDR5 - RETAIL ₪2431 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪97 מארז:[..] ANTEC ELEVEN HUNDRED w/o PSU ₪566 ספק כוח: [..] ENERMAX NAXN 750W - MODULAR ₪457 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - FOR INTEL ONLY ₪135 דיסק קשיח: [..] HITACHI 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪456 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במע…

9. Started by lidorkalfa,

מארז Cooler master Elite 370 מעבד AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz כ.מסך ATI Radeon HIS 6870 1GB זיכרון G.Skill 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 הארד דיסק Samsung 1TB 7200RPM 32MB Sata F3 לוח אם Gigabyte GA-870A-UD3 קירור Scythe Cooler Mugen 2 ספק ANTEC Truepower Trio 550W המחשב אצלי פלוס מינוס שנה, שמור כמו חדש.. מה השווי שלו?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מעבד : Interl Core 2 Duo E7500 2.9GHZ כרטיס מסך: Sapphire Radeon 6750 חדש קניתי השנה ספק : Antec VP450P 450W חדש מהשנה זיכרונות : 2x2GB RAM 800MHZ DDR2 KINGSTON (רק סטיק אחד מהשנה) לוח אם: Gigabye G31M-S2L וזהו. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪880[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪383[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic כמות: 1 מחיר: ₪425[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון:[/td][/tr][/table][table][tr][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪115[/td][/tr][/t…

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  12. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה כל כך, הוא יהיה תמיד מחובר למטען (כמעט) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 200 גיגה ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? כונן CD/DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה כל כך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בעקרו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום. אני מתעניין לגבי רכישת אולטרבוק לשימושים יומיומיים, אז אני אפרט מה הדרישות שלי. המחשב יירכש בארה"ב, ואין ממש הגבלת תקציב. אני צריך מסך של 13-15 אינץ' עם 8GB של ראם, כונן SSD של כ 500GB ומעבד i7 כלשהו. בנוגע לכרטיס המסך - כרטיס מסך שאינו "Intel graphics 3000" הוא יתרון, היות ויכול להיות וארצה לשחק משחק כלשהו (כדוגמת Portal או MW3 על הגדרות נמוכות) מדי פעם, ואני רוצה שזו תהיה אופציה אפשרית חומרתית. גם יהיה נחמד אם לא יישרפו לי הידיים כשאני מקליד. חיבורים: אני צריך USB 3 ו HDMI. בעקרון המחשב העיקרי אותו אני שוקל הוא ה U44SG של אסוס שנשמע פשוט מצויין. כשאני מסמן בדיוק את האופציות בהן אני מעוניין הוא יוצא בערך 2,200 דולר אחרי מס. אני לא רוצה מק בגלל חוסר התמיכה ב MW3 למש…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  14. שלום, אני תמיד שב לכאן בענייני מחשב, לא אחת חברי הפורום עזרו לי בנושאים השונים ואני שב לכאן מרוצה כמו תמיד, אחי רוצה לרכוש לפטופ עד 2000 ש"ח, שימושיו ודרישותיו אינן גבוהות במיוחד: -סרטים -גלישה מרובת טאבים (אני מניח שאז עדיף 4GB זכרון?) -15" מסך, רוב הזמן הנייד יהיה בבית, אך לעיתים יצטרך גם להתנייד איתו. ראיתי בעמודים אחורה המלצה פה ושם לאיזה אסוס כלשהו, אך לא המלצה גורפת. לי אישית יש התנסות טובה עם ניידים של אסוס או דל, הייתי שמח אם היה מדובר באחת מהחברות האלו, אך כמובן שאין זאת חובה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by mnjmse,

מבקש המלצה למחשב נייד בעיקר למשחקים תקציב 3500K שימושים עיקרים משחקים בינונים העדפות לכרטיס מסך של NVIDIA בלבד למרות שאני יותר אוהב את ATI אבל זה הבקשות זיכרון לפחות. 4גיגה ראם גודל 15.6 הוא קצת יותר קטן צורב חייב משקל לא משנה מיצידי 12 קילו סוללה לא משנה מצלמה .חייב!!

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  16. קניתי לפטופ ורוב הזמן הוא נמצא עלי כשאני במיטה וזה נדמה לי לא הכי בריא וגם לא הכי נוח אני מחפש המלצה למשטח קירור\הפרדה שיעשה את העבודה כמו שצריך. מיועד ללפטופ בגודל 13" ראיתי שהמחירים נעים סביב 100-300 ש"ח, אז התקציב המקסימלי שלי הוא 300. תודה נ.ב. אם זה לא הפורום המתאים אז סליחה מראש, אבל זה היה נדמה לי הכי נכון לרשום כאן....

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר אז לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן\תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. C&C הגדרות FPS מירוצים וכולי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by mnjmse,

מבקש המלצה למחשב נייד בעיקר למשחקים תקציב 3500K שימושים עיקרים משחקים בינונים העדפות לכרטיס מסך של NVIDIA בלבד למרות שאני יותר אוהב את ATI אבל זה הבקשות זיכרון לפחות. 4גיגה ראם גודל 15.6 הוא קצת יותר קטן צורב חייב משקל לא משנה מיצידי 12 קילו סוללה לא משנה מצלמה .חייב!!

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש להכל, בעיקר למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל - FIFA COD BF GTA וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים אחד 32 FHD ואחד 23 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, אבל אני מעדיף כרטיס של NVIDIA 4. האם יש ר…

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  20. חבר שבחו"ל בחודש הקרוב מעוניין לרכוש מחשב אולטרה בוק איזה מבין השניים יותר מומלץ ? והאם יש למישהו ניסיון לגבי מימוש אחריות פה בארץ? (למחשבים שנקנו בחו"ל ובאחריות בין לאומית או שלא אמור להיות בעיה). סמסונג (הדגם עם ה500G): Samsung Series 5 NP530U3B-A01US 13.3-Inch Ultrabook אסוס: ASUS U36SG-AS51 13.3-Inch Ultraportable Laptop אשמח לעזרתכם תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by fungiman,

המחשב מיועד לאח שלי לצורך הקלטת ועריכת מוזיקה. למעשה ההורים שלנו "יקנו" לו את המחשב (במסגרת עסקה סיבובית משפחתית), צריך הערכת מחיר הוגנת. מעבד - פנטיום E6700 - מהירות 3.2 גה"צ קירור - Scythe Shuriken לוח אם - ג'יגהבייט GA-G41M-ES2L זיכרון - 3 ג"ב בסיסי של קינגסטון (1GB+2GB) כרטיס מסך - רדאון 6450 מתוצרת Sapphire (פרופיל נמוך, זכרון 512MB DDR3, קירור פסיבי). מארז+ספק - Enermax Laguna עם מאוורר 80 מ"מ של נקסוס נוקטואה - במצב כמעט חדש (כשנה שימוש). ללא HDD (אני אמליץ לו לרכוש SSD קטן למערכת הפעלה ותוכנות העריכה ועוד דיסק חיצוני לשמירת הקבצים) כל הציוד כמובן יהיה מורכב ובמצב עבודה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום לכולם, אשמח להצעות ותגובות לגבי הרכבת מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הינו 3000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה אפשרית במידת הצורך, 100-200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לניגון סרטים, מוזיקה ושימושי מחשב כללים (אינטרנט וכו') מתוכנן להיות HTPC, אשמח אם המחשב יוכל גם להריץ משחקים בסיסיים+ אם כי אני לא יודע אילו משחקים אני אשחק עליו כרגע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. בשלב זה ציוד היקפי ירכש בנפרד, אשמח להמלצות למקלדת+עכבר שיתאימו למחשב סלוני 4…

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  23. שלום רציתי לדעת האם אני יכול להשתמש במכשיר הזה כדי להטעין מחשב נייד(asus eee) וטלפון סלולרי ברכב ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7266 פירוט המוצר http://www.advice.co.il/data/files/specifications%20GP100%20he.pdf זה פשוט במקום לקנות 2 מטענים לרכב, אחד לנייד ואחד לטלפון. תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  24. רציתי לדעת האם כל מה שבמפרט מתאים ומאוזן. נעזרתי במפרט ש"ש נ י צ ק י" כתב פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535214.0. [table][tr][td][/td] [td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td][/td] [td] 47₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm[/td] [td][/td] [td] 190₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan[/td] [td][/td] [td] 21₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk[/td] [td][/td] [td] 273₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td] [td][/td] [td] 95₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט …

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  25. Started by mrBezos,

דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i5 3550 3.3Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=15489 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12332 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13421 דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 1TB 7200RPM 32MB SATA II http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9444 כונני SSD: Crucial Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=1485…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.