עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MeniAdam,

היי אני מחפש לקנות מחשב לעבודות גרפיקה ברמה גבוהה, התקציב שלי עד 6500K. ראיתי את המחשב הזה בחנות באג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12722 מצד אחד אני יודע שמדובר באחד מחברות המובילות בעולם בתחום, אני מקבל מחשב ישר מהמפעל בלי שנגעו בו, והכי חשוב יש לי 3 שנים אחריות שמבטיח לי שקט נפשי. במידה ויש תקלה , הטכנאי מגיע אלי הביתה ומתקן את המחשב במקום בלי שאלות מיותרות. (מנסיון איתם) עשיתי גם בנייה של מפרט אישי באתר של KSP וראיתי שאותו מפרט יוצא לי פחות בסכום זעום של כמה מאות שקלים. ובהנחה שנצליח להשתמש באחריות של KSP :-\ מצד השני אני יודע שיש כאן את המוגבלויות , הם לא מפרסמים באיזה לוח אם השתמשו במחשב, איזה חברה הRAM או כרטיס הגראפי. וגם שאין מקומות הריבה במחשב חוץ מחריץ …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dad99,

אשמח לקבל מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקי רשת וחיבור לטלויזיה, חשוב ביותר שקט ואמינות, זכרון ומהירות מה התקציב המקסימאלי? --3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -- מעט מאוד או חריגה של הציוד ההיקפי ללא מסך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: --ללא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - ללא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יירכש מסך חדיש ברמה גבו…

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by kaminari123,

המפרט מצורף בקובץ תמונה, דעות.הצעות שיפור וחיסכון יתקבלו בברכה

• 14 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by צפיד,

אני משער שצריך המלצה ממישהו עם נסיון ספיצפי בתחום , אני מעוניין לבנות מחשב שישמש כ NAS עבור סרטים בפורמט גבוה (3D) וBD. מוסיקה כולל לאייפון (על DAAP). דרישות: תאימות למערכות כמו UNRAID,FREENAS כוננים בגיבוי - לא יותר מ4 טרה (שני דיסקים של 2 טרה). כוננים ללא גיבוי - יש לי כמה כוננים של 500 GB חשוב מאוד: צריכת חשמל נמוכה --> סופר נמוכה רשת 1 Gbit אם אפשר כמה שפחות חום כמה שפחות רעש קונקטיביות (ESATA,USB3) תקציב 3000 ש"ח אפשר פחות אפשרי גם להזמין בחו"ל תודה !

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  5. Started by spitzi,

שלום, אני מעוניין בהמלצה על מחשב All-In-One להורים. הם שונאים מארזי מחשב ולכן לא בא בחשבון לקנות להם מחשב בנפרד ממסך. דרישות: מסך Full HD לפחות 23 אינץ'. מסך מולטי-מגע, רצוי 5 נקודות מגע. דיסק SSD עדיף על פני מכאני. אם מכאני אז לא פחות מ-7200 RPM. מעבד גרפי טוב מספיק בשביל להריץ משחקי Flash. לא יורצו משחקים כבדים. עדיף המלצות מתוך נסיון אישי עם המחשב המומלץ. אני מחפש All-In-One ולא נייד כי אני רוצה שיהיה זמין כל הזמן בחדר העבודה. אני מוכן להשתכנע שנייד עדיף, אם הוא ממלא את כל הדרישות לעיל. תודה !

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  6. שלום, אני צריך את עזרתכם בקניית מחשב לנייד לפי הפרמטרים הבאים: * שימושים למחשב: 1. כמה מערכות הפעלה בו זמנית (Virtual BOX). 2. תכנות: java \ .net 3. אינטרנט, אופיס וסרטי HD 4. משחקים: לא ממש חשוב קצת FIFA ו Manager * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? לא יודע מה המשקלים הסטנדרטיים אבל חשובה מאוד הניידות של המחשב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם? רצוי, לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Display Port רצוי מאוד, אפשר גם HDMI. * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 רצוי, מינימום 500. * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? רצוי, לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיו…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. עריכה- אפשר לדלג ישירות ל- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535655.msg4575795#msg4575795 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [pre]*כל ההודעה נערכה*[/pre] המפרט הנוכחי: אין צורך בכונן קשיח, אני אשאר עם הנוכחי! אני רוצה מחשב גיימינג לסטודנט תפרן, אחד שיחזיק לי לשנה הקרובה מקסימום. סה"כ מיועד ל-3 משחקים: World Of Warcraft, COD:MW3 ובנוסף ה-COD שמתוכנן לצאת לקראת סוף 2012 על הגדרות בינוניות מינוס כמובן (לא מצפה ליותר מדי). רזולוציה: 1050*1680 **אם אפשר, אז קירור שקט למעבד ולא הזוועה שמגיע בבוקס. מהמארז הקודם, יש כבר 2X120 מאווררים שקטים. ***יש לוחות אם ש…

• 71 תגובות
    • 7.1k צפיות
  8. Started by ofekd23,

יש לי את המפרט הבא מארז -MILO SSR-ML03B HTPC SILVERSTONE ספק- A.PFC 350W POWER MAN INWIN לוח אם- H61M-E23 HDMI 1 GLAN MSI מעבד אינטל 2.7GHZ 3MB PENTIUM D.CORE G 630 מאורר ARCITC F8 AC 8CM זכרון HS VSLUE PLUS GEIL 4GB DDR 1333MHZ דיסק קשיח 1Y 2TB S3 LP 64MB SEAGATE אני רוצה לדעת אם מחשב זה מספיק חזק להריץ סרטי 3D בלי כרטיס מסך או שצריך להוסיף לו כרטיס בניפרד ואם המחשב לא יתקע בזמן סרטים תודה לכל מי שעונה

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  9. מה התקציב המקסימאלי? --5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -- מעט מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת, משחקים גרפיים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: --ללא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Call Of Duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  10. אשמח לעזרתכם, אני מחפשת מחשב נייד סטנדרטי בטווח של עד 2500 שח. הקאצ' - לפעמים יש לי פרויקט עריכת סרטים, ובנוסף לתוכנות הגדולות שאני נדרשת להוריד, כמות הסרטים שאני מעבירה מהמחשב למצלמה מפילה את המחשב הנוכחי שלי. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, עריכת סרטים במשקל כבד * גודל המסך? סטנדרטי * משקל רצוי? בר הרמה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי USB3 ו-HDMI * בלוטות? לא בהכרח * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא מבינה בזה, מעדיפה שיהיה הרבה מקום אחסון * כונן CD/DVD? צורב? DVD כן, צורב לא בהכרח * כונן Bluray? לא יודעת מה זה... אז כנראה שלא * האם נדרשת אחריות…

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  11. בגדול חברים הרבה זמן לא עשיתי את זה ואין לי זמן כל כך להתחיל לחפש חלק חלק אז ככה מה שחשבתי זה ללכת על: i7 3770 - נתון לשינוי לוח אם - אני לא יודע מה הציפסט האחרון פה אני צריך אותכם. וגם מה יותר טוב התושבת החדשה 2011 או 1156 ??? כמובן כונן SSD של INTEL מהסדרה החדשה ועוד דיסק. ויאללה להתפרע עד 6000.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  12. היי אני מצרף 2 מפרטים ורציתי לדעת מה עדיף יותר? למשל האם כדאי 16 גיגה זכרון ראם או עדיף 8 גיגה עם כונן קשיח SSD 120 גיגה? 2 המפרטים הם?: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/print_svcart.php?scID=asRD18JB

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  13. אהלן, אני מחפש מחשב נייד חדש. אני לא מבין בכלל בתחום הניידים ואשמח לעזרה מצידכם. אני נוסע ממש בקרוב לארה"ב ורוצה לרכוש שם מחשב ולכן אשמח להמלצה רלוונטית. הטופס למטה מפרט את שימושיי ואשמח לעמוד לשאלות נוספות אם יהיו. התקציב מגיע עד תקרה של כ1000 דולר, אם אופציה לחריגה קלה אם תצליחו לשכנע אותי שזה שווה, או להיפך, אשמח לקבל גם הצעה יותר זולה ומשתלמת גם כן! * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בFHD, תכנות קל ומשחקים (כבדים ככל שיתאפשרו במסגרת התקציב, אין לי בעיה להתפשר קצת על הגדרות) * גודל המסך? 15-17, עם נטייה קלה ל17, די חשוב שיהיה ברזולוציית FHD * משקל רצוי? לא קריטי, אם יש משהו ממש קל אז בכיף * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, לא חובה * האם יש צורך ביציא…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by maor_david,

איך לגלות את המפרט המלא שלי כולל מאווררים והכל ואני גם לא ממש זוכר מה הוא (אם מישהו מכיר דרך לגלות ממש לפרטים את המפרט אני אשמח לדעת) אבל הבסיס הוא 2100 3.10ghz intel core i3 sapphire hd5850 xtreme 1gb 1-TB מארז של ANTEC נראה לי 300 קראו לו מאוורר עליון וצדדי במארז + מאוורר למעבד KATANA נראה לי כרטיס רשת + אנטנה לוח אם ASROCK H67M-GE צורב די וי די של סאמסונג זיכרון 4GB RAM DDR3 + מקלדת ועכבר אלחוטיים של A4TECH עד 15 מטר אני אתן אותו גם עם רשימת משחקים חדשים ארוכה ואיכותית כבר על המחשב זה בערך אשמח להערכת מחיר תודה

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  15. מפרט 1: מעבד - Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray קירור למעבד - ZALMAN 7000V Al SI EDITION לוח אם - MSI H61M-P20 DVI VGA מארז - Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic זיכרון - Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 (2) דיסק קשיח - Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda LP 7200 64MB כרטיס מסך - SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI כונן אופטי - SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK מפרט 2: מעבד - INTEL Core I5-3450 3.1 6M לוח אם - INTEL BEARUP LAKE DH67BL HDMI+DVI 1333 מארז - CASE THERMALTAKE V4 BLACK EDITION VM30001W2Z ספק כוח - ENERMAX NAXN 450WATT כרטיס מסך - GALAXY GEFORCE GTX550Ti 1GB DDR5 192BIT VGA/DVI/HDMI ז…

• 15 תגובות
    • 902 צפיות
  16. Started by i7,

הי, חברה ביקשה לעזור לה עם מפרט למחשב חדש - הדגש העיקרי הוא שהכל יהיה מהיר מהיר. היא משתמשת במחשב בעיקר להורדה והקרנה של תכני HD לטלויזיה ועוד מיני תוכנות משרדיות, השמעת מוזיקה וצריבה. היא ביקשה גם מארז שייראה מדליק, ושאולי אפשר גם להוסיף לו לדים. מצרפת את הטופס שמילאתי עבורה, וכן הצעה למפרט שקיבלה בינתיים (המארז בהצעה הוא בעל ה"לוק" שמוצא חן בעיניה). נשמח לשמוע כל תגובה או הצעה לשיפור המפרט לכיוון רכיבים איכותיים או מהירים יותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? --6300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? --אולי קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? --תכני HD והש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן. למנהלים - לצערי לא שמתי לב לפורום הזה והצבתי שאלה דומה בפורום לוחות אם מעבדים וזיכרון - ניתן למחוק את ההודעה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535963.0 . מה התקציב המקסימאלי? אני גר בחו"ל אז בעייתי לתקצב בשקלים אבל ניתן לומר עד 5000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים+תכני HD+עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ+לייטרום - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו ע…

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by Nirurshon,

היי אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, מיועד בעיקר למשחקים+מוזיקה+סרטים ויש לי התבלטות בין 2 דגמי HP לבין 2 דגמי ASUS אשמח לעזרתכם : 1. http://www.mm-pc.co.il/Product.asp?Pid=N55SL&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=3&aff=Zap〈=he 2. http://www.fre.co.il/sg_product~2341~39~89.htm 3. http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1112231&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 4. http://www.fre.co.il/sg_product~11199~39~89.htm

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ajl,

אהלן... אני מרגיש צורך לשדרג את המחשב שלי לאחר כ-5 שנים. בסה"כ אני די מרוצה ממנו ואני מרגיש שעדיין יש לו כוח מתחת למכסה המנוע אבל הייתי רוצה לשפר את הביצועים שלו... חשבתי בהתחלה לשדרג רק זכרון ולהוסיף SSD כדי להגביר תגובתיות אבל העניין הוא שלוח האם ישן יחסית ותואם רק DDR2 ועד 1066Mhz. המחשב משמש אותי לעבודה ורוב השימוש בו הוא לעיצוב גרפי (ממשקי משתמש, אתרים ואפליקציות) ופיתוח, בעיקר PHP, פייסבוק וקוד פתוח. המפרט הנוכחי הוא לוח אם: Gigabyte P35-DS3L מעבד: Intel Q6600 זכרון: OCZ 1*4 = 4Gb כרטיס מסך: Nvidia 9600GT כוננים קשיחים: WD 1TB | WD 320GB | WD250GB וכונן חיצוני לגיבויים - WD 1TB. ספק כוח: corsair 450W מארז... אין לי מושג, אני מניח גנרי. מסכים: 2 מסכים דל …

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by haim652,

קודם כל נתחיל עם מילוי השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג כבד + עיצוב גרפי בפוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - במחשב ישוחקו משחקים כמון באטלפילד …

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהמלצות למפרט עבור חבר. להלן הפרטים: מה התקציב המקסימאלי? 6k – 7k ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 10% מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יכולת להרצת מספר Virtual machines במקביל. בניית Linux/Android בניית פרוייקטים גדולים Developer studio – eclipse – ועוד בדיקות אלגוריתמים – שימוש מסיבי בריבוי threads (OpenCV) גיימינג Full HD ציוד היקפי: עכבר ומקלדת טובים. עבודת גרפיקה גבוהה (כולל עריכה גרפית) עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 11 – מאד קריטי שיהיה שקט 6. האם מתוכ…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Scanner,

אני מחפש מחשב נייד קל ונוח לסחיבה. המחשב ישמש לאופיס, גלישה באינטרנט, קצת סרטים וזרימה שלהם מהאינטרנט, VPN וRDP למחשב במשרד. חשוב שהוא יעבוד טוב גם עם WIN 7 PRO. חשוב לי מאוד שהוא יעבוד בצרכים שלי בלי להיחנק... כבר היה לי מיני לפטופ שפשוט שיגע אותי באיטיות שלו כשעובדים עם כמה מסמכים ואתרים פתוחים. שלא לדבר על חיבור לREMOTE DESKTOP. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, קצת סרטים. אם בתקציב אפשר יהיה גם לעבוד קצת עם פוטושופ- מעולה, אבל לא קריטי בכלל. * גודל המסך? לא מדוייק. שלא יהיה גדול מדי כי הכוונה היא לצאת איתו מהמשרד לפגישות וכו'. חשוב שיהיה מעל 10…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD . המחשב משמש גם לאיחסון סרטי HD למטרת סטרימינג בכל הבית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינם בין השאר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050- LG w2284F -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? א…

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  24. שלום, זקוק למפרט מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 כולל מסך, עכבר, מקלדת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה ומעט עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): אקסל - כבד (כולל קבצים מאוד גדולים (מאות מגה) וחישובים מאוד מורכבים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (COD, Battlefield3, batman arkham city) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (מעונ…

• 34 תגובות
    • 4k צפיות
  25. שלום וברכה אני מחפש מפרט לצורך עבודות גרפיקה, אני משתמש בתוכנות פוטו שופ אילוסטרייטור ואין דיזיין, וקצת קורל ופלאש, אני יוצר קבצים גדולים וכבדים ואני משתמש בהרבה תוכנות וקבצים באותו זמן באופן כבד וקבוע, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט שיתאים לי לצרכים הנ"ל. תודה בנוסף אשמח להמלצה על חנות בירושלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה בצורה כבדה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים