ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, שמי גיל, חשבתי לחסוך כסף על מארז וספק כוח ולשים אותו בכרטיס מסך. יש כאן ספק 550 ו-7950 OC, עם כוונה לעשות המהרה למעבד. האם אתם חושבים שהספק יספיק לזה? יש מחשבות על המארז בפרט? בנוגע לשדרוגים בעתיד, אני חושב על CROSSFIRE, עוד מס' שנים אבל ואשדרג לספק 750 אז. אתם חושבים שזו קונפגרציה טובה? מבחינת המחיר הוא כבר יקר לי מעט - רציתי בסביבות ה5100. מעבד: INTEL 3570K - TRAY ₪1081 לוח אם: GIGABYTE GA-Z77X-D3H ₪801 זיכרון: tCORSAIR XMS3 8192MB (4096MBX2) : 1600, CL9 : CMX8GX3M2B1600C9 ₪299 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7950 OC 3GB GDDR5 - RETAIL - ₪1956 מארז: ENERMAX OSTROG + ENERMAX 550W BRONZE PSU - זמין במלאי ₪529 GLACIALTECH 120mm SILENT BLADE III - GT12025-HDLA1 ₪43 כ…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. כרגע יש לי (בזכות הפורום, אגב ): מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q PRO ¤758 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31202 כונן קשיח Seagate ST31000340AS 1000GB SATA2 32MB ¤562 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤309 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996640 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ¤1472 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4871GD5 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤173 כמות:1 http://www.sk…
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4985 זה המפרט חוץ מזה שחסר טיפה זיכרון ram לא מצאתי איזו בעיה עם המפרט והמארז שכנראה לא משהו. ספק איכותי, דיסק קשיח טוב, מעבד הכל עונה לצרכים שלי השאלה אם אני מפספס משהו. תודה לכל מי שיוכל לעזור לי. מעוניין בחנות מאיזור מודיעין לכן הלכתי על אייבורי אבל נראה שהמחירים מצויינים אשמח לחוות דעת נוספת.
-
- 22 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בתקציב של 3500-5000 אם מישהו בא מהתחום וגם מבין במחשבים, אני אשמח מאוד לשמוע הצעות למפרטים איכותיים. תודה שימוש המחשב: תוכנת קיובייס. לתוכנה גם פלאגנים שונים( UAD למשל). השקט של המחשב חשוב מאוד מאוד. ציוד הקפי עדיין לא נקנה...אבל ייקנה כרטיס קול M AUDIO C400 מקלדת שליטה יש. רכישה באזור השרון. עדיף תמיכה בFW USB3 E SATA\RAID אין לי מושג מה זה. שיהיה אפשר לשדרג אותו במידה מסויימת.
-
- 50 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אחרי שנים רבות שלא קניתי מחשב חדש, אני צריך לקנות שני מחשבים. אני חושב שאקנה לפי המפרטים המומלצים שבאתר פה, אחד ביתי בינוני, ואחד רב-תכליתי משובח. בזמנו, היה ידוע לי איפה קונים ולאן לא מתקרבים, אבל היום אני כבר לא מעודכן. אשמח לקבל המלצות לחנויות אמינות ועם שירות הגון בהן אפשר לבנות מפרט. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, שמעתי מחבר שהפורום הזה הוא הטוב ביותר לדברים מהסוג הנ"ל, אני כבר לא מעודכן במה שיש היום בשוק, לכן אשמח בעצתכם. המפרט שאני מבקש הוא ספציפי ומיוחד, בתקציב של עד 5000 ש"ח: לוח אם ומעבד - הכי חשוב מבחינתי - do your best כרטיס גרפי לא כזה מעניין - לא אשחק עליו בכלל, אלא בעיקר עבודה רציפה ותוכנות כבדות שתי יציאות למסכים (dvi עדיף) - אם צריך כרטיס גרפי מיוחד לזה אז סבבה שתי יציאות PS2 למקלדת ועכבר (במחשבים החדשים יש רק יציאה אחת משולבת) רמקול מובנה בפנים כונן floppy כונן DVD קורא כונן DVD צורב (חייבים להיות נפרדים!) ללא דיסק קשיח, ללא מסך, ללא מקלדת ועכבר. חיבורי SATA מארז - עדיפות לקטן כמה שיותר. RAM: זכרון DDR3 ו8 ג'יגה לפחות (חשוב מאוד שיהיה חזק מהיר והרבה ממנו)…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, אחד המעצבים בעבודה אצלנו צריך מחשב חדש ואני רוצה להרכיב לו מחשב חזק לעיצוב גראפי מקצועי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ועיצוב גראפי בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: Photoshop CS5, Flash, After Effects, Premier, Illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה ומעט עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (COD, Battlefield3, batman arkham city) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ' של DELL החדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוה :-) 3. האם יש צורך…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שלום זה הוא מפרט למחשב רב תכליתי- משחקים, תכני HD, שימוש משרדי התקציב 7K- אין בעיה לחרוג האם יש חלקים שהייתם מציעים לי להחליף ולשפר? תודה! לוח ASUS X79 P9X79 S2011 מעבד I7 3820 3.6GHZ 10MB זכרון KINGSTON 2X4GB 1600 כרטיס מסך Asus Nvidia 560GTX 1GB דיסק קשיח SSD Corsair Force3 180GB ספק כח- כבר נרכש CHIEFTEC 550W אין צורך בציוד היקפי וכל חלק שאין פה- לא צריך. אין לי כוונות לעשות לו OC.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב של דל Studio 1569 שצריך להחליף לו מסך, אשמח לדעת איזה מהמסכים הבאים ממולץ: http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=dell+studio+1569+screen&_sacat=0 יש הבדלים גדולים יחסית במחירים והשמות שלהם לא אותו דבר. אשמח גם להמלצה על מקום אמין לתיקון המסך באזור המרכז. דבר נוסף ולא כל כך קשור זה אימייל התמיכה הטכנית של דל בארה"ב. חיפוש בגוגל לא מעלה שום תוצאה אז אם מישהו מכיר את הכתובת זה מצויין. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטי HD 1080p, מוזיקה, ולעיתים רחוקות תוכנות קצת יותר כבדות (Matlab ותוכנות סטטיסטיקה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בערך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לשדרג מחשב קיים כאשר הרכיבים שאני מעוניין להשאיר בם: מארז compucase 6a19+ מאוורים ספק seasonic350W צורב DVD , מקלדת עכבר וכו ואולי לבחון הישארות עם דיסק קשיח קיים WD130GB SATA לאור ההצפות של תאילנד 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים, אינטרנט, HD ,עבודה משרדית (בסוף זה רב תכליתי לכל בני בית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 9000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג ותכנות כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני כנראה אתקין גם linux במערכת על מחיצה נפרדת או במכונה וירטואלית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, starcraft2,ut3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).שני 1920*1080, אחד לאורך ואחד לרוחב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת תמונות וסרטים בסיסית, אינטרנט, עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, היום בצהריים כיביתי את המחשב בצורה מסודרת (Shut down) כאשר ראיתי שבסוללה טעונה כמעט במלואה וכשהגעתי הביתה המחשב אינו נדלק. ניסיתי ללחוץ פעמים רבות על לחצן ההדלקה, לחיצה לכמה שניות, פירקתי את הסוללה ונשפתי בין החריצים, ניסיתי להדליק עם וללא הסוללה, כמו כן עם ובלי טעינה. אני גר בהרצליה אך נמצא הרבה בחיפה, אשמח להמלצות לנסות דברים בעצמי ולהערכה כמה יעלה התיקון במעבדה/טכנאי כמו כן, המלצות למי ללכת (המחשב נרכש בארה"ב באיזור 2008 כך שאין כבר אחריות מן הסתם) תודה רבה לפורום!!! יוני
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב חזק לפיתוח בעיקר (visual studio וכו'). הבנתי מאנשים שi5 מספיק חזק אבל בנוגע למחשבים ניידים i7 מתקרר יותר טוב אז עדיף. בנוסף אשמח לקבל את דעתכם לגבי רכישת כונן קשיח מסוג ssd ולשים עליו את מערכת ההפעלה ולקנות כונן נוסף להרחבה (כדי שיעבוד יותר מהר). * מטרות המחשב? צפייה של סרטים + פיתוח * גודל המסך? 15 - 17 * משקל רצוי? לא משנה * זיכרון? 8GB * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חייב גדול במיוחד אבל עם ssd או אפשרות להרחבה של אחד כזה * כונן CD/DVD? צורב? לא צריך * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני עורך וידאו ועוסק בזה לפרנסתי. עיקר חומר הגלם שאני עובד איתו הוא בHD לכן ישנו צורך במחשב חזק ככל האפשר בהתחשב בתקציב. קיבלתי מפרט מחבר שגם הוא עורך שקנה את המחשב שלו לפני כמה חודשים, אבל לפני שאתייחס למפרט שלו אתן את כל הפרטים הנחוצים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד לשימושן של התוכנות ADOBE: premiere, after effects, photoshop עיקר העבודה …
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, המחשב יהיה מסוגל להריץ בצורה טובה את המשחקים הכבדים שייצאו בשנתיים הבאות, בין אם זה GTA או קול אוף דיוטי, + היותר חשוב - שזה יהיה מסוגל להריץ בצורה טובה תוכנות פיתוח כבדות כמו ויזאל סטודיו ופוטושופ, מכיוון שאני מתכנת. אפשר להגיד שהמחשב יהיה 70% עבור תכנות, ו20-30% משחקים, ככה שכן, לא צריך כרטיס מסך מופרז ומטורף, אבל לא לחסוך במשהו פשוט מדי שלא יהיה טוב. הכי חשוב, שהמחשב ידע לזוז גם כאשר אעמיס עליו בתוכנות רבות במקביל, שלא יצלע ויגסוס לי. *יש לי העדפה לAMD, אבל אם INTEL לדעתכם טובים יותר, או מציעים משהו טוב יותר אז אפשר גם INTEL. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אם ממש כדאי אז גם לעבור אותו ב) במידת הצורך- עד כמה ני…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט הנוכחי של המחשב שלי זה: אני מתלבט אם כדאי לשדרג כרגע בסכום של לא יותר בסכום של לא יותר מ1500 ש''ח (אם אפשר אז לחסוך) או לקנות מחשב חדש בעתיד. המחשב מיועד למשחקים בעיקר, על הגדרות בינוניות. הרזולוצייה של המסך היא 1600X900. מה דעתכם? מה עדיף לשדרג אם בכלל? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, זקוק למפרט מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): ללא תוכנות מיוחדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (מעוניין במסך 19 אינץ' לפחות) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכי…
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום מחפש הממלצה לנייד חדש לחברה שלי: * מטרות המחשב? צרכים בסיסיים של סטודנטים - אופיס, גלישה וכמובן קצת פייסבוק * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? ככל שנמוך יותר, הרי זה משובח * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? כן * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות ? אחריות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WIN7 חוץ מזה רצוי שיהיה כמה שיותר דקיק וסקסי, מעוצב יפה ככל האפשר ואין העדפה לחברה מסויימת.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
המלצתי על נטבוק אבל הוא קונה לאישתו ורוצה משהו חזק שיהיה לו ראש שקט. אני עוד לא יודע העדפות גודל/משקל או שימושים אחרים - אעדכן בהמשך. מצורף PDF של ניידים מאתר "בהצדעה". אנא הביעו חוות דעתכם עליהם (מפרט/מחיר) והציעו חלופות עדיפות במחירים האלה (בטווח הנמוך). תודה מעט דחוף... עדכון: * מטרות המחשב? גלישה בעיקר. קצת אופיס . * גודל המסך? רצוי גדול - 15.6 * משקל רצוי? אין העדפה - מרבית השימוש בבית (זה בעצם יותר תחליף לנייח). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי USB3 ו-HDMI אבל לא קריטי . * בלוטות? רצוי, לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב?…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Intel Core i5 750 2.6Ghz@ 4Ghz Corsair 2X2GB DDR3 1333Hz Shppire HD6850 1Gb ASUS P7P55D Nactua D14 WD 500Gb 2 DVDRW G500 RAZER Lycosa EN/He Roccat KAVE 5.1 Acer 19" WIDE Crosair 520HX
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום , אני צריך מחשב בעיקר לצורכי עבודה (אינטרנט / תכנות ודברים דומים). אני נמצא המון בנסיעות ולכן 13 זה הגודל המתאים +-. ההתלבטות היא בין: http://www.notebookclub.co.il/products/studio_precision_alienware/dell-xps13-2467m.htm ל: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JH0EF37E4 התרשמתי שהVostro קצת יותר נוח (בעיקר בהקלדה - מקשים). מבחינת ביצועים הם דומים (לפחות במפרטים שהצגתי) , אך בכל זאת 128GB ל XPS זה חסרון. אז השאלה היא מה בעצם הרעש שעושים מ XPS? סה"כ ההפרש בינו לבין ה vostro זה חצי קילו... אשמח לכמה עצות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על פניו המחשב יחסית לא רע, מסוגל להריץ משחקים כמו World Of Warcraft ו-COD:MW2 בהגדרות בינוניות ומטה על 1050*1680. מבחינת גלישה, אופיס, צפייה בסרטים באיכות גבוהה הוא מעולה ויותר ממספיק. הקטע איתו, שיש לי תקלה מתמשכת כבר כמה שנים! אפשר לקרוא עליה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431906.0 היום, התקלה הזו מתרחשת רק בזמן משחקי מחשב, וגם אז בצורה רנדומלית! פעם זה חודשים ללא שום בעיה, ופעם אחרת זה מגיע כל שעה! בקצרה: כל המחשב נתקע, במקרה הטוב לדקה ואז מופיעה הודעת שגיאה על קריסת הכרטיס הגרפי שאתחל את עצמו ואני ממשיך רגיל במה שעשיתי, או שזה נתקע עם מסך כחול ונהיה ריסטרט. עד כמה זה מוריד את הערך הכללי של המחשב ואיזה מחיר הייתם שמים עליו?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-