ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
מעבד : Interl Core 2 Duo E7500 2.9GHZ כרטיס מסך: Sapphire Radeon 6750 חדש קניתי השנה ספק : Antec VP450P 450W חדש מהשנה זיכרונות : 2x2GB RAM 800MHZ DDR2 KINGSTON (רק סטיק אחד מהשנה) לוח אם: Gigabye G31M-S2L וזהו. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪880[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪383[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic כמות: 1 מחיר: ₪425[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון:[/td][/tr][/table][table][tr][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪115[/td][/tr][/t…
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה כל כך, הוא יהיה תמיד מחובר למטען (כמעט) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 200 גיגה ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? כונן CD/DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה כל כך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בעקרו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מתעניין לגבי רכישת אולטרבוק לשימושים יומיומיים, אז אני אפרט מה הדרישות שלי. המחשב יירכש בארה"ב, ואין ממש הגבלת תקציב. אני צריך מסך של 13-15 אינץ' עם 8GB של ראם, כונן SSD של כ 500GB ומעבד i7 כלשהו. בנוגע לכרטיס המסך - כרטיס מסך שאינו "Intel graphics 3000" הוא יתרון, היות ויכול להיות וארצה לשחק משחק כלשהו (כדוגמת Portal או MW3 על הגדרות נמוכות) מדי פעם, ואני רוצה שזו תהיה אופציה אפשרית חומרתית. גם יהיה נחמד אם לא יישרפו לי הידיים כשאני מקליד. חיבורים: אני צריך USB 3 ו HDMI. בעקרון המחשב העיקרי אותו אני שוקל הוא ה U44SG של אסוס שנשמע פשוט מצויין. כשאני מסמן בדיוק את האופציות בהן אני מעוניין הוא יוצא בערך 2,200 דולר אחרי מס. אני לא רוצה מק בגלל חוסר התמיכה ב MW3 למש…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, אני תמיד שב לכאן בענייני מחשב, לא אחת חברי הפורום עזרו לי בנושאים השונים ואני שב לכאן מרוצה כמו תמיד, אחי רוצה לרכוש לפטופ עד 2000 ש"ח, שימושיו ודרישותיו אינן גבוהות במיוחד: -סרטים -גלישה מרובת טאבים (אני מניח שאז עדיף 4GB זכרון?) -15" מסך, רוב הזמן הנייד יהיה בבית, אך לעיתים יצטרך גם להתנייד איתו. ראיתי בעמודים אחורה המלצה פה ושם לאיזה אסוס כלשהו, אך לא המלצה גורפת. לי אישית יש התנסות טובה עם ניידים של אסוס או דל, הייתי שמח אם היה מדובר באחת מהחברות האלו, אך כמובן שאין זאת חובה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב נייד בעיקר למשחקים תקציב 3500K שימושים עיקרים משחקים בינונים העדפות לכרטיס מסך של NVIDIA בלבד למרות שאני יותר אוהב את ATI אבל זה הבקשות זיכרון לפחות. 4גיגה ראם גודל 15.6 הוא קצת יותר קטן צורב חייב משקל לא משנה מיצידי 12 קילו סוללה לא משנה מצלמה .חייב!!
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
קניתי לפטופ ורוב הזמן הוא נמצא עלי כשאני במיטה וזה נדמה לי לא הכי בריא וגם לא הכי נוח אני מחפש המלצה למשטח קירור\הפרדה שיעשה את העבודה כמו שצריך. מיועד ללפטופ בגודל 13" ראיתי שהמחירים נעים סביב 100-300 ש"ח, אז התקציב המקסימלי שלי הוא 300. תודה נ.ב. אם זה לא הפורום המתאים אז סליחה מראש, אבל זה היה נדמה לי הכי נכון לרשום כאן....
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר אז לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן\תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. C&C הגדרות FPS מירוצים וכולי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב נייד בעיקר למשחקים תקציב 3500K שימושים עיקרים משחקים בינונים העדפות לכרטיס מסך של NVIDIA בלבד למרות שאני יותר אוהב את ATI אבל זה הבקשות זיכרון לפחות. 4גיגה ראם גודל 15.6 הוא קצת יותר קטן צורב חייב משקל לא משנה מיצידי 12 קילו סוללה לא משנה מצלמה .חייב!!
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש להכל, בעיקר למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל - FIFA COD BF GTA וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים אחד 32 FHD ואחד 23 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, אבל אני מעדיף כרטיס של NVIDIA 4. האם יש ר…
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
חבר שבחו"ל בחודש הקרוב מעוניין לרכוש מחשב אולטרה בוק איזה מבין השניים יותר מומלץ ? והאם יש למישהו ניסיון לגבי מימוש אחריות פה בארץ? (למחשבים שנקנו בחו"ל ובאחריות בין לאומית או שלא אמור להיות בעיה). סמסונג (הדגם עם ה500G): Samsung Series 5 NP530U3B-A01US 13.3-Inch Ultrabook אסוס: ASUS U36SG-AS51 13.3-Inch Ultraportable Laptop אשמח לעזרתכם תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב מיועד לאח שלי לצורך הקלטת ועריכת מוזיקה. למעשה ההורים שלנו "יקנו" לו את המחשב (במסגרת עסקה סיבובית משפחתית), צריך הערכת מחיר הוגנת. מעבד - פנטיום E6700 - מהירות 3.2 גה"צ קירור - Scythe Shuriken לוח אם - ג'יגהבייט GA-G41M-ES2L זיכרון - 3 ג"ב בסיסי של קינגסטון (1GB+2GB) כרטיס מסך - רדאון 6450 מתוצרת Sapphire (פרופיל נמוך, זכרון 512MB DDR3, קירור פסיבי). מארז+ספק - Enermax Laguna עם מאוורר 80 מ"מ של נקסוס נוקטואה - במצב כמעט חדש (כשנה שימוש). ללא HDD (אני אמליץ לו לרכוש SSD קטן למערכת הפעלה ותוכנות העריכה ועוד דיסק חיצוני לשמירת הקבצים) כל הציוד כמובן יהיה מורכב ובמצב עבודה
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להצעות ותגובות לגבי הרכבת מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הינו 3000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה אפשרית במידת הצורך, 100-200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לניגון סרטים, מוזיקה ושימושי מחשב כללים (אינטרנט וכו') מתוכנן להיות HTPC, אשמח אם המחשב יוכל גם להריץ משחקים בסיסיים+ אם כי אני לא יודע אילו משחקים אני אשחק עליו כרגע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. בשלב זה ציוד היקפי ירכש בנפרד, אשמח להמלצות למקלדת+עכבר שיתאימו למחשב סלוני 4…
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אני יכול להשתמש במכשיר הזה כדי להטעין מחשב נייד(asus eee) וטלפון סלולרי ברכב ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7266 פירוט המוצר http://www.advice.co.il/data/files/specifications%20GP100%20he.pdf זה פשוט במקום לקנות 2 מטענים לרכב, אחד לנייד ואחד לטלפון. תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם כל מה שבמפרט מתאים ומאוזן. נעזרתי במפרט ש"ש נ י צ ק י" כתב פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535214.0. [table][tr][td][/td] [td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td][/td] [td] 47₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm[/td] [td][/td] [td] 190₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan[/td] [td][/td] [td] 21₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk[/td] [td][/td] [td] 273₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td] [td][/td] [td] 95₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט …
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i5 3550 3.3Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=15489 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12332 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13421 דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 1TB 7200RPM 32MB SATA II http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9444 כונני SSD: Crucial Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=1485…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי: 2800ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): מדיה סנטר (לטלוויזית FHD), אופיס, אינטרנט, צפייה בתמונות, הורדות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד): מקלדת אלחוטית עם עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי): 6+ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד): לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות: הרכבה כן, OS לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית: KSP, RSM 9. הא…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! נעזרתי בכם המון לאורך השנים במחשבים נייחים והמון תודה על כך -אבל אין לי מושג במחשבים ניידים. אני צריך לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3300 ש"ח גג (בלי חריגות). האם מישהו יכול להמליץ לי על מחשב מומלץ. חשובה לי אחריות טובה ושיחזיק הרבה זמן. תקציב -עד 3300 ש"ח (ללא חריגות) מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים (HD) * גודל המסך? 15.6 - לא ממש הולך לטייל איתו -בעיקר כדי להזיז בתוך הדירה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, אולי USB3? * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא -אבל אני רוצה אחריות טובה של לפחות שלוש שני…
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום פורום נכבד, אני מעוניין בהמלצה ללפטופ, למטרת צפייה בסרטים FULL HD לאבא שלי.. חשוב שיהיה משקל עד 2 ק"ג (לנסיעות), ויציאת HDMI. התקציב הוא עד 4K אבל כמובן שעדיף יותר זול... שאלה נוספת בנושא היא אם גודל המסך ישפיע על איכות הצפיה בHD (תקיעות וכו'). תודה מראש על עזרתכם,
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בקניית מחשב לאחיין שלי התותח גיימינג. תקציב: 3.5K אפשר לחרוג עד 4K. שימושים: נטו גיימינג. חנות עדיפה: אין. העיקר חנות מומלצת ושיהיה יחס מחיר לביצועים טוב. ציוד היקפי: צריך מסך מקלדת(רגילה נוחה) ועכבר - קטן וקל שמתאים לילד. לא לוג'יטק! לא מתוכנן אוברקלוק וכו' וכו' שיחזיק מעמד כמה שיותר ואם אפשר שיהיה ניתן לשדרגו בעתיד, מה טוב ! תודה רבה חברים.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נייד בן שנה דגם EDGE 11, התחיל להכבות מייד בתחילת הפעלתו. הודעת שגיאה: FAN ERROR. המחשב היה בשימוש ממש מינימלי של אולי 4-5 ימים כל חודש. גלישה, אופיס וקצת סרטים. האם יש מה לעשות מלבד לקרוא לשרות?
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
עריכת הנהלה: אנא פרסם בטריידזון שלנו - זה המקום
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אם כן, אני מתכוון להרוויח כסף מהחומרה הזאת- השאלה אם זה ריאלי לצפות ליותר מ-150-200 ש"ח: -לוח אם של albatron px954p-v2.0 עבור LGA775 -מעבד אינטל core 2 duo E4300 עם מאוורר וגוף קירור של אינטל -(1GB (2 X 512 MB של זיכרון תוצרת פטריוט DDR2 (מאוד קשה לדעת כאן באיזו מהירות הזיכרון, סבער להניח שלא הרבה, כיוון שהוא מתוארך לסביבות 2006) -כרטיס מסך, כנראה גנרי. הכי הרבה שהצלחתי למצוא זה הכיתוב D33009 ליד מין חץ כזה. ע"פ הרשת, זה כנראה GPU של nvidia. מה דעתכם? אל תשכחו, שרובכם פה עושים שימוש מסיבי במחשב, וזה לא מיועד לכם, אלא לבעלי שימוש מאד לא מסיבי במחשב, שרוצים מערכת זולה ולא בלתי מעודכנת מדי. תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של כ-3000 ש"ח, מטרות עיקריות: גיימינג וצפייה בסרטי HD. ציוד הקפי לא נחוץ, כנ"ל לגבי מערכת הפעלה. חריגה: להשתדל כמה שפחות, אם יכול להוסיף שיפור משמעותי 150 ש"ח. רצ"ב הטופס לבקשת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150~ ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג לא הארדקור, אבל שאוכל להנות ממשחקים כגון Battlefield 3 בלי לגרוע מאיכות התמונה יותר מדי. סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג…
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בלסיים להרכיב מפרט עבור מחשב חדש. יש כמה חלקים של המחשב העתידי שאמורים להגיע והם: מעבד : Core i7 3770K לוח אם : DZ77GA-70K (נא לא לגחך יש סיבה טובה שזה הלוח... ולא, לא כי הוא הלוח הטוב ביותר בעולם לדעתי) כונן : 180GB SSD הנה התשובות על השאלון : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000~. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? פחות חשוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 4500~. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD , קוד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מכל הבא ליד, כמובן שגם כאלה עם דרישות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-