ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
למי שלא זוכר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=533685.0 טוב, אז לא מזמן התפנה לי קצת זמן, והחלתטי לפתוח למק-בוק את הצורה, כדי למכור אותו לחלקים. עקבתי אחרי הוראות מיו-טיוב. תקשיבו, לא פלא שהעובדים בפוקסקון מתאבדים. אתם יודעים מה זה לפתוח את הדבר הזה?! שלא לדבר על לסגור... בכל אופן, אחרי שהתחלתי לפתוח גיליתי שכנראה מישהו היה שם קודם- חסר סטיק של RAM, ה-HDD לא היה שם, וגם המדבקה עם המספר הסידורי של המחשב נעלמה. כנראה שלעולם לא אדע של מי זה היה. בכל מקרה, עוד סימנים של טיפול רשלני התגלו בפנים- מישהו כבר ניסה לעשות שם משהו... בגלל זה היו חסרים כמה ברגים, ועוד כמה דברים. אחרי שכבר פירקתי חצי מחשב ובאתי להתחיל להוציא את המסך, גיליתי שהיה שם חיבור מנותק- זה ה…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לפטופ חזק למשחקים וחשבתי לקנות את dell inspiron 5520 עם i5 מהסדרה החדשה 6g ram מאיץ גרפי AMD radeon HD 7670 קישור לדגם: http://www.ksp.co.il/?uin=16033 האם כדאי לקנות אותו? הוא יריץ משחקים כמו battlefield 3 וdiablo 3 באיכות טובה? תקציב עד 4500 שח גדול מסך 15.6 אינץ' * משקל רצוי - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * בלוטות- לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח - 750G * כונן CD/DVD- כן צורב - כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה- כן
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לכל מי שיעזור. בתום 5 מ-7 שנות לימודים החלטתי להשקיע במחשב גיימינג שישכיח ממני את הלחץ של לימודי רפואה... הצצתי במפרטים שעלולים להתאים לי אך במה שפורסם עד כה יש חריגות משמעותיות ממה שאני מחפש בנוסף, השתמשתי ב-Wizard של האתר לקבלת שלד של מפרט וצירפתי אותו אחרי הקריטריונים. אינני יודע לשפוט אם הוא ימלא את צרכיי ולכן ההודעה בפורום. בעיקר תהיתי אם הוא שקט, אלמנט חשוב בעבורי. 1. תקציב מקסימלי - 6K. ניתן לנצל את כל התקציב באם יש צורך אך אין אפשרות לחרוג. 2. שימושי המחשב: א) גיימינג - משחקים כמו Bioshock Infinite, Bioshock 2, Deus Ex: Human Revolution, Team Fortress 2. מסך 19" Samsung Syncmaster 931BF 1280x1024 …
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט בין Lenovo G770 10375WUאוASUS G75VW-RS72 אבל אני לא נעול על כלום ומוכן לקבל כל המלצה רצינית,חשוב לי מאוד שהמסך יהיה 17 אינץ' והמעבד יהיה חזק כדי להריץ את התוכנות שאני עובד איתן:corelDraw, Adobe illustrator/photoshopאני מוכן להגיע עד 7000 ש"ח אשמח לשמוע את דעתכם...
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שבוע טוב. מבקש המלצה למפרט מחשב ללא ציוד היקפי, לשימוש בייתי. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח ) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, ומארז, אבל שיכלול ספק כוח. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צ…
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
1) תוכנות פוטושופ אילוסטרייטור 3dmax +v ללא מסך
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני שוקל לקנות מחשב חדש בימים אלה , המחשב בעיקר לעבודה יומיומית שכוללת יישומי אינטרנט ואופיס. כמו כן , תיכנות על visual studio 2011 ו eclipse . אני רוצה לשמור לעצמי אופציה להריץ קצת משחקים כשיהיה לי יותר זמן פנוי ולכן אני רוצה שכרטיס המסך יהיה חזק פחות או יותר , המסך איתו אני רוצה לעבוד הוא DELL U2412M דברים חשובים : 1) אני חייב יציאת סאונד coaxial לרמקולים שלי. 2) כמובן שאני חייב יציאת HDMI. 3) אני מתכוון להעביר 2 סטיקים של זכרון שקניתי לא מזמן למחשב הנוכחי : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231428 4) קניתי כבר כונן SSD שעליו אני רוצה להתקין את המ"ה ותוכנות , לכן לוח האם חייב לתמוך ב SATA III . הכונן : ADATA S510 120 GB S…
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC, חיבור לLCD FHD לצפיית סרטים (HD) + גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 47" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד. * מטרות המחשב? משרדי, לימודים וסרטים * גודל המסך? 15" (14"?? אני מאוד לא אוהב לעבוד על מסכים קטנים, אז 14" אפשרי רק אם המסך באיכות גבוהה זה משתלם מבחינת משקל) * משקל רצוי? נמוך - לטובת התניידות לקמפוס וחזרה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3-4 שעות של גלישה עם Wifi. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, אם יש אפשרות להכניס e-SATA זה טוב, אבל לא חובה. * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 750/1TB (אולי יותר משתלם לקנות ואז לשדרג?) * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? ממש לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם ב…
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב אך לא לבזבז סתם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים, עריכה בפוטושופ מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. combat arms, counter strike 1.6, GTA IV ואפילו החדש שיצא בקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה לקנות מסך חדש אבל אני לא מבין כל…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם אפשרי שיש כבר בחול מחשב נייד עם כרטיס מסך 670 gtx ? משום מה אני לא מוצא אחריות על המחשב נייד באתר tigerdirect אשמח אם תהנו לי למי שיודע
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט של הנייד הבא: https://docs.google.com/viewer?url=http%3A%2F%2Fnetex-nav.com%2Fcssfiles%2Fbuy2%2F350%2520Asus%2520U46E.pdf ואיך הוא בהשוואה לדגמים המוצלחים של DELL ה- VOSTRO V131 ודגמיהם. ובנוסף לדגמים של ASUS U31SG-RX061V ודומיהם. הכיוון הוא למיימדי ה-13.3-14" תודה חברים !
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - סרטים וסדרות בעיקר, מוזיקה, אינטרנט ועבודה משרדית * גודל המסך? - 15" לפחות * משקל רצוי? - כמה שיותר שאפשר למצוא בתקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - אני צריך כ: 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - חובה VGA, אם יש אפשרות ל-HDMI אז יבורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח - לפחות 1TB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא - אבל שהדרייברים יבואו עם המחשב (כאילו הדיסקים). * האם יש ל…
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
היי המפרט: AMD Phenom II X4 810 Gigabyte ma770t-ud3p Kingston 2x2GB DDR3 1066Mhz Club 3D HD 5750 1GB Western Digital 640GB צורב DVD מארז וספק גנריים מארז עם מאוורר אחד בחזית ואחד מאחור הספק עם מאוורר גדול בחלק התחתון שלו גם תורם לסירקולציה כמה אפשר להוציא על מחשב כזה ? תודה מראש ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD, וכל המשחקים החדשים והעתידיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1280X1024 אבל מתוכנן בקרוב לקנות מסך FHD מדגם Dell U2412M. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, נניח עד 3000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף מאוד שלא 2. מה שימושי המחשב: גיימינג, הרצת MATLAB, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: MATLAB בתדירות גבוהה (אבל לא נראה לי שזה צריך להשפיע על השיקול, כל מחשב סביר יסחוב בכיף) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: רוצה להיות מסוגל להריץ בכיף משחקים חדשים שיוצאים בשנה הקרובה נניח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינצ', 1440X900 אבל יוגדל בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני זקוק לייעוץ בקשר למפרט שבניתי. תקציב - 7K. הצעות לשיפור וחיסכון יתקבלו בברכה. אני צריך חוות דעת על המארז ועל התאימות בין המעבד-לוח-זיכרונות. ואיזה מבין המסכים מומלץ למטרות גיימינג- Dell U2412M או U2312HM יום טוב ושבת שלום מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770K Socket 1155 8MB 3.5 Ghz BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1736 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪218 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪651 מארז: Fractal Desing Define R3 כמות: 1 - מחיר: ₪552 קירור למארז: Scythe 140mm SLIP STREAM 1200rpm כמות: 1 - מחיר: ₪53 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA - במלאי כמות: 2 - מחיר: ₪72 ספק כוח: SeaSonic X-6…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום ומבורכת, בלי ציוד הקיפי, בלי ספק - מחשב בשביל BF3 וסקיירים לאחי הקטן. אני מבינה קצת יותר מההוריםן אז הבטחתי לו שאעזור לו שאוכל. אני מרכיבה פנימה את הספק, כל השאר הם מתקינין. [table][tr][td]ntel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX[table][tr][td] - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪859 [/td][/tr][tr][td]GB75MD3H[/td][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][td] 1 [/td][td] ₪379 [/td][/tr][tr][td]GZLX10[/td][td]Gigabyte LUXO X10 Black MidiTower ATX 3x 120 MM FAN TOOLESS USB 3.0[/td][td] 1 [/td][td] ₪238 [/td][/tr][tr][td]K4G1600HXB[/td][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 2 [/td][td] ₪230 [/td][/tr][tr][td]ST1000D…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקרון אני סגור 96% על THINKPAD T430S עם מעבד I5-3320M ועם 4 גיגה זכרון RAM (ישודרג ל 16 ו SSD בעתיד). אך ראיתי את המכונות של HP ואני כבר לא כ"כ בטוח. התקציב לא כ"כ גמיש אך עד 7000ש"ח עם גמישות 200+/-. עריכה: מטרות המחשב? 2010 VISUAL STUDIO - פיתוח תוכנה, וירטואליזציה, משחקים קלים וישנים, אוטוקאד ורינדור בינוני. * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 3 שעות עבודה שוטפת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0 * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב יוחלף ל SSD * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העד…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש טאבלט עם מערכת ההפעלה ווינדוס 7, דוגמת הICONIA. הבעיה שבICONIA הדיסק הוא נורא קטן. האם יש טאבלט עם נפח דיסק גדול? בנוסף, אני מחפש אחד שאפשר לשים בו כרטיס SIM. האם זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שנמצא בבעלותי כשלוש שנים החל בזמן האחרון להוציא רעשים מוזרים כמו חריקת שיניים וריח חזק של נייר שרוף הבאתי את השכן שלי שיבדוק מה הבעיה והוא לא ממש מבין אבל הוא אמר שאולי יש נשרף הכונן של הדיסקטים. הוא אמר שכדאי לי להחליף מחשב, אז אני רוצה לשדרג את המחשב. אני רוצה להחליף אותו - לפי הדרישות הבאות: אני רוצה מחשב שיהיה רק למשחקים אבל בעיקר רק לאופיס ולאינטרנט וגם קצת סרטים אבל קצת יותר מוזיקה, אני דיי מתלבט לגבי המעבד אני לא יודע אם עדיף של איי אמ אס או של אינטל אני צריך לדעת מה עדיף בשביל הדרישות שלי אני צריך עכבר וכרטיס מסך ומקלדת בלי מסך אני צריך מיקרופון ואוזניה וגם השאלה איזה לוח אם הכי מומלץ כי אני מבין שכל מעבד דורש כרטיס מסך שונה או שזה היה כרטיס קול …
-
- 21 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
בהמלצת הפורום הלכתי לחנות rsm בכדי לקבל מפרט מחשב. הדרישות הן משהו לא יקר, שאפשר לשחק איתו משחקים, ועדיף שגם יהיה אפשר לשחק איתו משחקים שיצאו גם בעוד שנה או שנתיים (אם כי לווא דווקא על האיכות הכי גבוהה וכדומה). זה מה שהציעו לי, רציתי לדעת מה דעתכם. הערה- הארד דיסק יש לי כבר של 500GB אז קניתי רק SSD, וגם קירור למעבד כבר יש לי וגם CD ולכן הם לא מופיעים פה. הערה2- אני בעיקר רוצה לדעת אם לוח האם הוא טוב (המוכר אמר לי שהוא טוב מאוד וגם השוויתי לB75 שמציאים בפורום ונראה שהZ68 יותר טוב, אבל אני רוצה להיות בטוח). בנוסף אני רוצה להיות בטוח שגם המארז סביר (אני לא צריך משהו מאוד טוב, אבל שכן יהיה שקט יחסית וקריר). אני אשמח לתגובה מהירה כי האמת שכבר הזמנתי אתמול את המחשב, אבל אמרת…
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?):משרדי,סרטים,משחקים וEAGLE * גודל המסך?:סביר 14-+ * משקל רצוי?:לא כבד מדי בכל זאת אני צריך להיסחב איתו לבסיס * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?:זמן סביר בערך של 4 עד 6 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו):אם זה יכנס בתקציב אז HDMI * בלוטות?:לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?:500GB 7200 * כונן CD/DVD? צורב?DVD צורב * כונן Bluray?:לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?:לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?:לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?:Dell WIFI N תקציב:2.5K חריגה 3K
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אתמול המחשב הנייח שלי נשרף (נשרף = עלה בלהבות.. אין לי מושג איך זה קרה.. זה התחיל מהכבל מתח SATA של ההארדיסק) אלו החלקים שהוצאתי מהמחשב ועובדים תקין כונן קשיח WD SATA2 160GB 7200RPM כונן קשיח (של המחשב הנייד) WD SATA2 160GB 5400RPM 2.5 INCH זיכרון CEON 1GB DDR2 800MHZ יש לי שני זכרונות כאלה... ככה שביחד זה 2GB צורב DVD LG X22 IDE אז השאלות שלי כאלה איזה מעבד כדאי לי להתאים לחומרה הזאת? (ברור לי שזה משהו במהירות רצפה) העניין הוא שאני ממש מגורד בכסף... ואני מחפש מחשב שסך הכל יעבוד.. לא יותר מזה.. (אינטרנט פייסבוק כאלה) מה אתם ממליצים לי לעשות עם החלקים האלה, ואיזה מעבד להתאים להם?
-
- 9 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שבת שלום! אני כבר לא זוכר איזה חומרה יש לי במחשב ? ואני זוכר שיש תוכנה די טובה וחינמית שעושה סריקה ונותנת לי רשימה מסודרת על מה שיש לי במחשב ? האם מישהו יכול לתת לי המלצה או קשיור בבקשה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-