עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום יש לי בקשה מאוד חשובה למי שיכול לענות מהר אני צריך מארז שקט עד 415 שקל וכרטיס מסך עד 1000 שקל שנמקר באיבורי תודה יכל מי שעונה

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  2. שלום אני מעוניין בקניית מחשב שישמש אותי לתכנות, משחקים, וידאו/סרטים וכדומה. אחרי בדיקת מחשבים רבים, מצאתי שניים שמתאימים לי מבחינת הממשק, מקלדת, נוחות, גודל מסך וכן הנתונים הפנימיים שלו. המחשבים הם: DELL Inspiron N5100BKI245 HP DV6-6C03EJ לשניהם נתונים כמעט זהים (מסך,מעבד,דיסק קשיח, מערכת הפעלה, אחריות וכדומה). ל HP יש 8G זיכרון פנימי ול DELL יש רק 6G. לשניהם כרטיסי מסך חזקים עם 1G זיכרון (ל DELL יש GEFORCE GT525M ול HP יש RADEON HD7470). מחשב HP עולה 600 ש"ח יותר (ה DELL עןלה 4100 ש"ח). מה לדעתכם עדיף ? האם יש משהו אחר בתקציב כזה שהוא יותר טוב ? תודה רבה מראש יגאל

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  3. יש לי מחשב מזדקן במקצת שאני רוצה לרענן ולשדרג. המחשב משמש ביום יום לצרכי אופיס אך מדי פעם גם למשחקים. המפרט הנוכחי:מעבד: intel 2duo e6300 (חייב לשדרג) כרטיס מסך: ati sapphire pci-e x1950xt 256mb (חייב לשדרג?) לוח אם: abit ab9 96sp (חייב לשדרג)זכרון: 4gb g.skill 800cl4 (חייב לשדרג) כוננים קשיחים: 500GB - WD5000AAKS-00A7B2 ATA Device ST31000333AS 1000 GB WD2500YS-01SHB0 - 250GB Seagate FreeAgent XTreme USB Device [Hard drive] (1500.30 GB -חיצוני לגיבוי ספק: antec neo 500 (לא חושב לשדרג) מארז: antec p180b (לא חושב לשדרג) מערכת קירור לכרטיס מסך: arctic cooling accelero x-2 (לא חושב לשדרג). המערכת לאחרונה איטית ואני מבקש לשדרג את המעבד, הלוח, כרטיס המסך והזכרון ה…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by matan1707,

שלום, אני מנסה להבין באיזה ממשק SATA תומך המחשב\לוח אם ואני לא מוצא. אם מישהו יכול לעזור אני אשמח vostro 3460 Intel® Core TM i5 Ivy Bridge Processor 3210M 2.5GHz תודה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by BneXt,

שלום לכולם, ניסיתי למצוא כאן מפרט טוב בהודעות ישנות יותר אבל ברובם אנשים החסירו דברים כמו כרטיס זיכרון, כרטיס מסך וכ'ו 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 150 - 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WOW, AION, GUILD WARS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080x1920 -לאילו הגדרות גרפיות …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמקולים 4. …

• 6 תגובות
    • 548 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שצריך. אם זה הכל, אז הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אם זה איזה 50 ש"ח זאת לא בעיה (בגלל שלפעמים המחירים לא עגולים לתקציב) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עריכת סרטוני HD קלה בעזרת Sony Vegas א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין, אבל אני אשתמש ב-Sony Vegas (לא יודע עוד באיזו גרסא) ואולי תוכנות מידול. אבל זה לא ממש סביר, אז אל תתייחסו אל הדבר בכובד ראש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמ…

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by gshani,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שיחליף את הנטבוק שלי שהופך ונהיה איטי ומעיק מיום ליום. המחשב עבודה העיקרי שלי הוא מחשב נייח כך שלא צריך מכונת עבודה והדגש העיקרי הוא על ניידות אבל אני מעדיף משהו שיהיה חזק ומהיר יותר מהנטבוק הממוצע. חשבתי על הדגם הנ"ל של אסוס במחיר של 440$ שזה גם פלוס מינוס התקציב שלי. http://www.amazon.com/ASUS-1225B-SU17-BK-11-6-Inch-Laptop-Black/dp/B0075ZRAKG/ref=sr_1_1?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1340783855&sr=1-1 ראיתי גם דגם של אייסר שנראה דומה אבל עולה הרבה פחות. http://www.amazon.com/Acer-Aspire-AO722-0825-11-6-Inch-Netbook/dp/B00719CH0O/ref=pd_cp_pc_0 האם ההבדל במעבד מצדיק את ההבדל במחיר ? יש דעות ? ------------- אם יש …

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  9. שלום, ברצוני להתייעץ לגבי מחשב נייד מתאים לסטודנט למדעי המחשב. אלו תכונות צריכות להיות למחשב? האם צריך מחשב חזק? (כפי הידוע לי עובדים בעיקר עם JAVA ושפות תכנות שונות) * מטרות המחשב? התאמה לסטודנט למדעי המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור לגבי הדרישות מסוג מחשב כזה. * גודל המסך? רצוי 15.6'' * משקל רצוי?רצוי עד 3 ק"ג (ללא תוספות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא קריטי, אבל עדיף מעל 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. (שוב, אם יש משהו הכרחי לדרישות) * בלוטות? רצוי, לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? לא הכרחי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצ…

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. דעתכם על המפרט לעריכת וידאו, אודיו. אפשר יותר אני יודע... אבל בטווח המחירים הזה האם זו בחירה נבונה? האם זה יריץ פרמייר בצורה סבירה. ברור לי שכרטיס מסך חזק יועיל כאן אבל האם זה יסחוב בצורה סבירה? העריכות הן מידי פעם ולא בצורה מקצועית לחלוטין. אפשרית חריגה קלה . אבל ממש בוא נאמר עוד 500 שקלים. אני זקוק לעזרתכם בתודה מראש. b]מסך: [..] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪979 מעבד: [..] INTEL 3450 - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪896 לוח אם: [..] INTEL BEARUP LAKE : BLKDH67BL-B3 ₪462 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪134 כמות:2 צורב DVD: [..] NEC DVDRW AD-7280S X24 - BLACK -…

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  11. Started by Avivc4,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך, רמקולים, עכבר ומקלדת (פשוטים). 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה, ללא מערכת הפעלה/אופיס. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון …

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  12. תקציב 9000 ש"ח תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים האם לשנות משהו אני מחפש מחשב לביצועים למשחקים לסרטי HD קיצר שיטוס ושיפעיל הכל בלי פשרות במסגרת התקציב הנה המפרט:

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ozba77,

שלום, אני מחפש מחשב נייד קל עבור עבודה משרדית בעיקר (אקסל ו-SAP) מטרות המחשב? עבודות משרדיות כבדות מאוד (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15, נדרש לנסוע איתו לחו"ל * משקל רצוי? מינימלי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סוללה מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? נדרש HDMI + USB3 * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי של כונן קשיח אין מגבלה * כונן CD/DVD? צורב? לא רלונטי (עדיף בלי בשביל לחסוך במשקל) * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בעיקרון LENOVO אבל אפשרי גם DELL / HP - אי אפשר חברות אחרות חוץ מ-3…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by MeniAdam,

שלום יש לי מחשב נייד של DELL, קניתי לו כרטיס MINI EXPRESS מודם סלולרי שכולל גם רכיב GPS. עכשיו אני מחפש או רעיון איך אפשר לראות איפה המחשב נמצא , נגיד אם הוא נגנב וכו" האם קיים כזה אופציה? ואם כן יש אופציה לעקוב גם דרך אנדרויד? בתודה מני

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by MeniAdam,

היי אני מחפש לקנות מחשב לעבודות גרפיקה ברמה גבוהה, התקציב שלי עד 6500K. ראיתי את המחשב הזה בחנות באג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12722 מצד אחד אני יודע שמדובר באחד מחברות המובילות בעולם בתחום, אני מקבל מחשב ישר מהמפעל בלי שנגעו בו, והכי חשוב יש לי 3 שנים אחריות שמבטיח לי שקט נפשי. במידה ויש תקלה , הטכנאי מגיע אלי הביתה ומתקן את המחשב במקום בלי שאלות מיותרות. (מנסיון איתם) עשיתי גם בנייה של מפרט אישי באתר של KSP וראיתי שאותו מפרט יוצא לי פחות בסכום זעום של כמה מאות שקלים. ובהנחה שנצליח להשתמש באחריות של KSP :-\ מצד השני אני יודע שיש כאן את המוגבלויות , הם לא מפרסמים באיזה לוח אם השתמשו במחשב, איזה חברה הRAM או כרטיס הגראפי. וגם שאין מקומות הריבה במחשב חוץ מחריץ …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dad99,

אשמח לקבל מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקי רשת וחיבור לטלויזיה, חשוב ביותר שקט ואמינות, זכרון ומהירות מה התקציב המקסימאלי? --3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -- מעט מאוד או חריגה של הציוד ההיקפי ללא מסך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: --ללא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - ללא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יירכש מסך חדיש ברמה גבו…

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by kaminari123,

המפרט מצורף בקובץ תמונה, דעות.הצעות שיפור וחיסכון יתקבלו בברכה

• 14 תגובות
    • 903 צפיות
  18. Started by צפיד,

אני משער שצריך המלצה ממישהו עם נסיון ספיצפי בתחום , אני מעוניין לבנות מחשב שישמש כ NAS עבור סרטים בפורמט גבוה (3D) וBD. מוסיקה כולל לאייפון (על DAAP). דרישות: תאימות למערכות כמו UNRAID,FREENAS כוננים בגיבוי - לא יותר מ4 טרה (שני דיסקים של 2 טרה). כוננים ללא גיבוי - יש לי כמה כוננים של 500 GB חשוב מאוד: צריכת חשמל נמוכה --> סופר נמוכה רשת 1 Gbit אם אפשר כמה שפחות חום כמה שפחות רעש קונקטיביות (ESATA,USB3) תקציב 3000 ש"ח אפשר פחות אפשרי גם להזמין בחו"ל תודה !

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  19. Started by spitzi,

שלום, אני מעוניין בהמלצה על מחשב All-In-One להורים. הם שונאים מארזי מחשב ולכן לא בא בחשבון לקנות להם מחשב בנפרד ממסך. דרישות: מסך Full HD לפחות 23 אינץ'. מסך מולטי-מגע, רצוי 5 נקודות מגע. דיסק SSD עדיף על פני מכאני. אם מכאני אז לא פחות מ-7200 RPM. מעבד גרפי טוב מספיק בשביל להריץ משחקי Flash. לא יורצו משחקים כבדים. עדיף המלצות מתוך נסיון אישי עם המחשב המומלץ. אני מחפש All-In-One ולא נייד כי אני רוצה שיהיה זמין כל הזמן בחדר העבודה. אני מוכן להשתכנע שנייד עדיף, אם הוא ממלא את כל הדרישות לעיל. תודה !

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  20. שלום, אני צריך את עזרתכם בקניית מחשב לנייד לפי הפרמטרים הבאים: * שימושים למחשב: 1. כמה מערכות הפעלה בו זמנית (Virtual BOX). 2. תכנות: java \ .net 3. אינטרנט, אופיס וסרטי HD 4. משחקים: לא ממש חשוב קצת FIFA ו Manager * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? לא יודע מה המשקלים הסטנדרטיים אבל חשובה מאוד הניידות של המחשב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם? רצוי, לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Display Port רצוי מאוד, אפשר גם HDMI. * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 רצוי, מינימום 500. * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? רצוי, לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיו…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. עריכה- אפשר לדלג ישירות ל- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535655.msg4575795#msg4575795 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [pre]*כל ההודעה נערכה*[/pre] המפרט הנוכחי: אין צורך בכונן קשיח, אני אשאר עם הנוכחי! אני רוצה מחשב גיימינג לסטודנט תפרן, אחד שיחזיק לי לשנה הקרובה מקסימום. סה"כ מיועד ל-3 משחקים: World Of Warcraft, COD:MW3 ובנוסף ה-COD שמתוכנן לצאת לקראת סוף 2012 על הגדרות בינוניות מינוס כמובן (לא מצפה ליותר מדי). רזולוציה: 1050*1680 **אם אפשר, אז קירור שקט למעבד ולא הזוועה שמגיע בבוקס. מהמארז הקודם, יש כבר 2X120 מאווררים שקטים. ***יש לוחות אם ש…

• 71 תגובות
    • 7.2k צפיות
  22. Started by ofekd23,

יש לי את המפרט הבא מארז -MILO SSR-ML03B HTPC SILVERSTONE ספק- A.PFC 350W POWER MAN INWIN לוח אם- H61M-E23 HDMI 1 GLAN MSI מעבד אינטל 2.7GHZ 3MB PENTIUM D.CORE G 630 מאורר ARCITC F8 AC 8CM זכרון HS VSLUE PLUS GEIL 4GB DDR 1333MHZ דיסק קשיח 1Y 2TB S3 LP 64MB SEAGATE אני רוצה לדעת אם מחשב זה מספיק חזק להריץ סרטי 3D בלי כרטיס מסך או שצריך להוסיף לו כרטיס בניפרד ואם המחשב לא יתקע בזמן סרטים תודה לכל מי שעונה

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  23. מה התקציב המקסימאלי? --5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -- מעט מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת, משחקים גרפיים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: --ללא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Call Of Duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  24. אשמח לעזרתכם, אני מחפשת מחשב נייד סטנדרטי בטווח של עד 2500 שח. הקאצ' - לפעמים יש לי פרויקט עריכת סרטים, ובנוסף לתוכנות הגדולות שאני נדרשת להוריד, כמות הסרטים שאני מעבירה מהמחשב למצלמה מפילה את המחשב הנוכחי שלי. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, עריכת סרטים במשקל כבד * גודל המסך? סטנדרטי * משקל רצוי? בר הרמה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי USB3 ו-HDMI * בלוטות? לא בהכרח * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא מבינה בזה, מעדיפה שיהיה הרבה מקום אחסון * כונן CD/DVD? צורב? DVD כן, צורב לא בהכרח * כונן Bluray? לא יודעת מה זה... אז כנראה שלא * האם נדרשת אחריות…

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  25. בגדול חברים הרבה זמן לא עשיתי את זה ואין לי זמן כל כך להתחיל לחפש חלק חלק אז ככה מה שחשבתי זה ללכת על: i7 3770 - נתון לשינוי לוח אם - אני לא יודע מה הציפסט האחרון פה אני צריך אותכם. וגם מה יותר טוב התושבת החדשה 2011 או 1156 ??? כמובן כונן SSD של INTEL מהסדרה החדשה ועוד דיסק. ויאללה להתפרע עד 6000.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.